אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
מינימום 120gb אני מעדיף לקנות מהארץ אבל אם יש הפרש גדול במחיר אז אפשר גם מחו"ל תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשדרג את הכונן הקשיח שלי לSSD, תקציב 200-500 שח , יכול להתגמש עד 600. אני בדרך כלל גולש באינטרנט, עובד בוורד, ומשחק במשחקים.( באטלפילד 4, פיפא,) תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בנפח של לפחות 120gb עדיפות לביצועים כמה שיותר וחברה אמינה. אני גר ליד ksp ברמת גן אז העדיפות שלי חנות קרובה, אם יש משהו יותר משתלם בחנות רחוקה אז תצרפו גם אותה ואחליט אם להזמין משם.תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלומות, רציתי לקנות SSD למחשב נייד חדש שקניתי כדי לשדרג את הביצועים שלו. עכשיו לאחר קריאה קצרה הבנתי שצריך להקדיש למערכת ההפעלה כמות מסויימת של נפח כדי שהיא תפעל בצורה טובה. ולא תפגע בביצועים של כל המחשב.( במקרה שלי זה windows 8 ) אני לא רוצה לקנות SSD בגודל של יותר מ128GB השאלה שלי האם 64 GB יספיק? והאם אוכל לחבר את ההארדדיסק הקיים שלי בצורה חיצונית למחשב נייד לאחר ההתקנה של הSSD. סליחה מראש על הבורות במושגים וכל מיני פרטים טכניים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה עדיין הצורב המומלץ ביותר כרגע? בהתחלה רציתי לקחת את ה- NEC 3520, כי קראתי שהוא הצורב אם אתה רוצה לצרוב הרבה עם מדיות זולות ואוברספידינג. אבל אז קראתי ושיניתי את דעתי כי הבנתי ש: א' - לא כדאי לצרוב על מדיות זולות כי יכולות להיות הפרעות. ב' - מדיות זולות כנראה לא יחזיקו מעמד הרבה זמן. ג' - הנאק נהיה טוב ומציע כמה פיצ'רים נוספים רק עם שמים לו FW לא רשמי, שמונע אחריות - ואני לא מתכוון להתעסק עם זה - היה לי מזל רע עם כוננים בשנים האחרונות... ואז ראיתי את ה- LG 4163B, שהוא מדהים מבחינת איכויות קריאה וכתיבה, מציע dvd-ram (מושלם - אני אעשה המון גיבויים), מעולה תחת FW רשמי. ניתן לקנות לו מדיות זולות. הוא מהיר מאוד ומתחרה בכל שאר הצורבים, ומציע אוברספידינג (לא משהו שהתכוונתי…
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
האם הספק שלי (יחד עם המפרט שמפורט בפרופיל שלי), יוכל לתמוך בתוספת של ההארדיסק הזה http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=st31000340as-barracuda-7200-11-sata-1t-hd&vgnextoid=0732f141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=47f281f8c0f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model ובאופן כללי, האם הוא מומלץ? הבנתי שיש איתו כל מני בעיות של קפיאות והתחממות? ואני מתכוון לקנות אותו בKSP, האחריות עליו היא שלהם או של היבואן? כי אם היא שלהם אני יכול לקנות בקצת יותר מזיגזג ולהיות רגוע יותר.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות דיסק גיבוי חיצוני כמה שאלות הדגמים החדשים של הדיסקים החיצוניים באים בעמידה, יש הבדל מבחינת עבודה אם הארדיסק עומד או שוכב... המחט עובד כמו שצריך גם בעמידה? המחט מחזיק הרבה זמן בעמידה כמו בשכיבה? http://ksp.co.il/?select=.1033..146..147..371.&list=1&sort=2&glist=0&uin=11697&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך הדגם הזה? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני. סיבות: 1. נגמר לי המקום על הלפטופ 2. לגיבויים ראיתי שכונני SSD נכנסו חזק לאחרונה, ורצית לשאול אם הם מומלצים. ניידות זה פקטור חשוב, אבל לא מכריע. אם תגידו שזה לא שווה את הניידות אני אוותר. אני לא צריך נפחים גדולים, סביבות 100 גיגה יספיקו. מה שהפחיד אותי זה ששמעתי שיש להם אורך חיים יותר קצר (כמות כתיבות מוגבלת) ואז אני אפחד לגבות על זה דברים. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את המחיר הכי טוב לדגם שרציתי, דיברתי עם החנות, לפי מה שהנציג אמר לי החנות שלהם היא היבואן הרשמי של החברה הזאת, נשמע לי קצת מוזר. בואו נגיד שבלשון המעטה החברה הזאת לא ידועה כנותנת אחריות אמינה..אז אם זה נכון אני לא כלכך רוצה לקנות משם ולהסתבך אחרי זה עם אחריות. מישהו פה אולי יודע במקרה מי היבואן של Transcend שמולו מממשים אחריות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות דיסק קשיח פנימי של 1TB אני לא כל כך מבין בדיסקים קשיחים אז הייתי רוצה המלצות לאיזה כונן כדאי לקנות. קודם כל חשוב לציין שאני מבקש שלא ימליצו לי על כוננים חיצוניים אני רוצה רק פנימי. חשוב לי המהירות של הכונן ואני לא רוצה מהירות של USB2 אז בבקשה רק דיסקים פנימיים. אז ככה... כרגע יש לי 2 כוננים. אחד של 80GB שהוא כרגע הכונן של הוינדוס שהוא של WD 80 GB Sata1 8MB cache השני הוא גם של WD 120GB אני לא זוכר ממש את הדגם שלו כי הוא ישן אבל לפי דעתי הוא לא Sata שהוא משמש אותי למשחקים שירים וסרטים. בעצם להכל הכוננים האלו לא מספיקים לי ואני רוצה בעצם להוציא את שתיהם ולשים הארד דיסק אחד של 1TB שאותו אני יחלק ל2 שאחד יהיה של הוינדוס ואחד יהיה של הכל. א…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן חברים, שמתי לב ששום דבר לא מגובה אצלי וחשבתי לקנות דיסק קשיח חיצוני לגבות את מה שיש לי על המחשב. אני מתלבט בין 500GB ל 1TB. אם ההוספה במחיר לא גדולה מדי אולי אלך על 1TB למרות שלדעתי 500GB יספק אותי. פחות חשוב קצת העברה ודברים כאלה. רוצה מהירות סבירה, אמינות כמה שאפשר ושטח אחסון סבבה בצורה שיהיה לי את היחס הטוב ביותר עבור הכסף שלי. לא שמתי תקציב כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות, אם אפשר להזמין מחול בזול ויש קישור אשמח לראות גם. בכלל ההעדפה היא להזמין מחול כי זה יותר זול. אשמח לשמוע הצעות תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני למטרת גיבוי.. בין 320 ל400 ג'יגה.. התחלתי להתעניין יש את הOne touch הזה.. אני ממש לא מבין בזה.. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח.. מה הדיסק הטוב ביותר במחיר סביר שישרת אותי נאמנה.. ומה זה הOne touch הזה בכלל ולמה הוא טוב?!
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה בעיקר שיתן כמה שיותר תמורה למחיר ביחס לנפח, זאת אומרת שאם יש משהו יותר זול מ550 ועם פחות נפח אבל הנפח הוא הרבה ביחס למחיר, אשמח להצעה. מעדיף מksp רמת גן כי זה ליד הבית שלי אבל אם יש משהו יותר משתלם בחנות אחרת אז אפשר להמליץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כי כמה שיעלה יעלה,אני חייב בכל מחיר ואין לי מושג מה המחירים היום,אבל אני סומך עליכם שתציעו לי את הדיסק קשיח הכי מומלץ גם במחיר וגם באיכות.מעדיף גם אחריות גבוהה ודיסק קשיח כמה שיותר מהיר ,אבל שלא יהיה הבדל משמעותי(מעל 200ש"ח) במחיר בגלל זה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך SATA רגיל ,יש לי דיסק של שמונים שאני יוסיף לו את ה200 או 250 (תלוי במחיר). אז מה אתם ממליצים? איפה אפשר לקנות בהכי זול? המחירים עוד אמורים לרדת?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים אני מעוניין לקנות דיסק קשיח 40 עד 80 GB מה ההבדל בין SATA ל IDE ? מקסטור או WD או בכלל סמסונג ? למה ההבדלים במחירים כל כך קטנים ? לדוגמא: WD 40GB 7200 RPM - ATA 100 ש"ח 320 WD 80GB 7200 RPM - ATA 100 ש"ח 345 חשוב לי אמינות כמובן. האחריות דומה אצל רוב היצרנים שמתי לב. וזהו..תודה.
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו הארד דיסק של 80 ג'יגה מקסטור SATA. הוא כמעט מלא ואני רוצה לקנות עכשיו עוד אחד. עכשיו אני חשבתי לקנות מקסטור 160 ג'יגה SATA 8MB אבל הבעיה שראיתי בKSP ופנדה שיש הפרש דיי גדול במחיר בין הארד דיסק של DiamondMax 10? DiamondMax 9 או DiamondMax plus 9 מה ההבדל בניהם? והאם באמת כדאי לי לקנות את ההארד דיסק של מקסטור? אני צריך 160 ג'יגה ושיהיה SATA תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש AMD athlon 3000+ 64 939 gigabyte k8ns 939 leadtek geforce 6800NU 128MB GeIL 512 (256X2) DDR 2.5-4-4-8 עכשיו מה שנשאר לי זה ההארד דיסק Maxtor ATA 40GB אני מקושי יכול להחזיק 3 משחקים על ההארד דיסק הזה שהוא כבר בן בערך 6 שנים :\ חיפשתי בfroogle אני רוצה westren degital אבל אני גם לא רוצה משהו יקר בטירוף או עם הרבה איכסון מספיק בערך 180GB משהו כזה או אפילו פחות אבל אני מחפש בארה"ב כי אני גר בארה"ב יש לי כבר חנות שקניתי אצלה מארז וספק וכל מיני דברים אני רק צריך עצות ואת השאר אני כבר יעשה ...
