אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי hd של wd 500g עם חיבור sata. אני מנסה לחבר , אני רואה את הhd בניהול כוננים (קליק ימני על מחשב שלי, manage, devise manager,disk drives) הבעיה היא, שאני רוצה להכנס לתוכן של הhd אני לא מצליח, , הכונן לא מופיע לי בmy computer ליד כונן c. ניסיתי לחבר את הhd לחיבור sata שונה בלוח אם. ניסיתי לעדכן את הגרסה של הhd, אך לשווא. ביצעתי uninstall ואז install -גם לא עזר. מה אתם ממליצים לי לעשות? יש למישהו רעיונות?? שבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אני טס מחר לארה"ב ואני מחפש DOK של בערך 30GB כמה שיותר מהיר (קריאה כתיבה), אילו דגמים עונים על הבקשות?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בנייד AOPEN 1557-G מגיע צורב דיסקים רגיל מסוג QSI SBW242B עכשיו אני מנסה לצרוב ..אוקי זה מתחיל לצרוב ומגיע עד ל 100% ושם הוא נתקע כאילו התוכנה ( הרבה תוכנות ניסיתי וכולן נתקעות על 100%) והדיסק לא יוצא..עד שאני מוציא ידנית ואז אני מכניס את הדיסק לכונן והוא מסרב לקורוא אותו למישהו יש פתרון זה ממש יעזור לי כי אני ממש חייב את זה עכשיו..בבקשה..ותודה מראש. נקודה חשובה..באתר החברה יש עדכון קשוחה (שקראתי שזה מתקן וממהר את הצורב) הורדתי וניסיתי להתקין אבל זה אומר לי שההתקן לא תואם לתוכנה..!!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני נמצא בזה הרגע בקנדה 50 דיסקים ב 105 ש"ח של SONY X8 או שעדיף לקנות בארץ את הורבטים אם עדיין יהיה את המבצע בעוד חודש 2+1 עוד משהו יש פה מחשב של COMPAC SEMPRON 3100 512M צורב DVD 160G ב 2200 ש"ח לא ניתן לשנות דברים במחשב נ.ב אין להם פה מושג במחשבים ששאלתי אותו לגבי סוקט של המעבד הוא אומר לי שפעם ראשונה הוא שומע שאלה כזאת
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי שניים שך WD ואני מחבר אותם ברייד 0 מבחינת הגמפרים הבנתי שאין מסטר וסלייב... אבל עדיין יש גמפרים1-2 disable spread spectrum clocking וגם3-4 power up in stand by ברירת מחדל מהמפעל זה 1-2 מקוצרים... להשאיר ככה? מה זה אומר? אני כרגע מרכיב את זה , עזרה דחופה היא קריטית !!!!!!
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי HD אחד wd 80 gb ide וקניתי אחד נוסף wd2500ks. בכדי להעתיק את הדיסק הישן לחדש, השתמשתי בתוכנה שנקראת HDD CLONE. התוכנה אמנם העתיקה את כל הקבצים, אך משום מה שינתה גם את גודל המחיצות. כעת במקום מחיצות של 75 ו-175 ההארד דיסק החדש מוצג בתור 17 ו-56 (כמו הישן). מישהו מכיר דרך לשנות את זה חוץ מפירמוט?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מחקתי מהמחשב קובץ RAR של 2ג'יגה ואחד של 600 MB..איך להחזיר? T_T אני חייב אותם ומחקתי אותם בטעות! יש דרך להחזיר איכשהו?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם ;] אני הולך לעשות TRADE . אני מביא הרדיסק 20 גיגה 7200 RPM ומוסיף 450 שקל ומקבל הרדיסק HITACHI 160GB 8MB BUFFER . עכשיו הבעיה היא שהסתכלתי באינטרנט וכל הדגמים של HITACHI בעלי ה 8 MB באים עם חיבור SATA, אבל במקום שעושים לי את הTRADE אמרו שההרדיסק בעל חיבור IDE רגיל. למישהו יש מושג מה זה הדגם הזה בשביל שאני אוכל לקרוא ביקורות עליו באינטרנט? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
לא מזמן התקלקל לי nec 3550 או משהו כזה שחכתי כבר, היום החליפו לי לצורב אחר וזה מש שמצאתי ב everest Optical Drive PIONEER DVD-RW DVR-110D (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-RAM:5x, DVD-ROM:16x, CD:40x/32x/40x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM) מישהו יודע איך הוא בהשוואה וnec ובכלל? הנה עוד כמה פרטים אולי ידבר אליכם: Field Value Optical Drive Properties Device Description PIONEER DVD-RW DVR-110D Manufacturer Pioneer Device Type DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM Interface ATAPI Writing Speeds DVD+R9 Dual Layer 8x DVD+R 16x DVD+RW 8x DVD-R9 Dual Layer 8x DVD-R 16x DVD-RW 6x DVD-RAM 5x CD-R 40x CD-RW 32x Reading Speeds DVD-ROM 16x CD-ROM 40x Device Manufacturer Company Name Pion…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגהביט דגם: ga-945p-s3 ( http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2324 ) בלוח אם הזה יש לי רק חיבור אחד של IDE ואלייו מחוברים צורב DVD ודיסקשיח, בשביל לחבר עוד דיסקשיח חיברתי כרטיס PCI שנקרא "אולטרה100" ( http://www.promise.com/product/product_detail_eng.asp?segment=Non-RAID%20HBAs&product_id=11 ) התקנתי וינדוס על אותו דיסקשיח שמחובר למחשב בעזרת ה"אולטרה100", ההתקנה עברה יפה והמחשב עובד אבל עם קצת לאגים בזמני טעינה (דוגמה אם אני שומע מוזיקה ואני בא לטעון איזה ישום אז המוזיקה קופצת באופן ממש ממש מרגיז!) אם אני מחליף את החיבור של הדיסקשיח עם הצורב DVD אז הוינדוס שמותקן על הדיסקקשיח הנוסף עובד בלי לאגים בכלל אבל …
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה צורב כדאי לי ליקנות יש לי הקצבה של משהו עד 550 שקל מצאתי אני חושב שני דברים טובים ורציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לבחו במה שיותר טוב ?NEC 3500A DVD±RW x16 Dual Layer x2? ?LG 4120B x12 Dual Layer? תודה מראש :)
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אפשר עם חיבור sata ואפשר גם ide רצוי שיהיה פשוט להתקין עליו מערכת הפעלה... נפח של 80GB ומעלה אין לי דרישות גבוהות כי בסך הכל הוא יתחבר ל P4 תודה...
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
1.) ובכן ההתלבטות היא בין 250 ג'יגה ל-320 ג'יגה 2.) האם לקחת KS או YS אני מבין ש-KS מומלץ למשתמש ביתי כיוון ש-YS עברו התאמה מיוחדת לרייד שמונע מהם לבדוק שגיאות או משהו כזה מעבר ל-7 שניות, נכון? ולפיכך שעבור מחשב ביתי שמיועד למשחקים מומלץ ה-KS? מישהו יכול להסביר על ההבדל לעומק, האם בדיקת שגיאות ל-7 שניות בלבד תפגע במציאת תקלות בכונן ביתי או מה? מבחינת גודל, על פי חישוב עושה רושם שפר ג'יגה ה-320 יותר משתלם, עשיתי טעות בחישוב או שאני צודק, כי אני רואה שאנשים עדיין קונים 250 ותהיתי למה? אשמח להארות והצעות בעניין
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי בבית את נשק קטלני 4 (1-4 8) סרטים מעולים, כדאי לקחת לDVD זה שווה כל אגורה!) וראיתי שלדיסק יש צד A וצד B (אחד הסרט אחד התוספות), פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה על דיסק. מה אתם אומרים? זה נחשב DVD של 2 שכבות?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי, התקנתי על הדיסק און קיי שלי לינוקס, עכשיו לצורך זה היה צריך ליצור מחיצה של 750 מגה של Fat16.. אפשהו בהתקנה הייתה צריכה להיווצר עוד מחיצה של כל שאר הזיכרון(3 גיגה), אבל משום מה זה לא קרה.. עכשיו אין לי כח שוב לכל הקטע עם הלייב CD וזה, יש אפשרות לעשות את זה דרך חלונות? ניסית עם Partition Magic אבל זה עובד רק על HDD לפי מה שהצלחתי לראות.. תודה, אור.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את הכונן הקשיח בלפטופ שלי (Lenovo T400) ורציתי לקבל המלצות לדיסק קשיח בנפח של 320G או 500G בתקציב של בערך 600 ש"ח, אני מצאתי את הדגם הבא ואני אשמח אם מישהו מכיר אותו ויכול לתת לי חוות דעת עלייו, או לחילופין אם יש סוג אחר שאפשר להמליץ לי, הדגם שאני מתעניין בו... WD5000BEVT 2.5-inch SATA 500 GB, 3 Gb/s, 8 MB Cache, 5400 RPM תודה רבה מראש... אריאל,
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לשאול את החברה בפורום למי שקנה את הכונן החדש שהגיע לארץ של WESTERN DIGITAL 120GB 7200RPM 8MB CAHCE SATA איך הוא מתפקד, כי מחירו בכלל לא גבוה. ואם יש להביא איזו ביקורת עליו כי אני לא מוצא. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/reviews/LG-GSA-H22N-Super-Multi-DVD-Burner-Review
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חשוב שיצרוב בכל הפורמטים (כולל RAM) ושיהיה הכי מהיר בכל הפורמטים. פרט לזה שיהיה של חברה גדולה (רצוי LG), ואחרי כל זה - שיהיה זול. ראיתי כמה דגמים של LG בZAP ולא ממש מצאתי הבדלים בהם. חשוב לבדוק שם משהו מיוחד? יש הבדל בין צורב USB2 לFIREWIRE במהירות (אם אני לא טועה USB2 מהיר יותר מFIREWIRE 400 - שזה מה שיש לי בנייד)?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. חיברתי HD חדש של WD250 למחשב, חיבור SATA. הBIOS מזהה אותו סבבה, כמו כן הוא מופיע לי גם במנהל ההתקנים בווינדוס. אך כשאני נכנס למחשב שלי הוא עדיין מראה לי רק את הHD הרגיל שלי (WD120), עם המחיצות שכבר קיימות עליו. (C/D/E). מה צריך לעשות?! :s05:
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני אמור לקבל את הצורב יום שני לאחר שהזמנתי מאייבורי רציתי לדעת מה אמור להיות באריזה המקורית של הצורב
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם הדיסק WD6401AALS מתאים ללוח אינטל P5GDC PRO ? אני עומד לרכוש דיסק קשיח אך אין לי מושג במחשבים.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-