עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ofirs1,

שלום לכולם.. אני מנסה לצרוב את המשחק GTA SAN ANDREAS וזה לא נותן לי להכניס את המשחק זה כותב לי דבר כזה... מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות??? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by esaly,

אהלן אנשים! שמעתי שלאחרונה קיימת טכנולוגיה חדשה של כונני USB FLASH שמאפשרת להתקין תוכנות על הכונן עצמו ובצורה הזו להגיע לכל מחשב ולעבוד עם התוכנות כשהמחשב הנתון משמש רק כINPUT.... האם שמעתם על זה? איה כונן כזה מומלץ? תודה על התגובות מראש..

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  3. יש לי מחשב ושרת שנמצאים בשתי רשתות נפרדות. אני רוצה להעביר חומר מהשרת למחשב תוך כדי שימור ההרשאות NTFS (כלומר שהן לא ישתנו). אני לא יכול לפתוח את השרת לחבר את ה HD של המחשב לתוך השרת פיזית. אני גם לא יכול להעביר את החומר דרך הרשת. מערכת הקבצים של ה-Disk On Key היא Fat32 כך שהיא לא תשמור את ההרשאות גישה לקבצים בזמן שאני אעביר את המידע בין שני המחשבים. מה אני יכול לעשות כדי להעביר את המידע בין שני המחשבים ולשמור על הרשאות הגישה לקבצים. האם צריבה תשמור על הרשאות הגישה? האם חיבור ה-HD של המחשב לשרת תוך שימוש בכל עם מחבר USB יעזור לי?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  4. שלום אז כמו שרשמתי אני עומד לקנות מחשב חדש ההארד דיסק יהיה : SATA II 160G rpm 8B 7200 עכשיו רציתי לשאול עם אני מחבר תהארד דיסק של המחשב שלי [ בן 6 שנים ] [הארד דיסק = 40GB 2MB ] אז יהיה כבר ווינדוס על המחשב החדש עכשיו השאלה שלי זה עם הווינדוס יהיה על ההרד דיסק הזה של ה 40 גיגה 2 מגה עם המחשב יהיה מהיר כמו שהוא צריך להיות? כאילו הוא יריץ מהר משחקים והכל וכ"ו........ או שאני צריך לפרמט אותו ולהתקין ווינדוס על ההארד דיסק החדש? תודה לעוזרים ...... =] ( אני לא יודע לפרמט תמחשב אז עם צריך תוכלו לתת לי מדריך? תודה רבה ... )

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by roma4k,

שלום, ברשותי צורב YAMAHA CRW2200E, לאחרונה משום מה הוא לא צורב. אך זאת לא באופן מולחט - לדוגמא בתוכנת נירו הצריבה מתחילה ואז בערך באחוז 7 היא לא ממשיכה להתקדם. אין שום הודעת שגיאה והדיסק לא יוצא. אפילו אם אני מכריח להפסיק, התוכנה ניסגרת אבל הצורב בכלל לא מגיב ולא מוציא את הדיסק. לעומת זאת, בצריבה הרגילה של וינדוס הצורב צורב, ניסיתי לצרוב סרט דרך הצריבה של וינדוס והוא צרב לדעתי בלי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה? עידכנתי את הקושחה להכי חדשה, ניסיתי גם ASPI אחר, דרייבר IDE אחר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  6. יש לי כונן DVD רגיל וצורב DVD בצורב אני רואה את הסרטים המשוכתבים שצרבתי ובכונן הDVD הרגיל אני לא רואה אותם אלה רק את הסרטים הראשונים שנצרבו איך זה יכול להיות ?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by Dj BeN Co-N,

אז ככה הייתה לימשהו פה בעיה כמו שאצלי אם הצורב .. ומישהו נתן לו שם תשובה לבעיה אז עכשיו בתשובה שלו היה רשום : תנסה להחליף כבלים או באס IDE . ואני שואל עכשיו מזה הכבל הזה ??? ועד עכשיו מאותו זמן שביקשתי עזרה ועזרו לי כלום לא הסתדר לי אם הצורב אוףףףףףףף אני פשוט בבעסה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by hag911,

איזה HD כדאי לקנות או SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10?? או כול כונן של WD אחר שהיה 250GB ו16NB?? מה כדאי?! ולמה?!

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  9. נתקלתי בבעיה יש לי מחשב שההארד דיסק שלו 20G אבל משום מה רואים רק 8G כשהפעלתי תוכנת גוסט לגיבוי , אז הגוסט "גילה" לי שבעצם יש שתי מחיצות ואחת מוגנת מפני גישה הבנתי ממישהו שיש התקן USB שמחברים למחשב ואז ניתן לראות את המחיצה הזו מישהו מכיר \ יודע משהו?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  10. אוקי אני תכלס מכיר תדרך להבדיל בין אם יש או אין 8 מגה באפר בדיסק קשיח ואני רוצה להיות בטוח שאני זוכר נכון ולא מתבללבל..אז ככה רק תאשרו אם אני צודק או תתקנו אם אני מתבלבל אוקי ..ככה: הארדיסק נגד של ווסטרן , אם רשום עליו JB מיכך אני מסיק שהוא בעל 8 מגה באפר ..[האם אני צודק ?] והארדיסק שוב לצורך העניין של ווסטרן אם אני רואה שרשום עליו BB אני יכול להסיק מכך שהוא הגרסה הרגילה בעל ה2 מגה באפר [האם גם פה אני צודק?] תודה לכל העוזרים..

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  11. יש לי הארד דיסק של 120 עם XP. מה עליי לעשות בכדי לפרמט את [glow=red,2,300]כל[/glow] המחשב?

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  12. שלום, אני רוצה לשאול את החברה בפורום למי שקנה את הכונן החדש שהגיע לארץ של WESTERN DIGITAL 120GB 7200RPM 8MB CAHCE SATA איך הוא מתפקד, כי מחירו בכלל לא גבוה. ואם יש להביא איזו ביקורת עליו כי אני לא מוצא. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  13. היי, יש לי צורב Samsung SH-S203B. אתמול צרבתי על דיסק רב פעמי (CDRW) שצרבתי עליו מספר רב של פעמים והבחנתי בריח שרוף מהדיסק לאחר הצריבה וכן ריח שרוף במהלך הצריבה. ניסיתי לצרוב במחשב אחר עם צורב אחר (NEC ND-3550A) וגם הבחנתי בריח שרוף מהמדיה. יכול להיות שזה קשור למדיה? כי הרחתי מספר מדיות לפני הצריבה והיה לחלק מהן מעין ריח לוואי. יכול להיות שהריח הזה בשילוב עם התחממות הצורב יצר אשליה של ריח שרוף? מדובר בצורב חדש (הסמסונג) שנקנה ממש לאחרונה. כבר החלפתי אותו פעם אחת כי הראשון לא היה תקין (לא קרא/כתב) ולא בא לי לחזור שוב לחנות. יש אפשרות שזה תלוי בסוג המדיה או בהתאמת המדיה לצורב? כי אחרי זה ניסיתי מדיות אחרות (לדוגמה DVDRW של VERBATIM) ולא הבחנתי בריח שרוף או בריח לוואי כלש…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by rab10,

צורב אמין ודי מהיר.. שיתמוך 2 שכבות צריבה dvd... שיחזיק מעמד די הרבה זמן... ושתיהיה תמיכה בלייטסקריב... עדיף צבע שחור אבל לא חובה..

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by nissim,

המחשב שלי מחולק לשני כוננים C וD כאשר אני בודק ב"מחשב שלי" את כמות הזיכרון הפנוי והתפוס יש הרבה יותר זיכרון תפוס מאשר כשאני בודק את הגודל של כל התיקיות והקבצים בתוך הכונן. זה קורה בשני הכוננים וזה מראה לי שיש כמה ג'יגה יותר מאשר אמור להיות. נ.ב בדקתי גם את כל הקבצים הניסתרים והWINDOWS מותקן בכונן C אשמח אם תגידו לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  16. Started by sbc1969,

שלום לכולם, אני מחפש כונן איסחון נייד, בגדול הייעוד שלו יהיה לאיחסון סרטים וגיבוי המחשב (סדר גודל של 500 GB עד 1 TR) ושאני אוכל לניידו. להבנתי WD היא חברה מרכזית בתחום ואני שמתי עין על ה: My Passport Essential SE 750 GB במחיר של 120$ וה-My Passport Elite 500 GB של WD במחיר של 60$ לכן אשמח לדעת, לפני הקניה להתעייץ במספר שאלות: 1.) האם יש חיבורים מהירים יותר בתחום מאשר USB 2/3? 2.) מהן החברות המומלצות בתחום? מהו טווח המחירים הריאלי? 3.) האם הכוננים שבחרתי נחשבים סטנדרטים ובשימוש? 4.) אני יודע שזה נשמע מטומטם...אבל הכוננים האלה הם כונן קשיח או שזה כמו DOK, כונני פלאש למיניהם? אם לא...האם יש כוננים אחרים בנפחים כאלה שהם כן? הכיוון הזה שווה בכלל? 5.) מישהו הבין את ההפרש ב…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by daphne_n,

טוב מתבר שהצורב פיליפס שלי שהחזיק כמה שנים טובות לצערי נדפק, הוא הורס לי צריבות על בסיס קבוע. הגיע הזמן לקנות צורב חדש. אני רוצה לקנות את הצורב DVD הכי איכותי שיש, אני צורבת הרבה מדיות ואני רוצה שיחזיק מעמד כמו שצריך. אשח לשמוע ממכם המלצות, פשוט הת'רד של הצורבים המומלצים לא הכי מעודכן נכון להיום, וזו הסיבה שאני פותחת ת'רד משלי. תודה רבה, דפנה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  18. האם אפשרי לעשות RAID 0 עם שני הארדיסקים זהים בנפח אבל משני יצרנים שונים? תודה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  19. טוב, זה כבר רשמי: http://nordic.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=050204&categoryId=050204&parentId=0502&modelCodeDisplay=GSA-4163B&model=NOTHING עריכה: ועכשיו נמכר בסינגפור: http://www.hardwarezone.com/newsletter/adhoc/sitex2004/lg_24112004/index.html

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  20. שלום, אני רואה כל הזמן את הנתונים של ה-300 מגה בייט לשניה וה-3 ג'יגה לשניה בנתונים של הלוחות אם.. אפשר הסבר? בבקשה לפרט אני ממש לא קלטתי אם זה בכלל קשור ל-Raid. תודה.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by Pundag,

אני יודע שזה שאלה קצת קשה וקצת כללית אבל אולי בכול זאת מישו יענה לי עליה. לאיזה צורב יש את העין האופטית הכי חזקה , או שאולי יש איזה חברה שיש לה את העין הכי חזקה בלי שום קשר לדגם ספציפי? תודה...

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  22. עיינתי בPCH וראיתי את זה CD-ROM Cyberdrive x 52 רק 99 ש"ח. הוא טוב אבל חשבתי אולי יש מקום אחר שבערך אותו מכיר רק סידירום יותר טוב תודה לעוזרים. *הוזמן!* למחוק הודעה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  23. איך קובעים למחשב שיעלה קודם את הIDE ואחר כך את הSATA?-בהפעלה אני מתכוון

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  24. Started by tamir245,

שלום רב. יש לי HD של WD3200AAKS שיושב במארז חיצוני ומחובר בUSB למחשב,עכשיו אני מעוניין לפרמט אותו ולקבוע לו מחיצה היות שהוא חדש. עכשיו אני עושה זאת דרך ניהול ->ניהול דיסקים>יצירת מחיצה חדשה - והוא שואל אותי האם אני מעוניין שתהיה מחיצה ראשית או מורחבת על הHD,עכשיו לא כ"כ הבנתי מה לבחור,אם אני מעוניין בעצם שכל שטח הדיסק יהיה זמין לרשותי ומדובר על HD חיצוני שאינני מעוניין לעשות בו מחיצות - אז באיזה אפשרות עליי לבחור?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך צורב דיסקים רגיל במחיר של 150 גג עם 180. תודה

• 6 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים