עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by King Kong,

קניתי צורב ASUS יש איתו בעיה שהאור לד תמיד דולק לא רק שיש CD שעובד בפנים ... אור ירוק .. למה ? האור אמור להיות רק בעבודה זה קבוע . נ.ב. הצורב עובד תקין / BOX קופסא מקורית .

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by iyehuda,

אני מנסה לגבות אותו עם NERO ולא מצליח הוא טוען שאין מקום בדיסק הריק ( 4.7 G ) שהוא יותר גדול 4.68G והדיסק הריק הוא 4.8 גיגה צירפתי תמונה של ה info disk בו רואים כמה דברים מוזרים : 1.יש 2 קווים 2.lenght 4.68G נ.ב : אני יודע שניתן להוריד פרוץ באינטרנט אבל אני ממש לא מעוניין אני מעוניין לגבות את את הדיסק המקורי שלי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  3. תנו לי המלצות צרפו את הסיבה לבחירתכם, ומה המחיר המשוער. תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  4. אני רק רוצה להיות בטוח אם זו אכן בעיה של כרטיס. יש לי HD בנפח 80GB שלא מזוהה על Pentium 2 כניראה עקב נפח גדול מידי, הציעו לי לרכוש בקר כלשהו שיאפשר ל-HD הגדול לעבוד במחשב הישן, השאלה שלי היא איזה בקר אני אמור לקנות והאם קניית הבקר זה מה שבאמת יפתור את אי הזיהוי?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  5. כי אני משדרג צורב רגיל לצורב dvd ולא קיבלתי כבלים עם הצורב החדש. אז אפשר כאילו לנתק את הצורב הישן ולחבר את אותם הכבלים לחדש בלי בעיות?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by gtf,

זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה??

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  7. אם אפשר אחד זול ואחד טוב ואני כבר יבחר אחד מבינהם.. תודה רבה אנשים מישהו יכול בבקשה לעזור

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by avi215,

מה ההבדל בין דיסק RAPTOR WD1500ADFD ל RAPTOR WD1500HLFS .

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by מר מקלדת,

כלומר אלה שאחראים על המוצר במסגרת האחריות?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by hagay21,

חוץ מהעובדה שזה sata מול ide מה ההבדל ביצועים אם בכלל?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by pergola,

אני מתכוון לקנות 1Tib פנימי למחשב, יש חשיבות איזו חברה לקחת? אני מתכוון כנראה לקחת WD..

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by nathan932,

ברשותי צורב מסוג DVD RW NEC 3550. האם מישהו יודע באילו סוגי מדיות הוא תומך? (הכוונה דיסקים לסרטים, לא למוסיקה)

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by poop,

שלום ושבוע טוב! רציתי לדעת קצת מידע על דיסק קשיח חיצוני ויש לי מספר שאלות. אודה מאוד למי שיעזור לי. 1. מה יותר טוב חיצוני או פנימי? 2. מה מרעיש יותר חיצוני או פנימי? 3. מה מהיר יותר חיצוני או פנימי? 4. מה פחות מתחמם חיצוני או פנימי? 5. מה ההבדל בין SATA ל- ESATA? תודה רבה לכולם מראש! נ.ב. רציתי המלצה לדיסק קשיח של WD הכי שקט שיש האם קיים כזה דבר שכלל לא ישמעו אותו או אולי ישמעו רק אם מאוד מתקרבים ופותחים את המארז? תודה רבה שוב

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by iyehuda,

http://atomchip.com/_wsn/page4.html

15. שלום , אני מחפש הארדיסק נייד בנפח 120-200GB במחיר סביר-טוב !!! לדוגמא ראיתי בKSP את דגם ‏120GB 2.5'' USB 2.0, Passport‎ של ווסטרן דיגיטל במחיר של 310 שקל כמו כן ה ‏120GB FreeAgent Go 2.5'' USB 2.0‎ של seagate באותו מחיר אז מה אתם ממליצים מבין השתיים ואם יש לכם המלצות משלכם בבקשה !!! רק שיהיו במחיר טוב ומחנות לא מהאינטרנט ! תודה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by Yonka,

היי היי, יש לי הארדיסק אחד שמוגדר כדינאמיק, אז חשבתי שאולי תוכלו להגיד לי במה זה שונה מהFAT או הNTFS הרגילים, איך זה קרה ואיך משנים לפאט. גם רציתי לדעת איך לינוכס מגיב להארדיסק שמוגדר כדינאמיק ואיך עושים לו מאונט ללינוכס (אם אפשר). תודה על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  17. Started by most,

שלום ובוקר טוב מקווה שהכותרת בסדר קניתי צורב פיליפס 1628k בעזרת המלצות הפורום 1. הצורב מזוהה כפיליפס 1648p1 p2.2 - מה זה אומר?? 2. האם אני צריך fw כדי שיקבל "תכונות של benq. 3. כשאני סורק בעזרת nero cd\dvd speed המעודכן אני מקבל שהדיסקים מיצרנים שונים פשוט מושלמים (לא נראה לי) . 4. כמה דיסקים לא מצליחים להיסרק ע"י התוכנה שמדווחת על שגיאה בקריאה. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  18. שלום, הכונן הקשיח במחשב הנייד שלי התקלקל ואני מחפש אחד חדש, המחשב הוא של HP, דגם DV6-1450ei, בן 3 בערך. הכונן שהיה מותקן עד עכשיו הוא Segate 250GB 7200RPM. אני מחפש כונן בנפח של 250-500 GB. ראיתי באיביי כל מיני כוננים משומשים שנמכרים במחיר זול יחסית למחירים של כוננים חדשים בארץ, האם למישהו יצא לקנות כונן כזה? המוכרים מתחייבים שהכוננים עובדים ונבדקו.. אשמח לעזרה והכוונה לחברות מומלצות. ד"א, האם ניתן לקנות באיביי כונן חדש ולקבל גם אחריות עליו בארץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  19. אחרי שפרמטי והתקנתי ווינדוס בכונן 1 אני רוצה להעתיק אליו מכונן 2 מבלי לפרמט אותו יש לי שם קבצים חשובים להעתיק מכונן 2 שמזוהה במנהל ההתקנים אך לא במחשב שלי

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by gjook,

שלום לכולם התחדשתי בכונן : SAMSUNG F1 1TB HD103UJ על פי המלצתכם, בכל מקרה על מנת לחבר אותו אני צריך כבל sata , מה שלא הגיע עם הכונן , האם אני הייתי אמור לקבל אחד כזה , או שנהוג שקונים בנפרד? (באתר לא צוין שמגיעים כבלים לחיבור הכונן-מה שנראה לי מאוד טריוויאלי..)

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by gogoman,

יש לי צורב DVD של liteon ובזמן האחרון הוא לא מזהה לי דיסקים של די וי די וגם לא צורב דיסקים של די וי די ולעומת זאת דיסקים רגילים הוא קורא וצורב חופשי בלי שום בעיות. יש לכם מושג אולי מה התקלה ואיך אפשר לתקן או שכדאי לי להחליף צורב ??

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by totbod1,

לאור הגי'גהבייטים הולכים וגדלים על המחשב שלי, החלטתי לשים לזה סוף ולקנות כונן חיצוני. ראיתי את הדגם הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=705478 השאלה היא האם הוא שווה? אני לא כ"כ אצטרך לנייד אותו, בשביל זה יש לי DOK, ז"א שאני אוכל לקנות אחד גדול (3.5"). איזה דגמים של 3.5" מומלצים? נניח של 500GB, כי ה1000GB כבר יקר מדי.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by ringostar,

אני כל הזמן רואה פה שמדברים על כוכבים בצורב, אחד כתב שהגיע ל 4000 כוכבים. מה זה בדיוק? תודה רינגוסטאר (סטאר=כוכב) הגדול

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by atila3,

ערב טוב לכולם יש לי דוק שיש עליו מלא עבודות לאוניברסיטה היום בערב ניסיתי לפתוח את אחד הקבצים והוורד רושם לי שהקובץ פגום , ניסיתי להעבירו למחשב מהדוק והוא רושם לי שבגלל שגיאה מסוימת לא ניתן להעבירו. קבצים אחרים זה עושה אותו דבר או שאם הוא פותח אותם זה בג'יבריש, ניסיתי לתקן דרך הוורד וזה לא נותן כמו כן ניסיתי לבצע סריקת שגיאות דרך הווינדוס להתקן והוא רושם שאי אפשר לבצע. אודה לכם אם תעזרו לי כי זה מאוד חשוב לי כל הסמסטר שלי נמצא שם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  25. היי קניתי את ה ASROCK VSTA שתומך רק בSATA1 ורציתי לדעת אם הWD שלי בטכנולוגיית SATA 2 יעבוד אתו כמו שצריך בחיבור SATA תודה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים