אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום וערב טוב קניתי את הפלא' הזה עכשיו http://www.pelephone.co.il/itemdetails.aspx?token=&pgid=2479 ויש לי בעייה.. מקבלים איתו קורא כרטיסים כזה חמוד שניראה כמו דיסק און קי ושמתי את הכרטיס זיכרון בפנים וחיברתי הכל ל-USB. יש לי ויסטה אולטימייט עכשיו הוא קורא אותו והוא מראה אותו במחשב שלי. אני רוצה לפתוח את הכרטיס במחשב אבל הוא רושם לי ככה. "please insert disk into removable disk" מה אני יכול לעשות? לא מקבלים עם זה תוכנה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
מעוניין להפעיל את התכונה ACOUSTIC MANAGEMENT בכונן WD מדגם WD2500KS. יש תוכנה יעודית לכונניים מחברה זו?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD היום וכשאני מכניס אליו דיסק ריק לצרוב אז הוא לא צורב לי. כשאני משתמש בנירו ומנסה לצרוב במקום לצרוב לי את האימג' לדיסק הוא מעתיק לי אותו למחשב. הוא כאילו לא מזהה שיש דיסק לצריבה בכונן. מה לעשות? תודה רבה לעוזרים! (אגב מצטער אם פירסמו תשובה לזה. עשיתי חיפוש ולא מצאתי).
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לhp יש לייט סקריב האם מישו יכול להמליץ על אחד מהם? הhp עולה 280 והlg עולה 200 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
-
חשוב שיצרוב בכל הפורמטים (כולל RAM) ושיהיה הכי מהיר בכל הפורמטים. פרט לזה שיהיה של חברה גדולה (רצוי LG), ואחרי כל זה - שיהיה זול. ראיתי כמה דגמים של LG בZAP ולא ממש מצאתי הבדלים בהם. חשוב לבדוק שם משהו מיוחד? יש הבדל בין צורב USB2 לFIREWIRE במהירות (אם אני לא טועה USB2 מהיר יותר מFIREWIRE 400 - שזה מה שיש לי בנייד)?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מייצרים מחיצה חדשה על כונן C ?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות מבלי לאבד יותר מידיי מאיכות הסרט ? צריך לקודד ? עם מה ? 10X
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=501 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=571
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
הצורב הוא סמסונג דגם H552 אותו דבר היה לי עם טושיבה http://www.videohelp.com/dvdwriters.php?DVDnameid=684&Search=Search&list=2#comments
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הארדיסק של segate 120gb , IDE המחשב שאליו הארדיסק היה מחובר הרעיש בשבוע האחרון בהתחלה חשבנו שזה כנראה אחד המאווררים, ופשוט כיבינו את המחשב, לתת לו ל"נוח" בסוף השבוע התחלתי לבדוק את המחשב והבנתי שהרעשים נבעו כנראה מהארדיסק כיוון שאחרי שניתקתי אותו המחשב רעש פחות חיברתי שוב את הארדיסק והמחשב לא זיהה אותו אחרי ששיחקתי עם כל האפשרויות של ההרכבה (החלפת כבל IDE, החלפת הצמה של החשמל בזו של ה CD) ושום דבר לא עזר העברתי אותו למחשבים האחרים בבית וגם שם הוא לא זיהה אותו כאשר אני מחבר לו חשמל, בדקתי עם FLUCK את המתח ובכניסה הוא מקבל מתח תקין הבעיה היא שאני לא שומע את הרעשים של המנוע של הארדיסק בכלל שמעתי שאם הבעיה היא במעגל שעל הארדיסק אז אני יכול לקנות ארדיסק זהה ול…
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שאלה טיפשית אבל עדיין הסתבכתי ואני לא יודע איך.. יש לי את ה-nero startsmart ואני לא מצליח להגיע לחלון הראשון בהסבר של איך לבצע את ה-overburn ב-FAQ? מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
הצורב שלי הפסיק לקרוא דיסקים לאחרונה, פתחתי את המארז, חיברתי מחדש את הכבלים, עדיין לא קורא, ניסיתי לקרוא איתו דיסק מוזיקה שאני שומע הרבה, ושהוא קרא הרבה פעמים בעבר, לא הצליח לקרוא אותו, כלומר, הוא התנהג כאילו אין דיסק בכונן, אפילו שהיה, למישהו יש מושג מה עשויה להיות הבעיה? עריכה : אה, ניסיתי גם להכנס ל"My computer", ללכת ל-D (זה הכונן) ולהגיד לו EJECT, המגירה לא נשלפה, לעומת זאת כשאני לוחץ על הכפתור שלו, המגירה כן נשלפת, לא יודע אם זה שימושי, אבל אם כן, אז סבבה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום 1 אני מעוניין לקנות צורב DVD והמליצו לי על צורב NEC 3570 - A מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
-
ככה , קניתי דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל : wd320ys 16 mb sata2 raid והחזרתי אותו לחנות בגלל שהוא היה מצפצף לי מידי פעם , וגם נתקע באמצע העברות קבצים , נותן שגיאה בשם windows delyded fail וגם הרצתי עליו את בדיקת דיאגנוסטיק של ווסטרן דיגטיל וזה נתן fail . כלומר , מדובר בדיסק פגום. עכשיו החזרתי אותו לחנות ואני צריך לקבל דיסק חדש.. וראיתי שיש דיסק בעל אותו נפח כמו שלי , wd320ks 16mb sata 2 עכשיו הדגם הזה זה אותו דבר רק בלי ה raid ויותר זול במשהו כמו 100 שקל. מה זה ה raid הזה בכלל ? אני חשבתי שזה יותר מהיר בגלל זה הזמנתי את הדגם של ה raid יכול להיות שיש אי התאמה בין ה raid ללוח אם שלי ובגלל זה היו לי כל הבעיות עם הדיסק ? יש לי לוח אם msi 6728 נראה לי עם צ´יפסט של אינטל משהו בש…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי... ערכתי בנצ'מארק ב-HD Tune לדיסק הקשיח שלי, ואני לא כל כך מבין את התוצאות של התוכנה. העלתי תמונה. מה שאני רוצה לדעת בעיקרון זה אם הוא לא תקול, איך הביצועים ומה רמת החיים. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי WD74GD (רפטור 74 ג'יגה) ואני מיתלבט אם לקנות עוד אחד ולחבר את שניהם ברייד, האם זה יתן לי תוספת ביצועים מורגשת? או לקנות כונן קשיח רגיל 250 ג'יגה SATA 2 ... ? האם יש הבדל ביצועים מורגש בין שני רפטורים ברייד לבין רפטור וכונן אחר לא ברייד? ושאלה אחרונה , יש לי את הדגם740GD , במידה ואני מחליט לרכוש אחד נוסף, אני יכול לקנות 740ADFD שזה אותו כונן רק עם 16 מגה זיכרון קאש, ולחבר אותו ברייד? האם ההבדל בין הדגמים לא ימנע, או יפגע ברייד?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קניתי דיסק כשיח חצוני איך לפרמט אותו לNTPS ? החשב הוא FAT32 תודה לכול העוזרים
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איפה ניתן להשיג כבלי SATA ארוכים (יותר מה 50 ס"מ הסטנדרטי) ? האם בכלל קיימים כאלה כבלים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אצלי במחשב נמצא כרגע כונן קשיח מסוג IDE (ממה שהבנתי).. ואני חשבתי על לקנות היום כונן קשיח חדש.. ולפי מיטב הבנתי, כרגע בשוק אין כוננים קשיחים מסוג IDE אלא רק מסוג S.ATA.. עכשיו השאלה שלי: יש אפשרות לשלב שיהיה כונן אחד מסוג IDE לבין SATA.. כאילו שאחד יהיה מסוג אחד והשני יהיה מהשנ? ואם כן, אז אני אראה איזשהן תקלות או משהו? בתודה מראש, borissurets
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=130101&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap זה הדגם אני רציתי NEC 3540A אבל לא היה לא אותו אז הוא הביא לי את זה האם הוא טוב ובאיזה מדיות הוא הכי טוב תומך אני מתכוון לחברות וגם האם יש הבדל גדול בינו לבין ה- NEC שציינתי ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הכי הרבה שראיתי בדיסקים של DVD זה 18x... איפה אני יכול לקנות של 22x? יש לי דיסקים 8.5GB DVD+R של TEAC. כתוב עליהם שהם "מורשים" למהירות של 8x. אבל כשאני צורב עליהם המהירות המירבית שאני יכול לצרוב היא 2.4x... מה לא בסדר? תודה מראש לעונים. [br]פורסם בתאריך: 28 נובמבר 2008, 16:51:32 הקפצה.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-