אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
לדעתי SEAGATE ואחריו SAMSUNG אבל בואו ונראה את התוצאות.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לאחרונה הוא עושה לי בעיות. אני צורב דיסק DVD, מכניס אותו למחשב ואז לפעמים רשום כשאני נכנס לתיקייה ב"המחשב שלי" ש"לווינדווס אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. יתכן כי הדיסק פגום או מאותחל באופן שאינו תואם לווינדווס". ככה שכדי לצרוב דיסק 1 בזבזתי איזה 3-4 דיסקים, אחרי כל דיסק בדקתי ופעם בכמה דיסקים דיסק אחד עבד. הבעיה שלי עכשיו שדיסקים שאתמול הכנסתי ועבדו, פתאום לא עובדים עכשיו, וכבר מחקתי את המידע מהמחשב (כי לפי מה שידעתי הדיסק היה טוב). ועכשיו די נדפקתי, למה זה? לא הייתה שום בעיה בצריבה/קריאת DVD עד עכשיו, פתאום זה קורה ואין לי מושג מה לעשות יש לי המון GB שמורים על דיסקי DVD. יש למישהו מושג? זה לא שהצורב אף פעם לא עבד הוא עובד שנה מצוין כמו שצריך, ככה גם הקורא DVD, וזה לא שהדיסק …
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אחי בKSP ואין במלאי את GSA-H22 אלא רק את GSA-H42, אומרים לו שזה הדגם החדש יותר, האם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם חיבורי SATA. אני שוקל לקנות HD נוסף אבל SATA2 (פשוט משיקולי מחיר). האם HD SATA2 יתמוך בחיבור SATA רגיל. האם יש השפעה על הביצועים של ה-HD?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגהביט דגם: ga-945p-s3 ( http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2324 ) בלוח אם הזה יש לי רק חיבור אחד של IDE ואלייו מחוברים צורב DVD ודיסקשיח, בשביל לחבר עוד דיסקשיח חיברתי כרטיס PCI שנקרא "אולטרה100" ( http://www.promise.com/product/product_detail_eng.asp?segment=Non-RAID%20HBAs&product_id=11 ) התקנתי וינדוס על אותו דיסקשיח שמחובר למחשב בעזרת ה"אולטרה100", ההתקנה עברה יפה והמחשב עובד אבל עם קצת לאגים בזמני טעינה (דוגמה אם אני שומע מוזיקה ואני בא לטעון איזה ישום אז המוזיקה קופצת באופן ממש ממש מרגיז!) אם אני מחליף את החיבור של הדיסקשיח עם הצורב DVD אז הוינדוס שמותקן על הדיסקקשיח הנוסף עובד בלי לאגים בכלל אבל …
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי כונן DVD רגיל וצורב DVD בצורב אני רואה את הסרטים המשוכתבים שצרבתי ובכונן הDVD הרגיל אני לא רואה אותם אלה רק את הסרטים הראשונים שנצרבו איך זה יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ככה אני אספר לכם את הסיפור היה לי מחשב נייד שהתפגר לו הלוח אם לפני כמה זמן וכל השאר נשאר שלם. כמובן שמה שהיה חשוב לי זה הHD והוא נשאר בסדר גמור וכל החומר של הלימודים וכל הדברים שהורדתי ושמרתי והמוסיקה שלי הכל בסדר. קניתי קופסא חיצונית בחיבור USB וחיברתי , אתמול חיברתי במחשב של חבר שלי והכל היה טוב זה עבד והכל היה בסדר (לצערי לא היה לו מקום לגבות לי כמעט 60 גיגה) קניתי מחשב חדש לי ולחברה שלי והתקנתי לה הכל ואז ניסיתי לחבר את זה למחשב שלה (לוקח זמן עד שמצליחים להעביד את זה אבל בסוף זה עובד - כך היה אצל חבר שלי וכך במחשב שלה) לבסוף זה עבד אבל אז אמר שישנה איזה בעיה והוא לא הצליח לכתוב או משו כזה. עשיתי RESTART ואז כשעלה הWIN הוא ניסה לעשות CHKDSK לכונן הזה ואמר שכנראה שהMBR …
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי HD של WD 80GB והחלפתי בינו לבין ה-Hג שהיה קיים לי בנייד 60GB שמתי לב שנורית שמציינת מתי ה-HD פועל , דולקת כל הזמן אבל אין אינדיקציה שהמחשב עובד כל הזמן. פשוט הנורית דולקת. וזה קורה רק עם ה-HD החדש. יש למישהו רעיון למה זה קורה ?? הנייד הוא HP NX6125 וה-HD הוא WD800VE תודה .
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי נגן ודאו ב HD של WD, לנגן יש כניסה של USB 2. מישהו ממליץ על אמצעי אחסון מתאים שיכול להתחבר לנגן ולהראות סרטים בצורה חלקה? אני מניח שהאמצעי צריך להיות - מהיר בקריאה ומסוגל לאחסן קובץ יחיד שגודלו 4.5 ג'יגה ואפילו יותר...
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
צרבתי סרט דרכון אדום DVDR עם תרגום בעברית על דיסק של OMC (-) בפעם הראשונה ששמתי תסרט ראיתי אותו ב DVD עבד והכל היה טוב ראיתי חצי שעה מהסרט ואז הוא נתקע עכשיו אני בא להפעיל אותו והוא לא מגיב ב DVD אני מפעיל אותו במחשב והוא תקין אז איפה הבעיה ?........ לבדוק אותו בDVD אחר?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין להתקין את האנטיוירוס החינמי של ClamWin על הDOK ואין לי כ"כ צורך בשימוש בתפריט ה-U3. אם אני אסיר אותו עדיין תהיה לי אפשרות לעבוד באופן שוטף עם האנטיוירוס או שהוא מחייב תפריט מותקן ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מה ההבדל בין דיסק RAPTOR WD1500ADFD ל RAPTOR WD1500HLFS .
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני נתקלתי בכזאת! מוזר.... מותג הדיסק הוא Memory - מותג שבחיים לא שמעתי עליו. באתי לבדוק את המדיה קוד עם DVDInfoPro וכלום! שום קוד לא נראה... זה רע? הדיסק הזה עלה לי 10 ש"ח. עדיין לא צרבתי עליו, אני משאיר אותו אצלי כדי לראות איך הוא, אם האחזור אחרי צריבה יצליח, והקריאה של הדיסק בנגן ה-DVD קורא DivX החדש שלי גם יצליח, נראה... אולי אתחיל לקנות אותם. עוד דבר די מוזר שקרה: באותו מקום שקניתי את המדיה של Memory, המוכר הציע לי מדיות ב-4 ש"ח. היססתי קצת בגלל המחיר שלא הכי נראה, אבל בסוף אמרתי לעצמי: אני אקח אחת ואראה את הקוד, איך הצריבה, איך האחזור, וכל השאר. המדיה הזאת ששווה 4 ש"ח היא על שם מותג: EuroData, גימור הצבע נראה טוב, והחלק העליון לבן כמו של וורבטים. התבוננתי ב…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/reviews/LG-GSA-H22N-Super-Multi-DVD-Burner-Review
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
במחשב שאני רוצה להוסיף לו צורב, קיימים דיסק קשיח וכונן CD. שאלתי: 1.איך אני מזהה אם מדובר ב IDE או SCSI או משהו אחר אם קיים ? 2. במידה ומדובר ב IDE אזי דיסק ראשון אמור להיות primary ? שני slave ? ואם אני מוסיף מדיה שלישית איך היא נקראת ? אני צריך לדעת זאת בכדי לשים את ה jumper שבקשיח במקום הדרוש. אודה למי שיעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשיח שני למחשב. הדיסק עובד ב SASA ושמן בישראל- מקסטור מקסליין 3 היום כשהגיע הדיסק גירדתי את פדחתי בתמהון- בדיסק הישן יש חיבור חשמל רגיל (4 פינים מאסיבי שכזה). אחוריו של הצעצוע החדש כוללים חיבור לכבל נתונים, וחיבור נוסף מזן לא מוכר. במארז שלי אין תקע מתאים אלא תקע 4 פינים רגיל ועוד תקע קטן יותר אך שאינו מתאים לדיסק הקשיח החדש (לפי דעתי לפחות...) בקיצור נראה לי שאני מפספס משהו מאוד בסיסי כאן... חברים- איך נותנים חשמל לדבר הזה ? אורן
