אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום. בהתחלה רציתי לרכוש DOK על מנת לעבוד עם תוכנות בגרסאות PORTABLE.שהן ניידות ונוחות לאחרונה גילית שאפשר להתקין על כוננים קשיחים ממשק שניקרא PSTART ויש את רוב תוכנות התחזוקה של המחשב גם בגרסאות ניידות שאלתי היא האם הכונן ההייברידי של סמסונג בעל ה 256 מגה באפר יהווה בחירה טובה או כל כונן למחשב נייד (יש לי דגם נוסף של סמסנוג שאני כבר כמה זמן מתעניין עליו HM250JI ) זה ההיברידי http://tms.co.il/product/3173 וזה הרגיל http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1021 יש הבדל בנפח כמובן אבל זה לא עקרוני כל כך. שימוש הכונן יהיה כמו זיכרון נייד ולווא דווקא איחסון מסיבי. האם הבאפר 256 ישפר עבודה ??? והאם כדאי לוותר על ה 250GB לעומת 160GB עם באפר 256 התוכנות הניידות לא תופס…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכם אני חייב עזרה.... הביאו לי מיפן שני כוננים FLASH של SONY אחד 400 ג'יגה והשני 900 המחשב רואה אותם הכול בסדר הבעיה שב400 העתקתי כמה דברים ועשכשיו שאני רוצה לעשות פורמט או למחוק\לכתוב לשם עוד דברים הוא כותב לי שהדיסק מוגן בפני כתיבה וב900 הוא לא מראה לי את הקבצים שעתקתי לשם....בבקשה תעזרו לי עם זה .... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שמע אני רוצה להוריד סרטי HD ולרוב אותם על דיסק יש לי צורב DVD עכשיו יש אפשר לצרוב סרטים כאלו בDVD ? כי כול סרט שוקל בין 4GB ל6GB יש אפשרות ? כי כול הדיסיקים שראיתי (ולא ראיתי הרבה) ראיתי שאפשר לצרוב עד 3.5 GB בערך ...
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, ברשותי צורב YAMAHA CRW2200E, לאחרונה משום מה הוא לא צורב. אך זאת לא באופן מולחט - לדוגמא בתוכנת נירו הצריבה מתחילה ואז בערך באחוז 7 היא לא ממשיכה להתקדם. אין שום הודעת שגיאה והדיסק לא יוצא. אפילו אם אני מכריח להפסיק, התוכנה ניסגרת אבל הצורב בכלל לא מגיב ולא מוציא את הדיסק. לעומת זאת, בצריבה הרגילה של וינדוס הצורב צורב, ניסיתי לצרוב סרט דרך הצריבה של וינדוס והוא צרב לדעתי בלי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה? עידכנתי את הקושחה להכי חדשה, ניסיתי גם ASPI אחר, דרייבר IDE אחר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לקורא כרטיס זיכרון מסוג ממצלמה דיגיטלית עד מחיר של 100 ש"ח? משהו טוב ואמין שאתם מכירים ויכול לשמש אותי ביעילות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לי HD חיצוני, שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו, הוא מציג הודעה של זיהוי וזהו וזה נתקע כזה ולא מציג אותו במחשב שלי, מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי מה זאת הטכנולוגיה הנקראת double laye? קראתי באיזה מקום שמדובר על צריבה של שתי שכבות נתונים על צד אחד של התקליטור, אך אינני מבין מה המשמעות של זה. ומה זה אריזת bulk או אריזת oem?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יצאה כתבה בחלון הראשי על הצורב LG GSA-H10N שממליצים לעדכן אותו השאלה האם האוברקלוק הוא להפוך אותו ל LG GSA-H12N פשוט שם נאמר שהצורב משתמש בפחות משאבים מהמעבד שזה ממש מומלץ האם כדי לעדכן את הדבר גם על הצורב שלי ?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הדרישות הם כדלקמן : 1. שיתמוך בכמה שיותר פורמטים. 2. צבע שחור. 3. ממשק SATA. תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
ניסיתי היום להפעיל משחק DVD ב כונן DVD שלי, מהדגם: TOSHIBA DVD ROM SD-M1912 ולהפתעתי הוא לא קלט את הדיסק, בדקתי את המשחק FAR CRY מקורי, ואחרי זה גם GTA SAN ANDREAS מקורי, ולא קלט את שניהם.. למישהו יש פיתרונות? :'(
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
איזה אר דיסק לרכוש סייגט או ווסטרן מדובר על דגמי 500 GB ומעלה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
במחשב שאני רוצה להוסיף לו צורב, קיימים דיסק קשיח וכונן CD. שאלתי: 1.איך אני מזהה אם מדובר ב IDE או SCSI או משהו אחר אם קיים ? 2. במידה ומדובר ב IDE אזי דיסק ראשון אמור להיות primary ? שני slave ? ואם אני מוסיף מדיה שלישית איך היא נקראת ? אני צריך לדעת זאת בכדי לשים את ה jumper שבקשיח במקום הדרוש. אודה למי שיעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לRAID כי אני ממש לא מבין בזה...וגם איזה RAID אני צריך... עכשיו... 1.איך עושים RAID בכלל ? (אם אפשר מדריך) 2.איזה RAID כדאי לי לעשות בשביל מהירות ולשימוש ביתי כמו סרטים ומשחקים באהרד דיסקים שהם WD 500AAKS (חצי טרה בייט 500 גיגה SATA 2) ואיזה RAID כדאי לי לעשות בשביל מהירות ולשימוש ביתי כמו שמשחקים וסרטים בארד דיסק MAXTOR STM3250820AS (אם אתם לא מבינים זה 250 גיגה SATA 2) ואיזה RAID כדאי לי לעשות בשביל מהירות ולשימוש ביתי כמו שמשחקים וסרטים בארד דיסק WD 800JD-00LSA0 (ארד דיסק 80 גיגה SATA 2 ) אם צריך עוד משהו אני יביא.. ותודה על העזרה !
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
שניתן להחליף ארד -דיסק במהירות וחשוב מכשיר אמין
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נתקע לע המחשב עשיתי ריסטרט והוא ניתקע שוב באמצע העליה, כיביתי את המחשב ואז הדלקתי והוא חזר לפעול אך לקח למחשב הרבה זמן לעלות מאז הוא עובד כרגיל גם כיביתי אותו מאז שוב והוא חזר לתפקד... אבל כשאני מעתיק אליו קבצים נשמעים רעשים כאלו כיאילו הוא מתאמץ לכתוב מה שלא היה פעם.. האם זה אומר שהכונן הגיע לסוף חייו? ואם כן למה כדאי להחליף היום?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
העברתי לחבר את הפרטישן מFAT32 לNTFS, ואח"כ החזרתי. אני לא יודע באיזה שלב זה קרה - אבל כל התיקיות בעברית מסומנות בסימני שאלה, ואין גישה אליהן. יש דרך לשחזר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכם קראתי פעם שאפשר לצרוב דיסק כך שהצורב יצייר תמונה עליו במקום לשים מידע קראתי שאפשר לעשות זאת ב AD-7170A מישהו יכול להגיד איך
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני תוהה לגבי קניית דיסקים עם הצורב הנ"ל (LG GSA-H62N). קודם כל, הבנתי שעדיף לקנות DVD+R (לפי הנושא הנעוץ). אז השאלה שלי, האם כדאי לי לקנות DVD+R DL, של 8.5 ג'יגה? כי הבנתי שיש גם דיסקים DVD שהם, למשל, כפולי הנפח של DVD+R DL רגיל - 17 ג'יגה לדיסק. (2 שכבות, ו-2 צדדים). יש כאלה להשגה בכלל? הצורב שלי תומך בהם? בנוסף, ראיתי דיסק "HD DVD+R" של VERBATIM. מה זה? מה השוני בינו לבין דיסק רגיל? הצורב שלי תומך? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
למה עדיף SATA ? למרות שאין לי SATA במחשב. חשבתי לקנות אחת מאקסטור ואחד WD בישביל הניסיון וגם בישביל להשוות מי יותר טוב ויחזיק יותר ,וחשבתי גם על בקר IDE איזה משהו ממולץ ? האם הלוח שלי תומך ATA133? MSI-CMAX תנו לנסח מחדש את השאלה אצל איזה חברה להארד דיסקים הייתם מפקירים את החומר שלכם ?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מוכר את הדיסק קשיח שיש לי עכשיו (320GB WD3200AAKS ב 200שקל) ואני רוצה לקנות לאצמי 500GB עד 300שקל. צריך המלצה לדיסק קשיח טוב ומהירות ושלא יהיו בעיות, תודה.
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מנסה לצרוב את המשחק GTA SAN ANDREAS וזה לא נותן לי להכניס את המשחק זה כותב לי דבר כזה... מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות??? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, מה מספר המחיצות האופטמלי לדיסק 250G או אפילו 300G ? אני מתכנן שיהיו שני מערכות הפעלה על הדיסק. אני יודע שפעם ככל שהמחיצה היתה גדולה יותר הניצול של הנפח האמיתי קטן, האם זה עדיין כך? (פירמוט ב fat32 מומלץ אחרת?) תודה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
קניתי צורב ASUS יש איתו בעיה שהאור לד תמיד דולק לא רק שיש CD שעובד בפנים ... אור ירוק .. למה ? האור אמור להיות רק בעבודה זה קבוע . נ.ב. הצורב עובד תקין / BOX קופסא מקורית .
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-