אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני קניתי עכשיו צורב די.וי.די חדש של טושיבה מדגם R5272 ורציתי לשאול אם יש לו בעיות מיוחדות או שאני יכול להיות שקט לגביו?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הכוונה שלא יהיה אפשר ל"כתוב" במידה והכפתור לחוץ כמו בדיסקטים הישנים..יש משהו כזה..? תודה רבה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בואו לחטוף את הדגמים הפופולריים של מיקרון ו-Western Digital במחירי מציאה של מתחת ל-200 שקליםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חבר'ה חייב תעזרה שלכם לפני שאני יעשה משהו לא טוב למחשב...): יש לדוד שלי מחשב עם הארדיסק SATA של 80G ומערכת הפעלה XP עכשיו ביום בהיר אחד פתאום המערכת לא עולה ויש מסך כחול שהדבר היחיד שאולי זאת הבעיה לפי מה שרשום במסך זה Disable of uninstall any antivirus or disc defragmention... בעצם לא ידוע מה הבעיה...אין משהו מוגדר. אוקיי...אז באתי להפעיל את ההתקנה של XP כדי לעשות Repair למערכת אבל בשלב שצריך לבחור מחיצה ההתקנה מראה את המחיצה כ 80 ג'יגה אבל היא נקראת [unknowen] ושאני בוחר אותה אז ההתקנה מודיעה כי המחיצה מלאה או פגומה או שלא מפורמטת. ניסיתי להעלות את הWindows PE ולנסות להכנס למחיצה, ושם המחיצה מופיעה בכלל כריקה. איכשהו רק בתוכנה Active Partition Recovery אני מצליח לק…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יכול להיות ש dok לא נתמך בwin 7 64 bit?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה כדי? מערך רייד? או Raptor ?מה היה יותר מהיר? .74GB Raptor 10K, 16MB, SATA או 4X160 / 3X160 במערך רייד. ואים כבר רייד אז מה יותר טוב ובטוח? המערך של רייד של הלוח או של הוינדוס XP?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קניתי בשעה טובה HDD נורמלי (300 GB, 16 MB ) עכשיו כבר בהתקנת הWIN, המחשב זיהה את הנפח כ130 GB, המשכתי בכל זאת אבל עדיין הבעיה לא נפתרה היכן נעלם שאר הנפח?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
משהו מוזר, קרה לי רק עכשו שעשיתי RESET (וגם כיבתי והפעלתי מחדש לצורך העניין) יש לי ICH9R של INTEL כבקר RAID (מגיע עם לוחות X48) ויש לי שני כוננים שעובדים בRAID עכשו כשהמחשב עולה, בדיוק אחרי השלב של הBIOS, יש את הקטע של תלחץ CTRL+I להכנס לBIOS של הRAID. והוא מציג על המסך את המצב שלהם ואיך פועלים אצלי לדוגמא מציג שיש כונן RAID 0 אחד (כלומר לוגי של כ600 ג'גה) ושניים שכל אחד כ300. העניין הוא שכונן מספר 0 מוצג כOK והכונן מספר 2 (זה מספרים לוגים), מופיע כERROR אבל כפי שאתם שמים לב, הVISTA עולה לי בסדר, הכוננים עובדים בסדר, ואין שום בעיה מבחינתי. אבל כמובן שאני רוצה שיהיה OK (שלא לדבר על כך שזה גם גוזל זמן כל פעם, כי הוא כאילו תוקע אותי ככה בהתחלה כמה שניות) מישהו יוד…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
שלום לא מזמן נהרס לי ה HD יש לי אותו שנתיים, ופתאום הוא התחיל להוציא קולות של קליקים והמחשב אל מזהה את הווינוס טוב אז עכשיו אני צריך כונן חדש, אבל אני מפחד שלא ידפק לי הכונן עוד פעם ,כי סך הכל הכונן לא היה אמור להדפק (עבר רק פרמוט אחד, ועשיתי לו בדיקות דיסק פעם בחודש). זה למה אני צריך אותכם.. מישהו יודע כמה זמן כונן מחזיק ? כי זה יעזור בבחירת גודל הכונן ... אני לא אקנה כונן גדול לשנתיים :-\ ובעקרון הלוח שלי זה SATA2 זה הדבר היחיד שאני צריך לבדוק כשאני קונה כונן כדי שיתאים למחשב שלי? ולכונן הקודם שלי היה צמוד מאורר, אבל הוא נדפק אז העפתי אותו. עכשיו צריך בכלל מאורר על כונן? וגם שקונים מאורר מישהוא יודע איך מחברים אותו לספק?:ם ושאלה אחרונה איזה כונן הכי טוב היום בש…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 320 ג'יגה שמחולק לכמה כוננים. הצלחתי לגבות את המחיצה של הווינדוס לגודל נורמלי , כמעט 4 ג'יגה. אבל האם יש אפשרות לגבות מחיצה של 90 ג'יגה שמתוכה 40 ג'יגה תפוסים , לגודל שיתאים לדיסק ? ניסיתי לעשות את זה עם נורטון גוסט - וזה תפס איזה 30 ג'יגה.. האם תוכנה בשם Acronis.True.Image , אפשר לגבות את זה לגודל שיכנס לדיסק ? או המלצה על תוכנה אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני צריך דיסק קשיח נוסף למערכת שלי (ללא Raid וגם לא מתוכנן בעתיד). יש לי כרגע Seagate 500GB 32MB ואני מרוצה ממנו מאוד, שוקל לצרף עוד אחד כזה, אבל מעוניין בנפח יותר גדול (כפי שצויין בכותרת). תודה
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם הצורב שברשותי שבק חיים האם יש לכם המצלמה על צורב DVD טוב? תקציב עד 350 שקל המון תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הוא מתאים רק IDE או ל SATA 2 יש לי בלוח רק IDE האם הוא יתאים?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
עדיפות גבוהה לממשק firewire והכי חשוב, שיהיה נייד מאוד, לא גדול פיזית. עד 1000 ש"ח עדיפות למוצרים שיש אצל זיגזג ולמיר.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כמעט כל דיסק שאני צורב בסוף נופל לי. זאת ההודעה שאני מקבל: הייתי בקייאספי שבוע שעבר, הם ביצעו בדיקה ועבד כמו שעון שוויצרי. אמרו לי להחליף כבל, החלפתי אבל עדיין אותה הבעיה. מישהו יכול לפתור לי אותה? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לא יודע כיוונים (גם בכונן וגם בלוח), איפה PIN1 אם בכלל יש כזה? האם יש 3 סוגי חיבורים על גבי הכבל (אחד רחוק ... זה בטח ללוח אם, שניים יותר קרובים אבל נראים שונה) מה הבדל? נכון בסיסי! אבל לא זוכר! HELP טל
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אנשים פה טוענים שהצורבים של NEC לא אוהבים מדיות זולות, משמע שאם יש לי 3550A הוא לא יצרוב על סילבר ליין? שנית שאלה קצת כללית. כמה זמן לוקח לצרוב דיסק דיוידי מלא ב8X וב 16X תודה...
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז כפי שאמרתי כשאני מנסה להמיר את הכונן הנ"ל ל 4551A בעזרת המדריך הזה: nechack.host.sk אני פשוט לא מצליח. אחרי שאני מפעיל את הקובץ NECBFL ובוחר לאיזה דגם להמיר והוא מתחיל בהמרה הוא ישר נסגר והכונן מהבהב. אח"כ אני עושה ריסט למחשב והביוס ממשיך לזהות את הכונן כ 3550A. אני יוצא מהביוס וממשיך לווינדוס. הווינדוס לא מזהה חומרה חדשה וכשאני מנסה לעשות לכונן שדגרוג קושחה הוא לא נותן לי בטענה שהדגם לא מתאים (BinFlash). קראתי קצת באינטרנט וגיליתי שיש עוד כלי שעושה את אותו הדבר והוא נקרא BTFLASH. כשאני מפעיל את הכלי הזה אז הוא נכשל בשליחה של צ'ק סם (check sum) ואז שואל אם לנסות שוב. אני אומר שכן אז הוא מנסה ותוך שנייה נכשל. ניסיתי את שני הכלים במצב בטוח וזה לא עבד. הנה צילום מסך של…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אך אני צורב Dual Layer DVD9 ????? יש לי קובץ ששוקל 8 גיגה אך אני צורב אותו ל Dual Layer DVD9 ?????
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
כרגע יש לי HD שמחובר לערוץ ה-IDE הראשון וצורב DVD שמחובר לערוץ השני. השאלה היא האם יש בעיה להוסיף גם HD נוסף ב-SATA? איך הוא יוגדר ע"י המחשב? לפני ה-IDE או אחריו? (זה יצור בעיה עם ההתקנה הקיימת של windows?) (או כדי להפוך את זה לממש פשוט עד כדי טימטום, אם כרגע הכונן הקשיח הוא C והצורב הוא D, מה יקרה אחרי הוספה של כונן SATA נוסף?)
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ב ksp הם עולים פרוטות. http://ksp.co.il/rmain.php?uin=3005 גם אלו היקרים יותר שמה http://ksp.co.il/rmain.php?uin=865 Fortis DVD-R 4.7Gb x8 עולים מעט יחסית מישהו השתמש בהם?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הסבר יפה והמחשה עוד יותר יפה מי נגד מי ולמה בכל הקשור לכונן קשיח - https://www.youtube.com/watch?v=wtdnatmVdIg
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי צורב LITE-ON DVDRW SOHW-16935 עכשיו בזמן האחרון שמתי לב שהוא התחיל לצרוב ממש לאט.. אז הסתכלתי בהגדרות בנרו ויש רק אפשרות אחת במהירות צריבה-4X ופעם היה מלא 16X,32X.. איפה אפשר לשנות את זה? BOOT? וזה ככה גם בכל התוכנות..
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
א.אני צריך ב1500 ש"ח 1. 2 דיסקים קשיחים של 160GB להרצה ב RAID 1/0/0+1 עריכה: עדיף SATA 2 (יש ליDFI SLI-DR) 2. כונן פלופי 3. כונן CD רגיל 4. צורב DVD ב. אני צריך עצה איך להריץ את הדיסקים בRAID 1, RAID 0 או RAID 0+1 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-