אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
משעשע ביותר http://www.hitachigst.com/hdd/research/recording_head/pr/PerpendicularAnimation.html
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלומות יש לי היום דיסק קשיח ישן של WD 40 ג'יגה ( בן כמה שנים ), עם 2 מגה באפר- בקיצור הרכיב שיותר מגביל אותי מבחינת ביצועים. אני בקרוב קונה דיסק 160 חדש, עכשיו כמה שאלות ברשותכם: 1. אם אני אצרף את הדיסק הישן, הוא יכול להאט את המערכת? ( הבוט יהיה מהדיסק החדש כמובן ) 2. לוח האם שלי תומך SATA 1, לפי מה שהבנתי אם אני אקנה SATA2 לא תהיה בעיה- נכון? 3. יש עדיפות לאחת מהחברות? ( WD MAXTOR וכו' ) תודה
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
תמיד יש מצב שימכרו מזוייף או לא אמיתי, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת את הנתונים והביצועים המקוריים איך אני בודק את זה? לדוגמה אני קונה ארדיסק עם מהירות של 15 אלף סיבובים לדקה אני רוצה לדעת שהוא באמת עושה את ה15 אלף סיבובים לדקה יש איזה ספידומטר אלקטרוני שיכול להראות לי את זה או נוסחאה כל שהיא שבעזרת ניתן יהיה לחשב זאת? או למשל את הזיכרון מטמון של הארדיסק איך אני בודק שהוא באמת 16 ולא 8? בתודה מראש שגב שטובי!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
חשוב שיצרוב בכל הפורמטים (כולל RAM) ושיהיה הכי מהיר בכל הפורמטים. פרט לזה שיהיה של חברה גדולה (רצוי LG), ואחרי כל זה - שיהיה זול. ראיתי כמה דגמים של LG בZAP ולא ממש מצאתי הבדלים בהם. חשוב לבדוק שם משהו מיוחד? יש הבדל בין צורב USB2 לFIREWIRE במהירות (אם אני לא טועה USB2 מהיר יותר מFIREWIRE 400 - שזה מה שיש לי בנייד)?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי צורב של Liteon ויש לי בעיה, שאני צורב משהו מהמחשב אז הוא צורב מעולה, אבל שאני רוצה לצרוב מדיסק לדיסק אז הוא משתמש רק בחצי מה-buffer ואז הצריבה לוקחת המון זמן. בסוף הוא צורב אבל זה מעצבן לחכות כל הזמן בערך 20 דקות. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני תוהה לגבי קניית דיסקים עם הצורב הנ"ל (LG GSA-H62N). קודם כל, הבנתי שעדיף לקנות DVD+R (לפי הנושא הנעוץ). אז השאלה שלי, האם כדאי לי לקנות DVD+R DL, של 8.5 ג'יגה? כי הבנתי שיש גם דיסקים DVD שהם, למשל, כפולי הנפח של DVD+R DL רגיל - 17 ג'יגה לדיסק. (2 שכבות, ו-2 צדדים). יש כאלה להשגה בכלל? הצורב שלי תומך בהם? בנוסף, ראיתי דיסק "HD DVD+R" של VERBATIM. מה זה? מה השוני בינו לבין דיסק רגיל? הצורב שלי תומך? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מבקש המלצה לי על דיסק קשיח חיצוני בקיבולת של לפחות טרה (1000 גיגה) ,חשוב שהיה אמין ומהיר וכמה שניתן יותר קטן.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הייתי אתמול בחנות מחשבים והמוכר אמר שהכי טוב זה לרכוש כונן קשיח אחד בנפרד לשמש ככונן C עבור מערכת ההפעלה בלבד, ללא מחיצות. הוא טוען שכך היציבות, הביצועים והאמינות של המערכת ישתפרו. עד היום היה לי כונן של 250GB וחילקתי אותו לשתי מחיצות שאחת מהן היא 60GB עבור כונן C. האם הוא צודק?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב DVD שיכול לצרוב דיסק רגיל על 48X ומה שקורה אני נכנס לנרו מכניס את מה שאני רוצה לצרוב ואז לוחץ על צריבה. עכשיו אני בוחר את מהירות הצירבה 48X ומכניס את הדיסק ואך שהדיסק נכנס המהירות יורדת ל24! והדיסק יכול לעמוד עד 52X אז למה זה קורה למה הוא מוריד את המהירות למרות שדיסק יכול יותר מהר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש Kingston Travaling 8g אני אשמח לשמוע דעות על החברה ועל המוצר...
