אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לרכוש Kingston Travaling 8g אני אשמח לשמוע דעות על החברה ועל המוצר...
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום התחילו לי רעשים של קליקים ב-HD ועכשיו המחשב לא עולה,יש מצב ש-HD מת אבל יש לי עליו מלא חומר, רציתי לדעת אם יש איזשהו דרך להציל את כל החומר? האם זה יכול להיות SOFTWARE או HARDWARE ? תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן קשיח, רצוי פנימי אבל גם חיצוני מתאים, בעל יחס עלות/נפח משתלם. הנפח הרצוי עבורי הוא 6T אבל אם יש כונן משתלם יותר בנפח נמוך יותר אעדיף לקנות שניים-שלושה כאלו במקום אחד פחות משתלם. אין לי העדפה לאף חנות וגם רכישה מחו"ל באה בחשבון, כל עוד יש משלוח לארץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב DVD PIONEER 108 DVR עם קושחה 1.20 (הכי עדכנית שיש) יש לי בעיה לבדוק שגיאות C1 C2 על דיסקי DVD משום מה... כשאני מנסה להפעיל את הבדיקה הנ"ל ב NERO TOOLKIT הוא חושב כמה שניות וזורק הודעה COULD NOT INITIALIZE TEST. במידע שהוא מציג על הצורב הוא אומר אבל שהצורב כן תומך בניתור שגיאות כאלו. (INFOTOOL) רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן, יש לי 3 מחשבים בבית מהם 2 לפ-טופים שאותם אני רוצה לגבות. יש לי גם כונן DVD לגיבי קריטי אבל אני רוצה לקנות דיסק של כ- 100 ג'יגה על-מנת לגבות את כל ספריית התמונות והסרטים, וכן את כל המסמכים, PST ושאר המחשב. הטווח מחירים שאני מחפש הוא 300-450 ש"ח. נפח של 80-250 ג'יגה - לא קריטי כל-כך... אני מתלבט לגבי איזה כונן לקנות, ולמרות חיפוש קצר בפורום לא מצאתי תשובות לכל השאלות שלי אז אשמח אם תעזרו. 1. אני מכיר 2 אופציות של הארדיסק שמתחבר עם USB, אחד קטן ואחד גדול עם חיבור לחשמל. שמעתי שיש אופציה שלישית של חיבור ל- HUB של הרשת ישירות עם הכונן קשיח. תוכלו לפרט לי לגבי אופציה כזו? זה קיים בכלל? מחיר? כדאיות? 2. במידה ואני מחליט על הארדיסק USB כזה, הבנתי שהיתרון וחסרונות של הנייד ב…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעשות את הרכישה הזאת. הבעיה שלי היא שאני לא כל כך מבין בצורבים. אז השאלה שלי היא לפי אילו פרמטרים בוחרים צורב טוב. התקציב שלי הוא 300 שקל, ואני אםילו לא יודע על מה הכסף שלי הולך. אז אם מישהוא יוכל להמליץ לי על צורב משתלם מבחינה כלכלית, ויסביר לי גם למה הוא כזה טוב ועל מה אני מוציא את הכסף שלי אני אודה לו מאד!.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי שתי מדיות dvd -rw משני דגמים שונים שכבר בעבר עם הצורב הקודם השתמשתי בהם,עכשיו כשאני מנסה לבצע אימג' לדיסק שלי ומנסה באמצעות Ghost לעשות זאת ישירות למדיה הצורב אחרי מחשבה פשוט מוציא לי את המדיה ומבקש אחרת. את המדיות מחקתי באמצעות Nero גם בצורה מהירה וגם בצורה מלאה וכל פעם שמנסים לעשות אימג' לדיסק הצורב מסרב לקבל אותן. אציין כי לצרוב data למדיות אלו מתוך ה windows כן נעשה. גם לאחר עדכון Frimeware לצורב התופעה מתרחשת. ב LG הקודם לא הייתה לי בעיה! אודה לעזרה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לינק http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3907 אם יש משהו זול יותר וברמה שלו אשמח לקבל לינק תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
