עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by EAD,

היי אני מתלבט כרגע הכוננן USB שלי (16 ג'גה הכי מהיר שיש של SANDISK) פועל בFAT32 האם שווה להמיר אותו לNTFS ?? יתן עוד ביצועים או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by assaf990,

הוא רושם לי writre protected אבל מדובר בדיסק ג'נרי ואין לו שום מתג פיזי כדי לכוון אותו ממוגן ללא מוגן כיצד ניתן לפרמט בכל זאת?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  3. קניתי את הצורב ליפני כמה ימים והוא עבד והכל היה סבבה ועכשיו אני לא יודע למה אני מפעיל תנרו הוא אומר לי לשמור image וזה אף פעם לא עשה לי את זה ואם אני עושה לו לשמור הוא אומר שאין מקום , ניסיתי לצרוב דרך האשף הזה שיש לווינדוס אקספי והוא אומר שאין דיסק והוא כן קורא את הדיסק בדקתי במנהל התקנים הוא לא מראה שיש בעיה תעזרו בבבקשששהההההה

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  4. קנינתי 50 דיסקים של סמסונג בבאג. הדיסקים מסוג samsung pleomax dvd-r 16x אבל הבעיה שכשאני בא לצרוב עליהם משהו בנרו, הוא מודיע לי שillegal disc ולא ממשיף לצרוב, מה הבעיה? הצורב הוא של סוני.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  5. לקחנו את כונן ה-SSD המשתלם החדש של Western Digital לסיבוב היכרות - בכדי לגלות האם הוא יוכל לאתגר גם כוננים יקרים ממנולכתבה

6. לפני הפרמוט היו לי שתי מחיצות בהארד דיסק, זהות בגודלן פחות או יותר. הכנסתי את הדיסק של Win XP כדי לפרמט את שתי המחיצות, לאחד אותן ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. במהלך ההתקנה מחקתי את המחיצה המשנית, ומאז נעלם לי בערך חצי מנפח האחסון של ההארד דיסק. פרמטתי מחדש את המחיצה הראשית כ-NTFS, התקנתי את מערכת ההפעלה, התקנתי את Partition Magic אבל לא הצלחתי למצוא פתרון. כרגע המחשב לא מכיר לדעתי את נפח האחסון ש"נעלם". איך אני פותר את הבעיה?

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by WIZARD221,

דרוש צורב פנימי, הצבע לא משנה, שיהיה בעל יכולת צריבת DL ואם אפשר גם LIGHTSCRIBE אפילו שלא באמת הכרחי. מוכן להשקיע עד 160 שח. בינתיים NEC AD7220S X22 DVD נראה ממש מבטיח ב- 130 שח. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by bennnn,

הי מדובר על 80 גיגה סמסונג סאטה. שברשותי כ 4 שנים! הנה תוצאות הבדיקה: http://www.hddstatus.com/hdrepanalysis.php מזה אומר בבקשה?תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  9. אני לא נתקלתי בכאלה וזה נראה לי הגיוני שיהיו עם בקר של SATA במקום IDE שלאט לאט יוצא מההרד דיסקים.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by shainov,

שלום לכולם. צריך עזרה בבקשה לבחירת צורב DVD רק דבר אחד הוא שהמאאז שלי בצבע שחור אז אבקש צורב טוב בצבע שחור.. הכי טוב נכון להיום..כמובן השקעה עד 300 שח' נראה לי מספיק.תודה למגיבים.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by BloodFist,

באיזור ב400 שקל + - אולי 450 מקסימום. חשוב שיהיה שקט, אמין ושלא יתחמם יותר מידי. מבחינת גודל חשבתי על 320 או משהו. מSKYPC. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  12. היי פתחתי את המחשב, חיברתי את הדיסק, וינדוס רואה אותו ,הכל בסדר, מתחיל להעביר נתונים והולך לישון כשאני משאיר את המחשב דולק כי זה לוקח שעות הגיבוי, שעד הבוקר זה יסיים. בבוקר אני קם - הדיסק נעלם, לא מזוהה ע"י וינדוס. לא מופיע ב MY COMPUTER וגם לא מופיע ב DISK MANAGE בקליק ימני שעושים על MY COMPUTER. עשיתי ריסטרארט , נכנסתי ל BIOS , הוא מופיע ב BIOS אבל שוב לא מופיע בוינדוס. זה דיסק מפורמט והכל, אני מגבה בצורה תכופה בצורה כזאת. מה לדעתכם קורה פה? במחשבה שנייה אני אשאל את זה בפורום "תמיכה טכנית"...

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. את הדיסקט צרבתי באותו כונן, הצריבה טובה כי לצפות בDVD הבייתי אפשרי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  14. הצורב נתקע במהלך צריבה של cd רגיל ומאותו רגע אינו מוכן לצרוב או לקרוא cd רגילים , רק מדיות dvd . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? ניסתי להסיר , ריסט , מדיות שונות , אך שום דבר לא עזר ... האם יש פתרון או שאאלץ לנצל את האחריות על הצורב ?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  15. רציתי לשאול אם הדיסק קשיח טוב והאם הוא לא עושה בעיות? http://digma.co.il/shop/product_info.php/products_id/7339?osCsid=10a554dfb38bebdab414579f2d2efcb4 אני רוצה לקנות שתים כאלו...

16. מחקתי מהמחשב קובץ RAR של 2ג'יגה ואחד של 600 MB..איך להחזיר? T_T אני חייב אותם ומחקתי אותם בטעות! יש דרך להחזיר איכשהו?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  17. Started by NightWing,

כרגע יש לי HD שמחובר לערוץ ה-IDE הראשון וצורב DVD שמחובר לערוץ השני. השאלה היא האם יש בעיה להוסיף גם HD נוסף ב-SATA? איך הוא יוגדר ע"י המחשב? לפני ה-IDE או אחריו? (זה יצור בעיה עם ההתקנה הקיימת של windows?) (או כדי להפוך את זה לממש פשוט עד כדי טימטום, אם כרגע הכונן הקשיח הוא C והצורב הוא D, מה יקרה אחרי הוספה של כונן SATA נוסף?)

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. מישהו זרק פה באחד התרדים שהוא אולי יוסיף בעתיד "דיסק של 10000RPM למערכת הפעלה", אז עכשיו לשאלה, מה יתרום דיסק קשיח של 1000RPM למחשב ?? הרי הוא יתקשר עם הדיסק השני בהגבלת המהירות של הדיסק האיטי, לא ? :-\ זה לא יאט את המחשב בגלל התקשורת בין הדיסקים שמוגבלת למהירות הSATA , מהירות הגישה למידע בתוך הדיסק עצמו (למשל בדיסק של 7200RPM) לא גבוהה יותר מתקשורת הSATA ? :

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  19. כונני NVMe לשוק הביתי שתומכים בתקן PCI-Express 5.0 החדיש עדיין אין, אך כשהם יגיעו - יש חברות שיהיו מוכנות לקלוט כמה מהם יחד על מנת לספק לנו מהירויות העברה דמיוניות כמעטלכתבה

20. Started by EnerGy,

שלום, הזמנתי מחשב עם הצורב 20A1S וקיבלתי את גרסת ה"P", האם יש הבדלים רציניים ביניהם ?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by s_roie,

מה עדיף לי לקנות, כונן SATA גדול (200GB לפחות) במהירות 7200 או שני כונני 73GB SATA במהירות 10000? האם יש יתרון ליצירת RAID?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  22. Started by ychamp,

יש לי בעיה קטנה הסרבר שלי נגמר בו המקום20GB אז אני חשבתי שאני יקנה כמה דיססקים משומשים מEbay וישים אותם במערך raid עכשיו הבעיה היא שהדיסקים לא מאותו יצרן\דגם\מהירות סיבוב בדקה\buffer\כל דבר אחר שיכול להיות שונה חוץ מהגודל. השאלה שלי האם הדיסקים חיבים להיות זהים בשביל מערך raid ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  23. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה עבור דיסק קשיח נייד שיתחבר למחשב נייד ב6-7 בעל חיבור USB 1. עוד שאלה: האם אפשר לחבר מכשיר של USB2 בUSB1 (גם אם זה אומר שזה יעבוד לאט)?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by EHL,

שלום, מה הם ההבדלים ומי הטוב ביותר ? תודה. אייל

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים