אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המוצר הנ"ל. שמתי על השולחן, חיברתי לחשמל, חיברתי למחשב, נדלקה נורה כחולה ופה זה נגמר. אין שום תגובה במחשב. מה לעשות? עריכה: חיברתי אותו ליואסבי אחר וזה הסתדר תודה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הי. אני רוצה לקנות לעצמי איזה דיסק לגיבוי נתונים על המחשב. התקציב הוא בכותרת. יש מצב לחריגה קטנה של עד 50 ש"ח. דרישות : 2.5 אינץ' (זה דיסק של ניידים שלא דורש חיבור חשמל ומשתמש רק בUSB) 5400 RPM רצוי 8MB CACHE אני מצאתי כמה כאלה, אבל עדיין, החלטתי להיתייעץ איתכם. ממש מודה לכל העוזרים\ממליצים\מייעצים !
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בכמה לוחות אם שנתקלתי בהם לאחרונה, בעיקר מחברת Gigabyte למשל ה- GA-Z77X-UD5H. שמתי לב לתושבת mSATA עבור כונני SSD. אמנם לא משתלם לשים SSD בעל נפח גדול שכן כונני SSD קונבנציונלים הרבה יותר משתלמים... אך קראתי בפורומים שניתן להשתמש בIntel Smart Response. שבעצם הופך את הSSD למעין Cache עבור הדיסקים הרגילים. הדעות חלוקות לגבי היעילות של דבר שכזה. שמתיימר להוות מעין פתרון זול לSSD גדולים ממש כמו כונני ההיבריד של סיגייט Momentus XT או OCZ RevoDrive Hybrid. רציתי לדעת האם המהירות שמתקבלת מדבר שכזה משתווה לSSD רגיל ללא Cache? משתווה לו או נמוכה ממנו? האם RAID של הדיסקים (RAID 0) ביחד עם ה-Smart Response יכולים לעבוד ביחד? מישהו התנסה עם זה?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי קרוסאובר אני חושב שהצורב התחיל לצרוב דפוק למרות שלא עליתי יותר ממהירות 8. עשיתי הכל כמו שקראתי בכל מקום שמצאתי ולא היה שום הסבר. אני רוצה להחזיר את הפירמוויר לקודם ולתת אותו לחנות שיחליפו. אני רוצה לדעת איך עושים את זה כי ניסיתי ל"עדכן" לפירמוויר המקורי וזה אומר שלא נמצא כונן תואם. יש דרך שאני יכול לעשות את זה עם תוכנה כל שהיא או משהו? יש לי דיסק און קי דיי עתיק של 128 מגה (למרות שמאז שקניתי אותו הוא מראה 120) והוא עשה לי בעיות עוד מזמן מזמן. הוא כאילו מת. המחב קורא ממנו אבל לא נותן להעתיק ממנו. פורמט גם איאפשר. למחוק גם איפשר ולהעתיק אליו גם כן. אני דיי השתמשתי בו הרבה מאוד ואשמח לקל עזרה איך לפתור את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעתם האם מה שכתוב על מפרט של dvd (לא של מחשב) שהוא קורא תמונות האם גם שהם מפוזרות בתקיות בדיסק או שהם צרובים בשיטה מסוימת כמו VCD?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין כוננן קשיח בגודל 2.5 אינץ' לבין כוננן בגודל אחר (אם יש הבדלים, ותעשו לי טובה.... בלי הבדלי גודל )?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי,ברשותי HD חיצוני של WD. האם ניתן להחליף בו את ה-HD? איך? זה הדגם: http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=321 תודה.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מתי יצאו הVertex 3 והחדשים של אינטל וכמה יעלו
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
האם מישהו ניסה להתקין מערכת הפעלה XP מצורב DVD עם חיבור SATA? מעניין אותי לדעת האם הדבר אפשרי,מבחינת זיהוי דרייברים של מערכת ההפעלה בטעינת קבצי ההתקנה חוויתי בעיות עם מספר לוחות שנדרש דריבר מיוחד ל CONTROLER על מנת שיזהה כונן קשיח SATA, מעניין מה קורה עם כונני DVD בעלי חיבור SATA
