עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מה ההבדל בניהם הרי אין בעיה שגם C וגם D יהיו PRIMARY ...

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  2. 1. מישהו יודע מה ההבדל הטכני בין WD5000YS ל-WD5000ABYS? שניהם שייכים לסדרת RE2, שניהם מיועדים ל-RAID, בדיוק אותן תכונות טכניות. גם באתר של WD לא מצאתי את ההבדל בינהן. 2. האם ניתן להקים מערך RAID 1 כאשר על אחד הדיסקים כבר יש מידע או שצריך למחוק את תוכנו לפני כן? 3. כנ"ל לגבי מערך RAID 5: האם ניתן להוסיף לשני דיסקים קיימים עם מידע עליהם דיסק נוסף וליצור מערך RAID 5 ללא מחיקת המידע?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. קצת אחרי הטיזר המסקרן מחברת ADATA, יצרנית נוספת מבטיחה להציג לנו בקרוב זכרונות דינאמיים וכונני NVMe מהירים באופן בלתי רגיללכתבה

4. מובילת שוק כונני ה-SSD תשיק בקרוב גירסה מעודכנת לכונן ה-SM951 המתקדם שלה, שיציע ביצועים גבוהים עוד יותר תודות לתמיכה בתקן ה-NVMe החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a8-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. [iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43251[/iurl]

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by גד :),

הם טובים או לא? דיסקים DVD+R 4.7GB X16

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  7. אורח i21i21
    Started by אורח i21i21,

הגעתי למצב שאני צריך יותר מקום וחשבתי לקנות כונן קשיח 3TB בין 500-600 ש"ח, עכשיו אין לי ממש מושג בזה ,מעולם לא קניתי כונן קשיח מאז שקניתי את המחשב אני לא יודע עם אני יכול להוסיף או שצריך להחליף כונן קשיח קיים ,אני צריך שתעזרו לי המפרט שלי: Thermaltake V3 Black Edition GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz Seasonic ss-500et samsung hd502hj Seagate ST3500418AS hitachi hds721050cla362

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  8. יש לי דיוידי בייתי קורא SVCD/VCD/DVD... הורדתי קובץ ווידאו, הפכתי אותו מ-AVI ל-SVCD וצרבתי אותו על דיסק CD-RW. בדיוידי הדיסק פועל בכלל לא טוב, הקול נקטע הרבה פעמים, כנ"ל לגביי התמונה וכו'. צרבתי על המהירות הכי נמוכה, וניסיתי גם PAL וגם NTCS, כלום לא עזר. על דיסק רגיל (לא רב פעמי) אגב הסרטים עובדים מצויין, בלי שום תקלות. אז רציתי לדעת מה גורם לדיוידי בעיות עם דיסקים רב פעמיים?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by OFIRLEVY66,

צריך המלצה לצורב DVD LightScribe שצורב תמונות צבעוניות באיכות גבוהה. שהצורב יהיה בצבע שחור ופנימי

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by AlcaTeL,

שלום, וחג שמח! רכשתי 2 הרד דיסקים של סמסונג 103SJ, ונדהמתי לגלות שהלוח-אם שלי אינו תומך ברייד אין שום דבר בביוס שקשור לזה אני משתמש בוינדוס 7 32 ביט ויצרתי " מראה " ( MIRROR ) בין שתי ההרד דיסקים במנהל התקנים של החומרת איחסון השאלה שהיא היא כזאת : אחרי שביצעתי MIRROR בין השניים, ו זה RAID שהוא כביכול תוכנתי.. במידה ואני רוצה לדוגמא לקנות מחשב חדש ולהתקין וינדוס מחדש על הרד דיסק אחר אבל אני מחבר את שתי ההרד דיסקים האלה צריכה להיות איזשהיא בעיה כלשהיא ? גם במקרה שהלוח החדש יתמוך ב RAID וגם אם לא, קורה משהו בעצם ?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  11. היי לכולם. להלן, עוד שיטה לייצור אמצעי אחסון שיהיו טובים מהקיים היום. אין לי מושג האם ומתי זה באמת יהווה תשובה ולו לשוק האנטרפרייז, קל וחומר לצרכן הביתי, אבל .... לא יזיק לדעת שזה קיים. https://phys.org/news/2020-03-light-operated-hard-tomorrow.amp חג פורים שמח !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by 125Live,

שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לצורב Blu-Ray. כדאי שיהיה זול באופן יחסי. תודה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  13. יש איזושהי הערכה? והאם יש חברה שלא ניזוקה מהשטפונות שמחיריה עדיין שפויים? או שכולם מיוצרים באותו איזור ובאותה מדינה תודה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  14. טוב חברה, אני צריך כונן קשיח של 250גיגה לפחות (תזמורת לא פחות אבל אני גם לא צריך 500גיגה... נגיד 250 או 320 גיגה...) העניין הוא, שמאוד מאוד חשוב לי השקט... כמובן שגם האיכות חשובה לי... ממה שהבנתי הכוננים של סמסונג הכי שקטים אבל אני לא יודע אם הם אמינים.. כדאי לקחת סמסונג? אם כן איזה אם לא אז מה אתם ממליצים? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by guyyug,

ראיתי שיש מאה חברות שמיצרות דברים כאלו במחירים שלפכמים מכפילים את עצמם לאותו נפח יש איזה חברה מובילה או פחות טובה לבעלי ניסיון האם היתה לכם פעם בעיה של תאימות (מחשב לא זיהה את הדיסק?) במוסדות גדולים (בי"ס, אוניברסיטה)

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  16. אם אפשר אחד זול ואחד טוב ואני כבר יבחר אחד מבינהם.. תודה רבה אנשים מישהו יכול בבקשה לעזור

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by Psy,

חשוב שיהיה כונן אמין, ואם אפשר עד 600 שקל... אגב מאז עליית המחירים בעקבות השיטפונות בתאילנד, המחירים חזרו להיות שפויים או שהם עדיין נחשבים גבוהים?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. לפני שבוע התקנתי ויסטא והתייאשתי ממנו וחזרתי לxp שאותו השארתי על דיסק ישן של 160 gb והויסטא מותקן על דיסק של 250 gb איך אני מוחק את הויסטא וחוזר למצב שיש לי רק xp (הויסטא נמצאת על דיסק חדש שקניתי והxp על הישן )?? ואיך אני מוסיף מקום לדיסק של הxp (כחומר למחיצה c) מבלי לפרמט???? כי יש לי רק 30 ג'יגה ואני רוצה להגדיל ל60 עכשיו שיש 400 ג'יגה על המחשב תודה רבה רבהההה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  19. ברוכים הבאים לפורום אמצעי אחסון! כונן התקליטורים החדש נשמע כמו מטוס סילון ואינכם יודעים אם זוהי התנהגות רגילה שלו? צורב שאמור לשכתב ב-24x עושה זאת רק ב-4x? בכוונתכם לרכוש כונן-קשיח חדש ואין לכם כ"כ מושג לגבי משמעותם של כל ההדפסים של המספרים והאותיות הללו? אל דאגה, הגעתם למקום הנכון. זהו הפורום המתאים בשבילכם. חברי הפורום יעשו את המיטב שיוכלו ועד כמה שיעלה בדעתם בכדי לעזור לכם לקבל תשובות לשאלות, פתרונות לבעיות וכך הלאה. רק פנו אליהם בנימוס ובנחמדות, ואין סיבה שלא יעזרו לכם. אנא הקדישו מספר דקות מזמנכם לקריאת חוקי הפורום, הבינו וישמו אותם, על מנת לשמור על רמת דיון גבוהה ולמען שיהיה לכולם נעים יותר לגלוש בפורום. כותרות 1. אין להדגיש את דחיפות העניין בכות…

• 0 תגובות
    • 35.7k צפיות
  20. הגעתי למצב שצריך יותר מקום וחשבתי לקנות כונן קשיח 3TB בין 500-600 ש"ח , עכשיו אין לי ממש מושג בזה , מעולם לא קניתי כונן קשיח מאז שקניתי את המחשב אני לא יודע אם אני יכול להוסיף או להחליף כונן קשיח קיים , בקיצור אני צריך עזרה. המפרט שלי : Thermaltake V3 Black Edition GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz Seasonic ss-500et Hitachi HDS721050CLA362 Samsung HD502HJ Seagate ST3500418AS

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  21. http://www.digit-life.com/articles2/nec3500/index.html תהנו

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. בכל פעם שאני מכניס את הכונן החיצוני שבקושי השתמשתי בו למחשב מהבהבת נורה כחולה ונשמעים צפצופים. הוא מת? יש איזשהו סיכוי להחזיר אותו לחיים או את החומר שהיה בו? ובהמשך לכך, אני רוצה המלצה בבקשה לכונן חיצוני של 2 טרה שדבר אחד חשוב לי בו: עמידות - שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן. לא חשוב לי הגודל, המהירות לא צריכה להיות מהירה מאוד, לא המשקל וכו'. אני רוצה אחד אמין ועמיד ואחריות ארוכה תהיה נחמדה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. דגם הביניים הטרי של סמסונג ידע לספק את הביצועים המירביים שלו תחת ממשק PCI-Express 4.0 עם ארבעה ערוצים או תחת ממשק PCI-Express 5.0 עם צמד ערוציםלכתבה

24. Started by iakovl,

*** למנהלי הפורום, אני מבקש להפוך את הת'ראד לסטיקי לפחות לשבוע על מנת להגביר את הערנות לנושא ולהגדיל את מס' המשתתפים בשאלון *** כחלק מהכתיבה של המאמר על הNAS נוצר לי הצורך לברר מס' פרטים עם משתמשי הNAS האחרים שיש בפורום למרות שכבר היה שאלון קודם שמכיל את השאלות שיש פה אני מבקש לענות על השאלון הזה בלבד בגלל שהוא שונה והותאם לצורך הכתבה, נוצר גם חשבון מייל יעודי שאליו יש לשלוח את השאלון iakovl.NAS@gmail.com להלן השאלון עצמו > https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Am3-BFMVOvcFdF9BMUVkR0FPZXBLMDJGeERYQzZ2U1E&hl=iw יש לערוך את הטופס ולשלוח למייל החדש, iakovl.NAS@gmail.com לצורך בדיקת המהירות יש להוריד את התוכנה הבאה > http://software.intel.com/en-us/articles/inte…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by Sting,

אז ככה קניתי WD 250GB SATA2 בהתחלה הוא לא היה מזוהה אז פירמטתי אותו דרך ה Disk Management הבעיה היא שהוא מוגדר כ SIMPLE/Dynamic ולא כרגיל , אין לי שום שימוש ב Dynamic לצורך RAID וכו' ולכן אני רוצה לשנות אותו לרגיל אך משום מה אין לי כמעט שום אופציות לשנות את זה וכל האפשריות חסומות כולל בPM ועוד ולא מצאתי עדיין שום הסבר עובד איך לעשות את זה לא פה ולא בעזרה של $M שנתנה אופציות שלא קימות בכלל מישהו יודע איך אני משנה את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.