אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני לצורך גיבוי תקופתי של הנייד שלי וגם של המחשב הרגיל (ואולי גם לצורך שימוש שוטף יותר אם אהיה מעוניין בזה בעתיד), לחבר שלי יש MY PASSPORT 250GB וזה נראה די נחמד, אבל אני חושב שאני רוצה נפח גדול יותר, ראיתי שאצלו מחברים פשוט את ה USB וזהו, ואילו על ה 500GB קראתי שצריך לחבר אותו בנפרד גם לחשמל, זה נכון? וגם מבחינת הגודל הוא הרבה יותר גדול ולא בגודל של ה 250? ומה לגבי ה SEAGAT 1000GB? האם זה נכון מה שקראתי בזאפ, שהוא תומך ב USB2 ואילו המכשירים של WD לא תומכים? אין לי איזשהי מגבלת תקציב ממשית, כל עוד מקבלים תמורה הגונה למחיר, ואני רוצה משהו איכותי ואמין, לדעתי בין 500 ל 1000 ג'יגה. אז מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי LITE ON 851 S אם אני יכול לבצע לו עידכון ביוס ל דגם שתומך ב DL מדיות? לפי מה שהבנתי הוא זהה לדגם כלשהו של סוני שראיתי שלו אפשר לבצע עדכון לפי מה שקראתי הדבר היחיד ששונה בין הדגמים הוא הביוס וסתם עוד שאלה כדאי לקנות DVD לצרביה של BENQ?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר מוצר שאפשר להקליט עליו מכניסת a/v וגם שהרזולוציה שלו היא 720x576 דוגמא: PMP PVR DVR וכו... מקווה שמישהו יכול לעזור לי פה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
צריך הארד דיסק שקט בנפח 250 ג'יגה, 400 שקל גג. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
WD 40GB 7200 RPM 2MB Buffer IDE מול WD 160GB 7200 RPM 8MB Buffer IDE בגלל שהבאפר יותר גדול?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אחרי שצרבתי דיסק DAATA ניסיתי לקרוא אותו, אבל מופיעה הודאת שגיאה "אין גישה אל F:\ הפונקציה שגויה"" ניסיתי הכל, שמתי firmware עדכני,הלכתי למנהל ההתקנים הסרתי את ההתקנה, והתקנתי אותה מחדש (הוינדוס עשה זאת לבד). פה נראה לי הבעיה- הXP מזהה את הצורב אבל בתור CD-ROM כי אחרי שעשיתי "בצע סריקה לגילוי שינויי חומרה"(בשביל שהXP יזהה אותו מחדש) בשורת המשימות ליד השעון הופיעו בלונים שאמרו- ההתקן החדש מוכן לשימוש וגם היה כתוב בבלון נפרד CD-ROM drive זתומרת הוא זיהה את הצורב בתור cd-rom ופה אולי הבעייה. אם מישהו יודע מה לעשות אני משתגע וחייב עזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
שלום, 1) כמה גיגה בייט יש על כל פלטה,בסדרת AAKS? 2) הסדרות, AAKS, ABYS, AAKB וAVJS מתומחרות כך שה8 מ"ב יותר יקר מה16, והsata יותר זול מהIDE. זה קצת לא הגיוני.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ב-Newegg קיימים שני צורבים טובים של סמסונג http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=10&N=2010100005+50001077+1036506653+1298019801&Submit=ENE&Manufactory=1077&SubCategory=5 ה-182 הוא בחיבור IDE והוא גם נמכר בארץ ה-183 הוא בעל חיבור SATA ולא ראיתי אותו עדיין בארץ בקיצור - יורגש ההבדל בביצועים או לא?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות של 8 מגה שמסרבות להימחק מה זה המחיצות האלה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לפני כשבוע בערך כאשר ניסיתי לצרוב דיסק DVD לאחר העתקת דיסק המקור והחלפה בדיסק לצריבה נפתח לי חלון שטען כי הדיסק לא נועד לצריבה. ניסיתי לעבור מספר תוכנות ולהחליף דיסק לצריבה אך לא השתנה דבר החל מ CLONE DVD, ALCOHOL 120, DVD SHRINK, NERO וכו'! לפני כיומיים המחשב פורמט ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה כל מידע שאני מעוניין לצרוב על דיסק DVD לא מתאפשר החל מדיסק DATA רגיל של גיבוי נתונים, סרט DVD, דיסק מוסיקה וכו' כאשר אני מכניס דיסק CD-R רגיל 700MB אין שום בעיה ואני מצליח לצרוב כל דבר הצורב של NEC דגם - nec dvd rw nd 3520a תודה לעוזרים וסופ"ש נעים
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אך אני צורב Dual Layer DVD9 ????? יש לי קובץ ששוקל 8 גיגה אך אני צורב אותו ל Dual Layer DVD9 ?????
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
החברה שהפכה למוכרת בישראל תודות לדגמים בינוניים במחירים טובים משיקה את כונן האחסון המתקדם ביותר שלה עד כה - שמכוון באופן ספציפי ליכולת הרחבת האחסון הטרייה בקונסולה המצליחה של סונילכתבה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את אחד הקשחים הבאים דיסק קשיח Western Digital WD1600YS 16MB 160GB WD Raid 160GB SATA 7200 RPM 16MB Buffer WD1600YD יש הבדל בין שתי הדגמים ? ביצועים Hitachi/IBM Deskstar T7K250 160GB 8MB איזה חברה כדי לא לקחת מי יותר טוב ??
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
פרוייקט שאני עובד עליו קרוב ל4 חודשים , שרץ כאפליקציה לפייסבוק. האפליקציה מאפשרת אחסון עד ל ג'יגה וחצי דרך חשבון הפייסבוק והרצת מספר רב של פורמטים ישירות מהדפדפן, ותאפשר בעתיד שיתוף קבצים עם חברים בפייסבוק . הכל יושב בשרת אחסון קבצים מקצועי ומהיר , ללא דאגה לאיבוד פתאומי של קבצים שיושבים בשרת. למה אני מפיץ את זה פה ? עדיין לא שחררתי את האפליקציה לציבור , צריך משתמשים שלא מפריע להם תכנות נסיוניות איפה? http://apps.facebook.com/diskonline למה? מי שיגיב פה יכול לקבל ג'יגה אחסון נוסף חינם , שיישאר קבוע. שיהיה ברור , הפרוייקט הזה כרגע לא מניב אגורה והכל בפיתוח , כל ההצעות והפיצ'רים שתציעו יכולים להיכנס לאפליקציה הסופית. ולידיעתכם , אין צורך בהרשמה , הכל נעשה דרך הפיי…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי הק דיסק של מחשב נייד בתוך מארז USB שבצד אחד מתחבר למארז ובצד שני יש לו 2 יציאות USB אני מחבר אותו בכל מחשב אין בעיה אני מחבר אותו בבית איש לי הודעה סמל שחUSB והתקן של USB לא זוהה מה זה יכול להיות בדקתי את כל היציאות במחשב
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול מה ההבדל בין הצורבים הנ"ל? הומלץ לי בחנות ה3550A בגלל שהביצועים שלו מעולים למחיר, אבל בכל מקרה רציתי לדעת מה ההבדל בין הצורבים, ההבדל במחיר הו א 70 שקל.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מממ.. משום מה, כבר 5 צריבות שניסיתי לצרוב עם הצורב, נכשלו. ניסיתי לצרוב איתו רק קובץ אחד מאתמול, (עליו התבזבזו 5 צריבות), האם הקובץ יכול להוות בעיה? קובץ ISO , ובגלל שזה לא נשמע הגיוני אז האם קרה למישהו שהנק שלו פשוט הפסיק לצרוב פתאום? עריכה: כן בהחלט לא מדובר בקובץ הספציפי או משו כזה.. הצורב מת נראה לי..
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי MP3 עם קיבולת איחסון של 60 G שהפכתי אותו לכונן נייד הקשתי את הפקודה convert f: /fs:ntfs ואחרי זה הוא שואל אותי :enter current volume label for drive f מה אני אמור להקיש .. או איפה אני מוצא את הVOLUME LABEL ?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1458&cid=29&pg=1
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שמעתי שלהארד דיסק חיצוני המחובר למחשב עם USB2 יש הגבלה בגודל של עד 1 טרה. האם זה נכון? ואם כן אשמח גם לדעת למה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש וראיתי שני דגמים בKSP בכמעט מחיר זהה. Seagate - ST3500418AS 500 GB 275 ש"ח השני Western Digital - WD5000AAKS 500 GB 280 ש"ח על שניהם יש אחריות 3 שנים תודה מראש, מאור
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
האם הדיסק WD6401AALS מתאים ללוח אינטל P5GDC PRO ? אני עומד לרכוש דיסק קשיח אך אין לי מושג במחשבים.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
בפעם האחרונה שפירמטתי את ההארדיסק מחקתי בטעות כ - 100GB חומר של שירים, תוכנות, תמונות, Saves של משחקים וכו'.. מאחר וההארדיסק שלי SATA2 320gb בהתקנה Windows מאפשר לי ליצור רק מחיצת NTFS אחת עד בערך 130GB ואז לאחר התקנת SP2 אני יכול לקבל את שאר המקום.. עכשיו כשאני עושה בוט ל - XP כדי לעשות פורמט לכונן C ולהתקין Win מחדש (אחרי זמן מה) הוא שוב רואה רק 130GB ואז מה שקורה בעצם כאשר אני עושה פורמט אני מוחק את כל ההארדיסק יש לזה פיתרון, נשמע לי מוזר, בכונן הישן לא הייתה לי את הבעיה הזאת (IDE 80GB). מישהו ?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר דיסק קשיח של מחשב נייד לpc ? לפי מה שאני רואה אין לו כלל חיבור למתח רק כבל נתונים צר למתרחב לIDE בקצה השני.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-