אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני חייב לדעת מה הבעיה... הכונן שלי פשוט לא מצליח לצרוב דיסקים DVD, לקרוא אותם ולפעמים הוא אפילו נתקע ומראה כאילו יש בו דיסק שלא נכנס אליו כבר חצי שנה |: מה הבעיה לעזאזל? אתם לא מאמינים כמה דיסקים ביבזתי עליו... NEC DVD_RW ND-3550A
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון כל מה שאני מנסה לצרוב עם נרו ,בסוף תהליך הצריבה(כשהו מגיע ל 100%) אני מקבל את ההודעה הבאה: וזה קורא לי כל הזמן שאני מנסה לצרוב משהו! אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. נ.ב איני בטוח אם אשכול זה מתאים בתכנו לפורום זה ,במידה ולא אשמח אם תעירו לי את האשכול למקום המתאים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי תצורב הזה... רציתי לדעת אם הוא תומך בשכבה הכפולה לצריבת משחקים ל-XBOX360 אם לא ... על איזה צורב הייתם ממליצים לי שכן תומך... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שניהם sata, שניהם באותו מחיר, אבל רק ל -asus יש את LightScribe. אני כנראה הולך על asus. מה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אף אחד מהצורבים כאן לא נמצא בסטיקי והכי חשוב, בלי NEC, כבר נכוויתי. http://www.g-tech.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=16
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מישהו יודע למה ההארדיסק שלי חסר מנוחה? כל הזמן מתבצע איזשהו access, ומעבר לזה שהוא די רועש אני מניח שזה לא מוסיף לו בריאות. רעיון למישהו? אגב - לא עושה רושם שיש process אחד ספציפי שמעסיק אותו במיוחד. תודה
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי. רכשתי מחשב נייד סוף סוף. רציתי לשאול בנוגע לפיצול ההארד דיסק... במחשב יש 320 ג'יגה שמפוצלים לשני כוננים (150 ו-145). רציתי לעשות פיצול שונה של 5 ג'יגה לגיבוי של המערכת, 30 ג'יגה לווינדוז וכל השאר (260 ג'יגה) לכל שאר הזבל שלי. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה..? תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
תאיך המלצה לצורב בסביבות ה-200ש"ח - חשוב צבע שחור
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
האם אני יכול להשים את ההארד דיסק הפוך ?! האם זה הורס אותו ?! האם זה מוריד לו מהRPM ?! תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
נתוני המערכת שלי הם ככה: Athlon XP 2500 Barton Abit NF7-s 1GB memory MSI Geforce Ti 4200 128 40+80GB hard disks אני רוצה להחליף את הארד דיסקים להארד דיסק אחד 160-200, SATA II - זה אומר שאני גם צריך להחליף את לוח האם. בזה, אני לא יודע כבר מה אני צריך והאם יש בנמצא לוח אם שתומך גם ב- SATA II וגם במעבד שלי שהוא יחסית ישן, אבל לא נראה לי שיש לי צורך באחד חזק יותר. השימוש שלי במחשב הוא לצורך צפייה בסרטים, משחקים - אבל לא החזקים ביותר (יותר אסטרטגיה והרפתקאות מאשר משחקי פעולה דורשניים), הורדה ומוזיקה - ועדיף הכול בבת אחת. ;D אני צריך המלצה ללוח אם שאני אוכל לבנות עליו גם בעוד שנה כשאני אעשה איזה UPDRAGE רציני יותר וגם להארד דיסק טוב. אם יש טכנולוגיות רציניות שיהפכו חובה בכל מח…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
זה לא סוד גדול שטכנולוגית הדאבל-אר דיסקים של 8 ג'יגה לא כולכך תופסת , הדיסקים יקרים מאוד ואף אחד לא ממש משתמש בזה השאלה אם מתישהו בקרוב אמורה לצאת שיטה חדשה של צריבת דיוידי לעולם או שאם אני רוצה לקנות צורב דיוידי וזה לא דחוף לי כדי בכל זאת לקנות צורב היום?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
WD 40GB 7200 RPM 2MB Buffer IDE מול WD 160GB 7200 RPM 8MB Buffer IDE בגלל שהבאפר יותר גדול?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי מחשב ישן בן חמש לפחות... אני מעוניין לאחסן מידע עם כונן חיצוני לאחר חיבור דיסק און קי של סנדיסק נוכחתי לדעת שאין לי חיבור usb 2.0 איך אני מתקין חיבור usb 2.0 ? ? ? לתשובתכם אודה מאוד ערן
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי מחפש צורב DVD חיצוני. אין דרישות מיוחדות - רק שלא יעלה יותר מדי, ולא יעשה בעיות. בדקתי 10 דפים אחורה בפורום ואין דיון עם תשובה. על מה ממליצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
טוב, אני נתקלתי בדבר שאף אחד עוד לא נתקל בו (כולל ב cdfreaks), אז אני אשתף אתכם ככה אולי אם למישהו תהיה בעיה דומה, הוא יוכל לפתור אותה מבלי לבכות על הצורב. הכל התחיל ביום בהיר אחד....סתם, אז ככה, צרבתי סתם משהו (סרט גיבוי) על מדיית DVD-RW, באתי לעשות rip מהמדיה לדיסק הקשיח שלי ושמתי לב שהוא מעביר את הקבצים ממש לאט (מהירות 1.4X), זה אף פעם עוד לא קרה לי, תמיד הוא היה מגיע למהירות המקסימלית (16X).... שימו לב שאני משתמש בקושחה הלא רשמית. טוב, עשיתי cancel אני לא אחכה כל כך הרבה זמן, באתי למחוק את המדיה, מחקתי, באתי לצרוב אליה שוב ו...הבאפר התחיל להשתולל כמו נרקומן בלי סם, ושאני מזיז את העכבר הוא זז לאט, פתחתי את ה task manager ואני רואה שהמעבד על 50% (HT אז זה כמו 100), אבל …
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
שלום רב, חיפשתי לא מעט אחר מארז "חכם" שבא עם שלט אינפרא אשר כולל בתוכו הארדיסק 3.5" אשר מתחבר לטלויזיה ומנגן קבצי אודיו ווידאו, כמו דיוידי... אני יודע שיש כזה דבר, ראיתי את זה לא מעט פעמים! אך לא מצאתי... האם יש לזה שם מסויים? דגמים מוכרים? כל מידע למציאת חומרה כזאת יתקבל בברכה =) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן 4 שנים עם לוח אם מחברת אסוס שם הדגם המדוייק הוא P5KPL-CM ברצוני לדעת האם ניתן לחבר אליו דיסק קשיח עם נפח של 2 טרהבייט במהירות sata3 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
מאיפה ניתן להשיג מדיות איכותיות או יותר נכון שמות של חברות שמייצרות מדיות טובות של DUAL LAYER ?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
איך אני בודק אם הוא SATA \ SATA2 (הוא בטוח אחד מהם..) וכיצד אני בודק אם הלוח אם שלי תומך SATA2? אין לי מושג כרגע מה החלקים שיש לי במחשב.. ודבר נוסף אני יכול שיהיו לי שתי HDD (שונים) אחד SATA ואחד SATA2.. זה אפשרי נכון?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מפרט למחשב שאני הולך לקנות בחודש הקרוב, בסביבות ה8000 ש"ח שמתי לב פתאום שההרד דיסקים שבמפרט שהרכבתי הם SATA ולא SATA II כמה זה קריטי באמת? מה ההבדלי מהירות? ראיתי שSATA II הם יקרים בצורה משמעותית, שווה לי להשקיע בזה בכלל? הדגם המדובר הוא WD2500ks לעומת הYS ואני הולך לקנות עוד הרד דיסק של 160 ג'יגה בשביל הווינדוז. וכמה משמעותי הנושא של הבאפר? כנראה שההרד דיסק הקטן בשביל המערכת הפעלה יהיה עם 8 מגה וההרד דיסק לעבודות גרפיקה יהיה עם 16 מגה. תודה מראש עמית
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ראיתי שהיו כמה דיונים בנושא, קראתי והחכמתי. אני צלם, ומייצר לא מעט ג'יגות של תמונות כל חודש. כרגע יש לי הארד דיסק של 120 ג'יגה די מלא, והמון DVDים. אני לא סומך על הדיוידי וזה גם ממש לא נוח. אני מחפש כונן בנפח 300GB בערך, חיצוני כמובן. אופי השימוש הצפוי - גיבוי שבועי, לא צריך באמצעות תוכנה, וחיבור מדי פעם על מנת למשוך תמונות מאוחסנות. שאר הזמן - מאוכסן בתנאים אופטימליים (אצטרך לברר מהם, אך הוא יקבל יחס של מלך). האופציות העומדות בפני הן לקנות דיסק ומארז, או כונן חיצוני יעודי. ההפרש במחיר די גדול. הבנתי שהדיעות חלוקות - כלומר אין ספק כי מכשיר יעודי יהיה אמין יותר, אבל בשימוש מזדמן יש הטוענים כי זה לא יבוא לידי ביטוי. אז: -IDE אכן אמין יותר מ-SATA? בהנחה שלמהירות העבודה אין…
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
מחפש לדעת מה עדיף...ובדחיפות! מה המארז החיצוני המהיר והמומלץ ביותר? איזה HD בנפח 500 ג"ב הוא האמין ביותר? בברכה, אורי
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-