אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי לוח מסוג intel 915pcy. האם אפשר לעשות לו raid 0 על בסיס חומרתי (2 דיסקים sata זהים לחלוטין) ללא בקר מיוחד??
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש הארדיסק למחשב נייח מחברה מוכרת (עדיפוחת ל-WD או סמסונג...) עם קיבולת של 320GB... לא יותר... אני רוצה שהוא יהיה פנימי ומאוד מאוד איכותי ואמין עם אחריות לכמה שיותר זמן... שיהיה לו חיבור SATA שהוא יהיה 3.5" ושבחנות הוא יהיה זמין במלאי מיידית. אני רוצה שהוא יהיה באחת מן החנויות הבאות: TMS,FOXPC,SKYPC,IQPC (אני מעדיף שהוא יהיה בפוקס פיסי..) התקציב שלא יחרוג מ320. תודה.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בצורב DVD הצורב לא רוצה לצרוב לי על דיסקים של DVD.. אני צורב משהו ושאני מכניס את הדיסק לאחר הצריבה למחשב הוא מזהה אותו כדיסק חדש אם בכלל הוא עולה.. הצורב עצמו הוא בן שנה ובקושי צרבתי אליו גג 15 צריבות לדעתי הרבה פחות האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם הצורב עובד כמו שצריך? מה אני יכול לעשות? ככונן רגיל הוא עובד מצוין וגם כצורב מדיות רגילות(אני צורב בעזרת נרו) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איך אפשר לגרום למחשב לטעון את המערכת הפעלה מתוך זיכרון פלאש חיצוני?(ללא HD) ואיזה מערכות הפעלה אני יכול לטעון מתוכו בהנחה שהזיכרון יכול לפעול על 12MBPS מקסימום?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הענקית הקוריאנית אולי ויתרה על חריצים להרחבת נפח האחסון במכשירי הדגל שלה השנה, אבל זה לא אומר שהיא מוותר על שוק ה-microSD במלואו בתחילת השנה הנוכחית ראינו את סמסונג מבצעת מיני-מהפכה בעולם של נפח האחסון המובנה במכשירים חכמים, כשהייתה הראשונה לכלול שבב בתקן ה-UFS 2.0 החדש והמהיר במכשירים (הגלקסי S6 והגלקסי S6 Edge), ועכשיו נראה שהיא רוצה לעשות מהפכונת דומה גם בעולם כרטיסי הזכרון המיניאטוריים, עם דגם חדש לסדרת ה-Pro Plus שלה. בחברה הכריזו על כרטיס microSD חדש, בנפח של 128GB, אשר מתיימר להיות מהמהירים ביותר בקטגוריה כולה עם קריאה בקצב של עד ל-95 מגה-בייט לשנייה, וכתיבה בקצב של עד ל-90 מגה-בייט בשנייה. לא רע בכלל למוצר בגודל של פחות מציפורן. אין דגם של 200…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לא משנה לי אם זה 3.5 כל עוד אין לזה חיבור מיוחד לחשמל. תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי Gran Turismo 4 מקורי לPS2, עכשיו אני רוצה לעשות לו BACKUP מכיוון שאני ממש אוהב את המשחק ולא רוצה שיקרה לו משהו ועם אחים קטנים כמו שלי אי אפשר לדעת, בכל מקרה עשיתי ממנו IMAGE בפורמט NRG עם נרו ומסתבר שזה יצא יותר מ5 ג'יגה(5.23 לייתר דיוק) ולכן זה אומר שאפשר לצרוב אותו אך ורק על דיסק עם שכבה כפולה(DUAL LAYER) השאלה היא אם יש דרך כלשהיא שבה יהיה אפשר לצרוב את המשחק על דיסק רגיל של 4.7GB ? ואם כן אז איך?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
התוכנה מזהה לי רק אחד מה-80GB שמג'ומפר כמאסטר, אני רוצה לסרוק את ה-250 והוא לא מופיע שם צריך לשים אותו על מאסטר ? באיזה פינים צריך לשים את הג'פמר ?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הצורב שלי PIONEER DVR-111D נקנה לפני איזה שנתיים ומשרת אותי כמו שצריך.. מעניין אותי לדעת היות וצורב זה משהו שממש זול האם יש הבדל בין הצורבים של היום לישנים יותר של לפני שנתיים?. אם אני הולך היום וקונה צורב שמומלץ כאן בפורום אני מקבל משהו שאין לי כרגע? תודה..
