עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by omerma,

היתכן כי יש דיסקים קשיחים הפועלים גם בטכנולוגיה של sata 2 וגם בטכנולוגיה של ide/ata? האם הכונן WD2000JS Western Digital הוא כזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by omrishalev,

יש לי HD חיצוני, שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו, הוא מציג הודעה של זיהוי וזהו וזה נתקע כזה ולא מציג אותו במחשב שלי, מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by BarVaZ,

יש לי 80 ג'יגה במחשב ועם כל ההורדות שלי זה לא מספיק. אני חייב עוד מקום לכן אני רוצה דיסק קשיח 450שקל כמובן שsata 2 7200 rpm החברה לא חשובה למרות שאני יודע שwestrn digetal מאוד טובים מינימום 250 ג'גיה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  4. ראיתי שכולם ממליצים על פיונר זה PIONEER DVR-111D X16 DUAL LAYER? כי אני הולך להזמין אותו ב250 שקל זה הצורב הכי טוב במחיר הזה?

5. Started by lisly,

מאיפה ניתן להשיג מדיות איכותיות או יותר נכון שמות של חברות שמייצרות מדיות טובות של DUAL LAYER ?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by RDS,

אוקי, אז לפני כמה זמן הייתה לי בעיה במחשב, בה הייתי צריך לפרמט כונן שלם, אך בסופו של דבר הבעיה הסתדרה... אז החלטתי לגבות את המחשב.. בתחילה חשבתי שדיסק קשיח נוסף יפתור את הבעיה, וקניתי אחד כזה (HITACHI 250GB)... בסופו של דבר הבעיה נפתרה ללא הדיסק הקשיח... כרגע יש לי WD 160GB בשימוש, ואת הדיסק הנ"ל בנוסף... חשבתי להשתמש באחד מהם כגיבוי... יש לכם עצות? בעיקרון מערכת ההפעלה מותקנת על הדיסק שנמצא בשימוש כרגע (160GB) ואני מעדיף שלא להסיר את מערכת ההפעלה ולהתקין מחדש... נ.ב השגתי את הHITACHI בזול ולכן אני מעדיף שלא להחזיר אותו, אבל אופצית ההחזרה קיימת. תודה רבה וסליחה על החפירה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by becker_li,

יש מחשב לא חדש (יחסית) בערך בן שנתיים מעבד PENTIUM 3 ולוח אם של ASUS ובמחשב יש לי צורב CDR מקולקל. של TOSHIBA אני רוצה להחליף אותו בצורב DVD חדש מדגם LG GSA-4167B DVDRW Bulk השאלה היא האם תהייה לי בעייה להתקין אותו במחשב, או שהחיבורים זהים ואין צורך לבצע משהו מסובך? תודה !

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by Jack_g,

Morrison (TAROKO) DVD-R x8 25pcs CAKE **Taiyo Yuden אני יכול לקנות אותה ביחסית זאת (מחיר עלות) אבל רציתי לדעת אם זה באמת TY אמיתי ואם מישהו מכיר אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by eranRohatyn,

יש לי בעיה בסידירום שהוא כול הזמן נפתח מעצמו ואני גם לא מצליח לעשות בוט מהסידי לפירמוט הסידירום של benq אבל אני לא יודע את הדגם

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by skyfire,

שלום. אני מתלבט בין שני הנ"ל: PQI U350H 4GB http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7624 SUPER TALENT 4GB http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11959 המחיר זניח.. הסופר טלנט לקח מקום שני ומאוד מכובד בהשוואה ב xbitlabs לעומת הPQI שהוא די חדש וחסר ביקורות http://xbitlabs.com/articles/memory/display/4gb-usbflash-roundup_17.html#sect0 עוד דבר חשוב... אחריות: שלוש שנים לPQI לעומת אחריות לכל החיים לST היתרונות לטובת הPQI הם המראה והמחיר אשמח לתגובות תודה!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by amisha,

לפי מה שאומר הנרו יש בעיה בתקשורת והתקשורת נכשלה וזאת לאחר כמה אחוזים בצריבה של COPY CD כאשר ON HTE FLY מופעל .... (4X) בצריבה רגילה מן הדיסק הוא מצליח לא רע במהירות של 8X זה ימאהה 2100....

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  12. האם יש קשר בין השניים? למשל כאשר הכונן הקשיח מפרוגמנט בכבדות, והרבה פעמים במהלך הצריבה הבאפר הפיסי של הצורב מתרוקן וגם באפר התוכנה של נירו מתרוקן לא מעט פעמים , או שפשוט הכונן הקשיח ישן ולא עומד בקצבים - האם צפויות יותר שגיאות PI או PIF ? או שטכנולגיות ההגנה של הצורבים אמורים לטפל בזה בצורה מושלמת? מנסיון שלי בצריבת מדיית דיוידי כאשר ערוץ ה IDE היה על PIO MODE, התקבלה צריבה עם יותר שגיאות PIF בצורה הזאת: סדרות ארוכות, ולפעמים רצופות, של PIF בגובה 1 או 2, כלומר לא שגיאות פה ושם בגבהים משתנים

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by EPRO,

שלום לכולם אני יודע שדובר בהנושא הזה כבר רבות אבל אני חיב להחליט ולא יודע לאיזה כיוון ללכת ואנ יחייב את עזרתכם למרות שבטח נמאס לכם בל: את איזה צורב כדאי לקנות ולא חשוב המחיר NEC 3500 או NEC 3520 אנא תעזרו לי :s05: ???

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  14. אני רוצה שהוא יהיה חיבור SATA II ולא SATA I כדי שהוא יהיה מתאים גם ללוח אם הבא שאני יקנה... (SATA II מתחבר ל-SATA I נכון?) רצוי באפר של 16 מגה... אני חושב שאלה הדרישות מהכונן... אין לי עדיפות לשום חברה-אני פתוח להצעות! כמובן שכל הדרישות צריכות לעמוד בתקציב (600-700 שקל) ובכסף הזה אני רוצה כונן כמה שיותר גדול- 250 GB מינימום... אני מוריד,מקודד וצריך כמה שיותר נפח במחשב... יש לי שאלה בקשר לחילוק מחיצות... בעזרת איזה תוכנה אני עושה את זה? כרגע יש לי במחשב כונן 160 GB נגיד אני אוסיף כונן של לדוגמא 250GB, אני רוצה לחלק ככה שיהיה לי כונן אחד במחשב של 40GB ועוד כונן שכל מה שנשאר... זה אפשרי לעשות את זה? כי יש לי המון מידע בכונן של ה-160 ואני מאוד מפחד לאבד אותו.... אם אני אחל…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  15. Started by LacosT,

שלום לכול חברי פורום HW Zone =) Born2kill חבר שלי מהכיתה הראה לי את הפורום ויעץ לי להיתיעץ בכם =) אז ככה זו הבעיה שלי: קיבלתי מצלמה חדשה Pc web camera החברה ממש לא ידועה לי אבל חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי עליה פרטים... ישנה בעיה קטנה והיא שהדיסק שבא עים המצלמה (הדרייבר-דיסק קטן-לא מרובע) רושם לי את הבעיה הבאה. דגם המצלמה הוא :IPN-CM903 לא ידוע מהיא החברה של המצלמה אבל חיפשו מהיר בגולל יציג את הכול אודותיה אני סבור שהבעיה היא בפורמט של הדיסק שהכונן לא תומך בו. תודות רבות לעוזרים לי אשמח מאוד לקבל את הפיתרון לבעייה בהקדם ! יש לי פורמט של הדיסק הקשיח FAT32 יום טוב =) נ.ב אני צריך גם דרייבר להורדה של מצלמה ישנה של חברת IBM מיסוג 33L4889 אני צריך שהדרייבר מעודכן ש להמצלמה יהי…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  16. קניתי צורב DVD נראה לי של נק והיה לי צורב וסי די רום רגיל על המחשב רציתי להחליף את הצורב כי הוא היה ישן הרכבתי ואז כשהפעלתי את הווינדוס פשוט זה לא זיהה אף אחד מהכוננים ברגע שניתקתי אחד מהם אז השני עבד אם אני מחבר את הצורב והצורב DVD אז שניהם עובדים אבל אני צריך לתת את הצורב למישהו והוא לא יכול להישאר אצלי מה אני יכול לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  17. שלום, אני רואה כל הזמן את הנתונים של ה-300 מגה בייט לשניה וה-3 ג'יגה לשניה בנתונים של הלוחות אם.. אפשר הסבר? בבקשה לפרט אני ממש לא קלטתי אם זה בכלל קשור ל-Raid. תודה.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by clown,

אף אחד מהצורבים כאן לא נמצא בסטיקי והכי חשוב, בלי NEC, כבר נכוויתי. http://www.g-tech.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=16

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by integral,

http://www.trustedreviews.com/article.aspx?head=12&page=1585 אומנם מאוד לא רציני, אבל לפחות חיובי (למרות שקטלו את מהירות הצריבה שלו ב X16). לכל בעלי ה NEC

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  20. בנייד AOPEN 1557-G מגיע צורב דיסקים רגיל מסוג QSI SBW242B עכשיו אני מנסה לצרוב ..אוקי זה מתחיל לצרוב ומגיע עד ל 100% ושם הוא נתקע כאילו התוכנה ( הרבה תוכנות ניסיתי וכולן נתקעות על 100%) והדיסק לא יוצא..עד שאני מוציא ידנית ואז אני מכניס את הדיסק לכונן והוא מסרב לקורוא אותו למישהו יש פתרון זה ממש יעזור לי כי אני ממש חייב את זה עכשיו..בבקשה..ותודה מראש. נקודה חשובה..באתר החברה יש עדכון קשוחה (שקראתי שזה מתקן וממהר את הצורב) הורדתי וניסיתי להתקין אבל זה אומר לי שההתקן לא תואם לתוכנה..!!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by Zeev86,

היי. חיפשתי בכמה אתרים דיסק קשיח, אבל ברוב המקרים נתקלתי בSATA וATA, ואין לי מושג מה זה, ואם אני צריך את זה בכלל. אשמח אם מישהו יסביר לי על זה. תודה מראש. נב. אני מתכנן לקנות את WD 120 GB 8buffer 7200.

22. Started by bareyal,

קניתי שניים שך WD ואני מחבר אותם ברייד 0 מבחינת הגמפרים הבנתי שאין מסטר וסלייב... אבל עדיין יש גמפרים1-2 disable spread spectrum clocking וגם3-4 power up in stand by ברירת מחדל מהמפעל זה 1-2 מקוצרים... להשאיר ככה? מה זה אומר? אני כרגע מרכיב את זה , עזרה דחופה היא קריטית !!!!!!

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  23. אני רוצה לקנות דיסק )MAXTOR 250 G), לוח אם תומך SATA. האם אני אתקל בבעית עם דיסק SATA2? האם רצוי לקנות SASTA רגיל?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  24. שלום אז כמו שרשמתי אני עומד לקנות מחשב חדש ההארד דיסק יהיה : SATA II 160G rpm 8B 7200 עכשיו רציתי לשאול עם אני מחבר תהארד דיסק של המחשב שלי [ בן 6 שנים ] [הארד דיסק = 40GB 2MB ] אז יהיה כבר ווינדוס על המחשב החדש עכשיו השאלה שלי זה עם הווינדוס יהיה על ההרד דיסק הזה של ה 40 גיגה 2 מגה עם המחשב יהיה מהיר כמו שהוא צריך להיות? כאילו הוא יריץ מהר משחקים והכל וכ"ו........ או שאני צריך לפרמט אותו ולהתקין ווינדוס על ההארד דיסק החדש? תודה לעוזרים ...... =] ( אני לא יודע לפרמט תמחשב אז עם צריך תוכלו לתת לי מדריך? תודה רבה ... )

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by Shadow64,

הטמפ' של ההארדיסק שלי קצת מדאיגה אותי, היא נעה בין 55-60 מעלות (במנוחה כמובן). החלפתי לאחרונה מארז וספק (לאלו שרשומים במפרט), והטמפ' ירדה רק במס' מעלות. יש לציין שההארדיסק יושב מאחורי מאוורר 120 מ"מ. שמעתי שיש דיסקים עם חיישן טמפ' פגום, יכול להיות שנפלתי על אחד כזה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים