עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, אני קונה בקרוב דיסק קשיח חדש ומתלבט בין שניים שמתאימים לי: 1) Western Digital - 250GB, 16mb buffer, SATA-2 2) Maxtor- 250GB, 16mb buffer, SATA-2 אני נוטה יותר לכיוון ה-Maxtor למרות שהוא קצת יותר יקר, קראתי ביקורות שטוענות שהוא יותר אמין מה-W.D. מה דעתכם?

2. הי , אני צריך צורב , בעיקר כדי אמממ ארמ לשכפל ארמ , דיסקים של די וי די . עכשיו הבנתי שהדיסקים המקוריים שלוקחים מהספריות וידאו , הם או מוגנים בפני צריבה (יש דבר הזה ?!) או שהם בדאול לאייר , אז אין לי בעיה לקנות את ה Nec3520 , שהוא צורב שכבה כפולה , אבל לא ראיתי מקום שמוכרים דיסקים כאלה בשכבה כפולה , וכמה הדיסקים האלה עולים בערך? אני מתכנן לקנות את זה מנועה מחשבים... יש שם דיסקים כאלו? איזה צורב ממולץ? וזה אפשרי לצרוב דיסקים של סרטים מקוריים? (נ.ב תקציב לצורב הוא 500 שקל , לא כולל דיסקים לצריבה) תודה.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by integral,

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=129178

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  4. Started by SensatioN,

אם אני צורב נגיד CD-R במהירות 40 אז המחשב/DVD יקרא את זה יותר מהר מצריבה במהירות 10 ? כי העברתי למחשב השני שלי דברים עם CD-RW שהמהירות המקסימלית שלו היא 10 ולקח לי מלא זמן לעומת CD-R של 40.. :itschy:

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  5. אני יודע שתיאורטית הביצועים הכי מהירים יוסגו מחיבור של כל דיסק לבקר נפרד (לא מעשי מבחינתי) האם למישהו יש נסיון אם מערך כזה שהצביע על שיפור בביצועים? תודה

6. Started by Psychedelic,

אהלן,יש לי סמסונג F3 שככל הנראה נכבה בזמן שהמחשב פועל,וכשאני בא לבצע פעולה כלשהיא (לא משנה איזה) הוא נדלק חזרה ועושה רעש כמו של CDROM בזמן שהוא קורא דיסק והמחשב נתקע לכמה שניות. זה לא קבוע וזה קורה כמה פעמים ביום,מה הבעיה? מפרט בצד. תודה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  7. יש לי הרד-דיסק 320GB של WD כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה בBIOS ואח"כ גם בXP אבל... אני יכול לראות רק את הROOT שלו כל ניסיון להיכנס לספריות משנה מסתיים בתקיעה. לעיתים רחוקות הוא משתחרר מהתקיעה ומראה את תוכן הספרייה ומייד נתקע שוב. מכירים?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  8. היי יש לי ISO של WINDOWS XP , וHIRENES BOOT CD ISO וISO של לינוקס UBUNTU , אני רוצה לעשות איזהשהו משהו שאני מפעיל את זה וברגע שהBOOTLOADER עולה זה יראה לי מסך של בחירה מה אני רוצה, ושהוא ידע להריץ את ההתקנה שבחרתי דרך דיסק USB איך עושים את זה? ראיתי כל מיני תוכנות כמו MAGICISO אבל הם טובים רק ל CD ולא ל USB DISK ON KEY מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  9. שלום. באתר של ווינדוס מצוין שמערכת ההפעלה דורשת 20 גיגה פנויים. רציתי לשאול - האם הגבלה זאת נכונה (תקפה/רלוונטית) גם כאשר המערכת "יושבת" על כונן SSD? תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  10. Started by kobi_af,

שלום נניח יש לי קובץ עכשיו ששוקל 3 גיגה ואני מחלק אותו לכמה 850 מגה , 850 מגה אחד יכול להכנס לי בדיסק של 700 בעזרת overburn ?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  11. Started by yogevmalachy,

יש לי דיסק און קי של 16 GB אני מנסה להכניס משחק ששוקל 4.8 GB ויש לי הודעה שאין מקום פנוי. אמרו לי לשנות את הformat FAT32 ל NTFS ולא הצלחתי לשנות... תודה לעוזרים....

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by Raz20,

אני מנסה לצרוב סרטים על דיסק DVD בתוכנת Nero 8 ואני לא מצליח , בסימוליישן הכל מגיע ל- 100% , אבל ברגע שהוא מתחיל לצרוב יש שגיאה (שמתי תמונה) ניסיתי להתקין גירסא יותר עדכנית של Nero או אפילו יותר ישנה ועדיין יש לי את השגיאה הזו . מה אפשר לעשות ? *הוספתי תמונה . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  13. שלום אני מתלבט בין כרטיס SD 4 גיגה.רגיל לאותו אחד X150. אני לא כל כך יודע מה ההבדל בין הרגיל ל X150 ואשמח לקבל הסבר.אני מניח שזה קשור איכשהו לצילום במצלמה דיגיטלית. ההבדל במחיר הוא 43 שקל. Transcend 4GB Secure Digital (SD) Card 217 Transcend 150X 4GB Secure Digital (SD) Card 260 תודה מראש. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1820_682_1821

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by dyn,

אז ככה אני מחפש 2 הארד דיסקים טובים עד 1000 ש"ח, אני מוכן גם אם יש חריגה קטנה, על אחד אני מתכנן להתקין XP ועל השני VISTA. חשוב לי שאחד יהיה בנפח של 320 GB לפחות והשאר לא משנה כמה העיקר שיכסה את התקציב שלי, כמובן ששני ההארד דיסקים צריכים להיות SATA 2. תודה גדולה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by erangarubi,

הקובץ הגיע בפורמט RAR אז פתחתי אותו ואז הוא נפתח למלא קבצי RAR אז אני לא יודע אם אני צריך לצרוב אותו ככה או שאני צריך לפתוח עוד או מה ....

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by AMD 64,

קניתי היום האר דיסק של 640 ג'יגה,חיברתי הכל טוב ויפה.עובד. זה הגיוני שכשאני עושה מאפיינים על ה-HD אני רואה שרשום "רק" 596 ג'יגה? תמונה(אם זה עוזר): http://img233.imageshack.us/my.php?image=23512624nw9.jpg תודה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  17. Started by Black_eagle,

שלום. קניתי HD מסוג: WD1600JS , חיבור SATA2. השאלה שלי האם אפשר לחבר את ה HD בלי לכבות את המחשב? האם זה יגרום או לא נזק? תודה

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  18. אשמח לקבל הודעות בפרטי או כאן תודה רבה ויום טוב ארז

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by RoD,

ברשותי הצורב 4571A של NEC,כמו שאתם בטח יודעים יש בו אפשרויות LABELFLASH וLIGHTSCRIBE,היום ניסיתי לבדוק איך להפעיל את הLIGHTSCRIBE[לפי מה שהבנתי לזה לא צריך דיסק מיוחד לעומת הלייבל פלאש]ניסיתי בנרו[לא נראה לי שהוא היה מעודכן,גרסה 7.0]ולא הצלחתי.. קראתי בCDFREAKS שזאת בעיה ידועה בנרו[אגב,זה לא שזה נתן לי ERROR,זה פשוט לא מוצא כונן שתומך בLS]אז ניסיתי להתקין דרייברים מיוחדים לLS[ELSU,HLS] עדיין בלי הצלחה.. התקנתי ביוס מעודכן רשמי,לא פעל,אחד פיראטי,עדיין כלום.. ניסיתי את SureThing CD Labeler 4 SE וזה כתב לי ERROR שאין לי כונן תומך LS.. אני אנסה בקרוב להתקין את NERO 6.6 אבל אם זה לא פעל בSurething אני לא חושב שזה יעבוד בNERO 6.. יש לכם הצעות?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  20. אני רוצה לקנות זיכרון FLASH נייד (disk on key) בנפח של 16GB, חיפוש קצר באיביי נתן לי המון אופציות זולות של כל מיני חברות שונות ומשונות, ורציתי לדעת אם החברה כ"כ משנה במוצרים האלו? ראיתי זיכרון של 16GB של חברה לא מוכרת ב-60 ש"ח, וזיכרון בעל אותו נפח של חברת SanDisk ב- 200+. האם המחיר הגבוה שלוקחת חברה מוכרות מצדיק את התמורה? אני אשמח לקבל שמות של חברות שנחשבות לטובות בכל מה שקשור לזכרונות ניידים. תודה =]

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by מר מקלדת,

קבלתי WD2500JB חדש במסגרת האחריות אחרי שהישן הלך. Attribute Current Raw Overall Raw Read Error Rate 200 0 Very good Spin Up Time 192 5358 Very good Start/Stop Count 100 7 Very good Reallocated Sector Count 200 0 Very good Seek Error Rate 200 0 Very good Power On Hours Count 100 24 Very good Spin Retry Count 100 0 Very good Calibration Retry Count 100 0 Very good Power Cycle Count 100 7 Very good Reallocated Event Count 200 0 Very good Current Pending Sector 200 0 Very good Offline Uncorrectable Sector Count 100 0 Normal Ultra DMA CRC Error Rate 200 0 Very good Write Error Rate 100 0 Normal למה ה-Offline Uncorrectabl…

22. Started by yair67,

שלום רב! יש לי בעיה דיי מעיקה .. יש לי הארדיסק בפורמט NTFS של 149 גיגה. עכשיו כאשר אני מסמן את כל הקבצים של הארדיסק כולל קבצים מוסתרים וכאלה זה מראה 119 גיגה תפוס מה שאומר שאמורים להיות לי 30 גיגה פנויים. עכשיו הוינדוס מראה רק 5 גיגה פנויים. איך אני מחזיר ת'25 גיגה שלי !?!?!?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by iSolt,

הי, אספתי תכונן מTMS חזרתי הביתה והNAS כיבה תצמו (אחרי 4 ימים בהם היה דלוק עם כונן עם 104 סקטורים פגומים) מה אני עושה במצב כזה? מדובר בNAS סינולוג'י DS1821 בRAID 5

24. היי, יש לי צורב Samsung SH-S203B. אתמול צרבתי על דיסק רב פעמי (CDRW) שצרבתי עליו מספר רב של פעמים והבחנתי בריח שרוף מהדיסק לאחר הצריבה וכן ריח שרוף במהלך הצריבה. ניסיתי לצרוב במחשב אחר עם צורב אחר (NEC ND-3550A) וגם הבחנתי בריח שרוף מהמדיה. יכול להיות שזה קשור למדיה? כי הרחתי מספר מדיות לפני הצריבה והיה לחלק מהן מעין ריח לוואי. יכול להיות שהריח הזה בשילוב עם התחממות הצורב יצר אשליה של ריח שרוף? מדובר בצורב חדש (הסמסונג) שנקנה ממש לאחרונה. כבר החלפתי אותו פעם אחת כי הראשון לא היה תקין (לא קרא/כתב) ולא בא לי לחזור שוב לחנות. יש אפשרות שזה תלוי בסוג המדיה או בהתאמת המדיה לצורב? כי אחרי זה ניסיתי מדיות אחרות (לדוגמה DVDRW של VERBATIM) ולא הבחנתי בריח שרוף או בריח לוואי כלש…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים