עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by davis5,

ביום שישי עשיתי טעות איומה ובמקום לעשות copy to עשיתי move to לעבודות שלי מתחיחלת הסימסטר לתוך הDISKONKEY כך שהחומר לא נשמר במחשב ועכשיו diskonkey מזוהה כunknown device ניסיתי בכמה מחשבים ואותה בעיה בכולם לכל המחשבים יש win xp sp2, הdiskonkey של חברת M-system לאמצאתי דרייבר לwin xp רק ל98 יש איפהשהוא דרייבר לdiskonkey הזה?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. יש לי צורב NEC 3550A (רק אחרי שהוא התחיל לעשות לי בעיות שמתי לב להרבה אנשיןם שאומרים שהוא חרא של צורב ) קיצר הוא עבד לי מצויין עד ש לא יודע פתאום דיסקים שאני צורב הוא לא מזהה אותם, הוא רואה אותם בתור דיסקים ריקים למרות שהם עובדים בכוננים אחרים , מה אני יכול לעשות יש אולי איזה עידכון משהו תוכנה להתקין פרוץ לא פרוץ משהו כל דבר שיכול לעזורר???!? תודה

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  3. היי אני צריך שמישהו שמבין איך להתקין HD בנוסף לאחד אחר (maxtor 20g) הצורב שאני אתקין כנראה יהיה 40g 7200 .... אין לי מושג איך מתקינים אותו , לא פיזית ולא בתוכנה. בבקשה עזרו לי. elnatanm

4. תראו אני משחק קאונטר כבר כמה זמן ויש לי מספיק כסף החלטתי שזה הזמן לקנות לי שרת לא סרבר שרת ממש הקופסא ואני ימכור שירותי איכסון וסרברים לאנשים שמעוניינים.. עכשיו רציתי לדעת לגבי המרכיבים של השרת כאילו מאילו סוגי חומרה הוא בנוי.. רציתי לדעת לגבי מכיר של שרת כזה עם איכסון של 120GB ובנוסף אני רוצה לדעת מה ההוצאות חוץ מחשמל אינטרנט והוצאה רישונית על המחיר של השרת.. ובעיקרון איך אני מתפעל אותו מה אני צריך להתקין עליו על מנת שאני יוכל לפתוח יוזרים כאילו איך אני הופך אותו לשרת באינטרנט.. אם מישהו יוכל להביא לי מדריך ממש טוב בעיברית רצוי.... כל הFTP וכל הבולשיט הזה אם מישהו יכול להביא לי מדריך או תענות על השאלות אני ישמח מאוד ואדמין תרגיש חופשי להעביר כי אני לא סגור על איזה נושא …

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by Dj_Gal,

קניתי S-ATA וגם IDE חיברתי את S-ATA התקנתי ווינדוס הכל טוב ויפה .. ופתאום המחשב מתחיל להעלות מסכים כחולים כשאני נכנס למשחק או מתקין משהו הוא מראה לי מסך כחול ועושה ריסטרט למישהו יש מושג למה זה ? לא חירבתי את הIDE כי אני לא יודע על מה לשים את הג'מפר שלו .. כי על הS-ATA רצה המערכת הפעלה והתכנון שלי שעל הIDE יהיה איכסון כזה על מה לשים את הג'מפר בIDE כדי שהוא יהיה סלייב ואם אפשר לקבל איזה לינק למדריך של פרטישיון מג'יק אני מאוד אשמח גם תודה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  6. Started by T1000,

היי יש לי שלושה כוננים של hitachi 15k rpm, 73g מחוברים בraid0 בקר adaptec 29320a הבעיה כפי שהיא ניראת לי שהבקר מגביל את המהירות לא יכול להיות שדבר כזה קורא רק 100 מגה לשנייה הבקר הוא 64 ביט 133 מגה הרץ pci-x אבל בלוח אם שלי יש כניסה pci 2 32ביט 33 מגה הרץ יכול להיות שאם אני אקנה בקר אחר, נגיד של PCIe x1 שזה הרבה יותר מהיר בנתונים טכניים אני אקבל יותר מהמערך שיש לי? ביכלל, אולי אפשרות אחרת לנצל את כל המהירות של המערך הזה? משהו שאפר להשיג בארץ?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  7. טוב ככה יש לי מחשב חדש הרד דיסק של 160 ג'יגה עכשיו בלי כוונה עשיתי מחיצה עכשיו ככה,עשיתי מחיצה אחת של 1 60 בC ושכחתי לעשות את השאר בבקשה יש דרך לעשות ככה כשהווינדאוס מותקן כבר כי אני לא רוצה להתחיל לעשות הכול מהתחלה...לא שאני לא רוצה...לא יכול [רהבה סיבות אחת מהם הדיסק אין לי דיסק] בבקשה תעזרו לי איזה תוכנה איך הסירים מדריכים משוווווווווו בלי לדפוק את הווינדאוס ואת המידע ששם

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  8. שלום, אני מתכנן לקנות 2 הארדיסקים 2 טרה בייט בשביל מטרות אחסון לטווח הארוך (כל הארדיסק משמש יעד ספציפי) אז חשבתי אולי עדיף לי לחסוך כסף ולקנות הארדיסקים פנימיים 2 טרה כי גם ככה אני צריך שיעבדו באופן כמעט שוטף...אבל אני חושב שיש גם חסרונות לפנימי כמו לדו' חשיפה גדולה יותר לוירוסים? אני אובד עצות, אשמח מאוד אם מישהו יאיר קצת על העניין

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  9. שלום לחברי הפורום . אז ככה , יש לי בבית 3 מחשבים , ורק לאחד מהם יש צורב פנימי , לשניים האחרים אין , ואני כן צריך שיהיה צורב גם בשניים האחרים + אני לפעמים מרכיב גם מחשבים אחרים (לרוב זה מחשבים ישנים , לא חומרה חדשה) . את האמת זה לא כל כך נוח כל הזמן לפתוח את המחשב שיש בו צורב כדי להוציא אותו משם ולחבר למחשב מסויים אחר לטובת התקנת מערכת הפעלה וכו' , ובסוף להחזיר אותו למחשב המקורי , בנוסף גם שהצורב שמתנייד אצלי בין המחשבים הוא צורב בחיבור SATA , ולפעמים במחשבים האחרים שאני צריך את הצורב בשבילם אין חיבור SATA אלא רק IDE כי כמו שציינתי לרוב אילו מחשבים קצת ישנים . אז השאלה שלי היא : האם אני צריך לקנות כמה צורבים , שכל אחד יתאים בחיבור למחשב מסויים (SATA ו-IDE , ואני מודע לעובד…

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. אוקיי אז קניתי צורב DVD של NEC. מדגם ND-3500 A ואני משתמש בתוכנת NERO 6 אני לא הכי מבין בזה אז הנה לינק למקרה שלא תיארתי את הצורב שלי כמו שצריך: http://www.necsam.com/optical/products/ND3500A/ והבעיה שלי היא כזאת, קניתי דיסקים שכתוב עליהם שאפשר לצרוב עליהם 4.7 ג'יגה. והכנתי תיקיה שהיא בדיוק 4.68 ג'יגה של DATA, אבל בNERO הוא לא נתן לי לצרוב, הוא כתב לי הודעה שאני צריך להכניס דיסק אחר כי בדיסק הזה אין מספיק מקום. אז ניסיתי לצרוב 4.5 ג'יגה, זה גם לא שינה כלום, ורק ב4.3 ג'יגה הוא מוכן לצרוב לי. (שעד לשם מגיע הקו הירוק, אחרי זה זה נהיה צהוב דרך אגב) אני מניח שזה לא בעיה בצורב מן הסתם אלא בהגדרות של התוכנה, אז אם תוכלו לעזור לי בעניין, או פשוט להמליץ לי על תוכנות אחרות שלא עוש…

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  11. שלום לכם אז אני צריך עזרה במשהו- יש לי במחשב ארדיסק Seagate 80GB (המפרט המלא בפרופיל) ואני רוצה להוסיף עוד ארדיסק, של 160GB, אז איזה כדאי לי? אני צריך אחד שיהיה כמה שיותר שקט.. אבל זה משנה אם אני לוקח ארדיסק שהוא לא SEAGATE? או שעדיף מאותו סוג? וגם אני לא יודע איך מחברים אותו, ואיך מגדירים אחרי זה במחשב שהוא יזהה אותו.... תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי דיסק 103SJ , הוא התחיל להשמיע רעשי כתיבה קריאה ממש חזקים , החלפתי מאז לא מזמן ואני לא בטוח מה יכול לגרום לו פתאום להתחיל לעבוד ברעש... זה לא שהמיקום שלו היה צריך לשנות משהו במארז שונה שפתאום הוא התחיל לעשות רעש יש למישהו רעיון אחר אולי ? כבלי SATA ? חשמל ? מיקום ? למה לפני שהחלפתי מארז הוא לא עשה את הרעש הטבעי שלו ועכשיו במארז חדש הוא פתאום כן.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי מחשב לוח אם של אסוס TUV4X עכשיו מחבורים אצלי בIDE שני הרדיסקים אחד 80 ואחד 40 עכשיו הבאתי מחבר הרדיסק 250 גי'גה IDE חיברתי אותו עם כבל 80 גידים ובביוס הוא מראה לי 80 גי'גה במקום 250 האם אפשר לפתור את הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by B@LENO,

שלום לכולם קיבלתי מחבר הרדיסק חדש 250 גי'גה IDE ובאתי לחבר אותו למחשב ולא שמתי לב שאני מחבר את כבל IDE הפוך ודחפתי את אחד הפינים שבהרדיסק לבפנים לקחתי פלייר קטן ובזהירות הוצאתי את הפין החוצה חזרה למקום אחריי שחיברתי את ההרדיסק למחשב הוא עובד מאוד איטי האם ניגרם נזק כתוצאה שאחד הפינים ניפגע? האם יש אפשרות לתקן?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  15. שלום יש לי שתי כוננים קשיחים במחשב ואני רוצה לחבר אותם בRAID, איך אני עושה את זה ??? יש לי לוח ASUS P5B DELUXE, כוננים WD2500JS & WD2500KS של WD. מערכת הפעלה vista ultimate. בבקשה תעזרו !!! תודה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  16. שלום לכולם. חבר שלי רוצה להפוך את ה- DVD שלו מדגם Aopen 16/48 למולטיזון. עכשיו הוא צריך תוכנה כל שהיא כדי להפוך את זה עם מישהו כאן יכול לעזור להביא לי לינק למדריך או לתוכנה שיש כדי להפוך דיוידי של מחשב למולטיזון זה יעזור לי מאוד. תודה מראש לכל העוזרים ...

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by roeesnir,

מחשב נייד חדש של Asus. הגיע עם דיסק 1 TB, ואני רוצה לעשות Clone עם Clonezilla ל-SSD 240GB. התוכנה כותבת לי שה SSD קטן מידי. מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by m_g,

שלום חברים יש לי לוח אם ASUS P5N32-SLI DELUXE ו2 דיסקים קשיחים מסוג SATA 2 הראשון הוא WD CAVIAR 250 GB והשני סייגייט 160 ג'יגה עשיתי ARRAY או איך שלא קוראים לזה.. ואחרי זה צריך ללחוץ F4 כדאי לבחור איזה סוג RAID אני רוצה לעשות, אבל שאני לוחץ על F4 הוא רושם לי NO DEVICE DETECTED והבעיה השניה היא שאני עושה ARRAY אז הוא מראה לי ש2 הכוננים ביחד מגיעים רק ל298 ג'יגה, במקום ל410 (250+160=410) תודה חברים.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  19. אני רוצה לקנות טייפ שיוכל לגבות כ 8 gb נתונים. הבנתי שיש 2 סוגים dlt dat אין לי שום מושג אבל אם משהו יכול להסביר לי קצת(הרבה) או לקשר אותי למאמרים/כתבות בנושא אודה לו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Zeev86,

היי. לא מזמן קניתי הארד SATA ST312002, התקנתי אותו במחשב. אני מפעיל את המחשב, מוריד תוכנה של החברה, מעביר את כל הנתונים מדיסק ישן לחדש, מכבה את המחשב. מוציא את הישן. מפעיל. הBIOS לא רואה את ההארד ומתנגד לשים אותו כדיסק ראשי. הWindows פועל וכל התוכנות עובדות בסדר. כשאני בא להתקין את מערכת ההפעלה מחדש, היא לא רואה את הדיסק, אבל כשהיא מופעלת רשום לי בSystem שיש את הHard. מה עושים? בדקתי שוב את כל החיבורים, הכל מותקן ובמקום. בבקשה תעזרו לי לפני שאהיה צריך ללפרמט, ואז קאפוט.. :'(

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  21. היי אני יודע שיש אפשרות בVLITE ליצור דיסק חלונות VISTA משלך, שכבר יכיל SP1 וגם DRIVERS שאתה צריך. בין היתר גם לבצע אינטגרציה של הRAID. אני הולך לחלק שיש בו INTEGRATION בתוכנה בוחר את הINF של פלופי ה64 ביט של אינטל (יש לי לוח עם ICH9) וצורב את זה וכו'. הבעיה שאני מנסה להתקין, הוא לא מזהה את הRAID שלי, וגם שאני לוחץ F6 ומחפש DRIVERS, הוא לא מוצא מישהו שעשה זאת בעבר יכול לעזור לי בבקשה ???

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  22. Started by scorpion_a,

שלום יש לי הרד דיסק מסוג סמסונג EVO840 120GB לאחרונה ביצעתי לו OS OPTIMZETION לMAXIMUM PREFORMANCE אבל מאז ה total bytes רק עולה מה עושים איך מחזירים את זה להגדרות בריירת מחדל? אין לי נקודת שחזור מערכת

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by haim1440,

שלום חבר שלי קנה מחשב חדש עם 250GB וכאשר הוא מתקין את המערכת הפעלה הוא רואה רק 130GB מישהו יודע אולי מה הסיבה ומה עושים?

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  24. התקנתי SSD SAMSUNG 840 250GB התקנתי עליו ווינדאוס חדש ואחר כך את תוכנת samsung magician ושמתי לב שתחת הלשונית over provitioning אני מקבל את ההודעה מודגשת באדום NOTE: Using a RAW partition may cause damage to your data

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  25. בבעלותי HDD של 160GB אשר מחולק לשתי מחיצות , האחת C בעלת נפח של 30GB , והשניה D בעלת 120G , בכונן D יש לי 63GB פנויים ואני רוצה לכחת 10 GB מ D ולהעביר אותם ל C , כך שב C היו 40 GB וב D היו 110GB. אני יודע שניתן לעשות זאת בעזרת PartitionMagic , אבל כשאני מנסה להתקין אותה זה כותב לי שהיא לא תומכת במערכת ההפעלה שלי ( ויסטה 64 ביט). העם יש תוכנה אחרת שמסוגלת לעשות את העבודה? העם המידע שנימצא על דיסק הקשיח יכול להיפגם?

• 7 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים