אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום יצאה כתבה בחלון הראשי על הצורב LG GSA-H10N שממליצים לעדכן אותו השאלה האם האוברקלוק הוא להפוך אותו ל LG GSA-H12N פשוט שם נאמר שהצורב משתמש בפחות משאבים מהמעבד שזה ממש מומלץ האם כדי לעדכן את הדבר גם על הצורב שלי ?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
אז ככה הייתה לימשהו פה בעיה כמו שאצלי אם הצורב .. ומישהו נתן לו שם תשובה לבעיה אז עכשיו בתשובה שלו היה רשום : תנסה להחליף כבלים או באס IDE . ואני שואל עכשיו מזה הכבל הזה ??? ועד עכשיו מאותו זמן שביקשתי עזרה ועזרו לי כלום לא הסתדר לי אם הצורב אוףףףףףףף אני פשוט בבעסה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה ההבדל בין דיסק RAPTOR WD1500ADFD ל RAPTOR WD1500HLFS .
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הי פרמטתי cruzer micro 2 gb sandisk ב xp ועכשיו אני לא מצליח להתקין בחזרה את launchpad . נסיתי לפרמט מתוכנת הפירמוט של sandisk אף גם זה לא מצליח , מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חדש שקניתי והוא עושה הרבה בעיות , החליפו לי כבר אחד והשני גם עושה קצת בעיות , בעיקר המחשב נתקע והוא לא מזהה את ההארד. יכול להיות שזא בעיה של אי תאימות, יש לי מחשב P4 עם לוח אם תואם SATA אבל יש לי מתאם חשמל מSATA לרגיל וספק כח של 400W יכול להיות מצב שזאת הבעיה ולכן ההארד שלי משתגע ככה ?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש הארדיסק נייד בנפח 120-200GB במחיר סביר-טוב !!! לדוגמא ראיתי בKSP את דגם 120GB 2.5'' USB 2.0, Passport של ווסטרן דיגיטל במחיר של 310 שקל כמו כן ה 120GB FreeAgent Go 2.5'' USB 2.0 של seagate באותו מחיר אז מה אתם ממליצים מבין השתיים ואם יש לכם המלצות משלכם בבקשה !!! רק שיהיו במחיר טוב ומחנות לא מהאינטרנט ! תודה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום!!! :bash: האם ניתן לצרוב על מדיית CD המיועדת לצריבה בעזרת צורב DVD? כמו כן, האם על מדיית DVD ניתן לצרוב כל סוג של קובץ (לאו דווקא וידאו)? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
היי ישנם כ'כ הרבה דגמים וסוגים,איזה הכי טוב? יש את Samsung HD252HJ 250GB WD 250GB AAKS SEAGATE 250GB 32XX410 מה הכי כדאי?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
מה נשמע ? יש לי כמה שאלות לפני קנייה הבנתי שהמהירות סל"ד משפיע גם על מהירות העברת הנתונים, אם כן מה ההבדל בין 5400 ו 7200 ב USB3? אם כדאי כבר לקנות 3.5 אינצ' עם מהירות של 7200 או שמספיק 2.5 עם ה 5400 ? כי אני בכל מקרה מעדיף לקנות USB3 [ שעדיין לא כל כך נפוץ. אבל יש יותר ב 2.5" ] כי יש לי בלפטופ וגם כי ההבדל הוא של 50-100 שקל. כעיקרון שמתי עין על אלה : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db187326=856123&db142297=142298&db141811=1999732 גם המחיר אטרקטיבי וגם הביקורות בחו"ל [ ומה שיש בארץ על גרסאות אחרות של החברה הזאת ] טובות מה דעתכם ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי 2 כוננים קשיחים פנימיים, אחד יחסית חדש, ואחד ישן. הבעיה שלפעמים קורה שלאחר איתחול המחשב הכונן הישן פשוט לא מופיע בוינדווס. כאשר אני מרסט את הWIN הכוננים חוזרים... האם זהו סימן שהכונן עומד ללכת לעולמו עוד מאט?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין כרטיס SD 4 גיגה.רגיל לאותו אחד X150. אני לא כל כך יודע מה ההבדל בין הרגיל ל X150 ואשמח לקבל הסבר.אני מניח שזה קשור איכשהו לצילום במצלמה דיגיטלית. ההבדל במחיר הוא 43 שקל. Transcend 4GB Secure Digital (SD) Card 217 Transcend 150X 4GB Secure Digital (SD) Card 260 תודה מראש. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1820_682_1821
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה תUSB של ה64 גיגה אבל זה יקר ברמות יש כוננן שהוא אולי לא בגודל ש HD מומצע אבל כן מספקים כמו גודל מכובדת? חשוב שיהיה ממושק עם MAC ולא USB כמובן עד 350 שקל
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשפתחתי את המחשב שלי ראיתי שיש מן כבל דק כזה שיוצא מכרטיס הקול (דגם די מיושן.. משהו של Aureal) ומחובר ישירות אל הצורב.. לעומת זאת לכונן הדיסקים לא היה מובר כבל כזה. השאלה היא מה התפקיד של הכבל הזה? למה רק הצורב מחובר אליו? האם יכול לקרות משהו אם אני אנתק אותו? ולמה כונן הדיסקים הרגיל לא מחובר לכרטיס הקול בכבל כזה (גם לו יש חיבור מתאים לכבל כזה מאחור)? יום טוב
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום איזה דגם הוא האחרון והכי טוב בחיבור סאטה LG-H80 GSA-H66N או אחר? תוכלו לפרט תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שתיים Seagate - 5 Years Warranty - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II או שתיים Western Digital - 3 Years Warranty - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II סיגייט שקט יותר מוסטרן? בדרך כלל אני תמיד הייתי הולך על וסטרן אבל מעניין אותי איזה ה סיגייט.... תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכם! קניתי לפני שנה הארד דיסק חדש של 160GB, בנוסף להארד דיסק של ה160GB שהיה לי. החלוקה של המחיצות היא ככה: הארד דיסק א': C - ווינדוס XP שאני משתמש בו E - תוכנות משחקים תמונות סרטים וכד' הארד דיסק ב' D - ווינדוס וויסטה שהתקנתי בזמנו F - תוכנות משחקים תמונות סרטים וכד' עכשיו בגלל שאני לא משתמש בוויסטה שנמצאת בכונן D אני רוצה לפרמט אותו, השאלה שלי איך לפרמט אותו? ללחוץ מקש ימני עליו ולעשות פורמט? או לפרמט דרך דיסק של מערכת הפעלה? ושאלה שניה: אחרי שאני אפרמט את D אני רוצה לאחד בין D וF שיהיו מחיצה אחת. האם זה אפשרי? האם זה לא יפגע במשחקים ובתוכנות שמותקנות על F? תודה מראש אריאל [br]פורסם בתאריך: 2.10.2008 בשעה 16:48:01 הסתדרתי, תודהאפשר למחוק/לנעול
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
עריכה: הכוננים אינם זהים . הישן : WD800JB. החדש: WD800BB.הבנתי שה "BB" איטי יותר... אהלן חבר'ה שאלתי היא כזאת: אני מחזיק במערכת מחשב מלפני כ 5 שנים הכוללת הארד דיסק 80gb של WD בחיבור IDE. לאחרונה קיבלתי הארד דיסק זהה, שהיה חלק ממערכת מחשב "צעירה" יותר ובנוסף אני גם בטוח שהוא עבר שימוש פחות מסיבי משלי (פרמוטים,התקנות ומחיקות וכו'). אני רוצה להשתמש בהארד דיסק החדש כהארד דיסק ראשי שעליו תותקן מערכת ההפעלה והוא יכיל את התוכן ה "חשוב" (תמונות מסמכים חשובים וכו'); ובהארד דיסק הישן אאכסן סרטים, שירים,משחקים ועוד קישקושים שעדיף שלא יהיו על ההארד דיסק שעליו נמצאת מערכת ההפעלה. לצורך זה אני רוצה לעשות בדיקת תקינות לשני ההאר דיסקים ולבדוק מי מהם במצב "בריא" יותר. כדאי לדעת איזה מההא…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי מחשב ושרת שנמצאים בשתי רשתות נפרדות. אני רוצה להעביר חומר מהשרת למחשב תוך כדי שימור ההרשאות NTFS (כלומר שהן לא ישתנו). אני לא יכול לפתוח את השרת לחבר את ה HD של המחשב לתוך השרת פיזית. אני גם לא יכול להעביר את החומר דרך הרשת. מערכת הקבצים של ה-Disk On Key היא Fat32 כך שהיא לא תשמור את ההרשאות גישה לקבצים בזמן שאני אעביר את המידע בין שני המחשבים. מה אני יכול לעשות כדי להעביר את המידע בין שני המחשבים ולשמור על הרשאות הגישה לקבצים. האם צריבה תשמור על הרשאות הגישה? האם חיבור ה-HD של המחשב לשרת תוך שימוש בכל עם מחבר USB יעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חבר'הה אז ככה רציתי לדעת כמה חוטים מתחברים לצורב ( יש את החשמל ויש את הקבל האפור שמתחבר מהלוח אל הצורב ) אז השאלה פה האם יש עוד איזשהו חוט שמתחבר כי הצורב פשוט עושה לי בעיות..כל צריבה שלי הצורב נתקעע ב 5 % וכבר אני לא יודע מה לעשות אני מבולבל תעזרו לי בבקשה חברים :s05:
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
יש לי HD חיצוני, שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו, הוא מציג הודעה של זיהוי וזהו וזה נתקע כזה ולא מציג אותו במחשב שלי, מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מאיפה ניתן להשיג מדיות איכותיות או יותר נכון שמות של חברות שמייצרות מדיות טובות של DUAL LAYER ?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הדיסקים הכי איכותיים וטובים הם VERBATIM נכון? ואחריהם TDK ואז SILVERLINE ?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-