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום הדיסק שמחובר אצלי ללוח דרך בקר SATA הפסיק להיות מזוהה אחרי התקנה מחודשת של XP איך אפשר לסדר דבר כזה ? יש לי לוח אסוס ועליו 3 חיבורי SATA ועוד 2 חיבורים של SATA שכתוב עליהם raid (לצערי אם אני מחבר את הדיסק לשם זה לא עובד) + בקר SATA תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מגה הרץ לוח של פיסי פרטנר עד היום היה לי סידירום רגיל וצורב של LG 24X10X40 הצורב כבר התעייף אז היום קניתי צורב חדש של LG צורב DVD לא זוכר את הדגם הוא עולה 250 אחריי שאני מחבר את הצורב המחשב נתקע במסך הפתיחה ולא ממשיך לווינדוס ושחיברתי את הצורב הרגיל הכול עבד רגיל הלכתי לחנות ולקחתי צורב אחר של חברת NEC גם צורב DVD וגם חיברתי אותו והמחשב לא עלה לווינדוס נתקע גם במסך הפתיחה איפה שרשום מהירות מעבד רציתי לדעת מה הסיבה שהמחשב לא עולה לווינדוס האם זה בגלל שהלוח ישן אז הוא נתקע או שזה לא קשור? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. האם במערך RAID0 ככל שמוסיפים יותר דיסקים למערך כך הוא מהיר יותר? ואם כן מה השיפור באחוזים בתוספת כל דיסק? (נניח עליה מ-2 דיסקים ל-4 דיסקים) - האם השיפור הוא בעיקר במהירות הכתיבה / קריאה? 2. עד כמה בקר RAID חומרתי (HP P212 Smart Array) יעזור בשיפור מהירות קריאה של מאות קבצים שונים ממקומות שונים בדיסק ביחס לRAID תוכנתי? (הקבצים בגודל של 100-200 מגה). 3. איזה עוד פתרונות אפשר לשקול על מנת למקסם את מהירות הקריאה מהדיסקים? (מהירות כתיבה לא חשובה לי) תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בנייד AOPEN 1557-G מגיע צורב דיסקים רגיל מסוג QSI SBW242B עכשיו אני מנסה לצרוב ..אוקי זה מתחיל לצרוב ומגיע עד ל 100% ושם הוא נתקע כאילו התוכנה ( הרבה תוכנות ניסיתי וכולן נתקעות על 100%) והדיסק לא יוצא..עד שאני מוציא ידנית ואז אני מכניס את הדיסק לכונן והוא מסרב לקורוא אותו למישהו יש פתרון זה ממש יעזור לי כי אני ממש חייב את זה עכשיו..בבקשה..ותודה מראש. נקודה חשובה..באתר החברה יש עדכון קשוחה (שקראתי שזה מתקן וממהר את הצורב) הורדתי וניסיתי להתקין אבל זה אומר לי שההתקן לא תואם לתוכנה..!!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
עבור X-DUDE - חבל שנעלת את הנושא שלי כל כך מהר יכולת לתת מידע לקרוא ואכן קראתי אותו והבנתי הכול דבר אחרון שנשאר לי זה איזה צורב לקנות על פי המודעה הקודמת אני מחפש צורב אמין ואיכותי עם מינימום שגיאות זה הכול !!! לא צריך להתעצבן וישר לנעול יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. אני מנסה לצרוב את המשחק GTA SAN ANDREAS וזה לא נותן לי להכניס את המשחק זה כותב לי דבר כזה... מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות??? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את הדיסק הקשיח Maxtor MaXLine III 16MB ATA133 בנפח של 250GB או 300GB (רצוי 300GB אם ההפרש במחיר לא גדול) במחיר סביר? הדגם המדוייק הוא 7L250R0 עבור ה-250GB, ו-7L300R0 עבור ה-300GB. מצאתי את ה-250GB בלמיר במחיר סביר של 665 ש"ח. בפנדה יש גם את ה-250GB וגם את ה-300GB, אבל במחיר מטורף של 1,154 ש"ח ל-250GB ו-1,701 ש"ח עבור ה-300GB. אין לי מושג איך אפשרי הפרש כזה במחיר. יכול להיות שבלמיר הצליחו להשיג מחיר מצויין על הדגם הזה. מישהו מכיר אולי חנות נוספת (עדיף באיזור המרכז) שאפשר להשיג בה את הדיסקים הקשיחים האלה במחיר סביר כמו בלמיר (דיסקים קשיחים אחרים של מקסטור בנפחים האלה שמצאתי בחנויות אחרות היו מסדרת DiamondMax 10).
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-