אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אז ככה, שעדכנתי לפני שנה בערך את החבילה שלי קבלתי מנטויז'ן צורב Sony (52X24X52), עד עכשיו הכל היה טוב... לפני שלושה ימים אני צורב ואני רואה שמתחילות בעיות, ה-Buffer Level פשוט קופץ בצריבה בין 20 אחוז ל-50 אחוז ל-80 אחוז וככה במשך כל הצריבה. רציתי לדעת מה דעתכם, זאת בעייה בצורב? (שעד היום לא היו לי איתו שום בעיות). או שזאת בעיה בתוכנה? (זה קרה גם שצרבתי שיר עם WMP10 וגם עם Nero... ניסיתי להסיר ולהתקין את ה-Nero בגירסה הכי חדשה אבל לא עזר...). ת'אמת יש לי כמה דברים שאני רוצה לקנות עוד לפני הצורב אז גם אם אתם חושבים שפרמוט יוכל להבהיר את העניינים אין לי בעיה לבצע... תודה, מתן.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HD חדש, עכשיו בWIN XP יש אפשרות לחלוקת מחיצות, ויש שם מספר אפשרויות: 1. primary partition 2. extended partition 3. logical drive מה ההבדל ביניהם ??? ואיך כדאי לחלק HD שעליו מותקנת מערכת הפעלה? (למשל כונן C צריך להיות PRIMARY אבל כונן X, גם PRIMARY? או אולי EXTENDED?) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב למחיר הזול מאוד זה קצת מחשיד לא?!? http://www.dstore.co.il/yp/product.asp?pc=61790
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לאמצעי גיבוי פשוט ואמין למחשב. מכיוון שמדובר בחומר חשוב מאוד יש צורך בהתקן חיצוני שניתן לשליפה מיידית לאחר הגיבוי ע"מ שלא יימצא ביחד עם המחשב. עוד פרט חשוב - יש צורך בגיבוי אוטומטי אחת ליום להתקן הזה, כך שבסוף יום נתון ניתן לקחת את ההתקן כאשר כבר ברור שכל החומר גובה מבלי התערבות בעלי המחשב. גודל החומר המגובה כ-חצי ג'יגה. אני אשמח מאוד לשמוע את דעתכם, ובנוסף אם אפשר- הערכת מחיר לגבי התקן כזה. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בחו"ל ואני עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי את מה שחיפשתי
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני חושב לקנות NEC 3500A, ויש לי כמה שאלות לגביו: יש צורב DVD שהייתם ממליצים לקנות יותר מאשר אותו? שמעתי שהוא לא תומך ב-DVD-RAM, מה זה בכלל? זה מהווה בעיה או שזה לא קריטי? הוא תומך טוב במדיות זולות? מה המדיות הכי זולות שהוא תומך בהן היטב?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
תסתכלו על התוצאות של ה X4 ומעלה. נראה לי שפיוניר קצת מיהרו לצאת לשוק. גם ה FW האחרון לא ממש עזר. http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10584&PageId=8 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10584&PageId=7 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10584&PageId=6 מזל שוורבטים ו TY קיימות :-\ עדיין אשמח לראות REVIEW של CDRLABS או CDREAKS. לצערי CDRINFO משתמשים כל פעם בדיסקים אחרים וחלקם רק אלוהים יודע מאיפה הביאו, ונותנים כל פעם תוצאות בפורמט אחר, ופעם יש קוד וב REVIEWS אחרים אין קוד. לא ממש אוהב את ה REVIEWS שלהם.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קיבלתי צורב DVD של HP דגם DVD Writer 200i עכשיו לצערי לוינדוס פשוט אין דרייברים מתאימים בשביל הצורב הזה ואני מדבר על דרייברים (קבצי INF ) כדי שאני אוכל להתקין ניסיתי לעדכן FW ולא הצלחתי משום סיבה .. מצורפת תמונה .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית עם הארדיסק של WD120G JB שאני פותח תמחשב לפני שהוא מעלה את הווינדוס זה רושם A disk read error occured ואני צריך לעשות ריסטרט וזה עוד פעם חוזר כשאני מוציא את הכבל IDE של ההארדיסק זה מסתדר ומעלה את הווינדוס עד הפעם הבאה שאני עושה ריסט מה הבעיה פה?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאח שלי היה מחשב בעל 20 ג'יגה. המחשב שלו התקלקל ואין צורך "בחלקים". אם אני אקח את ההארד דיסק ואחבר אותו למחשב שלי, יהיו בעיות? אני שואל את זה כי מותקנות על ההארד דיסק הזה אינטרנט, תוכנות, ווינדווס(אקס פי פרו), ועוד כל מיני דברים. *עריכה*: ההארד דיסק של ה20 ג'יגה שאני רוצה להוסיף, אין לו בעיות! הוא במצב טוב. ולי על המחשב יש כבר אקס פי פרו. תודה Street-Fighter
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איך אני יכול להחזיר אותם ? במקום 97 גיגה צריך להיות לי 100 לאן הלכו ה 3 גיגה ? http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.כעיגכעיעכיעכיעכיכעיעכיע.jpg ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אחי הביא לפני כמה ימים חבילה של דיסקים של 900MB. השם שלהם הוא MAXdisc והם של 100 דקות/900 MB. יש לי צורב לייטאון 52*32*52* מלפני חצי שנה.... אני משתמש בנרו שהגיע עם הצורב. מה אני צריך לעשות? צריך תוכנה מיוחדת? משהו מיוחד לאפשר בתוכנה? תודה, מור
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצורב עבד כמו סוס עד שעשיתי לפני יומיים פירמוט למחשב ועכשיו אחרי שהגדרתי הכל הכל סבבה חוץ מהעובדה שכאשר אני צורב דיסקים על X4 הוא מראה כאילו זה באמת X4 אבל למעשה לוקח לו כמעט שעה לצרוב דיסק של 4.7 ג'יגה. נסיתי עם מספר תוכנות צריבה לכן אני מאמין שהבעיה קשורה לצורב עצמו. נ.ב - לא בטוח אבל אולי זה קשור לעובדה שעכשיו אחרי הפרמוט יש איזה חומרה לא מזוהה שאין לי מושג מה היא הווינדוס קורא לה SM BUS controller. ואני לא מצליח לגלות מה זה. אם למישהו יש מושג אשמח לקבל עזרה!
-
- 46 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
דבר ראשון אם אני כבר קונה כונן, אני כנראה אקח אחד מאלה: hitachi sata 80gb - 8mb hitachi pata (ide) 120gb seagate sata 80gb - 8mb seagate pata (ide) 120gb אולי מקסטור או סמסונג, הם קצת יקרים מול היטאצי וסיגייט אז זה קצת מרתיע אותי (נכנסים לתקציב אבל סתם לפרנציפ למה שאני אשלם יותר ?) בכל מקרה אני לא יכול לדעת דגם מדוייק לפני הקניה, מישהו יכול לאשר לי חד משמעית שמוצר מסויים יש או אין בוודאות סנסור? ועד כמה מדוייקים הסנסורים של ההרדיסקים, או שהם גם זייפנים כמו של הלוחות אם? תודה.
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה, הצלחתי להקליט בעזרת הכרטיס טלויזיה סרטים מהוידאו למחשב אבל שאני מנסה לצרוב אותם הצורב ממיר אותם לקבצי dat, אני מנסה לצרוב אותו בתוכנה נרו הקטגוריה של צריבת סרטים לדיוידי, הוא אומר לי שהפורמט אינו מתאים. אני לא יודע מה לעשות עד עכשיו יש לכם מושג? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי סוף סוף בשעה טובה כונן dvd, כיצד אני יכול לראות בו סרטים בלי שינעל על איזור ?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני לא סגור על הדגם שלו אבל עברתי על כל הדגמים המכרים בארץ ולא מצאתי אף אחד מהם ב-video help למישהו יש מושג איזה מדיות DVD הוא קורא? DVD-R או DVD+R? אני צריך לצרוב למחר סרט למישהו ואין לי מושג על איזה מדיה לצרוב בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המממ אז ככה במחשב שלי מתי שאני מחבר ת'חיבור מאסטר (אני מתכוון לכבל IDE) בביוס הוא מופיע לי כסלייב ומתי שאני שם אותו על סלייב הוא עושה לי מאסטר בביוס... מה הבעיה פה? מאסטר זה החיבור הקרוב לחיבור של הלוח אם נכון? תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי! לפני שכולם קופצים עלי - כבר חיפשתי בפורום ולא מצאתי פתרון לבעיה שלי. אז ככה: קניתי כונן קשיח של MAXTOR 120GB SATA. את הכונן הישן (MAXTOR 80GB ATA133) ניתקתי, חיברתי את החדש לSATA, פירמטתי, והתקנתי את הווינדוס. הבעיה היא, שעכשיו אני רוצה לחבר שוב את הכונן הישן, וכשאני עושה זאת הוא מזהה אותו ככונן הראשי, מחפש את הווינדוס, ומכיוון שהוא לא מוצא ווינדוס המחשב נתקע. מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איך אפשר לאחד מחיצה שהיא extended (שיצרתי בטעות כשהייתי בן 10) עם מחיצה נורמלית שהיא הבסיס של אותה הextended ? עריכה: לא משנה, פתרתי את זה לבדי. ומשום מה, אי אפשר למחוק פה את ההודעה שלי...
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
אני כרגע מברר לגבי רכישת כונן קשיח של (Seagate (SATA 120GB, ומשום מה KSP בראשון לציון אומרים לי שיש להם אחריות רק 3 שנים!! הוא אפילו חזר על זה פעמיים "בשביל שזה יהיה ברור"! וכששאלתי אותו מדוע זה כך, הרי יש אחריות יצרן של 5 שנים, תשובתו היתה: "תלך ליצרן"!!! מישהו יודע למה זה ככה בKSP?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD עד 600 שקל ואני רוצה המלצה לא דגם וחברה מה לקנות? נ.ב אם יש צורב DVD חיצוני טוב במחיר הזה אז עדיף חיצוני
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ברשותי פיוניר 108, וע"פ NERO INFO הוא אינו צורב DL...., רציתי לדעת האם זה נכון?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-