אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
בקצרה: לוח במחשב א' נדפק, רוצה לגבות מידע חשוב לאללה במחשב ב' עם הHDD של מחשב א'. האם אני יכול לחבר את ההארדיסק שבמחשב התקול כהארדיסק במחשב הזה למרות שמותקן בHDD ההוא ווינדוס XP ? יש לציין שגם במחשב ב' מותקן ווינדוס XP, האם זה משנה ? יש פתרון ללא חיבור הכונן למחשב מסוים ופרמוט ? תודה לעוזרים. אם זה משנה יש ווינדוס על מחיצה C, והחומר החשוב במחיצה D.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב ASUS CRW-5224A ואני משתמש בנרו 6.6.3.0 ואני לא מצליח לכתוב על דיסקים של 750-900 ונראה לי שאני יכול אז תענו במהרה כי אני צריך לצרוב משהו שהוא 760 והוא מזהה לי את הדיסק של 800 בתור דיסק של 700 רגיל מה לעשות????????????????
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני קונה בקרוב דיסק קשיח חדש ומתלבט בין שניים שמתאימים לי: 1) Western Digital - 250GB, 16mb buffer, SATA-2 2) Maxtor- 250GB, 16mb buffer, SATA-2 אני נוטה יותר לכיוון ה-Maxtor למרות שהוא קצת יותר יקר, קראתי ביקורות שטוענות שהוא יותר אמין מה-W.D. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסקים לצריבה של דיוידי ואני רואה שיש הבדלים די גדולים בין חברות איזה חברה עדיף לקנות שרוב הצריבות יצליחו ולא יהיו כשלים ואחרי זה שהדיסק יחזיק הרבה זמן מעמד? תודה יואב
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן,יש לי סמסונג F3 שככל הנראה נכבה בזמן שהמחשב פועל,וכשאני בא לבצע פעולה כלשהיא (לא משנה איזה) הוא נדלק חזרה ועושה רעש כמו של CDROM בזמן שהוא קורא דיסק והמחשב נתקע לכמה שניות. זה לא קבוע וזה קורה כמה פעמים ביום,מה הבעיה? מפרט בצד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחבר הרדיסק חדש 250 גי'גה IDE ובאתי לחבר אותו למחשב ולא שמתי לב שאני מחבר את כבל IDE הפוך ודחפתי את אחד הפינים שבהרדיסק לבפנים לקחתי פלייר קטן ובזהירות הוצאתי את הפין החוצה חזרה למקום אחריי שחיברתי את ההרדיסק למחשב הוא עובד מאוד איטי האם ניגרם נזק כתוצאה שאחד הפינים ניפגע? האם יש אפשרות לתקן?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הצורב הוא סמסונג דגם H552 אותו דבר היה לי עם טושיבה http://www.videohelp.com/dvdwriters.php?DVDnameid=684&Search=Search&list=2#comments
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע ממש מה המחירים של צורבים , בכל מקרה אני צריך צורב DVD שיקרא גם דיסקים רגילים וגם יצרוב דיסקים רגילים , גם יקרא דיסקים של דיוידי וגם יצרוב אותם . יש כזה דבר נכון ? אה ואגב , שיהיה עם CL ושיהיה מהיר ואיכותי ושלא ייקח חצי שעה לצריבה תודה .
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
החלפתי את ה DVD שלי לאחר ששבק חיים ב Asus 2014L1T ועכשיו איך שהמחשב עולה אני מקבל הודעת שגיאה ב Bios system is running in Fail-Safe state The boot devices have been changed BBS boot priority will be affected ואז יש לי אפשרות או ללחוץ F1 להמשך או Del להכנס ל Bios בדקתי כמה פעמים הגדרות בביוס נסיתי לשנות דברים אך ללא הצלחה. אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
עד איזה אורך כבלי הSATA לא מאבדים נתונים והאם אני יכול לחתוך כבל באמצע ולהאריך אותו באמצעות חיבור החוטים?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום רב! בעקבות המסכים הכחולים שתוקפים אותי בתקופה האחרונה החלטתי להשתמש בתוכנה Acronis Drive Monitor התוצאה הייתה 38 אחוז גרוע מאוד מאוד האם יתכן שהמסכים הכחולים קראו כתוצאה מזה?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי היא די פשוטה. מה ההבדל בין גירסת ה-N לגירסת ה-A של הצורבים הבאים: H10 H12 H22 אגב עלה לי 180 ש"ח באייבורי ברמת-גן, גירסת OEM כמובן. תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב כדי להתקין ווינדואס אחרי חלק מהטעינות פתאום מופיע לי באופן חוזר כאילו RETRY השגיאה הזאת: Intel UNDI, PXE-2.0 (build 067) a copyright © 1997,1998 intel corporation PXE-E61: Media test failure, check cable ה- a זה כדי לסדר את הסוגריים אז תתעלמו ממנה מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
יש לי ויסטה , התקנתי ארד דיסק שני 500gbWestern Digital Caviar Green לגיבויים , הג'מפור שלו שונה ממשה שהכרתי http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1679&p_created=#jumper
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
איזה מבין שניהם יותר טוב ? 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II Seagate 500GB 7200RPM,16MB, SATA II WD שניהם אותו מחיר
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הכוונה היא שרק הוא יהיה מותקן במערכת.. ללא DVD-ROM.. או CD-ROM..
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
אני רואה המון דגמים של כוננים קשיחים שנראים לי די אותו הדבר (אותו הנפח, אותו זכרון נדיף, אותו ממשק לחיבור למחשב ולפעמים אפילו אותה חברה), ולא יודע איך לזהות הבדלים ביניהם. אני מחפש כונן בנפח 500GB בתקציב של בסביבות ה-300 שקלים. האמינות חשובה לי (אני קונה כונן חדש כי הכונן הקודם שלי הפסיק להיות מפורמט באופן מוזר, ואני לא מצליח לפרמט אותו), אם בכלל ניתן להגיד על כונן שהוא אמין.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום רב.. הרכבתי מחשב חדש לגמרי... התקנתי בו ווינדוס 7 בעת ההתקנה המחשב המיג לי את הכוננים שלי והוא שאל אותי באיזה כונן אני מעוניין להתקין את הווינדוס.. 1. WD 2T 2. WD 750G 3. 160G על כל מיקרה בחרתי ב 2 T ושהווינדווס פועל ואני נכנס למחשב שלי הוא קולט רק את הכונן שהתכנתי עליו את הווינדוס ולא את שאר הדיסקים הקשיחים שאני נכנס לביוס אני רואה אותם .... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
האם הצורב יכול לעשות overburn? משום שיש לי אותו, ויש לי מדיית DVD - XEROX DVD-R 16X ונרו CD-DVD speed אומר לי שהצורב לא יכול לעשות overburn עם סוג המדיה הזאת כשאני עושה overburn test. אם הבעיה היא במדיה, איפה אני יכול לקנות מדיה שיכולה, וזולה? או בקריות או בהזמנה באינטרנט. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. אם זה לא שייך לכאן, מצטער. אוקיי זאת הבעיה. מאז שקיבלתי את המחשב החדש שלי (לפני כמעט שבוע), כל ההטענות וההתקנות שמתבצעות על המחשב, לוקחות הרבה זמן. - לדוגמה, widows XP. כשהתקני אותו על המחשב הישן ההקתנה היתה מהירה למדי. כשהתקנתי על המחשב החדש, ההטענה זזה מאוד לאט.. - אותו דבר לגבי ווינדוס 7. כשאני שם את הדיסק, לוקח 5 דקות עד שזה פותח את המסך הזה של בחירת השפה להתקנה! וההתקנה לקחה משהו כמו 20-25 דקות. - הכניסה למערכת ההפעלה בעת פתיחת המחשב, איטית. זה רושם ברוך הבא וצריך לחכות קצת זמן.. - אותו דבר לגבי התקנות של משחקים. כל התקנה, לוקחת משהו כמו 10 דקות. כשאני מתחיל את ההתקנה, זה מחכה דקה ואז זה רק נזכר להתקין. - כשאני מריץ סריקה מהירה על המחשב מפני וירוסים זה בקושי זז…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בפתרון אחסון וגיבוי. התקציב מאוד גמיש כמו שאפרט במקור חשבתי על דיסק חיצוני כלשהו אשר ישמש לאחסון של תוכנות כלים ומקורות וגיבוי עבודות כאשר המחשבה הייתה לחבר אותו פעם בכמה ימים למטרות גיבוי. האחסון לא אמור להיות של סדרות, סרטים וכו' (אבל כן של סרטי video tutorials DVD למשל) אבל גם אם יהיו בו מעט סרטים וסדרות אין שום כוונה להפעילם מהכונן. אחרי חשיבה אני מעדיף לקבל מכם המלצה לפתרון שאולי יהיה יעיל יותר. כמו שאמרתי, הצרכים הם אחסון של תכנות וכלים שונים בצד אחד ובצד השני, גיבוי של קבצים כגון פרוייקטים עבודות ומקורות שיהיו גם במחשב (מדריכי וידאו, קבצי טקסטורה ו HDRI לתלת מימד ועוד). התקציב הוא כ500-600 שקלים כאשר מן הסתם אני מעדיף לשלם כמה שפחות אבל אני …
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שהתחילה לפני יום לפני כן קראו מס' אירועים לא יודע עם קשורים אבל מאוד יכולים להיות קשורים לפני בערך שבועיים התחיל המחשב לעשות ריסטארטים פתאומיים ופשוט שמתי לב שהטמפ של המעבד הייתה דיי גבוה אז ניקיתי מלא אבק וזה הפסיק. אחרי זה היה לי איזה תולעת במחשב אז לפני 5 ימים החלטתי לעשות ניקוי למחשב ולהתקין וינדוס מחדש. כמובן עשיתי גיבויים וכשבאתי להתקין פשוט מחתי את המחיצה עם כל הגיבוים וכל המידע החשוב שאספתי במשך השנים......... צער ויגון רב באו עלי... אבל מחיפושים קצרים באתר גיליתי שיש אפשרות לשחזר מידע ניסיתי איזה 4 תוכנות שלא כלכך עזרו (חלק מהקבצים היו משובשים, סרטים לא התנגנו.. ) בקיצור מה שחשוב שהצלחתי לשחזר את התמונת שלי ושוב הגיעה תולעת מעצבנת אז בקיצ…
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-