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים קשיחים: -250 GB שאת כולו הקדשתי לוינדוס -1TB לאיכסון אז איפה כדאי להתקין את המשחקים כדאי לקבל את הביצועים המרביים? תודה, לילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי DVD מקורי שנקנה בנפאל וכנראה לא נצרב טוב. כל כונן מחשב או נגן DVD לא מצליחים לקרוא אותו בכלל. אולי הTOC שלו (אם הטכנולוגיה היא כמו CD, נכון?) לא נצרב טוב? יש דרך לגשת לקבצים עצמם שנמצאים אי שם על הדיסק ולמשוך אותם החוצה?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות HD חיצוני בתקציב של 350 ש"ח בערך ראיתי משהו כזה http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141822&DB187326=187334&DB141804=141808 אשמח לשמוח דעתכם או לאופציה חלופית תודה
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז ככה:זה סיפור דיי ארוך,אני קונה מחשב חדש,ובגלל המחירים המטורפים של הכוננים אני החלטתי להישאר עם הכונן שלי... יש לי כונן של סמסונג 160GB עם 7200RPM. היום גיליתי שלאחותי יש כונן של WD עם 320GB ו7200RPM...[היא מנצלת ממנו רק 80GB!] החלטתי שאני אתן לה את הכונן שלי ואקח את הכונן שלה.... השאלה שלי היא אם אני יכול סתם ככה לשים את הכונן שלי במחשב שלה...? את הכונן שלה אני אתן לחנות שהם יסדרו לי את זה עם המחשב החדש ושלום על ישראל... מה אני עושה?תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 160 גיג'גה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
טוב, אז LG עם HITACHI BENQ עם PHILIPS TOSHIBA עם SAMSUNG ועכשיו: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15575 זה רק לכונני לייזר אדום. בלייזר הכחול החברות ממשיכות במלחמת החורמה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מרבית היצרניות עברו להתמקד בכונני SSD ניידים - אך מסתדר כי יש מי שעדיין מאמינות בפוטנציאל של אמצעי האחסון החיצוניים שקדמו להםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
בעזרת נרו או דימון טולס (או כל תוכנה אחרת, אבל שתיהן עדיפות)?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מחפש DVR למצלמה שמכוונת לאיזור כלשהו בבניין שלי. המצלמה וה-DVR לא יהיו מחוברים לאינטרנט. מיועד לאתר תנועה באיזור הזה אם הניחו בו פסולת. מה הפרמטרים שאני צריך לדעת כדי למצוא DVR נכון? דרישה מקדמית היא שה-DVR יצלם רק לפי תנועה ויצבור היסטוריה של לפחות 14 יום. אולי כל ה-DVR הם כאלו מהבסיס...? בכל אופן, יש עניין לחפש DVR משומש? או שההוצאה על חדש לא מהותית?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! שאלה שבטח תעלה גיחוך בכמה מכם, אך בשביל ידע אישי שלי מהוא RAID? מהיא התצורה הזאתי...כיצד היא עובדת? בשביל מה נועדה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הי , אני צריך צורב , בעיקר כדי אמממ ארמ לשכפל ארמ , דיסקים של די וי די . עכשיו הבנתי שהדיסקים המקוריים שלוקחים מהספריות וידאו , הם או מוגנים בפני צריבה (יש דבר הזה ?!) או שהם בדאול לאייר , אז אין לי בעיה לקנות את ה Nec3520 , שהוא צורב שכבה כפולה , אבל לא ראיתי מקום שמוכרים דיסקים כאלה בשכבה כפולה , וכמה הדיסקים האלה עולים בערך? אני מתכנן לקנות את זה מנועה מחשבים... יש שם דיסקים כאלו? איזה צורב ממולץ? וזה אפשרי לצרוב דיסקים של סרטים מקוריים? (נ.ב תקציב לצורב הוא 500 שקל , לא כולל דיסקים לצריבה) תודה.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה צורב DVD שמסתובב מעל 7500 RPM סיבובים בשניה, צורב טוב... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לhp יש לייט סקריב האם מישו יכול להמליץ על אחד מהם? הhp עולה 280 והlg עולה 200 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3. אני מתכנן לקנות את WD2500KS ולאחסן בו קבצים ולהשתמש ב WD400EB שיש לי ואני משתמש בו עכשיו בתור שטח איסחון למערכת ההפעלה Windows XP. בנוסף, אני מתכנן לקנות את צורב DVD ה LG GSA-H44N. האם אוכל להשתמש באותו כבל IDE בשביל שניהם? (שאחד מהם יהיה עבד)
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כמו של כולנו הדיסק הקשיח.. כולם אומרים ראפטור ראפטור, או שהם עושים בוררות בין הסדרות של ה7200, או לעיתים רחוקות אפילו ה-15,000 RPM... אז הבקשה שלי כזאת אם אפשר טבלה מסודרת (קריאה\כתיבה) 7,200VS10,000VS15,000 ואפילו אם אפשר לרשום את הביצועים שלהם גם לחוד ברייד-0 בבקשה אל תכניסו לנושא הזה את המילה SSD... תודה...
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כלומר, להתקין לדוגמא על הכונן 2 תיקיות של מערכות הפעלה, ואז כשעולים בדוס שתהיה אפשרות בחירה, נגיד: 1. XP 2. Vista ואז בבחירה זה יתחיל בתהליך ההתקנה בדיוק כמו לשים דיסק התקנת חלונות רגיל חיפשתי לא מעט בגוגל אבל לא מצאתי משהו טוב ונוח...
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-