עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by SyMiC,

איזה מבין שניהם יותר טוב ? ‏500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ Seagate 500GB 7200RPM,16MB, SATA II WD שניהם אותו מחיר

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by dyn,

שלום, אני צריך המלצה להארד דיסק בנפח עד 320 GB והארד דיסק נוסף של 1 TB. חשוב לי שההארד דיסקים יהיו מאוד טובים ושיפעלו הכי טוב שיש, שיהיו כמה שיותר שקטים ולא יעשו רעש כמו ההארד דיסק שיש לי. תודה לעוזרים

3. יש לי את הלוח שבמפרט בצד יש לי בו IDE שנועד לכוננים, להארדיסקים יש לי SATA II אבל יש ברשותי דיסק קשיח 200 ג'יגה IDE שאני רוצה לחבר האם אני יכול לחבר אותו במקום כונן אופטי שני או שאופציה כזו לא קיימת? אם אפשרי, זה יעשה לי בעיות או שיפעל חלק?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  4. אשמח לקבל הודעות בפרטי או כאן תודה רבה ויום טוב ארז

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. שלום לכולם השאלה בכותרת תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by roadkill15,

האם הצורב יכול לעשות overburn? משום שיש לי אותו, ויש לי מדיית DVD - XEROX DVD-R 16X ונרו CD-DVD speed אומר לי שהצורב לא יכול לעשות overburn עם סוג המדיה הזאת כשאני עושה overburn test. אם הבעיה היא במדיה, איפה אני יכול לקנות מדיה שיכולה, וזולה? או בקריות או בהזמנה באינטרנט. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by DJZamix,

שלום קניתי צורב DV חדש מסוג LG עכשיו הוא מרעיש נורא חזק ולא רק שאני צורב גם כשאני קורא דיסקים וגם סתם ככה בלי סיבה הוא חוטף קריזה בדקתי תברגים והכל וזה ממשיך הקלטתי לכם אותו http://www.mytempdir.com/1007161 אולי לפי הרעש תוכלו להגיד אם הוא דפוק? תודה...

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  8. התוצאות הן של WD500AKS aam enabled גם כש aam disabled יש נפילות דומות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. חיפשתי באינטרנט כונן חיצוני (500GB) שיתאים לאחסון קבצי מולטימדיה (כגון: סרטים, מוזיקה וכדומה) במחיר סביר ומצאתי את זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 יש לי כמה שאלות: 1. האם ישנם כוננים טובים יותר במחיר דומה? 2. האם כונן חיצוני כזה יכול לשמש לצפיה ישירה או שהדיסק איטי מדי ולא מומלץ לנגן דרכו קבצי מולטימדיה? 3. האם הכונן הזה נייד? (כלומר יש ברשותי 2 מחשבים אחד נייד ואחד נייח אני רוצה להעביר את כל קבצי המולטימדיה אל הכונן ולחבר את הכונן למחשב הנייד ודרכו לשדר לטלויזיה) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  10. או בעברית אני צריך מתאם ל 3.5" שייכנס ב 5.25"

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by pergola,

אני מתכוון לקנות 1Tib פנימי למחשב, יש חשיבות איזו חברה לקחת? אני מתכוון כנראה לקחת WD..

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by Amitch,

האם זה אפשרי לשים הרדיסק אחד של 7200rpm והשני של 10000 ?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by kokoman,

הורדתי איזשהו DVDR מהאינטרנט ויש לו רק כתוביות באנגלית ובספרדית, האם יש אפשרות להוסיף לו כתוביות בעברית (או אם לא להוסיף אז שיחליפו את הכתוביות בספרדית)?

14. אהלן אני מעוניין לעשות מערך RAID במחשב שלי, השאלה היא האם אני חיב אותו הארד דיסק בול אותו הדבר או שאפשר לשחק עם זה בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  15. היי אני בדיוק קונה מחשב חדש ומתלבט איזה צורב dvd לקנות אז ככה המהירות לא משנה לי מה שכן משנה לי שיהיה איכותי ושיצרוב מדוייק. עכשיו מה אתם אומרים על הLightScribe שווה משהו? זה יוצא טוב? זה לא הורס תדיסק או משהו? אשמח לתשובות על הLS

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  16. שלום, אני מחפש כונן חיצוני חדש ואני מעוניין בעזרתכם. השימוש העיקרי לאחסון הכונן יהיה לסרטים/סדרות, וחשוב לי שיהיה לפחות 1 TB. אני צריך חיבור עם USB2.0 והחנויות המועדפת היא ksp, אך בעיקרון אשמח להפנייה לדף המוצר שבזאפ. בנוסף לכך, אני צריך שגודל הכונן יהיה עד 2.5 אינץ', כלומר שיהיה קומפקטי,, נייד וקטן ולא 3.5. ועוד דבר שמאוד חשוב לי, הוא שתמליצו אך ורק על כוננים איכותיים ששורדים לאורך זמן, ושיהיה איכותי. תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by O.G.D 2k5,

שלום יש לי צורב ASUS CRW-5224A ואני משתמש בנרו 6.6.3.0 ואני לא מצליח לכתוב על דיסקים של 750-900 ונראה לי שאני יכול אז תענו במהרה כי אני צריך לצרוב משהו שהוא 760 והוא מזהה לי את הדיסק של 800 בתור דיסק של 700 רגיל מה לעשות????????????????

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  18. שלום, היום אני אקבל מחשב חדש שהזמנתי שיחליף את המחשב שאני כותב דרכו כרגע. המחשב שאני כותב דרכו הוא לפני 5-4 שנים ובמזל טוב אני מחליף אותו, אך כחלק מההכנות למחשב הבא הם הורדות משחקים כבדים, הכונן של המחשב הזה הוא Samsung 80GB 8MB IDE אני מתאר לעצמי שהוא ככה. עכשיו למחשב הבא יהיה Seagate 500GB 32MB SATA האם תהייה אפשרות לחבר את הדיסק קשיח הישן למחשב החדש כאשר הכל מותקן ולהעביר קבצים בין הישן לחדש? לשנייהם יהיו שתי מחיצות בשם D ו C. האם בכל זאת המחשב יסדר את הבעיה ואני אוכל להעביר בין הכוננים?, יש לציין שיש חיבור IDE CONNECTOR על המחשב. והמחשקים שהורדתי שוקלים בסביבות ה 30 GB. ואין לי דרך אחרת להעביר.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by שםטוב,

שניתן להחליף ארד -דיסק במהירות וחשוב מכשיר אמין

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by iyehuda,

1.קניתי צורב חדש והגירסה שלו היא DL_11 האם להוריד גירסה חדשה אני יודע שב LG יש גם גירסה של DL_12 אבל משום מה לא מצאתי את הגירסה הנ"ל אשמח לקבל קישור 2. אשמח גם לקבל גם קושחה לא רישמית ראיתי פה http://www.firmware.fr.st/ אבל אני לא יודע אם היא מומלצת

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  21. שלום. באתר של ווינדוס מצוין שמערכת ההפעלה דורשת 20 גיגה פנויים. רציתי לשאול - האם הגבלה זאת נכונה (תקפה/רלוונטית) גם כאשר המערכת "יושבת" על כונן SSD? תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. Started by yoav1000,

עד איזה אורך כבלי הSATA לא מאבדים נתונים והאם אני יכול לחתוך כבל באמצע ולהאריך אותו באמצעות חיבור החוטים?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. Started by RS4,

יש לי תצורב הזה... רציתי לדעת אם הוא תומך בשכבה הכפולה לצריבת משחקים ל-XBOX360 אם לא ... על איזה צורב הייתם ממליצים לי שכן תומך... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by zoman,

מבקש המלצה לי על דיסק קשיח חיצוני בקיבולת של לפחות טרה (1000 גיגה) ,חשוב שהיה אמין ומהיר וכמה שניתן יותר קטן.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by tamir245,

שלום רב. יש לי HD של WD3200AAKS שיושב במארז חיצוני ומחובר בUSB למחשב,עכשיו אני מעוניין לפרמט אותו ולקבוע לו מחיצה היות שהוא חדש. עכשיו אני עושה זאת דרך ניהול ->ניהול דיסקים>יצירת מחיצה חדשה - והוא שואל אותי האם אני מעוניין שתהיה מחיצה ראשית או מורחבת על הHD,עכשיו לא כ"כ הבנתי מה לבחור,אם אני מעוניין בעצם שכל שטח הדיסק יהיה זמין לרשותי ומדובר על HD חיצוני שאינני מעוניין לעשות בו מחיצות - אז באיזה אפשרות עליי לבחור?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים