אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
הקבוצה אוספת חברים כרגע. עכשיו פתחתי אתר לנושא זה עם כל הפרטים http://sites.google.com/site/ssd4us2009//url]
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם ;D ברשותי זוג Seagate Barracuda 7200.7 160GB... את שתיהם אני מחבר ב-RAID0 המובנה של לוח האם שלי. אני עוסק בהלחנה, ועל הדיסק הזה (RAID0) יהיו כל הסמפלים שלי, דהינו הרבה קבצי WAV קטנים, וכמו כן קבצי DATA ממש גדולים (כמה ג'יגות). 1. לכמה כדאי לקבוע את ה-RAID Stripe Size? בברירת מחדל הוא 64K 2. לכמה כדאי לקבוע את ה-NTFS Cluster Size? בברירת המחדל הוא 4K 3. האם יש חשיבות לכך ש-2 הנתונים הנ"ל יהיו זהים?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
קניתי 2 דיסקים קשיחים sata ולהפתעתי התברר לי ש ה- boot מיתבצע אך ורק מהחיבור sata הימני בלוח האם ואין אפשרות בביוס של ה- sata לעשות boot מהחיבור השני הפיתרון היחידי היה פשוט לשנות את חיבורי הכבלים בין הדיסקים הקשיחים אבל זה כמובן לא פרקטי כול פעם לפתוח את המארז בניגוד לדיסקים ide שם אתה פשוט משנה את סדר ה-boot בביוס האם יש פיתרון לבעייה? הערה: המפרט שלי מופיע בחתימה תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי SSD עכשיו אני צריך לדעת כמה דברים: 1. חיברתי את ה SSD למחשב המחשב קרא אותו ומצא , עכשיו ישלי עוד HDD והוא בעל 2 מחיצות [C AND D ] עכשיו אני לא רוצה להפוך את ה SSD לכונן מכיוון שאני רוצה שהוא יהיה C ובו יהיה מותקן הווינדווס וב HDD אני יסיר את המחיצות והוא יהיה D. עכשיו השאלה היא אם אני חייב להגדיר את ה SSD דרך ה WIN או שגם בתהליך הפירמוט אני יכול להגדיר אותו?ואם כן תנו הסבר קצר צר איך אני עושה את זה. עוד שאלה היא באיזה הגדרה להגדיר אותו [ SSD ] ב NTFS? ואיך אני לזה שהווינדווס יותקן על ה SSD?עם אפשר עם הסבר.. תודה רבה לכל הסובלנים שיעזרו לי =]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה לפטופ של MSI מארה”ב, שלא קיבלתי עדיין. הבנתי משיטוט באינטרנט שמשום מה, על מנת להרכיב את ה-SSD השני (מסוג nVME) צריך לבקש מ-MSI קיט מכני שלא כלול עם המחשב. כמובן שלא זו הבעיה, אפשר לבקש מהם, אבל צריך למלא עבור זה טופס שכולל מספר סידורי, מה שאומר שאני צריך קודם לקבל את המחשב ורק אז למלא את הטופס. מכיוון ש-MSI ישלחו את הקיט המכני רק לארה”ב (חשוב לציין, אני משתמש פה בחברה מתווכת ששולחת מארה”ב לישראל, בדיוק למקרים שבהם החברה שקונים ממנה שולחת רק לארה”ב), אצטרך לשלם כפול על משלוח מארה”ב - פעם אחת על המחשב ופעם שנייה על הקיט. שלחתי ל-MSI בקשה שישלחו לי את הקיט ביחד עם החבילה של המחשב או לפחות ישלחו כמה שיותר מהר את הקיט לאותה חברה והסברתי להם את מה שאני מסביר…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש ברשותי קבצים בפורמט NRG שאותם אני רוצה לצרוב (גיבוי).... יש לי צורב דיוידי חדש אם זה קשור... איך צורבים קובץ כזה בפורמט NRG .. יש לי נרו הגרסא האחרונה לדעתי.... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ברשותי הרדיסק חיצוני חדש לגמרי Toshiba Store Art 500GB . ישנם קבצים מסוימים שאני לא מצליח להעביר מהמחשב להרדיסק בטענה שאין מספיק מקום על הדיסק. מיותר לציין שההרדיסק רחוק מלהיות מלא. אשמח לעזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הארדיסק שלי קרס כתוצאה מבלאי ואף התחיל לנקוש לעיתים וכתוצאה מכך כל המידע שבתוכו נמחק. הצלחתי לשחזר את המידע בעזרת תוכנת שיחזור מקצועית, אך הבעיה היא שלמרות שהקבצים קיימים במלואם והגודל שלהם קיים כמו שהיה במקור, אני לא מצליח להציג את המידע. אני לוחץ על קובץ, אך המערכת (ווינדוס) לא מסוגלת להציג אותו (בוורד מתקבל סוג של ג'יבריש ובתמונות - "אין תצוגה זמינה" וכיו"ב). אני זקוק למידע הזה בכל מחיר, החשיבות שלו עבורי עצומה! אבקש את עזרתכם כיצד אוכל לגשת לקבצים הללו. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה. פתאום אני לא יכול לראות את הקבצים בכונן החיצוני שלי (סמסונג G2 בחיבור USB), ובמחשב הוא נראה כתיקייה ולא ככונן. הרצתי עליו את כל בדיקות האנטי-וירוס ורוגלות האפשריות ואין כלום. יש לי עליו גיבויים ואני רואה כמה נפח תפוס מתוך הסה"כ אבל כשאני נכנס ל"תיקייה" כביכול אין לי שם שום דבר, רק איזה שני קיצורי דרך. מה זה לעזאזל?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ וידאו בגודל 8 גיגה איך צורבים אותו על DVD של 8G DUAL LAYER האם אפשר עם צורב DVD רגיל? האם צריך תוכנה מיוחדת? האם יש דרך לפרוס אותו ל 4 DVD תודה
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כדי לצרוב קובץ MKV אני חייב להמיר אותו לAVI אם אני רוצה לצרוב אותו על DVD ? יש לי כמה קבצים כאלה ויש להם שני שכבות אודיו (AC3) וכתוביות, אם אני ימיר לAVI אני לא יאבד את המידע הזה? האם תהיה ירידה באיכות? (הMKV. מקודד בDIXV5.2.1 ). איזה תוכנה ממומלצת להמרה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם יש דרך לצרוב DVD-video בלי שהקובץ VOB יהיה בגודל 2 ג'יגה...? כי אני מוריד פרקים מסדרה בבערך 350 מגה, וכשאני הופך אותם ל-VOB אז זה נהיה ענקי... אי אפשר להשאיר אותם פחות או יותר באותו גודל...? לא בא לי לבזבז 12 דיסקים של DVD בשביל עונה אחת של סדרה =\
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להעביר קובץ MKV בגודל 10 גיגה ל-DOK שיש לי אבל אני מקבל הודעת שגיאה שהקובץ גדול מדי ולכן לא תתבצע ההעברה יש דרך לפתור את הבעיה הזו? אשמח לתגובה ZIK
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב + כונן קשיח חיצוני. וירוס כופר נכנס לי למחשב וגרם לי לפרמט את המחשב הדיסק קשיח החיצוני לא היה מחובר לכן הוא לא נפגע. שאלות 1. האם אני יכול להגן בסיסמה על הדיסקים הקשיחים (חיצוני ופנימי ) שאין עליהם מערכת הפעלה, כדי שהיו מוגנים בפני וירוסים ותוכנות כופר ?. 2. הדיסק הקשיח החיצוני מופעל מידי פעם ( לגיבוי ) האם אפשר להפוך את הדיסק הנ"ל ללא זמין ולחדש את הפעילות שלו בשעת הצורך במקום לנתק ולחבר את usb ? אשמח לקבל מדריך בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני כמה ימים מדיה לצריבה של Verbatim DVD-R X16. בתוכנה Dvd Identifier ראיתי שרשומים הפרטים הבאים: ID: MCC 03RG20 Manufacturer Name: Mitsubishi Chemical Corp הנתונים האלה בסדר? כי רשום ששם היצרן הוא מיצובישי למרות שהמדיה היא של וורבטים....האם הדיסקים שקניתי הם טובים??? תודה.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני חדש בפורום ודבר שני רציתי לשאול איזו תוכנת צריבה הכי טובה? :coolman: :smoke2:
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני קונה אותו בנוסף ל-120 גיגה שלי לכן אין לי בעיה של מקום אני מתכוון לשים עליו את ה-windos מכיון שהוא מהיר יותר כמובן אין לי בעיה של תקציב לכן השוואות מחירים מיותרות כאן בנוסף לדעתכם, רציתי לדעת אם אין בעיה עם זה שהארד דיסק אחד הוא sata והשני הוא ide רגיל??????
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש ברשותי כונן קשיח של w.d בנפח של 40 ג'יגה 7200rpm סטנדרטי ביררתי על כל מיני כוננים ולבסוף צימצמתי את האפשרויות בין Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD שיש עליו 3 שנות אחריות לבין Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD איזה מהם לדעתכם יותר מהיר ואמין טווח ההשקעה עד 600 ש"ח או שיש לכם כונן אחר להציע והאם זה שווה בכלל את ההשקעה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי דיי סבבה במחיר של 500 ש"ח יש משהו עדיף לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מתלבט בין: 1) Seagate ST3500320AS 500GB - 265nis http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=c89ef141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&locale=en-US&reqPage=Model&modelReqTab=Features# לבין 2) Western digital WD5000AAKS 500GB - 285nis השימושים יהיו למשחקים, ואולי אולי בעתיד אני אקנה קופסא של HD חיצוני, ואשים אותו בתוכה. שמעתי שיש דגמים של SEAGATE שעשו בעיות, האם זה הוא אחד מהם? תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב חדש בהרבה כסף אז אני חושב שהכי כדי להשקיע בדברים שישארו שנים כמו מסך VP930B שהוא מסך יקר אבל ישאר שנים במארז מעוד יקר שישאר שנים בספק וכו" אז הרדיסק הוא גם דבר שישאר שנים ואת המעבד וכרטיס המסך אני תמיד יחליף אז ככה אני הבנתי שעל RAPTOR יש 5 שנים אחריות שזה מעוד חשוב הוא 74GB שזה מספיק לי הוא עולה 990 שזה לא נורא ולא בשמיים השאלה שלי איזה חברה הכי ממולצאת חשוב לי השקט והאם לא הולך לצאת איזה משהוא חדש בתחום ששווה לחכות אליו (מה שממש לא נראה לי) והאם אני מחבר אותו רגיל או שזה מסובך ללוח אם החדש שלי (עוד לא קניתי אם זה משנה משהוא בלוח שאני צריך לדעת לפני שאני יקנה) וזהו אם יש לכם משהוא שאני צריך לדעת חוץ מזה אז תודה ואני לא יודע אם זה קשור אבל אני רוצה גם…
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי מחשב קצת ישן, אומנם עובד מעולה עדיין וסוחב כל דבר שאני זורק עליו. הלוח אם שלי לא תומך בSATA 3 לכן כל SSD מודרני בעצם לא יעבוד על המקסימום שלו, השאלה שלי אם כדאי להשקיע בבקר יעודי שפשוט הופך יציאת PCI-E ל-2 או 4 יציאות SATA 3 או פשוט לא לדאוג לעוניין הזה, לא מעניין אותי כרגע RAID אלה כונן אחד של 120 או 250 ג'יגה (עוד לא החלטתי) לכן השאלה היא אם אני צריך לרכוש בקר יעודי או לא. תודה.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני קונה דיסק של של WD עם 250GB ומתלבט איך לחלוק אותו למחיצות... מה נהוג היום? אני חשבתי על מחיצה לווינדוס שתאפשר פירמוט במינימום נזק... משהו כמו 70 ג'יגה, מחיצה להורדות... נניח עוד 70 ומחיצה לקבצים של התוכנות והמשחקים משהו כמו 100 ג'יגה... מה אתם אומרים על החלוקה הזאת? אפשר לחלק בהתקנה של הויסטה?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני קונה דיסק קשיח 1TB, וכרגע ברשותי דיסק קשיח בעל נפח של 500GB... במידה והייתי מחליף דיסק קשיח, Drive snapshot זאת אפשרות... אני מתכנן להוסיף הארדיסק בנפח 1TB ולהשאיר את ה-500GB שיש לי, ולהעביר את המידע... אמחיש זאת כך: 2 כוננים קשיחים: Western Digital Caviar Blue WD5000AAKS 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 (מה שכרגע ברשותי) SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 (מה שאני קונה) עכשיו בגלל שהביצועים של הסאמסונג טובים יותר, אני רוצה שמערכת ההפעלה (כונן C) תהיה מחיצה מהסאמסונג ולא מה-WD. אני מעדיף לשלול אופציה של פירמוט מסיבות כאלה ואחרות.. בנוסף אני רוצה את שכונן D גם הוא יהיה מחיצה מהסאמסונג ולא מה-WD... רק במקרה זה (כונן D) חשבתי …
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-