אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום! בעוד כשבוע-שבועיים אני מתכנן לקנות צורב DVD, רציתי לדעת איזה דגם הכי משתלם לי לקנות כרגע, אני בטווח מחיר של : 500-600 מקסימום! חשוב לי שיצרוב בכל הפורמטים (מין הסתם כמה שיותר מהר) ושיהיה אמין, לא משהו שיוכל להוציא לי הרבה דיסקים דפוקים כי שמעתי על כאלה לא ממש מוצלחים, בנוסף חשוב לי אופציית ה DUAL LAYER שאם אני לא טועה אפשר לצרוב כ8.5G זה נכון? האם צריך תקליטורי DVD ריקים מיוחדים בשביל לצרוב DUAL LAYER או הדיסקים של DVD 4.7G מספיקים? נ.ב קראתי בכמה מגאזשינים שיש איזה דגם של LG ב500 נורא פופולארי שמצליח ומשתלם עכשיו, מישהו יודע משהו? או האם למישהו יש צורב דיוידי ויכול להגיד לי במה להתחשב בנסיון? תודה מראש! t d
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD כיוון שהגיע כבר הזמן ויצאו צורבים X16 אני מתלבט בין 2 צורבים עיקריים NEC 3500A או PIONEER DVR-108 הNEC עדיין לא יצא אבל ה PIONEER יצא ובמחיר אטרקטיבי שמתאים לי(התקציב שלי 650-700) ניתן לתת לי עוד הצעות אך של צורבים X16 איזה מהם כדאי לקנות? תודה מראש, אלכס
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם . ברצוני לקנות צורב DVD היה לי נק 3520A עבד יופי חצי שנה שנה ואז הגיעו הצרות .. לא קורא שום דיסק ולא נעליים היתפטרתי ממנו ועכשיו אני רוצה לקנות צורב איכותי ואמין . חברות אני מתלבט חזק על LG הדגם של LG הוא : GSA-4167B הציעו לי את הצורב של TEAC אמרו שהם טובים ( היו לי מדיות שלהם בחבילה שקניתי והם מצויינים ) ראיתי את הדגם הזה בחנות שעולה 250 שקל ?TEAC DVW516G DVD±RW x16? אז אני רוצה לשמוע חוות דעת על הצורב אם מישהו ניסה או שיש לו או שהוא מכיר בבקשה זה חשוב לי אני רוצה לקנות משהו אוטוטו ואם יש משהו אחר תציעו גם .. טוב תודה למשיבים
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות למישהו צורב DVD ושמתי לב שיש שני ממשקים SATA ו-IDE אני כשקניתי את שלי ברשת BUG ואמרתי שאני רוצה צורב DVD לא שאלו אותי אפילו איזה ממשק אני רוצה. המחשב שלי ישן והכוננים הקשיחים מחוברים בATA אבל מחשבים חדישים שמשתמשים בSATA אפשר לחבר להם צורב DVD בממשק ATA?? אצל אחותי שיש לה מחשב חדש שכמובן תומך ב-SATA מחובר לה כונן DVD בממשק IDE בקיצור השאלה שלי היא כזאת: האם למחשבים ישנים שתומכים רק בATA אפשר לחבר רק צורב DVD בממשק ATA ובמחשבים חדישים אפשר לחבר רק צורב בממשק SATA ?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אנשי הזון, היה לי ביום שישי יומולדת (תגידו לי מזל טוב ) ואני רוצה לקנות עם הכסף שקיבלתי הארדיסק וצורב DVD (הצורב בקודם שלי של SONY נדפק). בקשר להארדיסק, אני די סגור על ה Western Digital 250GB SATA2 WD2500KS אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש "שחקן" חדש בזירה ששוה לקנות אותו. (תקציב 400~) בקשר לצורב די.וי.די, אני רוצה לקנות צורב חדש בתקציב של כ-230 ש"ח. עומדות בפניי כמה אופציות והדיון בנעוץ שלכם רק בלבל אותי עוד יותר. יש את אלו: Pioneer DVR-111 שעולה 219 ש"ח כאן: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DVR-111-OEM ASUS DRW-1608P3S DVD RW שעולה 218 ש"ח כאן: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15572 LG DVD±RW GSA-H10AB שעולה 185 ש"ח כאן: http://ksp.co…
-
- 13 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות צורב DVD וקיבלתי המלצות על הצורב הבא שנדמה לי שאפילו עדיין לא הגיע לארץ תקנו אותי אם אני טועה זהו צורב דגם TS-H552B Writing DVD-R double layer 2.4x של סמסונג והנה המפרט מקווה שתוכלו להמליץ לי עליו האם שווה להשקיע או שבעצם הדגם האחרון של LG טוחן אותו דרך אגב הוא עולה לי 420 שקל Specifications Data Transfer Rate Media Type Write Read DVD+R 16X (21.6MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD+R Double 2.4X (3.24MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD+RW 4X (5.4MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD-R 12X (16.2MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD-RW 4X (5.4MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD-ROM - 16X (21.6MB/sec) CD-ROM - 48X (7.2MB/sec) CD-R 40X (6.0MB/sec) 48X (7.2MB/s…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה ראשונה: איזה צורב מומלץ בתקציב של אלף שקל (ובדקתי בשאר הנושאים והם לא ממש ענו לי) שאלה שניה: יש DVD ביתי שהוא גם צורב והוא עולה כמה אלפים עכשיו השאלה היא... יש אפשרות לחבר אחד כזה למחשב ולצרוב דרכו? או שיש עוד זמן לחלום ולקוות על זה? תודה מראש ומקווה שלא מעצבן אותכם. ;D
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני עושה הזמנה גדולה מחול בשביל מודינג שלי ובחנות הזאת יש את הצורב liteon LH-20A1L 20x lightscribe sata ששמעתי שהגרסת sata שלו בלי ה lightscribe היא הכי אמינה בשוק וגם ממולצת פה באתר. הייתי רוצה לדעת קודם כל אם אפשר להשיג את הצורב הזה בארץ במחיר עד 250 ש"ח עם אחריות רצוי לשנתיים ואם כן איפה? והאם שווה להזמין מחול אותו אם אי אפשר בארץ המחיר של חול זה בערך 180 ש"ח (במחיר של אותו צורב בלי lightscribe בארץ) בתודה עידו
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שיהיה איכותי ויעיל. אני מתככון לצרוב איתו משהו כמו 100 דיסקים אז אני חייב שהוא יהיה איכותי. המלצות ?
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, ניתקלתי בצורב הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=258 ויש לי כמה שאלות לגביו: איך יכול להיות שזה אחד מהצורבים המהירים ביותר בעולם והוא כזה זול? למישהוא יש ניסיון איתו או סקירות שלו? איך החברה הספציפית הזו? (אני מאמין שזה PCH בשם אחר). OVERALL , האים זו קניה שווה? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי כרגע צורב Yamaha 24x10x40 עם 8MB Bufferועד השבועות האחרונים הייתי מאושר ממנו. יש לי אותו כבר שנתיים וחצי בערך, ועד הזמן האחרון לא נפדק לי אפילו דיסק אחד! במשך שנתיים וחצי כמעט צרבתי מאות דיסקים ואפילו לא אחד נדפק. לפני כמה שבועות הוא התחיל לעשות בעיות ולדפוק פה ושם כמה דיסקים, אחר כך כל צריבה דפקה לפחות אחד עד שאתמול נדפקו לי 7 דיסקים עד שהצלחתי. כמובן שעם מישהו יודע מה לעשות אני מעדיף אבל אם לא איזה צורב כדאי לי לקנות? אני יודע שיגידו לי ישר LiteOn אבל יש לו רק 2MB Buffer ואני לא רוצה שיתחילו להדפק לי דיסקים גם אם זה פעם בכמה זמן. השאלה שלי האם כדאי להשקיע יותר בPlextor שכמובן טוב יותר ומלא בפיצ'רים שיש שני דגמים אפשריים: ב490 ש"ח: 48x24x48עם 4MB Buffer: קישור לע…
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מתלבט בין כמה : ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? ?LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8? מה ההבדל בין שני אלה ??? Sony DVD±R AWQ170A x18? מה יותר מומלץ לקחת ?תפרטו פרטים. תודה
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אנשים... הצורב שלי הלך לעולמו ואני צריך אחד חדש. הסתכלתי במומלצים וראיתי שאת חלקם כבר לא מוכרים יותר אלא את הממשיכים שלהם... מישהו יודע מה ההבדלים בין ה-pioneer DVR-215 לבין ה-216D? אם אין הבדלים ביניהם... זה קריטי שהוא לא תומך ביטסטינג וסריקת טעויות מעמיקה? תודה אנשים. שכחתי להוסיף... אם יש צורבים עדיפים על ה-pioneer DVR-216D אני אשמח לקבל המלצה!
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכם. בטעות נפלו בחיקי 150 ש"ח מיותרים וברצוני לנצל אותם וליקנות צורב חדש, מכיוון שהנוכחי שלי גוסס (LG) ראיתי שכל המחירים מסתובבים סביב ה150~ ש"ח אבל איני יודע מהי החברה המומלצת ביותר אשמח אם תגלו לי זאת
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הי , נגמר לי המקום ב-UNRAID , אני מעוניין לקנות רשיון PRO בשיתוף כדי להוזיל עלויות . בקניית זוג רשיונות העלות בסביבות 270 ש"ח לרשיון במקום 110$ ליחיד . מישהו מעוניין להצטרף ?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
כמו שקראתם (וכמעט אף אחד לא ענה ???) אני רוצה לקנות SSD 60GB עכשיו אני יודע שאמור לצאת C400 ו Vertex 3 מתי זה והאם זה שווה לחקות או לקנות את הC300 ואיזה SSD שקיים עכשיו אתם ממליצים??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני קונה עכשיו (יחד עם המחשב) כוננן ובעתיד קנות כונן נוסף אך של חברה אחרת יהיה הבדל בביצועים או במשהו לעמות שאני יקנה עכשיו כונן ובעתיד עוד כונן של אותה חברה
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ערב טוב, אני כבר כמה שנים משתמש בRAID "ורטואלי" מעל הצ'יפסט שלי (NF4), אבל הבעיה שלי היא שרק הפצת SUSE תומכת מהקופסא בבקר הורטואלי הזה, אז אמרתי לעצמי ש:"למה לא לרכוש איזה בקר חצי איכותי שיחזיק לי לאיזה ~4 שנים טובות?" אבל אני כבר מחפש המון זמן ולא ראיתי מקום בארץ שמוכר בקרים רציניים הדרישות שלי: מחיר עד 100$ 4 חיבורים SATA-II לפחות תמיכה בלינוקס המזל זה שאני עוד חצי חודש יוצא לטיול לבוסטון וגם יהיה בניו יורק ואין לי מניעה גם להזמין באינטרנט מהצד השני של ארה"ב מכיוון שיש לי לאן לשלוח את זה ואני יוכל לאסוף אחר כך יש למישהו המלצה לבקר שעונה על הדרישות? (אם יש משהו ששווה את זה אז תוספת של 50$ לא תהרוג אותי ) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
קניתי שני HD 500 GB כל אחד של סיגייט לדאבוני, הגעתי הביתה וגיליתי שאין לי RAID הלוח הוא DS3L אני רוצה לעשות RAID 0 מטעמי נוחיות וביצועים איזה בקר כדאי לקנות שיעבוד ללא הרבה סיבוכים? אגב, בעירי יש סניף של אייבורי ואני כנראה אקנה משם. באתר שלהם מופיע בקר SATA RAID של dynamode לא שמעתי מעולם על החברה הזאת ולא מכיר מישהו שאולי יודע איך החברה הזאת? ובפרט איך הבקר שלהם? המחיר הוא 110 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הי וחג שמח, רוצה לקנות דיסק גיבוי 4T בחו"ל. האם זה באמת יותר זול לחברות הטובות? היכן מומלץ לקנות? יש אפשרות לממש אחריות? לאיזה יצרן? איזה קופסה חיצונית מומלצת (יצרן)? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
איזה יצרן הכי טוב מהרשימה?? 1.Transcend 2. Sandisk 3. Kingston 4. Patriot 5. Super Talent ומה המחיר בערך של זיכרון 16 GB?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי להתפנק על כונן SSD. אני הבנתי שזה עולם אחר לגמרי מה-HDD הרגילים שאנו רגילים אליהם. השאלה שלי, עד כמה ה-SSD הזה מומלץ מאשר HDD? ועד כמה הוא שווה את הכסף הזה? ועוד משהו, אני רוצה משהו באיזור ה-120GB, איזה דגם הכי מומלץ ברמת מהירות/אמינות/מחיר.. תודה רבה לכם.
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
רכשתי nec 4550 . עוד לא קניתי מדיות לצריבה? מה דעתכם על הדיסקים האלה? (חשוב לי שהדיסקים יחזיקו קצת מעמד) http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=286&cat=368 האם המשלוח בדואר יכול להזיק לדיסקים? למישהו יש נסיון עם הזמנה של דיסקים בדואר?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, אני מעוניין לקנות צורב dvd אך הידע שלי בצורבים ובצורבי dvd הוא ממש מועט לא מזמן מישהו המליץ לי על הצורב הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3113 LG DVD±R GSA-H10AB x16 Dual האם הצורב הזה מומלץ ? האם אתם יכלים להמליץ לי על צורבי dvd אחרים שיהיו טובים לשימוש בסיסי? בתודה מראש, אייל. :-*
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
האם הצורב הזה GL דגם B0238 04X01X23 שווה 400 שקל ואם כן האם הוא תומך ב OVER BURN
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-