אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
בתוכנת האיחוי Perfectdisk יש בין השאר גם אפשרות להציג נתוני S.M.A.R.T של הדיסק הקשיח המותקן במחשב וגם לקבל דירוג של הטמפרטורה, הביצועים וה-Health של הדיסק. האם ניתן להסתפק בנתונים אלו בשביל לדעת את מצב הדיסק ולחזות מראש שהדיסק עומד להתקלקל ושצריך להחליף אותו לפני שהוא יקרוס והנתונים בו ילכו לאיבוד?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
היה לי צורב DVD של LG (לא זוכר בדיוק את הדגם) שקניתי לפני כשנה וחצי. לאחרונה הוא התקלקל ורציתי לקנות חדש. כשאני מסתכל ברשימת הדגמים של NEC ושל LG אני רואה שמדי פעם יוצאים דגמים חדשים אבל על הנייר אין להם שום יתרון על הצורב הישן שלי (כולם מהירות X16, DL, 2MB BUFFER וכל שאר). אז מה בעצם ההבדל ? (מה ההבדל למשל בין NEC 3500 ל NEC 4500) ? האם בכלל כדאי להשקיע עוד 30-40 שקל ולקנות את הדגמים החדישים יותר או שאין טעם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אמינים, עם אחריות ובמחיר הכי טוב. שניהם מיועדים לאחסון וצפייה בסרטים 720P. אפשר 2X3TB במקום ה6TB אם המחיר כדאי. מכל מקום ששולח עד לבית או לסניף הדואר. יש המלצות לדיסק/ים האלה במחיר משתלם? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
האם אפשרי לתפוס HD בעמידה ולא בשכיבה כמו במצב הסטנדרטי שלו? ההיגיון אומר שלא אבל האם מישהו פעם ניסה? מה ההשלכות של זה באורך החיים / רעש / תפקוד כללי תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
לא מצאתי שום ביקורות עליו ברמה רק כמה מילים שאומרות שהוא בסדר ואחלה וזה לא מה שאני מחפש. אז אם יש פה אנשים שראו ביקורות ברשת עליו בבקשה תתנו לינק ו גם אם יש פה אנשים עם צורב כזה שיגיבו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שמתי לב שיש על הכרטיס סקזי שלי חיבור חשמל (כתוב עליו גם + - - + ככה שאני בטוח שזה חשמל) . זה חיבור חשמל כמו של כונן דיסקטים פשוט. למה מיועד החיבור הזה ? אם אני יחבר אליו חשמל הביצועיים יעלו ?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את Western Digital My Passport Essential 320GB WDME3200 לפרטים נוספים:http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694401 השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להשתמש בכונן החיצוני הנ"ל להעלאת עוד ווינדוס על המערכת זאת אומרת אם יש לי דיסק קשיח פנימי בנייד שדרכו אני מעלה ווינדוס אקספי אני רוצה להתקין ווינדוס 7 על הכונן החיצוני וכשהמחשב עולה אני יוכל לבחור אם להעלות את האקספי דרך הדיסק קשיח הפנימי של המחשב או להעלות ווינדוס 7 דרך הדיסק קשיח חיצוני למרות שהחיצוני מתחבר דרך USB מקווה שהשאלה שלי ברורה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבצע גיבוי למחשב ונתקלתי בהודעה הבאה: http://prntscr.com/dk6spz האם הבעיה במחשב? מדובר בכונן ADATA בין שנה בערך, כמו זה שסוקר כאן: https://hwzone.co.il/קורבן-התעללות-כונן-ה-adata-hd720-הנייד-והקשוח-בב/ לא עבר התעללות והיה על המדף. חבל לי מאוד כי ה-HDD במחשב שלי ישן והוא למעשה העתודת גיבוי שלי (קניתי את הHDD הכי עמיד שראיתי בדיוק בגלל זה). מה אפשר לעשות מבלי לאבד את המידע? ומה עושים הלאה? זה קרה לי כבר עם כוננים של WD, עכשיו גם ADATA... הייתי שמח לקבל המלצה לחיצוני אמין מאוד בנפח 1TB לפחות.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי פנטים 3 1000 (מספיק לצרכים שלי ועובד טוב מאוד) אני כבר כמה זמן מנסה להוסיף הארדיסק נוסף שיש לי, הבעיה שניסיתי את כל האפשרויות של שינוי הג'אמפרים בשניהם והוא תמיד מעלה לי את ההארדיסק השני, וזו בעיה מכיוון שיש גם עליה מערכת הפעלה, ואני לא יכול לפרמט אותה כי יש שם חומר שאני צריך. יאך ניתן לפתור זאת ? השאלה השנייה זה לגבי צורב דיוידי, אם מישהו יכול לתת קישור או פירוט של התכונות שיש היום בצורבים, מכיוון שהבנתי שיש מס' תכונות לצורבים, ובכל דגם יש מס' תכונות שקיימות וכאלו שלא, אני רוצה לדעת פשוט איזה תכונות מכל אלו שיש חשובות בשילי, וכך לבחור את הצורב דיוידי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה אם אני מבצע צריבה של מוסיקה, המחשב מראה לי שהכול תקין, אבל בפועל הוא לא צרב כלום? מה ההבדל בין צריבה של disc at once ל-track at once?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום חברים.. אני מעוניין לרכוש HD חיצוני, 500 GB ומעלה לגיבוי בעיקר של תמונות, סרטים וכדומה.. מה אתם ממליצים? והאם אפשר הסבר קטן כי מעט הסתבכתי עם כל האותיות הקטנות, 2.5 , 3.5 ... מה ההבדל? בנוסף, האם מספיק חיבור USB2 או שיש צורך במשהו אחר? ובמה בעצם יותר טוב חיבור SATA או FIREWIRE מ USB (אם בכלל).. בנוסף ומעט Off topic אבל אם כבר אני קונה כונן חיצוני הייתי מעוניין לחבר אותו איכשהוא ל PS3 שלי, האם זה ניתן? תודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
כידוע אחת מחברות ההגנה העיקריות קנתה את הזכויות ל DVD DECRYPTER מה שגורם לבעיות בגיבוי הסרטים שלנו. אז היום ניסיתי לגבות שני סרטים חדשים ולא ממש הצלחתי. הבעיה נפתרה ע"י שימוש ב DVD FAB DECRYPTER החינמית. לידיעתכם http://www.dvdidle.com/free.htm
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
אני צריך דיסק חיצוני 2.5 עם USB3 יש חברות שנותנות 3 שנות אחריות כמו samsung,.transcend אז נתמקד בהם. חשוב לי ביצועים טובים, יש דיסקים כאלו עם 7200RPM ? מה הכי משתלם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מ-TMS מחשב שהרכבתי, המפרט כולל צורב Samsung SH-S203B, האם אמורה איתו תוכנת צריבה (למשל נרו) או שאני אמור לדאוג לזה בעצמי ? איך זה בדרך כלל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
קוויתי שזה אפשרי בדרך דוס, אבל מסתבר שלא. איך אני עושה את הפעולה הזאת בעזרת תוככנה בחלונות? איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן די וי די שאם אני מכניס אילו דיסק רגיל אז הדיסק עובד ואז שאני מנסה להכניס דיסק של די וי די זה מראה לי כאילו הדיסק רק ואין בו כלום מישהו יכול לעזור לי אם זה
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי היום בדיקת תקינות לדיסקים הקשיחים התוצאות יצאו בסדר?? הדיסק הקשיח הראשון הדיסק הקשיח השני
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
הי יש לי מחשב בעסק שעובד עם מערכת בקרים ואני צריך לגבות את הDATA BASE שנמצא כקובץ בכונן הראשי(שוקל כ 20MB+-). עד היום היתי מגבה מספר פעמים בשבוע (כל פעם שהיה לי רגע זמן וזכרתי..) - דרך התוכנה המובנית של המערכת שמותקנת אצלי לDOK שאני שומר במגירה .. .המערכת עובדת 25/7 והקובץ עובר שינויים בכמה פרקי זמן במשך היום וכדי לגבות כמו שצריך אני למעשה צריך לגבות 3 פעמים ביממה בשעות מסויימות שהמערכת לא כותבת לקובץ. מכיוון שהמערכת גם מחוברת לרשת (חיבור רגיל דרך ראוטר ביתי) 24/7 חשבתי למצוא שירות רשת כלשהו כמו ה GOOGLE DRIVE / DROPBOX וכו' שיאפשר לי לבצע את הגיבוי בצורה אטומטית לחלוטין (אפשר פעם ביום בשעה מוגדרת - ורצוי גם 3 פעמים ביום..) השאלה אם למישהו יש רעיון איך לבצע את זה בדרך הפש…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
מובילת שוק ה-SSD מתחילה למכור את הכוננים הצרכניים הזולים ביותר שלה, וביקורות ראשונות מעידות על כך שיש סיבה טובה להתרגש מהמאורע סמסונג היא אחת מהיצרניות הפופולריות ביותר בשוק ה-SSD השולחני, וזאת למרות שמספר הכוננים שאותו היא מציעה לצרכנים הוא מצומצם יחסית – סדרת ה-EVO 850 שמכוונת היישר אל לב המיינסטרים ומהווה נקודה להשוואה כמעט עבור כל המוצרים האחרים בשוק, סדרת ה-850 PRO למי שמעוניינים באחריות ואמינות מוגדלים, וגם סדרת ה-950 PRO שמיועדת לעידן ה-NVMe החדש. כעת היא גם מצטרפת סוף כל סוף אל השוק המתרחב של כוננים תקציביים, ומתחילה למכור את סדרת ה-EVO 750 שלה, עליה סיפרנו לכם לראשונה בסוף השנה שעברה. כוננים מינימליסטיים, אבל עדיין עושים את העבודה …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם הצורב DvD הזה: http://www.officedepot.co.il/(cdmupa55czmbx3np3guxjvq0)/catalogFamily.aspx?ID=593310&CID=100 טוב מבחינת כל תחום שצריך להיות בצורב DVD? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף התחדשתי בכונן חדש של סייגט 500GB, קניתי בKSP ב340ש''ח... הגעתי הביתה הרכבתי, המחשב מזהה בביוס את הכונן אבל במחשב הוא לא, יש משהו שאני צריך לעשות? איזה התקנה, יכול להיות ששכחתי לעשות משהו? [br]פורסם בתאריך: 15.05.2008 בשעה 19:42:11 הסתדרתי... ;D
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אין לי מושג מה אומרים על זה ברשת, לא חיפשתי אפילו, אבל יצא לי לממש אחריות על כמות מטורפת של SSDים כאלה. 240GB בעיקר. הם עובדים יפה כמה חודשים, ואז פתאום מתים בלי התראה מוקדמת.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נשרף לי הלוח הירוק על הדיסק הקשיח ויש לי עליו מלא מלא דברים חשובים ויש עליו עדיין אחריות אני פוחד שאני אשלח את זה לחנות והם ישלחו לי את זה בלי שחזור בtech data (הספק של WD) משחזרים את המידע לפני שהם מתקנים או שולחים חדש?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד dell XPS L702x יש בו שני דיסקים מהדגם הזה: http://www.storagereview.com/seagate_momentus_750gb_review_st9750420as אני מעוניין להחליף אחד מהם (דיסק המערכת) ל SSD. שוקל מאוד לחיוב את הEVO 850 500GB https://www.amazon.com/Samsung-2-5-Inch-Internal-MZ-75E500B-AM/dp/B00OBRE5UE הבעיה היא שהחלק האחורי (לפי הצילום) נראה קצת שונה בין השניים. איך אני יודע האם אני יכול להזמין ולהחליף או שצריך להזמין דגם כלשהו אחר? אם צריך אחר, איזה מומלץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-