עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. לפני כמה ימים הוספתי דיסק קשיח למחשב. חיברתי אותו בצורה כזו: - = כבל IDE לוח-דיסק קשיח(עליו מותקן אקספי)-CD ROM לוח-דיסק קשיח-צורב DVD הדיסקים הקשיחים הם master והכוננים הם slave את שני הדיסקים הקשיחים ואת ה CD ROM המחשב מזהה. את הצורב הוא לא. ( הצורב היה לפני על master והעברתי אותו ל slave ). זה משנה איזה רכיב נמצא בקצה הכבל ואיזה באמצע? מה כדאי לעשות כדי שהצורב יזוהה?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  2. היי רציתי לשאול אם אני אחבר דיסק של SATA1 בנוסף לדיסק שיש לי SATA2 WD 250 על לוח האם G31 , האם זה יגרום לבעיות כל שהם?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  3. מחקתי מהמחשב קובץ RAR של 2ג'יגה ואחד של 600 MB..איך להחזיר? T_T אני חייב אותם ומחקתי אותם בטעות! יש דרך להחזיר איכשהו?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  4. טוב, אני נתקלתי בדבר שאף אחד עוד לא נתקל בו (כולל ב cdfreaks), אז אני אשתף אתכם ככה אולי אם למישהו תהיה בעיה דומה, הוא יוכל לפתור אותה מבלי לבכות על הצורב. הכל התחיל ביום בהיר אחד....סתם, אז ככה, צרבתי סתם משהו (סרט גיבוי) על מדיית DVD-RW, באתי לעשות rip מהמדיה לדיסק הקשיח שלי ושמתי לב שהוא מעביר את הקבצים ממש לאט (מהירות 1.4X), זה אף פעם עוד לא קרה לי, תמיד הוא היה מגיע למהירות המקסימלית (16X).... שימו לב שאני משתמש בקושחה הלא רשמית. טוב, עשיתי cancel אני לא אחכה כל כך הרבה זמן, באתי למחוק את המדיה, מחקתי, באתי לצרוב אליה שוב ו...הבאפר התחיל להשתולל כמו נרקומן בלי סם, ושאני מזיז את העכבר הוא זז לאט, פתחתי את ה task manager ואני רואה שהמעבד על 50% (HT אז זה כמו 100), אבל …

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  5. יש לי לוח אם של ג'יגהביט דגם: ga-945p-s3 ( http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2324 ) בלוח אם הזה יש לי רק חיבור אחד של IDE ואלייו מחוברים צורב DVD ודיסקשיח, בשביל לחבר עוד דיסקשיח חיברתי כרטיס PCI שנקרא "אולטרה100" ( http://www.promise.com/product/product_detail_eng.asp?segment=Non-RAID%20HBAs&product_id=11 ) התקנתי וינדוס על אותו דיסקשיח שמחובר למחשב בעזרת ה"אולטרה100", ההתקנה עברה יפה והמחשב עובד אבל עם קצת לאגים בזמני טעינה (דוגמה אם אני שומע מוזיקה ואני בא לטעון איזה ישום אז המוזיקה קופצת באופן ממש ממש מרגיז!) אם אני מחליף את החיבור של הדיסקשיח עם הצורב DVD אז הוינדוס שמותקן על הדיסקקשיח הנוסף עובד בלי לאגים בכלל אבל …

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  6. תנו לי המלצות צרפו את הסיבה לבחירתכם, ומה המחיר המשוער. תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  7. Started by gtf,

זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה??

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by hagay21,

חוץ מהעובדה שזה sata מול ide מה ההבדל ביצועים אם בכלל?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by nathan932,

ברשותי צורב מסוג DVD RW NEC 3550. האם מישהו יודע באילו סוגי מדיות הוא תומך? (הכוונה דיסקים לסרטים, לא למוסיקה)

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  10. שלום לכולם! אחרי שקראתי והבנתי את כל העניין של ה-RAID (תודה ענקית ל-taotao ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=264081.0 נשארתי עם 2 שאלות: האם אפשר להקים שני מערכי RAID על בקר אחד/ לוח אם אחד (שיש עליו בקר RAID מובנה)? כלומר שאם יש לי 4 דיסקים קשיחים, הם למעשה יתפקדו כמו 2 דיסקים במערך RAID 1 יכול להתבצע? האם ניתן לחלק לפרטישן (PARTATION) מערך של דיסקים ב-RAID 1? כלומר אם יש לי שני דיסקים קשיחים שכ"א הוא 500 גיגה והם מחוברים יחד בRAID 1 האם ניתן ליצור ש50 גיגה יהיו של מערכת ההפעלה - כונן C ושאר ה450 גיגה יהיו כונן D אפשרי? האם יש המלצות ל בקרים מסוימים - חברות, דגמים וכו'? אני חושב לקנות את הלוח אם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by iyehuda,

http://atomchip.com/_wsn/page4.html

12. אוקי אני תכלס מכיר תדרך להבדיל בין אם יש או אין 8 מגה באפר בדיסק קשיח ואני רוצה להיות בטוח שאני זוכר נכון ולא מתבללבל..אז ככה רק תאשרו אם אני צודק או תתקנו אם אני מתבלבל אוקי ..ככה: הארדיסק נגד של ווסטרן , אם רשום עליו JB מיכך אני מסיק שהוא בעל 8 מגה באפר ..[האם אני צודק ?] והארדיסק שוב לצורך העניין של ווסטרן אם אני רואה שרשום עליו BB אני יכול להסיק מכך שהוא הגרסה הרגילה בעל ה2 מגה באפר [האם גם פה אני צודק?] תודה לכל העוזרים..

