אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לדגם הזה ואגב באיזה תוכנת צריבה הכי טוב\הכי נוח או שהיא הכי טובה לצריבה?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
המקום הולך ואוזל לי, ואני שוקל לקנות הארד דיסק חדש. אני חושב לקנות אחד של 120GB (כך שבסך הכל יהיה לי 200 GB). חשבתי אולי לעשות איתו RAI Dיחד עם הדיסק קשיח הנוכחי שלי של 80BG. מה אני צריך בשביל לעשות RAID? הבנתי שצריך איזה שהוא בקר? אני לא רוצה להוציא עליו הרבה כסף, האם אחד זול יעשה את העבודה (אפשר המלצה?)? מה היתרונות של RAID על חיבור IDE רגיל ללוח? האם RAID ישפר את הביצועים? האם יש סיכוי לאובדן מידע במהלך פעולת הRAID? סליחה על כמות השאלות, מקווה שתעזרו, תודה!
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
חשבתי לקחת פלקסטור אבל הוא ממש ממש יקר. ואגב מהם כל המספרים למשל 4/2/8//24/16/32 מה כל מספר אומר? חשבתי על הצורב הזה מה אתם אומרים (כ-1100 שקל),האם ההבדל בינו לבין הפלקסטור יהיה משמעותי ובכלל במה הם שונים,דומים?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
זה הרדיסק יחסית ישן של 20 ג'יגה . אבל אני מוצא בשום מקום מידע על הrpm שלו . כל מה שכתוב על המסגרת למעלה זה 16,383 cyl 16 hds 663 sect lba-39,102, 336 20 giga. אני פשוט רוצה לדעת אם זה 7200 או 5400. המודל המדוייק שלו הוא st320413a ועוד משהו קטן, כתוב באיזה מקום שם ultra ata , זה אומר משהו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
3 שאלות פשוטות: -אם אני צורב דיסקDVD לדיסק DVD אחר האיכות תירד? -נגיד שיש לי את הסרט על המחשב, האיכות עדין תהיה נמוכה יותר מDVD מקורי בחנות אם אני יצרוב את הסרט לDVD. -האם התוכנות לצריבת DVD הם חוקיות בארץ? אני יודע שיש מדינות שכן ויש שלא. *אני רק רוצה להבהיר כדי שלא יהיה אי הבנות שאני לא צורב DVD (חוקי ולא חוקי) ואני גם לא מוריד סרטים למחשב.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה למעלה. בעיקרון אני רוצה צורב DVD שצורב CD בצורה טובה. אני יודע שפלקסטור כאלה אבל האם גם PIONEER? או TEAC?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב DVD של פלקסטור אבל אני כל הזמן שומע שכדאי לחכות לטכנולוגיה החדשה שאמורה לצאת. מהי בדיוק הטכנולוגיה הזאת ומה היא תתן וגם במהירות הקיימת היום כמה זמן לוקח לצרוב סרט DVD וגם מה ההבדל בין DVD+R לבין DVD-R?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
יש לי DVD של פיוניר (114) שעד עכשיו עבד פירמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי את קבצים מוינדוס אפדייט (לWIN2K ) הכונן לא מצליח לקרוא כלום (למרות שבדוס (מדיסקט) הוא מצליח לקרוא) הכונן מזוהה בוינדוס ואפילו אפשר לעשות לו eject אבל הוא לא מזהה שום דיסק שמוכנס אליו (לא מוזיקה ולא נתונים)
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם HD של WD דגם 120GBJB המחשב לא מוכן לקרוא ממנו הוא מגדיר אותו כ-DYNAMIC HD שאין לי מושג מה זה בכלל ניסיתי לפרמט אותו עם PartitionMagic 8.0 גם הוא לא מוכן "לדבר" איתו יש לי עליו מידע די חשוב שאני רוצה לשחזר אם זה אפשרי אם לא אז אני ינסה להשיג אותו מחדש בדקתי את ה-HD עם תוכנה של WD מהאתר שאמור לבדוק את החומרה כדי לדעת אם היא תקינה וכל הבדיקות עברו בהצלחה אז ה-HD תקין אבל אין לי גישה אליו יש למישהו פיתרון מה אני יכול לעשות במיקרה כזה איך אני משחזר את המידע או מפרמט אותו
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום! דיי הרבה זמן כבר לא כתבתי פה... אז ככה יש לי כרגע BARRACUDA 40GB שאיך לומר לא ממש מספיק לי כרגע יש לי איפשהו DESKSTAR 30GB בן איזה 3-4 אולי יותר שנדפק בעבר ונשלח לתיקון הוא חזר אליי לאחר כחצי שנה... אז מן הסתם קניתי כבר את הברקודה השאלה שלי היא מה הסיכונים בחיבור ההארד-דיסק הישן, איך לחלק את התפקידים (כלומר איפה לשים מה...) וזהו בערך... תודות לכולכם!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העברתי את ההרדיסק של המחשב הישן שלי (שבו היה win95 ובגלל זה ההרדיסק מפוצל ל2 ג'יגה כל מחיצה) והוא מופיע לי עכשיו (winxp) כ 4 מחיצות שונות... אני רוצה לאחד את המחיצות לאחת....תוכלו להסביר לי איך לעשות את זה?? אההה וההרדיסק לא ריק ואני גם לא רוצה למחוק אותו..אז יש אפשרות לחבר את המחיצות למרו שהן לא ריקות?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
TOSHIBA, PLEXTOR,AOPEN,ASUS,LITE ON. אם אוכל לקבל המלצות גם מה לא לקנות זה גם טוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
can I connect to pc one to onder with usb cabe l?and witch kind?? a-a a-b a-? shy
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני מתקין פה את הצורב ואין לי מושג אם אני עושה נכון אזה 1. מה בדיוק השלבים כולל חיבור של חשמל והכל? 2. איך מתקינים אותו במחשב או שהוא יזהה לבד? 3. האם יש דברים שצריך לשים לב טוב? דחוף אני צריך עזרה כי אני חייב לשיים עפ זה אז תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב ואני זקוק לקצת מידע לגבי HARD DISK. קודם כל איזה HARD DISK כדאי לקחת בתקציב של עד 700 ש"ח? התוכלו להסביר לי מה ההבדלים בין חיבורי ההארדיסק השונים, מה ההבדל בין SATA לבין IDE? כמו כן מזה RAID? איזה חברה עדיפה? וגם מה ההבדלים בין ההארדיסקים הבאים? 1)Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 2)Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD לשניהם שלוש שנים אחריות? תודה רבה. וסליחה על כל השאלות הרבות.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה ככה התקלה היא פשוט נשבר אחד הפינים בהרדיסק.... אותו דבר קרה גם לחבר שלי (RK) רק פין אחר אצלו נשבר ;D זה אמרו לנו שאפשר להחליף את ה לוח הזה שעל ההרדיסק בחדש... מישהו אולי יודע איפה אפשר לעשות את זה כמה זה בערך יעלה והם זה כדאי? תודה ביי
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הכונן יוצר בנובמבר 2003, והגיע עם גירסת קושחה (firmware) של QS0C. והגיע ללא הלוגו של החברה מוטבע עליו : עכשיו... איזה אפשרויות אני משנה ב-Nero על מנת לבצע OverBurn? קראתי שגירסת הקושחה שלי עושה בעיות (לי עדיין לא) לכמה אנשים..? זה נכון? והגירסה הכי טובה כרגע היא הקודמת (QS0B) ? האם יש פה למישהו גם כונן בגירסה זו? איך הביצועים ואיכויות הצריבה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
או'קי, כמו ששמתם לב , שחכתי איך קוראים לחיבור הזה.. בכל מקרה יש לי לוח אם epox 8rda plus ושני הרדיסקים מסוג westren digital 30gb 5400 לא הכי מהירים בעולם :\ בכל מקרה , נפח לא ממש חשוב לי ואני יכול להסתפק ב30. אני זוכר שאפשר איך שהוא לחבר את שניהם ביחד , והם יהיו ממש מהירים. וכמובן שעדין יהיה לי 30gb השם של הדבר הזה ברח לי מהראש. אם מישהו יוכל להזכיר לי , אני יוכל לעדכן את הטופיק. ועוד כמה שאלות : איך עושים את זה? צריך כבלים מיוחדים? משהו? אני בכלל יכול לעשות את זה עם הלוח אם שלי? על הרדדיסק אחד כבר מתוקנת מערכת הפעלה (XP pro) והשני מפורמט... אין עליו כלום. אם אני יעשה את הדבר הזה , אני יהיה חייב לפרמט גם את ההרדיסק עם המערכת הפעלה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שכתבתי לפני כמה ימים אני עדיין בודק אפשרות לקנות בחו"ל דיסק של WD, 160 ג"ב. אני יכול להשיג אחד חדש עם כרטיס בקר ATA ב-120 דולר. הפלוס הגדול של הקנייה הוא 3 שנות האחריות שכנראה באות עם הדיסק. אני אומר כנראה כי זה מה שנאמר לי ע"י מי שמוכר אותו ברשת ולטענתו זה מופיע על המדבקה בה נרשם נפח הדיסק. מכיוון שרובם המוחלט של הדיסקים בנפח הזה באים עם שנה אחריות בלבד אני עוד מנסה לאמת את הנקודה. דבר שני הוא כרטיס הבקר. אני כנראה לא אצטרך אותו וחשבתי לנסות למכור ולכסות חלק מעלות הקניה. הבעיה שהמוכר לא יכול להגיד לי איזה בקר יש בקופסה. אני לא בטוח אם זה PROMISE ULTRA ATA133 שעולה כ-300 ש"ח ברשת או משהו אחר. מישהו מכם יודע מה WD מוסיפה לדיסקים הגדולים שלה? למותר לציין שאני מנסה לבר…
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שלושה הארדיסקים במערכת, שניים של WD ואחד מקסטור. על ערוץ IDE אחד יושבים WD800JB ו-WD400BB ועל השני Maxtor SATA 120GB. כמה שאלות: 1. ייתכן שהעובדה שה-BB וה-JB חולקים ערוץ מאיטה את ה-JB? (שניהם ATA100). 2. ה-JB מהיר יותר מה-SATA. זה הגיוני (בגלל שהוא של ווסטרן דיגיטל) או שצריך להניח שמשהו בחיבור שלו או בקונפיגורציה של ה-BIOS או של Windows XP לא אופטימלי? אם כן, מה למשל זה יכול להיות? 3. אני רוצה סט כבלים עגולים ובכל מקום אני מוצא רק ATA133. אפשר להשתמש בכבל ATA133 עם דיסקים שמחוברים על ATA100? תודה מראש לכולם.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה נמצאת בכותרת. 8)
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
בהנחה ששבכלל לא אשתמש בIDE לרוב. הוא יהיה סתם למצב שהSATA יידפק. הIDE אמור להיות כונן שבדרך כלל לא משתמשים בו. אז האם כונן הIDE ירעיש בכלל? כי בתור כונן ראשי במחשב אני יודע שהוא קצת כן. האם אם הוא לא יהיה פעיל רוב הזמן...?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה כרגע קראתי כתבה מעניינת בדום9 שחלק מהחברות הגדולות מתכננות להוציא גרסאות קושחה חדשות שיאפשרו למודלים שלהם לצרוב DL דיוידי,שאלתי היא האם מישהו יודע איזה מודלים בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אמנם הם רק כמה חודשים בשוק, אבל Gigabyte יצאה עם כונני תקליטורים, צורבי CD וצורבי DVD.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
תוכלו לרשום איזה דגם הוא? (כלומר לדוגמא GCR-8523B וכאלה...) ואיפה קניתם אותו? וכמו כן האם הצורב מכיל גם כניסה לאוזניות וכיוון לווליום?... ( כי אני רוצה רק כזה אבל לא יודע איפה אפשר להשיג אותו) אני מדבר על צורב במהירות של 52/32/52 ... תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-