עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. המלצה על דיסק קשיח חצוני בתקציב 500 שקל +- !! בנפח 500 G ושיהיה מחברה טובה אמינה (הכי חשוב) ועם אחריות של יבואן !! תודה מראש .

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי, הבקשה בכותרת - מבקש המלצה לצורב DVD X24 - מהחברות פלקסטור או לייטון (במהירות X24),דגם משנת 2011. מחיר,דגם+מפרט (בקיצור),שיהיה אמין+סוס עבודה ושקט,ובאיזו רשת ניתן לקנות בארץ (אייבורי וכו'...)? תודה רבה מאוד מראש .

3. Started by Xilver,

שלום, קניתי צורב DVD, ואני פשוט לא מצליח לצרוב משחקי PS2 או כל דבר אחר ב-DVD. הוא מצליח לצרוב רק דיסקים רגילים, אבל משום מה הוא לא מצליח DVD \: השגיאה שמופיעה לי היא User Aborted, והפירוט שלה הוא זה: הדיסקים הם דיסקים של RITEK (www.ritek.com אם זה עוזר), שרשום על האריזה שלהם 8X, DVD-R. אשמח לפיתרון.. אגב, ניסיתי לצרוב גם עם NERO וגם עם Alcohol 120%

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  4. יש לי DELL M4800 שאני נהנה ממנו מאוד, יש לו מפרץ לדיסק אופטי שאני החלפתי במתאם כזה- https://www.aliexpress.com/item/32863110746.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.4c2d1a17drxnvU&algo_pvid=7466a06a-3bf0-48a0-8072-87f654ae62e1&algo_expid=7466a06a-3bf0-48a0-8072-87f654ae62e1-0&btsid=0ab6d69515848312478584804e32c4&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ כי אני לא אוהב שהדיסק האופטי עושה רעשים כשאני מדליק את המחשב. כרגע יש לי מפרץ של 2.5 ריק שיושב בלי שימוש. למחשב יש SSD של 1TB, מבחינתך אכסון אני לא צריך עוד שום מיקום אכסון. אופציה-1: חשבתי לשים שם מתאם לכרטיס זיכרון בשביל גיבויים קטנים, לעתים אני עובד על פרויקט שאנ…

5. Started by roeesnir,

יש לי דיסק קשיח SATA 2.5 120GB שפירקתי ממחשב נייד. אני מחבר אותו למחשב ע"י קופסא עם חיבור USB והמחשב אומר לי שכדאי לי לחבר אותו לחיבור USB2 לקבלת ביצועים יותר טובים. הקופסא היא USB2. מה הקטע?

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by Thunder-Head,

ההארדיסק SATA שקניתי לא מזמן היה מג'ומפר על Disable Spread Spectrum Clocking. יש גם אפשרות לג'מפר את ההארדיסק שיהיה PM2. קודם כל מה אלה הדברים האלה אם מישהו יודע, והאם אני צריך לשנות את הג'אמפר או פשוט לא לגעת ולהשאיר אותו איך שזה ?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  7. השאלה בכותרת מדובר לצורך העניין בשני מחשבים, שניהם חזקים ושניהם מריצים WINDOWS XP +SP2 המחשבים מחוברים ברשת רגילה ( לא אלחותית ) ואין שום בעיות ברשת כונן ה DVD נמצא רק במחשב א', סימנתי ואישרתי את כל אפשרויות השיתוף של הכונן ואחר כך עברתי למחשב ב' במחשב ב' הכונן מופיע ( יש אייקון של דיסק קשיח משותף ברשת למרות שזה כונן DVD ) ניתן לראות,להעתיק ולגשת לכל ה קבצים שבדיסק ה DVD דרך הרשת. הבעיה : תוכנות כמו WINDVD POWERDVD וכו' לא מסוגלות לנגן סרט ( מקורי ) של DVD דרך הכונן שנמצא ברשת ? ( הכוונה לסרט עם תפריטים ספריית VIDEO_TS וכו' , סרטים שמצויים בצורה של קובץ עם סיומת AVI אין שום בעיה לנגן ) מה עושים ? יש תוכנה אחרת שכן מסוגלת לנגן סרט DVD מקורי דרך רשת ביתית ? אולי הבעי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ggg123,

שלום. אני רוצה לצרוב דיסק עם סרט שמתחלק ל 3 חלקים. 2 חלקים תופסים כ 400 מגה. האם אני אוכל לצרוב את 2 החלקים ומאוחר יותר להוסיף את ה 3 ע"י השארת הדיסק פתוח מבלי לפגוע באיכות הכללית וחייו של הדיסק? תודה!

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by ZacNaboot,

יש לי דיסק קשיח של קרוסל דגם M4-CT128M4SSD2 שנקנה לפני שנה ו3 חודשים בערך, בחודש אפריל שנה שעברה הSSD החליט למות אז שלחתי אותו לאחריות שלו בKSP ואחרי שבוע החזירו לי את אותו הדיסק קשיח פועל עם כל המידע, היום בצהריים (בבוקר הוא עבד יפה) בפעם השניה הוא החליט למות שוב אבל בעזרת כמה מדריכים בפורום של קרוסל הצלחתי לחיות אותו בעזרת קופסה של דיסק קשיח חיצוני, מה נסגר עם הדיסק קשיח הזה?? יש מצב שנפלתי על סידרה פגומה? החלפתי כבלים של SATA וחיבור חשמל SATA אחרים הקושחה של הSSD הכי אחרונה שיש (070H) אני עובד עם לוח (G41) יחסית ישן אבל זה לא נראה לי הבעיה המחשב עובד עם ספק של סיסוניק 520W S2 ברונזה בשימוש פחות משנה אני מצרף דו"ח של SMART לפוסט הזה אחרי המוות הראשון שלו שורה C7 הראתה מ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by wooper,

שלום ראיתי שמומלץ LG GSA-H22N אבל בחנות ראיתי LG DVD±RW GSA-H22NB וLG DVD±RW GSA-H22NK האם יש הבדלים בניהם

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  11. אלא שעכשיו כאשר אני ניגש ל SAFELY REMOVE HARDWARE AND EJECT MEDIA מופיעים לי כל הכוננים הקשיחים כולל הצורב אני רוצה שיופיעו רק ה DOK תודה רבה אגב כך עשיתי In search, write cmd, right click it and run it in administrator mode. Type the following command to enable SafeMode boot: bcdedit /set {current} safeboot minimal Restart the computer and boot to the system BIOS. This is normally done by by pressing the delete key during system boot. Update the ATA Drive setting in the BIOS from ATA Mode to AHCI Mode. Save the setting and restart your computer to boot into Windows. Windows will boot in SafeMode as per step 2. Open the command prompt again by fo…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז ככה יש כמה אופציות, אני צריך 500 GB, השאלה מה מומלץ ומה עדיף ולמה ? Western Digital ELEMENTS WDE1U5000E Maxtor Basic Desktop Storage 500GB STM305003EHD301-RK תודה : )

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  13. האם כונן 10k rpm ייתן יותר fps במשחקים מאשר ה7200rpm? והאם raid כלשהו מסוגל לתת תוספת fps?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by saarxee,

כעקרון לא בוער לקנות SSD, כי המחשב די מהיר. יש לי בלוח האם רק חיבורי SATA2, שווה לחבר אליהם SSD או שלא מומלץ ועדיף לקנות לוח? אני חושב על המהלך הזה בעיקר בגלל שלאחר שהמחשב עולה הוא איטי, ולוקח לו משהו כמו דקה "להתעורר" ולהיות מהיר כרגיל. תודה.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין להוסיף דיסק קשיח למחשב שלי, אבל אין לי חיבורי חשמל פנויים. ניסיתי להפריד את אחד החיבורים הקיימים ולשים כבל מפצל מתח במקום, אבל הם פשוט לא נרדים. הנה תמונה: כל המחשב מלא בכאלה חיבורים, אבל אי אפשר להפריד אותם. יש משהו שאפשר לעשות בקשר לזה??

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by קיפוד,

היי קניתי מחשב חדש עם. לוח אםga-h87m-hd3 עם ST2000DM001 מה אני צריך לעשות על מנת ליצור מערך ך raid 1 ? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. 1. לאחרונה קניתי צורב RICOH 32-10-40 אך שאני מנסה לצרוב כל דיסק (שתומכים במהירות זו) תוכנת הצריבה (NERO + CD MATE) מאפשרות לי לצרוב רק עד X24 ... בדיוק שרציתי כבר ללכת להחליף שמתי בכונן את הדיסק של RICOH שבא עם הצורב - והפלא ופלא - פתאום הופיעה לי האפשרות לצרוב בX32 .... איך הצורב מזהה את החברה שיצרה את הדיסק ? איך אפשר לגרום לו לצרוב במהירות גבוהה גם בדיסקים האחרים. 2. בעיה מוזרה נוספת אצלו - בזמן הצריבה הבאפר שלו עולה ויורד כמה פעמים בצריבה - ובסוף הצריבה מודיעה לי התוכנה שנפילה נמנעה 10-30 פעם בצריבה זו אגב, בצורב הקודם שלי לא ראיתי אף פעם נפילה בבאפר כמו פה .... אז למה זה קורה ? (ניסיתי לסגור את כל התוכניות ברקע - זה עדיין קורה אבל ר…

