עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by 1900GT,

שלום, יש לי שני צורבים אחד DVD ואחד CD הבעיה היא שרק אחד מזוהה על ידי המחשב. בשניהם יש 6 פינים ושמתי באחד ג'מפר על בטור האמצעי ובשני הסרתי אותו אבל זה מזהה רק את זה עם הג'מפר. בקיצור איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by anisarsor,

נכון כתבתם שיוצא טרה שאני ראיתי שזה כאילו 2 דיסקים של 500 אבל גם קראתי פה שדיסק לא הרבה זמן חיי אז אם נגיד הולך דיסק כאילו לא הולך לא עובד נו אז יש יותר דברים בפנים אז זה לא טוב נכון? או שכן? גם מזה השקה לא מצאתי בחיפוש.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  3. שלום, ברשותי צורב ימהה 16*10*40 ישן נושן (3 שנים) שעובר כמו שצריך, בלי בעיות. רק מה - יש דיסקים, לא איכותיים במיוחד, שצרבתי פעם (בשנת 2001) ועכשיו הם לא עובדים בשום מקום ובשום מצב קראתי בפורום הזה די הרבה, וממש התגריתי להזמין כבר עכשיו צורב חדש LiteOn כי ראיתי שהוא צורב באיכות גבוהה וקראתי על עידכוני הקושחה וכו'. אך זאת בעיקר עקב אותם דיסקים שלא נקראים... שאר הדיסקים נקראים די בסדר... והצורב בינתיים עובד כמו שצריך. רציתי לדעת אם כדאי לי בכל זאת לקנות צורב חדש? מה הוא יתן לי? הוא יגרום לדיסקים לעבוד יותר זמן? מבחינת שנים. הוא יקרא דיסקים שלא כ"כ קריאים בכוננים אחרים? מה היתרונות המרכזיים שלו על פני הצורב שלי הישן? (חוץ ממהירות והגנת צריבה) תודה.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  4. Started by aofer,

שלום, אני בונה מפרט למחשב שאני הולך לקנות בחודש הקרוב, בסביבות ה8000 ש"ח שמתי לב פתאום שההרד דיסקים שבמפרט שהרכבתי הם SATA ולא SATA II כמה זה קריטי באמת? מה ההבדלי מהירות? ראיתי שSATA II הם יקרים בצורה משמעותית, שווה לי להשקיע בזה בכלל? הדגם המדובר הוא WD2500ks לעומת הYS ואני הולך לקנות עוד הרד דיסק של 160 ג'יגה בשביל הווינדוז. וכמה משמעותי הנושא של הבאפר? כנראה שההרד דיסק הקטן בשביל המערכת הפעלה יהיה עם 8 מגה וההרד דיסק לעבודות גרפיקה יהיה עם 16 מגה. תודה מראש עמית

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by D-Bang,

http://www.sandisk.com/Products/Item(1114)-SDCZ4-512-SanDisk_Cruzer_Micro_USB_Flash_Drive_512MB.aspx http://www.pretec.com/product/SSD/iDisk/iDisk_Tiny_luxury.htm http://www.pretec.com/product/SSD/iDisk/iDisk_Diamond.htm שלושתם הכי קטנים שמצאתי (ושניתנים לתליה על מחזיק מפתחות) כמובן שמבחינת המחיר סאנדיסק הכי משתלם, אבל הוא גם הכי גדול מבין שלושתם. במס' חנויות שבדקתי לא ראיתי את הזכרונות הללו, לכן אשמח להמלצות ממישהו שהתנסה איתם.. מבחינת גודל פיסי (שיפריע כמה שפחות בכיס)/מהירות/אמינות..

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by shimon23,

התקלה נפתרה. אין צורך בתגובה.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  7. Started by liordavid,

קניתי RAPTOR 150GB והוא משמיע רעשים מוזרים רעשים כמו רעשים בהארדיסק ישן (כאילו הוא חושב) האם אני אמור לשמוע את ההארדיסק ?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  8. Started by Jack_g,

יש את ה WD 250GB SATAII 16MB CACHE ויש את ה WD 200GB SATAII 8MB CACHE שניהם בא]יק SATAII ההבדל היחידי בלי להחשיב את גודלם זה של250 יש 16MB CACHE רציתי לשאול אותכם האם ההבדל בביצועים הוא כל כך משמעותי או שהוא יחסית זניח ולא שוה את ההשקעה כי בתחלס מספיק לי 200גיגה אבל אם ה תוספת של הזכרון המטמון נותנת בוסט רציני לביצועים אז אני כבר יקנה את ה250 עם ה16 CACHE. עוד שאלה יש הבדל ביצועים בין הכונן של ה 200SATAII לבין אותו כונן אבל SATA 1? תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  9. שלום, אני מחפש כונן חיצוני חדש ואני מעוניין בעזרתכם. השימוש העיקרי לאחסון הכונן יהיה לסרטים/סדרות, וחשוב לי שיהיה לפחות 1 TB. אני צריך חיבור עם USB2.0 והחנויות המועדפת היא ksp, אך בעיקרון אשמח להפנייה לדף המוצר שבזאפ. בנוסף לכך, אני צריך שגודל הכונן יהיה עד 2.5 אינץ', כלומר שיהיה קומפקטי,, נייד וקטן ולא 3.5. ועוד דבר שמאוד חשוב לי, הוא שתמליצו אך ורק על כוננים איכותיים ששורדים לאורך זמן, ושיהיה איכותי. תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by Guy950,

אחרי ששדרגתי לווינדוס 8 שמתי לב שמנהל המשימות עכשיו נותן נתוני ביצועים על כל דבר לחוד. החלטתי לבדוק לגבי הSSD והHDD ומצאתי שאני לא מקבל בכלל נתונים מהHDD וזה למרות שאני משתמש בו עכשיו ומוריד לתוכו בלי בעיה. צירפתי תמונות להמחשב. זה אמור להיות מדאיג?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. Started by O.G.D 2k5,

שלום יש לי צורב ASUS CRW-5224A ואני משתמש בנרו 6.6.3.0 ואני לא מצליח לכתוב על דיסקים של 750-900 ונראה לי שאני יכול אז תענו במהרה כי אני צריך לצרוב משהו שהוא 760 והוא מזהה לי את הדיסק של 800 בתור דיסק של 700 רגיל מה לעשות????????????????

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  12. קניתי צורב DVD היום וכשאני מכניס אליו דיסק ריק לצרוב אז הוא לא צורב לי. כשאני משתמש בנירו ומנסה לצרוב במקום לצרוב לי את האימג' לדיסק הוא מעתיק לי אותו למחשב. הוא כאילו לא מזהה שיש דיסק לצריבה בכונן. מה לעשות? תודה רבה לעוזרים! (אגב מצטער אם פירסמו תשובה לזה. עשיתי חיפוש ולא מצאתי).

13. Started by bezangeloo,

צריך המלצה לבקר SATA, עד 200¤. תודה, בז'נגלו.

14. מה ההבדל בין שני הצורבים הנ"ל? איזה צורב יותר טוב מבינהם (ללא התיחסות ליחס עלות-תועלת)? ומה הצורב הכי משתלם מבין הצורבים באתר הבא בתקציב של כ-200 ש"ח (עם חריגות קטנות)? http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=10&ParentID=0 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. Started by kobibo,

יש ברשותי דיסק חיצוני מדגם My Passport 320GB ורציתי לדעת האם ניתן להשתמש בכבל USB אחר בחיבור למחשב? הכבל שמגיע עם הדיסק קצר מידי אבל כשנסיתי להשתמש בכבל אחר שיש לי התחלתי לשמוע מאין נקישות מהדיסק והמחשב לא זהה אותו. האם מישהו נתקל בתופעה זאת?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  16. ok אז ככה ... היה איזה וירוס מעצבן כניראה שעשה לי הרבה בעיות , אז התקנתי ווינדוס חדש על ארד דיסק אחר הבעיה היא שהארד-דיסק הקודם פתאום לא עובד בגלל... הווינדוס מזהה אותו אך אי אפשר להכנס אליו אני מנסה לעשות לו בדיקת שגיאות בתקווה שאולי זה יציל את המידע האבוד אך הווינדוס מסרב לעשות זאת יש איזה שהיא דרך האחרת לעשות את זה או אולי איזה תוכנה טובה שיודעת גם לעשות זאת ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by SyndromE,

במקום שאני ארחיב, תקראו את 2 המאמרים הבאים: http://partition.radified.com/partitioning_2.htm http://www.zapwizard.com/Guides/Partitioning/index.html חומר מאוד מעניין וחשוב ע"מ להגיע לביצועים מירביים, בחילוק מע' הפעלה עצמה למחיצות, ושימוש נבון במיקום הפיזי של המחיצות עצמן. (1/4-1/5 הראשונים מנפח הכונן יתנו ביצועים מירביים - פלטה חיצונית. הביצועים ירדו עם כיוון פנים הפלטה) אני אישית יישמתי את השיטה, באופן שמתאים לי. לא היה הכי פשוט, + שימוש בכלים וטריקים, אבל זה היה שווה את זה בהחלט ! * צירפתי את התוכנה COA2, שלא כל כך קל להשיג- התוכנה משנה מיקומי ספריות ברג'יסטרי+אייקונים+קבצי INI. מומלץ בחום - עובד מצויין [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by imac,

כבר שתי דיסקים שהוא דפק לי.. בצריבה האחרונה הוא החליט שיש שגיאה ב 99%, אני צורב גם עם NERO וגם עם Alcohol ובשתיהם הוא דופק לי את הדיסקים.. ואני כבר לא יודע מה לעשות... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב, זה צורב יחסית חדש, של Sony 52x24x52 קניתי אותו לפני שנה וחצי בערך ולא נראה לי שיש לי עדיין אחריות..

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by rbeny10,

אני עומד לקנות H.D (עובר מ - 40G ל- 160G ), ונתקל בדילמה הבאה : ה - CHIPSET תומך ב - ATA 133 (הממשק ל"מקסטור" הקיים כרגע) , אבל חב. W.D (עליהם אני נעול) מציעה כוננים רק עם ATA 100 . האם המעבר יורגש משמעותית בעבודה ??. תודה - בני.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  20. היי חברים אני חשבתי על לקנות דיסק פנימי רגיל בנפח 500 ג"ב אבל אז ראיתי את זה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=6151 דיסק קשיח חיצוני של מקסטור בנפח 500 ג"ב יותר זול מפנימי! (295 ש"ח) איך זה? זה נשמע חשוד אבל זה מקסטור, מה כבר יכול להיות רע? מה אתם אומרים? ---------------- Now playing: The Cat Empire - Song for the Day via FoxyTunes

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  21. הכוונה היא שרק הוא יהיה מותקן במערכת.. ללא DVD-ROM.. או CD-ROM..

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by motint,

איזה דיסק קשיח אמין יותר לצורך רכישה למחשב קיים

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

קיבלתי הרד דיסק חדש 120 גיגה של WD אם 8 מגה באפר... עכשיו אני רוצה לחלק אותו ככה 20גיגה למערכת הפעלה וכל השטויות (אופיס,3DMARKIM ועודש שטויות) וה-100גיגה הנותרים לצחיצה אחרת... איך אני עושה את זה?? :-\

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. Started by Starsky,

שלום לכולם, בשנתיים וחצי האחרונות המחשב שלי עבד חלק, בלי שום תקלה או רעש, ואפילו בלי אנטיוירוס... עד שנכנסתי לאיזה אתר וכנראה נכנס לי וירוס והייתי צריך לפרמט. מאז שפירמטתי המחשב ממש מקרטע.. הוא הרבה יותר איטי ממה שהוא היה לפני ואין עליו כמעט כלום, חוץ מהתוכנות הבסיסיות כל האופיס למיניהם פוטושופ ודברים כאלה שגם היה קודם ואפילו יותר. לא רק שהוא מקרטע הוא גם נורא מרעיש, דבר שלא היה לי אף פעם... גם שאני לא מאמץ אוטו אפשר לשמוע רעש, ושאני פותח אקספלורר ונכנס לאתרים מסויימים או מפעיל שני דברים במקביל יש רעש מטורף של כמו רוח חזקה ואני לא בטוח אם הוא מגיע מהארד דיסק. יש לי מחשב פנטיום 4 2.0GHZ 512ddr והארד דיסק 80 GB 7200 RPM לא יודע של איזה חברה. בכל מקרה בגלל שזה לא היה עד לפנ…

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן קשיח, רצוי פנימי אבל גם חיצוני מתאים, בעל יחס עלות/נפח משתלם. הנפח הרצוי עבורי הוא 6T אבל אם יש כונן משתלם יותר בנפח נמוך יותר אעדיף לקנות שניים-שלושה כאלו במקום אחד פחות משתלם. אין לי העדפה לאף חנות וגם רכישה מחו"ל באה בחשבון, כל עוד יש משלוח לארץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.