אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מקום איכסון רב ככל האפשר שלא יהיה RAID, ולמיטב ידיעתי כרטיסי הזיכרון (כונן קשיח ללא רכיבים נעים) הולכים וגדלים כל הזמן: הגדול ביותר שמצאתי מגיע ל64GB. אני רוצה לדעת מתי כרטיסי הזיכרון צפויים להגיע לנפח של 250GB לפחות, כך שלא יווצר מצב שבו אקנה את המחשב ובתוך שלושה חודשים או פחות אגלה שכבר יש כרטיס זיכרון בנפח הזה. כמו כן אשמח לדעת מתי הדיסקים המכניים יצאו מהשוק ונישאר רק עם כרטיסי הזיכרון? בברכה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD ממשק SATA. חשוב שיהיה retail, תודה.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שלא הצלחתי למצוא מענה בשבילה והחלטתי להתייעץ פה יש לי כרגע ספק של SeaSonic 430W שמחזיק 2 HDD הראשון של 500GB WB 7200RPM והשני הוא 2TB של סמסונג HD204UI אני רוצה לרכוש כעת HDD נוסף (כנראה של 2TB או 3TB) אבל פוחד שהספק אולי לא יצליח להחזיק את כל ה3 דיסקים. האם יש בסיס לחשש שלי? או שניתן לרכוש עוד HDD בלב שקט? אם יש צורך במידע על רכיבים אחרים של המע' אנא אמרו. תודה רבה לכם.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש כונן חיצוני שיש לו ESATA איך אני יכול לראות במחשב אם יש לי חיבור כזה בכלל? האם מוכרים כרטיסי PCU כאלה בנפרד ומה עלותם?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום אז כמו שרשמתי אני עומד לקנות מחשב חדש ההארד דיסק יהיה : SATA II 160G rpm 8B 7200 עכשיו רציתי לשאול עם אני מחבר תהארד דיסק של המחשב שלי [ בן 6 שנים ] [הארד דיסק = 40GB 2MB ] אז יהיה כבר ווינדוס על המחשב החדש עכשיו השאלה שלי זה עם הווינדוס יהיה על ההרד דיסק הזה של ה 40 גיגה 2 מגה עם המחשב יהיה מהיר כמו שהוא צריך להיות? כאילו הוא יריץ מהר משחקים והכל וכ"ו........ או שאני צריך לפרמט אותו ולהתקין ווינדוס על ההארד דיסק החדש? תודה לעוזרים ...... =] ( אני לא יודע לפרמט תמחשב אז עם צריך תוכלו לתת לי מדריך? תודה רבה ... )
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה זה בדיוק? לא הבנתי את זה כל כך
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אחי בKSP ואין במלאי את GSA-H22 אלא רק את GSA-H42, אומרים לו שזה הדגם החדש יותר, האם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגהביט דגם: ga-945p-s3 ( http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2324 ) בלוח אם הזה יש לי רק חיבור אחד של IDE ואלייו מחוברים צורב DVD ודיסקשיח, בשביל לחבר עוד דיסקשיח חיברתי כרטיס PCI שנקרא "אולטרה100" ( http://www.promise.com/product/product_detail_eng.asp?segment=Non-RAID%20HBAs&product_id=11 ) התקנתי וינדוס על אותו דיסקשיח שמחובר למחשב בעזרת ה"אולטרה100", ההתקנה עברה יפה והמחשב עובד אבל עם קצת לאגים בזמני טעינה (דוגמה אם אני שומע מוזיקה ואני בא לטעון איזה ישום אז המוזיקה קופצת באופן ממש ממש מרגיז!) אם אני מחליף את החיבור של הדיסקשיח עם הצורב DVD אז הוינדוס שמותקן על הדיסקקשיח הנוסף עובד בלי לאגים בכלל אבל …
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שאני מכניס דיסקים של DVD לצורב הDVD זה מראה כאילו שהם ריקים אבל הם לא אני צרבתי עליהם משחקים או סרטים... ואם אני מכניס דיסקים רגילים שהם לא דיסקים של DVD זה קורא אותם. איך פותרים את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש מחשב לא חדש (יחסית) בערך בן שנתיים מעבד PENTIUM 3 ולוח אם של ASUS ובמחשב יש לי צורב CDR מקולקל. של TOSHIBA אני רוצה להחליף אותו בצורב DVD חדש מדגם LG GSA-4167B DVDRW Bulk השאלה היא האם תהייה לי בעייה להתקין אותו במחשב, או שהחיבורים זהים ואין צורך לבצע משהו מסובך? תודה !
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת מחשב הכוללת וינדוס XP, הHD הנוכחי שלי הוא 120 GB של היטאצ'י. ליפני זמן מה קניתי SATAT2 HD של WD, של ב250 GB. חיברתי אותו כראוי והוינדוס יודע שהוא מחובר, אבל אין לי אותו במחשב שלי ואין ברשותי להשתמש בו. מישהו יודע מה עושים? איני מומחה גדול. תודה, דניאל
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
גם לאחר שהתעלמה כמעט לגמרי מאירוע יום הרווקים הנודעים בסין - לכם לא כדאי להתעלם מהיצע המבצעים העדכני בחנות של אמאזון בארצות הבריתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
- 1 follower
-
-
שלומות יש לי היום דיסק קשיח ישן של WD 40 ג'יגה ( בן כמה שנים ), עם 2 מגה באפר- בקיצור הרכיב שיותר מגביל אותי מבחינת ביצועים. אני בקרוב קונה דיסק 160 חדש, עכשיו כמה שאלות ברשותכם: 1. אם אני אצרף את הדיסק הישן, הוא יכול להאט את המערכת? ( הבוט יהיה מהדיסק החדש כמובן ) 2. לוח האם שלי תומך SATA 1, לפי מה שהבנתי אם אני אקנה SATA2 לא תהיה בעיה- נכון? 3. יש עדיפות לאחת מהחברות? ( WD MAXTOR וכו' ) תודה
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
העברתי לחבר את הפרטישן מFAT32 לNTFS, ואח"כ החזרתי. אני לא יודע באיזה שלב זה קרה - אבל כל התיקיות בעברית מסומנות בסימני שאלה, ואין גישה אליהן. יש דרך לשחזר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש . אני רוצה להוסיף למחשב את ההארדיסק מהמחשב הקודם שלי . מה שקורה זה שההזנת מתח להארדיסק הזה מתחברת לקונקטור שטוח כזה. יש לי רק שני קונקטורים שטוחים כאלה ושניהם תפוסים ע"י צורב והארדיסק ראשון. השאלה היא האם יש קונקטור כזה למכירה ? ואם לא מה הפתרון ?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי צורב של Liteon ויש לי בעיה, שאני צורב משהו מהמחשב אז הוא צורב מעולה, אבל שאני רוצה לצרוב מדיסק לדיסק אז הוא משתמש רק בחצי מה-buffer ואז הצריבה לוקחת המון זמן. בסוף הוא צורב אבל זה מעצבן לחכות כל הזמן בערך 20 דקות. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
NVME GEN4 X4 1TB מהירות קריאה 7300 קריאה כתיבה 6600 דווקא במותגים המוכרים המהירות היא נמוכה כמו GEN3 עד 3000 הוא גם זול עולה 335 שקל
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
- 2 followers
-
-
אני קראתי באתרים באינטרנט ובפורום פה על זה שאפשר לעשות קרוס פלאש לH10A מה פירמוויר המקורי שלו (JL04) לפירמוויר של H10N שהוא JL11. הצורב היה בן כמה ימים יחסית אבל התלהבתי ולא היססתי לעשות את זה, אפילו שזה מבטל את האחריות. צרבתי מספר דיסקים ומסתבר שהם כולם דפוקים. כניראה בגלל שהם לא איכותיים אבל הם עבדו ליפני הקרוס פלאש. חיפשתי מלא זמן איך להחזיר את הפירמוויר המקורי של הצורב ומצאתי. :] החלטתי שאולי יש עוד אנשים כמוני שמחפשים אז החלטתי לכתוב את זה. אני לא אחראי לכל נזק שיגרם. אז ככה, בגלל שבעידכוני הגירסא של LG יש דבר שבודק את הגירסא המותקנת כבר בצורב זה לא נותן "לעדכן" אחורה. וזאת הבעיה שכולנו בעצם ניתקלנו בה (יותר נכון כל מי שניסה לעדכן אחורה). וכאן בא לעזרתינו הפירמוויר…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
http://www.trustedreviews.com/article.aspx?head=12&page=1585 אומנם מאוד לא רציני, אבל לפחות חיובי (למרות שקטלו את מהירות הצריבה שלו ב X16). לכל בעלי ה NEC
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני כעיקרון חיכיתי קצת עד שיגדל הטכנולוגיות של הדיוידי כל ה DL והדברים שיגיע למקס במהירויות כמו הצורבים הרגילים ונראה לי הגיע הזמן כי בקרוב כבר ייצא רק ה BlueRay. אז יש שתי בחירות שראיתי שממליצים ויש עליהם ביקורת טובה האחד שאני די רוצה בגלל איך שהוא נראה וגם שהוא טוב LG GSA-4165B DVDRW Bulk והשני הוא היריב של כולם NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW ואיזה חברה של דיסקים לקנות Verbatim? ואיזה חנות אתם מכירים שמוכרת שאפשר להזמין בזול יחסית. תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצה לצורב טוב לבית,לא משנה לי אם זה sata או pata, העיקר שיהיה טוב ושיצרוב בכל הפורמטים המקובלים. המחיר הוא עד 200 שח. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי.. כמו שבטח הבנתם, אני מחפש המלצה להארד דיסק חיצוני לפי מה שראיתי, מבחינת יחס מחיר/תמורה הכי משתלם לקנות 500GB. רציתי לדעת איך ההארד דיסק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5268 והאם יש המלצות אחרות... ההארד דיסק מיועד (בעיקר, אבל לא רק) לחיבור לסטרימר (מזרים מדיה) בחיבור USB ע"מ לראות סרטים מההארד דיסק הנייד... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז מה ההמלצות? שקט ובעל ביצועים קריאה/כתיבה טובים. כרגע זה מה שראיתי:. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10684
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-