עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הכונן החדש WD320YS מופיע ב Device manager כתקין אבל לא מופיע במחשב שלי מישהו יודע מה לעשות? ??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by As-21,

אני יכול לקבל אותו במחיר עלות מה דעתכם על ההרד דיסק הזה ? כמו כן מוכן לשמוע אלטרנטיבות באותו טווח מחיר לחברות intel adata patriot אם יש להם אלטרנטיבה טובה יותר הדרישה היא ביצועים מירבים בגודל 128 גיגה בייט גודל

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  3. שלום. יש לי כרגע pentium 4 2000 לוח אם של אינטל 512ram Maxtor 6E040L0 DIAMONDMAX PLUS 8 40GB HD ATA/133 7200RPM אם אני רוצה להוסיף דיסק קשיח חדש 250gb sata2 אני יכול ?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by Inzagi,

האם חשוב לקחת כונן קשיח שיהיה רק לקבצי מערכת, ווינדוס וכו'? אם כן איזה כונן מומלץ לצורך הזה?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by aaviran,

בגיליון האחרון של SMB PLUS [מין עיתון מחשבים שאבי מנוי עליו] הייתה ביקורת על HD חיצוני של TrekStor בעל חיבורים לטלוויזיה [חיבורים כמו שיש ל-DVD] תהיתי אם ידוע למישהו על עוד דגמים דומים לזה, אשר מתחברים ישירות לטלוויזיה ומסוגלים להציג סרטים, להשמיע מוזיקה ולהראות תמונות. חיבור אלחוטי לרשת יהיה תוספת מבורכת... יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by gal atedgi,

איך אני צורב משחק לסוני 2? צריך לעשות משהו מיוחד?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by Rulez,

אהלן אז ככה , הבאתי הארדיסק חדש של ווסטרן חצי טרה עשיתי לו פורמט דרך הדיסק מנג'מנט והכל היה סבבה עד שאחרי שגיביתי את כל הקבצים מההארדיסק הקודם החלטתי דרך פארטישן מג'יק להחליף בין שמות הכוננים ככה שהכל יחזור לקדמותו בדיוק אבל עם ההארדיסק החדש ואז אנתק את הישן המחשב רצה ריסט בכדי לסיים את הפעולה ופתאום כמה הודעות שגיאה ועכשיו אני לא רואה את ההארדיסק בווינדוז גם לא דרך הפארטישן או הדיסק מנג'מנט מצד שני בביוס אני רואה אותו איך אני מחזיר אותו לחיים??

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by J0n1,

שלום. יש לי HD חיצוני 2.5 שמתחבר דרך USB בלבד (כלומר אין חיבור למתח) בויסטה הסייר נתקע, ובXP העברה מגיעה לאמצע בערך ועוצרת. מה אפשר לעשות? יש איזה כלי לתקן? חשבתי לפרק אותו מהבקר IDE-USB ולחבר אותו ישירות ללוח אם, זה יעזור? תודה עריכה: רק רציתי להוסיף שמה שמוזר שבXP, אפשר למחוק תיקיות בקלות.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by Clint Eastwood,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את זה. אבל אני מאמין שידעו לעזור לי פה קראתי את ההשוואות על הצורבים ( אחלה כתבה), בכל מקרה אני רוצה לקנות את הצורב של פיליפס שנבדק שם אבל בשום חנות אני לא מוצא אותו! למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג אותו? אם זה יהיה באזור השרון או המרכז זה יעזור מאוד. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by DUDEnamE,

2.5 אינ'ץ דגשים מעדיף מחנות אמינה ואחריות טובה מאשר מקום מעלל 200GB

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by Idan747,

יש לי מחיצה אחת שמחולקת לC וD השתמשתי בPartition Magic בשביל ליצור מD מחיצה נוספת בגודל 6 GB ללינוקס כEXT3 הכל היה טוב ויפה עד שהחלטתי למחוק את הלינוקס ולהחזיר את השטח בחזרה לD אז פירמטתי את המחיצה של הלינוקס ומחקתי אותה והוספתי את השטח בחזרה לD אחרי ההפעלה מחדש אני רואה שעדיין חסר לי 6 GB הגודל של C וD ביחד זה 68.5 GB ובדיוק חסרים לי 6 GB בשביל שהגודל יהיה 74 כמו שזה אמור להיות מישהו יודע מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  12. טוב אז ככה יש לי שרת (זה משרדי זה מחבר בין 8 מחשבים אז אנחנו מגדילים את הנפח הקטע שיש המון חומר לגבות אז החלטנו לדאוג לRAID הפעם אז ההחלטה נעה בין לקחת את ה2TB MIRROR של WDC שבעל חיבור USB 2.0 או ליצור מערך בין 1TB X2 עם E-SATA שגם יוצא לנו יותר זול מהMIRROR....השאלה פה אם RAID יצור עומס מסוים על שרת גם ככה עמוס אז פשוט עדיף לתת לMIRROR לעשות את שלו לבד או שעדיף את הE-SATA בRAID?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by The_Maestro,

בשעה טובה חסכתי מספיק כסף כדי לקנות צורב DVD איכותי (800 ש"ח זה מספיק אני חושב) בכל אופן אני קצת מתלבט... הידע שלי בכל מה שקשור לצורבי DVD הוא דיי קטן... חקרתי קצת את הנושא והבנתי שיש תקן חדש שנקרא צריבה דו שיכבתית שמכפילה את הכמות נתונים מ4.7 ל8 וקצת בדיסקים מיוחדים.. השאלה שלי היא : האם שווה לקנות צורב DVD כזה או עדיף את הרגילים? ואיזה דגמים נחשבים לטובים (מבחינת ביצועים ויחס של תמורה מול מחיר) תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. Started by Tuvok,

מסתדרות עם צורבים של LG? אגב, מה יותר טוב DVD-R או DVD+R? מישהו אמר לי פעם שמכשירי DVD ביתיים יודעים לקרוא סרטים רק ממדיות DVD-R, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  15. Started by J0n1,

שלום, יש לי את הHD הבא: (ד.א, איך הוא? שווה משהו? סתם מענין אותי) הטמפ' שלו עומדת כיום על 38 מעלות. גבוה? גבוה מאוד? כדאי להחליף מאוורר?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  16. תודה מראש ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. אני רואה המון דגמים של כוננים קשיחים שנראים לי די אותו הדבר (אותו הנפח, אותו זכרון נדיף, אותו ממשק לחיבור למחשב ולפעמים אפילו אותה חברה), ולא יודע איך לזהות הבדלים ביניהם. אני מחפש כונן בנפח 500GB בתקציב של בסביבות ה-300 שקלים. האמינות חשובה לי (אני קונה כונן חדש כי הכונן הקודם שלי הפסיק להיות מפורמט באופן מוזר, ואני לא מצליח לפרמט אותו), אם בכלל ניתן להגיד על כונן שהוא אמין.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  18. לא לקפוץ משמחה, זה לא רלוונטי כמעט לאף אחד אבל בכל זאת מעניין מאוד. מסתבר שמישהו החליט (בארה"ב כמובן) לתבוע את Western Digital על כך שרכש דיסק של 80GB וקיבל למעשה דיסק יותר קטן (בעיה מוכרת לכולם) זה כתב התביעה שמסביר בפירוט רב את דרך החישוב של נפח הדיסק. הושג הסדר (בתביעה היצוגית) בו WD תפצה כל מי שקנה דיסק מתוצרתה (בארה"ב) בתקופה הנקובה בחלק מסכום הקניה ששקול להפסד הנפח היחסי. כל הפרטים בקשר להסדר הפיצוי ניתן למצוא כאן: http://www.wdc.com/settlement/

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. היי יד לי ברקודה מהסדרה ה''דפוקה'' שקניתי לפני עודש עד עכשיו הוא לא עשה בעיות אבל הייתי רוצה להיפתר מזה בעתיד.. כדאי לעשות עדכון קשוחה? וזה באמת עוזר?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  20. אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח (WD2500AAKS) כדי ליצור מערך RAID0 או להוסיף דיסק קשיח Westren Digital WD740ADFD RAPTOR 74GB שעליו אני אתקין רק את מערכת ההפעלה, מה הכי טוב , מערך0 RAID או תוספת של כונן RAPTOR ?? עד כמה זה ישפר את הביצועים במשחקים,עליית המערכת? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS זיכרון: פעמיים KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ספק כוח: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by LazyCat,

יש ברשותי 4 תוכנות לניטור ה- S.M.A.R.T כל אחת נותנת מידע שונה לעיתים סותר, האם המידע הזה בבסיסו אמין ? האם יתכן וזו בעיה בקריאת הנתונים בתוכנות השונות ? התוכנות הן - 1. HD Tune Pro2. Hard Disk Sentinel 3. Hard Drive Inspector 4. HDD Life

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  22. שלום, לצורב הנ"ל אין יציאות אודיו(דיגיטאלית ואנלוגית) כמו לצורבי ה-IDE. הייתי רוצה לדעת האם האודיו מגיע דרך חיבור הDATA והאם הוא דיגיטאלי או שבכלל אין אפשרות לאודיו תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by No_Man,

אני מעוניין לקנות צורב DVD אבל אני לא מתכון להוציא עליו הרבה . . . ראיתי ב-ZAP צורבים ב-175, 180 ויותר . . . אבל אמרו לי שיש יותר טובים באותו מחיר או פחות . . . הצורב ישמש בעיקר לצריבות קטנות כמו, תוכנות ואולי סרטים מדי פעם, לא משהו רציני . . . בגלל זה אני לא מעוניין להוציא הרבה. . . יש לכם המלצות על חברות טובות ? צורבים טובים ? לילה טוב.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  24. הציעו לי בפורום לרכוש 2 דיסקים קשיחים של WS בנפח 250 ג'יגה ולחבר אותם ב RAID 0, ע"מ לקבל ביצועים מהירים. אם אני מבין נכון, RAID 0 בעצם מתייחס לשני הדיסקים, כאל דיסק אחד, ומנצל את כל שטח הדיסקים, וזאת בניגוד ל RAID 1, שמבצע שמירה כפולה. אך יחד עם זאת, הסיכוי לתקלה הוא כפול, כמספר הדיסקים... אני מתלבט בין דיסק קשיח אחד בנפח 500 ג'יגה, לבין 2 דיסקים של 250 שמחוברים ב RAID 0 : 1. מה עדיף לדעתכם ? 2. האם הסיכוי לתקלה כאשר יש 2 דיסקים פיזיים הו אמשמעותי, או שהביצועים שווים את הסיכון ? 3. כיצד בפועל מתבצע ה RAID ? ע"י חיבור החומרה בצורה מסויימת ? ע"י מערכת ההפעלה ? ע"י תוכנה במערכת ההפעלה ? 4. האם כאשר אני ב WINDOWS, אני אראה רק דיסק קשיח אחד, ברשימת הכוננים ? 5. במידה ואני אעלה…

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by boludo,

שלום לכולם חיפשתי, קראתי מה לא עשיתי ועדיין אני לא מוצא פתרון אני עורך וידאו ואני רוצה לקנות 2 HD מסוג SATA1 בנפח של 80gb במהירות 7200לחבר אותם בRAID 0 בכדי לשפר את הביצועים (ליצור 160 GB ב RAID) חשוב לי מאוד האמינות של ה HD, וכמובן הביצועים (ואם אפשר שישמור על שקט יחסי) אשמח לקבל המלצות שלכם על סוג ופירמה מתוך נסיון אישי אני ירושלמי אז גם מקום אמין ואדיב לקניה תודה עורך

• 5 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.