אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
איך ניתן לנטר בזמן אמת את מעבר המידע בהארדיסקים המותקנים במחשב ? האם יש תוכנה יעודית לדבר ?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי הייתי רוצה לדעת אם אתם יודעים מתי יצא הארדדיסק עם זיכרון FLASH עליו ביחד. ??
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה יכול להיות טוב יותר מכונן PCI-Express 5.0 אחד במערכת? ארבעה כונני שכאלו במערך אחסון יחיד כמובן. מה יהיה טוב אפילו יותר? שניתן יהיה למצוא אותם בחנויות גם מחוץ ליפן סוף כל סוףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש כונן טוב ויציב, שלא מתנתק עם אחריות וכמה שיותר מקום אכסון.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המליצו לי על ה 6400aaks של wd עכשיו מי שאני קונה ממנו את המחשב אמר שאין לו אותו והציע לי 750 ג'יגה או 500 ג'יגה .. איך ה750 של wd ואיך ה500 של wd ? עדיפים על ה3500320 של st ?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב נייד של לנובו, הגודל של הדיסק הקשיח הוא 80 גיגה 10 ממנו שמורים לגיבוי המערכת מטעם לנובו במחיצה אחרת במחיצה הנוכחית יש 70 גיגה שמתוכם הוא מודיע שרק 15 גיגה פנוי כלומר 55 מגה גיגה תפוס אבל כשעושים סיכום כללי של כל התיקיות ב C לאחר מבקשים שיראה את כל קבצי המערכת והקבצים החבויים מגלים שסך הכל כל הקבצים מגיעים ל25 גיגה כלומר ש25 גיגה חסרים ולא ברור איפה הם האם למישהו יש פיתרון או נתקלב בבעיה הזאת בתודה מראש ארז
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
-
שלום לכם!!! יש לי בעייה דיי מוזרה בצורב dvd שלי , הסוג של הצורב הוא nec ad-5170a. (בערך חצי שנה יש לי אותו). לפני חודש לערך קניתי 25 דיסקים ב office depot. על הדיסקים רשום שזה 4.7gb x16 ו... למעלה רשום dvd+r. לבעייה: שאני צורב בהם משחקים , שירים, סרטים אוו כל דבר אחר שאפשר לצרוב, הוא צורב לי והכל בסדר לפעמיים יש נפילות. אחרי הצריבה אני מכניס את הדיסק לכונן של המחשב שלי , והוא כאילו קורא אותו ולא פותח לי כלום , כאילו לא צרבתי כלל. אבל אם אני לוקח את הדיסק הזה למחשב אחר שיש בו כונן dvd, אז שם הוא מעלה את מה שצרבתי בדיסק. מוזר נכון , אני לא יודע מה זה זה מאוד מוזר , ועכשיו יש לי פה מדיה של dvd אחר שרשום עליו dvd-r וזה עובד לי מצויין!!! 1. יכול להיות שהצורב שלי לא קורא +r כי…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי כמה דיסקים חדשים של ורבטים, אני מקליט עליהם בדיוידי בסלון ואחר כך מעתיק אותם למחשב. אחרי 5-6 פעמים, הדיסקים מסרבים לעבור למחשב באמצעות DVD Decrypter והתוכנה כותבת שגיאה, לפעמים זה בסוף ההעתקה ולפעמים זה בהתחלה. מה לעשות כדי שאני אוכל להעתיק אותם למחשב? הרי אני לא יכול אחרי 5-6 צריבות לזרוק דיסק DVD+RW חדש לפח, ועוד של ורבטים. תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי שכבר דנו הרבה על הדיסקים האלה. רציתי רק לשאול: ראיתי באתר של WD, שיש הבדל בין ה- KS ל- AAKS, גם ברעש, שה- AAKS שקט יותר ב- 3 - 4 דציבלים. רציתי לדעת אם זה משמעותי ואם מרגישים את ההבדל או לא? תודה רבה לכולם מראש!
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות HD חדש, ראיתי את הסדרה של WD ואני מתלבט בין הGREEN ל BLACK אני רואה נפח של 1000GB שמתי לב שהדגם GREEN הוא במהירות 5400 ועומת 7200 שחזור , האם זה הבדל משמעותי? בכל מקרה איזה HD כדאי לקנות התקבציב שלי בהתחלה היה 410 כי רציתי בכלל ללכת על SEAGATE 1T . תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה הזאת: http://hwzone.co.il/news/1201463093/90590/ ולא הבנתי מה זה נותן החידוש הזה :\ הHD יהיה יותר מהיר ? פחות חום? ( אני לא מדבר על NCQ , וגם אני לא מדבר על זה שיהיה אפשר 1TB על HD אחד )... מישהו יכול להסביר לי מה זה נותן? תודה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז ככה... את המחשב שלי קניתי לפני שנה בערך, עם שני כוננים קשיחים של WD, 250 ג"ב כל אחד, מדגם WD2500KS-00MJB0 (עם הנתונים הסטנדרטיים: 16 MB Buffer, 7200 RPM, SATA2 וכו') כל כונן מקבל אות פיזית אחרת, אחד C והשני D. את Windows Vista התקנתי על C וכך אני עושה גם לגבי תוכנות שונות וכו'. ב-D אני מאחסן חומרים סטטיים כמו סרטים, שירים, תמונות וכו'. ועכשיו לתוכן השאלה: יש לי כונן 80 ג"ב לא ישן כל כך, גם הוא של WD, שיושב לי על המדף. דגם WD800JB-00JJC0. הוא לא SATA2 אלא IDE, אבל גם הוא 16MB Buffer, 7200 RPM ושאר נתונים כמעט זהים. הרבה זמן חשבתי להתקין אותו במחשב הנוכחי שלי, להתקין עליו את Windows Vista (כי 80 ג"ב זה די והותר למחיצה של מערכת הפעלה) ולהשתמש בשני הכוננים לאותם צר…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
הקונסולה החדשה של הענקית היפנית ממשיכה ליהנות מביקוש שובר שיאים למרות המחסור - וכעת יש לחלק מהמשתמשים יכולת להרחיב את האחסון הזמין להתקנה של משחקי הדור החדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה קניתי נגן ודאו ב HD של WD, לנגן יש כניסה של USB 2. מישהו ממליץ על אמצעי אחסון מתאים שיכול להתחבר לנגן ולהראות סרטים בצורה חלקה? אני מניח שהאמצעי צריך להיות - מהיר בקריאה ומסוגל לאחסן קובץ יחיד שגודלו 4.5 ג'יגה ואפילו יותר...
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. יש לי HD ישן של 40G ואני מעונים לרכוש לו מארז כדי להפוך אותו לנייד. השאלה שלי האם יש מארז שלא דורש ספק כוח חיצוני? כי זה כבר לא ממש נייד... ראיתי את זה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3081 הוא מומלץ? מה יש לבדוק שמחפשים מארז לדיסק קשיח? והאם בכלל כדאי להשקיע מחיר כזה בHD 40G? (פשוט חשבתי להכניס את כל המידע שיש לי בקייס דיסקים לזה אבל יש לי שם גם מערכות הפעלה אז בכל זאת צריך דיסקים)
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש הארדיסק נייד בנפח 120-200GB במחיר סביר-טוב !!! לדוגמא ראיתי בKSP את דגם 120GB 2.5'' USB 2.0, Passport של ווסטרן דיגיטל במחיר של 310 שקל כמו כן ה 120GB FreeAgent Go 2.5'' USB 2.0 של seagate באותו מחיר אז מה אתם ממליצים מבין השתיים ואם יש לכם המלצות משלכם בבקשה !!! רק שיהיו במחיר טוב ומחנות לא מהאינטרנט ! תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש של WD 250GB Sata 2. עכשיו אני מנסה להתקין אותו והמחשב לא מזהה אותו. מה שעשיתי זה ככה.. שמתי אותו במקום שלו, וחיברתי את החיבור הלבן הזה עם ה-4 פינים. (זה שבאדום בתמונה). אין לי אפשרות לחבר עוד משהו אחר.. בקיצור עכשיו אני מדליק את המחשב אבל לא נוסף לי שום כונן במשחב שלי. אולי צריך להתקין אותו איכשהו? או שלא חיברתי טוב.? הנה תמונות:
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארד דיסק עד 400 שקל מה שהכי שווה...אני לא מבין בתחום אז אני מבקש עזרה...יש לי את המפרט בצד... בתודה מראש אלון
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות כונן קשיח נייד ( USB ), בנפח של 500gb במחיר בסביבות ה-700ש"ח. אני לא באמת צריך כלכך מקום, אל בגלל שהבנתי שההבדלים בין 500gb ל-250gb במחיר, לא כאלה גבוהים אז החלטתי ללכת על הנפח הזה. אולם אם במחיר הזה, אני אוכל לקנות כונן עם נפח קטן יותר, אך הרבה יותר טוב ( למשל מהיר יותר, לא מתחמם / מרעיש וכאלה ), אז אנא תידעו אותי כדי שאני לא סתם אקנה כונן עם נפח גדול, אבל פחות איכותי. הייתי מעדיף כונן מהיר כמה שיותר, ושלא עושה בעיות של התחממות או רעש. תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אודה לכם אם תפנו אותי לחנות במרכז, תודה !
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי 2 כוננים קשיחים פנימיים, אחד יחסית חדש, ואחד ישן. הבעיה שלפעמים קורה שלאחר איתחול המחשב הכונן הישן פשוט לא מופיע בוינדווס. כאשר אני מרסט את הWIN הכוננים חוזרים... האם זהו סימן שהכונן עומד ללכת לעולמו עוד מאט?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=501 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=571
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי דיסקים רב פעמיים שמיועדים לצריבה במהירות X4 (דיסקים רגילים לא DVD). הצורב החדש שלי מאפשר לי לצרוב בכל מני מהירויות אך האיטית מביניהן היא X8. אני עובד עם nero 6.6 החדש. איזו תוכנה קטנה אתם ממליצים לי להתקין לצד Nero כדי לאולי אוכל לשכתב במהירות x4?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-