אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
היי! הנגן די.וי.די שלי מסוגל לקרוא את שני סוגי המדיות. רציתי לדעת איזו מדיה עדיפה מבחינת איכות, אמינות וכו'...? מה עדיף לקנות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
למה עדיף SATA ? למרות שאין לי SATA במחשב. חשבתי לקנות אחת מאקסטור ואחד WD בישביל הניסיון וגם בישביל להשוות מי יותר טוב ויחזיק יותר ,וחשבתי גם על בקר IDE איזה משהו ממולץ ? האם הלוח שלי תומך ATA133? MSI-CMAX תנו לנסח מחדש את השאלה אצל איזה חברה להארד דיסקים הייתם מפקירים את החומר שלכם ?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איך קובעים למחשב שיעלה קודם את הIDE ואחר כך את הSATA?-בהפעלה אני מתכוון
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשפתחתי את המחשב שלי ראיתי שיש מן כבל דק כזה שיוצא מכרטיס הקול (דגם די מיושן.. משהו של Aureal) ומחובר ישירות אל הצורב.. לעומת זאת לכונן הדיסקים לא היה מובר כבל כזה. השאלה היא מה התפקיד של הכבל הזה? למה רק הצורב מחובר אליו? האם יכול לקרות משהו אם אני אנתק אותו? ולמה כונן הדיסקים הרגיל לא מחובר לכרטיס הקול בכבל כזה (גם לו יש חיבור מתאים לכבל כזה מאחור)? יום טוב
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
החברה שהייתה מוכרת עד כה בשוק האחסון בעיקר תודות לכונני ה-SATA וה-NVMe העממיים שלה תנסה את מזלה גם עם כונני אחסון בכירים, במהירויות של עד 7,000 מגה-בייט בשנייהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
- 1 follower
-
-
הכוונה היא שרק הוא יהיה מותקן במערכת.. ללא DVD-ROM.. או CD-ROM..
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בשנתיים וחצי האחרונות המחשב שלי עבד חלק, בלי שום תקלה או רעש, ואפילו בלי אנטיוירוס... עד שנכנסתי לאיזה אתר וכנראה נכנס לי וירוס והייתי צריך לפרמט. מאז שפירמטתי המחשב ממש מקרטע.. הוא הרבה יותר איטי ממה שהוא היה לפני ואין עליו כמעט כלום, חוץ מהתוכנות הבסיסיות כל האופיס למיניהם פוטושופ ודברים כאלה שגם היה קודם ואפילו יותר. לא רק שהוא מקרטע הוא גם נורא מרעיש, דבר שלא היה לי אף פעם... גם שאני לא מאמץ אוטו אפשר לשמוע רעש, ושאני פותח אקספלורר ונכנס לאתרים מסויימים או מפעיל שני דברים במקביל יש רעש מטורף של כמו רוח חזקה ואני לא בטוח אם הוא מגיע מהארד דיסק. יש לי מחשב פנטיום 4 2.0GHZ 512ddr והארד דיסק 80 GB 7200 RPM לא יודע של איזה חברה. בכל מקרה בגלל שזה לא היה עד לפנ…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
HITACHI 80GB 7200rpm ATA 2 מגה באפר איך אני מחבר?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
צהריים טובים. בשעה לא כל כך טובה הצורב שלי גם הפסיק לקרוא את הדיסקים שלו. יש איזה שהו פיתרון לבעיה? כבר ביצעתי עדכון אך ללא הצלחה. אודה לעזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות Disk On Key + MP3 רציתי לדעת איך אפשר שלהיות בטוח או איך אני יודע ע"פ המפרט שניתן לשמוע גם MP3 וגם לאחסן קבצי מידע (כגון WORD, EXCEL וכו).
