אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
צורב DVD LG 4160 מה אתם אומרים עליו? שווה?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המדיות שלהם? זה לצורב רגיל CD-R 700MB 52X הם בצבע כסוף כזה ולא כתוב עליהם הרבה... האם הם איכותיים או סתם? אתם יכולים לבאס אותי זה לא אכפת לי כי השגתי בחינם! תודה.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה באפשרותי לרכוש במחיר דיי זול אחד מהצורבים הנ"ל PIONEER A06 או SONY DRU500/510. המחיר זהה לשניי הצורבים. כתבתי את שניי הדגמים בסוני כי אני לא יודע בדיוק מה ההבדלים בין שניהם ואני גם לא יודע איזה מהם אני יקבל רוב הסיכויים את ה510 מכיוון שזה הדגם החדש יותר שמחליף את ה500. אז מה כדי יותר לרכוש? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
משהו מוזר, קרה לי רק עכשו שעשיתי RESET (וגם כיבתי והפעלתי מחדש לצורך העניין) יש לי ICH9R של INTEL כבקר RAID (מגיע עם לוחות X48) ויש לי שני כוננים שעובדים בRAID עכשו כשהמחשב עולה, בדיוק אחרי השלב של הBIOS, יש את הקטע של תלחץ CTRL+I להכנס לBIOS של הRAID. והוא מציג על המסך את המצב שלהם ואיך פועלים אצלי לדוגמא מציג שיש כונן RAID 0 אחד (כלומר לוגי של כ600 ג'גה) ושניים שכל אחד כ300. העניין הוא שכונן מספר 0 מוצג כOK והכונן מספר 2 (זה מספרים לוגים), מופיע כERROR אבל כפי שאתם שמים לב, הVISTA עולה לי בסדר, הכוננים עובדים בסדר, ואין שום בעיה מבחינתי. אבל כמובן שאני רוצה שיהיה OK (שלא לדבר על כך שזה גם גוזל זמן כל פעם, כי הוא כאילו תוקע אותי ככה בהתחלה כמה שניות) מישהו יוד…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
צורב אמין ודי מהיר.. שיתמוך 2 שכבות צריבה dvd... שיחזיק מעמד די הרבה זמן... ושתיהיה תמיכה בלייטסקריב... עדיף צבע שחור אבל לא חובה..
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הוא רושם לי writre protected אבל מדובר בדיסק ג'נרי ואין לו שום מתג פיזי כדי לכוון אותו ממוגן ללא מוגן כיצד ניתן לפרמט בכל זאת?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קניתי השבועה כמה דיסקים DVD+DL של חברת TEAC התחלתי לצרוב עליהם ואחרי הבדיקה רציתי לראות מה האיכות של בבדיקה של נרו בכל אופן אף אחד מהם לא עבר וכולם קיבלו אפס החלטתי לבדוק את זה והרצתי גם על דיסק של VERBATIM והוא יצא בחסד קיבל 19 יש לכם מושג למה הם מקבלים כאלה תוצאות נמוכות הם אמורים להיות דסקים סבירים לא? דרך אגב הצורב הוא 7173S וצרבתי במהירות 2.4 (לאטטטטטט ממש נוסטלגי)
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://www.wrightthisway.com/Articles/000154.html כולל תמונות, ולי רק נשאר להגיד :kopfpatsch:
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1458&cid=29&pg=1
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי LITE ON 851 S אם אני יכול לבצע לו עידכון ביוס ל דגם שתומך ב DL מדיות? לפי מה שהבנתי הוא זהה לדגם כלשהו של סוני שראיתי שלו אפשר לבצע עדכון לפי מה שקראתי הדבר היחיד ששונה בין הדגמים הוא הביוס וסתם עוד שאלה כדאי לקנות DVD לצרביה של BENQ?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש וראיתי שני דגמים בKSP בכמעט מחיר זהה. Seagate - ST3500418AS 500 GB 275 ש"ח השני Western Digital - WD5000AAKS 500 GB 280 ש"ח על שניהם יש אחריות 3 שנים תודה מראש, מאור
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
ככה: יש לי מצלמה דיגיטלית של NIKON ויש לי כרטיס 128MB השאלה שלי היא: אם אני שם(לדוגמא..) מסמכים על הכרטיס המצלמה עדיין תזהה אותו ותראה רק את התמונות או שהיא תתחיל לעשות לי בעיות??? בתודה מראש סיזר
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
למי שיש, בבקשה הצעות מחיר, טלפון ואיזור בארץ בתודה מראש. קובי.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
משום מה לא מצאתי שום מקום שמוכר כזה דבר, בהתחלה חיפשתי כרטיס PCI הרחבה לסאטה ולא מצאתי אז חשבתי לקנות כונן חיצוני כאילו רק את המארז וגם את זה לא מצאתי ,עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אחרי שצרבתי דיסק DAATA ניסיתי לקרוא אותו, אבל מופיעה הודאת שגיאה "אין גישה אל F:\ הפונקציה שגויה"" ניסיתי הכל, שמתי firmware עדכני,הלכתי למנהל ההתקנים הסרתי את ההתקנה, והתקנתי אותה מחדש (הוינדוס עשה זאת לבד). פה נראה לי הבעיה- הXP מזהה את הצורב אבל בתור CD-ROM כי אחרי שעשיתי "בצע סריקה לגילוי שינויי חומרה"(בשביל שהXP יזהה אותו מחדש) בשורת המשימות ליד השעון הופיעו בלונים שאמרו- ההתקן החדש מוכן לשימוש וגם היה כתוב בבלון נפרד CD-ROM drive זתומרת הוא זיהה את הצורב בתור cd-rom ופה אולי הבעייה. אם מישהו יודע מה לעשות אני משתגע וחייב עזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, 1) כמה גיגה בייט יש על כל פלטה,בסדרת AAKS? 2) הסדרות, AAKS, ABYS, AAKB וAVJS מתומחרות כך שה8 מ"ב יותר יקר מה16, והsata יותר זול מהIDE. זה קצת לא הגיוני.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אנשים פה טוענים שהצורבים של NEC לא אוהבים מדיות זולות, משמע שאם יש לי 3550A הוא לא יצרוב על סילבר ליין? שנית שאלה קצת כללית. כמה זמן לוקח לצרוב דיסק דיוידי מלא ב8X וב 16X תודה...
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי פתחתי את המחשב, חיברתי את הדיסק, וינדוס רואה אותו ,הכל בסדר, מתחיל להעביר נתונים והולך לישון כשאני משאיר את המחשב דולק כי זה לוקח שעות הגיבוי, שעד הבוקר זה יסיים. בבוקר אני קם - הדיסק נעלם, לא מזוהה ע"י וינדוס. לא מופיע ב MY COMPUTER וגם לא מופיע ב DISK MANAGE בקליק ימני שעושים על MY COMPUTER. עשיתי ריסטרארט , נכנסתי ל BIOS , הוא מופיע ב BIOS אבל שוב לא מופיע בוינדוס. זה דיסק מפורמט והכל, אני מגבה בצורה תכופה בצורה כזאת. מה לדעתכם קורה פה? במחשבה שנייה אני אשאל את זה בפורום "תמיכה טכנית"...
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לצורב DVD, בסביבות ה-300-400 שקל זה סבבה. אם יש דברים נוספים שיש לצורב כמו קריאה של פורמט חדש (כמו ה-בלו ריי לדוגמא) או לא יודע מה אז זה טוב מאוד, אבל חשוב שיהיה צורב DVD אמין וטוב. מצטער אם זה לא המקום הנכון..
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז כפי שאמרתי כשאני מנסה להמיר את הכונן הנ"ל ל 4551A בעזרת המדריך הזה: nechack.host.sk אני פשוט לא מצליח. אחרי שאני מפעיל את הקובץ NECBFL ובוחר לאיזה דגם להמיר והוא מתחיל בהמרה הוא ישר נסגר והכונן מהבהב. אח"כ אני עושה ריסט למחשב והביוס ממשיך לזהות את הכונן כ 3550A. אני יוצא מהביוס וממשיך לווינדוס. הווינדוס לא מזהה חומרה חדשה וכשאני מנסה לעשות לכונן שדגרוג קושחה הוא לא נותן לי בטענה שהדגם לא מתאים (BinFlash). קראתי קצת באינטרנט וגיליתי שיש עוד כלי שעושה את אותו הדבר והוא נקרא BTFLASH. כשאני מפעיל את הכלי הזה אז הוא נכשל בשליחה של צ'ק סם (check sum) ואז שואל אם לנסות שוב. אני אומר שכן אז הוא מנסה ותוך שנייה נכשל. ניסיתי את שני הכלים במצב בטוח וזה לא עבד. הנה צילום מסך של…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קניתי דיסקים לצריבה DVD כש אני מכניס לכונן ואחרי זה נכנס למחשב שלי הוא לא קולט את הדיסק :{
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אך אני צורב Dual Layer DVD9 ????? יש לי קובץ ששוקל 8 גיגה אך אני צורב אותו ל Dual Layer DVD9 ?????
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
כרגע יש לי HD שמחובר לערוץ ה-IDE הראשון וצורב DVD שמחובר לערוץ השני. השאלה היא האם יש בעיה להוסיף גם HD נוסף ב-SATA? איך הוא יוגדר ע"י המחשב? לפני ה-IDE או אחריו? (זה יצור בעיה עם ההתקנה הקיימת של windows?) (או כדי להפוך את זה לממש פשוט עד כדי טימטום, אם כרגע הכונן הקשיח הוא C והצורב הוא D, מה יקרה אחרי הוספה של כונן SATA נוסף?)
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש ברשותי כבל סטנדרט יש לי חיבור IDE בודד על הלוח אני רוצה לחבר גם צורב וגם הארדיסק עליו המארז הוא פול טאואר [גובה 54] הכבל הרגיל לא יכול להגיע גם להארדיסק וגם לכונן רציתי לדעת אם יש כבל מאריך או כבל ממש ארוך עם שני חיבורים כשהאמצעי ממש באמצע ולא קרוב לחיבור בקצה? אם כן איפה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-