אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
קניתי har disk sata של maxtor 120 הורדתי תוכנה מהאטר של maxtor הגדרתי הכל ו מה ה בעיה לא מצליח להתקין windows xp מחשב רושם לי missing operating system ו גם אשיתי התקנה של דרייברים sata מה אני אושה תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
8) מעוניין להעביר את סרטי הוידאו הביתיים לCD או DVD האם יש תוכנות שעושות זאת? אם כן האם צריך גם חומרות מיוחדות? אורי
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אהלן, אתמול ההארדיסק שלי התפגר, או לפחות רק כונן C. ניסיתי לתקן עם chkdsk זה לא עבד, ניסיתי לפרמט גם לא עבד (נתקע ב43%), ואחרי שניסיתי להריץ את הכלי אבחון של סמסונג, לקראת ה40% התחילו לצאת קולות מפחידים למדי מההארדיסק במשך יותר מדקה, עשיתי ריסט ומאז זה בקושי מצליח לעבור את המסך הראשוני עם עליית המחשב וקשה להגיע למסך שממנו מתחיל הboot. מה שמעניין שD וE נשארו ללא פגע ??? בכל מקרה, עכשיו כנראה כבר אצטרך לקנות ההארדיסק חדש. ה80 ג'יגה (samsung sp0802n) היה קצת לחוץ אז 80-120 ג'יגה אני חושב שיספיקו לי. הלוח אם שלי זה GA-K8NF-9 אז אני מבין שרק sata1/pata אפשרי? אני מתגייס עוד כמה חודשים לכן אין צורך "להשקיע" במשהו טוב, רק שיעשה את העבודה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי 80 ג'יגה במחשב ועם כל ההורדות שלי זה לא מספיק. אני חייב עוד מקום לכן אני רוצה דיסק קשיח 450שקל כמובן שsata 2 7200 rpm החברה לא חשובה למרות שאני יודע שwestrn digetal מאוד טובים מינימום 250 ג'גיה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
נעלו לי את האשכול הקודם לפני שענו לי על השאלה ששאלתי (באשכול צורבי דיוידי מומלצים אין תשובה על זה!!) חשבתי לקנות את הדגם הבא של סמסונג: SH-S223F האם יש הבדל בינו לבין SH-S223B או שההבדל רק בצבע (שהשני שחור) ראיתי את שני הדגמים באתר הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
מאיפה ניתן להשיג מדיות איכותיות או יותר נכון שמות של חברות שמייצרות מדיות טובות של DUAL LAYER ?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ראיתי שהיו כמה דיונים בנושא, קראתי והחכמתי. אני צלם, ומייצר לא מעט ג'יגות של תמונות כל חודש. כרגע יש לי הארד דיסק של 120 ג'יגה די מלא, והמון DVDים. אני לא סומך על הדיוידי וזה גם ממש לא נוח. אני מחפש כונן בנפח 300GB בערך, חיצוני כמובן. אופי השימוש הצפוי - גיבוי שבועי, לא צריך באמצעות תוכנה, וחיבור מדי פעם על מנת למשוך תמונות מאוחסנות. שאר הזמן - מאוכסן בתנאים אופטימליים (אצטרך לברר מהם, אך הוא יקבל יחס של מלך). האופציות העומדות בפני הן לקנות דיסק ומארז, או כונן חיצוני יעודי. ההפרש במחיר די גדול. הבנתי שהדיעות חלוקות - כלומר אין ספק כי מכשיר יעודי יהיה אמין יותר, אבל בשימוש מזדמן יש הטוענים כי זה לא יבוא לידי ביטוי. אז: -IDE אכן אמין יותר מ-SATA? בהנחה שלמהירות העבודה אין…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מקווה בזמן הקרוב להחליף את הכונן קשיח שלי לגודל של 160-200 GB. אני מחפש את הכי זול , אבל שלא יהיה זבל , שיעבוד טוב עם איזה 7200RPM (לא כמו אצלי עכשיו עם ה40 גיגה ) תקציב: לא יותר מ450 . תודה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
Morrison (TAROKO) DVD-R x8 25pcs CAKE **Taiyo Yuden אני יכול לקנות אותה ביחסית זאת (מחיר עלות) אבל רציתי לדעת אם זה באמת TY אמיתי ואם מישהו מכיר אותה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
גם לאחר שהתעלמה כמעט לגמרי מאירוע יום הרווקים הנודעים בסין - לכם לא כדאי להתעלם מהיצע המבצעים העדכני בחנות של אמאזון בארצות הבריתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי מכוון שהארדיסק שלי הולך לשבוק חיים (קולות מוזרים, קפיאות וכו') חשבתי לקנות אחד חדש לאחר איזה 5 שנים שהוא שירת אותי נאמנה הבעיה היא שללוח אם שלי יש רק חיבור IDE, השאלה שלי היא אם אני אקנה הארדיסק עם בקר SATA האם יש בו חיבור גם לIDE או שרק חיבור SATA? ובכלל אם כן יש בו חיבור, מה עדיף לקנות אחד של SATA או לקנות IDE ממה שחיפשתי ברשת בינתיים החלטתי ללכת על ההארדיסק הזה (IDE): http://www.skypc.co.il/pl_product~1600AAJB~7~0.htm מה אתם אומרים עליו ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
בקצרה: לוח במחשב א' נדפק, רוצה לגבות מידע חשוב לאללה במחשב ב' עם הHDD של מחשב א'. האם אני יכול לחבר את ההארדיסק שבמחשב התקול כהארדיסק במחשב הזה למרות שמותקן בHDD ההוא ווינדוס XP ? יש לציין שגם במחשב ב' מותקן ווינדוס XP, האם זה משנה ? יש פתרון ללא חיבור הכונן למחשב מסוים ופרמוט ? תודה לעוזרים. אם זה משנה יש ווינדוס על מחיצה C, והחומר החשוב במחיצה D.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכם קראתי פעם שאפשר לצרוב דיסק כך שהצורב יצייר תמונה עליו במקום לשים מידע קראתי שאפשר לעשות זאת ב AD-7170A מישהו יכול להגיד איך
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם!! רציתי לשאול מה יותר עדיף לקנות : צורב ו- CDROM בנפרד מהDVD או צורב ו- CDROM ו- DVD כגוף אחד תודה.....
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני יודע שזה שאלה קצת קשה וקצת כללית אבל אולי בכול זאת מישו יענה לי עליה. לאיזה צורב יש את העין האופטית הכי חזקה , או שאולי יש איזה חברה שיש לה את העין הכי חזקה בלי שום קשר לדגם ספציפי? תודה...
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
עיינתי בPCH וראיתי את זה CD-ROM Cyberdrive x 52 רק 99 ש"ח. הוא טוב אבל חשבתי אולי יש מקום אחר שבערך אותו מכיר רק סידירום יותר טוב תודה לעוזרים. *הוזמן!* למחוק הודעה.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
רציתי המלצה לכונן קשיח חיצוני טוב מ 500 ג'יגה ומעלה עם חיבור firewire וגם את המחיר שלו
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני צריך צורב דיסקים רגיל במחיר של 150 גג עם 180. תודה
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות הארדיסק נייד ומתלבט בין שני אלה של חברת transcend: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717077 והשני: http://ksp.co.il/?uin=13197 בגדול המטרה- גיבוי של קבצים, דרישות -שיהיה מהיר מספיק בהעברה וכמה שפחות תקלות תודה רבה ! אגב אם יש דגם אחר שאתם יכולים להמליץ לי אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מנסה לצרוב את המשחק GTA SAN ANDREAS וזה לא נותן לי להכניס את המשחק זה כותב לי דבר כזה... מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות??? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מדובר על הארדיסק רגיל pata נשבר לי אחד הפינים בכניסה של כבל הנתונים, (כמובן מדובר על הפינים שעל ההארדיסק..) האם אפשר בכל זאת איכשהו להחיות את ההרדיסק ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-