עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Enable,

אני צריך דגם מקביל [מבחינת ביצועים] לדיסק של SAMSUNG HD103SJ שיהיה של חברת HITACHI [1TB נפח] תודה מראש

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by ido-nava,

שלום יש ילי במחשב 2 כוננים: 1. WD 200GB JS 2. WD 250GB YS אני צריך לקנות כונן קשיח חדש בעוד כמה שעות, ויש לי התלבטות, האם לקנות כונן 250GB YS נוסף ולעשות RAID 0 ואז להישאר עם 3 כוננים או שלקנות כונן 500GB של WD או Seagete ולהוריד את ה200GB...? ועוד שאלה, הכונן ה-YS שלי מפוצץ בדברים, האם אני יצתרך למחוק הכל ולפרמט אותו לפני שאני יערוך RAID ? תודה

3. Started by Roshos,

חברי הפורום שלום שאלתי היא האם ניתן לשחזר מידע בהארד דיסק פגום מכנית(ז'תומרת המנוע הלך...) זה ממש ממש ממש חשוב כי יש לי עליו מידע שערכו לא ייסולא בפז(תמונות מ-4 שנים האחרונות,4000 שירים,ועוד הרבה הרבה דברים שחשובים לי...) תודה מראש roshos

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  4. אשמח אם מישהוא יוכל לעזור קניתי כונן קשיח של טרה חדש חיברתי את כל החיבורים למחשב כולל ספק כוח המחשב מזהה את הכונן החדש במנהל ההתקנים אבל לא מופיע איקון או כל צורת גישה אחרת לכונן ניסיתי להדליק לכבות אפילו ניתקתי מהחשמל והדלקתי מחדש בפעם הראשונה שחיברתי המחשב הוציא הודעה כי זיהה כונן חדש מאז אין כל תגובה מהמחשב לגבי הכונן, גם כשניסיתי לנתק את הכונן ולחבר אותו מחדש. נישאר כמיקודם מזהה אבל אין גישה... תודה מראש וחג שמח

5. Started by djvibe,

היי אני צריך צורב לצריבת מדיה .. אני צורב המון דיסקים AUDIO ביום ...אני רוצה לקנות צורב לא של ה 100 שקל הפשוט אלא משהו יותר מקצועי לצריבת דיסקים השאלה אם יש כזה דבר !? ואם בכלל שווה להשקיע או שכל הצורבים הם צורבים מדיה באותה רמה...חשוב לי גם שזה יהיה צורב די וי די תודה רבה יניב

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  6. עקב בעיה עם מחשב ישן שאני רוצה להחזיר לשימוש , אני צריך דיסק קטן מ40 גיגה על מנת להגדיר אותו בתור ראשי , תקציב של 200 ש"ח , האם מישהו יכול לעזור

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  7. Started by atila3,

ערב טוב לכולם יש לי דוק שיש עליו מלא עבודות לאוניברסיטה היום בערב ניסיתי לפתוח את אחד הקבצים והוורד רושם לי שהקובץ פגום , ניסיתי להעבירו למחשב מהדוק והוא רושם לי שבגלל שגיאה מסוימת לא ניתן להעבירו. קבצים אחרים זה עושה אותו דבר או שאם הוא פותח אותם זה בג'יבריש, ניסיתי לתקן דרך הוורד וזה לא נותן כמו כן ניסיתי לבצע סריקת שגיאות דרך הווינדוס להתקן והוא רושם שאי אפשר לבצע. אודה לכם אם תעזרו לי כי זה מאוד חשוב לי כל הסמסטר שלי נמצא שם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  8. שלום לכולם. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אז אם לא, נא להעביר. היום לאחר שהעתקתי שני קבצים לDOK חיברתי אותו למחשב אחר ומאז בשני המחשבים הוא כותב שעליי לפרמט אותו ובמאפיינים מראה שאין נתונים עליו. הבעיה שהיה בו חומר לימודים לא מגובה, ואני צריך דרך לשחזר את המידע... בינתיים לא מצאתי פתרונות חוץ מלנסות מחשב נוסף, אשמח אם למישהו יש פיתרון להציע.. תודה מראש, יוסי.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  9. חברים בבקשה עזרה - יש לי בעיה מוזרה במחשב הניד שלי מיסוג קומפאקט איוו אם אני מכניס DVD לכונן אז הוא מתחיל ליפעול ואם אני מכניס CD-R או דיסק של מוזיקה( לא צרוב אלא מקורי) או דיסק שצרובים בו דטה כמו מצגות וכו את כל אלו הוא לא מזהה - פשוט לא מתחיל ליפעול - כאילו שאין דיסק בכונן מה לעזאזל זה יכול להיות? ??? :s05: תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by RS4,

רציתי לדעת איך אני אמור לצרוב דיסק כך שהשירים יהיו מופרדים אחד מהשני... באיכות טובה כדי שהרדיו דיסק באוטו יכול לקרוא אותם ללא בעיות מפני שהוא לא קורא את כל סוגי הצריבות תלוי בתוכנה... בנרו לפחות זה עושה בעיות רציתי לדעת באיזה תוכננות אני אמרו להשתמש כדי להגיע לתוצאות טובות כך שלא יהיו בעיות והצריבה תהיה מתאימה לרדיו ידסק

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  11. Started by liav12,

שלום! שאלה שבטח תעלה גיחוך בכמה מכם, אך בשביל ידע אישי שלי מהוא RAID? מהיא התצורה הזאתי...כיצד היא עובדת? בשביל מה נועדה? תודה!

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by integral,

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=129178

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. דיסק קשיח 400 ג'יגהבייט. 7200RPM/16 מגה באפר WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII או שתיהם כאלה שזה 1500 שקל וראיתי הרדיסק בחיבור לרשת דיסק קשיח חיצוני מתחבר בחיבור RJ45 ,במהירות 10/100 איך אני מחבר אותו ומעלה עליו מידע לא הבנתי !!?! יש לי ראוטר !! ואיזה חברה מספקת הכי הרבה זמן אחריות !?<!?!?!!?!<!<!<

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by adirze,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17314 וזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=13017 תודה רבה לכם.

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  15. האם אני יכול לשים הארד דיסק במקום הריק של הכונן DVD ? שמעתי שאפשר לעשות איזה קומבינה ולהחזיק אותו עם גומיות גם...

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by zoyaniv,

קודם כל אני יודע שדנו בנושא הרבה אז עשיתי חיפוש הבנתי שאתם ממליצים בעיקר על הנק 3450A רציתי לדעת האם יש המלצות נוספות טובות יותר ושנית מה ההבדל בינו לבין ה-3450 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. תראו כשניקיתי את המארז הייתי צריך להוציא את הכבלים של אחד מההרדיסקים (הארדיסק IDE) וניתקתי עכשיו החזרתי הכל וכשהדלקתי את המחשב הוא אומר לי H.D.D cable not Deteceted (כבל HDD לא מאותר) עכשיו שיניתי צדדים החלפתי כבל עשיתי הכל וזה לא עוזר אני חייב עזרה האימיול שלי שם וזה 3 שנים של הורדות אנשים!!!!

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by Rulez,

אהלן אז ככה , הבאתי הארדיסק חדש של ווסטרן חצי טרה עשיתי לו פורמט דרך הדיסק מנג'מנט והכל היה סבבה עד שאחרי שגיביתי את כל הקבצים מההארדיסק הקודם החלטתי דרך פארטישן מג'יק להחליף בין שמות הכוננים ככה שהכל יחזור לקדמותו בדיוק אבל עם ההארדיסק החדש ואז אנתק את הישן המחשב רצה ריסט בכדי לסיים את הפעולה ופתאום כמה הודעות שגיאה ועכשיו אני לא רואה את ההארדיסק בווינדוז גם לא דרך הפארטישן או הדיסק מנג'מנט מצד שני בביוס אני רואה אותו איך אני מחזיר אותו לחיים??

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by jove,

שלום, כמעט שכבר באתי לקנות את ה Western Digital Mybook Live 2TB, כששמתי לב שאין לו בכלל חיבור USB. מישהו מכיר ויכול להמליץ על כונן רשת טוב, באותה רמת מחיר, שניתן גם לחבר ישירות למחשב עם USB? תודה יואב

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by shibby15,

מדוע כדאי ליצור מחיצות? שיפור בביצועים/אמינות?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  21. Started by shlomi_bt,

שלום, בדיסק לי מוגדרות כמה מחיצות. הראשונה משמשת ל-XP, השנייה והשלישית והרביעית ללינוקס SUSE. אני מעונין למחוק - או יותר נכון לצרף את המחיצה האחרונה כמחיצה פעילה ל-XP. האם משהוא יכול לעזור? (מצורף קובץ עם תמונת החלוקה) תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  22. יש לי הרד-דיסק קיים, התקנתי נוסף, ה-BIOS זיהה אותו, נכנסתי ליונדאוס גם פה הוא מזהה אותו, אבל ב MY COMPUTER, הוא לא מופיע, איך אני גורם לו להיות אקטיבי?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. Started by evil spirit,

חח מילה או מה שזה, מה זה אומר לדבי הדיסק הקשיח?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11079&PageId=22 עוד כמה FW ויהיה מושלם (צריך ביטסטינג ו FW ל DLX4 למרות של LG יש את סדר העדיפויות שלהם). The big advantage of this drive is its writing quality. Outstanding writing quality was reported with Verbatim 4X +R media, and excellent writing quality with Verbatim 16X +R media. The drive also supports Double Layer recording at 2.4X. Although the competitions offers higher writing speeds, quality scans indicated very good performance. As already stated in this review, LG prefers to improve quality, even if the supported writing speed is reduced. The price of this drive is considerably low, making…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים