אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי קיבלתי מחבר הארד דיסק. רציתי לחברו למחשב אבל פתאום ראיתי שחיבור ה-POWER שיש לי (שניהם) לא מתאימים למה שיש בהארד דיסק. לי יש את החיבור הלבן הגדול (זה שמחברים ל-CD ROM ולהארד דיסק) וזה שנראה כמוהו רק בקטן, גם כן לבן (זה שמחברים לכונן הדיסקטים). החיבור POWER שיש בהארד דיסק החדש נראה כמו חיבור SATA טיפה ארוך יותר. יש איזה שהוא מתאם שאפשר לקנות, או שמחברים את זה בכלל ללוח אם במקום לספק, או שאני צריך ספק עם חיבור מתאים? תודה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
יצרנית הזכרונות הקוריאנית מטילה את הטכנולוגיה החדשה שלה אל תחום ה-NVMe - והביקורות הראשונות מציירות תמונה חיובית בהחלט לאלו שמחפשים ביצועים מירביים בצריכת הספק צנועה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן הראשונה היא האם יש לפחות חיבור IDE אחד בלוחות החדשים יותר (P35 ו965P) כדי שאני אוכל להשתמש בצורב שלי במחשב החדש שאני אקנה בקרוב? השנייה היא איזה צורב יותר טוב? הLG H42N או הPIONEER 111D? והאם הדגם שציינתי של LG הוא הדגם שבמומלצים? כי בזה שנמצא במומלצים אין H בשם הדגם (42N). תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רק רוצה להיות בטוח אם זו אכן בעיה של כרטיס. יש לי HD בנפח 80GB שלא מזוהה על Pentium 2 כניראה עקב נפח גדול מידי, הציעו לי לרכוש בקר כלשהו שיאפשר ל-HD הגדול לעבוד במחשב הישן, השאלה שלי היא איזה בקר אני אמור לקנות והאם קניית הבקר זה מה שבאמת יפתור את אי הזיהוי?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ברשותי הצורב 4571A של NEC,כמו שאתם בטח יודעים יש בו אפשרויות LABELFLASH וLIGHTSCRIBE,היום ניסיתי לבדוק איך להפעיל את הLIGHTSCRIBE[לפי מה שהבנתי לזה לא צריך דיסק מיוחד לעומת הלייבל פלאש]ניסיתי בנרו[לא נראה לי שהוא היה מעודכן,גרסה 7.0]ולא הצלחתי.. קראתי בCDFREAKS שזאת בעיה ידועה בנרו[אגב,זה לא שזה נתן לי ERROR,זה פשוט לא מוצא כונן שתומך בLS]אז ניסיתי להתקין דרייברים מיוחדים לLS[ELSU,HLS] עדיין בלי הצלחה.. התקנתי ביוס מעודכן רשמי,לא פעל,אחד פיראטי,עדיין כלום.. ניסיתי את SureThing CD Labeler 4 SE וזה כתב לי ERROR שאין לי כונן תומך LS.. אני אנסה בקרוב להתקין את NERO 6.6 אבל אם זה לא פעל בSurething אני לא חושב שזה יעבוד בNERO 6.. יש לכם הצעות?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
-
יש לי Sandisk Cruizer 1GB ואני מודה שקצת שחקתי איתו ועכשיו במקום 1GB אני רואה מקום פנוי של רק 1MB . נסיתי לפרמט מ FAT ל FAT32 ואו NTFS אך אני מקבל כל הזמן הודעה שהדיסק קטן מידי לבצוע הפעולה. האם יש מה לעשות בנדון? לא רוצה לזרוק אותו הוא עלה לי לא מעט כסף. אנא עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לעשות מערך RAID במחשב שלי, השאלה היא האם אני חיב אותו הארד דיסק בול אותו הדבר או שאפשר לשחק עם זה בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
היי. יש לי כונן קשיח חיצוני של LACIE עם ממשק ESATA. עכשיו אני מעוניין שכל פעם שאני מכבה את המחשב גם הכונן יכבה..(וכמובן ידלק בהפעלה.) יש אופציה כזו? תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, ברשותי HD מסוג Maxtor OneTouch 500G, ללא השנאי המקורי. הHD מגיע עם שנאי 2 אמפר (בדקתי אצל חבר שברשותו השנאי המקורי). רכשתי שנאי דומה שהומלץ ע"י המוכר בחנות אלקטרוניקה, אך בדיעבד התברר שהוא 3 אמפר. האם יש בעיה לחבר את הHD לשנאי הזה?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רכשתי את הצורב הזה ושמתי לב שיש הבדל משמעותי בין מהירות הצריבה שרשומה (ב NERO ) לבין המהירות בפועל. לוקח לצורב דיי הרבה זמן לצרוב כל מדיה גם אם אני שם על מהירות X16 , נסיתי כמה סוגי מדיות והתופעה פשוט קורת בכולם,נסיתי להתקין גם כמה גרסאות שונות של NERO וגם תוכנות צריבה אחרות והצורב פשוט זוחל בצריבה. מדובר בצריבה של DATA רגילה. רציתי לדעת אם יש פתרון לבעיה המתסכלת הזאת?
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לאחרונה הופיעה לי בעיה באחת המחיצות שבהארדיסק לא ניתן לפתוח או להשתמש באף אחד מהקבצים שבאחת המחיצות כל נסיון לשימוש גורר הודעה שגיאה כזאת: Can not open או כל נסיון להעתיק את הקבצים למקום אחר גורם לשגיאה הבאה: Can not copy access is denied Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use מה יכולה להיות הבעיה? יש אולי כלים כלשהם לתקן את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום רב! בעקבות המסכים הכחולים שתוקפים אותי בתקופה האחרונה החלטתי להשתמש בתוכנה Acronis Drive Monitor התוצאה הייתה 38 אחוז גרוע מאוד מאוד האם יתכן שהמסכים הכחולים קראו כתוצאה מזה?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
-
הייתי אתמול בחנות מחשבים והמוכר אמר שהכי טוב זה לרכוש כונן קשיח אחד בנפרד לשמש ככונן C עבור מערכת ההפעלה בלבד, ללא מחיצות. הוא טוען שכך היציבות, הביצועים והאמינות של המערכת ישתפרו. עד היום היה לי כונן של 250GB וחילקתי אותו לשתי מחיצות שאחת מהן היא 60GB עבור כונן C. האם הוא צודק?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
זה לא סוד גדול שטכנולוגית הדאבל-אר דיסקים של 8 ג'יגה לא כולכך תופסת , הדיסקים יקרים מאוד ואף אחד לא ממש משתמש בזה השאלה אם מתישהו בקרוב אמורה לצאת שיטה חדשה של צריבת דיוידי לעולם או שאם אני רוצה לקנות צורב דיוידי וזה לא דחוף לי כדי בכל זאת לקנות צורב היום?
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה להארד דיסק בנפח עד 320 GB והארד דיסק נוסף של 1 TB. חשוב לי שההארד דיסקים יהיו מאוד טובים ושיפעלו הכי טוב שיש, שיהיו כמה שיותר שקטים ולא יעשו רעש כמו ההארד דיסק שיש לי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעשות את הרכישה הזאת. הבעיה שלי היא שאני לא כל כך מבין בצורבים. אז השאלה שלי היא לפי אילו פרמטרים בוחרים צורב טוב. התקציב שלי הוא 300 שקל, ואני אםילו לא יודע על מה הכסף שלי הולך. אז אם מישהוא יוכל להמליץ לי על צורב משתלם מבחינה כלכלית, ויסביר לי גם למה הוא כזה טוב ועל מה אני מוציא את הכסף שלי אני אודה לו מאד!.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. בהתחלה רציתי לרכוש DOK על מנת לעבוד עם תוכנות בגרסאות PORTABLE.שהן ניידות ונוחות לאחרונה גילית שאפשר להתקין על כוננים קשיחים ממשק שניקרא PSTART ויש את רוב תוכנות התחזוקה של המחשב גם בגרסאות ניידות שאלתי היא האם הכונן ההייברידי של סמסונג בעל ה 256 מגה באפר יהווה בחירה טובה או כל כונן למחשב נייד (יש לי דגם נוסף של סמסנוג שאני כבר כמה זמן מתעניין עליו HM250JI ) זה ההיברידי http://tms.co.il/product/3173 וזה הרגיל http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1021 יש הבדל בנפח כמובן אבל זה לא עקרוני כל כך. שימוש הכונן יהיה כמו זיכרון נייד ולווא דווקא איחסון מסיבי. האם הבאפר 256 ישפר עבודה ??? והאם כדאי לוותר על ה 250GB לעומת 160GB עם באפר 256 התוכנות הניידות לא תופס…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=130101&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap זה הדגם אני רציתי NEC 3540A אבל לא היה לא אותו אז הוא הביא לי את זה האם הוא טוב ובאיזה מדיות הוא הכי טוב תומך אני מתכוון לחברות וגם האם יש הבדל גדול בינו לבין ה- NEC שציינתי ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי har disk sata של maxtor 120 הורדתי תוכנה מהאטר של maxtor הגדרתי הכל ו מה ה בעיה לא מצליח להתקין windows xp מחשב רושם לי missing operating system ו גם אשיתי התקנה של דרייברים sata מה אני אושה תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, התקנתי את ה 640AAKS (תאריך יצור בינואר 09) וראיתי פה כל מיני הגדרות עם תוכנות וכאלה, שמשפר מהירות? איזה הגדרות לשים ואיך? ואם יש המלצות? לא להעביר אליו קבצים בימים הראשונים? יש לציין שהכל במחיצה אחת, והכונן ישמש רק לסרטי HD וסרטי DVD (יש לי כונן נפרד לXP ולמסמכים,תוכנות וכאלה...) הכונן חדש ואין עליו כלום עדיין, ועשיתי אותו NTFS. תודה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
בדקתי לגבי אחריות וניתן לקבל כיסוי בארץ על ידי מרכז שירות ו-3 שנים של אחריות עבור SSD מקובל עליי. מחיר בחו"ל עומד על $90 ובארץ 490 ש"ח אבל אם נניח אצטרך לקנות בחו"ל מה אפסיד אם אני גם ככה מתכוון לעשות משלוח לארץ? כאילו מחיר משלוח יתחלק בין מוצרים ומקסימום יצא לי מחיר כמעט כמו בארץ. גם אם אקח הזגמנות לא אפסיד מה שנראה לי. זה בהתחשב ש-SSD יגיע תקין ובשלמותו... אולי מחיר בחו"ל גם עוד ירד... מי יודע.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-