עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by GQ4U,

לוח אם GA-K8NF-9 http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm על הכונן אתקין את הXP . שמעתי שאין ממש הבדל בין PATA ו SATA ... האם יש הבדל בביצועים בינהם (חשבתי בכיוון CAVIER SE של WD מקריאה בפורומים ובביקורות) אגב הכונן צריך להיות 160 או יותר וכמובן שקט (בשביל הסונטה שלי ) דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by LacosT,

שלום לכול חברי פורום HW Zone =) Born2kill חבר שלי מהכיתה הראה לי את הפורום ויעץ לי להיתיעץ בכם =) אז ככה זו הבעיה שלי: קיבלתי מצלמה חדשה Pc web camera החברה ממש לא ידועה לי אבל חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי עליה פרטים... ישנה בעיה קטנה והיא שהדיסק שבא עים המצלמה (הדרייבר-דיסק קטן-לא מרובע) רושם לי את הבעיה הבאה. דגם המצלמה הוא :IPN-CM903 לא ידוע מהיא החברה של המצלמה אבל חיפשו מהיר בגולל יציג את הכול אודותיה אני סבור שהבעיה היא בפורמט של הדיסק שהכונן לא תומך בו. תודות רבות לעוזרים לי אשמח מאוד לקבל את הפיתרון לבעייה בהקדם ! יש לי פורמט של הדיסק הקשיח FAT32 יום טוב =) נ.ב אני צריך גם דרייבר להורדה של מצלמה ישנה של חברת IBM מיסוג 33L4889 אני צריך שהדרייבר מעודכן ש להמצלמה יהי…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by doctor80,

קניתי מחשב חדש . אני רוצה להוסיף למחשב את ההארדיסק מהמחשב הקודם שלי . מה שקורה זה שההזנת מתח להארדיסק הזה מתחברת לקונקטור שטוח כזה. יש לי רק שני קונקטורים שטוחים כאלה ושניהם תפוסים ע"י צורב והארדיסק ראשון. השאלה היא האם יש קונקטור כזה למכירה ? ואם לא מה הפתרון ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by littleworm,

שלום לא מזמן קניתי צורב של Liteon ויש לי בעיה, שאני צורב משהו מהמחשב אז הוא צורב מעולה, אבל שאני רוצה לצרוב מדיסק לדיסק אז הוא משתמש רק בחצי מה-buffer ואז הצריבה לוקחת המון זמן. בסוף הוא צורב אבל זה מעצבן לחכות כל הזמן בערך 20 דקות. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by yonatanph,

גיסי קנה MAC חדש והוא רוצה לקנות כונן חיצוני לגיבויים. חבר שלו המליץ לו על הכונן http://www.rocstor.com/Products/rocpro-800av.html אבל עד כמה שהבנתי זה עולה כ1300 שח' בארץ מחיר שנראה לי קצת (מאוד) גבוה, אבל הידע שלי במקים שואף לאפס כך שיכול להיות שאני טועה. דבר ראשון רציתי לשאול האם מישהו מכיר את הכונן הספציפי הזה ומה דעתו עליו. כמו כן, האם כונן למק צריך איזשהו יחס שונה מכונן לPC רגיל - יש בעיות תאימות כלשהי עם הכוננים הרגילים של הPC? האם יש לכם אולי המלצות אחרות לכונני גיבוי למק (שעובדים עם הTIME MACHINE). התקציב לא מוגדר בשלב הזה - הוא אכן שיקול אבל לא שיקול יחיד והבחירה תעשה לפי מכלול שיקולים לכן בשלב זה אני משאיר את האפשרויות פתוחות.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by גיימרית,

הצורב שלי הלך לעולמו והוא רק בן 3 :'( אני צריכה המלצה לצורב עמיד (אני צורבת הרבה), רצוי שמתחבר בSATA

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  7. היי, ברשותי DOK של 8 ג'יגה. כאשר אני מנסה להעביר סרטי HD אליו אני מקבל הודעת שגיאה שהזיכרון בהתקן מלא ועליי למחוק קבצים על מנת להעביר את הקובץ המבוקש. ה-DOK ריק! מישהו נתקל? יודעים במה מדובר ומה הפיתרון? תודה. מדובר על TEAM FUSION PLUS [br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 14:13:06 אפשר לנעול\למחוק.מצאתי תשובה. (מבאסת,אבל תשובה)

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by Asaf.Y,

ערב טוב , יש לי הרדיסק , 160GB של היטאצ'י , קניתי לו קופסה מיוחדת שממירה את הIDE שלו לUSB , והכונן מקבל חשמל 12V מספק חשמל חיצוני .. השאלה שלי היא ככה , הם ניתן לחבר עוד הרדיסק בגישור על ההרדיסק הנוסף (הכוונה ששניהם יקבלו גם חשמל מהשנאי החיצוני...) , והם המעגל הממיר מ-IDE לUSB יוכל להתמודד עם זה? תודה מראש, אסף.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  9. Started by tiptipon,

אני טס לקנדה בעוד שבוע וחשבתי לרכוש שם HD של סיגייט 500 א ו700 SATA 2 GB ואם תוכלו להמליץ לי על דגם מסוים אשמח בקשר לאחריות לא מפריע לי כי הם מאוד אמינים רק מה שמעניין אותי זה המחיר

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by Jesper,

ה-HD שלי נדפק לפני כחודשיים. בהתחלה, באמצע העבודה במחשב המחשב היה משתהה לכמה זמן, הייתה מופיעה הודאת על שגיאה בקריאת הדיסק, ואז המחשב היה עושה RESTART, וכשהוא היה עולה הוא לא היה מזהה את ה-HD, וה-HD לא הופיעה ב-BIOS. אם הייתי עושה שוב RESTART עדיין ה-HD לא היה מזוהה, אבל כשהייתי מפעיל את המחשב אחרי כמה שעות (או אפילו פחות משעה), המחשב היה מזהה את ה-HD. הייתי אז בקורס בצבא ולא היה לי זמן בכלל לסדר את העניין, ולכן תכננתי למשוך ככה כמה שבועות עד לרגילה שבסוף הקורס, ואז לתקן את זה. השתדלתי להשתמש במחשב כמה שפחות, אבל עדיין הייתי משתמש בו. בהתחלה הייתי עובד כמה עשרות דקות עד שהדיסק היה קורס, ולקראת הרגילה הייתי עובד 2-3 דקות עד שה-HD היה קורס. בסופו של דבר, בדיוק ברגילה, כשהלכ…

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  11. אני קראתי באתרים באינטרנט ובפורום פה על זה שאפשר לעשות קרוס פלאש לH10A מה פירמוויר המקורי שלו (JL04) לפירמוויר של H10N שהוא JL11. הצורב היה בן כמה ימים יחסית אבל התלהבתי ולא היססתי לעשות את זה, אפילו שזה מבטל את האחריות. צרבתי מספר דיסקים ומסתבר שהם כולם דפוקים. כניראה בגלל שהם לא איכותיים אבל הם עבדו ליפני הקרוס פלאש. חיפשתי מלא זמן איך להחזיר את הפירמוויר המקורי של הצורב ומצאתי. :] החלטתי שאולי יש עוד אנשים כמוני שמחפשים אז החלטתי לכתוב את זה. אני לא אחראי לכל נזק שיגרם. אז ככה, בגלל שבעידכוני הגירסא של LG יש דבר שבודק את הגירסא המותקנת כבר בצורב זה לא נותן "לעדכן" אחורה. וזאת הבעיה שכולנו בעצם ניתקלנו בה (יותר נכון כל מי שניסה לעדכן אחורה). וכאן בא לעזרתינו הפירמוויר…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  12. אני כעיקרון חיכיתי קצת עד שיגדל הטכנולוגיות של הדיוידי כל ה DL והדברים שיגיע למקס במהירויות כמו הצורבים הרגילים ונראה לי הגיע הזמן כי בקרוב כבר ייצא רק ה BlueRay. אז יש שתי בחירות שראיתי שממליצים ויש עליהם ביקורת טובה האחד שאני די רוצה בגלל איך שהוא נראה וגם שהוא טוב LG GSA-4165B DVDRW Bulk והשני הוא היריב של כולם NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW ואיזה חברה של דיסקים לקנות Verbatim? ואיזה חנות אתם מכירים שמוכרת שאפשר להזמין בזול יחסית. תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  13. http://www.skypc.co.il/pl_product~SPD5230CC~7~0.htm אני רואה כוננים קשיחים חיצוניים בנפח 1TB במחיר הזה... למה הכונן הזה כל כך יקר ? מה מיוחד בו?וזה באותו המחיר כמעט בכל החנויות.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by M_power,

שלום לכולם. אני מחפש המלצה לצורב טוב לבית,לא משנה לי אם זה sata או pata, העיקר שיהיה טוב ושיצרוב בכל הפורמטים המקובלים. המחיר הוא עד 200 שח. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by Ash Binary,

שמתי לב שבכוננים קשיחים (של כל החברות) יש כמו 2 סדרות שונות של הגודל של הכוננים סדרה 1 80 G 160 G 320 G סדרה 2 250 G 500 G 1 T יש בין 2 הקבוצות האלה הבדלים במבנה ? איזה ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  16. יש לי מארז Arctic cooling t2 ואני לא מצליח להוציא את הצורב החוצה מהמארז. יש לי שיטת הרכבה של סיכות, לא של ברגים. אז מישהו יודע איך לעזור לי להוציא את הצורב מהמחשב? תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by max_shifrin,

שלום, יש לי צורב DVD PIONEER 108 DVR עם קושחה 1.20 (הכי עדכנית שיש) יש לי בעיה לבדוק שגיאות C1 C2 על דיסקי DVD משום מה... כשאני מנסה להפעיל את הבדיקה הנ"ל ב NERO TOOLKIT הוא חושב כמה שניות וזורק הודעה COULD NOT INITIALIZE TEST. במידע שהוא מציג על הצורב הוא אומר אבל שהצורב כן תומך בניתור שגיאות כאלו. (INFOTOOL) רעיונות?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by Fungus Funk,

אם יש לי שני כוננים קשיחים של 300GB האם אני יכול לעשות רייד רק עם 50GB מכל כונן בכדיי שיהייה כונן לווינדווס עם מהירות כפולה ? דרך אגב, איך נקרא הרייד שמכפיל את המהירות ..?

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by Black_eagle,

שלום. קניתי HD מסוג: WD1600JS , חיבור SATA2. השאלה שלי האם אפשר לחבר את ה HD בלי לכבות את המחשב? האם זה יגרום או לא נזק? תודה

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  20. יש לי שתי מדיות dvd -rw משני דגמים שונים שכבר בעבר עם הצורב הקודם השתמשתי בהם,עכשיו כשאני מנסה לבצע אימג' לדיסק שלי ומנסה באמצעות Ghost לעשות זאת ישירות למדיה הצורב אחרי מחשבה פשוט מוציא לי את המדיה ומבקש אחרת. את המדיות מחקתי באמצעות Nero גם בצורה מהירה וגם בצורה מלאה וכל פעם שמנסים לעשות אימג' לדיסק הצורב מסרב לקבל אותן. אציין כי לצרוב data למדיות אלו מתוך ה windows כן נעשה. גם לאחר עדכון Frimeware לצורב התופעה מתרחשת. ב LG הקודם לא הייתה לי בעיה! אודה לעזרה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by Xebu,

שלום לכולם, יש לי שאלה שלא הצלחתי למצוא מענה בשבילה והחלטתי להתייעץ פה יש לי כרגע ספק של SeaSonic 430W שמחזיק 2 HDD הראשון של 500GB WB 7200RPM והשני הוא 2TB של סמסונג HD204UI אני רוצה לרכוש כעת HDD נוסף (כנראה של 2TB או 3TB) אבל פוחד שהספק אולי לא יצליח להחזיק את כל ה3 דיסקים. האם יש בסיס לחשש שלי? או שניתן לרכוש עוד HDD בלב שקט? אם יש צורך במידע על רכיבים אחרים של המע' אנא אמרו. תודה רבה לכם.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by Shlagr,

יש לי מחשב עם SATA ומן הסתם עם חיבור ide רציתי להוסיף עוד 2 דיסקים קשיחים בחיבור ide והוא לא זיהה לי אותם מה עושים?<

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by vacuuuum,

האם הדיסקים המהירים ביותר שקיימים היום בשוק צריכים SATA 3 כדי לנצל את מלוא עוצמתם? או שSATA 2 מספיק ו3 זה סוג של גימיק?

24. שלום לכולם יש לי צורב של LG ורשום עליו שהוא צורב DL אבל כאשר קניתי דיסק כזה הוא לא קרא אותו אבל דיסקים של DVD רגילים הוא כן צורב וכשהלכתי למוכר אז הוא אמר שהוא חושב שצריך כמות מינימלית של ראם . לי 256 ראם האם זה הגיוני? הדגם: GWA4161B

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by niva401,

לדיסק מסוג SATA2 - מבחינת אמינות ושקט- האם seagate או western digital?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.