עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני לא מבין גדול בזיכרונות ניידים ואני צריך לקנות אז הינה מה אני חושב ואני מתלבט http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=973 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=955 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=631 ואם יש למשהו עצה יותר טובה.. אז שייביא ואני מעדיף 8gb והתקציב שלי הוא עד 180 ש"ח. אם רשמתי במקום הלא נכון תעבירו

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  2. שלום. בחנות אמרו לי שאני יכול לבחור בין seagate לsamsung כאשר הפרמטרים זהים: שניהם SATA עם 8 MB ושניהם בלי NCQ. תודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by ORrrr,

שלום, כשאני צורב מוזיקה מהמחשב לדיסקים רגילים לא אמ פי שלוש, אז כשאני מתחיל את הצריבה הבאפר עומד על 98%.. אני לא יודע מתי בדיוק אבל לפני האמצע בערך ב 20 אחוז משהו אני חושב, הוא מתחיל להשתולל בטווח האחוזים שבין 93%-98%... עכשיו בדרך כלל אני צורב DAO, אולם צרבתי היום גם ב TAO וזה יצא אותו דבר בטראקים הראונים החוזים היו 98 ואחר כך זה השתולל בשירים הבאים.. אני תמיד בודק אחר כך בסידי ספיד שבא עם נרו (גרסא 6++) ואו שיוצא בהתחלה איזה 50אלף משהו c2 errors או שהגרף נראה ממש מוזר לא קו ליניארי.. משהו מבולגן כזה.. ובכל זאת אני יכול לשמוע בסדר את הדיסקים.. האם זה נורמלי?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  4. שלום לכולם, מקווה שזה המקום הנכון לשאול. יש לי כרגע דיסק אחד של 500 גיגה שמותקן בו גם מערכת ההפעלה וגם משחקים סרטים וכד'. אני הוספתי הארדיסק של 80 גיגה במטרה להפריד את המערכת ההפעלה משאר הדברים במחשב. השאלה פה היא האם ניתן ועד כמה זה באמת יעבוד להעביר את הוינדוס מהכונן של ה500 לכונן של ה80 (רק הוינדוס) וזאת כמובן בלי התקנה מחדש. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by dinraz,

קודם כל שלום לכולם.... אני מתלבט מאוד ואבקש את עזרתכם. החלטתי על קניית כונן גיבויי למחשב. כל החומר שלי נמדד במשהו של 25 GB חשבתי על כונן 2.5 של WD ואז התברר לי שאין בו גיבויי בלחיצת כפתור ולכן אני יכול לעשות את אותו גיבויי על אייפוד. מצאתי באנטרנט כונן של PHILPS 2.5 עם גיבוי בלחיצת כפתור. בהנחה ששניהם עולים אותו הדבר מה לדעתכם עדיף? http://www.westerndigital.com/en/products/products.asp?driveid=110&language=en כתובת של WD. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8483194&type=2&product=1&=כתובת של PHILIPS/ אשמח לתשובה.........

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  6. Started by tidan26,

האם פירמוט הכונן בתדירות גבוהה מקצרת את חייו ומורידה את ביצועיו? ???

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  7. אז ככה....אם זה לא קשור לפה....אז תעבירו את זה לפורום תוכנה... יש לי צורב NEC 3520 אני מנסה לצרוב על X8 בתוכנה נרו... ואני לא מצליח... הדיסקים הם של סילברליין וכתוב עליהם X8... למה?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by wons,

איך אפשר לגרום למחשב לטעון את המערכת הפעלה מתוך זיכרון פלאש חיצוני?(ללא HD) ואיזה מערכות הפעלה אני יכול לטעון מתוכו בהנחה שהזיכרון יכול לפעול על 12MBPS מקסימום?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by lipa,