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם SATA ומן הסתם עם חיבור ide רציתי להוסיף עוד 2 דיסקים קשיחים בחיבור ide והוא לא זיהה לי אותם מה עושים?<
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הזמנתי ביום שישי מחשב מ-KSP. אני יכולה להחליף חלקים עד מחר. הצורב שקניתי הוא: NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black 195 אני מתלבטת אם כדאי להחליף אותו לאחד מהצורבים הבאים: NEC AD-5170A DVD±RW x18, DL x8 Black 220 LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black) 200 PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black 230 מה דעתכם? להחליף או להישאר עם מה שבחרתי?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=232&language=en http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=242&language=en תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני רוצה "2.5 עם קיבולת של 160GB לפחות לגיבוי והעברת קבצים גדולים. חשובה לי הניידות שלו (שיהיה כמה שיותר קטן, ויקבל את החשמל ע"י ה- USB). ראיתי 2 דגמים מעניינים: WD Passport 160GB WD Elements 160GB תודה אגב, איך זה שבחנויות מסויימות האחריות על הכוננים הללו היא שנתיים וחלק נותנות 3 שנים?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
התקלה היא כזאת, על המחשב עם הXP זה עובד מצויין ועל המחשב עם הויסטה אני רואה את הכונן ומקבל את השגיאה: z: Is not accisble Access Is Denied
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום נירשמתי לפורום כי הייתי חייבת לשאול שאלה וניראלי שאתם תדעו לענות עליה :ylsuper: בקיצור, מחר אני קונה דיוידי של הסדרה רוק 30 (אחת הסדרות!!!) בקיצור רק באוזן השלישית יש את העונות הבאות חוץ מעונה ראשונה אבל זה דיודי אמריקאי ולא ישראלי, אז מהקצת שאני יודעת אני מבינה שהוא אזור 1 וישראל זה אזור 2 אז רציתי לשאול...אחרי שאני אקנה את זה...איך אני רואה את זה? ;D
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה פה שמדברים על כוכבים בצורב, אחד כתב שהגיע ל 4000 כוכבים. מה זה בדיוק? תודה רינגוסטאר (סטאר=כוכב) הגדול
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מרבית היצרניות עברו להתמקד בכונני SSD ניידים - אך מסתדר כי יש מי שעדיין מאמינות בפוטנציאל של אמצעי האחסון החיצוניים שקדמו להםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם!!! ברשותי מחשב בעל דיסק קשיח בחיבור SATA II. עם הזמן הולך ואוזל נפח האיחסון בתוכו ,ולכן אני נאלץ לקנות דיסק קשיח נוסף. אחרי שהסתכלתי בכמה אתרים חשבתי ללכת על משהו "כבד" - 500GB,אך אני מתלבט בין שני דגמים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5006 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4526 אשמח אם תיעצו לי במה לבחור.. דבר נוסף וחשוב יותר נעוץ בחיבור הדיסק הקשיח - אני יודע שאין ב SATA II את המושגים MASTER ו SLAVE ,ולכן רציתי רק לשאול איך צריך לחבר את שני הכוננים ביחד(האם צריכים הגדרות מסוימות או דגם מיוחד או שפשוט מחברים וזהו...) בתודה מראש!!!!
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
המחשב שלי מחולק לשני כוננים C וD כאשר אני בודק ב"מחשב שלי" את כמות הזיכרון הפנוי והתפוס יש הרבה יותר זיכרון תפוס מאשר כשאני בודק את הגודל של כל התיקיות והקבצים בתוך הכונן. זה קורה בשני הכוננים וזה מראה לי שיש כמה ג'יגה יותר מאשר אמור להיות. נ.ב בדקתי גם את כל הקבצים הניסתרים והWINDOWS מותקן בכונן C אשמח אם תגידו לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
חשוב שיצרוב בכל הפורמטים (כולל RAM) ושיהיה הכי מהיר בכל הפורמטים. פרט לזה שיהיה של חברה גדולה (רצוי LG), ואחרי כל זה - שיהיה זול. ראיתי כמה דגמים של LG בZAP ולא ממש מצאתי הבדלים בהם. חשוב לבדוק שם משהו מיוחד? יש הבדל בין צורב USB2 לFIREWIRE במהירות (אם אני לא טועה USB2 מהיר יותר מFIREWIRE 400 - שזה מה שיש לי בנייד)?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אז ראיתי ת'אשכול ההוא של ה30 עמודים בערך על ההארד דיסק הזה והבעיות שלו... קיצר החלטתי להיות שפן ניסיונות וקניתי אותו היום והנה התוצאות: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-