עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by solo53,

מדובר על דיסקים LG DVD-R X8 וורד סגול מגעיל הדיסקים האלו הם מהגרועים שהגיעו אלי ההודעות הן תמיד על צריבה ההצלחה בבדיקה לאחר הצריבה על ידי תוכנת הצריבה נרו בדרך כלל הבעיה ב קבצי ה UOB האחרונים הדיסקים האלו זו לא הבעיה הכספית אלא לצרוב איתם זהו פרויקט ללא סוף ניסיתי אותם על מיספר צורבים בNEC וPHLIPS בכלל לא עבדו אם עבדו זה על SAMSUNG ו SONY מתוך חבילה של 25 היו נפל 10 דיסקים זא קראים חלקית דרך אגב את אותם קבצים באותם צורבים במדיות אחרות LG DVD+R X8 או דיסקים לבנים DVD-R שלא יודע מה הם בדיוק הכל עובר בהצלחה הגעיו אלי בטעות הזמנתי את ה LG הכתומים DVD+R שלחו לי את ה - במקום וכל ההחלפה רצו שאני הממן מישלוח

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  2. כונן קשיח פנימי Samsung EcoGreen F4 2000GB HD204UI סמסונג[/l] http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=774445 או כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARX http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797377 [*][/l]

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by kobi_af,

WD800JD זה הדגם אך אני לא יודע אם הוא סאטה. באברסט לא רשום יש אפשרות אחרת? 8)

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  4. OCZ SSD SATA3 AGILITY 60GB - עולה כ: 520 Crucial 64GB CT064M4SSD - עולה 420 אשמח אם תמליצו לי על איזה דגם ללכת משני הדגמים הנבחרים ? האם שווה להוסיף עוד 100 שקל ולקחת את ה- OCZ ? תודה איציק

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום ברשותי צורב DVD פשוט של SONY DW-D22A עוד ברשותי DVD שמקליט מהטלוויזיה או מהוידאו. כאשר אני מקליט ע"י ה - DVD המקליט אני יכול להציג את ההקלטה גם על ה - DVD המקליט וגם על ה DVD שבמחשב. ה DVD המקליט יוצר שתי תיקיות : VIDEO_RM VIDEO_TS , ובפנים רוב הקבצים הם קבצי VOB יש גם קבצי IFO ו BUP . שאלתי היא איך (אם זה אפשרי) אני בונה צריבה בצורב ה DVD שבמחשב ,הזהה לצריבה של ה DVD המקליט. כלומר איך אני הופך את קבצי AVI ו MPG לקבצי VOB IFO BUP וכו'. או בעצם איך אני הופך את הצריבה ל DVD-video ?? האם יש תוכנות מיוחדות ? האם NERO מספיקה ? אבקש אתכם לא לשלוח אותי לאתרים באנגלית , אשמח לקבל הסבר מפורט בעברית , ואם יש דיונים שבאמת קשורים בדיוק למה שאני שואל ,אשמח לקבל קישורים רלוונטיי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לפני כחודש קניתי HARDDISK 250GB של WD - SATA. יצרתי עליו 2 מחיצות - C ו-D. שמתי לב שכשאני עושה ל-D את ה- FULL FORMAT ולא את ה-QUICK - הוא מוחק גם את המחיצה אז עשיתי QUICK. הבעיה הגדולה שהתחלתי להשתמש בכונן ואחרי מספר ימים של שימוש פתאום כונן D נמחק לי. הוא מופיע ברשימה אבל דורש לעשות לו FORMAT וכמובן כל המידע שהיה עליו לא נגיש. כונן C שעליו מותקן ה- WINDOWS מתפקד (ביינתים) כמו שצריך תודה לאל. השאלה מה יכול לגרום לזה ? הכונן לא תקין ? הגדרות בביוס ? חיבור לא נכון ? מצורפת תמונה :

• 12 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by sashakrik,

היי, אני אשמח לקבל המלצות ל- Disk On Key של 128 ג'יגה במחיר של בערך 250 ש"ח. להזמין מחו"ל גם אפשרי. מצאתי DOK של PNY שמתאים לי מבחינת המחיר אבל בתגובות שלו הרבה אנשים כתבו שהתקלקל מהר. http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00FE2N1WS/ref=mp_s_a_1_1?qid=1433045521&sr=8-1π=AC_SX200_QL40&keywords=pny+turbo+128gb+usb+3.0+flash+drive&dpPl=1&dpID=410i0T8PecL&ref=plSrch תודה לעוזרים!

8. יש לי גירסאות שונות בפורמטים שונים dvdrip = מצומצם dvdfull = מלא יש לי חבילה של 50 דיסקים של mb700 אני יכול ליצרוב את המישחקים בצורב רגיל? ובאיזה תוכנה אפשר ליצרוב משיחקים ל playstion 2 !?? יש לי playstion2 קורא צרובים ??? ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. Started by nore0,

אני מחפש צורב DVD אבל משהו פשוט לא האלה ב-500 שקל הכי זול שיש מצדי שיקח לו שעה לצרוב העיקר שיהיה זול לא מחפש משהו יקר

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  10. אני מחפש כונן קשיח נייד. שמתי לב ש1000GB הוא הכי משתלם. מצאתי את 2 הדגמים האלה בפחות או יותר אותם מחירים. שמעתי שמקסטור היא חברת בת של סי-גייט. האם בדגם שציינתי מדובר בדגם מהסדרה הפגומה של סי-גייט ? מה ההבדל ביניהם ? מה עדיף לקנות ? האם יש דגמים אחרים מומלצים לקנות ? לפי מה שידוע לי לשתיהם אותם נתונים - מיקום: חיצוני ממשק: USB 2 , גודל: 3.5 אינטש , זכרון נדיף(Buffer): 16 MB , מהירות: 7200 RPM , נפח: 1000 GB ההבדלים הם שלסיגייט יש 5 שנים אחריות לעומת שמקסטור נותנים 3 שנים. למרות שלאחרונה שמעתי שסיגייט הורידו את האחריות שלהם ל-3 שנים אז אני כבר לא יודע. לגבי חיבור לחשמל - אני לא יודע מה לגבי הסיגייט, אבל אני יודע שהמקסטור דורש חיבור חיצוני לחשמל בנוסף ל-USB. קישורים: 1. …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=13227&PageId=0 שימו לב רק שלגבי מדיות DVD, מדיה אמינה מוגדרת כמדיה עם אחוז הצלחה גבוה בצריבות. עמידות לאורך זמן אינה נמדדת בשום צורה.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  12. מחפש המלצה לכונן קשיח - עד 700 ש"ח - 1TB-1.5TB . איזה יצרן לבחור ? איזה דגם ? המהירות לא כזו חשובה לי ...

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by integral,

נראה סבבה, עם מערכת קרור ממש נחמדה. http://www.cdfreaks.com/article/193/1

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by shlomibandit,

אני רוצה להוסיף למחשב הארדיסק 500 ג'יגה .. מפרט בצד..תקציב עד 500 שקל.. עדיין לא החלטתי אם חיצוני או פנימי.. חיצוני הרבה פחות מביא ביצועים מפנימי או שזה לא משמעותי? איך הדגמים האלה של חיצוני? ‏500GB USB 2.0, My Book Essential Edition 2.0‎ של wd ‏500GB FreeAgent Desktop USB 2.0‎ של seagate או פנימי? רציתי את זה אבל אני לא חושב שיש להם אותו במלאי בירושלים.. ST3500630AS seagate אז אולי אני ילך על זה.. WD5000AAKS איך הוא? רק מ ksp בבקשה

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by liiight,

יש לי הארד דיסק של 250GB שמחולק לשתי מחיצות: אחת ל135 GB והשנייה כל השאר. אני רוצה להגדיל את המחיצה היותר גדולה על חשבון המחיצה הקטנה. השאלה שלי אם זה ייפגע לי בנתונים הקיימים, או שבכלל זה ימחוק לי הכל?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  16. יש את הכונן הבא http://ksp.co.il/?uin=23483 במחיר זול במסגרת מבצעי black friday. האם כדאי ? דאגתי העיקרית - האם הוא לא יקרוס תוך 3 שנים , או יותר נכון האם הסיכוי שיקרה כזה דבר הוא פחות או יותר שווה לעומת כונני ssd של אינטל או sandisk או kingston ?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  17. Started by guy2007,

סליחה על הבורות אבל האם כונן קשיח שעובד על SATA2 יכול לעבוד על לוח אם שתומך רק בSATA?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  18. קניתי SSD 850 EVO 500GB ללפטופ ואני רוצה לפצל את המחיצה אבל לא יודע אם זה יפגע בביצועים. אני רוצה לפצל את הכונן מטעמי נוחות בלבד, לזרוק חלק מההורדות וקבצים אחרים לכונן D ושאר קבצי התוכנות והוינודס יהיו בכונן C

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by maphisto,

טוב לאחר שהחלטנו בבית להתקדם קצת , אני מחפש צורב DVD טוב לא מעניין אותי איך הוא מנגן DVD ואיך הוא ככונן רגיל הכי חשוב שיהיה תואם לכונני DVD ביתיים ! זה הכי חשוב לגבי מחיר - נראה לי שעד 1500 שח בערך זה הרף העליון כרגע. יש הצעות ? כמובן רק חנויות בארץ.

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. אני קונה מחשב HTPC - שכמובן הוא צריך להיות שקט מאד מכיוון שהוא עומד במרכז הסלון .. אני מתלבט איזה דיסק קשיח לקנות לHTPC מבין שלושת הדגמים הבאים: 1) Maxtor 250GB Sata II 16MB Buffer - מחיר 495 ש"ח 2) Western Digital 250GB Sata II 16MB Buffer - WD2500KS - מחיר 435 ש"ח 3) Samsung 250GB 250GB Sata II 8MB Buffer - SP2504C - מחיר 470 ש"ח כולם כמובן 7200.. בכל מקרה אני מתלבט בין שלושת הדגמים.. הסיבה היחידה שהסמסונג בהתלבטות שלי על אף שיש לו רק 8MB באפר.. כי הוא נחשב לשקט מאד ולא מרעיש.. שזה חשוב בHTPC.. אבל אין לי מושג עד כמה זה משמעותי לעומת הדגמים של מקסטור וWD.. ההפרשים מבחינת מחיר הם מאד מינורים ולא משמעותיים מבחנתי.. מה אתם ממליצים? תודה!

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by gideon58,

האם ידוע על בעייה בצורב הנ"ל בקריאת BOOT מדיסק DVD???

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  22. המותג האמריקאי שבבעלותה של טושיבה מרחיב את משפחת ה-Trion עם דגמים חדשים שמתיימרים לספק יחס עלות-תועלת מרשים במיוחד החל מימי הבלאק פריידיי בסוף השנה שעברה ובמגמה שנראה כי היא ממשיכה גם כעת, מחירי כונני ה-SSD קוצצו לרמה שעדיין לא נתקלנו בה בעבר, וגם תגי מחיר המתפרשים לפחות מ-25 סנט לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון כבר אינם מהווים פנטזיה אלא עובדה מוגמרת. מי שמצטרפת אל תחרות המחירים המתלהטת כעת היא OCZ, שהפכה לחברת בת של טושיבה בסוף שנת 2013, ומשיקה עתה את כונני ה-Trion 150 שלה – מבטיחים להיות גירסה משתלמת עוד יותר של ה-Trion 100, ואלטרנטיבה טובה לכונני ה-BX200 של Crucial והצעות אולטרה-זולות דומות. ה-Trion 150 מתבססים הן על בקר SATA ייעודי מבית טושיבה והן על …

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by j,

מחפש HD אמין ומהיר. עדיפות לכזה עם אחריות בארץ. תודה!!!! :yelclap: :yelclap: LaCie 1TB Porsche Design Mobile Drive P'9220 http://www.bhphotovideo.com/c/product/813187-REG/LaCie_302000_Porsche_Design_Mobile_Drive.html Seagate 1TB Backup Plus Portable Drive USB 3.0 (Silver) http://www.bhphotovideo.com/c/product/874905-REG/Seagate_stbu1000101_1TB_Backup_Plus_Portable.html Seagate FreeAgent GoFlex Ultra-Portable Drive (1 TB, Silver) http://www.bhphotovideo.com/c/product/768769-REG/Seagate_STAA1000104_FreeAgent_GoFlex_Ultra_Portable_Drive.html

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by 1_Nike_1,

עזוב אותך מתעדכן בהתאם, יש שם המלצות לכמה כוננים השאלה היא מה הבחירה ההכי טובה נראה לי אנ יאקח את הH10 בגלל הCrossFlashing

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Kirma,

C = Windows D = כל המשחקים E = ריק אפשר לחבר אותם למחיצה אחת ? ל D ?? עריכה: הצלחתי לאחד אותם דרך "ניהול המחשב" -> "הרחבת אמצעי אחסון"

• 0 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.