אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אהלן , יש לי דיסק חדש בנפח של 640 . אני רוצה להקצות כונן חדש בנפח 150 (עשיתי את זה)... ולהשאיר את השאר כ"לא מוקצה". השאלה: כשאני יצטרך להקצות עוד , זה יגרום (אפילו בסיכוי קלוש) לפגימת ההארד דיסק? או לכונן 150 שהקצתי בעבר? תודה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
הייתי אתמול בחנות מחשבים והמוכר אמר שהכי טוב זה לרכוש כונן קשיח אחד בנפרד לשמש ככונן C עבור מערכת ההפעלה בלבד, ללא מחיצות. הוא טוען שכך היציבות, הביצועים והאמינות של המערכת ישתפרו. עד היום היה לי כונן של 250GB וחילקתי אותו לשתי מחיצות שאחת מהן היא 60GB עבור כונן C. האם הוא צודק?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם אני יכול להשים את ההארד דיסק הפוך ?! האם זה הורס אותו ?! האם זה מוריד לו מהRPM ?! תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי מחשב ישן (פנטיום3) והוא מחפש איזשהו כרטים כדי לחבר את הצורב ללוח אם אמרו לו משהו סקזי.... יש למישהו מושג מזה ואיפה אפשר להשיג את את זה? ועוד שאלה קטנה... איזה WIN מומלץ להתקין על המחשב ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
2.5 אינ'ץ דגשים מעדיף מחנות אמינה ואחריות טובה מאשר מקום מעלל 200GB
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מחפש הארדיסק בגודל 1.5T, מחפש כונן מהיר, ביצועים טובים, ושיעמוד בעומס בשביל DB גדול עם הרבה סקריפטים, שימכר כמובן בארץ ולא נמצא בחול וצריך להזמין (זאת אומרת חנות שמוכרת ונותנת אחריות).
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום. קניתי HD מסוג: WD1600JS , חיבור SATA2. השאלה שלי האם אפשר לחבר את ה HD בלי לכבות את המחשב? האם זה יגרום או לא נזק? תודה
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום. לאחר התקנת המערכת הפעלה (WinXP Pro SP2) על ההארדיסק החדש שלי (WD3200KS 320GB), במאפייני הכוננים הקשיחים, רואים שהקיבולת היא 298 ג'יגה בלבד. ידועה לי העובדה שאין פעם שהנפח הוא עגול ומדויק, אבל, בכל זאת, 20 ג'יגה? (בהתחשב בשני הג'יגה שהמערכת הפעלה לוקחת) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=130101&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap זה הדגם אני רציתי NEC 3540A אבל לא היה לא אותו אז הוא הביא לי את זה האם הוא טוב ובאיזה מדיות הוא הכי טוב תומך אני מתכוון לחברות וגם האם יש הבדל גדול בינו לבין ה- NEC שציינתי ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ערב טוב אחרי שקיבלתי את הצורב החדש שלי ( Lite on 52X32X52 ) התקנתי אותו אחריו את התוכנה Nero וכאשר נכנסתי לתוכנה במסך Choose Recorder אין את הצורב שלי ומופיע שם רק Imgae Recorder מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה ? אגב ניסיתי לצרוב בתוכנת צריבה של XP והצלחתי לצרוב
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. אם זה לא שייך לכאן, מצטער. אוקיי זאת הבעיה. מאז שקיבלתי את המחשב החדש שלי (לפני כמעט שבוע), כל ההטענות וההתקנות שמתבצעות על המחשב, לוקחות הרבה זמן. - לדוגמה, widows XP. כשהתקני אותו על המחשב הישן ההקתנה היתה מהירה למדי. כשהתקנתי על המחשב החדש, ההטענה זזה מאוד לאט.. - אותו דבר לגבי ווינדוס 7. כשאני שם את הדיסק, לוקח 5 דקות עד שזה פותח את המסך הזה של בחירת השפה להתקנה! וההתקנה לקחה משהו כמו 20-25 דקות. - הכניסה למערכת ההפעלה בעת פתיחת המחשב, איטית. זה רושם ברוך הבא וצריך לחכות קצת זמן.. - אותו דבר לגבי התקנות של משחקים. כל התקנה, לוקחת משהו כמו 10 דקות. כשאני מתחיל את ההתקנה, זה מחכה דקה ואז זה רק נזכר להתקין. - כשאני מריץ סריקה מהירה על המחשב מפני וירוסים זה בקושי זז…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני הולך לרכוש הארד דיסק נייד דגם WESTERN DIGITAL WDG1SU5000 PREMIUM ES EDITION 500GB מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איך אפשר לגרום למחשב לטעון את המערכת הפעלה מתוך זיכרון פלאש חיצוני?(ללא HD) ואיזה מערכות הפעלה אני יכול לטעון מתוכו בהנחה שהזיכרון יכול לפעול על 12MBPS מקסימום?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בפתרון אחסון וגיבוי. התקציב מאוד גמיש כמו שאפרט במקור חשבתי על דיסק חיצוני כלשהו אשר ישמש לאחסון של תוכנות כלים ומקורות וגיבוי עבודות כאשר המחשבה הייתה לחבר אותו פעם בכמה ימים למטרות גיבוי. האחסון לא אמור להיות של סדרות, סרטים וכו' (אבל כן של סרטי video tutorials DVD למשל) אבל גם אם יהיו בו מעט סרטים וסדרות אין שום כוונה להפעילם מהכונן. אחרי חשיבה אני מעדיף לקבל מכם המלצה לפתרון שאולי יהיה יעיל יותר. כמו שאמרתי, הצרכים הם אחסון של תכנות וכלים שונים בצד אחד ובצד השני, גיבוי של קבצים כגון פרוייקטים עבודות ומקורות שיהיו גם במחשב (מדריכי וידאו, קבצי טקסטורה ו HDRI לתלת מימד ועוד). התקציב הוא כ500-600 שקלים כאשר מן הסתם אני מעדיף לשלם כמה שפחות אבל אני …
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שהתחילה לפני יום לפני כן קראו מס' אירועים לא יודע עם קשורים אבל מאוד יכולים להיות קשורים לפני בערך שבועיים התחיל המחשב לעשות ריסטארטים פתאומיים ופשוט שמתי לב שהטמפ של המעבד הייתה דיי גבוה אז ניקיתי מלא אבק וזה הפסיק. אחרי זה היה לי איזה תולעת במחשב אז לפני 5 ימים החלטתי לעשות ניקוי למחשב ולהתקין וינדוס מחדש. כמובן עשיתי גיבויים וכשבאתי להתקין פשוט מחתי את המחיצה עם כל הגיבוים וכל המידע החשוב שאספתי במשך השנים......... צער ויגון רב באו עלי... אבל מחיפושים קצרים באתר גיליתי שיש אפשרות לשחזר מידע ניסיתי איזה 4 תוכנות שלא כלכך עזרו (חלק מהקבצים היו משובשים, סרטים לא התנגנו.. ) בקיצור מה שחשוב שהצלחתי לשחזר את התמונת שלי ושוב הגיעה תולעת מעצבנת אז בקיצ…
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, קניתי את הSandisk Contour ויש לי מספר שאלות: 1.למה המערכת הקבצים שבאה היא FAT32 והאם אני לא יאבד פונקציונליות אם אני יפרמט לNTFS? 2. יש צורך כלשהו לעדכן את הקשחה(שיפור ביצועים או משהו) ? 3. איך אני בודק שהDOK שלי מספק את מהירות היצרן, יש תוכנה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הדרישות הם כדלקמן : 1. שיתמוך בכמה שיותר פורמטים. 2. צבע שחור. 3. ממשק SATA. תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי במחשב סרט של 3 דיסקים אני רוצה ליצרוב אותו לדיסקים דיוידי שלי. ויש לי דיוידי קורא רק VCD . ודיוידי מקורי. אז אים אני רוצה ליצרוב אותם אני חייב להמיר לVCD?? ** ועוד שאלה.. נגיד המרתי את שלושת הדיסקים לקבצים של MPEG בפורמט VCD . אני יכול להכניס דיסק של 4.7 גיגה אם 120 דקות . (למרוד ששלושת הדיסקים של הסרט זה יותר מ120 דקות) וליצרוב את כולם ביחד על אותו דיסק דרך הנרו?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
שלום ובוקר טוב מקווה שהכותרת בסדר קניתי צורב פיליפס 1628k בעזרת המלצות הפורום 1. הצורב מזוהה כפיליפס 1648p1 p2.2 - מה זה אומר?? 2. האם אני צריך fw כדי שיקבל "תכונות של benq. 3. כשאני סורק בעזרת nero cd\dvd speed המעודכן אני מקבל שהדיסקים מיצרנים שונים פשוט מושלמים (לא נראה לי) . 4. כמה דיסקים לא מצליחים להיסרק ע"י התוכנה שמדווחת על שגיאה בקריאה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ניסיתי היום להפעיל משחק DVD ב כונן DVD שלי, מהדגם: TOSHIBA DVD ROM SD-M1912 ולהפתעתי הוא לא קלט את הדיסק, בדקתי את המשחק FAR CRY מקורי, ואחרי זה גם GTA SAN ANDREAS מקורי, ולא קלט את שניהם.. למישהו יש פיתרונות? :'(
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
היי שלום אני מעוניין ברכישת הרד דיסק נוסף למחשב שלי הנה הפירוט שלי כזה אני מעוניין לרכוש תנו לי בבקשה את דעתכם בנושא אם יש לכם הרד דיסק יותר טוב חזק או מומלץ שלחו לי לינק אוקיי , בכל זאת אשמח לדעת מה אתם חושבים על ההרד דיסק הזה:WESTERN DIGITAL SATA-II 250GB 7200RPM 16MB BUFFER ביי לבנתיים
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-