עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Jules Winnfield,

הסידירום הוא סידירום של מחשב נייד ובלוח אם יש חיבור IDE יש איזה דרך לחבר אותם?

2. Started by didsuh,

שלום! נתקלתי בבעיה מוזרה שבה נעלם לי האייקון של ההרדיסק/צורב מהמחשב 1. הביוס מזהה אותו 2. הוא נפתח ונסגר בצורה תקינה 3. הסרה והתקנה במנהל ההתקנים מראה עדיין סימן שאלה לידו למרות שהווינדוז מזהה בדיוק את סוג הצורב 4. הווינדוז הוא 2000 5. ביצעתי סריקת וירוסים למחשב ולדיסק או קי שיש לי, לא נמצאו בעיות. ועכשיו למשהו ביזרי יותר, אתמול ישבתי מול מחשב אחר וביצעתי שתי פעולות הכנסתי את הדיסק און קי שלי למחשב והתקנתי תוכנה בשם מדיה- שאוו ו... נכון גם במחשב השני נעלם האייקון(רק סידירום) לאחר שכמעט התעלפתי ניסיתי להסיר ולהתקין שוב (שם מדובר ב-xp) ואחרי כמה נסיונות הצלחתי להתקין דרך ווינדוז את הצורב. מישהו מכיר דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by soundf,

יש לי הארד דיסק 250 ג'יגה של וסטורן דיגיטל בsata2 והוספתי עוד 160 ג'יגה וחיברתי עם הכבל sata והכוח והמחשב זיהה אותו חלקית..... הדגם הוא wd1600aajs המחשב מזהה את ההארד דיסק במנהל התקנים אבל בפועל לא רואים ב"מחשב של" את ההארד דיסק....... מה אפשר לעשות בנידון??? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  4. קודם כל, האם בחרתי נכון? ממה שאני יודע Seagate מאוד שקטים וזה חשוב לי לכן בחרתי בו. פה, בPCPLUS, כתוב שיש לו NCQ, האם זה נכון? כי ממה שאני זוכר NCQ זה רק בכוננים גדולים, לא? http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=59 עכשיו לשאלות לגבי ההתקנה: 1) האם אני מגדיר את המחיצות באופן רגיל עם ה-?FDISK 2) איזה דרייברים אני צריך להתקין במהלך התקנת הוינדוס, אני יודע שצריך ללחוץ F6 ולהתקין דרייברים, אבל לא קיבלתי עם הHD, האם זה נמצא בדרייברים של הלוח אם או אפשר להוריד את זה מהאתר של Seagate? כל עזרה תתקבל בברכה, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by doctor80,

קניתי מחשב חדש . אני רוצה להוסיף למחשב את ההארדיסק מהמחשב הקודם שלי . מה שקורה זה שההזנת מתח להארדיסק הזה מתחברת לקונקטור שטוח כזה. יש לי רק שני קונקטורים שטוחים כאלה ושניהם תפוסים ע"י צורב והארדיסק ראשון. השאלה היא האם יש קונקטור כזה למכירה ? ואם לא מה הפתרון ?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  6. טוב, זה כבר רשמי: http://nordic.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=050204&categoryId=050204&parentId=0502&modelCodeDisplay=GSA-4163B&model=NOTHING עריכה: ועכשיו נמכר בסינגפור: http://www.hardwarezone.com/newsletter/adhoc/sitex2004/lg_24112004/index.html

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  7. רציתי לדעת האם ניתן לקבוע את פורמט הצריבה כלומר למשל dvd + או - או שהתוכנה עושה זאת בעצמה לפי המדייה?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  8. Started by Buffer,

היי, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302665.0 יש לי שאלה שלא קשורה אליו.. אחרי שאני מוחק את ה-U3 ומפרמט את הזיכרון, עם ההתקנה החדשה יגיעו לי כל התוכנות שקיבלתי עם הקניה? (Skype, Avast....) תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by tiptipon,

אני טס לקנדה בעוד שבוע וחשבתי לרכוש שם HD של סיגייט 500 א ו700 SATA 2 GB ואם תוכלו להמליץ לי על דגם מסוים אשמח בקשר לאחריות לא מפריע לי כי הם מאוד אמינים רק מה שמעניין אותי זה המחיר

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by tomer_adi,

שלום, מה הזיכרון פלאש הכי גדול שיש לחברת סאנדיסק והאם הם אכן המומלצים ביותר? תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  11. היי,אני הסרתי עכשיו את הויסטה והתקנתי מחדש את הxp. הכל הלך טוב ויפה. יש לי כ3 דיסקים של dvd למטרת גיבוי.הבעיה היא שיצרתי אותם בויסטה ואפשרתי בנירו multi session .קיבלתי אזהרה שתהיה בעיה לפתוח את הקבצים בגירסאות מסויימות של xp. לא חשבתי שאני אחזור לאקס פי אז איפשרתי את זה... עכשיו (כמובן)אני לא מצליח לפתוח אותם כלל.הווינדוס כותב שהדיסק פגום או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם לאקס פי. האם יש דרך כלשהי לעקוף את זה ?? בבקשה עזרו לי כמה שיותר מהר. זה קריטי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by M_power,

שלום לכולם. אני מחפש המלצה לצורב טוב לבית,לא משנה לי אם זה sata או pata, העיקר שיהיה טוב ושיצרוב בכל הפורמטים המקובלים. המחיר הוא עד 200 שח. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  13. שלום, הייתי רוצה לדעת האם המפרט שבצד (160GB, צ'יפ 945), תומך ב-NCQ. אם כן, כיצד ניתן לוודא אם זה בפעולה או לא? אם לא בפעולה - כיצד ניתן להפעיל? יש שרשור אחד שעוסק בכך בפורום - ומשם לא עלו פרטים. המון תודה לעוזרים מראש.

14. הבנתי שהחברה נמכרה ל- WD אבל למה לא מביאים את הדיסקים שלהם ? הרי יש יבואן ל- WD יש למשהו קשר עם היבואן וצפי מתי יגיעו ?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  15. מחפש כונן 500-600 גיגה הכי מהיר שאפשר במסגרת 500 שקלים ואלו 2 הכוננים שחשבתי עליהם האם הWD6401AALS מגרד מבחינת מהירות את הWD5002ABYS שמוגדר כRE3? למרות שהוא מהסדרה השחורה של westerndigital השימושים הם פוטושופ CS4, תוכנת 3D MAX, גם פתיחת קבצי RAR ענקיים של כמה גיבייטים טובים, וזמני טעינה במשחקים. השקט של הכונן פחות חשוב. אם יש לכם הצעות של חברות אחריות בבקשה תצרפו השוואה/ביקורת בשביל להדגיש את ההבדלים תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by nadavg1,

[צונזר] בשביל זה יש את ה-TradeZone. ננעל.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by THE FOX,

אז מה ההמלצות? שקט ובעל ביצועים קריאה/כתיבה טובים. כרגע זה מה שראיתי:. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10684

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  18. Started by iyehuda,

אני נמצא בזה הרגע בקנדה 50 דיסקים ב 105 ש"ח של SONY X8 או שעדיף לקנות בארץ את הורבטים אם עדיין יהיה את המבצע בעוד חודש 2+1 עוד משהו יש פה מחשב של COMPAC SEMPRON 3100 512M צורב DVD 160G ב 2200 ש"ח לא ניתן לשנות דברים במחשב נ.ב אין להם פה מושג במחשבים ששאלתי אותו לגבי סוקט של המעבד הוא אומר לי שפעם ראשונה הוא שומע שאלה כזאת

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  19. שלום לכולם! יש לי כונן "Sony DVD RW AW-G170A" שפשוט לא מוכן לקרוא לי שום דיסק שאני מכניס .גם לא צרובים אין לי דרך להחזיר את הכונן ואין מספיק תקציב לקנות חדש אז אנשים אני ממבקש ממך אם אתם יודע איך לעזור לי אני מאוד הודה על עזרתכם !!!! תודה מי ראש

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  20. Started by sh9696,

שלום קניתי מחשב חדש עם HD SATA II חיברתי למחשב את הHD הישן IDE, הווינדווס מזהה לי אותו כSCSI, אציין כי הוא לא עובד טוב וגורם למחשב להתקע לפעמים וגם עושה יותר מידי רעש?? יש למישהו רעיון???

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by ofirs1,

שלום לכולם.. אני מנסה לצרוב את המשחק GTA SAN ANDREAS וזה לא נותן לי להכניס את המשחק זה כותב לי דבר כזה... מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות??? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by avvvi,

יש לי בו חומר ממש חשוב והסיסמה הייתה ממש קשה בכל מקרה שחכתי את הסיסמה ואני צריך את החומר מה ניתן לעשות ואיך אפשר לשחרר את הזכרון ? עשיתי כבר שני טעויות בסיסמה ועכשיו הוא רושם לי שבטעות השלישית הזכרון ינעל את עצמו בתודה מראש אבי

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by liav12,

שלום, אני רוצה לדעת איך אני מחבר כמה HD ביחד? יש לי 2 כרגע במחשב, אחד מהם 250 SATA2 ושני 40 IDE. שמתי לב שכדי לחבר IDE צריך מתאמים, יש אופציה לחיבור יחיד כזה? ובנוגע ל SATA2, כמה אפשר לחבר בדיוק?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  24. שלום. יש לי ויסטה אולטימייט עם כונן של 80GB סאטא2 וכונן נוסף של 250GB גם כן סאטא2. אני תמיד שומע מן צלצולים כאלה של ניתוקים מהכונן של ה-250. ב-XP זה לא היה לי בחיים למה ככה בויסטה? המערכת הפעלה מותקנת על ה-80

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by Dj BeN Co-N,

שלום חבר'הה אז ככה רציתי לדעת כמה חוטים מתחברים לצורב ( יש את החשמל ויש את הקבל האפור שמתחבר מהלוח אל הצורב ) אז השאלה פה האם יש עוד איזשהו חוט שמתחבר כי הצורב פשוט עושה לי בעיות..כל צריבה שלי הצורב נתקעע ב 5 % וכבר אני לא יודע מה לעשות אני מבולבל תעזרו לי בבקשה חברים :s05:

• 3 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים