אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
צריך שיהיה שקט יחסית.. שיהיה פחות או יותר זול.. ושיהיה מהחנות KSP.. תודה..
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הצורב שלי הפסיק לקרוא דיסקים לאחרונה, פתחתי את המארז, חיברתי מחדש את הכבלים, עדיין לא קורא, ניסיתי לקרוא איתו דיסק מוזיקה שאני שומע הרבה, ושהוא קרא הרבה פעמים בעבר, לא הצליח לקרוא אותו, כלומר, הוא התנהג כאילו אין דיסק בכונן, אפילו שהיה, למישהו יש מושג מה עשויה להיות הבעיה? עריכה : אה, ניסיתי גם להכנס ל"My computer", ללכת ל-D (זה הכונן) ולהגיד לו EJECT, המגירה לא נשלפה, לעומת זאת כשאני לוחץ על הכפתור שלו, המגירה כן נשלפת, לא יודע אם זה שימושי, אבל אם כן, אז סבבה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום קניתי צורב DVD שיכול לצרוב דיסק רגיל על 48X ומה שקורה אני נכנס לנרו מכניס את מה שאני רוצה לצרוב ואז לוחץ על צריבה. עכשיו אני בוחר את מהירות הצירבה 48X ומכניס את הדיסק ואך שהדיסק נכנס המהירות יורדת ל24! והדיסק יכול לעמוד עד 52X אז למה זה קורה למה הוא מוריד את המהירות למרות שדיסק יכול יותר מהר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
קניית צורב DVD... קניתי דיסקים DVD+R...באופיס דיפו... ואני לא מצליח לצרוב בנרו...... זה מתחיל לצרוב....מסיים את הצריבה...והדיסק נשאר ריק.....למה זה קורה? זה בעיה בחומרה? בתוכנה? אני ממש לא מבין את זה.... תעזרו לי בבקשה...! תודה... אלון
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD ממשק SATA. חשוב שיהיה retail, תודה.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הקובץ הגיע בפורמט RAR אז פתחתי אותו ואז הוא נפתח למלא קבצי RAR אז אני לא יודע אם אני צריך לצרוב אותו ככה או שאני צריך לפתוח עוד או מה ....
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
זה רק בצבע שחור נכון? וזה נגמר הדיו/ מה שזה לא יהיהי שמשמש לכתיבה על הדיסק ? האם רק כוננים שתומכים LIGHTSCRIBE יכולים לקרוא מדיות כאלה ? והאם הטכנולוגיה הזאת בכלל משתלמת? או שזה סתם גימיק שלא הצליח? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
היי. חיפשתי בכמה אתרים דיסק קשיח, אבל ברוב המקרים נתקלתי בSATA וATA, ואין לי מושג מה זה, ואם אני צריך את זה בכלל. אשמח אם מישהו יסביר לי על זה. תודה מראש. נב. אני מתכנן לקנות את WD 120 GB 8buffer 7200.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
לינק http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3907 אם יש משהו זול יותר וברמה שלו אשמח לקבל לינק תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום, מה מספר המחיצות האופטמלי לדיסק 250G או אפילו 300G ? אני מתכנן שיהיו שני מערכות הפעלה על הדיסק. אני יודע שפעם ככל שהמחיצה היתה גדולה יותר הניצול של הנפח האמיתי קטן, האם זה עדיין כך? (פירמוט ב fat32 מומלץ אחרת?) תודה.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן להוסיף עוד כונן קשיח למחשב? כרגע יש לי כונן קשיח אחד של 40 GB של WD ויש לי עוד אחד כזה בצד ואני רוצה להוסיף אותו למחשב. ניסיתי לחבר את הכונן קשיח השני ליציאה הנוספת שיש בחוט שמתחבר לכונן הקשיח הראשון וזה בכל זאת לא עובד לי. כאילו הוא לא מזהה אותו. מה צריך לעשות בנושא? תודה רבה למי שיעזור אופיר.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הטמפ' של ההארדיסק שלי קצת מדאיגה אותי, היא נעה בין 55-60 מעלות (במנוחה כמובן). החלפתי לאחרונה מארז וספק (לאלו שרשומים במפרט), והטמפ' ירדה רק במס' מעלות. יש לציין שההארדיסק יושב מאחורי מאוורר 120 מ"מ. שמעתי שיש דיסקים עם חיישן טמפ' פגום, יכול להיות שנפלתי על אחד כזה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אחי בKSP ואין במלאי את GSA-H22 אלא רק את GSA-H42, אומרים לו שזה הדגם החדש יותר, האם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מישהו זרק פה באחד התרדים שהוא אולי יוסיף בעתיד "דיסק של 10000RPM למערכת הפעלה", אז עכשיו לשאלה, מה יתרום דיסק קשיח של 1000RPM למחשב ?? הרי הוא יתקשר עם הדיסק השני בהגבלת המהירות של הדיסק האיטי, לא ? :-\ זה לא יאט את המחשב בגלל התקשורת בין הדיסקים שמוגבלת למהירות הSATA , מהירות הגישה למידע בתוך הדיסק עצמו (למשל בדיסק של 7200RPM) לא גבוהה יותר מתקשורת הSATA ? :
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בלוח אינטל http://www.intel.com/products/motherboard/d101ggc/index.htm לשלב שני אמצעי איחסון. האחד הינו בתקן sata 1 והשני, המיועד לבדיקת שיחזור מערכת הינו sata 2 השאלה היא האם המערכת הזו תתפקד והאם צפויות בעיות של יציבות בעקבות שילוב שני הכוננים ? תודה, מקסים.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אני יכול לגבות את הכרטיס החכם שלי? הבנתי שאני צריך לעשות קובץ DUMP ע"י HEX...? אין לי קורא/כותב כרטיסים בעבודה ואני רוצה לעשות לו גיבוי. איזה קורא/כותב אתם ממליצים לרכוש? ראיתי באיביי ממש זול וממש יקר? זה משמש אותי ככרטיס ביקור. אז חשבתי לתת ללקוחות. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש סיכוי שאני ויתקין ווינדוס על HD במחשב א' ואח"כ יעביר תHD למחשב ב' וזה יעבוד ?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי בבית את נשק קטלני 4 (1-4 8) סרטים מעולים, כדאי לקחת לDVD זה שווה כל אגורה!) וראיתי שלדיסק יש צד A וצד B (אחד הסרט אחד התוספות), פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה על דיסק. מה אתם אומרים? זה נחשב DVD של 2 שכבות?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות 1Tib פנימי למחשב, יש חשיבות איזו חברה לקחת? אני מתכוון כנראה לקחת WD..
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הי פרמטתי cruzer micro 2 gb sandisk ב xp ועכשיו אני לא מצליח להתקין בחזרה את launchpad . נסיתי לפרמט מתוכנת הפירמוט של sandisk אף גם זה לא מצליח , מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310070061_427696257,00.html
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסידירום שהוא כול הזמן נפתח מעצמו ואני גם לא מצליח לעשות בוט מהסידי לפירמוט הסידירום של benq אבל אני לא יודע את הדגם
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לפי מה שאומר הנרו יש בעיה בתקשורת והתקשורת נכשלה וזאת לאחר כמה אחוזים בצריבה של COPY CD כאשר ON HTE FLY מופעל .... (4X) בצריבה רגילה מן הדיסק הוא מצליח לא רע במהירות של 8X זה ימאהה 2100....
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני נתקלתי בכזאת! מוזר.... מותג הדיסק הוא Memory - מותג שבחיים לא שמעתי עליו. באתי לבדוק את המדיה קוד עם DVDInfoPro וכלום! שום קוד לא נראה... זה רע? הדיסק הזה עלה לי 10 ש"ח. עדיין לא צרבתי עליו, אני משאיר אותו אצלי כדי לראות איך הוא, אם האחזור אחרי צריבה יצליח, והקריאה של הדיסק בנגן ה-DVD קורא DivX החדש שלי גם יצליח, נראה... אולי אתחיל לקנות אותם. עוד דבר די מוזר שקרה: באותו מקום שקניתי את המדיה של Memory, המוכר הציע לי מדיות ב-4 ש"ח. היססתי קצת בגלל המחיר שלא הכי נראה, אבל בסוף אמרתי לעצמי: אני אקח אחת ואראה את הקוד, איך הצריבה, איך האחזור, וכל השאר. המדיה הזאת ששווה 4 ש"ח היא על שם מותג: EuroData, גימור הצבע נראה טוב, והחלק העליון לבן כמו של וורבטים. התבוננתי ב…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-