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
חברים אני רוהצ לקנות דיסק קשיח 160 GB שיהיה כמה שיותר שקט שיהיה אמין ממשק IDE/ מעבד PIII
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש במחשב לעריכת וידאו שאני מצלם במצלמת Mini DV ברשותי, ובשביל זה אני מתכוון לקנות הארד דיסק חדש בנפח של 160-250 גיגה. אני לא בטוח אם אני צריך לקנות הארד דיסק עם ממשק ATA100, או לוותר על כל העסק. למה? המחשב נרכש לפני כחמש שנים, וזה המפרט: P4 1700 768 MB RAM DDR (מאמין שהזכרון לא כל-כך רלוונטי לעניין...) לוח אם תוצרת אינטל מדגם "בילינגס" מן הסתם, אני יודע שההארד דיסק הנוכחי שלי מתחבר עם כבל IDE, אבל האם כוננים עם ממשק ATA 100 זה מה שאני מחפש? כמו כן, אני מתכוון לרכוש הארד דיסק תוצרת WD, פשוט כי זכור לי שיש להם שם טוב. האם כיום יש יצרנים יותר מומלצים מבחינת איכות המוצרים, אחריות ומחיר?
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק למחשב שלי להורדות ומידע (בעיקר סרטים בHD ואוסף מוזיקה בFLAC אבל גם גיבוי של תמונות וכד'). בנוסף חשבתי שאם אני קונה הארד דיסק נוסף אולי כדאי להעביר את הpagefile ואת התיקיות של המשחקים (המחשב הוא מחשב גיימינג היי אנד של לפני שנתיים) לכונן החדש, זה ייתן לי שיפור בביצועים? כיום אני עובד עם מחיצת C לווינדווס+תוכנות ומחיצת D להורדות (כדי למנוע fragmentation על c, המידע על כונן d כל הזמן משתנה), האם העברה של המידע לsamsung 103sj תשפר את הביצועים? בנוסף, אני מוכן להשקיע עוד כסף אם זה ייתן לי עוד ביצועים, שווה לקנות על הF1 או WD black caviar? כיום אני משתמש ב WD 500AAKS. תודה, זיו
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ברצוני לקנות הארד דיסק חיצוני אני לא כזה מבין בזה אז אציג בפניך 2 שמצאתי תגיד לי מה אתה אומר.... http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=823952 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=796222 מעבר לזה אין לי מושג מה זה אומר: 5400 rpm אשמח להסבר קצר ואם זה מספיק בשביל שמחשב ירוץ עם ההארד דיסק.....אם יש לך הצעות אחרות בנוגע למשהו יותר זול ושווה את זה או להשקיע טיפה יותר ולרקבל משהו ממש שווה אשמח.....תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי יש לי את ההארדיסק הזה WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII אני רוצה לקנות את זה http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS הם יעבדו טוב ביחד? כי אחד 16 באפר והשני 32... זה לא יאט את המחשב או יצור התנגשויות או משהו? ושאלה שניה - כדאי עכשיו בכלל לקנות הארדיסק כזה? עוד איזה שנה וחצי שנתיים אני אחליט שבא לי מחשב חדש ועד אז כבר בטח יהיה סאטא 3 או משהו בסגנון וההארדיסק הזה יהיה חסר שימוש לא?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כונן בגודל 250GB, מאחר והכונן 160GB שמכיל את כל המידע החשוב שלי, נפגע קשות מהפסקות חשמל.. האם יש כוננים/חברות מומלצות במיוחד? אני חיפשתי קצת והכוננים ששמתי עליהם עין הם: WD2500AAKS Western Digital WD2500AAJS Western Digital כאשר השני קצת יותר זול, יש ביניהם הבדל משמעותי? איזה מהם יותר משתלם? ומה לגבי שקט? (חשוב לי שיהיה שקט יחסית) ועוד דבר: יש לי כרגע את הכונן 160GB הגוסס שהזכרתי למעלה שמכיל רק מידע, ועוד כונן בגודל 80GB שב ויש את כל מערכות ההפעלה שלי. אני לא יודע אם הספק הג'נרי שלי (אני לא יודע כמה וואט הוא..) יצליח להחזיק את שלושתם באותו הזמן ביחד, בשביל להעביר את המידע שעוד בסדר מה-160 ל250, זה אמור לעבור בשלום או שזה מסוכן? תודה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
דיסק קשיח 400 ג'יגהבייט. 7200RPM/16 מגה באפר WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII או שתיהם כאלה שזה 1500 שקל וראיתי הרדיסק בחיבור לרשת דיסק קשיח חיצוני מתחבר בחיבור RJ45 ,במהירות 10/100 איך אני מחבר אותו ומעלה עליו מידע לא הבנתי !!?! יש לי ראוטר !! ואיזה חברה מספקת הכי הרבה זמן אחריות !?<!?!?!!?!<!<!<
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-