אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
האם הדיסקים המהירים ביותר שקיימים היום בשוק צריכים SATA 3 כדי לנצל את מלוא עוצמתם? או שSATA 2 מספיק ו3 זה סוג של גימיק?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים... אחד WD500AAKS במחשב ועוד אחד כזה חדש בחדר אני מתקין VISTA 64 ואני צריך עזרה, צעד אחר צעד, מה עושים ואיך עושים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ככה אני אספר לכם את הסיפור היה לי מחשב נייד שהתפגר לו הלוח אם לפני כמה זמן וכל השאר נשאר שלם. כמובן שמה שהיה חשוב לי זה הHD והוא נשאר בסדר גמור וכל החומר של הלימודים וכל הדברים שהורדתי ושמרתי והמוסיקה שלי הכל בסדר. קניתי קופסא חיצונית בחיבור USB וחיברתי , אתמול חיברתי במחשב של חבר שלי והכל היה טוב זה עבד והכל היה בסדר (לצערי לא היה לו מקום לגבות לי כמעט 60 גיגה) קניתי מחשב חדש לי ולחברה שלי והתקנתי לה הכל ואז ניסיתי לחבר את זה למחשב שלה (לוקח זמן עד שמצליחים להעביד את זה אבל בסוף זה עובד - כך היה אצל חבר שלי וכך במחשב שלה) לבסוף זה עבד אבל אז אמר שישנה איזה בעיה והוא לא הצליח לכתוב או משו כזה. עשיתי RESTART ואז כשעלה הWIN הוא ניסה לעשות CHKDSK לכונן הזה ואמר שכנראה שהMBR …
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שאני מכניס דיסקים של DVD לצורב הDVD זה מראה כאילו שהם ריקים אבל הם לא אני צרבתי עליהם משחקים או סרטים... ואם אני מכניס דיסקים רגילים שהם לא דיסקים של DVD זה קורא אותם. איך פותרים את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק חדש 500 גיגה מסוג Se3500320as של SEAGATE ובדקתי אותו בתוכנה HDDlife Pro - version 2.9.109 התוצאות היו מאכזבות ואני לא מבין למה : health status: oK! 58% performance : EXCELLENT גם רק 58%. ******************************** לעומת זאת בהארדיסקים הישנים שלי שיש לי אותם כבר שנה ורבע של חברת wd ווסטון דיגיטל 160 גיגה כל אחד. הנתונים הרבה יותר טובים : health status: oK! 88% performance : EXCELLENT 100%. אני מבקש שאם מישהו מבין בזה, בבקשה שיעזור לי להבין יש לי בעיה בהארדיסק?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת האם ניתן להשוות בין מהירות של CD לעומת DVD. כלומר האם CD במהירות x4 שווה ערך במהירותו לDVD x4 . אני מניח שלא , לכן אשמח לדעת מהו יחס ההמרה תודה.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב מקווה שהכותרת בסדר קניתי צורב פיליפס 1628k בעזרת המלצות הפורום 1. הצורב מזוהה כפיליפס 1648p1 p2.2 - מה זה אומר?? 2. האם אני צריך fw כדי שיקבל "תכונות של benq. 3. כשאני סורק בעזרת nero cd\dvd speed המעודכן אני מקבל שהדיסקים מיצרנים שונים פשוט מושלמים (לא נראה לי) . 4. כמה דיסקים לא מצליחים להיסרק ע"י התוכנה שמדווחת על שגיאה בקריאה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש את ה WD 250GB SATAII 16MB CACHE ויש את ה WD 200GB SATAII 8MB CACHE שניהם בא]יק SATAII ההבדל היחידי בלי להחשיב את גודלם זה של250 יש 16MB CACHE רציתי לשאול אותכם האם ההבדל בביצועים הוא כל כך משמעותי או שהוא יחסית זניח ולא שוה את ההשקעה כי בתחלס מספיק לי 200גיגה אבל אם ה תוספת של הזכרון המטמון נותנת בוסט רציני לביצועים אז אני כבר יקנה את ה250 עם ה16 CACHE. עוד שאלה יש הבדל ביצועים בין הכונן של ה 200SATAII לבין אותו כונן אבל SATA 1? תודה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח של סיגייט 500 גיגה: חשוב שהנתונים הבאים היו זהים או לפחות קרובים: Seagate 500 Gb Barracuda 7200.11 ST3500320as P/N: 9BX154-303 Fireware: SD15
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן דיסקים עם פאנל קידמי לבן : משהו כזה : ואני רוצה להחליף את הפאנל (הפלסטיק הזה מקדימה) לשחור. כמו זה : האם מישהו מכיר חנות שעושה שרות כזה (בתנאי שימצאו חלק שמתאים לכונן שלי) ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום... ברשותי הארדיסק פנימי מסוג Samsung F1 1TB HD103UJ. עליו מותקנת מערכת ההפעלה, Win7 Ultimate 64, וגם מחיצה אחרת למידע חשוב וכו'. היום שמתי לב שההארדיסק עושה רעשים מוזרים של חריקות, כמו גיר על לוח (רק בצורה הרבה יותר חלשה ועדינה, כן?). זה קרה בזמן הורדה של קובץ גדול במהירות גבוהה. כמו כן עשיתי short test ב- Speedfan ובמהלך החלק הראשון של הבדיקה הכונן הרעיש בצורה חזקה וחריגה מאוד! למרות שתוצאות הבדיקה תקינות. מחר אני אריץ ES-Tool, אבל בינתיים - אפשר לקבל קצת מידע לגבי המצב? תודה מראש רועי
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
כונן C: חשבתי על 60GB לויסטה. כונן D: חשבתי על 220GB למשחקים ותוכנות. כונן E: חשבתי על 220GB להורדות. מכיוון שמה שחשוב זה איחוי הדיסק, נראה לי שהכי כדאי להפריד בין כל הקבצים שמורידים לבין השאר כי בדיסק E (הורדות) יהיה לי הכי הרבה בעיות איחוי, כך שעדיף להפריד אותו משאר המערכת. מה דעתכם על החלוקה ?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
אני יכול לקבל אותו במחיר עלות מה דעתכם על ההרד דיסק הזה ? כמו כן מוכן לשמוע אלטרנטיבות באותו טווח מחיר לחברות intel adata patriot אם יש להם אלטרנטיבה טובה יותר הדרישה היא ביצועים מירבים בגודל 128 גיגה בייט גודל
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
[table] [tr] [td]היי, האם אתם חושבים שצפויה לי בעית חומרה כלשהי אם אוסיף את הכונן הקשיח 1000GB SAMSUNG HD103SJ למחשב שלי ? מעבד Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם Gigabyte MA69GM-S2 GMA69GMS2[/td] [/tr] [tr] [td]כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe [/td] [/tr] [tr] [td]הארדיסק 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון PQI TURBO DDR2 800MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15[/td] [/tr] [tr] [td]צורב LG GSA-H62N X18 DVD [/td] [/tr] [tr] [td]מאוורר Arctic Cooling Freezer 64 Pro [/td] [/tr] [tr] [td]מארזCOMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU [/td] [/tr] [tr] [td]ספק Enermax Liberty 400W 30A @ 12V [/td] [/tr] [/table…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי של 16 GB אני מנסה להכניס משחק ששוקל 4.8 GB ויש לי הודעה שאין מקום פנוי. אמרו לי לשנות את הformat FAT32 ל NTFS ולא הצלחתי לשנות... תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם ההבדל היחיד בין שני הכוננים הקשיחים הבאים הוא רק בגודל הזיכרון, או שיש הבדלים נוספים? 1. הכונן: WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 2. הכונן: WD 160GB SATA II WD1600AAJS נ.ב. הסבר לשאלה המוזרה: המליצו לי פה בפורום על הכונן השני, אבל בחנות שאני שוקל לקנות בה, שהיא די יקרה (אבל נחשבת לאמינה ובעלת תודעת שירות גבוהה), יש באותו טווח מחירים רק את הכונן הראשון. גודל הכונן לא מפריע לי, כי בכונן הנוכחי שלי, שהוא ברשותי כבר כמה שנים, השתמשתי עד כה בפחות מ- 30GB (למעשה, קצת יותר מ- 25GB). אבל אם יש הבדלים נוספים בין הכוננים, מלבד הגודל, אז אני אשקול שנית, אם לקנות את הכונן הקשיח בחנות הזאת.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
צריך את עזרתכם האדיבה בבחירת צורב DVD עם חיבור SATA שיתמוך בטכנולוגית DUAL LAYER , LIGHT SCRIBE ,DVD-RAM אודה לכם אם תתנו לי את הצורבים המומלצים שתומכים בכל הקטגוריות שרשמתי
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב כדי להתקין ווינדואס אחרי חלק מהטעינות פתאום מופיע לי באופן חוזר כאילו RETRY השגיאה הזאת: Intel UNDI, PXE-2.0 (build 067) a copyright © 1997,1998 intel corporation PXE-E61: Media test failure, check cable ה- a זה כדי לסדר את הסוגריים אז תתעלמו ממנה מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב מTMS. במפרט שהרכבתי בחרתי ב http://tms.co.il/product_info.php?cPath=55_255_190_419&products_id=3139 ככונן קשיח עקב לא מעט המלצות חמות שקיבלתי. לפני מספר דקות קיבלתי שיחה מTMS ובה נאמר כי הדגם הזה לא זמין כרגע, ולא ידוע מתי יגיע משלוח נוסף. השאלה שלי היא, האם עדיף לקחת את המקביל של סמסונג http://tms.co.il/product_info.php?cPath=55_255_56_426&products_id=3398 במקום? אודה לכם מאוד על כל תשובה. יניב.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
חשבתי על WESTERN DIGITAL 3200AAKS/KS. האם יש המלצות יותר טובות? או שאלך על אחד ממה שכתבתי?? תודה רבה שיהיה שבוע טוב לכולם!!
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
איזה דיסקים יהיו הכי טובים לצריבה עם הצורב הנ"ל... כמובן DVD-R X16...וגם DVD-R X4 (לPS2)
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מצאתי בארון כונן SATA של WD, החיבור נתונים שלו קצת התעקם (הפסים ממתכת האלו) חלק מהם בולטים יותר, חלק פחות. יש סיכוי שיהיה אפשר לתקן אותו לבד? או שהוא אבוד? (אין לו אחריות עד כמה שאני רואה) צריך את עצתכם (עוד 120 ג'יגה יכולים לשמש אותי נהדר!)