עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by איתי 241,

שלום , המחשב שלי פורמט וחולק לשני כוננים קשיחים , C וD. לאילו מטרות צריך לשמש C ולאילו מטרות צריך לשמש D? תודה.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  2. Started by orlupo,

אם אחבר למערך RAID 1 הרדיסק אחד של 10,000 סיבובים לדקה והשני של 7,200 סיבובים לדקה האם שניהם יעבדו ב-7,200 סיבובים לדקה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  3. הצורב הוא asus 1608p3s [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  4. Started by coorva,

איך אני יכול לוודא שבכונן הקשיח ובכונן התקליטורים מופעלת תכונה זו? DMA - DIRECT MEMORY ACCESS תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  5. Started by over23,

שלום. לי יש משרד ביתי עם שלושה מחשבים, אני מעוניין לגבות קצבים מהנייד שלי. מה הדרך הכי יעילה?עד עכשיו עבדתי עם מדיה (קרי DVD) אבל זה לא ממש פרקטי. קניתי לאחרונה דיסק קשיח 320GB פנימי לאחד המחשבים הנייחים ועשיתי עליו SHARE אבל במקרה של ווירוס או קריסה כלשהי הנתונים יאבדו. מה הדרך הכי טובה לגיבוי במקרה הזה ? דיסק חיצוני ? שימוש שונה בדיסק החדש? תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  6. Started by shaynac,

האם דיסק שכתוב לידו 24/7 הוא דיסק עם עמידות גבוהה יותר ואורך חיים ארוך יותר? ל-WD יש שני דיסקים שההבדל ביניהם הוא בערך 40 ש"ח ואני לא יודע אם זה כדאי. אני מניח שהיתרון הגדול הוא בביצוע RAID. אני צודק?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  7. Started by House M.D.,

היי. אני מעוניין לקנות כונן. SSD מאיביי, לפי מה שאני רואה המחירים שם הרבה יותר נמוכים. האם יש אפשרות להשיג כונן טוב בסביבות ה 100 דולר? נפח אחסון מספיק לי 40 גיגה. אני שם עליו רק מערכת הפעלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אני מתכוון לקנות את ה-Western Digital WDME1600TE דיסק חיצוני Western Digital Passport 160GB 3 שנות אחריות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=680&CatCode=405 יש איזה טענות או לא יודע מה עליו? אני עכשיו יוצא לשם אני יראה אם מישהו הגיב דרך הפלאפון אם אפשר אז זריז תודה !

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  9. Started by jetman,

שלום חבר'ס רציתי לדעת עולי יש לכם משוג מי היבואן של החברה הנ"ל בארץ? לא מצעתי את המידע באתר שלהם. תודה

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  10. Started by Rockstatement10,

יש לי EVO 120GB, ואני מתלבט אם למכור.. כעקרון אני חושב למכור אותו ואולי לקנות SSD זול יותר באותו נפח ובכך לצאת עם רווח כלשהו. מה דעתכם? ראיתי שיש אחלה SSDים ב-KSP.. וגם ככה בלוח שלי יש SATA 2. אני מתלבט בגלל שאמרו שיש לו בעיית חומרה, לא שזה כזה מפריע לי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by osyav,

שלום לכולם ברשותי דיסק קשיח WD250KS. הרעש של הדיסק מעצבן אותי כיוון שהוא הדבר היחיד שאני שומע מהמחשב (היתר שקט לחלוטין). מבקש ממכם המלצות (או לינקים) למוצרים שאמורים להשקיט אותו (כמובן אני לא מדבר על מגירות עם מאווררים, מה שרק מוסיף רעש). אני ראיתי בחול מספר מוצרים כאלה, אך בארץ טרם מצאתי. תודה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. לינק http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3907 אם יש משהו זול יותר וברמה שלו אשמח לקבל לינק תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  13. Started by ron533,

רכשתי SSD של Crucial M4 128GB ויש לי מערכת דואל בוט של XP ווינדוס 7 מסיבות היסטוריות, זה עוד נשאר ככה גם לתקופה הקרובה עד שאשדרג מחשב. אני יודע שעדיף וינדוס 7 אבל אני מחפש תשובה למצב הקיים אצלי. כל מערכת הפעלה מותקנת בכונן פיזי אחר. כרגע אני מייעד את הדיסק להרצת משחקים ולא למערכת ההפעלה, ואני רוצה לשים עליו משחקים שמותקנים גם ב XP וגם ב 7. בביוס הדיסקים הקיימים מוגדרים כ SATA-IDE ולא AHCI.(יש לי צ'יפסט P45). מה הדרך הנכונה להתקין כזה כונן במצב הקיים כיום אצלי? איך להגדיר לפרמט וכו'? האם כדאי להעביר את ה SWAP FILE ל SSD ולבטל בכוננים הרגילים? נ.ב. לא שייך לכאן אבל האם יש דרך להגדיר שרק חלק מהמשחקים שהותקנו בסטים - יועברו לSSD? כי כל המשחקים יסתמו את הכונן ואין לי צורך שכו…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  14. אהלן, יש לי כאן "ערמה" של כוננים קשיחים (6) שאני מעוניין לשים בשרת קבצים ביתי שאני כרגע מרכיב, אלו בעיקרון הארד-דיסקים ישנים, רובם 80GB של חברות מגוונות. רציתי לדעת איזה מהם עדיף בתור הארד-דיסק SYSTEM. 1. Western Digital WD1200JB-00EVA0 (120GB IDE) 2. Western Digital WD800JB-00CRA1 (80GB IDE) 3. Western Digital WD400LB-00DNA0 (40GB IDE) 4. Maxtor DiamondMax Plus 9 (80GB IDE) 5. Samsung SpinPoint SP0842N (80GB IDE) 6. Hitachi Deskstar 7K160 HDS721680PLA380 (80GB SATA) שימו לב שכל הקשיחים הם בעלי חיבור IDE, ורק האחרון הוא בעל חיבור SATA. מי מבין הקשיחים האלו הוא המהיר ביותר? או שאין יותר מידי הבדל ועדיף פשוט ללכת על האחרון מהיותו SATA?[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 2…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  15. Started by A.Iniesta,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7431 קיימת אופציה אחרת שתיתן לי יחס ביצועים - מחיר, טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  16. לפעמים המגש פשוט לא נפתח רק אחרי כמה פעמים שאני לוחץ על הכפתור למישהו קרתה הבעיה הזאת מה אפשר לעשות ???

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  17. Started by AmitDanan,

אני מחפש DOK של 64GB מ KSP, ראיתי שיש את Transcend JetFlash 530 64GB העלות שלו 185 שקל המחיר די נוח אבל יש לי את אותה חברה DOK של ה 32GB הבעיה בו שהוא לא יכול להכניס קבצים גדולים כנראה ממה שקבע היצרן.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  18. 2יחידות 600GB 10K RPM SAS IBM 49Y2003 2 יחידות 300GB 10K RPM SAS IBM 42D0637 יחידה אחת HP 4TB 7200RPM SAS HP MODE: ST4000NM0023 בכמה עדיף לתמחר והיכן למכור ? (חדשים אטומים באריזת OEM, לא מחודשים) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. היי, שאלתי את השאלה בעבר,אך עדיין לא יצא לי לקנות א תהדיסק. יש לי חיבור סאטה 1 במחשב,הבנתי מאנשים פה שההרדיסק עם הסאטה 2 יעבוד אצלי.שאלתי היא האם הוא יעבוד בתור סאטה 2? או בתור סאטה 1 כי זה החיבור שיש לי? והאם מומלץ לשים סאטה 2 בסאטה 1 בלי לפגוע בביצועים? ושאלה אחרונה..היכן כדאי לרכוש את ההרדיסק באיבורי סניף ראשלצ, או קיי אס פי סניף רג? בשניהם הוא עולה פחות מ 320. תודה לכל העונים!!!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. Started by skytex,

אני צריך הארדיסק טוב ואמין 160-250 ג"ב עלות עד 350 ש"ח :s05:

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  21. Started by BigBandJoe,

לפני שאני אגש לשאלה אז holy אפשר להסביר שמה שעשיתי זה לא בסדר (מצטער אני חדש בעניין הזה של פורומים) אבל למה לסגור את הנושא? לפחות היית עונה לי על השאלה :-\ אני יודע שהייתי צריך לקרוא את חוקי הפורום אבל אני בטוח שגם אתה לא תמיד קורא את כל האותיות הקטנות לפני שאתה מתקין תוכנה חדשה או חותם על איזה מסמך עכשיו לשאלה: לפני מספר ימים כשפתחתי את המחשב עלה הישום SCANDISK ועשה את הבדיקה המלאה! הופיעה לי שהמחשב לא הצליח לקרוא את המידע בשתי CLUSTER שונים אבל הצליח לתקן את המידע. לאחר מכן הרצתי שוב SCANDISK מהיר וקיבלתי שיש 8,192 ביטים פגומים בכונן C (הדיסק מחולק לארבע מחיצות). יתר המחיצות תקינות! היום הורדתי (בהמלצתו של החבר ron26) מהאתר של WD את התוכנה DLG Diagnostic V5…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  22. Started by THE FOX,

http://wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=249 http://wdc.com/en/products/products.asp?driveid=133&language=en מה עדיף מבינהם? האם הבדל האמינות הוא כזה גדול ששווה תכסף?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  23. שלום לכולם, ברשות הרדיסק של סיגייט 250 ג'יגה SATA. הוא מחובר במארז חיצוני שהיה פעם מארז של כונני ZIP.... אני מתשמש במולקס שלו ובמתאם מSATA לUSB. הספק הוא פנימי מיוצב. הספק גם הוא מתחמם מאוד אבל זה לא מעניין... ע"פ התוכנה SIW הדיסק עובד ב56 מעלות (במנוחה) ומגיע ל57 גם. אני יודע שהמקסימום להרדיסקים זה 55 מעלות באמצעות רב מודד המתח שנמדד מהמולקס (כשההרדיסק מנותק כמובן) היה: 5.25 וולט ו12.75 וולט. מה עושים? אין לי ספק אחר (ניסיתי לפני כמה שעות עם ספק שונה אבל ההרדיסק לא זוהה מה גם שהוא עשה טיקים מחזוריים כאלה כמו של הרדיסק מת... הספק הקודם נוסה עם הרדיסק שונה וגם לא עבד..אותם קולות. בספק החדש שני ההרדיסקים עובדים ללא דופי) תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  24. Started by MasteRoi,

אני מעוניין לדעת מה אומר המהירות של הצורב DVD למשל במהירות X8 למשל אם צורב רגיל של X48 אומר 7200KB לשניה.. אז כמה אומר X8 בצורב DVD. מקווה שהבנתם את שאלתי.

25. Started by iSolt,

https://www.amazon.com/gp/product/B07NNRTTCM/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 240 שקל, דגם 1TB WD GREEN https://www.amazon.de/-/en/Crucial-MX500-CT1000MX500SSD1-NAND-Internal/dp/B078211KBB/ref=psdc_430168031_t2_B089RD13TX?th=1 290 שקל, דגם 1TB Crucial MX500

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.