אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
הכל בנושא למעשה... למי שמבין בתחום אני שואל האם יש סוגים שונים מבחינת החומרה ובכלל עם למי שיש לו קצת ידע כללי. תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
היי ישנם כ'כ הרבה דגמים וסוגים,איזה הכי טוב? יש את Samsung HD252HJ 250GB WD 250GB AAKS SEAGATE 250GB 32XX410 מה הכי כדאי?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/reviews/LG-GSA-H22N-Super-Multi-DVD-Burner-Review
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה נשמע ? יש לי כמה שאלות לפני קנייה הבנתי שהמהירות סל"ד משפיע גם על מהירות העברת הנתונים, אם כן מה ההבדל בין 5400 ו 7200 ב USB3? אם כדאי כבר לקנות 3.5 אינצ' עם מהירות של 7200 או שמספיק 2.5 עם ה 5400 ? כי אני בכל מקרה מעדיף לקנות USB3 [ שעדיין לא כל כך נפוץ. אבל יש יותר ב 2.5" ] כי יש לי בלפטופ וגם כי ההבדל הוא של 50-100 שקל. כעיקרון שמתי עין על אלה : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db187326=856123&db142297=142298&db141811=1999732 גם המחיר אטרקטיבי וגם הביקורות בחו"ל [ ומה שיש בארץ על גרסאות אחרות של החברה הזאת ] טובות מה דעתכם ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
במחשב שאני רוצה להוסיף לו צורב, קיימים דיסק קשיח וכונן CD. שאלתי: 1.איך אני מזהה אם מדובר ב IDE או SCSI או משהו אחר אם קיים ? 2. במידה ומדובר ב IDE אזי דיסק ראשון אמור להיות primary ? שני slave ? ואם אני מוסיף מדיה שלישית איך היא נקראת ? אני צריך לדעת זאת בכדי לשים את ה jumper שבקשיח במקום הדרוש. אודה למי שיעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קודם כל, האם בחרתי נכון? ממה שאני יודע Seagate מאוד שקטים וזה חשוב לי לכן בחרתי בו. פה, בPCPLUS, כתוב שיש לו NCQ, האם זה נכון? כי ממה שאני זוכר NCQ זה רק בכוננים גדולים, לא? http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=59 עכשיו לשאלות לגבי ההתקנה: 1) האם אני מגדיר את המחיצות באופן רגיל עם ה-?FDISK 2) איזה דרייברים אני צריך להתקין במהלך התקנת הוינדוס, אני יודע שצריך ללחוץ F6 ולהתקין דרייברים, אבל לא קיבלתי עם הHD, האם זה נמצא בדרייברים של הלוח אם או אפשר להוריד את זה מהאתר של Seagate? כל עזרה תתקבל בברכה, תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שלום, עד היום ראיתי רק חיבור IDE לצורבים וכוננים. ראיתי ב IQPC את הצורב הבא: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA רציתי לשאול, כמה נפוץ חיבורי SATA בצורבים? והאם זה יותר מהיר מ IDE?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני חייב שהוא יהיה בשחור. מצאתי בזיגזג אבל מדובר בשנה אחריות לכן הסקתי שזהו לא היבואן הרשמי. איפה אני יכול למצוא בשחור + שנתיים אחריות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי HDD 40 GB שיש עליו מערכת הפעלה XP SP 2 ממחשב ישן שחיברתי למחשב חדש בעל מערכת הפעלה VISTA על מנת להעביר חומר. נתקלתי בבעיית הרשאות כאשר אני מנסה למחוק אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות , ובכלל כשאני מנסה ליצור ספריה אני לא יכול. מה ניתן לעשות על מנת שאני יוכל לקבל הרשאות על ה-HDD. תודה,
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן לקבוע את פורמט הצריבה כלומר למשל dvd + או - או שהתוכנה עושה זאת בעצמה לפי המדייה?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
תאיך המלצה לצורב בסביבות ה-200ש"ח - חשוב צבע שחור
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שתיים Seagate - 5 Years Warranty - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II או שתיים Western Digital - 3 Years Warranty - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II סיגייט שקט יותר מוסטרן? בדרך כלל אני תמיד הייתי הולך על וסטרן אבל מעניין אותי איזה ה סיגייט.... תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת האם המפרט שבצד (160GB, צ'יפ 945), תומך ב-NCQ. אם כן, כיצד ניתן לוודא אם זה בפעולה או לא? אם לא בפעולה - כיצד ניתן להפעיל? יש שרשור אחד שעוסק בכך בפורום - ומשם לא עלו פרטים. המון תודה לעוזרים מראש.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם HD SATA II חיברתי למחשב את הHD הישן IDE, הווינדווס מזהה לי אותו כSCSI, אציין כי הוא לא עובד טוב וגורם למחשב להתקע לפעמים וגם עושה יותר מידי רעש?? יש למישהו רעיון???
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולםבור SATA2 אולי מישהו יפתור לי את הסגיה בבקשה.... רכשתי (בטעות) דיסק קשיח ממדינה אחרת (אין אפשרות להחליף), בגודל 500 GB של ווסטרן דיגיטל, הבעיה היא שרכשתי אותו עם חיבור SATA2 ויש לי במחשב רק חיבורים ל SATA הישן. מה אני עושה? יש למישהו דיסק קשיח חדש SATA שהוא מעונין לחליף??? תעזרו לי תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי מחשב ושרת שנמצאים בשתי רשתות נפרדות. אני רוצה להעביר חומר מהשרת למחשב תוך כדי שימור ההרשאות NTFS (כלומר שהן לא ישתנו). אני לא יכול לפתוח את השרת לחבר את ה HD של המחשב לתוך השרת פיזית. אני גם לא יכול להעביר את החומר דרך הרשת. מערכת הקבצים של ה-Disk On Key היא Fat32 כך שהיא לא תשמור את ההרשאות גישה לקבצים בזמן שאני אעביר את המידע בין שני המחשבים. מה אני יכול לעשות כדי להעביר את המידע בין שני המחשבים ולשמור על הרשאות הגישה לקבצים. האם צריבה תשמור על הרשאות הגישה? האם חיבור ה-HD של המחשב לשרת תוך שימוש בכל עם מחבר USB יעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. יש לי ויסטה אולטימייט עם כונן של 80GB סאטא2 וכונן נוסף של 250GB גם כן סאטא2. אני תמיד שומע מן צלצולים כאלה של ניתוקים מהכונן של ה-250. ב-XP זה לא היה לי בחיים למה ככה בויסטה? המערכת הפעלה מותקנת על ה-80
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לאחרונה הוא עושה לי בעיות. אני צורב דיסק DVD, מכניס אותו למחשב ואז לפעמים רשום כשאני נכנס לתיקייה ב"המחשב שלי" ש"לווינדווס אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. יתכן כי הדיסק פגום או מאותחל באופן שאינו תואם לווינדווס". ככה שכדי לצרוב דיסק 1 בזבזתי איזה 3-4 דיסקים, אחרי כל דיסק בדקתי ופעם בכמה דיסקים דיסק אחד עבד. הבעיה שלי עכשיו שדיסקים שאתמול הכנסתי ועבדו, פתאום לא עובדים עכשיו, וכבר מחקתי את המידע מהמחשב (כי לפי מה שידעתי הדיסק היה טוב). ועכשיו די נדפקתי, למה זה? לא הייתה שום בעיה בצריבה/קריאת DVD עד עכשיו, פתאום זה קורה ואין לי מושג מה לעשות יש לי המון GB שמורים על דיסקי DVD. יש למישהו מושג? זה לא שהצורב אף פעם לא עבד הוא עובד שנה מצוין כמו שצריך, ככה גם הקורא DVD, וזה לא שהדיסק …
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
הטמפ' של ההארדיסק שלי קצת מדאיגה אותי, היא נעה בין 55-60 מעלות (במנוחה כמובן). החלפתי לאחרונה מארז וספק (לאלו שרשומים במפרט), והטמפ' ירדה רק במס' מעלות. יש לציין שההארדיסק יושב מאחורי מאוורר 120 מ"מ. שמעתי שיש דיסקים עם חיישן טמפ' פגום, יכול להיות שנפלתי על אחד כזה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם ;] אני הולך לעשות TRADE . אני מביא הרדיסק 20 גיגה 7200 RPM ומוסיף 450 שקל ומקבל הרדיסק HITACHI 160GB 8MB BUFFER . עכשיו הבעיה היא שהסתכלתי באינטרנט וכל הדגמים של HITACHI בעלי ה 8 MB באים עם חיבור SATA, אבל במקום שעושים לי את הTRADE אמרו שההרדיסק בעל חיבור IDE רגיל. למישהו יש מושג מה זה הדגם הזה בשביל שאני אוכל לקרוא ביקורות עליו באינטרנט? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי בבית את נשק קטלני 4 (1-4 8) סרטים מעולים, כדאי לקחת לDVD זה שווה כל אגורה!) וראיתי שלדיסק יש צד A וצד B (אחד הסרט אחד התוספות), פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה על דיסק. מה אתם אומרים? זה נחשב DVD של 2 שכבות?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מה ההבדל בין דיסק RAPTOR WD1500ADFD ל RAPTOR WD1500HLFS .
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי בעיה דיי מעיקה .. יש לי הארדיסק בפורמט NTFS של 149 גיגה. עכשיו כאשר אני מסמן את כל הקבצים של הארדיסק כולל קבצים מוסתרים וכאלה זה מראה 119 גיגה תפוס מה שאומר שאמורים להיות לי 30 גיגה פנויים. עכשיו הוינדוס מראה רק 5 גיגה פנויים. איך אני מחזיר ת'25 גיגה שלי !?!?!?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-