עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by hq4ever,

בעיקרון באותו מחיר של אני יכול לקחת או : Western Digital 120 gb 7200 SATA 8 mb Buffer או MAXTOR 160 gb 7200 8 mb Buffer אז מה עדיף ?

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by ביז'ו המוס,

אני מתכנן לקנות צורב DVD בזמן הקרוב (מקווה מאוד קרוב) ורציתי לדעת אם שווה להשקיע בLG או שבכלל הNEC יותר טוב? בקיצר איזה צורב הייה יותר משתלם לי?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by tiger3,

אז ככה יש לי בעיה עם הצורב יש לי צורב של Plextor 40/12/40A ולפני חודש היה לי הארד דיסק 80 GB של WD וכל דיסק שניסתי לצרוב הוא צרב בלי בעיות עכשיו קניתי הארד דיסק 120 SATA של WD וכשאני מנסה לצרוב דיסק הוא מתחיל ואז הוא מפסיק באמצע כאילו נשרף הדיסק לפעמיים הוא באמת שורף אותו ולפעמיים לא והוא לא מצליח לצרוב בכלל מישהו מכיר את הבעיה הזאת עזרה דחוף זה תמונה של מה שהוא עושה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  4. שלום לכולם, לא מזמן קניתי צורב חדש של אסוס מהדגם הזה http://www.pch.co.il/docs/pd46820497.htm רציתי להתייעץ איתכם לגבי מהירות הצריבה באיזה מהירות אני צריך לצרוב בשביל שיצאו דיסקים טובים במיוחד השאלה מופנית לגבי צריבת דיסקים של מוזיקה שצריך לצרוב אותם טוב כדי שלא יהיו קפיצות ששומעים את השירים... אז על מה אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 973 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח בנפח 160-250 GB . ;D שוקל לרכוש ב ebay למישהו יש המלצות בעניין . כדאי/ לא כדאי תודה לכל העוזרים ...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by niner,

מה עושה כבל SATA?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by Blackend,

שלום אנשים .. אני מחפש משהו שיהפוך כונן ide 40 ג'יגה לחיצוני ...מועדף משהו מקיי אס פי ...הבעיה שאני לא רואה משהו באתר שלהם ... מישהו יכול לעזור? להגיד מה בעצם אני מחפש ומה טוב או לא טוב? וכמה פחות או יותר עולה... תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by tomer87,

צריך המלצה לגביי חברה יעילה ביצועים\מחיר\יעילות עם 8 מגה בופר וSATA ומה ההבדל בין שני אלו : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_78&products_id=6028 ל - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1034&products_id=5880 תומד לעונים...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

הרצתי חיפוש לפני שפתחתי את התארד יש המון המון חומר אבל לצערי לא מצאתי שום הודעה מסודרת שתעשה לי סדר בבלאגן שמעתי על כמה דגמים מומלצים במיוחד NEC עכשיו אני רוצה לדעת מה ההבדל בין ה2500A לבין ה2510A מה המהירות צריבה, זאת אומרת לא רק X8 או מה שלא יהיה, כמה זמן לוקח לצרוב דיסק של 4.7גיגה מה ההבדל בין פלוס למינוס, ואיך צורבים 8 גיגה, איזה דיסקים ואיזה צורב צריך בשביל זה כמה הדיסקים הגדולים האלה עולים.. וכו (: תודה רבה מראש לכל מי שיענה בכל חלק ותודה עוד יותר גדולה למי שיצליח להבהיר לי את כל הנקודות הלא מובנות

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. אמרו לי שאני צריך לעשות עדכון ביוס לגרסת הלוח אם שלי שהיא - IS7-E לפי ה- VERSION שרשום על הלוח. אפשר למצוא את העדכון באתר של ABIT (חברת הלוח שלי) אבל הגרסה שרשומה לי על הלוח היא 1.2 ואני לא מוצא באתר. הורדתי גרסה אחרת משהו כמו 1.7 ויש שם תיקון לבעיה של ההארד דיסק שלי אבל זה לא עוזר. אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי.. תודה! נ.ב. מתי אני אמור לעשות את העדכון?? לפני התקנת הוינדוס או אחרי ??

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני צריך לבחור בין השניים האלה! איזה עדיף מבחינת ביצועים, מהירות וכו'....? נ.ב הסמסונג נותן לי 3 שנים אחריות לעוומת ה-Western Digital שנותן לי שנה אחת. אז מה לקחת? כמה שיותר תתגובות יותר טוב אז אל תתבישו, וזה דחוף תודה לעונים...!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום , יש לי מחשב בן 8 חודשים ואני רוצה להוסיף לו זכרון וכונן קשיח . יש לי לוח ASUS P4SGX-MX וכונן קשיח 60 GB וזכרון 256MB 333MHz בסטיק אחד . רציתי לדעת איזה סוג כונן אני יכול להוסיף בעדיפות ל160GB או יותר וזכרון 512MB בסטיק אחד . השאלה היא כמה מקומות פנויים לחיבורים יש לי בלוח אם לכל חלק .... תודה על העזרה electrikspider

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  13. אני רוצה לדעת אם אפשר לצרוב על תקליטור שמיועד לצריבת סרטים DVD מידע..DATA ולא סרט.. לדוגמא אני רוצה לצרוב על התקליטור שירים [MP3] ורוצה שזה ישמר לי ..ושאם אני הולך עם הדיסק לחבר ורוצה להלקיט לו מהדיסק אני יוכל.. דיסק בנפח 4.7 או דומה לו.. זה אפשרי?.. מישהו ניסה?.. הצליח לו..?. וכך גם בקשר לסרטים בפורמט AVI MPG יש לי סרטים ישראלים אני רוצה לצרוב אותם על דיסק אחד שישמרו לי האם זה אפשרי?.. לאחסן אותם על דיסק אחד ואם אני ירצצה בעתיד להעתיק למחשב אני יוכל..?.... כמה עולה דיסק של 4.7 GB או דומה לו כי שחכתי תגודל.. בתנאי שזה אפשר: איזה צורב כדיי לקנות כרגע ומה המהירות שלו.. כי אני רוצה לפנות מקום מהארדיסק.. כמה עולה ..?..דגם וחברה.. תודה!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by I.Robot,

שלום. אני קונה הארד דרייב בנפח 120GB עם 8MB באפר. אני מתלבט בין הדגמים של WD ומקסטור, המחיר כמעט זהה(הWD זול ב30 ש"ח). חשובים לי בעיקר האמינות,רעש. מי עדיף בקטגוריות האלה והאם יש הבדלים ניכרים במהירות?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  15. היי, יש לי כרגע במחשב 2 כוננים קשיחים הראשון מחולק לשני פרטישנים (C, H) השני מחולק לשני פרטישנים (F, G) D, E הם כוננים אופטיים המאסטר (שנעשה ממנו BOOT) הוא הHD הראשון © מערכת ההפעלה על הHD השני (F) אני רוצה להחליף את הHD הראשון באחד חדש (יותר גדול) איך אני מעתיק את כל המידע כולל BOOT SECTOR לדיסק החדש? איך אני דואג שכל האותיות של הכוננים ישארו אותו הדבר (יכולה להווצר אות נוספת I אם צריך, אבל C ו-H חייבים להשאר עם אותה DATA עליהם (שכל התוכנות שמותקנות ימשיכו לעבוד ללא שישתנה המיקום שלהם (לינק)) [יש לי מארז לכונן חיצוני - USB שיכול לעזור בהעתקה] תודה

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  16. ראיתי איפשהו את זה ... אבל לא ראיתי באף מקום דיסקים קשיחים שעובדים עם זה ... יש לכם אחד כזה ? מכירים ? נכון לעכשיו זה ההכי טוב ??? לא משנה שזה יקר

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by mDs,

תראו , אני קונה מחשב עוד יומים ככה. ויש לי כרגע 120 G של MAXTOR ואני מתכנןלקנות עוד הרד דיסק.. אמרו לי שאם אני יקנה אותו הרדיסק רק SATA יכול להיות שיהיו בעיות. נכון/לא נכון? אני ממש צריך עזרה, תודה!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  18. אם למישהו יש תמונה של כבל SATA תפרסמו פה בבקשה ... ותענו לי גם על השאלה שבכותרת של האשכול ..... תודה מראש . !!!!!!!!!!

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  19. עומד לצאת מפלצת כזאת בחודשיים הקרובים ??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. קודם כל שלום, זה הודעה ראשונה שלי ברוך הבא התעסקתי קצת בטעות בביוס באזור של ה CMOS (משהו כזה) כי זה לא זיהה לי את הארד דיסק... וכנראה שבטעות שיניתי שם משהו ששקשור לCD ולCDRW... בבקשה מישהו יכול להדריך אותי איך לסדר את זה... :'(

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  21. hay guys חיפוש בגוגל העלה מספר ביקורות אולם אין לי מושג אם הביקורות הן אובייקטיביות האם יש למישהוא ניסיון עם הצורבים החדשים שתומכים בפורמט של double layer : שכבר נימכרים בארץ nec nd-2510a או עם המתחרה שלו sony dru-700a אודה לכם מאוד על כול התייחסות לגביי האמינות , אורך חיים ותאימות למדיות שניתן להשיג בארץ בזול fortis גם אם יש לכם ניסיון עם הדגמים הקודמים של שתי החברות nd-2500 , dru-500 אנא הביעו אותו בפורום האם אתם חושבים שצורב אחד עדיף על משנהו? כמה זמן צריך לדעתכם להמתין לפני הקנייה עד שדגם חדש של צורב או חומרה אחרת מוכיחים את אמינותם? במידה וניתקלתם בהשוואה בין צורבי שכבה כפולה באתר שידוע לכם כאמין ולא משוחד , אנא תרשמו את הלינק כאן

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  22. Started by lipa,

אני לא מצליח להבין מה ההבדל תודה

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by NI4NI,

היי האם מישהו יודע מי היבואן של WESTERN DIGITAL בארץ ? יש לי דיסק דפוק וככל הנראה החנות ממנה קניתי אותו נסגרה או הלכה לעולמה בצורה אחרת. אז אני רוצה לנסות להחליף אותו ישירות מול היבואן. תודה

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by pms1,

יש לי HD של 80GB ודרך דיסק ההתקנה של win xp יש רק את האפשרות של Ntfs ,איך לעשות את המערכת קבצים של FAT32 , ולחלק את הדיסק קשיח ל-2? תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.