עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אשמח לקבל הודעות בפרטי או כאן תודה רבה ויום טוב ארז

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by 1900GT,

שלום, יש לי שני צורבים אחד DVD ואחד CD הבעיה היא שרק אחד מזוהה על ידי המחשב. בשניהם יש 6 פינים ושמתי באחד ג'מפר על בטור האמצעי ובשני הסרתי אותו אבל זה מזהה רק את זה עם הג'מפר. בקיצור איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by ag43,

האם ניתן לצרוב על דיסקי VERBATIM טיוואנים X16 במהירות X20 עם צורב LITEON SATA 20X? אם כן כיצד ניתן לאפשר זאת בNERO?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  4. אני רוצה לרכוש כונן קשיח בנוסף למה שיש עכשיו. מטרתו של הכונןן היא אחסון מידע, ולא גיבוי. יש לי כרגע כונן קשיח של WD בעל נפח של 200 GB עם חיבור IDE... השאלה שלי היא כזאת: אם אני יחבר את הכוננן הקשיח שאני רוצה לקנות, יש המלצה איפה להתקין את מערכת הפעלה ? מה אני עושה ? פשוט לוקח את הכונן הקשיח שאני יקנה ופשוט יחבר אותו למחשב? אני יצטרך לפרמט ? איזה כונן קשיח לקנות בתקציב של 350 ש"ח , והאם זה יהוה בעייה שהוא לא יחובר בצורת IDE .? החנות שאני מתכוון לקנות ממנה היא זיגזאג: WD 250GB-8MB-JB 7200RPM ATA100 יש שם את הכוננן הקשיח הזה,איך הוא ? הוא ישתלב טוב עם הכונן קשיח שיש לי כרגע . ? מצטער על כל השאלות... אני דיי חדש בכל הדברים האלו מקווה לתשובה

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by GuillotineX,

אחרי שהווינדוס קרס הפעלתי מחדש תמחשב והHDD לא הופיע ברשימה של הBOOT ניסתי כמה דברים: 1) ניסתי לשים דיסק קשיח אחר במקומו והBOOT היה טוב אחריו הופיע לי לשניה מסך כחול(אני די בטוח שזה לא היה BLUE SCREEN) והמחשב עשה ריסטרט 2)להעביר את הדיסק קשיח ככונן משני במחשב אחר, הוא הופיע בBOOT אבל עם שגיאה של משהו עם S.M.A.R.E.T בווינדוס הוא הופיע במנהל התקנים אבל לא ב"מחשב שלי" ניסתי גם לשים תהארד דיסק המקולקל במחשב אחר והווינדוס לא עלה ממנו הרצתי KNOFFIX מהסידרום ובKNOFFIX ההארד דיסק לא מופיע.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

כאילו SATA-II...עם NCQ...

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by nathan932,

ברשותי צורב מסוג DVD RW NEC 3550. האם מישהו יודע באילו סוגי מדיות הוא תומך? (הכוונה דיסקים לסרטים, לא למוסיקה)

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by kokoman,

הורדתי איזשהו DVDR מהאינטרנט ויש לו רק כתוביות באנגלית ובספרדית, האם יש אפשרות להוסיף לו כתוביות בעברית (או אם לא להוסיף אז שיחליפו את הכתוביות בספרדית)?

9. שלום, הכונן הקשיח במחשב הנייד שלי התקלקל ואני מחפש אחד חדש, המחשב הוא של HP, דגם DV6-1450ei, בן 3 בערך. הכונן שהיה מותקן עד עכשיו הוא Segate 250GB 7200RPM. אני מחפש כונן בנפח של 250-500 GB. ראיתי באיביי כל מיני כוננים משומשים שנמכרים במחיר זול יחסית למחירים של כוננים חדשים בארץ, האם למישהו יצא לקנות כונן כזה? המוכרים מתחייבים שהכוננים עובדים ונבדקו.. אשמח לעזרה והכוונה לחברות מומלצות. ד"א, האם ניתן לקנות באיביי כונן חדש ולקבל גם אחריות עליו בארץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by liordavid,

קניתי RAPTOR 150GB והוא משמיע רעשים מוזרים רעשים כמו רעשים בהארדיסק ישן (כאילו הוא חושב) האם אני אמור לשמוע את ההארדיסק ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  11. Started by atila3,

ערב טוב לכולם יש לי דוק שיש עליו מלא עבודות לאוניברסיטה היום בערב ניסיתי לפתוח את אחד הקבצים והוורד רושם לי שהקובץ פגום , ניסיתי להעבירו למחשב מהדוק והוא רושם לי שבגלל שגיאה מסוימת לא ניתן להעבירו. קבצים אחרים זה עושה אותו דבר או שאם הוא פותח אותם זה בג'יבריש, ניסיתי לתקן דרך הוורד וזה לא נותן כמו כן ניסיתי לבצע סריקת שגיאות דרך הווינדוס להתקן והוא רושם שאי אפשר לבצע. אודה לכם אם תעזרו לי כי זה מאוד חשוב לי כל הסמסטר שלי נמצא שם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by x-dude,

כל החנויות או שמוכרים בקופסה של 5 או 10 (סעאמק מה אני צריך יותר מדיסק 1?) או מהירות 2X,עשיתי סיבוב בכל העיר העלובה הזאת,מישהו יודע איפה למען השם אני יכול לקנות באיזור חיפה דיסק אחד בודד כזה? מה כבר ביקשתי?

13. שלום, היום אני אקבל מחשב חדש שהזמנתי שיחליף את המחשב שאני כותב דרכו כרגע. המחשב שאני כותב דרכו הוא לפני 5-4 שנים ובמזל טוב אני מחליף אותו, אך כחלק מההכנות למחשב הבא הם הורדות משחקים כבדים, הכונן של המחשב הזה הוא Samsung 80GB 8MB IDE אני מתאר לעצמי שהוא ככה. עכשיו למחשב הבא יהיה Seagate 500GB 32MB SATA האם תהייה אפשרות לחבר את הדיסק קשיח הישן למחשב החדש כאשר הכל מותקן ולהעביר קבצים בין הישן לחדש? לשנייהם יהיו שתי מחיצות בשם D ו C. האם בכל זאת המחשב יסדר את הבעיה ואני אוכל להעביר בין הכוננים?, יש לציין שיש חיבור IDE CONNECTOR על המחשב. והמחשקים שהורדתי שוקלים בסביבות ה 30 GB. ואין לי דרך אחרת להעביר.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by Integer,

לפני כמה ימים נתקע לע המחשב עשיתי ריסטרט והוא ניתקע שוב באמצע העליה, כיביתי את המחשב ואז הדלקתי והוא חזר לפעול אך לקח למחשב הרבה זמן לעלות מאז הוא עובד כרגיל גם כיביתי אותו מאז שוב והוא חזר לתפקד... אבל כשאני מעתיק אליו קבצים נשמעים רעשים כאלו כיאילו הוא מתאמץ לכתוב מה שלא היה פעם.. האם זה אומר שהכונן הגיע לסוף חייו? ואם כן למה כדאי להחליף היום?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  15. העברתי לחבר את הפרטישן מFAT32 לNTFS, ואח"כ החזרתי. אני לא יודע באיזה שלב זה קרה - אבל כל התיקיות בעברית מסומנות בסימני שאלה, ואין גישה אליהן. יש דרך לשחזר? תודה.

16. Started by Karos,

במקור הזמנתי 20A1S אבל לא היה להם במלאי אז הציעו לי 20A1P או צורב סאטה מסוג PIONEER 212 צריך את הדעה שלכם. אלה שתי האופציות היחידות, מה כדאי מבינהן? SATA עדיף בצורה משמעותית מ-PATA? פיוניר מזהה DVD-R פשוטים של סילבר-ליין? תודה.

17. אז קניתי מחשב חדש לא מזמן ... I7 וכו'.. זה לא אמור לשנות , עכשיו קניתי את ה HD103UJ של Samsung ופשוט הוא מתחיל העברה מהר מאוד (WIN 7 ) על מהירות של מעל 100 MB\S ממחיצה אחת לשניה ואחרי שניה אחת זה פשוט צונח ל 40 MB\S יש דרך לתקן את זה ? אפילו שירד טיפה אבל ישאר על מהירות ממוצעת של 70 MB \ S ? או שזו בעיה אצלי ? אמרו לי שהוא אמור להיות מהיר ואיני מבין למה הוא יותר איטי מהכונן הישן שלי ... תודה מראש לעוזרים נ.ב האם כדאי להחליף ל HD אחר ? של 1 TB ? מומלץ ? אולי WD Black Caviar?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by bears,

התקנתי תוכנת MAGIC ISO,שיוצרת כונן וירטואלי. עכשיו הצורב האמיתי לא מזוהה ,ולא עוזר כלום,הסרתי את התוכנה ועדיין הווינדוס לא מזהה את הצורב. בביוס הוא כן מזוהה,רק בווינדוס לא,גם לא דרך SAFE MODE מה עושים?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by udi,

שלום יש לי את הלוח MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU שתומך ב SATA ובמחשב הישן יש לי HD של ATA האם אני יכול לחבר את הHD הישן ללוח הנ"ל כמו כן ויותר חשוב אני רוצה לקנות את ה HD ראפטור של WD שעובד גם הוא ב SATA האם שני הHD יוכלו לתקשר בינהם תודה על העזרה

20. Started by bhaim6,

האם אפשר לחבר דיסק קשיח של מחשב נייד לpc ? לפי מה שאני רואה אין לו כלל חיבור למתח רק כבל נתונים צר למתרחב לIDE בקצה השני.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  21. Started by Clint Eastwood,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את זה. אבל אני מאמין שידעו לעזור לי פה קראתי את ההשוואות על הצורבים ( אחלה כתבה), בכל מקרה אני רוצה לקנות את הצורב של פיליפס שנבדק שם אבל בשום חנות אני לא מוצא אותו! למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג אותו? אם זה יהיה באזור השרון או המרכז זה יעזור מאוד. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by SyMiC,

איזה מבין שניהם יותר טוב ? ‏500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ Seagate 500GB 7200RPM,16MB, SATA II WD שניהם אותו מחיר

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by DUDEnamE,

2.5 אינ'ץ דגשים מעדיף מחנות אמינה ואחריות טובה מאשר מקום מעלל 200GB

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by bennnn,

הי מדובר על 80 גיגה סמסונג סאטה. שברשותי כ 4 שנים! הנה תוצאות הבדיקה: http://www.hddstatus.com/hdrepanalysis.php מזה אומר בבקשה?תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  25. Started by graetz,

יש לי בעייה עם bluetooth USB של חברת PC2PC של MSI המחשב לא נותן לו לעבוד. יש לי XP וגם את דיסקט ההפעלה אבל שום דבר לא עובד בבקשה עזרו...

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים