אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הוספתי הארד דיסק ללוח ASUS שלי המחשב זיהה אותו והתקין לי את הדרייבר אבל משום איני מזהה אותו במחשב שלי ואין לי גישה אליו גם במנהל ההתקנין אני רואה אותו
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
יש לי במחשב סרט של 3 דיסקים אני רוצה ליצרוב אותו לדיסקים דיוידי שלי. ויש לי דיוידי קורא רק VCD . ודיוידי מקורי. אז אים אני רוצה ליצרוב אותם אני חייב להמיר לVCD?? ** ועוד שאלה.. נגיד המרתי את שלושת הדיסקים לקבצים של MPEG בפורמט VCD . אני יכול להכניס דיסק של 4.7 גיגה אם 120 דקות . (למרוד ששלושת הדיסקים של הסרט זה יותר מ120 דקות) וליצרוב את כולם ביחד על אותו דיסק דרך הנרו?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איזה דיסקים לצריבה הכי טובים? דיסקים רגילים לא DVD שלא יעלה יותר מי 100-120 שקל...
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חוץ מזה שאחד מהם יותר חזק פיזית. יש עוד הבדלים? באיכות, במהירות?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הלך לי ה- HDD (אשכול קודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428505.0). אני רוצה לקנות HDD חדש ואני כנראה הולך על ה- ST3500418AS של Seagate. בכל מקרה, אני צריך לגבות את המידע שלי. כרגע יש אפשרות לגשת למידע, אבל אני לא מצליח לגבות אותו. הצריבה נכשלת כל פעם. רעיונות? אני יכול לקנות HDD חדש ואז לחבר את שניהם ולהעביר מכונן אחד לשני. אבל אני מעדיף פתרון אחר (מכיוון שה- HDD יגיע רק בעוד כמה ימים), ואני חושב שה HDD שיש לי כרגע לא יחזיק עד אז.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קניתי RAPTOR 150GB והוא משמיע רעשים מוזרים רעשים כמו רעשים בהארדיסק ישן (כאילו הוא חושב) האם אני אמור לשמוע את ההארדיסק ?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי. יש לי כונן קשיח חיצוני של LACIE עם ממשק ESATA. עכשיו אני מעוניין שכל פעם שאני מכבה את המחשב גם הכונן יכבה..(וכמובן ידלק בהפעלה.) יש אופציה כזו? תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בהתקנה של הWINXP הוא לא מזהה, לא בביוס, לא בדרייברים בסביבת הווידוס. דברים שעשיתי(ולא עזרו) התקנתי דרייברים של RAID לדיסקט, והוא העתיק אותם(עם הF6 וכולי), אבל שוב מערכת ההפעלה לא מזהה אותם. שיחקתי עם הביוס, ש-יעבוד ב IDE וגם NON RAID, או RAID עם SATA, או NON RAID עם SATA. הורדתי מהאינטרנט דרייברים "מעודכנים"..קראתי שיש איתו בעיה ובד"כ מתקינים על SATA 1 ולא על SATA II, אז העברתי את החיבור לSATA1, גם לא עזר. מה עוד? התקע כוח מחובר... לא מבין איפה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אין לי מושג איך לבחור...לפי איזה פרמטרים מה חשוב ... מחיר לא חשוב....(זה לא לפרוייקט) מערך RIAD 5 תודה ........
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום וערב טוב קניתי את הפלא' הזה עכשיו http://www.pelephone.co.il/itemdetails.aspx?token=&pgid=2479 ויש לי בעייה.. מקבלים איתו קורא כרטיסים כזה חמוד שניראה כמו דיסק און קי ושמתי את הכרטיס זיכרון בפנים וחיברתי הכל ל-USB. יש לי ויסטה אולטימייט עכשיו הוא קורא אותו והוא מראה אותו במחשב שלי. אני רוצה לפתוח את הכרטיס במחשב אבל הוא רושם לי ככה. "please insert disk into removable disk" מה אני יכול לעשות? לא מקבלים עם זה תוכנה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
לאחר שדרוג ל windows - xp pro אני מנסה לצרוב בצורב ricoh באמצעות nero בהעתקת cd to cd מתקבלת שגיאה בעת הסימולציה - ( simulation failed at 8x (1200 kb :-*
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי כונן 1TB במחשב בבית והוא התמלא לגמרי(נשארו 70GB פנויים ואני צריך להעביר אליו משהו של 110), אז החלטתי לקנות כונן של 2 או 3 טרה ולקחת אותו איתי עם הלפטופ(כי המחשב בבית לא בדיוק נשמר וכל מה שישאר עליו כנראה ייהרס בשנה הקרובה), ולהעביר אליו את כל המידע של הכונן טרה ולשמור אותו למאוחר יותר. אבל נתקלתי בכמה הגבלות: 1. אני בד"כ בטכניון, ואי אפשר לסמוך על החשמל שם שישאר דולק 2. אני צריך לפחות 2TB וכנראה שאני אמלא גם את זה תוך זמן קצר 3. עדיפות לUSB 3.0 מצד שני, אין לי הגבלת ניידות והכונן ישמש בעיקר לאחסון בטווח הארוך ושליפה מדי פעם(נגיד פעם ביום הורדה של בערך ג'יגה מהכונן ופעם בכמה חודשים העלאה של בערך רבע טרה) מה דעתכם? יש לכם המלצה לכונן(בטווח מחיר בריא לדברים האלה כמובן)…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איך שניים כאלה יעבדו בraid http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3073 האם המהירות שווה תכסף או שעדיף לקנות אחד
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מחפש DVR למצלמה שמכוונת לאיזור כלשהו בבניין שלי. המצלמה וה-DVR לא יהיו מחוברים לאינטרנט. מיועד לאתר תנועה באיזור הזה אם הניחו בו פסולת. מה הפרמטרים שאני צריך לדעת כדי למצוא DVR נכון? דרישה מקדמית היא שה-DVR יצלם רק לפי תנועה ויצבור היסטוריה של לפחות 14 יום. אולי כל ה-DVR הם כאלו מהבסיס...? בכל אופן, יש עניין לחפש DVR משומש? או שההוצאה על חדש לא מהותית?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לרכוש כ 3 כוננים כאשר אחד הוא 160G-80G בשביל מערכות ההפעלה והשנים האחרים הם יהיו טרה וחצי כול אחד באפר של 32 וRPM 10000 תודה.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם חשוב לקחת כונן קשיח שיהיה רק לקבצי מערכת, ווינדוס וכו'? אם כן איזה כונן מומלץ לצורך הזה?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שעושה LOW LEVEL FORMAT לכונני FLASH, היחידה שמצאתי עד כה היא OBELAY , אני מחפש עוד אפשרויות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב! בעקבות המסכים הכחולים שתוקפים אותי בתקופה האחרונה החלטתי להשתמש בתוכנה Acronis Drive Monitor התוצאה הייתה 38 אחוז גרוע מאוד מאוד האם יתכן שהמסכים הכחולים קראו כתוצאה מזה?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה מראש לכל המגיבים! יש לי מחשב קומפלט של DELL (Dimension 4700) ורציתי לדת אם אני אקנה צורב די.וי.די של חברה אחרת המחשב יזהה את הכונן?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. יש לי שתי שאלות בנושאים שונים, וחלטתי לאחד אותן לדיון אחד. אז הנה: 1. המחשב שלי סובל מהתרסקויות מערכת (אתחול) בזמן האחרון. ממה שאני זוכר, כל פעם שהמחשב התרסק, היה כשהצורב עבד ( בצריבה או בניגון של דיסק). יכול להיות שהבעיה של המערכת היא באמת בצורב, או שהתקלה היא בכלל ברכיב אחר? 2. אני חושב לקנות דיסק קשיח חיצוני. עברתי על הסטיקי של ה-FAQ והמידע שם לא ענה לי על שאלה פשוטה. אם אני קונה דיסק קשיח חיצוני עם חיבור USB, האם מהירות העברת המידע מספיקה להצגת סרטים ושמיעת מוסיקה? תודה נמרוד
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי תצורב הזה... רציתי לדעת אם הוא תומך בשכבה הכפולה לצריבת משחקים ל-XBOX360 אם לא ... על איזה צורב הייתם ממליצים לי שכן תומך... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הכוונה לדיסקים SATA כמובן. אני פשוט מבולבל בגלל סדרת ה RAID של WESTERN DIGITAL. מה ההבדל בין הדיסקים האלה לכל השאר?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני שובר את הראש כבר כמה שעות לוח אם Ecs P4VMM2 כונן קשיח Western Digital WD400EB 40GB 5400RPM ATA 100 2MB ניתקתי את כל הכוננים, בשביל לבטל התנגשות אם קיימת. החלפתי כבל IDE ועדיין, יוק, PIO MODE מוזר, כשהמחשב עולה, לפני הטעינה של ה-XP, הביוס מזהה את הכונן הקשיח כ-ULTRA DMA5 עם הכבל IDE המקורי, ועם כבל IDE אחר כ-ULTRA DMA2. בנוסף, הכונן קשיח עובד ללא ג'מפור של MASTER / SALVE. כשניסיתי לשים ג'מפר ולהגדיר אותו כ-MASTER הביוס לא זיהה אותו. הורדתי את הדרייברים העדכניים של הלוח אם. ברור לי שלא מדובר בלוח אם האכותי שבשוק...אבל זה מה יש ועם זה צריך להסתדר...דווקא את ה-CDROM הוא מזהה כ-UDMA ואין שום בעיה איתו. הכונן הקשיח עובד ממש לאט, וזה תוקע ממש את ה-XP, מה עוד נשאר לנסות ? המ…
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
דיסק קשיח טוב הכי זול שיש 160 גיגה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-