עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי דיסק DVD שיש עליו שני סרטים אני רוצה לצרוב רק את אחד מהסרטים האם יש אפשרות לעשות זאת? כשאני מסייר בדיסק אני רואה מספר גדול של קבצים ולא יודע אילו מהם צריך להעתיק ישנם קבצי VOB קבצי IFO ועוד.. תודה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  2. שלום אשמח לעזרתכם הדחופה , השבוע הלפטופ שלי נפל וככל הנראה הדיסק הקשיח שלי ניזוק ויש לי הרבה חומרים חשובים עליו , חיברתי את הדיסק למחשב הנייח שלי והוא מזוהה בביוס , כמו כן הדיסק מזוהה במחשב הנייח אך לא ניתן לפתוח את המחיצה שיש בה את החומר(D:\) אלא רק את המחיצה שבו יש את הריקוברי (C:\) , ניסיתי לעבוד את התוכנה testdisk אך היא מסובכת למדי ואני חושש כי אני יהרוס לגמרי את הדיסק , כמו כן הידסק משמיע נקישות קטנות ברגע שהוא מופעל , לכן יש לי 2 שאלות : 1. האם על פי הממצאים הדיסק הרוס לגמרי ולא ניתן לשחזר את המידע ? 2. במידע והדיסק בסדר , איך ניתן לשחזר את המידע ? חש לציין כי חיפשתי חברות שעושות את זה אבל המחירים בשמיים וזה מעל היכולת שלי לשלם סכומים כאלה... האם יש המלצות מניסיונכ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by davraham,

טוב, אז מכיוון שהחבר'ה פה חושבים שאין כמו סמסונג בכוננים החלטתי להצטייד בכונן קוראני חדש (בעצם שניים) אבל, מכיוון שאני רוצה לקנות את הטוב ביותר במחיר סביר (SATA2 7200 RPM) צדו את עיני שני כוננים. האחד 160 ג'יגה במחיר 404 ש"ח. דגם HD160JJ http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_HD160JJ.asp השני 120 ג'יגה במחיר 421 ש"ח דגםSP1213C http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointP80Series/SP1213C.asp?page=Features ועכשיו לשאלה: למה הדגם הגדול יותר דווקא זול יותר. מנבירה מאתר של סמסונג נראה לי שדווקא הזול יותר הוא המתקדם יותר מלבד נתון אחד. Multi-Burst On-The-Fly Error Correction האם זה עושה את ההבדל? ומה זה הנתון הז…

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  4. Started by GNR,

היי , כשאני צורב דיסקים (גם DVD וגם CD) וצורב במהירות המקסימלית של הדיסק, אז הצורב אף פעם לא מגיע למהירות שהגדרתי , למשל הוא מתחיל לצרוב בx6 ומקסימום עולה לx12 (למשל בDVD). מה הבעיה שהמחשב לא מסוגל לצרוב יותר מהר ? אני משתמש בדיסקים של maxell וגם ניסיתי של verbatim. תודה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  5. Started by D@nny,

שלום. יש לי חבר שמתלונן על כך שכאשר הוא מנסה לפרמט את ההארד דיסק שלו, מופיעה הודעה שחסר לו משהו כדי להמשיך את הפרמוט וכשהוא ניסה לפרמט במחשב אחר הוא הגיע ל83 אחוז ונתקע... אני יודע שהשאלה שלי כללית מדי, אבל אולי בכל זאת למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה...? תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  6. Started by F430,

קניתי מאיביי זיכרון מיני SD 32 ג'יגה מקווה שלא נפלתי http://cgi.ebay.com/NEW-32GB-MicroSD-SDHC-card-32-GB-Class-10-SD-adap-/250855704058?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D1359628902864227488

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  7. אם כן - איפה ניכר ההבדל?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  8. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי כונן DVD ישן X16 עם שליטה על הוליום מעבר להבא וכניסת אוזניות רציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם זה(ואל תגידו לחבר למחשב) אני מתכוון עם אפשר להפוך את זה לDVD נייד או דיסק מן תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  9. חברת Alphacool מציגה פיתוח שעשוי להיחשב מוזר ואולי גם מיותר כעת - אבל יוכל להפוך לאקס פאקטור עבור ביצועים מירביים עם הגעתם של כונני ה-NVMe בדור ה-PCIe 5לכתבה

10. Started by jungle-man,

שלום יש לי מערך RAID 5 עם 3 HD ואני מעוניין להוסיף את הרביעי. הRAID הוא חומרה דרך לוח של אינטל D975XBX ואני עובד על XP PRO. בכל נסיונותי לא הצלחתי לגרום למערכת ההפעלה או לIntel Matrix Storage Manager לראות את הHD החדש כMEMBER במערך הRAID. האם יש צורך לבטל את הRAID הקיים ולפתוח חדש עם ארבעת הHD ואם כן איך אני לא מאבד את כל המידע שיש לי על הRAID הנוכחי?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  11. Started by Shiker,

אהלן חברים בהמלצת אחד ממנהלי הפורום ב- HWZONE רכשתי את המוצר הבא כונן קשיח Maxtor Basics 1000GB לצערי היו כמה בעיות והגדולה שביניהן שהוא מחק לי פשוט כמה קבצים בלי רשותי פשוט סתם ככה.. מלבד זאת בכל פעם שהייתי מפעיל מחדש את המחשב, אז המחשב לא היה מזהה אותו רק אחרי שהוצאתי אותו מהחשמל והכנסתי.. דברתי עם "התמיכה הטכנית" שלהם והם לא לוקחים אחריות ומתחמקים מזה..התעצבנתי שהמוצר כל כך גרוע ורציתי לשדרג אותו למוצר אחר אפילו בהוספת כסף והנציג סירב ולא רצה להעביר אותי לאחראי מלבד שירות לקוחות ששם אחרי המתנה של רבע שעה ניתקתי את השיחה מעצבים! עכשיו חברים, יש דרך לשחזר את המידע אם בכלל ? מה אפשר לעשות במצב שלי? שווה למכור אותו ולהוסיף כסף ולקנות כונן קשיח חיצוני אחר ואמין יותר …

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  12. Started by catrider,

שלום לכולם, שאלה פשוטה בשבילכם, בשבילי בעיה!! איך צורבים מוסיקה שהיא קבצי MP3 לדיסק רגיל...??? תודה על כל עזרה! נ.ב אני משתמשת בתוכנת צריבה NERO

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  13. מישהו ניסה לתקן את ההרדיסק שלו בעזרת המדריך הזה: http://www.overclock.net/hard-drives-storage/457286-seagate-bricked-firmware-drive-fix-pics.html ? נתקלתי בבעיה! אין לי כבל מתאים, ואני גם לא יודע מאיפה להשיג אחד. ניסיתי כבר לחפש בכמה חנויות פלאפונים, אבל אין. אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות זה ממש יעזור לי, תודה! :]

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  14. Started by Revolver,

הי, האם למישהו יש נסיון עם תחנות עגינה לדיסק? דוגמת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4032 ? (יש גם של THERMALTAKE אבל ב 100 ש"ח יותר יקרה). תודה

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  15. Started by haziri,

שלום אני קונה מחשב חדש וראיתי שרשום על צורבים, cd, dvd bulk מה זאת אומרת?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. http://net.nana.co.il/Common/GeneralModules/Ticker/Popup.asp?ArticleID=170495&ServiceID=10 היטאצ'י הכריזה על הארד דיסק בגודל 0.5TB (כלומר 500GB!) ההארד דיסק נבנה לטכנולוגית SATA II שמסוגלת להעביר 3.0GB/s היטאצ'י גם שילבה טכנולוגיה חדשה בשם Smooth Stream להעברה חלקה של וידאו עם מינימום תקלות עדיין לא נקבע מחיר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by refaels2006,

צורב הDVD שלי מסוג Optriac A7200s לא קורא DVD . CD הוא מזהה ללא בעיה ולפעמים DVD צרובים אך מקוריים לא .זה אבסורד . אפילו לאחר התקנה מחדש של Windows XP/Vista לא עובד. מה עושים ? באתר של היצרן יש firmware חדש שיצא ב28.1.09 שווה לעדכן ?..

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  18. Started by HaiPBM,

ה 840 ישן יותר לא? למה הוא יקר יותר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי התקנות כמו בבילון 6 לפי מה ששמעתי ניתן להתקינם על גבי ה- DOK ... אם אפשר עזרה - דרך אייך אפשר להתקין...??

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  20. Started by Larok Nade,

אני מעוניין לקנות כונן SSD עבור מחשב חדש. אני מתלבט בין שני דגמים: Kingston SSDNow M.2 240GB http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=1&glist=0&uin=29053&txt_search=ssdnow&buy=&minprice=0&maxprice=0 Samsung 850 EVO 250GB http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=1&glist=0&uin=25581&txt_search=850+evo&buy=&minprice=0&maxprice=0 על מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. 111 פיוניר עושה קמת חריקות האם כדאי לממש אחריות בחנות pccenter? והאם הם יעשו לי בעיות?< או שישר יחליפו לי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין בהמלצה לדיסק און קי להתקנת מערכות הפעלה. אני לא כל כך בקיא בתחום, האם יש דיסק און קי מהיר מהרגיל? כמובן אני הולך על גירסאת ה-8GB.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by kip,

יש לי דיסק מנייד ששבק ( הלך ה GPU) ואני רוצה קופסא. הזולות ב 8$ או משהו טוב יותר? על מה להקפיד? תודה

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  24. Started by coorva,

שלום רב יש לי דיסק קשיח maxtor 6L040J2 7200 rpm לוח אם: intel maryville D850MV האם הדיסק שלי הוא מסוג IDE והאם הוא מחובר לבקר הראשי בלוח האם? תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  25. Started by Yaniv11,

צירפתי צילום מסך מ- Ashampoo HDD control. זה מצב אבוד שמצריך לקנות חדש או שעוד אפשר להציל? תודה,יניב. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.