אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין דיסק RAPTOR WD1500ADFD ל RAPTOR WD1500HLFS .
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי 3 HD, אך אין לי מספיק חיבורי חשמל בשביל לחבר את הHD השלישי. אני לא מוצא משום מקום מפצל חשמל. מה אני יכול לעשות כדי לחבר את הHD השלישי .? או איפה יש מקום שאני יכול לקנות מפצל חשמל. תודה רבה ..
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
??? האם ציון 1177 של הדיסק הקשיח שלי (W.D. 120GB JD 8MB BUFFER S-ATA) ב PCMARK2002 הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
Morrison (TAROKO) DVD-R x8 25pcs CAKE **Taiyo Yuden אני יכול לקנות אותה ביחסית זאת (מחיר עלות) אבל רציתי לדעת אם זה באמת TY אמיתי ואם מישהו מכיר אותה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קניתי 2 דיסקים קשיחים sata ולהפתעתי התברר לי ש ה- boot מיתבצע אך ורק מהחיבור sata הימני בלוח האם ואין אפשרות בביוס של ה- sata לעשות boot מהחיבור השני הפיתרון היחידי היה פשוט לשנות את חיבורי הכבלים בין הדיסקים הקשיחים אבל זה כמובן לא פרקטי כול פעם לפתוח את המארז בניגוד לדיסקים ide שם אתה פשוט משנה את סדר ה-boot בביוס האם יש פיתרון לבעייה? הערה: המפרט שלי מופיע בחתימה תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הי פרמטתי cruzer micro 2 gb sandisk ב xp ועכשיו אני לא מצליח להתקין בחזרה את launchpad . נסיתי לפרמט מתוכנת הפירמוט של sandisk אף גם זה לא מצליח , מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הכל בנושא למעשה... למי שמבין בתחום אני שואל האם יש סוגים שונים מבחינת החומרה ובכלל עם למי שיש לו קצת ידע כללי. תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום.ראיתי את הכרטיס I-RAM של גיגבייט והוא תומך רק ב DDR 1 שהוא יקר יחסית ל DDR 2. שאלתי היא כזו : האם יש כרטיס דומה של חברות אחרות שתומך ב DDR 2 ובנפחים גדולים יותר מ 4 גיגה. ה I RAM עובד רק עם 1 גיגה בכל אחד מהחריצים שלו ויש לו רק 4 - כלומר 4 גיגה מקסימום.והרבה אי אפשר לעשות עם כזו כמות נמוכה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היי ישנם כ'כ הרבה דגמים וסוגים,איזה הכי טוב? יש את Samsung HD252HJ 250GB WD 250GB AAKS SEAGATE 250GB 32XX410 מה הכי כדאי?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/reviews/LG-GSA-H22N-Super-Multi-DVD-Burner-Review
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. הסידירום שלי הלך אז אני רוצה לקנות כונן DVD... אני זוכר פעם הכונני דיוידי היו מוגבלים ל 5 אזורים (REGIONS).. האם עכשיו הם כבר מולטיזון או שעדיין אפשר להחליף איזור רק 5 פעמים?? *אני מדבר על DVD של טושיבה. בכלליות איך הכונן? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD USB2 כמה שיותר קטן ודק שיוכל להיכנס לתיק ושלא יהיה לו משקל גבוה מידי. חשמל דרך USB ואופציונלי עם שנאי. תודה,
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלומות יש לי היום דיסק קשיח ישן של WD 40 ג'יגה ( בן כמה שנים ), עם 2 מגה באפר- בקיצור הרכיב שיותר מגביל אותי מבחינת ביצועים. אני בקרוב קונה דיסק 160 חדש, עכשיו כמה שאלות ברשותכם: 1. אם אני אצרף את הדיסק הישן, הוא יכול להאט את המערכת? ( הבוט יהיה מהדיסק החדש כמובן ) 2. לוח האם שלי תומך SATA 1, לפי מה שהבנתי אם אני אקנה SATA2 לא תהיה בעיה- נכון? 3. יש עדיפות לאחת מהחברות? ( WD MAXTOR וכו' ) תודה
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי באתר של סיגייט את התוכנה שבוקדקת את ההארד דיסק אם הוא תקין או לא, משום מה לא מצאתי... אפשר בבקשה לינק לתוכנה?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי HD חדש של WD250 למחשב, חיבור SATA. הBIOS מזהה אותו סבבה, כמו כן הוא מופיע לי גם במנהל ההתקנים בווינדוס. אך כשאני נכנס למחשב שלי הוא עדיין מראה לי רק את הHD הרגיל שלי (WD120), עם המחיצות שכבר קיימות עליו. (C/D/E). מה צריך לעשות?! :s05:
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
טוב, זה כבר רשמי: http://nordic.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=050204&categoryId=050204&parentId=0502&modelCodeDisplay=GSA-4163B&model=NOTHING עריכה: ועכשיו נמכר בסינגפור: http://www.hardwarezone.com/newsletter/adhoc/sitex2004/lg_24112004/index.html
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש יש לי דיסק קשיח של WD SATA2 עכשיו שאני מתקין תווינדוס יש דברים שאני צריך לעשות בהתקנה... ובאיזה סוג של פורמט לבחור NTFS או FAT32 ודרך אגב מומלץ לחלק את הדיסק קשיח ל2 מחיצות? ואיך אני עושה תזה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
כדי לחסוך בזמן, האם עדיף להתקין את אופיס דרך הכונן האופטי, או דרך ה USB? מי מבין הממשקים מהיר יותר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני יודע שזה שאלה קצת קשה וקצת כללית אבל אולי בכול זאת מישו יענה לי עליה. לאיזה צורב יש את העין האופטית הכי חזקה , או שאולי יש איזה חברה שיש לה את העין הכי חזקה בלי שום קשר לדגם ספציפי? תודה...
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הסטרימר של WD TV HD ואני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני שיתחבר אליו. חשבתי קודם כל על גודל של 2.5" מכיוון שלא צריך גם מקור מתח בשבילו. מחפש משהו אמין מאוד ושקט שיעשה את העבודה כמובן עם נפח גדול שאפשר בתקציב של 500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום, מה הזיכרון פלאש הכי גדול שיש לחברת סאנדיסק והאם הם אכן המומלצים ביותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
טוב, אז שוב CDFREAKS אינם מחמיאים לפיוניר. אומנם הם אומרים שאיכות הצריבה טובה (בד"כ) אבל התבאסו מהתאימות של פיוניר למדיה ומאיטיות הצריבה הנובעת מכך. http://www.cdfreaks.com/article/162/9
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז ראיתי ת'אשכול ההוא של ה30 עמודים בערך על ההארד דיסק הזה והבעיות שלו... קיצר החלטתי להיות שפן ניסיונות וקניתי אותו היום והנה התוצאות: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב שני הארדיסקים אך לא על שום מערך כלשהו, ז"א עובדים רגיל לחלוטין..... האם אני יכול להגדיר אותם כ jbod ללא פירמוט מיותר? אודה לכם אם תענו לי על שאלתי אוריה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-