עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Radeon38,

שלום. בהתחלה רציתי לרכוש DOK על מנת לעבוד עם תוכנות בגרסאות PORTABLE.שהן ניידות ונוחות לאחרונה גילית שאפשר להתקין על כוננים קשיחים ממשק שניקרא PSTART ויש את רוב תוכנות התחזוקה של המחשב גם בגרסאות ניידות שאלתי היא האם הכונן ההייברידי של סמסונג בעל ה 256 מגה באפר יהווה בחירה טובה או כל כונן למחשב נייד (יש לי דגם נוסף של סמסנוג שאני כבר כמה זמן מתעניין עליו HM250JI ) זה ההיברידי http://tms.co.il/product/3173 וזה הרגיל http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1021 יש הבדל בנפח כמובן אבל זה לא עקרוני כל כך. שימוש הכונן יהיה כמו זיכרון נייד ולווא דווקא איחסון מסיבי. האם הבאפר 256 ישפר עבודה ??? והאם כדאי לוותר על ה 250GB לעומת 160GB עם באפר 256 התוכנות הניידות לא תופס…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by Oprapc,

אין פרסום בפורום.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by Polonian,

אהלן הראשונה היא האם יש לפחות חיבור IDE אחד בלוחות החדשים יותר (P35 ו965P) כדי שאני אוכל להשתמש בצורב שלי במחשב החדש שאני אקנה בקרוב? השנייה היא איזה צורב יותר טוב? הLG H42N או הPIONEER 111D? והאם הדגם שציינתי של LG הוא הדגם שבמומלצים? כי בזה שנמצא במומלצים אין H בשם הדגם (42N). תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by KrustyTheKlown,

עם איזה צורב ואיזה מדיות?

5. Started by Sango,

שלום לכולם, קניתי את הSandisk Contour ויש לי מספר שאלות: 1.למה המערכת הקבצים שבאה היא FAT32 והאם אני לא יאבד פונקציונליות אם אני יפרמט לNTFS? 2. יש צורך כלשהו לעדכן את הקשחה(שיפור ביצועים או משהו) ? 3. איך אני בודק שהDOK שלי מספק את מהירות היצרן, יש תוכנה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by jacobra,

http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=232&language=en http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=242&language=en תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by shlomom,

שלום קניתי אתמול חבילה של 25 DVD-R תוצרת TEAC מהירות כתובה X8 מראה כסוף עם לוגו של TEAC ה NERO מראה עד X12 ה NERO מראה MID=TYG02 ביצעתי גם בדיקה. השאלה האם זה מקורי או מזוייף ואיך ניתן לדעת (מניח שמהבדיקה) מה פחות או יותר אומרות הבדיקות ?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by lipa,

מה ההבדלים בינו ל-3520 ?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by kobibo,

יש לי Sandisk Cruizer 1GB ואני מודה שקצת שחקתי איתו ועכשיו במקום 1GB אני רואה מקום פנוי של רק 1MB . נסיתי לפרמט מ FAT ל FAT32 ואו NTFS אך אני מקבל כל הזמן הודעה שהדיסק קטן מידי לבצוע הפעולה. האם יש מה לעשות בנדון? לא רוצה לזרוק אותו הוא עלה לי לא מעט כסף. אנא עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  10. אהלן אני מעוניין לעשות מערך RAID במחשב שלי, השאלה היא האם אני חיב אותו הארד דיסק בול אותו הדבר או שאפשר לשחק עם זה בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by idankek,

שלום חברים. אחי קנה צורב דיוידי די טוב.. אני בד"כ מוריד סרטים מאימיול ומליים וואיר. אין לי מושג איך רואים את זה במחשב כאשר אני לוחץ על "לאנץ"בליים וואיר זה לא עושה כלום.. בבקשה שימו קישרוים מאיפה להוריד תוכנת צריבה ותסבירו לי שלב שלב איך לעשות זאת. ואגב אין לי דיוידי דיואקס בטלוויזיה אם זה משנה.. בתודה רבה.!

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  12. שלום לכולם, אני קונה בקרוב דיסק קשיח חדש ומתלבט בין שניים שמתאימים לי: 1) Western Digital - 250GB, 16mb buffer, SATA-2 2) Maxtor- 250GB, 16mb buffer, SATA-2 אני נוטה יותר לכיוון ה-Maxtor למרות שהוא קצת יותר יקר, קראתי ביקורות שטוענות שהוא יותר אמין מה-W.D. מה דעתכם?

13. Started by zedisdead,

אני צריך כונן קשיח חיצוני מהיר וטוב נפח הכונן לא צריך להיות גדול

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  14. Started by sbc1969,

שלום לכולם, אני מחפש כונן איסחון נייד, בגדול הייעוד שלו יהיה לאיחסון סרטים וגיבוי המחשב (סדר גודל של 500 GB עד 1 TR) ושאני אוכל לניידו. להבנתי WD היא חברה מרכזית בתחום ואני שמתי עין על ה: My Passport Essential SE 750 GB במחיר של 120$ וה-My Passport Elite 500 GB של WD במחיר של 60$ לכן אשמח לדעת, לפני הקניה להתעייץ במספר שאלות: 1.) האם יש חיבורים מהירים יותר בתחום מאשר USB 2/3? 2.) מהן החברות המומלצות בתחום? מהו טווח המחירים הריאלי? 3.) האם הכוננים שבחרתי נחשבים סטנדרטים ובשימוש? 4.) אני יודע שזה נשמע מטומטם...אבל הכוננים האלה הם כונן קשיח או שזה כמו DOK, כונני פלאש למיניהם? אם לא...האם יש כוננים אחרים בנפחים כאלה שהם כן? הכיוון הזה שווה בכלל? 5.) מישהו הבין את ההפרש ב…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by shenig,

.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  16. Started by was950,

שלום לכם קראתי פעם שאפשר לצרוב דיסק כך שהצורב יצייר תמונה עליו במקום לשים מידע קראתי שאפשר לעשות זאת ב AD-7170A מישהו יכול להגיד איך

17. Started by dragon772,

אני צריך המלצה לצורב DVD שיהיה טוב ולא יקר.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  18. האם ההבדל היחיד בין שני הכוננים הקשיחים הבאים הוא רק בגודל הזיכרון, או שיש הבדלים נוספים? 1. הכונן: WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 2. הכונן: WD 160GB SATA II WD1600AAJS נ.ב. הסבר לשאלה המוזרה: המליצו לי פה בפורום על הכונן השני, אבל בחנות שאני שוקל לקנות בה, שהיא די יקרה (אבל נחשבת לאמינה ובעלת תודעת שירות גבוהה), יש באותו טווח מחירים רק את הכונן הראשון. גודל הכונן לא מפריע לי, כי בכונן הנוכחי שלי, שהוא ברשותי כבר כמה שנים, השתמשתי עד כה בפחות מ- 30GB (למעשה, קצת יותר מ- 25GB). אבל אם יש הבדלים נוספים בין הכוננים, מלבד הגודל, אז אני אשקול שנית, אם לקנות את הכונן הקשיח בחנות הזאת.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  19. שלום אני מתלבט בין כרטיס SD 4 גיגה.רגיל לאותו אחד X150. אני לא כל כך יודע מה ההבדל בין הרגיל ל X150 ואשמח לקבל הסבר.אני מניח שזה קשור איכשהו לצילום במצלמה דיגיטלית. ההבדל במחיר הוא 43 שקל. Transcend 4GB Secure Digital (SD) Card 217 Transcend 150X 4GB Secure Digital (SD) Card 260 תודה מראש. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1820_682_1821

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by SHAY951,

שלום לכולם, כשפתחתי את המחשב שלי ראיתי שיש מן כבל דק כזה שיוצא מכרטיס הקול (דגם די מיושן.. משהו של Aureal) ומחובר ישירות אל הצורב.. לעומת זאת לכונן הדיסקים לא היה מובר כבל כזה. השאלה היא מה התפקיד של הכבל הזה? למה רק הצורב מחובר אליו? האם יכול לקרות משהו אם אני אנתק אותו? ולמה כונן הדיסקים הרגיל לא מחובר לכרטיס הקול בכבל כזה (גם לו יש חיבור מתאים לכבל כזה מאחור)? יום טוב

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך צורב דיסקים רגיל במחיר של 150 גג עם 180. תודה

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  22. הייתי אתמול בחנות מחשבים והמוכר אמר שהכי טוב זה לרכוש כונן קשיח אחד בנפרד לשמש ככונן C עבור מערכת ההפעלה בלבד, ללא מחיצות. הוא טוען שכך היציבות, הביצועים והאמינות של המערכת ישתפרו. עד היום היה לי כונן של 250GB וחילקתי אותו לשתי מחיצות שאחת מהן היא 60GB עבור כונן C. האם הוא צודק?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by טוסטר,

היי.. כמו שבטח הבנתם, אני מחפש המלצה להארד דיסק חיצוני לפי מה שראיתי, מבחינת יחס מחיר/תמורה הכי משתלם לקנות 500GB. רציתי לדעת איך ההארד דיסק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5268 והאם יש המלצות אחרות... ההארד דיסק מיועד (בעיקר, אבל לא רק) לחיבור לסטרימר (מזרים מדיה) בחיבור USB ע"מ לראות סרטים מההארד דיסק הנייד... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by Felix23,

שלום לכולם! מאיפה אני מוריד גרסה טובה של NERO? תודה מראש לעונה.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by Starsky,

שלום לכולם, בשנתיים וחצי האחרונות המחשב שלי עבד חלק, בלי שום תקלה או רעש, ואפילו בלי אנטיוירוס... עד שנכנסתי לאיזה אתר וכנראה נכנס לי וירוס והייתי צריך לפרמט. מאז שפירמטתי המחשב ממש מקרטע.. הוא הרבה יותר איטי ממה שהוא היה לפני ואין עליו כמעט כלום, חוץ מהתוכנות הבסיסיות כל האופיס למיניהם פוטושופ ודברים כאלה שגם היה קודם ואפילו יותר. לא רק שהוא מקרטע הוא גם נורא מרעיש, דבר שלא היה לי אף פעם... גם שאני לא מאמץ אוטו אפשר לשמוע רעש, ושאני פותח אקספלורר ונכנס לאתרים מסויימים או מפעיל שני דברים במקביל יש רעש מטורף של כמו רוח חזקה ואני לא בטוח אם הוא מגיע מהארד דיסק. יש לי מחשב פנטיום 4 2.0GHZ 512ddr והארד דיסק 80 GB 7200 RPM לא יודע של איזה חברה. בכל מקרה בגלל שזה לא היה עד לפנ…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים