אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריכה המלצות לכונן פנימי שיתאים ללפ טופ של דל inspirion 1440. מה ההבדל בין המהירויות השונות, והאם שווה להשקיע עוד 100 ש"ח (520 במקום 420) בשביל מהירות של 7200 ופחות זיכרון (320 במקום 500 ג"ב)? כוננים קשיחים פנימיים של ווסטרן דיגיטל הם טובים? תודה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
גיסי קנה MAC חדש והוא רוצה לקנות כונן חיצוני לגיבויים. חבר שלו המליץ לו על הכונן http://www.rocstor.com/Products/rocpro-800av.html אבל עד כמה שהבנתי זה עולה כ1300 שח' בארץ מחיר שנראה לי קצת (מאוד) גבוה, אבל הידע שלי במקים שואף לאפס כך שיכול להיות שאני טועה. דבר ראשון רציתי לשאול האם מישהו מכיר את הכונן הספציפי הזה ומה דעתו עליו. כמו כן, האם כונן למק צריך איזשהו יחס שונה מכונן לPC רגיל - יש בעיות תאימות כלשהי עם הכוננים הרגילים של הPC? האם יש לכם אולי המלצות אחרות לכונני גיבוי למק (שעובדים עם הTIME MACHINE). התקציב לא מוגדר בשלב הזה - הוא אכן שיקול אבל לא שיקול יחיד והבחירה תעשה לפי מכלול שיקולים לכן בשלב זה אני משאיר את האפשרויות פתוחות.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני רואה כל הזמן את הנתונים של ה-300 מגה בייט לשניה וה-3 ג'יגה לשניה בנתונים של הלוחות אם.. אפשר הסבר? בבקשה לפרט אני ממש לא קלטתי אם זה בכלל קשור ל-Raid. תודה.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שניהם sata, שניהם באותו מחיר, אבל רק ל -asus יש את LightScribe. אני כנראה הולך על asus. מה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ה-HD שלי נדפק לפני כחודשיים. בהתחלה, באמצע העבודה במחשב המחשב היה משתהה לכמה זמן, הייתה מופיעה הודאת על שגיאה בקריאת הדיסק, ואז המחשב היה עושה RESTART, וכשהוא היה עולה הוא לא היה מזהה את ה-HD, וה-HD לא הופיעה ב-BIOS. אם הייתי עושה שוב RESTART עדיין ה-HD לא היה מזוהה, אבל כשהייתי מפעיל את המחשב אחרי כמה שעות (או אפילו פחות משעה), המחשב היה מזהה את ה-HD. הייתי אז בקורס בצבא ולא היה לי זמן בכלל לסדר את העניין, ולכן תכננתי למשוך ככה כמה שבועות עד לרגילה שבסוף הקורס, ואז לתקן את זה. השתדלתי להשתמש במחשב כמה שפחות, אבל עדיין הייתי משתמש בו. בהתחלה הייתי עובד כמה עשרות דקות עד שהדיסק היה קורס, ולקראת הרגילה הייתי עובד 2-3 דקות עד שה-HD היה קורס. בסופו של דבר, בדיוק ברגילה, כשהלכ…
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
למה עדיף SATA ? למרות שאין לי SATA במחשב. חשבתי לקנות אחת מאקסטור ואחד WD בישביל הניסיון וגם בישביל להשוות מי יותר טוב ויחזיק יותר ,וחשבתי גם על בקר IDE איזה משהו ממולץ ? האם הלוח שלי תומך ATA133? MSI-CMAX תנו לנסח מחדש את השאלה אצל איזה חברה להארד דיסקים הייתם מפקירים את החומר שלכם ?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני קראתי באתרים באינטרנט ובפורום פה על זה שאפשר לעשות קרוס פלאש לH10A מה פירמוויר המקורי שלו (JL04) לפירמוויר של H10N שהוא JL11. הצורב היה בן כמה ימים יחסית אבל התלהבתי ולא היססתי לעשות את זה, אפילו שזה מבטל את האחריות. צרבתי מספר דיסקים ומסתבר שהם כולם דפוקים. כניראה בגלל שהם לא איכותיים אבל הם עבדו ליפני הקרוס פלאש. חיפשתי מלא זמן איך להחזיר את הפירמוויר המקורי של הצורב ומצאתי. :] החלטתי שאולי יש עוד אנשים כמוני שמחפשים אז החלטתי לכתוב את זה. אני לא אחראי לכל נזק שיגרם. אז ככה, בגלל שבעידכוני הגירסא של LG יש דבר שבודק את הגירסא המותקנת כבר בצורב זה לא נותן "לעדכן" אחורה. וזאת הבעיה שכולנו בעצם ניתקלנו בה (יותר נכון כל מי שניסה לעדכן אחורה). וכאן בא לעזרתינו הפירמוויר…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב DVD שיכול לצרוב דיסק רגיל על 48X ומה שקורה אני נכנס לנרו מכניס את מה שאני רוצה לצרוב ואז לוחץ על צריבה. עכשיו אני בוחר את מהירות הצירבה 48X ומכניס את הדיסק ואך שהדיסק נכנס המהירות יורדת ל24! והדיסק יכול לעמוד עד 52X אז למה זה קורה למה הוא מוריד את המהירות למרות שדיסק יכול יותר מהר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום התחילו לי רעשים של קליקים ב-HD ועכשיו המחשב לא עולה,יש מצב ש-HD מת אבל יש לי עליו מלא חומר, רציתי לדעת אם יש איזשהו דרך להציל את כל החומר? האם זה יכול להיות SOFTWARE או HARDWARE ? תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שמתי לב שבכוננים קשיחים (של כל החברות) יש כמו 2 סדרות שונות של הגודל של הכוננים סדרה 1 80 G 160 G 320 G סדרה 2 250 G 500 G 1 T יש בין 2 הקבוצות האלה הבדלים במבנה ? איזה ?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי כונן "Sony DVD RW AW-G170A" שפשוט לא מוכן לקרוא לי שום דיסק שאני מכניס .גם לא צרובים אין לי דרך להחזיר את הכונן ואין מספיק תקציב לקנות חדש אז אנשים אני ממבקש ממך אם אתם יודע איך לעזור לי אני מאוד הודה על עזרתכם !!!! תודה מי ראש
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איך אני מחבר כמה HD ביחד? יש לי 2 כרגע במחשב, אחד מהם 250 SATA2 ושני 40 IDE. שמתי לב שכדי לחבר IDE צריך מתאמים, יש אופציה לחיבור יחיד כזה? ובנוגע ל SATA2, כמה אפשר לחבר בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכם אני חייב עזרה.... הביאו לי מיפן שני כוננים FLASH של SONY אחד 400 ג'יגה והשני 900 המחשב רואה אותם הכול בסדר הבעיה שב400 העתקתי כמה דברים ועשכשיו שאני רוצה לעשות פורמט או למחוק\לכתוב לשם עוד דברים הוא כותב לי שהדיסק מוגן בפני כתיבה וב900 הוא לא מראה לי את הקבצים שעתקתי לשם....בבקשה תעזרו לי עם זה .... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לאחרונה הוא עושה לי בעיות. אני צורב דיסק DVD, מכניס אותו למחשב ואז לפעמים רשום כשאני נכנס לתיקייה ב"המחשב שלי" ש"לווינדווס אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. יתכן כי הדיסק פגום או מאותחל באופן שאינו תואם לווינדווס". ככה שכדי לצרוב דיסק 1 בזבזתי איזה 3-4 דיסקים, אחרי כל דיסק בדקתי ופעם בכמה דיסקים דיסק אחד עבד. הבעיה שלי עכשיו שדיסקים שאתמול הכנסתי ועבדו, פתאום לא עובדים עכשיו, וכבר מחקתי את המידע מהמחשב (כי לפי מה שידעתי הדיסק היה טוב). ועכשיו די נדפקתי, למה זה? לא הייתה שום בעיה בצריבה/קריאת DVD עד עכשיו, פתאום זה קורה ואין לי מושג מה לעשות יש לי המון GB שמורים על דיסקי DVD. יש למישהו מושג? זה לא שהצורב אף פעם לא עבד הוא עובד שנה מצוין כמו שצריך, ככה גם הקורא DVD, וזה לא שהדיסק …
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
חשבתי על הכונן הזה של סמסונג HD501LJ הוא עדיף על aaks או על ys של wd ?איזה כונן 500 יהיה בחירה הכי נכונה מבחינת קור\שקט\אמינות ויחס עלות מול תועלת?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הטמפ' של ההארדיסק שלי קצת מדאיגה אותי, היא נעה בין 55-60 מעלות (במנוחה כמובן). החלפתי לאחרונה מארז וספק (לאלו שרשומים במפרט), והטמפ' ירדה רק במס' מעלות. יש לציין שההארדיסק יושב מאחורי מאוורר 120 מ"מ. שמעתי שיש דיסקים עם חיישן טמפ' פגום, יכול להיות שנפלתי על אחד כזה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לקורא כרטיס זיכרון מסוג ממצלמה דיגיטלית עד מחיר של 100 ש"ח? משהו טוב ואמין שאתם מכירים ויכול לשמש אותי ביעילות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתנתח את ההארד דיסק. כמה סקטורים תקינים וכו מישהו מכיר??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אחי בKSP ואין במלאי את GSA-H22 אלא רק את GSA-H42, אומרים לו שזה הדגם החדש יותר, האם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התוצאות הן של WD500AKS aam enabled גם כש aam disabled יש נפילות דומות. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי מה זאת הטכנולוגיה הנקראת double laye? קראתי באיזה מקום שמדובר על צריבה של שתי שכבות נתונים על צד אחד של התקליטור, אך אינני מבין מה המשמעות של זה. ומה זה אריזת bulk או אריזת oem?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ארדיסק נוסף למחשב (לקבצים חשובים) שיהיה בלתי ניתן לצפיה... הכוונה שאפשר יהיה לראות אותו במחשב שלי... אבל אם אני רוצה להיכנס אליו אני צריך להכניס סיסמה... וכך שלא ניתן יהיה לראות איזה קבצים מופעים בו ללא הסיסמא.... אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
או בעברית אני צריך מתאם ל 3.5" שייכנס ב 5.25"
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי בעיה דיי מעיקה .. יש לי הארדיסק בפורמט NTFS של 149 גיגה. עכשיו כאשר אני מסמן את כל הקבצים של הארדיסק כולל קבצים מוסתרים וכאלה זה מראה 119 גיגה תפוס מה שאומר שאמורים להיות לי 30 גיגה פנויים. עכשיו הוינדוס מראה רק 5 גיגה פנויים. איך אני מחזיר ת'25 גיגה שלי !?!?!?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-