אפשר ?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by hassid_hassid,

שלום. כולי תקווה שמדובר בפורום המתאים לכך. יש לי מחשב נייד עם צורב DVD (שלמען האמת, אני לא בטוח עד כמה הוא פועל). יש לי בבית סרט בבלו-ריי שאני רוצה להעביר למחשב ושקלתי לקנות צורב/כונן בלו-ריי. עכשיו, ראיתי בKSP, איזה צורב (שלפי התמונה לפחות הוא נראה מתאים למחשב נייד) אבל המהירות שלא לא משהו, ובנוסף, מנסיוני, אני לא הכי סומך על כוננים של מחשבים ניידים (בכל המחשבים שהיו לי/לחברים שלי, הכונן נהרס מהר יחסית). מצד שני, במחיר מעט גבוה יותר, אני יכול לקנות פנימי למחשב נייח (שעדיין אין לי, אבל אני מניח שבמהלך השנה הקרובה אני אקנה אחד, אולי עוד שנתיים... לא יודע... אבל זה יגיע מתישהו שהוא בטווח..), שהוא מהיר יותר, ומניסיוני הם מחזיקים יותר זמן, ויש לי כבל שמתאם בינו לבין USB 2 (הש…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. חברת סיגייט עומדת למשפט, הפעם במסגרת תביעה ייצוגית הטוענת לבעיות אמינות קבועות בכונני ה-3 טרה-בייט המוזלים שלה ישנם כל מיני סוגים של תביעות ייצוגיות – וכמובן שאף אחת מהן אינה עושה חסד עם החברה הנתבעת ולא תורמת לשמה הטוב. אך תביעה ייצוגית המתייחסת לבעיות אמינות חוזרות ונשנות היא אולי הגרועה מבין התביעות, ולרוע מזלה חברת סיגייט היא זו שעומדת כעת במרכז תביעה שכזו. התביעה הייצוגית, עליה ממונה משרד עורכי הדין האגנס ברמן שבצפון קרוליינה, מתייחסת אל כונני ה-3 טרה-בייט מסוג Barracuda הפנימיים של החברה, וכונני ה-3 טרה-בייט החיצוניים של החברה מסוג Barracuda Backup Plus (העושה בבסיסו שימוש באותו כונן פנימי). התלונות מדברות על קריסת הכוננים באופן שגרתי לאחר כמה ימים וב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by alergic,

ראיתי בסטיקי את המוצרים האם זה עדין מעודכן ש LiteOn DH-20A3S הכי טוב? ואם לא איזה לקחת?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by tood24,

היי המליצו לי על הדיסק הזה מה דעתכם ,תודה Western Digital 1TB My Passport Ultra WDBGPU0010BWT

14. Started by tomer861,

שלום לכולם רכשתי מחשב נייד עם כרטיס 32gb msata בנוסף למקום להארדיסק של 500GB אשמח להמלצות לכרטיס msata 128 gb שעליו אוכל לשים את מערכת ההפעלה ובו זמנית לשמור על מקום גדול לאיכסון. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by fantax,

שלום רב קניתי HD חדש והתקנתי אותו כHD ראשי ועליו התקנתי את WIN הבעיה נוצרה כאשר נסיתי להתקין את ה-HD הישן , בביוס המחשב מזהה אותו אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותו ב"מחשב שלי" הוא רושם כי לא ניתן בגלל שHD דינמי ו"זר" ודורש לפרמט על מנת להפוך לבסיסי. הבעיה שיש לי חומר עלוי שאני צריך, מה אפשר לעשות על מנת להתקין אותו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי נייד HP ZV6000, ואני רוצה לחבר את הקייס הרדיסק החיצוני שלי בFirewire מתוך הכרטיס PCMCIA, מכיון שיציאת הFW של המחשב תפוסה ע"י ממשק האודיו שלי, ועובדת יופי. ניסיתי שני סוגי כרטיסי PCMCIA, אחד תואם Texas, השני לא זוכר, ושניהם עולים ונראים תקינים לוינדוס- אבל עם שניהם נדיר שהקייס או הממשק אודיו (שניסיתי לבדוק בשביל לוודא שהבעיה לא עם הקייס) עולים (כלומר, רק הכרטיס מופיע בתפריט Safely remove hardware). מצד שני הקייס עולה יופי מיציאת הFW, אז הבעיה לא איתו. אני לא מבין במחשבים הרבה (אני לא מאלה שנכנסים לקרביים ושמים שורות פקודה), אבל אם יש למישהו רעיון למה זה קורה והנחיה מה לנסות אני אשמח, והאמת זה די דחוף! עוד שאלה, על הדרך, זה שאם הקייס הזה הוא FW800, ואני רוצ…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. אני זקוק לצמד כוננים (אולי עוד אחד שתיים..) בכדי להעביר כ2000 דיסקים לNAS שלי. חלק מהדיסקים ישנים, ונצרבו במהירות של X4.. וכמובן, ישנם אינספור מדיות שונות ומשונות לצערי, חלק מהדיסקים אינם נקראים בצורה טובה, וחלק ניתנים לקריאה בחלק מהכוננים שברשותי לאחר כ 300 דיסקים הגעתי למסקנה הבאה: פייוניר 212, קורא את כ60 % מהדיסקים, וכשהוא קורא - המהירות גבוהה. פלקסטור 760SA, קורא כ70 % מהדיסקים, מהירות: או גבוהה מאוד, או נמוכה (אם הדיסק גרוע) סוני אופטריאק SLIM SLOT IN - קורא כ90% מהדיסקים (ממזר לא קטן הקטן הזה..) בקצב בינוני. אשמח להמלצה על כונן ספציפי שיוכל להתמודד עם המטרה הזו (ולא אכפת לי מהבלאי שלו, רק שישרוד את העבודה הספציפית הזאת)

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by avidan28,

"הודעה נערכה" האם אפשר לאחד רפטור 36 ורפטור 74 ברייד 0 או 1 לכונן לוגי של 110 גיגה??? כלומר לעשות פעולה הפוכה - במקום לחלק אותם למחיצות לוגיות -לעשות מהם מחיצה אחת. השאלה פה האם זה אפשרי.כי הם שונים בנפח.כי חוק ראשון ברייד מחייב כוננים זהים ורצוי גם מאותה סדרה. תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by integral,

היו כאן כמה ששאלו אז בבקשה: http://www.cdrlabs.com/#2

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by noam31,

יש לי כונן SSD 1.8 עם יציאת microsata. אני אחבר אותו למארז עם מתאם מכני שמגיע אבל אני צריך מתאם לחיבור עצמו לחיבור Usata. האם יש פתרונות כאלו בארץ? מעבר ל 2 קונקטורים שיש ב 2 חנויות במרכז? אני מהצפון וצריך פתרון. המחשב מגיע עוד שבוע ועד אז חייב פתרון.. תודה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  21. דעתכם על EVO 950 של סמסונג על הלוח שכתבתי בכותרת. הלוח מתאים גם ל-2260 וגם ל-2280. מה אומרים? שווה לרכוש או שאוותר וארכוש SSD רגיל? תודה

22. שלום יש לי זיכרון נייד של SanDidk Cruzer micro 8GB עכשיו הבעיה היא שמערכת הקבצים היא FAT32 ואני לא יכול להעביר קבצים כמו משחקים שהם יותר מ4 GB אפשרי לשנות את זה למערכת קבצים NTFS אם אפשרי אז איך? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  23. Started by com555,

יש לי צורב של בנקיו 48x16x48 הבעיה היא שהוא מצליח לצרוב ולמחוק CDRW מסוג אחד בלבד את זה שהגיע יחד עם הצורב ואין עליו זיהוי של איזו חברה הוא. את שאר הדיסקים שלי שעבדו מצויין בצורב הקודם ועדיין עובדים אצל חברים שלי, הוא לא מצליח לקרוא. הוא לא מזהה אותם כדיסקים לצריבה. הוא לא נותן לא לצרוב ולא למחוק. למישהו יש רעיון? או מצא סוג דיסקים שכן נמחקים עם הצורב הזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
    • 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Seagate ST3000DM001-1CH1 Seagate ST3000DM001-1CH166 Seagate ST3000DM001-9YN166 לפי PASSMARK הם מקבלים ציונים שונים משמעותית.. מה ההבדל ביניהם? תודה.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.