אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
קודם כל, האם בחרתי נכון? ממה שאני יודע Seagate מאוד שקטים וזה חשוב לי לכן בחרתי בו. פה, בPCPLUS, כתוב שיש לו NCQ, האם זה נכון? כי ממה שאני זוכר NCQ זה רק בכוננים גדולים, לא? http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=59 עכשיו לשאלות לגבי ההתקנה: 1) האם אני מגדיר את המחיצות באופן רגיל עם ה-?FDISK 2) איזה דרייברים אני צריך להתקין במהלך התקנת הוינדוס, אני יודע שצריך ללחוץ F6 ולהתקין דרייברים, אבל לא קיבלתי עם הHD, האם זה נמצא בדרייברים של הלוח אם או אפשר להוריד את זה מהאתר של Seagate? כל עזרה תתקבל בברכה, תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש . אני רוצה להוסיף למחשב את ההארדיסק מהמחשב הקודם שלי . מה שקורה זה שההזנת מתח להארדיסק הזה מתחברת לקונקטור שטוח כזה. יש לי רק שני קונקטורים שטוחים כאלה ושניהם תפוסים ע"י צורב והארדיסק ראשון. השאלה היא האם יש קונקטור כזה למכירה ? ואם לא מה הפתרון ?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב, זה כבר רשמי: http://nordic.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=050204&categoryId=050204&parentId=0502&modelCodeDisplay=GSA-4163B&model=NOTHING עריכה: ועכשיו נמכר בסינגפור: http://www.hardwarezone.com/newsletter/adhoc/sitex2004/lg_24112004/index.html
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן לקבוע את פורמט הצריבה כלומר למשל dvd + או - או שהתוכנה עושה זאת בעצמה לפי המדייה?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
היי, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302665.0 יש לי שאלה שלא קשורה אליו.. אחרי שאני מוחק את ה-U3 ומפרמט את הזיכרון, עם ההתקנה החדשה יגיעו לי כל התוכנות שקיבלתי עם הקניה? (Skype, Avast....) תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני טס לקנדה בעוד שבוע וחשבתי לרכוש שם HD של סיגייט 500 א ו700 SATA 2 GB ואם תוכלו להמליץ לי על דגם מסוים אשמח בקשר לאחריות לא מפריע לי כי הם מאוד אמינים רק מה שמעניין אותי זה המחיר
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, מה הזיכרון פלאש הכי גדול שיש לחברת סאנדיסק והאם הם אכן המומלצים ביותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
טוב, אז שוב CDFREAKS אינם מחמיאים לפיוניר. אומנם הם אומרים שאיכות הצריבה טובה (בד"כ) אבל התבאסו מהתאימות של פיוניר למדיה ומאיטיות הצריבה הנובעת מכך. http://www.cdfreaks.com/article/162/9
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי,אני הסרתי עכשיו את הויסטה והתקנתי מחדש את הxp. הכל הלך טוב ויפה. יש לי כ3 דיסקים של dvd למטרת גיבוי.הבעיה היא שיצרתי אותם בויסטה ואפשרתי בנירו multi session .קיבלתי אזהרה שתהיה בעיה לפתוח את הקבצים בגירסאות מסויימות של xp. לא חשבתי שאני אחזור לאקס פי אז איפשרתי את זה... עכשיו (כמובן)אני לא מצליח לפתוח אותם כלל.הווינדוס כותב שהדיסק פגום או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם לאקס פי. האם יש דרך כלשהי לעקוף את זה ?? בבקשה עזרו לי כמה שיותר מהר. זה קריטי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצה לצורב טוב לבית,לא משנה לי אם זה sata או pata, העיקר שיהיה טוב ושיצרוב בכל הפורמטים המקובלים. המחיר הוא עד 200 שח. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת האם המפרט שבצד (160GB, צ'יפ 945), תומך ב-NCQ. אם כן, כיצד ניתן לוודא אם זה בפעולה או לא? אם לא בפעולה - כיצד ניתן להפעיל? יש שרשור אחד שעוסק בכך בפורום - ומשם לא עלו פרטים. המון תודה לעוזרים מראש.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
הבנתי שהחברה נמכרה ל- WD אבל למה לא מביאים את הדיסקים שלהם ? הרי יש יבואן ל- WD יש למשהו קשר עם היבואן וצפי מתי יגיעו ?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מחפש כונן 500-600 גיגה הכי מהיר שאפשר במסגרת 500 שקלים ואלו 2 הכוננים שחשבתי עליהם האם הWD6401AALS מגרד מבחינת מהירות את הWD5002ABYS שמוגדר כRE3? למרות שהוא מהסדרה השחורה של westerndigital השימושים הם פוטושופ CS4, תוכנת 3D MAX, גם פתיחת קבצי RAR ענקיים של כמה גיבייטים טובים, וזמני טעינה במשחקים. השקט של הכונן פחות חשוב. אם יש לכם הצעות של חברות אחריות בבקשה תצרפו השוואה/ביקורת בשביל להדגיש את ההבדלים תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
אז מה ההמלצות? שקט ובעל ביצועים קריאה/כתיבה טובים. כרגע זה מה שראיתי:. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10684
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני נמצא בזה הרגע בקנדה 50 דיסקים ב 105 ש"ח של SONY X8 או שעדיף לקנות בארץ את הורבטים אם עדיין יהיה את המבצע בעוד חודש 2+1 עוד משהו יש פה מחשב של COMPAC SEMPRON 3100 512M צורב DVD 160G ב 2200 ש"ח לא ניתן לשנות דברים במחשב נ.ב אין להם פה מושג במחשבים ששאלתי אותו לגבי סוקט של המעבד הוא אומר לי שפעם ראשונה הוא שומע שאלה כזאת
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כונן "Sony DVD RW AW-G170A" שפשוט לא מוכן לקרוא לי שום דיסק שאני מכניס .גם לא צרובים אין לי דרך להחזיר את הכונן ואין מספיק תקציב לקנות חדש אז אנשים אני ממבקש ממך אם אתם יודע איך לעזור לי אני מאוד הודה על עזרתכם !!!! תודה מי ראש
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מנסה לצרוב את המשחק GTA SAN ANDREAS וזה לא נותן לי להכניס את המשחק זה כותב לי דבר כזה... מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות??? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי בו חומר ממש חשוב והסיסמה הייתה ממש קשה בכל מקרה שחכתי את הסיסמה ואני צריך את החומר מה ניתן לעשות ואיך אפשר לשחרר את הזכרון ? עשיתי כבר שני טעויות בסיסמה ועכשיו הוא רושם לי שבטעות השלישית הזכרון ינעל את עצמו בתודה מראש אבי
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איך אני מחבר כמה HD ביחד? יש לי 2 כרגע במחשב, אחד מהם 250 SATA2 ושני 40 IDE. שמתי לב שכדי לחבר IDE צריך מתאמים, יש אופציה לחיבור יחיד כזה? ובנוגע ל SATA2, כמה אפשר לחבר בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום. יש לי ויסטה אולטימייט עם כונן של 80GB סאטא2 וכונן נוסף של 250GB גם כן סאטא2. אני תמיד שומע מן צלצולים כאלה של ניתוקים מהכונן של ה-250. ב-XP זה לא היה לי בחיים למה ככה בויסטה? המערכת הפעלה מותקנת על ה-80
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום חבר'הה אז ככה רציתי לדעת כמה חוטים מתחברים לצורב ( יש את החשמל ויש את הקבל האפור שמתחבר מהלוח אל הצורב ) אז השאלה פה האם יש עוד איזשהו חוט שמתחבר כי הצורב פשוט עושה לי בעיות..כל צריבה שלי הצורב נתקעע ב 5 % וכבר אני לא יודע מה לעשות אני מבולבל תעזרו לי בבקשה חברים :s05:
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם ;] אני הולך לעשות TRADE . אני מביא הרדיסק 20 גיגה 7200 RPM ומוסיף 450 שקל ומקבל הרדיסק HITACHI 160GB 8MB BUFFER . עכשיו הבעיה היא שהסתכלתי באינטרנט וכל הדגמים של HITACHI בעלי ה 8 MB באים עם חיבור SATA, אבל במקום שעושים לי את הTRADE אמרו שההרדיסק בעל חיבור IDE רגיל. למישהו יש מושג מה זה הדגם הזה בשביל שאני אוכל לקרוא ביקורות עליו באינטרנט? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
צרבתי DVD על דיסק DVD בעזרת נרו (DVD IMG) המקור הואPAL DVD לא שום דחיסה . אבל כשאני מפעיל את הDVD בסלון האיכות ניראית מאוד מוזר, זה נראה טוב מאוד, אבל יש מין אפקט מוזר, כאילו זה דיגיטאלי מדי, נראה כאילו המרחקים בין הפיקסלים על המסך (CTR רגיל 36" MULTI-SYSTEM PAL\NTSC) גדלו ורואים רשת שחורה כזאת ביניהם. זה מפריע כשרואים צבעים בהירים. מישהו מכיר את התופעה? צורב DVD NEC 3550A.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה צורב כדאי לי ליקנות יש לי הקצבה של משהו עד 550 שקל מצאתי אני חושב שני דברים טובים ורציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לבחו במה שיותר טוב ?NEC 3500A DVD±RW x16 Dual Layer x2? ?LG 4120B x12 Dual Layer? תודה מראש :)
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-