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by IDan2013,

שלום! אשמח לקבל המלצה לכונן קשיח חיצוני 1TB עדיפות לUSB3.0 בלי כל מיני הצפנות לא מועילות. תקציב עד 400 שקל רק במידה ונחוץ. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי צורב נק 3500A העניין הוא שהדיסק הראשון שצרבתי על מדיית 4.7 DVD-R*4 עם נרו ויזן אקספרס הקיבולת של שני הסרטים שצרבתי הם 3.5 גיגה והוא מורה לי על זמן של 4 שעות!!!! נראה לי מטורף!האם הזמן הוא סביר? ןלמה שאני מנסה להעביר קבצים מסוימים של וידאו עם קידוד AC3 התוכנה פשוט נתקעת?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by LazyBurger,

האם יש דרך להפוך את כונן C לNTFS במקום FAT32 בלי לפרמט? חבר לי לא יכול לפתוח קובץ גדול מ4 גיגה וזה לא עובד אם מעבירים את הקובץ לכונן D ופותחים אותו שם =S

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  21. אני חשבתי על זה, אולי כל הסיפור הזה של הפגיעה במפעלים וכו יכול לזרז את הכניסה של כונני הSSD לתוך השוק ולתת סוג של זריקת מרץ להטמעה שלהם ולירידה שלהם לעם? (כל זה במידה והם מייוצרים במפעלים אחרים או באזורים שלא נפגעו וכו...)

22. שלום התקנתי הארד דיסק (SATA) בנוסף ל-ATA הקיים. יש זיהוי ב-Device Manager - ההתקן מזוהה ועובד טוב אך משום מה אינני רואה את ההארד דיסק ב-My Computer? (רק את הישן) מישהו יודע את הסיבה? תודה

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  23. האם אתם עוזבים את המחשב בזמן הצריבה? התשובה בטח קשורה לחוזק המחשב. אם הוא דואל קור 2 טוב אז אין בעיה? כבר הרבה זמן שאני עוזב את המחשב בזמן שהוא צורב דיסק. האם ניתן להקשיב בכול זאת במקביל לMP3 בזמן צריבה? ענן לבן

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  24. טוב זה שילוב של כמה בעיות.. אנא הסכיתו ושמעו, אני אספר את כל הסיפור, כדי שלא יהיו שאלות מיותרות. אני לא יודע כמה רחוק ללכת.. נתחיל פה: היו לי 38 ג'יגה, רציתי עוד, רציתי הרבה עוד ;D קניתי 200GB של WD.. אם תרצו דגם מסוים תגידו (אני לא חושב שעקרוני לסיפור) חיברו לי אותו, הגיע הביתה הדלקתי, נכנסתי ל My Computer ו.. אופס, הוא לא שם. ובביוס הוא זיהה אותו. ניסיתי להתקין דריוור וכל מיני, עידכנתי לSP1, לא עזר... האח הגדול והמבין שלי חזר מקורס קצינים אחרי שלושה שבועות שלא היה בבית (אני מספר יותר מידי דברים שלא קשורים..) החליט לנסות להתקין SP2 ישירות לכונן החדשה, באותו זמן התקנה הדיסק הקשיח היה מנותק. ההתקנה עברה בהצלחה, ונכון לאותו רגע רגע היתה בעל 200GB חדישים. הוא כיבה מחשב הכניס…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by DjOrZiv,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הכונן ssd שיש לי במחשב macbook pro retina mid 2012 השדרוג אפשרי בדגם הזה והאופציות שעומדות בפניי הן כונן של חברת owc או כונן של חברת transcend שני הכוננים בנפח של 480gb והנתונים שלהם על הנייר די זהים מצאתי באיזשהו פורום מבחן השוואה שמישהו עשה בין שני הכוננים והכונן המקורי של המחשב והכונן של transcend עלה על השנייח האחרים בהרבה אם מישהו מכיר את 2 החברות ויוכל להמליץ על אחת מהן אשמח מאוד תודה רבה אור

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.