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~SPD5230CC~7~0.htm אני רואה כוננים קשיחים חיצוניים בנפח 1TB במחיר הזה... למה הכונן הזה כל כך יקר ? מה מיוחד בו?וזה באותו המחיר כמעט בכל החנויות.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום התחילו לי רעשים של קליקים ב-HD ועכשיו המחשב לא עולה,יש מצב ש-HD מת אבל יש לי עליו מלא חומר, רציתי לדעת אם יש איזשהו דרך להציל את כל החומר? האם זה יכול להיות SOFTWARE או HARDWARE ? תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
לינק http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3907 אם יש משהו זול יותר וברמה שלו אשמח לקבל לינק תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום אז כמו שרשמתי אני עומד לקנות מחשב חדש ההארד דיסק יהיה : SATA II 160G rpm 8B 7200 עכשיו רציתי לשאול עם אני מחבר תהארד דיסק של המחשב שלי [ בן 6 שנים ] [הארד דיסק = 40GB 2MB ] אז יהיה כבר ווינדוס על המחשב החדש עכשיו השאלה שלי זה עם הווינדוס יהיה על ההרד דיסק הזה של ה 40 גיגה 2 מגה עם המחשב יהיה מהיר כמו שהוא צריך להיות? כאילו הוא יריץ מהר משחקים והכל וכ"ו........ או שאני צריך לפרמט אותו ולהתקין ווינדוס על ההארד דיסק החדש? תודה לעוזרים ...... =] ( אני לא יודע לפרמט תמחשב אז עם צריך תוכלו לתת לי מדריך? תודה רבה ... )
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, ברשותי צורב YAMAHA CRW2200E, לאחרונה משום מה הוא לא צורב. אך זאת לא באופן מולחט - לדוגמא בתוכנת נירו הצריבה מתחילה ואז בערך באחוז 7 היא לא ממשיכה להתקדם. אין שום הודעת שגיאה והדיסק לא יוצא. אפילו אם אני מכריח להפסיק, התוכנה ניסגרת אבל הצורב בכלל לא מגיב ולא מוציא את הדיסק. לעומת זאת, בצריבה הרגילה של וינדוס הצורב צורב, ניסיתי לצרוב סרט דרך הצריבה של וינדוס והוא צרב לדעתי בלי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה? עידכנתי את הקושחה להכי חדשה, ניסיתי גם ASPI אחר, דרייבר IDE אחר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתנתח את ההארד דיסק. כמה סקטורים תקינים וכו מישהו מכיר??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היתכן כי יש דיסקים קשיחים הפועלים גם בטכנולוגיה של sata 2 וגם בטכנולוגיה של ide/ata? האם הכונן WD2000JS Western Digital הוא כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי 80 ג'יגה במחשב ועם כל ההורדות שלי זה לא מספיק. אני חייב עוד מקום לכן אני רוצה דיסק קשיח 450שקל כמובן שsata 2 7200 rpm החברה לא חשובה למרות שאני יודע שwestrn digetal מאוד טובים מינימום 250 ג'גיה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה יש לי מחשב שההארד דיסק שלו 20G אבל משום מה רואים רק 8G כשהפעלתי תוכנת גוסט לגיבוי , אז הגוסט "גילה" לי שבעצם יש שתי מחיצות ואחת מוגנת מפני גישה הבנתי ממישהו שיש התקן USB שמחברים למחשב ואז ניתן לראות את המחיצה הזו מישהו מכיר \ יודע משהו?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ההארדיסק לא מזוהה בווינדוס אבל בתוכנה הזאת כן באיזה פונקציה לבחור כדי להציל את הקבצים שעליו?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DVD-R, עכשיו רציתי לדעת איך הדיסקים האלו של HP: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=310&cat=18 HP נראית לי חברה דיי רצינית (לא מאמין שהיא גם תקנה מחברה שתייצר באיכות ירודה) אבל מצד שני המחיר דיי מחשיד מישהו מכיר את הדיסקים האלו? הם יהיו לשימוש רגיל (סרטים, משחקים) לא איזה דברים מיוחדים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם יש קשר בין השניים? למשל כאשר הכונן הקשיח מפרוגמנט בכבדות, והרבה פעמים במהלך הצריבה הבאפר הפיסי של הצורב מתרוקן וגם באפר התוכנה של נירו מתרוקן לא מעט פעמים , או שפשוט הכונן הקשיח ישן ולא עומד בקצבים - האם צפויות יותר שגיאות PI או PIF ? או שטכנולגיות ההגנה של הצורבים אמורים לטפל בזה בצורה מושלמת? מנסיון שלי בצריבת מדיית דיוידי כאשר ערוץ ה IDE היה על PIO MODE, התקבלה צריבה עם יותר שגיאות PIF בצורה הזאת: סדרות ארוכות, ולפעמים רצופות, של PIF בגובה 1 או 2, כלומר לא שגיאות פה ושם בגבהים משתנים
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום.ראיתי את הכרטיס I-RAM של גיגבייט והוא תומך רק ב DDR 1 שהוא יקר יחסית ל DDR 2. שאלתי היא כזו : האם יש כרטיס דומה של חברות אחרות שתומך ב DDR 2 ובנפחים גדולים יותר מ 4 גיגה. ה I RAM עובד רק עם 1 גיגה בכל אחד מהחריצים שלו ויש לו רק 4 - כלומר 4 גיגה מקסימום.והרבה אי אפשר לעשות עם כזו כמות נמוכה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה דיסקים של VERBATIM DVD+R x16 made in japan, בעלי מדיה קוד YUDEN000T03. צרבתי דיסק אחד והתוצאות שאני מצרף נופלות בהרבה מהתוצאות שאני מקבל כאשר אני צורב, על אותו צורב ובאותה מהירות, דיסקים בעלי מדיה קוד YUDEN000T02 אשר קניתי לפני כשנה. ניתן לראות את סוג הצורב ואת הקושחה בסריקות שאני מצרף. את שני הדיסקים צרבתי במהירות x12, בהפרש של מספר ימים זה מזה. הסריקות מתבצעות ב 8ECC, אם זה משנה. מישהו יכול להסביר מה פשר ההבדלים הגדולים בין T02 ל T03? זה TY אחרי הכל, לא? אשמח לעצות לשיפור איכות הצריבה על ה T03 או הסבר אפשרי לפשר הצריבה הלא טובה. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המחשב שלי מחולק לשני כוננים C וD כאשר אני בודק ב"מחשב שלי" את כמות הזיכרון הפנוי והתפוס יש הרבה יותר זיכרון תפוס מאשר כשאני בודק את הגודל של כל התיקיות והקבצים בתוך הכונן. זה קורה בשני הכוננים וזה מראה לי שיש כמה ג'יגה יותר מאשר אמור להיות. נ.ב בדקתי גם את כל הקבצים הניסתרים והWINDOWS מותקן בכונן C אשמח אם תגידו לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-