אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד RYZEN 5 3600 לוח אם Asus PRIME B550M-A WIFI אלו הנתונים לגבי האחסון אני רוצה לקנות SSD ורוצה לדעת: 1. כמו שאפשר לראות יש לי שני חיבורים - אחד במעבד והשני בצ'יפסט: לאיזה מהם עדיף לחבר? 2. האם חיבור למעבד יוריד את הכרטיס מסך לX8? בנוסף האם אפשר לעבוד גם עם שני SSD מחוברים לM2 בלי שיפגע בכרטיס? (הכרטיס שלי די ישן הוא PCIE2 אם זה משנה) 3. אני לא צריך משהו מטורף אני מחפש משהו במחיר סביר, ראיתי שיש WD BLUE PCIE NVME ויש BLACK. בנפח של 500 גיגה ההבדל באמזון הוא 10$, זה לא הרבה אבל ראיתי שאין ממש הבדל. בנוסף ראיתי שיש SABRENT 1TB ב100 דולר. איך הוא בהשוואה לכוננים האלו ב1TB? 4. המיקום של הM2 הוא ממש…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
BUG מציעים אותם במחירים סבירים, הן שוות משהו? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1001&scat=207&tcat=34
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG מדגם: HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30 ATA DEVICE הוא פעל יופי על XP SP3. נכנסתי לאתר של LG ביצעתי חיפוש לכונן ומצאתי דרייבר חדש שמתאים WIN 7 שזה מה שיש לי עכשיו. הורדתי את התוכנה המעדכנת וכאמור סגרתי מה שלא צריך והתחלתי בתיקון,זה סיים וביקש לאתחל את המחשב,לאחר האתחול זה עדיין לא עובד!! מה אני יעשה אני חייב להפעיל דיסקים שונים וזה כונן בן 4 חודשים בערךך...
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
האם אפשר להתקין חלנות 7 התקנה נקייה מכונן DVD חיצוני USB על דיסק קשיח פנימי שאינו מפורמט?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
hello. i have an old empty hd with 2-3 par. and i want to clear all the partitions,that it will be an empty hd,like new. how can i do it? tnx sry 4 my lazy english
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בעיה אחריי צריבה סיימתי לצרוב דיסק DVD הכל טוב ויפה.... אבל אחריי הצריבה הוא לא מזהה את הדיסק... ליפני הצריבה יש לי תמונה כזאת מה זה אומר? ולמה הוא לא מזהה את הדיסק אחריי שסיימתי את הצריבה?
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3500 עם מחשב P3 800 128 MB RAM והארד דיסק של 15GB ב 5200 RPM המהירות המקסימלית שהצורב מגיע אליה היא בערך X2 במידה ואני יחליף את ההארד דיסק להארדיסק במהירות 7200 (עם 2MB BUFFER או עם 8) האם זה יגביר את מהירות הצריבה?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם מישהו יודע לגבי אמינות ה-X-Drives ? http://store.yahoo.com/insidecomputer/x.html
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? לפרמט את כולו בהתקנת WinXP או לפרמט לכמה חלקים? אף פעם לא פירמטי לכמה חלקים. איך עושים את זה? מקצים כ-60GB בהתקנה עצמה, ואח"כ נכנסים ל-disk management ועושים יצירת partition חדש? אני יודע לפרמט פרמוט מלא של 250GB לוקח כשעתיים ומפחד שה-disk management יתקע.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצורב החדש (על מחשב חדש) לא מצליח לצרוב, could not perform endtrack. פעם אחת ויחידה הצלחתי, ועוד 10 פעמים לא. אני מנסה לצרוב על CD ריק ולא DVD. מצורף הLOG [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מצאתי מפרט שאני די מרוצה ממנו למחשב -נייד- אך אבוי, כתוב : דיסק קשיח : 80GB 4200 rpm אז השאלה שלי, מה ההבדל בביצועים בין 4200 ל7200, והאם בימינו אני חייב לקחת 7200 לא פחות? תודה רבה על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סילברליין הם לרוב Ritek04 במדיות ה-DVD-R שלהן, נכון? כנ"ל לגבי אלו? http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1355 ואיך בעצם בהשוואה: Silverline vs. Ritek vs. Memorex ?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
i have recently bought the Lite-on 1633S and was wondering if its possible, to any of your knowledge, to upgrade its firmware to the Lite-on 1653s considering the only noticeable difference i can see is the burning speed, and my knowledge in DVD-RW drives is wanting at best. Thank you.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה המהירות של ssd במחשב נייח בחיבור sata3 לעומת ssd m2?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. חיפשתי מארז להרדיסק שאני אוכל לחבר ב-LAN ונתקלתי במוצר הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=422&products_id=5296 קראתי ביקורות ברחבי הרשת ובהן מצויין כי בחיבור LAN המארז תומך אך ורק במערכת קבצים FAT. האם זה אומר שלא אוכל לשים עליו קבצים מעל 4GB? האם מישהו נתקל במוצר או מכיר מוצר דומה ברמת מחיר דומה (עדיף נמוכה יותר...)?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע SSD של Crucial M4 בנפח 120GB.. ואני קונה עכשיו 840 EVO 250GB .. אני קונה אותו בנוסף, וכנראה הולך להתקין עליו וינדוס ומשחקים, ואת הm4 לפרמט ולהתקין עליו רק משחקים ואז יהיה לי 370GB של SSD במערכת .. השאלה שלי היא האם ה840 איבו מהיר בהרבה יותר? כי שאני קניתי את האם 4 הוא היה האסאסדי שכולם קונים, קונים ממליצים ואסאסדי לא היה נפוץ כמו עכשיו בתקופה שקניתי אותו.. אז האם אני ירגיש ביצועים בהרבה? לדוגמא וינדוס , יעלה יותר מהר אם אתקין על ה840? כי הוא עכשיו על הM4 והוא עולה בשנייה , אז האם זה יהיה אף יותר מהר? תודהה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי איזה צורב מומלץ עד מחיר של 200 שקל פלוס מינוס? רק אציין שאני לא צורב הרבה. תודה
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לא מצאתי DOK עם מפסק קטנצ'יק שמונע כתיבה עליו (וכמובן מונע מחיקה בטעות של הקבצים עליו \הדבקה בוירוסים בקפה אינטרנט ) וממילא כל הדוקים בנפח גבוהה מגיעים בתצורה הנישלפת שמזמינה מראש בעיות ,כמו כל חלק מיכני שלא נוטה להאריך חיים בשימוש אינטנסיבי . ולכן החלטתי לעשות את הקומבינה של כרטיס MICRO SD יחד עם מתאם\קורא קטן שלצד אחד שלו מכניסים את ה- MICRO SD ואילו צידו השני מסתיים ב-USB זכר , כך שלכול דבר לעניין ,ניתן להישתמש בו בתור dok . כרטיסMICRO SD עצמו אינו מכיל את המפסק שמונע כתיבה עליו אולם על גבי המתאם\קורא יש מפסק שכזה. השאלה היא : האם המפסק הזה שיש על המתאם ,בכלל מתפקד ומונע את הכתיבה על ה- MICRO SD ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך הרד דיסק טוב 250 או 320 ג'יגה..(תלוי לפי המחיר) אני צריך שיהיה חזק כי אני בונה מחשב חזק..(,e6600, ABIT 680i mobo, 8800GTS EVGA KO, g.skill 240pin 2X1GB 800Mhz) אני רוצה שהוא לא בטעות יגרום לחוסר ניצול של המעבד.. ראיתי באתר של פנדה שהם מסווגים את זה ל SATA 2 ול RAID....מה ההבדל? והאם 16MB? והאם כדאי לקנות רק Westran Digital או שאין בעיות עם חברות אחרות שזה יוצא יותר זול? ראיתי ש320 אם אני לא טועה רייד עולה 640 ש"ח השאלה אם אני יכול להשיג כזה ביותר זול..חברה אחרת או משהו..אני מעדיף לא יותר מ 600 שקל הרד דיסק ואם הייתי יכול 500 בלי לרדת באיכות הייתי שמח.. תודה על העזרה..
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קניתי צורב של אסוס דגם 1814BLT ואני רוצה לדעת איך ניתן להשתמש באופציית ה-Lightscribe? דרך איזו תוכנה ומה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לא יודע שמעתי כונן קשיח עם פלטה אחד זה טוב. משהו יכול להסביר לי על זה? D: תודה!
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני לא מחפש גימיק יקר אני באמת צריך את זה! אבל אני בכלל לא מבין בזה אני צריך לדעת את המחירים של המכשיר ושל המדיות מה לקנות והאם לקנות עכשיו או לחכות לתכנולוגיו חדשות ששמעתי שיצאו עוד מעט! וכמובן תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
איך הם בתור דיסקים לצריבה? שווה לקנות אותם?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-