אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
SEAGATE BARRACUDA או HITACHI DESKSTAR שניהם: 80G, 7200rpm , 8mb buffer, IDE/ATA 100 תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני צריך כונן קשיח חדש בחיבור ide... מצאתי את זה: http://www.seagate.com/support/disc/specs/ata/st3250823a.html מוכרים אותו בksp ב470 שקל...הוא חיבור ide בכלל? איך הכונן? והאם החברה נחשבת טובה? תודהההה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום! שאלה שבטח תעלה גיחוך בכמה מכם, אך בשביל ידע אישי שלי מהוא RAID? מהיא התצורה הזאתי...כיצד היא עובדת? בשביל מה נועדה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
עשיתי new partition למערך RAID0 וזה נותן לי רק "SIMPLE VOLUME" וכתוב שהכונן DYNAMIC ולא basic ו simple volume ולא primary. אני לא מבין בכל העניין והייתי שמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את הנושא. הנה תמונה: http://img163.imageshack.us/img163/8260/untitledul1.jpg מה כל זה אומר? זה נורמאלי?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שכבר טחנו את הנושא הזה מכל כיוון אפשרי, אבל גם אחרי חיפוש כאן נותרו כמה שאלות פתוחות. 1. חבר שלי רוצה לקנות צורב DVD חדש. האם כל צורבי הDVD בשוק נעולים לאזור מסויים? (אם נתעלם מהעובדה שאפשר לפרוץ את הנעילה) ברוב הצורבים שחיפשנו לא הייתה שום התייחסות לנושא.. 2. מכיוון שלא הייתי מודע בכלל לנושא, החלטתי לראות מה קורה עם הצורב הפרטי שלי. יש לי LG GSA-4167B ולאחר חיטוט בEverest ראיתי שה Region code הוא none. כמו כן, לא מצאתי שום מקום בו אפשר לשנות את ה Region. סתם מתוך סקרנות, זה אומר שהצורב שלי הוא region free? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי IRIVER H120 (סה"כ 20 ג'יגה אחסון) ניסיתי אתמול להעתיק 2 קבצי RAR בגודל 4+ ג'יגה כל אחד, למטרת העברה למחשב של חבר. ב IRIVER שלי היו 12 ג'יגה פנויים (העברתי את רוב השירים למחשב בשביל לפנות את כל המקום הפנוי הזה עליו) וכל פעם שרציתי להעביר קובץ RAR גדול , היה כתוב שאין מקום בסופו של דבר , אחרי כמה דקות ונסיונות להבין למה זה קורה, הבנתי שזה בגלל שה IRIVER הוא כונן FAT32, ואכן במאפייני המחשב (MANAGE) ראיתי שזה נכון הפתרון היה כמובן פיצול של הקובץ לכמה קבצים קטנים יותר ב WINRAR. והעברה בצורה כזו - הבעיה של העברת הקובץ נפתרה. למרות שזה פתרון די טוב וקל, אני שואל סתם לשם סקרנות האם אפשר לפרמט את ה IRIVER ל NTFS ? או שזה יפגע בו באיזושהי צורה ? מישהו ניסה ? האם זה…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה הארד דיסק חדש של WD. 68 גיגה.., במחיר של כ400 שקל והוא עובד ככונן משני.. ההארד דיסק שאני עובד איתו מאסטר הוא 40 גיגה..לא בטח איזה חברה.. השאלה שלי..אם כדאי להעביר את הג'אמפר של ההארד דיסק החדש למאסטר..ולהשתמש ב40 כסלייב.. אם זה אמור לשפר תמהירות..כי ה 68 אמור להיות יותר מהיר לא.. תודה רבה.. מקווה שאני בפורום הנכון..
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים במחשב, משתי חברות שונות בעלות נפח שונות ומאמין שגם BUFFER שונה אבל שניהם SATA האם ניתן לעשות להם RAID ?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין מדיה מסוג DVD RAM לבין מדיה מסוג RW ? מה ההבדל בין השיטות ? ומה ההבדל בין מחירי המדיות ?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני צריך דגם מקביל [מבחינת ביצועים] לדיסק של SAMSUNG HD103SJ שיהיה של חברת HITACHI [1TB נפח] תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שתיים Seagate - 5 Years Warranty - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II או שתיים Western Digital - 3 Years Warranty - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II סיגייט שקט יותר מוסטרן? בדרך כלל אני תמיד הייתי הולך על וסטרן אבל מעניין אותי איזה ה סיגייט.... תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
1. האם במערך RAID0 ככל שמוסיפים יותר דיסקים למערך כך הוא מהיר יותר? ואם כן מה השיפור באחוזים בתוספת כל דיסק? (נניח עליה מ-2 דיסקים ל-4 דיסקים) - האם השיפור הוא בעיקר במהירות הכתיבה / קריאה? 2. עד כמה בקר RAID חומרתי (HP P212 Smart Array) יעזור בשיפור מהירות קריאה של מאות קבצים שונים ממקומות שונים בדיסק ביחס לRAID תוכנתי? (הקבצים בגודל של 100-200 מגה). 3. איזה עוד פתרונות אפשר לשקול על מנת למקסם את מהירות הקריאה מהדיסקים? (מהירות כתיבה לא חשובה לי) תודה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשנתיים וחצי האחרונות המחשב שלי עבד חלק, בלי שום תקלה או רעש, ואפילו בלי אנטיוירוס... עד שנכנסתי לאיזה אתר וכנראה נכנס לי וירוס והייתי צריך לפרמט. מאז שפירמטתי המחשב ממש מקרטע.. הוא הרבה יותר איטי ממה שהוא היה לפני ואין עליו כמעט כלום, חוץ מהתוכנות הבסיסיות כל האופיס למיניהם פוטושופ ודברים כאלה שגם היה קודם ואפילו יותר. לא רק שהוא מקרטע הוא גם נורא מרעיש, דבר שלא היה לי אף פעם... גם שאני לא מאמץ אוטו אפשר לשמוע רעש, ושאני פותח אקספלורר ונכנס לאתרים מסויימים או מפעיל שני דברים במקביל יש רעש מטורף של כמו רוח חזקה ואני לא בטוח אם הוא מגיע מהארד דיסק. יש לי מחשב פנטיום 4 2.0GHZ 512ddr והארד דיסק 80 GB 7200 RPM לא יודע של איזה חברה. בכל מקרה בגלל שזה לא היה עד לפנ…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי מדיה של DVD-RW עלמנת לצרוב סרטים ובבאו הזמו למחוק אותם ולצרוב חדשים. רציתי לדעת כיצד ניתן למחוק רק חלק מהסיפריות על המדיה ולשמור על חלק אחר כדי שאוכל לצרוב במקומם סרטים אחרים ? נסיתי בצורה של מחיקה רגילה כמו כן בעזרת הנירו ולא הצלחתי.אודה לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום איך אני שם את הג'מפר, כרגע הוא מוגדר לי על SSC-OS, כאשר יש לי עוד שני HD (לא SATA) אשר יושבים על הערוץ הרגיל (ברח לי מהראש השם כרגע) ועל אחד מהם מערכת ההפעלה. שאלתי השניה, ברשותכם, היא בדקתי את המהירויות במנהל התקנים של ההרדיסקים שלי וראיתי שהHD החדש של הSATA יותר איטי, כלומר יש לו burst speed - 69.2' sustain speed 55.1 מה קורה פה? תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בגלל שנמאס לי מהכבל USB של המצלמה שלי והוא נאבד כל הזמן, קניתי קורא כרטיסים פשוט (ל-SD) המתחבר בUSB למחשב. הכנסתי את הקורא, המחשב מזהה כונן ניתן-להסרה ומכניס אותו לMy Computer אבל לא נותן לי להכנס פנימה ומבקש "Please insert a disc. ניסיתי גם בחיבור USB אחר של המחשב וללא תוצאות. מישהו יודע על בעיה בין XP לקוראי כרטיסים כאלה? ומישהו יודע לפתור? תודה מראש יואב
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
howdy הייתה לי בעיה במחשב שליפעמים המחשב היה פועל [כשלוחץ על הכפתור]או בהמצע העבודה, וליפעמים עובד לכמה שעות בלי בעיה,החלפתי ספק-לא עזר החלפתי-זיכרון-לתקין שקיבלתי עם המחשב לוח אם די חדש אך יש מצב שזה הדיסק הקשיח?! כי אין מסך כחול [למרות ששיניתי לזה שלא יהיו הפעלות מחדש אחרי כשל..] אלירו,
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני 500G, ויש לי 2 התלבטויות: 1. אין לי ESATA במחשב, אבל אני חושב שכדאי שתהיה את האפשרות, לדעתכם זה סתם מייקר את כל העסק, או שכדאי? 2. ראיתי שיש את האפשרות לקנות כונן בנפרד ומארז בנפרד, גם זה מייקר את כל העסק או שווה קנייה? וגם, הוחלט שהגודל יהיה 2.5, אין לי כוח להתעסק עם כל החשמליידה. וראיתי גם שיש אחריות שונה לכל כונן, אז כמה שיותר, יותר טוב! אבל לא קריטי. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי קובץ ענק של 15GB ואני רוצה להעתיק אותו לסוף המחיצה (האחרונה בדיסק) שגודלה 50GB. האם יש תוכנה שמאפשרת לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הצורב הוא asus 1608p3s [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום. אני בתהליך רכישת מחשב חדש ואני רוצה לברר האם לדעתכם יש הצדק לקנות 2 כוננים קשיחים (1 למערכת ההפעלה ו1 לקבצים) כמול הדמיית הדבר באמצעות מחיצות. בנוסף, האם יש למישהו נתונים לגבי זמן הכשל של כוננים קשיחים היום (בייחוד דגמים של 500GB) בממוצע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רב יש לי דיסק קשיח maxtor 6L040J2 7200 rpm לוח אם: intel maryville D850MV האם הדיסק שלי הוא מסוג IDE והאם הוא מחובר לבקר הראשי בלוח האם? תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
ערב טוב אחרי שקיבלתי את הצורב החדש שלי ( Lite on 52X32X52 ) התקנתי אותו אחריו את התוכנה Nero וכאשר נכנסתי לתוכנה במסך Choose Recorder אין את הצורב שלי ומופיע שם רק Imgae Recorder מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה ? אגב ניסיתי לצרוב בתוכנת צריבה של XP והצלחתי לצרוב
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום שאלתי היא האם ניתן לשחזר מידע בהארד דיסק פגום מכנית(ז'תומרת המנוע הלך...) זה ממש ממש ממש חשוב כי יש לי עליו מידע שערכו לא ייסולא בפז(תמונות מ-4 שנים האחרונות,4000 שירים,ועוד הרבה הרבה דברים שחשובים לי...) תודה מראש roshos
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היום אני קונה צורב דיוידי של NEC ורציתי לדעת מה היתרונות שלו כאילו מה הוא עושה ואיזה פורמטים הוא צורב ישר לדיוידי שבבית. תודה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-