עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by idankek,

שלום חברים. אחי קנה צורב דיוידי די טוב.. אני בד"כ מוריד סרטים מאימיול ומליים וואיר. אין לי מושג איך רואים את זה במחשב כאשר אני לוחץ על "לאנץ"בליים וואיר זה לא עושה כלום.. בבקשה שימו קישרוים מאיפה להוריד תוכנת צריבה ותסבירו לי שלב שלב איך לעשות זאת. ואגב אין לי דיוידי דיואקס בטלוויזיה אם זה משנה.. בתודה רבה.!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  2. Started by bezangeloo,

צריך המלצה לבקר SATA, עד 200¤. תודה, בז'נגלו.

3. Started by rotman,

מה המצב אנשים? יש לי דיסקים של 900 מגה ואני רוצה לצרוב מעל 700 מגה בנרו... משום מה הוא מזהה את הדיסק רק כ 700 מגה ולא נותן לי לצרוב יותר... איך אני יכול לצרוב 900 מגה? יש לי צורב DVD של NEC

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  4. שלום, אני רואה כל הזמן את הנתונים של ה-300 מגה בייט לשניה וה-3 ג'יגה לשניה בנתונים של הלוחות אם.. אפשר הסבר? בבקשה לפרט אני ממש לא קלטתי אם זה בכלל קשור ל-Raid. תודה.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  5. שניהם sata, שניהם באותו מחיר, אבל רק ל -asus יש את LightScribe. אני כנראה הולך על asus. מה דעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by alias,

דחוווףף

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  7. מה המצב חבר'ה ?.. הגיע הזמן להשתדרג מ - 160GB למשהו יותר טוב כי הדיסק הקשיח שלי רועש יותר מדי וגם כי 160GB זה כבר קצת בשבילי ואני לא מצליח להסתדר עם כל כך קצת מקום ... הייתי רוצה שתמליצו לי על דיסק קשיח חדש עם חיבור SATA, חשוב לי שהוא יהיה הכי חרישי שאפשר במסגרת התקציב שלי ושיהיה בגודל 250GB ומעלה ... שיהיה רק מהאתר של פנדה מחשבים (http://www.pandas.co.il) כי אני קונה רק שם ... תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  8. אני קראתי באתרים באינטרנט ובפורום פה על זה שאפשר לעשות קרוס פלאש לH10A מה פירמוויר המקורי שלו (JL04) לפירמוויר של H10N שהוא JL11. הצורב היה בן כמה ימים יחסית אבל התלהבתי ולא היססתי לעשות את זה, אפילו שזה מבטל את האחריות. צרבתי מספר דיסקים ומסתבר שהם כולם דפוקים. כניראה בגלל שהם לא איכותיים אבל הם עבדו ליפני הקרוס פלאש. חיפשתי מלא זמן איך להחזיר את הפירמוויר המקורי של הצורב ומצאתי. :] החלטתי שאולי יש עוד אנשים כמוני שמחפשים אז החלטתי לכתוב את זה. אני לא אחראי לכל נזק שיגרם. אז ככה, בגלל שבעידכוני הגירסא של LG יש דבר שבודק את הגירסא המותקנת כבר בצורב זה לא נותן "לעדכן" אחורה. וזאת הבעיה שכולנו בעצם ניתקלנו בה (יותר נכון כל מי שניסה לעדכן אחורה). וכאן בא לעזרתינו הפירמוויר…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by joniar,

^^

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  10. Started by Starsky,

שלום לכולם, בשנתיים וחצי האחרונות המחשב שלי עבד חלק, בלי שום תקלה או רעש, ואפילו בלי אנטיוירוס... עד שנכנסתי לאיזה אתר וכנראה נכנס לי וירוס והייתי צריך לפרמט. מאז שפירמטתי המחשב ממש מקרטע.. הוא הרבה יותר איטי ממה שהוא היה לפני ואין עליו כמעט כלום, חוץ מהתוכנות הבסיסיות כל האופיס למיניהם פוטושופ ודברים כאלה שגם היה קודם ואפילו יותר. לא רק שהוא מקרטע הוא גם נורא מרעיש, דבר שלא היה לי אף פעם... גם שאני לא מאמץ אוטו אפשר לשמוע רעש, ושאני פותח אקספלורר ונכנס לאתרים מסויימים או מפעיל שני דברים במקביל יש רעש מטורף של כמו רוח חזקה ואני לא בטוח אם הוא מגיע מהארד דיסק. יש לי מחשב פנטיום 4 2.0GHZ 512ddr והארד דיסק 80 GB 7200 RPM לא יודע של איזה חברה. בכל מקרה בגלל שזה לא היה עד לפנ…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by Shadow64,

הטמפ' של ההארדיסק שלי קצת מדאיגה אותי, היא נעה בין 55-60 מעלות (במנוחה כמובן). החלפתי לאחרונה מארז וספק (לאלו שרשומים במפרט), והטמפ' ירדה רק במס' מעלות. יש לציין שההארדיסק יושב מאחורי מאוורר 120 מ"מ. שמעתי שיש דיסקים עם חיישן טמפ' פגום, יכול להיות שנפלתי על אחד כזה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  12. שלום, אני צריך המלצה לקורא כרטיס זיכרון מסוג ממצלמה דיגיטלית עד מחיר של 100 ש"ח? משהו טוב ואמין שאתם מכירים ויכול לשמש אותי ביעילות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי צורב של LG ורשום עליו שהוא צורב DL אבל כאשר קניתי דיסק כזה הוא לא קרא אותו אבל דיסקים של DVD רגילים הוא כן צורב וכשהלכתי למוכר אז הוא אמר שהוא חושב שצריך כמות מינימלית של ראם . לי 256 ראם האם זה הגיוני? הדגם: GWA4161B

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by rotman,

שלום לכולם , קניתי צורב חדש ASUS מדגם : DRW-2014L1T משום מה , כאשר אני מנסה לצרוב כרגע DATA DVD בעזרת NERO 7.59 הצריבה נתקעת... אני רואה את המסך של הצריבה של נרו , הטיימרים זזים , אני שומע את הצורב עולה ויורד במהירות הסיבוב שלו כל בצורה שווה , אי אפשר להפעיל שום תוכנה חדשה , התוכנות שכבר רצו כאשר התחלתי את תהליך הצריבה פועלות כרגיל , כאשר אני עושה ABORT לצריבה , הנרו לא נסגר ואני שומע את הצורב ממשיך לסובב את הדיסק במהירות עולה ויורדת בקצב קבוע. אם אני עושה SHUTDOWN למחשב כל התוכנות נסגרות חוץ מנרו והמחשב לא נכבה (הצורב ממשיך להסתובב). תופעה מוזרה ביותר. עד עכשיו צרבתי עם הצורב 2 דיסקים של DVD אבל באמצעות norton ghost וזה צרב לי כמו שצריך , צרבתי דיסק רגיל רב פעמי (כולל מ…

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by RDS,

אוקי, אז לפני כמה זמן הייתה לי בעיה במחשב, בה הייתי צריך לפרמט כונן שלם, אך בסופו של דבר הבעיה הסתדרה... אז החלטתי לגבות את המחשב.. בתחילה חשבתי שדיסק קשיח נוסף יפתור את הבעיה, וקניתי אחד כזה (HITACHI 250GB)... בסופו של דבר הבעיה נפתרה ללא הדיסק הקשיח... כרגע יש לי WD 160GB בשימוש, ואת הדיסק הנ"ל בנוסף... חשבתי להשתמש באחד מהם כגיבוי... יש לכם עצות? בעיקרון מערכת ההפעלה מותקנת על הדיסק שנמצא בשימוש כרגע (160GB) ואני מעדיף שלא להסיר את מערכת ההפעלה ולהתקין מחדש... נ.ב השגתי את הHITACHI בזול ולכן אני מעדיף שלא להחזיר אותו, אבל אופצית ההחזרה קיימת. תודה רבה וסליחה על החפירה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  16. בואו לחטוף את הדגמים הפופולריים של מיקרון ו-Western Digital במחירי מציאה של מתחת ל-200 שקליםלכתבה

17. או בעברית אני צריך מתאם ל 3.5" שייכנס ב 5.25"

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by becker_li,

יש מחשב לא חדש (יחסית) בערך בן שנתיים מעבד PENTIUM 3 ולוח אם של ASUS ובמחשב יש לי צורב CDR מקולקל. של TOSHIBA אני רוצה להחליף אותו בצורב DVD חדש מדגם LG GSA-4167B DVDRW Bulk השאלה היא האם תהייה לי בעייה להתקין אותו במחשב, או שהחיבורים זהים ואין צורך לבצע משהו מסובך? תודה !

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by dell,

שלום לכולם. יש לי 3 HD, אך אין לי מספיק חיבורי חשמל בשביל לחבר את הHD השלישי. אני לא מוצא משום מקום מפצל חשמל. מה אני יכול לעשות כדי לחבר את הHD השלישי .? או איפה יש מקום שאני יכול לקנות מפצל חשמל. תודה רבה ..

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  20. Started by UBS,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא את ה DOK של GEIL מהביקורת ? אני מעוניין לקנות אחד כזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. קניתי 2 דיסקים קשיחים sata ולהפתעתי התברר לי ש ה- boot מיתבצע אך ורק מהחיבור sata הימני בלוח האם ואין אפשרות בביוס של ה- sata לעשות boot מהחיבור השני הפיתרון היחידי היה פשוט לשנות את חיבורי הכבלים בין הדיסקים הקשיחים אבל זה כמובן לא פרקטי כול פעם לפתוח את המארז בניגוד לדיסקים ide שם אתה פשוט משנה את סדר ה-boot בביוס האם יש פיתרון לבעייה? הערה: המפרט שלי מופיע בחתימה תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by smack,

היי לכולם במחשב החדש שקניתי יש הארדיסק אחד:‏1TB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ ורציתי להוסיף עוד הארדיסק מאותה חברה:‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ בשביל שיהיה מיועד לעבודה רציתי לבדוק רק אם זה לא יעשה לי בעיות מבחינת הגודל(8,32)השונה בינהם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by EPRO,

שלום לכולם אני יודע שדובר בהנושא הזה כבר רבות אבל אני חיב להחליט ולא יודע לאיזה כיוון ללכת ואנ יחייב את עזרתכם למרות שבטח נמאס לכם בל: את איזה צורב כדאי לקנות ולא חשוב המחיר NEC 3500 או NEC 3520 אנא תעזרו לי :s05: ???

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12700&PageId=0 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  25. יש לי כמה שאלות בקשר לRAID כי אני ממש לא מבין בזה...וגם איזה RAID אני צריך... עכשיו... 1.איך עושים RAID בכלל ? (אם אפשר מדריך) 2.איזה RAID כדאי לי לעשות בשביל מהירות ולשימוש ביתי כמו סרטים ומשחקים באהרד דיסקים שהם WD 500AAKS (חצי טרה בייט 500 גיגה SATA 2) ואיזה RAID כדאי לי לעשות בשביל מהירות ולשימוש ביתי כמו שמשחקים וסרטים בארד דיסק MAXTOR STM3250820AS (אם אתם לא מבינים זה 250 גיגה SATA 2) ואיזה RAID כדאי לי לעשות בשביל מהירות ולשימוש ביתי כמו שמשחקים וסרטים בארד דיסק WD 800JD-00LSA0 (ארד דיסק 80 גיגה SATA 2 ) אם צריך עוד משהו אני יביא.. ותודה על העזרה !

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.