היי, התקנתי את ה 640AAKS (תאריך יצור בינואר 09) וראיתי פה כל מיני הגדרות עם תוכנות וכאלה, שמשפר מהירות? איזה הגדרות לשים ואיך? ואם יש המלצות? לא להעביר אליו קבצים בימים הראשונים? יש לציין שהכל במחיצה אחת, והכונן ישמש רק לסרטי HD וסרטי DVD (יש לי כונן נפרד לXP ולמסמכים,תוכנות וכאלה...) הכונן חדש ואין עליו כלום עדיין, ועשיתי אותו NTFS. תודה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
חשבתי על הכונן הזה של סמסונג HD501LJ הוא עדיף על aaks או על ys של wd ?איזה כונן 500 יהיה בחירה הכי נכונה מבחינת קור\שקט\אמינות ויחס עלות מול תועלת?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מהו המחשב המינמלי שאפשר לקנות שיתמוך ב250GB? (פנטיום 3 733, פנטיום 3 1000, וכו) כמובן עם XP SP2
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב של LG ורשום עליו שהוא צורב DL אבל כאשר קניתי דיסק כזה הוא לא קרא אותו אבל דיסקים של DVD רגילים הוא כן צורב וכשהלכתי למוכר אז הוא אמר שהוא חושב שצריך כמות מינימלית של ראם . לי 256 ראם האם זה הגיוני? הדגם: GWA4161B
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי צורב חדש ASUS מדגם : DRW-2014L1T משום מה , כאשר אני מנסה לצרוב כרגע DATA DVD בעזרת NERO 7.59 הצריבה נתקעת... אני רואה את המסך של הצריבה של נרו , הטיימרים זזים , אני שומע את הצורב עולה ויורד במהירות הסיבוב שלו כל בצורה שווה , אי אפשר להפעיל שום תוכנה חדשה , התוכנות שכבר רצו כאשר התחלתי את תהליך הצריבה פועלות כרגיל , כאשר אני עושה ABORT לצריבה , הנרו לא נסגר ואני שומע את הצורב ממשיך לסובב את הדיסק במהירות עולה ויורדת בקצב קבוע. אם אני עושה SHUTDOWN למחשב כל התוכנות נסגרות חוץ מנרו והמחשב לא נכבה (הצורב ממשיך להסתובב). תופעה מוזרה ביותר. עד עכשיו צרבתי עם הצורב 2 דיסקים של DVD אבל באמצעות norton ghost וזה צרב לי כמו שצריך , צרבתי דיסק רגיל רב פעמי (כולל מ…
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ראיתי שכולם ממליצים על פיונר זה PIONEER DVR-111D X16 DUAL LAYER? כי אני הולך להזמין אותו ב250 שקל זה הצורב הכי טוב במחיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול חבילה של 25 DVD-R תוצרת TEAC מהירות כתובה X8 מראה כסוף עם לוגו של TEAC ה NERO מראה עד X12 ה NERO מראה MID=TYG02 ביצעתי גם בדיקה. השאלה האם זה מקורי או מזוייף ואיך ניתן לדעת (מניח שמהבדיקה) מה פחות או יותר אומרות הבדיקות ?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 3 HD, אך אין לי מספיק חיבורי חשמל בשביל לחבר את הHD השלישי. אני לא מוצא משום מקום מפצל חשמל. מה אני יכול לעשות כדי לחבר את הHD השלישי .? או איפה יש מקום שאני יכול לקנות מפצל חשמל. תודה רבה ..
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
לפי מה שאומר הנרו יש בעיה בתקשורת והתקשורת נכשלה וזאת לאחר כמה אחוזים בצריבה של COPY CD כאשר ON HTE FLY מופעל .... (4X) בצריבה רגילה מן הדיסק הוא מצליח לא רע במהירות של 8X זה ימאהה 2100....
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/article/268/1 מיותר לציין שהצריבה מושלמת בסה"כ בצורבים: BenQ DW1655 Lite-On SHM-165P6S NEC ND-4571A Philips DVDR1660 Pioneer DVR-111 Plextor PX-760A המדיות הם MCC 03RG20
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שדובר בהנושא הזה כבר רבות אבל אני חיב להחליט ולא יודע לאיזה כיוון ללכת ואנ יחייב את עזרתכם למרות שבטח נמאס לכם בל: את איזה צורב כדאי לקנות ולא חשוב המחיר NEC 3500 או NEC 3520 אנא תעזרו לי :s05: ???
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בעזרת נרו או דימון טולס (או כל תוכנה אחרת, אבל שתיהן עדיפות)?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום חברים. אחי קנה צורב דיוידי די טוב.. אני בד"כ מוריד סרטים מאימיול ומליים וואיר. אין לי מושג איך רואים את זה במחשב כאשר אני לוחץ על "לאנץ"בליים וואיר זה לא עושה כלום.. בבקשה שימו קישרוים מאיפה להוריד תוכנת צריבה ותסבירו לי שלב שלב איך לעשות זאת. ואגב אין לי דיוידי דיואקס בטלוויזיה אם זה משנה.. בתודה רבה.!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
לוח אם GA-K8NF-9 http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm על הכונן אתקין את הXP . שמעתי שאין ממש הבדל בין PATA ו SATA ... האם יש הבדל בביצועים בינהם (חשבתי בכיוון CAVIER SE של WD מקריאה בפורומים ובביקורות) אגב הכונן צריך להיות 160 או יותר וכמובן שקט (בשביל הסונטה שלי ) דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כונן איסחון נייד, בגדול הייעוד שלו יהיה לאיחסון סרטים וגיבוי המחשב (סדר גודל של 500 GB עד 1 TR) ושאני אוכל לניידו. להבנתי WD היא חברה מרכזית בתחום ואני שמתי עין על ה: My Passport Essential SE 750 GB במחיר של 120$ וה-My Passport Elite 500 GB של WD במחיר של 60$ לכן אשמח לדעת, לפני הקניה להתעייץ במספר שאלות: 1.) האם יש חיבורים מהירים יותר בתחום מאשר USB 2/3? 2.) מהן החברות המומלצות בתחום? מהו טווח המחירים הריאלי? 3.) האם הכוננים שבחרתי נחשבים סטנדרטים ובשימוש? 4.) אני יודע שזה נשמע מטומטם...אבל הכוננים האלה הם כונן קשיח או שזה כמו DOK, כונני פלאש למיניהם? אם לא...האם יש כוננים אחרים בנפחים כאלה שהם כן? הכיוון הזה שווה בכלל? 5.) מישהו הבין את ההפרש ב…
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לאחרונה הופיעה לי בעיה באחת המחיצות שבהארדיסק לא ניתן לפתוח או להשתמש באף אחד מהקבצים שבאחת המחיצות כל נסיון לשימוש גורר הודעה שגיאה כזאת: Can not open או כל נסיון להעתיק את הקבצים למקום אחר גורם לשגיאה הבאה: Can not copy access is denied Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use מה יכולה להיות הבעיה? יש אולי כלים כלשהם לתקן את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ערב טוב , יש לי הרדיסק , 160GB של היטאצ'י , קניתי לו קופסה מיוחדת שממירה את הIDE שלו לUSB , והכונן מקבל חשמל 12V מספק חשמל חיצוני .. השאלה שלי היא ככה , הם ניתן לחבר עוד הרדיסק בגישור על ההרדיסק הנוסף (הכוונה ששניהם יקבלו גם חשמל מהשנאי החיצוני...) , והם המעגל הממיר מ-IDE לUSB יוכל להתמודד עם זה? תודה מראש, אסף.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-