אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן חיצוני My Book של WD, בנפח 320GB עם חיבור USB. הכונן עצמו עובד, מחובר לחשמל והנורה דולקת אבל המחשב שלי (Win7) פתאום כבר לא מזהה את הכונן. גם כשאני מחבר אותו למחשבים אחרים אין זיהוי. למה, ויותר חשוב, מה עליי לעשות? תודה מראש, ערן.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים קניתי הארד-דיסק חדש, מקסטור, 40 גיגה, 7200 סל"ד. עכשיו, אני מעוניין להשתמש גם בחדש וגם בישן כשני כוננים נפרדים. הגדרתי את המקסטור כסלייב והתקנתי על שניהם אקס-פי. התקנתי בוט-מג'יק כדי שאוכל לעבור בין שני הכוננים, הבעיה היא שכשיש על שניהם אקס-פי, כשאני מנסה להריץ את הסלייב, המקסטור, הוא נותן לי שיגאה ולא נותן לי להעלות את ווינדוז. כשהיה לי על המאסטר, הישן, אקס-פי, וווינדוז מי על החדש זה עבד מצויין. למישהו יש מושג? תודה רבה, דן
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ובגלל בעיה שאני לא מצליח להריץ דיסק של DVD נכנסתי למאפיינים של הצורב דרך מנהל ההתקנים, וכנראה שבחלון של ה REGION לחצתי O.K בטעות כי בפעם השנייה שנכנסתי לשם המונה של השינויי איזור ירד מ5 ל4 וכעת זה על REGION1 בפעם הראשונה שנכנסתי זה היה במצב שלא נבחר REGION מישהו יודע מה המשמעות של REGION1? מה עלי לעשות? הצורב הוא של LG, GSA30N SATA אני אודה מאוד מי שיוכל לעזור!
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום כיום, אני בעלים של כונן קשיח מתוצרת Maxtor, בנפח של 40GB, ואני עובד עם מחיצה אחת בלבד (הכי נוח לי). לדאבוני, נגמר המקום על כונני הנפלא, ואני חושב על קניית כונן חדש (80G/120G) שאלתי היא: האם יש דרך, לאחר שאקנה את הכונן החדש, לחבר את 2 הכוננים למחיצה אחת? האם זה גורם לנזק כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב עם המערך של הרייד ורציתי לדעת אם תאכלו לעזור לי לפתור אותה ללא איבוד המידע על הכוננים. יש לי gigabyte p965 ga-ds3 ושני כונני WD 250GB YS במערך רייד 0, ואחרי שמחקתי כמה תוכנות בווינדוס (שכנראה אחת מהן הייתה הכרחית לרייד) הוא הפסיק לזהות את אחד הכוננים בתור רייד. כרגע הוא כותב לי כשאני מפעיל את המחשב מחדש שהוא מזהה את שני הכוננים, על אחד הוא כותב 250GB Raid Inside ועל השני הוא כותב 250GB Non Raid ואח"כ כמובן 500GB Raid Failed הווינדוס שלי מותקן על המערך הזה, ואני לא מאמין שדיסק אחד נמחק לגמרי, האם יש דרך לגרום למחשב לחזור ולזהות אותו בתור כונן רייד?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
זה הרדיסק יחסית ישן של 20 ג'יגה . אבל אני מוצא בשום מקום מידע על הrpm שלו . כל מה שכתוב על המסגרת למעלה זה 16,383 cyl 16 hds 663 sect lba-39,102, 336 20 giga. אני פשוט רוצה לדעת אם זה 7200 או 5400. המודל המדוייק שלו הוא st320413a ועוד משהו קטן, כתוב באיזה מקום שם ultra ata , זה אומר משהו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
רציתי לדעת דבר ראשון אם יש טעם לקנות עכשיו צורב דיוידי עכשיו, או שיש לחכות ולצפות למשו מתוחכם הרבה יותר בזמן הקרוב? ואם לקנות צורב דיוידי, איזה צורב מומלץ ביותר? אם אפשר לתת הסברים למה דווקא צורב מסויים על פני אחר, למשל בין צורב של נק וצורב של LG תודה רבה למי שיוכל לעזור
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכוולם. אני קונה HD חדש אני צריך לדעת איך אני מעביר את כל מה שיש לי בישן הישר לתוך החדש. הישן הוא : 40GB TOTAL c: 10GB d: 30GB החדש הוא: 160GB TOTAL אני רוצה להגדיר בו : c: 20GB d: 140GB אני רוצה שכל מחיצת c: תועתק ל HD החדש, כלומר שהמחשב יוכל לפעול כמו שהוא פעל מהמחשב הישן. אני יכול פשוט להעתיק את כל התכולה של המחיצה ישירות ל C: של החדש וזה יעבוד ?? * שאלה: איך אני מגדיר מחיצות ב HD חדש דנדש?? (מוזר שאני לא ממש יודע איך עושים את זה.. ) * שאלה אחרונה : איך ה HD הזה ? WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_155&products_id=3337
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
Intel P3608 1.6TB Enterprise PCIe NVMe SSD המפרט ASUS X99-E WS Intel® Socket 2011-3 Motherboard Intel Core i7-5960X 8 Cores 22nm 3.0GHz 20MB 2011-3 Corsair DOMINATOR Platinum 32GB (4 x 8GB) DDR4
-
- 37 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי sandisk extreme 64gb ואני מבסוט מאד מהמהירות שלו ב-usb3 אך משום מה הוא לא נותן לי להעביר קבצים גדולים. לדוגמא סרטים בנפח 5-6GB . האם יש דרך לעקוף את זה איכשהוא ובכל זאת להעתיק קבצים גדולים איתו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בהתקנה של הWINXP הוא לא מזהה, לא בביוס, לא בדרייברים בסביבת הווידוס. דברים שעשיתי(ולא עזרו) התקנתי דרייברים של RAID לדיסקט, והוא העתיק אותם(עם הF6 וכולי), אבל שוב מערכת ההפעלה לא מזהה אותם. שיחקתי עם הביוס, ש-יעבוד ב IDE וגם NON RAID, או RAID עם SATA, או NON RAID עם SATA. הורדתי מהאינטרנט דרייברים "מעודכנים"..קראתי שיש איתו בעיה ובד"כ מתקינים על SATA 1 ולא על SATA II, אז העברתי את החיבור לSATA1, גם לא עזר. מה עוד? התקע כוח מחובר... לא מבין איפה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
קניתי הרדיסק חדש (Seagate 320GB 16MB sata2) עכשיו יש לי כבר במחשב הרדיסק SATA, שבו כמובן מותקן הווינדווס והכל. אני רוצה לחבר את ההרדיסק החדש למחשב, בשביל שאני יוכל להעביר קבצים מהישן לחדש. (בסופו של דבר אני יוציא את ההרדיסק הישן ויתקין מערכת הפעלה בחדש וישתמש רק בו). עכשיו, לפי מה שאני מכיר, לפחות בהרדיסקים IDE, פשוט מחברים אותם והווינדווס מזהה לבד ומוסיף כוננים נוספים (E,F וכו) וישר יש אליהם גישה. חיברתי את ההרדיסק החדש לSATA, הווינדווס מזהה אותו (הוא מופיע בHardware manager תחת Disk drives), אבל הוא לא מופיע ב My Computer ככונן... וכמובן אין לי אפשרות לגשת אליו... השאלה מה אני מפספס? יש לו איזה התקנה ראשונית? או שזה קשור ל RAID, שזה כבר יותר מורכב.. בסופו של דבר אני פש…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי היום באיזו חנות,ורציתי לקנות דיסק און קי העניין שהמוכר אמר לי ש8G כן יקרא בדיוידי נייד או רגיל,ו16G לא יקרא...אני יודע שאתם מבינים פי 100 יותר ממנו,לכן השאלה אם זה נכון או לא מופנת אליכם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקניית דיסקים לצריבה ל DVD אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה לקנות ומה זה מחיר סביר.... תודה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , בדיוק קיבלתי את המחשב שלי, ובזמן ההתקנה של הווינדוס, הוא לא מצליח לזהות את ההרד דיסק (sata) שלי. יש לי הרד דיסק של WD, ולוח אם גיגהבייט k8t800 , ולפי מה שהבנתי צריך בזמן ההתקנה של הווינדוס להתקין דיסקט דריבר של ה-SATA, הבעיה שלא קיבלתי את הדיסקט הזה, אלה רק דיסק! למישהו יש מושג מאיפה אני משיג את הדרייבר, ואיך??? בתודה
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להחליף את הדיסק קשיח שלי לאחד עם נפח גדול יותר ושיהיה שקט (ואמין). זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ(C על איזה חברה אתם ממליצים? למה אני צריך לשים לב לפני שאני קונה? בבקשה תעזרו לי , למה אני ממש לא מבין בזה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה srarforce nightmare כדי לנתק את הכוננים ועכשיו שאני לוחץ על enable הם לא חוזרים לי מישהו יודע לסדר את זה??
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בDISK ON KEY לשם גיבוי. בהגדרות של תוכנת הגיבוי צריך לבחור את הכונן אליו יעשה הגיבוי. בפעם הראשונה שעשיתי גיבוי עם הדיסק און קי, הוא קיבל את האות :F . וכך הגדרתי את תוכנת הגיבוי והכל עבד מעולה. מאז, בכל פעם שאני מכניס את הדיסק און קי, הוא מקבל אות אחרת, נאמר :K או :L, אך תוכנת הגיבוי עדיין מנסה לגבות על כונן :F שכמובן שאינו קיים. יש דרך בה אני יכול "לכפות" על הדיסק און קי אות מסוימת, כך שהוא לא יחליף אותיות כל פעם מחדש? תודה רבה וחג שמח!
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
1. המליצו לי על הHD הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-2138884711.htm מה אתם אומרים עליו 2. אני רוצה להעביר את כל המידע מהדיסק הישן לחדש איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי קובץ ששוקל 7GB ו-2 דיסקים ששוקלים 4.7GB אז איך אני צורב אותם? לוקח הרבה זמן לחלק אותם בוינראר...
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה אתם חושבים על Western Digital My Book Premium 500GB 3.5" External Hard Drive טוב או לא ??? ויש למישהו מוסג האם הוא שקט
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
טוב אז ככה, לאחר שקראתי את הפורום הזה וחיפשתי שעות אני די סגור על הצורב של NEC. הקטע הוא כזה, יש את NEC 3540 ב 300 שקל בחנות ליד הבית אבל עם שנה אחריות. ויש את הצורב NEC 3520 ב 300 שקל במכירה קבוצתית עם שנתים אחריות. ברור לי שה 3540 יותר טוב קצת וגם ראיתי את ההבדלים הטכניים (הלא ממש משמעותיים) השאלה שלי היא האחריות. עד כמה עדיף ללכת על אחריות של שנתיים בשביל הצורב. עוד התלבטות בקשר ל NEC בכלל. יש את הצורבים של LG שהם אמורים להיות גם כן טובים. מה שטוב בהם שיש תמיכה טובה של החברה לגבי עידכוני FIRMWARE. המהירויות של NEC יותר טובות משל ה LG בשביל זה אני די סגור על NEC אבל כמה חשובים עידכוני FIRMWARE? תודה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הרד דיסק חדש ולא יודע מה הכי כדאי לקנות היום יש לי כרגע שני הרדיסקים אחד 500GB של WD מלפני שנתיים שלוש ואחד חדש יותר מלפני שנה של 1000GB : Samsung SpinPoint F3 HD103SJ 1 TB הWD יחסית איטי ורועש והסמסונג משמעותית מהיר ושקט ממנו. המחשב משמש הרבה למשחקים כבדים ולסרטי בלו-ריי (הורדות רבות מהאינטרנט של סרטים ברמה גבוהה זה הסיבה שתמיד חסר לי מקום) ולכן ביצועים ומהירות חשובים לי הבנתי שיש היום הרד דיסקים של 64MB , האם זה אלמנט רב משמעות לביצועים? התקציב לא מאד ברור, עדיף עד 500 שקל אבל אם צריך להוסיף בשביל קנייה סופר משתלמת אז אפשר לעלות הוא חייב להיות לפחות 1TB אבל אני פתוח להצעות מה כדאי לקנות? האם יש בעייתיות עם זה שיהיו לי כבר 3 הרד דיסקים (ספק כוח לא בעיה…
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני במצב קשה, אני מכור לאנימה, ומי שיודע משהו על הנושא, יודע שזה מצריך המון מקום במחשב יש לי כרגע 160G שדי לא מספיקים לי אני שוקל כרגע לשדרג את עצמי, יש לי תקציב די גדול אני שקלתי לקנות 2*250 + 80/40 או 200*2 + 80/40 ה 2*250 או 2*200 נועדו לאיחסון ולעבוד בRAID0 ה80/40 נועד להחזיק את מערכת ההפעלה ותוכנות נוספות רציתי דעות בכללי על התכנון שלי והמלצות על HDD שקטים( אני דוגל בשקט)
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד חודש ימים או קצת פחות. אחד הצרכים הוא טעינה ושמירה מהירה של קבצים ענקיים . אס.אס.די. לא בא בחשבון. החלטתי לבדוק אם שווה לי לחבר שני כוננים של WD ב- RAID LEVEL 0 למה WESTERN DIGITAL? מפני שזהו היצרן היחידי שעבדתי אתו אי-פעם (מאז 1994) ועד היום לא הייתה לי אפילו בעיה אחת של אובדן נתונים. אנא אל תמליצו לי על ציוד מיצרן אחר, זה לא יעזור. אני אוהב לחשוב שאני די מבין במחשבים, אומנם מעולם לא עבדתי עם RAID אז, אנא סלחו לי אם חלק משאלותיי נראות לכם מפגרות. צריך בקר? יש דבר כזה: בקר RAID מובנה בתוך לוח אם? אם איני טועה הבנתי שיש RAID בתוכנה. איפה עומד המעבד בכל העניין הזה? עד כמה הוא "משלם את המחיר"? תגידו לי אם מה שאני חושב לעשות הוא בכלל הגיונ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-