עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Parallel,

לחבר שלי יש בעייה .. כשהוא מנסה לצרוב VCD בנרו...לאחר שנרו מסיים את הקידוד...מקבלים הודעה שאין מקום על הדיסק..(דיסק של 700 מגה..והוא כותב שהגודל של הקובץ הוא 720, **הגודל האמיתי של הקובץ הוא 696 **)כשמכניסים לו דיסק של 800 הוא גם כותב שאין מקום והגודל של הקובץ הוא 814 ,כשמכניסים דיסק של 870 מגה גם מקבלים הודעה שאין מקום וגודל הקובץ הוא 884....כלומר משחקים של חתול ועכבר,ובגלל זה אי אפשר לצרוב.. אני מקווה שהבנתם את הבעייה..למרות ההודעה המסורבלת

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  2. בהתחלה חשבתי ללכת על Western Digital My Book Essential 2 320GB. התחלתי לחפור בכל הרשת וקראתי המון ביקורות שאנשים סיפרו שהכונן מת להם בתוך פחות משנה וכל המידע אבד, לכן אני מבקש מכם המלצה על כונן אמין. מצידי שיהיה 250 או 160 ג'יגה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  3. קניית דיסק קשיח חדש של 1000GB הבנתי שאתם ממליצים על HD103SJ או HD103SI. למרות שנאמר כי HD103SJ הוא כונן דיי שקט, ראיתי תגובות של אנשים שאומרים שהוא רועש. אשמח לקבל אישור ממישהו שקנה את ה-HD103SJ שהוא אכן שקט. בעיה בדיסק קשיח קיים אולם זו בעיה ישנה, אבל אף אחד לא נתן לי תשובה, אז אולי אתם תוכלו לעזור. יום קייצי אחד, אני סתם יושב במחשב, שומע שירים, פותח תיקייה, סוגר, גולש באינטרנט, מדבר במסן, פתאום השולחן עבודה עשה מין "רענון" ומחק לי גוש גדול של קבצים. כששאלתי אנשים, נאמר לי כי יש משהו בוינדוס 7 שמוחק פעם בשבוע קיצורי דרך ישנים מהשולחן עבודה, אך אלו לא היו קיצורי דרך. לאחר שנזכרתי בשמו של אחד מהקבצים (תמונה, לצורך העניין, למרות שנמחקו גם סרטונים) ועשיתי חיפוש, קיבלתי…

4. Started by segev22,

האם קיימת כיום בשוק טכנולוגיה מהירה מ-SCSI בתוספת בקר? אם כן איזה הכי מהירה?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  5. Started by HazardManiac,

לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול אז בסוף פתחתי פה. מישהו מכיר תוכנה טובה ואמינה להעברת OS, אני רוצה להעביר את הOS מHDD לSSD.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  6. היי שלום לכולם. אני קניתי עם אבא שלי טלוויזיה חדשה. שמתי שם כונן קשיח Seagate FreeAgent Go כשהטלוויזיה ביקשה ממני לשים אותו למטרות הקלטה. עכשיו, לא ממש הבנתי שהוא אומר פירמוט, זה אומר למחוק הכל מהכונן, ולא ממש יצא לי להבין מה הטלוויזיה תעשה לכונן הנ"ל. אז הכל נימחק לי, ואני בבעיה שבמחשב אי אפשר להשתמש בכונן. הוא נעלם. המחשב מזהה את ההתקן, אבל לא מראה לי את הכונן שאמור להיות בשם G. אשמח לדעת מה עליי לעשות בשביל לתקן ולהחזיר את הכונן לקודמתו או את התקנה של הכונן? האם יש אפשרות לשלוח אותו לתיקון? או שאעדיף לקנות חדש? אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  7. האם אנחנו יכולים לראות את האופק בו כונני הבזק מודרניים של 4TB ו-8TB יהיו משתלמים לפחות כמו הדגמים בנפחים של 1TB ו-2TB?לכתבה

8. מאות חברות גדולות ומוכרות עתידות להביא אל תערוכת מוצרי האלקטרוניקה הגדולה בלאס ווגאס את מיטב ההמצאות והפיתוחים שלהן - ו-ADATA הטאיוואנית תהיה אחת מהןלכתבה

9. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש המלצה לכונן SSD חיצוני לגיבוי קבצים חשבתי על הכונן הזה https://www.bug.co.il/brand/sandisk/color/black/extreme/portable/ssd/1050mb/s/2tb? עקרונית נראה לי אני אקח 1tb יש המלצות לכוננים אחרים ?

10. Started by Dark_Phantom,

שלום רב. יש ברשותי צורב lg h10n שבעזרתו צרבתי אימייג'ים על דיסקים דו שכבתיים. לאחרונה החלטתי לבדוק ולהתקין את אחד הדיסקים שצרבתי אך להפתעתי הצורב זיהה את דיסק כדיסק סידי ריק(cd blank) אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. הקושחה הינה 1.03, החיבור הינו SATA1 בתודה מראש.

11. למישהו יש תוכנה שהוא ממליץ עליה שיכולה לנטר HARD DISK זה לRAID 5 . אני פשוט רוצה לדעת עם זה בעיה של H.D או בעיה לוגית בתוכנה תודה לכל העוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  12. Started by johni,

אז ככה, הכל מחובר כראוי, אבל עדין המחשב לא מזהה את הכונן, הכל היה תקין עד היום סידרתי קצת את החוטים ומאז המחשב לא מזהה את הכונן, הכונן עצמו לא נפתח כשאני לוחץ על הכפתור. ונקודה כל שהיא בפח של הכונן, הטמפ' היא מינימום 60-70 מעלות. פשוט לקבל כוויה. מה קורה כאן?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by בני סלע,

אוקיי,אז ככה...לפני יומיים קניתי לי צורב חדש אחרי שחשבתי שהצורב הקודם שלי התקלקל. הגעתי הביתה התקנתי את הצורב ללא שום בעיה,הדלקתי את המחשב,הכונן הופיע כחלק "לא מזוהה" ואחרי כמה שניות זה הסתדר. לקחתי דיסק כדי לנסות את הצורב החדש,נכנסתי לנרו בחרתי מה אני רוצה לצרוב,והתחלתי.......ומה אני רואה? שיש את אותה הבעיה בדיוק שהיתה לצורב הקודם שלי. אני מתחיל לצרוב,הצורב מתחיל לעשות קצת רעש ואחרי שניה ה"רעש"הזה נעלם...הוא ממשיך לצרוב,מגיע ל 7% ונתקע.... אני דיי בטוח שזה משהו בהגדרות של הצורב....אז אם מישהו יוכל להסביר לי לשנות ומה לבדוק אני מאוד ישמח. חוץ מהחלק של הצריבה הכונן עובד בסדר גמור. תודה מראש. עריכה: אנשים,תעזרו לי בבקשה...אני לא רוצה להחליף עוד צורב.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by ozkatz,

מעוניין ליצור מערך raid 5 המורכב ממספר דיסקים קשיחים בגודל 1.5 טרה. (יש לי מס' דיסקים בבית ורוצה לנצל אותם לטובת העניין) כרגע אני בשלב הראשוני של חיפוש Raid Controller . שתומך לפחות 8 דיסקים. אשמח לקבל עזרה בקישור לכרטיס מומלץ במחיר נוח באיביי חיפוש ראשוני הביא אותי לזה: https://www.ebay.com/itm/IBM-M5015-LSI-Megaraid-SAS-9260-8i-SATA-SAS-Controller-RAID-5-6G-PCIe-x8/122432455243?epid=25010930809&hash=item1c818b024b:g:OH4AAOSwuLZY5M-l לאחר מכן אולי אצטרך קצת עזרה מבעלי ניסיון גם בהגדרות במידה ואתקשה בהבנת חברנו גוגל. תודה לעוזרים....

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  15. רציתי בבקשה המלצה על דיסק קשיח חיצוני בנפח 500 גיג'ה, בבקשה מחברה אמינה אני לא רוצה שכל שני וחמישי יעשה בעיות המחיר בבקשה שיהיה עד 300 שקל. אני לא חושב שזה רלוונטי אם אקנה דיסק שתומך ביואסבי 3.0 כי יש לי רק מחשב אחד שתומך בזה אז מעדיף את הממשק הפופלרי 2.0 תודה לעוזרים

16. היי תקן SD 8.0 החדש מגדיר תעבורה של עד 3.9 גיגה עבור כרטיסי SD מהדור החדש. בנוסף, הכרטיסים יהיו תואמים לתקנים הקודמים . https://www.tweaktown.com/news/72638/these-next-gen-sd-cards-blow-your-hdd-or-ssd-speeds-out-of-the-water/amp.html לידיעתכם.

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  17. שלום חברים בעבר שאלתי כאן לגבי חיבור של HDD נוסף ללפטופ במקום כונן אופטי דגם מתאים למחשב שלי לא מצאתי חיפשתי קצת ומצאתי את התמונה הזו כמו שאפשר לראות יש בקר מסויים בתוך ההתקן אני חייב בקר כלשהו או שאני יכול להתקין ישירות HDD נוסף? מישהו יודע מהו הבקר הנל? אני לא חושב על שום סיבה שבגללה אצטרך להוסיף בקר כזה. אני מחבר SATA ל SATA

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  18. יש לי את ה- 7170 ולא את ה- 7170A שתומך ב- Labelflash. האם אני יכול להפוך אותו לתומך Labelflash באמצעות עידכוני קושחה?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by mj23,

היי, יש לי לוח אם z690 asus prime a ddr5 מעבד 12700k יש לי בnvne העליון 980pro gen רציתי להוסיף עוד nvme gen4 רציתי לדעת אם הלוח תומך בזה יש לי סהכ 4 כניסות nvnme או שרק הכניסה העליונה תומכת בgen4 והשאר ב 3

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by KrackeR,

הבנתי שיש מהירויות העברה שונות לפי מכפלות או classes (טבלה) אני מחפש microSd Card בגודל 16GB או 32GB מהי המהירות העברה המקסימלית שאני יכול להשיג? והאם זה משפיע על המחיר?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by Spook77,

שלום, הבת שלי הצליחה לשבור לי את הצורב הישן, ועכשיו אני מחפש צורב DVD בצבע אפור (שיתאים למארז), ובעדיפות יודע גם לקרוא bluray. האם מישהו יכול לתת לי המלצה? כי חיפשתי באתרים של כל החנויות המוכרות ולא מצאתי. תודה!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by L-Byte,

אני מחפש בזאפ ולא מוצא אף חנות שמוכרת מישהו מכיר מקום? בעדיפות שיהיה יותר מclass 2. תודה מראש, ליאור.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  23. אני אקצר, יש לי הרבה בעיות עם התקנת מערכת הפעלה על כונן קשיח בחיבור SATA - אני יודע איך מתקינים על כונן מסוג זה, אבל זאת לא הבעיה ולכן לא נכנס לזה עכשיו. קצת חיטטתי בתוכנה PartitionMagic וכשרציתי לשנות את גודל המחיצה שעליה תכננתי להתקין את מערכת ההפעלה, ראיתי שכתוב "This partition crosses the 1024 cylinder boundary and may not be bootable", כרגע המחיצה בגודל של כ-26GB וה-"1024 cylinder boundary" מסומן ב-8GB בערך. האם כדי להתקין את מערכת ההפעלה על המחיצה הנ"ל, עלי לשנות את גודלה ל-8GB ומטה?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by uzi_sch,

ברשותי צורב DVD של NEC דגם: nd-3540A לוח אם: p4p800 delux הצורב מחובר כ"סלייב" על "סקונדרי". הצורב מוגדר בחלונות כעובד על PIO למרות שבקשתי שיבוד על UDMA. *** הבעיה נפתרה ע"י הסרת הדרייבר המתאים בקטגוריית IDE המתאימה בתפריט "דיבייס מנג'ר". לאחר אתחול, חלונות התקינה בעצמה נכונה את הדייברים בDMA ***

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by almogas,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד Samsung 530U4B-S01IL UltraBook. המחשב בא עם דיסק קשיח 500 + 36 ssd. 90 אחוז מהזמן שהמחשב דלוק אני גולש בלינוקס, וחשבתי אולי להתקין את הלינוקס על ה 36 ssd cache שיש לי, השאלה אם אני יראה שזה לא משהו, האם אני יוכל להחזיר את הכונן הזה להיות cache שוב? תודה...

• 0 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.