אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
ההארדיסק לא מזוהה בווינדוס אבל בתוכנה הזאת כן באיזה פונקציה לבחור כדי להציל את הקבצים שעליו?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה להרכיב פנל קידמי למארז שיהיה חיבורים SATA 2 + SATA3 וגם חיבורים חיצונים כבלים מ- USB ל- SATA וגם IDE דיסק קשיח גדולים. ובנוסף גם חיבורים כבלים חיצונים מ- USB ל- SATA וגם IDE דיסק קשיח קטנים למחשבים ניידים. בקשר למחשבים ניידים בדיסק קשיח שלהם מנסה לעביר חומר גיבויים מדיסק קשיח גדולים או קטנים חיצונים וגם ההפך למחשב נייח דיסק קשיח גדולים לחיצוני גיבויים. אני חיפשתי בגוגל חנויות בישראל בכל איזור הארץ.ולא מצאתי חנות שמוכרת כבלים מיוחדים כאלה. מישהו מכיר חנות מחשבים או אחר שמוכרת כבלים מיוחדים כאלה? אני צריך דחוף.... בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש כמובן עם הרד דיסק SATA חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט באתר אמריקאי שמתמחה במחשבים שקטים הם ממליצים בין היתר על הרד דיסקים של סמסונג האם זה נכון שזה הרד דיסק שקט יותר משאר הכוננים?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב-ברשותי wd80 gb/jb שנקנה לפני 30 חודש ונותרו 6 חודשי אחריות. בחנות נאמר לי כי האחריות מכסה רק אם יש נזק\קלקול בפועל בדיסק. מקריאה בפורום זה ומעצות שקיבלתי אני מבין שאולי זה מסמן את תחילת סופו. האמת שהדיסק מתפקד בצורה מעולה ומהיר ביותר-ב hdtune הגעתי ל 53avg אין לי מושג מה המדיניות של היבואן ואני אובד עצות. אבקש מאוד עזרתכם לאפשרויות\זכויות שעומדות לפניי.ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הי, אספתי תכונן מTMS חזרתי הביתה והNAS כיבה תצמו (אחרי 4 ימים בהם היה דלוק עם כונן עם 104 סקטורים פגומים) מה אני עושה במצב כזה? מדובר בNAS סינולוג'י DS1821 בRAID 5
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברה אני מחפש כונן חיצנו של טרה בתחום ה 500 שקל נכנסתי היום לאופיס דיפו וראיתי כמה אפשריות שכוללות בינהן: http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/expansion/expansion_desktop/ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731757 ועוד כונן של verbatim נראה לי שהמליצו לי עליו בנתיים הכי אהבתי את הסייגייט, מבחינת עיצוב, ונוחות(הבנתי שלא צריך להתקין שום תוכנה, פשוט לחבר ולהעביר קבצים) אבל אני גם יודע שבזמן האחרון היו בעיות עם סייגיט של קריסת הדיסק וכו' אני יודע שזה משהו שאפשר לתקן בעדכון קשוחה, אבל אני לא בטוח שאני רוצה להסתבך עם זה, איך אני יכול לדעת אם הדיסק הזה הוא אחד מהבעייתים או לא? אשמח אם תמליצו לי על דיסקים נוספים של טרה בתחום ה 500 שקל תודה רבה דביר
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בהתקנה של הWINXP הוא לא מזהה, לא בביוס, לא בדרייברים בסביבת הווידוס. דברים שעשיתי(ולא עזרו) התקנתי דרייברים של RAID לדיסקט, והוא העתיק אותם(עם הF6 וכולי), אבל שוב מערכת ההפעלה לא מזהה אותם. שיחקתי עם הביוס, ש-יעבוד ב IDE וגם NON RAID, או RAID עם SATA, או NON RAID עם SATA. הורדתי מהאינטרנט דרייברים "מעודכנים"..קראתי שיש איתו בעיה ובד"כ מתקינים על SATA 1 ולא על SATA II, אז העברתי את החיבור לSATA1, גם לא עזר. מה עוד? התקע כוח מחובר... לא מבין איפה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כונן חיצוני חדש ואני מעוניין בעזרתכם. השימוש העיקרי לאחסון הכונן יהיה לסרטים/סדרות, וחשוב לי שיהיה לפחות 1 TB. אני צריך חיבור עם USB2.0 והחנויות המועדפת היא ksp, אך בעיקרון אשמח להפנייה לדף המוצר שבזאפ. בנוסף לכך, אני צריך שגודל הכונן יהיה עד 2.5 אינץ', כלומר שיהיה קומפקטי,, נייד וקטן ולא 3.5. ועוד דבר שמאוד חשוב לי, הוא שתמליצו אך ורק על כוננים איכותיים ששורדים לאורך זמן, ושיהיה איכותי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן , קניתי מחשב חדש (לא קניתי איתו כונן פלופי) וכשניסיתי לחבר את הכונן הפלופי אני רואה שבכבל שאני מחבר בין לוח האם לפלופי חסום מעבר אחד ואי אפשר לחבר בינהם , אז רציתי לדעת אם אפשר בכלל להוציא את המקל שאי אפשר להכניס או צריך לרכוש פלופי חדש.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
במחשב שאני רוצה להוסיף לו צורב, קיימים דיסק קשיח וכונן CD. שאלתי: 1.איך אני מזהה אם מדובר ב IDE או SCSI או משהו אחר אם קיים ? 2. במידה ומדובר ב IDE אזי דיסק ראשון אמור להיות primary ? שני slave ? ואם אני מוסיף מדיה שלישית איך היא נקראת ? אני צריך לדעת זאת בכדי לשים את ה jumper שבקשיח במקום הדרוש. אודה למי שיעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש כ 3 כוננים כאשר אחד הוא 160G-80G בשביל מערכות ההפעלה והשנים האחרים הם יהיו טרה וחצי כול אחד באפר של 32 וRPM 10000 תודה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
רכשתי את הצורב הזה ושמתי לב שיש הבדל משמעותי בין מהירות הצריבה שרשומה (ב NERO ) לבין המהירות בפועל. לוקח לצורב דיי הרבה זמן לצרוב כל מדיה גם אם אני שם על מהירות X16 , נסיתי כמה סוגי מדיות והתופעה פשוט קורת בכולם,נסיתי להתקין גם כמה גרסאות שונות של NERO וגם תוכנות צריבה אחרות והצורב פשוט זוחל בצריבה. מדובר בצריבה של DATA רגילה. רציתי לדעת אם יש פתרון לבעיה המתסכלת הזאת?
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה-4120B ל-4160B ל-4163B? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
שלום רב! בעקבות המסכים הכחולים שתוקפים אותי בתקופה האחרונה החלטתי להשתמש בתוכנה Acronis Drive Monitor התוצאה הייתה 38 אחוז גרוע מאוד מאוד האם יתכן שהמסכים הכחולים קראו כתוצאה מזה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מגה הרץ לוח של פיסי פרטנר עד היום היה לי סידירום רגיל וצורב של LG 24X10X40 הצורב כבר התעייף אז היום קניתי צורב חדש של LG צורב DVD לא זוכר את הדגם הוא עולה 250 אחריי שאני מחבר את הצורב המחשב נתקע במסך הפתיחה ולא ממשיך לווינדוס ושחיברתי את הצורב הרגיל הכול עבד רגיל הלכתי לחנות ולקחתי צורב אחר של חברת NEC גם צורב DVD וגם חיברתי אותו והמחשב לא עלה לווינדוס נתקע גם במסך הפתיחה איפה שרשום מהירות מעבד רציתי לדעת מה הסיבה שהמחשב לא עולה לווינדוס האם זה בגלל שהלוח ישן אז הוא נתקע או שזה לא קשור? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם!:] (אני מקווה שזה קשור לפה) יש לי שאלה, קצת משונה, בנוגע לאיכסון המחשב עצמו. יש לי מלבן כזה, שלתוכו נכנס המחשב. השאלה שלי, האם זה טוב למחשב להיות במקום דיי צר? האם עדיף לשים אותו כבר על השולחן עצמו? תודה רבה!:]
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
http://www.trustedreviews.com/article.aspx?head=12&page=1585 אומנם מאוד לא רציני, אבל לפחות חיובי (למרות שקטלו את מהירות הצריבה שלו ב X16). לכל בעלי ה NEC
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי.. כמו שבטח הבנתם, אני מחפש המלצה להארד דיסק חיצוני לפי מה שראיתי, מבחינת יחס מחיר/תמורה הכי משתלם לקנות 500GB. רציתי לדעת איך ההארד דיסק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5268 והאם יש המלצות אחרות... ההארד דיסק מיועד (בעיקר, אבל לא רק) לחיבור לסטרימר (מזרים מדיה) בחיבור USB ע"מ לראות סרטים מההארד דיסק הנייד... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
קיבלתי הרד דיסק חדש 120 גיגה של WD אם 8 מגה באפר... עכשיו אני רוצה לחלק אותו ככה 20גיגה למערכת הפעלה וכל השטויות (אופיס,3DMARKIM ועודש שטויות) וה-100גיגה הנותרים לצחיצה אחרת... איך אני עושה את זה?? :-\
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות הארדיסק נייד ומתלבט בין שני אלה של חברת transcend: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717077 והשני: http://ksp.co.il/?uin=13197 בגדול המטרה- גיבוי של קבצים, דרישות -שיהיה מהיר מספיק בהעברה וכמה שפחות תקלות תודה רבה ! אגב אם יש דגם אחר שאתם יכולים להמליץ לי אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
איזה הארדיסק חיצוני של 500GB, מחברה מסוימת, אני יכול לקנות הכי טוב, עד 2,000¤ ? איזה חברה, ודגם? חיבור USB כמובן 16MB בפאר * שיהיה שקט * וחשוב מאוד שיהיה מקורר היטב. אממ זהו כעקרון אם יש עוד שאלות , אתה מוזמנים לשאול תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-