אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי HD בן כ-3 שנים של מקסטור. קניתי מחשב חדש עם HD SATA של WD וניסיתי לחבר את המקסטור הישן ככונן משני (גם כסלייב וגם כמסטר) בIDE. כשהמחשב עולה, הביוס מזהה את המקסטור אך בווינדוס עצמו אין לו כל זכר. ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע, ורק בDEVICES בניהול המחשב הוא כן מופיע ועוד רשום שהוא עובד כראוי, אך בפועל אין לי יכולת גישה אליו. ניסיתי גם להתקין עליו ווינדוס XP עם הדיסק המקורי, אך אחרי שהוא בדק אותו וחשב, הוא זיהה את הגודל שלו אך רשם CANNOT ACCESS THIS DISK. מה אפשר לעשות? האם הוא מת לגמרי או שאפשר לחלץ ממנו מידע איכשהוא? כל עצה תתקבל בברכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
עדכנתי את HD של ה1TB של סיגייט שיש לו בעיה העדכון עבר בהצלחה והוא עובד אבל הוא אומר שיש רק 32 MB מקום למישהו יש מושג איך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכם לאחר קריאה ממושכת שברובה ניסיתי להבין איזה חברה עדיפה יותר { המלחמה בין seagate ל WD } עדיין לא הגעתי למסקנה ולכן אבקש את עזרתכם אני רוצה לקנות HD חיצוני לשימוש רצוף בזמן הפעלת המחשב { או ליתר הדיוק הנייד } ולא לצורך גיבוי פעם ביום אני יודע של WD יש גרסה ללא חיבור של חשמל אלא רק חיבור של USB 2 האם זה קיים גם בחברות האחרות ? בקיצור אני מעוניין ב HD חיצוני בסביבות ה 500 GB בחיבור של USB 2 ללא צורך בחשמל { הכוונה לשקע חשמל בקיר.... } אני כנראה הקנה את זה בארה"ב מ - http://shop2.outpost.com/search?query_string=&sort=vendor&order=desc&cat=-48968&pType=pDisplay&order_by=v06d&from=0&to=24 הודה לכם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה שהקבצים יהיו קריאים,אני מפרמט וגם אז רק הקובץ הראשון והשני טובים ואלה שאני מעתיק אח'כ אינם קריאים.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני כבר הרבה מאוד זמן שלא עוקב אחרי החידושים בעולם המחשבים. כרגע יש לי דיסק קשיח של 500 גיגה של WD. כמה הרבה זמן שאני מתכנן להוסף לזה עוד איזה טרה ,או אולי 750 (למרות שראיתי שיש כבר דיסקים עם 3T, לא יודע אבל מה העלויות היום) אני זוכר שהיה את ההרד דיסק F1 של סמסונג, שנמכר בגרסאות 750G ו1T אם אני לא טועה, ושהוא קיבל הרבה שבחים. ההרד דיסק הזה עדיין נמכר? אני לא מצליח למצוא אותו בחנויות בעיר שלי משום מה... אולי יצאה גרסה משופרת לF1 פשוט ואני לא יודע? אני מחפש משהו שקט,מהיר וזול יחסית. הF1 אני זוכר היה כזה. אבל אולי יש המלצות אחרות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי עקב צורך להתגבר על גודל דיסקים הקטנים המוצעים בשוק הSSD האם ניתן לקשר 2 דיסקים SSD (מאותו סוג כמובן) בRAID -0 ? תודה והמשך יום נעים.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
התוכנה מזהה לי רק אחד מה-80GB שמג'ומפר כמאסטר, אני רוצה לסרוק את ה-250 והוא לא מופיע שם צריך לשים אותו על מאסטר ? באיזה פינים צריך לשים את הג'פמר ?