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by gjook,

שלום לכולם התחדשתי בכונן : SAMSUNG F1 1TB HD103UJ על פי המלצתכם, בכל מקרה על מנת לחבר אותו אני צריך כבל sata , מה שלא הגיע עם הכונן , האם אני הייתי אמור לקבל אחד כזה , או שנהוג שקונים בנפרד? (באתר לא צוין שמגיעים כבלים לחיבור הכונן-מה שנראה לי מאוד טריוויאלי..)

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  14. אהלן אני מעוניין לעשות מערך RAID במחשב שלי, השאלה היא האם אני חיב אותו הארד דיסק בול אותו הדבר או שאפשר לשחק עם זה בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by totbod1,

לאור הגי'גהבייטים הולכים וגדלים על המחשב שלי, החלטתי לשים לזה סוף ולקנות כונן חיצוני. ראיתי את הדגם הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=705478 השאלה היא האם הוא שווה? אני לא כ"כ אצטרך לנייד אותו, בשביל זה יש לי DOK, ז"א שאני אוכל לקנות אחד גדול (3.5"). איזה דגמים של 3.5" מומלצים? נניח של 500GB, כי ה1000GB כבר יקר מדי.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by idankek,

שלום חברים. אחי קנה צורב דיוידי די טוב.. אני בד"כ מוריד סרטים מאימיול ומליים וואיר. אין לי מושג איך רואים את זה במחשב כאשר אני לוחץ על "לאנץ"בליים וואיר זה לא עושה כלום.. בבקשה שימו קישרוים מאיפה להוריד תוכנת צריבה ותסבירו לי שלב שלב איך לעשות זאת. ואגב אין לי דיוידי דיואקס בטלוויזיה אם זה משנה.. בתודה רבה.!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  17. Started by O.G.D 2k5,

שלום יש לי צורב ASUS CRW-5224A ואני משתמש בנרו 6.6.3.0 ואני לא מצליח לכתוב על דיסקים של 750-900 ונראה לי שאני יכול אז תענו במהרה כי אני צריך לצרוב משהו שהוא 760 והוא מזהה לי את הדיסק של 800 בתור דיסק של 700 רגיל מה לעשות????????????????

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by sbc1969,

שלום לכולם, אני מחפש כונן איסחון נייד, בגדול הייעוד שלו יהיה לאיחסון סרטים וגיבוי המחשב (סדר גודל של 500 GB עד 1 TR) ושאני אוכל לניידו. להבנתי WD היא חברה מרכזית בתחום ואני שמתי עין על ה: My Passport Essential SE 750 GB במחיר של 120$ וה-My Passport Elite 500 GB של WD במחיר של 60$ לכן אשמח לדעת, לפני הקניה להתעייץ במספר שאלות: 1.) האם יש חיבורים מהירים יותר בתחום מאשר USB 2/3? 2.) מהן החברות המומלצות בתחום? מהו טווח המחירים הריאלי? 3.) האם הכוננים שבחרתי נחשבים סטנדרטים ובשימוש? 4.) אני יודע שזה נשמע מטומטם...אבל הכוננים האלה הם כונן קשיח או שזה כמו DOK, כונני פלאש למיניהם? אם לא...האם יש כוננים אחרים בנפחים כאלה שהם כן? הכיוון הזה שווה בכלל? 5.) מישהו הבין את ההפרש ב…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  19. לפי התמונה זה ההארדיסק השלישי עם ה 500 ג'יגה אני רוצה להפעיל אותו ושיעבוד גם על מחשבים אחרים אני חייב לציין שזה עבד קודם ויש לי עליו מידע ,אני לא יודע על מה לחצתי וזה כבר לא מזהה אותו תודה רבה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by gal atedgi,

איך אני צורב משחק לסוני 2? צריך לעשות משהו מיוחד?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב במשרד שאני צריך לעשות לו גיבוי על בסיס יומי, ולכן חשבתי שהפתרון הכי נוח הוא דיסק קשיח חיצוני. יש למישהו רעיון אחר? ואיזה הארד דיסק חיצוני כדאי לקנות, כל עוד הגודל הוא 80GB (לא צריך יותר, אלא אם ההבדל הוא של כמה שקלים. ובאיזה חיבור כדאי להשתמש? הבנתי שהכי מהיר זה ESATA, אבל אין לי חיבור כזה במחשב, אז מה עושים? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by mifam,

מישהו יודע למה ההארדיסק שלי חסר מנוחה? כל הזמן מתבצע איזשהו access, ומעבר לזה שהוא די רועש אני מניח שזה לא מוסיף לו בריאות. רעיון למישהו? אגב - לא עושה רושם שיש process אחד ספציפי שמעסיק אותו במיוחד. תודה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by TimoTy,

שלום יש לחבר שלי מחשב ישן (פנטיום3) והוא מחפש איזשהו כרטים כדי לחבר את הצורב ללוח אם אמרו לו משהו סקזי.... יש למישהו מושג מזה ואיפה אפשר להשיג את את זה? ועוד שאלה קטנה... איזה WIN מומלץ להתקין על המחשב ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  24. HITACHI 80GB 7200rpm ATA 2 מגה באפר איך אני מחבר?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by drbrain,

עבור X-DUDE - חבל שנעלת את הנושא שלי כל כך מהר יכולת לתת מידע לקרוא ואכן קראתי אותו והבנתי הכול דבר אחרון שנשאר לי זה איזה צורב לקנות על פי המודעה הקודמת אני מחפש צורב אמין ואיכותי עם מינימום שגיאות זה הכול !!! לא צריך להתעצבן וישר לנעול יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים