אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן קשיח, רצוי פנימי אבל גם חיצוני מתאים, בעל יחס עלות/נפח משתלם. הנפח הרצוי עבורי הוא 6T אבל אם יש כונן משתלם יותר בנפח נמוך יותר אעדיף לקנות שניים-שלושה כאלו במקום אחד פחות משתלם. אין לי העדפה לאף חנות וגם רכישה מחו"ל באה בחשבון, כל עוד יש משלוח לארץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן קניית צורב- NEC 3500A, אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים עליו. לבעלי צורב כזה, האם אתם ממליצים\מרוצים?! שאלה נוספת שאני מעוניין לדעת, מה הם המושגים הללו: -DVD-R -DVD+R -Dual Layer כמובן אם אתם ממליצים על צורב שהוא לא זה, אני מוכן לשמוע ולהקשיב... בתודה, אלעד אייזנברג.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש את עצתכם ברכישת מדיות DVD לצריבה - אילו חברות נחשבות איכותיות? האם כדאי רב-פעמי או חד-פעמי? DVD-R או אחר? אני שוקל רכישה של מדיות LG כיוון שיש לי צורב שלהם מהדגם החדש 4163B - אז מה הכי מומלץ, מנסיונכם - ובעיקר, מאילו חברות כדאי להתרחק! תודה לכל העונים! :-*
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה בכותרת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות HD 250 GB מה אתם ממליצים איזו חברה נחשבת לטובה?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם אני אחבר דיסק של SATA1 בנוסף לדיסק שיש לי SATA2 WD 250 על לוח האם G31 , האם זה יגרום לבעיות כל שהם?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום רב, חיפשתי לא מעט אחר מארז "חכם" שבא עם שלט אינפרא אשר כולל בתוכו הארדיסק 3.5" אשר מתחבר לטלויזיה ומנגן קבצי אודיו ווידאו, כמו דיוידי... אני יודע שיש כזה דבר, ראיתי את זה לא מעט פעמים! אך לא מצאתי... האם יש לזה שם מסויים? דגמים מוכרים? כל מידע למציאת חומרה כזאת יתקבל בברכה =) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, ברשותי צורב ימהה 16*10*40 ישן נושן (3 שנים) שעובר כמו שצריך, בלי בעיות. רק מה - יש דיסקים, לא איכותיים במיוחד, שצרבתי פעם (בשנת 2001) ועכשיו הם לא עובדים בשום מקום ובשום מצב קראתי בפורום הזה די הרבה, וממש התגריתי להזמין כבר עכשיו צורב חדש LiteOn כי ראיתי שהוא צורב באיכות גבוהה וקראתי על עידכוני הקושחה וכו'. אך זאת בעיקר עקב אותם דיסקים שלא נקראים... שאר הדיסקים נקראים די בסדר... והצורב בינתיים עובד כמו שצריך. רציתי לדעת אם כדאי לי בכל זאת לקנות צורב חדש? מה הוא יתן לי? הוא יגרום לדיסקים לעבוד יותר זמן? מבחינת שנים. הוא יקרא דיסקים שלא כ"כ קריאים בכוננים אחרים? מה היתרונות המרכזיים שלו על פני הצורב שלי הישן? (חוץ ממהירות והגנת צריבה) תודה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
קניתי כרטיס זכרון למחשב כף-יד Mio P350. זה כרטיס הזכרון: Max Hash SD 2GB 133? איך הכרטיס? מכל הבחינות, אמינות, מהירות וכו'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
הורדתי איזשהו DVDR מהאינטרנט ויש לו רק כתוביות באנגלית ובספרדית, האם יש אפשרות להוסיף לו כתוביות בעברית (או אם לא להוסיף אז שיחליפו את הכתוביות בספרדית)?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב פנל קידמי למארז שיהיה חיבורים SATA 2 + SATA3 וגם חיבורים חיצונים כבלים מ- USB ל- SATA וגם IDE דיסק קשיח גדולים. ובנוסף גם חיבורים כבלים חיצונים מ- USB ל- SATA וגם IDE דיסק קשיח קטנים למחשבים ניידים. בקשר למחשבים ניידים בדיסק קשיח שלהם מנסה לעביר חומר גיבויים מדיסק קשיח גדולים או קטנים חיצונים וגם ההפך למחשב נייח דיסק קשיח גדולים לחיצוני גיבויים. אני חיפשתי בגוגל חנויות בישראל בכל איזור הארץ.ולא מצאתי חנות שמוכרת כבלים מיוחדים כאלה. מישהו מכיר חנות מחשבים או אחר שמוכרת כבלים מיוחדים כאלה? אני צריך דחוף.... בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב מקווה שהכותרת בסדר קניתי צורב פיליפס 1628k בעזרת המלצות הפורום 1. הצורב מזוהה כפיליפס 1648p1 p2.2 - מה זה אומר?? 2. האם אני צריך fw כדי שיקבל "תכונות של benq. 3. כשאני סורק בעזרת nero cd\dvd speed המעודכן אני מקבל שהדיסקים מיצרנים שונים פשוט מושלמים (לא נראה לי) . 4. כמה דיסקים לא מצליחים להיסרק ע"י התוכנה שמדווחת על שגיאה בקריאה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי שלום אני מעוניין ברכישת הרד דיסק נוסף למחשב שלי הנה הפירוט שלי כזה אני מעוניין לרכוש תנו לי בבקשה את דעתכם בנושא אם יש לכם הרד דיסק יותר טוב חזק או מומלץ שלחו לי לינק אוקיי , בכל זאת אשמח לדעת מה אתם חושבים על ההרד דיסק הזה:WESTERN DIGITAL SATA-II 250GB 7200RPM 16MB BUFFER ביי לבנתיים
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בעזרת נרו או דימון טולס (או כל תוכנה אחרת, אבל שתיהן עדיפות)?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני צריך כונן קשיח חדש בחיבור ide... מצאתי את זה: http://www.seagate.com/support/disc/specs/ata/st3250823a.html מוכרים אותו בksp ב470 שקל...הוא חיבור ide בכלל? איך הכונן? והאם החברה נחשבת טובה? תודהההה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב ASUS CRW-5224A ואני משתמש בנרו 6.6.3.0 ואני לא מצליח לכתוב על דיסקים של 750-900 ונראה לי שאני יכול אז תענו במהרה כי אני צריך לצרוב משהו שהוא 760 והוא מזהה לי את הדיסק של 800 בתור דיסק של 700 רגיל מה לעשות????????????????
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
-
מה ההבדל בין שני הצורבים הנ"ל? איזה צורב יותר טוב מבינהם (ללא התיחסות ליחס עלות-תועלת)? ומה הצורב הכי משתלם מבין הצורבים באתר הבא בתקציב של כ-200 ש"ח (עם חריגות קטנות)? http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=10&ParentID=0 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אם אני צורב נגיד CD-R במהירות 40 אז המחשב/DVD יקרא את זה יותר מהר מצריבה במהירות 10 ? כי העברתי למחשב השני שלי דברים עם CD-RW שהמהירות המקסימלית שלו היא 10 ולקח לי מלא זמן לעומת CD-R של 40.. :itschy:
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחבר הרדיסק חדש 250 גי'גה IDE ובאתי לחבר אותו למחשב ולא שמתי לב שאני מחבר את כבל IDE הפוך ודחפתי את אחד הפינים שבהרדיסק לבפנים לקחתי פלייר קטן ובזהירות הוצאתי את הפין החוצה חזרה למקום אחריי שחיברתי את ההרדיסק למחשב הוא עובד מאוד איטי האם ניגרם נזק כתוצאה שאחד הפינים ניפגע? האם יש אפשרות לתקן?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. באתר של ווינדוס מצוין שמערכת ההפעלה דורשת 20 גיגה פנויים. רציתי לשאול - האם הגבלה זאת נכונה (תקפה/רלוונטית) גם כאשר המערכת "יושבת" על כונן SSD? תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. כשהוא עובד במצב רגיל אני בקושי שומע את המאווררים. אבל כשאני מריץ תוכנות שמפעילות את ה HD, אני ממש שומע את ה HD מתאמץ. (זה 320GB של SEAGATE) האם זה תקין?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון כל מה שאני מנסה לצרוב עם נרו ,בסוף תהליך הצריבה(כשהו מגיע ל 100%) אני מקבל את ההודעה הבאה: וזה קורא לי כל הזמן שאני מנסה לצרוב משהו! אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. נ.ב איני בטוח אם אשכול זה מתאים בתכנו לפורום זה ,במידה ולא אשמח אם תעירו לי את האשכול למקום המתאים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-