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מעדיף שלא מסדרת הסנדיסק האיטים תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחד הארדיסקים החיצוניים של 500 גי'גה(מקסטור בן שנה ומשהו שנקנה בחו''ל) התחיל מאתמול להיום פתאום להיתקע, לסרב לעשות איחוי(או אפילו ניתוח נורמלי לראות מה לא בסדר), להעתיק קבצים איטי, להיכנס אחרי שנה לתיקיות, ועוד..... עכשיו אני מפחד לגמריי, למה יש מידע חשוב שם, אין לי לאן כל כך להעביר אותו כי רוב הכוננים שהם מפוצצים, אז בזמן הקרוב אני אתחיל לפנות כמה שיותר ליתר בטחון אם הוא יחליט לא לעבוד בכלל יותר(אני מקווה בכלל שאוכל להעתיק הכל ממנו מבלי לקבל קריסה באמצע) יש לציין שהוא מתאמץ מאוד לקרוא ועשה טיקים קטנים כאלה במהירות... אולי הוא תכף יחליט לשבוק חיים! לעזעזאל. זה כבר קרה לי ככה בידיוק לפני ארבעה חודשים בקושי עם הארדיסק חיצוני אחר של ווסטרן דיגטל מסדרת מייבוק(500 ג'י…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לילה טוב, ברצוני לרכוש מארז חיצוני להארדיסק בעל נפח של 1T, הכי חשוב שהוא יהיה בעל יכולת איוורור או לפחות פתחי איוורור, ושיהיה עם יציאות usb ו-esata. תודה רבה ולילה טוב.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם הסיגייט הזה הוא הכי מומלץ? http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=2256&siteurl=http%3a%2f%2fwww.1pc.co.il%2fproduct-5104-Seagate_Barracuda_7200.12_4000GB_ST4000DM000.aspx&modelid=847534&prodId=1844011286&platform=2 האם המחשב שלי יכול בכלל לקבל הארדיסק יותר מהיר מהסיגייט?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי צורב פיליפס (אצל חברתי) רשום בקדימה שלו CDRW 4000 וה XP מזהה אותו כ CDRW 4012P. בכל מקרה, קניתי היום מדייה רב פעמית לצריבה של פיליפס אני בא לצרוב בנרו והוא אומר לי שהוא לא מזהה שיש דיסק בפנים, בבית קורה לי אותו הדבר עם צורב של LiteOn. החשד שלי שמדובר רק בתוכנת צריבה (Nero 6) אבל לפני שאני מתקין את המפלצת של EasyCdCreator (שדרך אגב לא הגיעה עם הצורב אלא נרו) רציתי לשאול אם מישהו ניתקל בבעייה דומה. :errrr:
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו מכיר את LG GSA-H66N ומה אמור להיות ההבדל בינו ל-62 ?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הקונסולה החדשה של הענקית היפנית ממשיכה ליהנות מביקוש שובר שיאים למרות המחסור - וכעת יש לחלק מהמשתמשים יכולת להרחיב את האחסון הזמין להתקנה של משחקי הדור החדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע אני עם הישן שמריץ את ה-OS, הכונן החדש SATA-II ומחובר על קונטרולר SATA-I ב--ICH5 של אינטל יש בעיית זיהוי של כ-6G, הכונן החדש הוא של סמסונג SP2504C 250G שווה ערך ל-244G בפועל אבל ווינדוס מזהה 238G הציעו לנסות PM אבל זה עוזר, יש רעיונות? התרד' התחיל למעשה פה תודה, המרטש.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי צורב HP 32X12X8 די ישן משהו כמו שנתיים אני תמיד השתמשתי בדיסק רב פעמי של סילבר ליין... לא מזמן קניתי דיסק חדש של סילברליין גם רב פעמי...שניסיתי לצרוב עליו לא הצלחתי היה מין אירור כזה.... אז הלכתי לחבר שלי גם לו יש צורב של HP (אגב לשנינו יש את תוכנת נרו אותה גירסה)הוא הצליח למחוק ולצרוב עכשיו שאני מנסה למחוק את הדיסק הזה הנרו מתחיל למחוק ואז מסיים ... כשאני מנסה לצרוב עליו הוא שואל אם למחוק אני אומר לו כן ואז הוא מוחק ואומר הדיסק מלא האם למחוק אני שוב אומר כן וכו...... הורדתי את הגירסה הכי חדשה מהאתר של נרו גם לא עזר... ואפילו השתמשתי בתוכנה אחרת ..... יש לי XP .......אם זה משנה עכשיו הדיסק רב פעמי הישן של סילברליין עובד לי! הם שניהם של סילברלין אבל הישן הוא משנת 200…
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן קניתי דיסק קשיח של WD 160GB SATA אז הוא עושה לי רעשים של חריקות בזמן טעינה! אז רציתי לדעת אם זה אמור להיות ככה?! וגם בקשר לSATA אולי מישהו יכול לומר לי איך להתקין את הSATA אני יודע אישהו עם דיסקט אבל בזמן התקנת וינדוס הוא לא מקבל לי את הדיסקט עם ההתקנה! יכול להיו תזה מתקין לי פשוט אני לא ממש רואה שזה ממש מהיר כפי שזה אמור להיות! שמישהו יצור איתי קשר באיי סי בבקשה 311586506 תודה!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
משהו כמו http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001756 רק שהמוצר הזה מוגבל ל 2 טרה ואני מתכוון לשים 2 דיסקים של 3 טרה (או יותר אם יהיה). המטרה שלו היא להוות איחסון לסרטים וסדרות וכו' שיחובר לTV כך שחשוב ששני הדיסקים יזוהו כאחד. צריך חיבור USB3.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
700 ש"ח. שווה? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DT01ACA300
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הייבואן של ThermalTake? אני מעוניין במערכת החיצונית ThermalTake SilverRiver. איפה ניתן למצוא את זה?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סטרימר של Xiaomi Minibox S וכונן של Western Digital מחובר אליו יש לי גישה לכונן, ואני יכול להציג ולהפעיל את הקבצים שבו, אך כאשר אני מנסה לערוך שמות קבצים או למחוק, מוצגת לי הודעת שגיאה של בעיית הרשאה. דברים שניסיתי לעשות אך לא הצליחו 1. להפעיל את ההגדרה של שינוי שם ומחיקה של קבצים דרך הגדרות האנדרואיד TV. 2. לנסות לערוך / למחוק קבצים דרך מנהלי קבצים שונים למיניהם דרך חנות האפליקציות של גוגל + מנהל הקבצים של Kodi. שני רעיונות שלא ניסיתי 1. ישנה אפשרות בהגדרות של הסטרימר לפרמט את הכונן החיצוני כך שיעבוד אך ורק עם הסטרימר הזה - אני לא יודע אם זה רעיון חכם, אם יש המלצה אשמח לשמוע. 2. ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציעו לי כונן שלהם, דגם v630.. ..מישהו מכיר? איך הם ביחס למהירות קריאה כתיבה, ועמידות ביחס לסמסונג אינטל וסאנדיסק? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
- 1 follower
-
-
מעניין אותי לדעת איך היא עובדת, האתר שלהם מזבל הרבה בלי להגיד איך הטכנולוגיה עובדת!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, Windows מזהה צורב DVD LG-H42 ככונן SCSI, ולכן הוא לא צורב ולא קורא טוב. ניסיתי למחוק אותו ולהפעיל מחדש את המחשב, והוא כל פעם מחדש מזהה אותו כ-SCSI, מה אפשר לעשות? תודה רבה!!! הלוח הוא GA-965P-S3 WIN XP SP2
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אחרי שהווינדוס קרס הפעלתי מחדש תמחשב והHDD לא הופיע ברשימה של הBOOT ניסתי כמה דברים: 1) ניסתי לשים דיסק קשיח אחר במקומו והBOOT היה טוב אחריו הופיע לי לשניה מסך כחול(אני די בטוח שזה לא היה BLUE SCREEN) והמחשב עשה ריסטרט 2)להעביר את הדיסק קשיח ככונן משני במחשב אחר, הוא הופיע בBOOT אבל עם שגיאה של משהו עם S.M.A.R.E.T בווינדוס הוא הופיע במנהל התקנים אבל לא ב"מחשב שלי" ניסתי גם לשים תהארד דיסק המקולקל במחשב אחר והווינדוס לא עלה ממנו הרצתי KNOFFIX מהסידרום ובKNOFFIX ההארד דיסק לא מופיע.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-