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שבוע טוב, לצערי הכונן הקשיח במחשב הנייד שברשותי (sony vaio) עושה רעשים ומנסה להודיע לי שזמנו קצוב. (העבודה נעשתה איטית מאוד, נתקע המון פעמים ורעש של תקתוק נשמע מידי פעם - יש אפשרות להציל אותו דוקטור??) :s05: אשמח לקבל המלצה לכונן קשיח 2.5 אינץ' בנפח של 500 ג'יגה. נכון שקצת קשה לבקש שיהיה אמין (כל עוד לא מדובר בכונן SSD), בסופו של דבר הוא יושב במחשב נייד והזעזועים והחום לא מוסיפים לאורך החיים שלו. אבל מיידע שיש פה לאנשים אני אשמח לשמוע על כוננים מומלצים. כמו כן, אם מישהו יודע אם קיימת אחריות על כוננים קשיחים בניידים של סוני מעבר לשנת אחריות הבסיסית שמקבלים אני אשמח לשמוע פרטים (הכונן המקורי שיש במחשב הוא של טושיבה) תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
חברה שלום יש לי מחשב של DELL GX520 קניתי לאחרונה ארד דיסק חדש! W.D 80G SATA2 ,לאחר הפרמוט וההתקנה, יש רעשים מהארד-דיסק כאשר המחשב עולה,וכאשר מבצעים פעולות קריאה\כתיבה מולו. במצב מנוחה הוא לא מרעיש,הרעשים נשמעים כמו ארד-דיסק ישן עם מעין "חרחורים" חזרתי לחנות והחליפו לי 2 ארדיסקים נוספים,כאשר אחד מהם דגם אחר[160G W.D SATA2 ] עדיין אותם רעשים פחות או יותר בשניהם. מה כדאי לעשות??? יש לי במחשב השני W.D 40G SATA1 בן 3 שנים ולא שומעים אותו בכלל. איזה ארד-דיסק הכי שקט?? תודה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני ממש לפני קניית צורב dvd ורציתי להתייעץ לגבי צורב חיצוני SE-S184 (של Samsung). אני ממש אשמח אם מישהו יכול לתת חוות דעת - כי אני לא הכי מבין בזה.... תודה רבה... ואם לא לקנות את זה - אז אשמח לקבל המלצה...
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם... חיברתי למחשב הרדיסק חדש של WD 1TB ואני עובד במערכת ויסטה. נכנסתי ל Computer Managment ואני רואה את ההרדיסק החדש. מה אני עושה מפה? אני רוצה לפרמט את ההרדיסק בצורה רגילה כמו שתמיד היתי עושה אבל משום מה יש מלא אפשרויות: new simple volume new spanned volume new striped volume או שאם אני לוחץ מקש ימני על הקוביה איפה שרשום Disk 1 ומתחת רשום Basic וגודל הדיסק ושהו אונליין: convert to dynamic disk convert to GPT disk מה זה כל האפשרויות האלו? מה לבחור? אני פשוט רוצה לפרמט אותו רגיל תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המחשב הבא: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX GIGABYTE GA-P55A-UD3 G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D 4GBRH SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 ASUS DVDRW DRW-24B1ST - SATA LANCOOL PC-K60B SEASONIC S12EP 550W - ACTIVE PFC - RETAIL SEAGATE BARRACUDA 7200.12 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000528AS מערכת הפעלה Windows 7 64bit ברצוני להוסיף כונן SSD למחשב בכדי שהמחשב יעבוד יותר מהר, מכיוון שהגיע הבלאק פרידיי ואיתו המבצעים אני מעוניין לשפר את הביצועים של המחשב ובעיקר שהוא יעבוד יותר מהר. השימושים שלי הם בסיסיים בלבד, גלישה באינטרנט, מדי פעם משחקים וגם לא הכי כבדים, שימוש בתוכנות בסיסיות ולא תוכנות גרפיקה או דברים שמכבידים. מכיוון…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש פתרון יצירתי - הנה הבעיה יש לי מכשיר (סוג של מדפסת) שמופעל עצמאית מקבצים שהוא קורא בזכרון USB חיצוני. למדפסת הזאת אין חיבור רשת. המכשיר קורא את הקובץ (הוראות פעולה בשפת מכונה) מזכרון "אצבע" USB (מתייחס אליו כמו אל קובץ מאוחסן). את קובץ העבודה אפשר לייצר בתוכנה המותקנת במחשב רגיל. במחשב הרגיל בגלל מגבלות בטחון לא ניתן לחבר זכרון "אצבע" USB. איזה פתרון יכול להיות עבור מערך כזה? האם יש אפשרות להתחבר דרך כבל רשת להתקן שיתחבר למדפסת לחיבור USB וידמה עבורה זכרון אחסון?. תודה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי דיסק חיצוני של 250 גיג. הוא מחולק לשלוש מחיצות. המחיצה הראשונה Primary Partition נעלמה היום. שאר המחיצות כשהיו. הרצתי מס' תוכנות בדיקה וכולן מדווחות על מציאת הפרטישן אבל לא על מציאת קבצים. במחיצה היו 48 גיג של קבצי תוכנות כגיבוי לדיסקים של תוכנה. האם מישהו יכול להמליץ על דרך לבנות מחדש את ה-MBT (Master Boot Table ולהציל את המחיצה??? כש- File Manager מזהה את האות של הדיסק אני מקבל את ההצעה לפרמט אותו, אבל שום דבר אחר. אני מחבר אותו דרך USB 2 כשאני מעדכן קבצים. שאר הזמן הוא בכלל לא דולק. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר אתר בחול שמוכר את זה ועושה משלוחים אוויריים? חיפשתי בגוגל מצאתי אחד ואבדה לךי הכתובת... אשמח אם תזערו לי אני חייב להזמין אותם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה רכשנו שרת HP מסוג DL140. השרת הגיע עם שני דיסקים SATA 80GB, בערך הדיסקים הזולים ביותר שקיימים. אחד הדיסקים נפל לראשונה לפני כמה חודשים. אתמול נפל השני. אנחנו רוצים להחליף את הדיסקים למשהו אמין יותר. נשמח לקבל המלצות..
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני המחשבים והיא עובדת יש אינטרנט בשניהם אבל אני לא יכול להעביר קבצים והמדפסת מדפיסה רק במחשב אחד מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איך המדיות DVD של LG לצריבה? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7978765&product=1&type=1
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לאשר שזה ה HD204UI ? לפי האתר של סמסונג נראה שזו האופציה היחידה: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productTypeList.do?group=72&type=94
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנצל כרגע את כל הSATA בלוח אם - מחפש כרטיס שיוסיף לי כניסות (לפחות עוד 4) ויאפשר RAID 5 עדיף בחומרה. מצאתי כרטיס בשם SX4 של PROMISE יש למישהו ניסיון איתו? מישהו מכיר משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי היום כונן קשיח חיצוני Seagate FreeAgent 500GB. בשניה שחיברתי את ספק הכוח לחשמל (עוד לפני שהוא חובר לכונן) שמעתי זמזום גבוה מעצבן כזה (כמו "הצלצול שהמורה לא שומעת"...). זה קרה לעוד מישהו? זה סביר? או שאני צריך כבר להחזיר אותו לחנות...?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של GIGABYTE X79 UP4 ןרציתי לדעת אם איזה מתאם אני יכול להוציא את מירב הביצועים מכרטיס הסמסונג 950 PRO ? האם הלוח שלי תומך בבוט מכרטיס PCIE / מהכנון של סמסונג? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-