עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. בשביל משתמש שרוצה ביצועים תמורת מחיר נמוך מה כדאי לקחת? 2 של ST3500418AS בRAID0 או 1 של HD103SJ? 2 כוננים של 500GB יוצא 470 ש''ח ו-1TB יוצא 420.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  2. Started by dolevh2,

שלום לכם! אני צריך קצת עזרה בבקשה... יש לי לוח אם של גיגהבייט וHD של MAXTOR 160GB SATA. כבר בשלב התקנת הווינדווז (בחלוקה לפרטישנים) הוא זוהה כ 130 גיגה אך חשבתי שהווינדווז תוכל לפתור את זה ולכן המשכתי בהתקנה כפרטישן אחד של 130 גיגה. כמובן שהווינדווז (XP SERVICE PACK 2) לא פתר את הבעיה.... ראיתי באתר של מקסטור בעיה של שימוש בהרדיסקים מעל 130 מגה אבל רשום שזה קורה רק ב SERVICE PACK 1 ולא ב2. כמו כן יש שם תוכנה שנקראת maxtor big drive enabler שאמורה לפתור את הבעיה. מישהו מכיר דרך לגרום לווינדווז לתת לי את כל הנפח ששילמתי עליו????? תודה לכם. שלא יהיו עוד פיגועים (לפחות בקרוב....) dolevh2

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם... כפי שאתם יודעים ישנן המון תקיות לאחסון דיסקים.. ויש לי גם בבית כל מיני תקיות כאלה.. אבל השאלה,אם הם לא שורטים את הדיסקים?כי זה צמוד. כי אני רוצה להכניס לשם דיסקים חשובים כמו סרטים ומשחקים(מקוריים..)..ואני לא רוצה שהם ישרטו.. אז זה שורט או שסתם נראה לי?

4. כותרת מפרט מלא בצד הדיסק הוא 750GB של סיגייט מדגם ברקודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by THE FOX,

מעוניין להפעיל את התכונה ACOUSTIC MANAGEMENT בכונן WD מדגם WD2500KS. יש תוכנה יעודית לכונניים מחברה זו?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  6. Started by Conroe,

אני מתכוון לקנות את ה ASUS P5N-E SLI. תוודאו בבקשה שהצורב מתאים ללוח ושלא יעלה מעל 200 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  7. קניתי צורב DVD היום וכשאני מכניס אליו דיסק ריק לצרוב אז הוא לא צורב לי. כשאני משתמש בנירו ומנסה לצרוב במקום לצרוב לי את האימג' לדיסק הוא מעתיק לי אותו למחשב. הוא כאילו לא מזהה שיש דיסק לצריבה בכונן. מה לעשות? תודה רבה לעוזרים! (אגב מצטער אם פירסמו תשובה לזה. עשיתי חיפוש ולא מצאתי).

8. שלום ! קראתי בחדשות שיצאה שיטת כתיבה חדשה בHD , ועם זה יכולים להעלות את הנפח , אני לא הבנתי את ההסבר שבכתבה : http://hwzone.co.il/news/1146621128/31715/ חבר אמר לי שיש איזה סרטון שמדגים את השיטה , הייתי מעוניין למצוא אותו . תודה .

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  9. Started by ben_sh090,

שלום אני רוצה לקנות צורב די וי די.. ורציתי לדעת למה הוא משמש?? כאילו מה הוא איך משתמשים בו מכנסים דיסק רגיל והוא צורב אותו ישר לדי וי די? צריכים דיסקים מיוחדים לצריבה?? מי שיכול בבקשה שיסביר לי פה קצט על צורבי די וי כמה שהוא יכול .... תודה לעוזרים...!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by adirze,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17314 וזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=13017 תודה רבה לכם.

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by reyrey_200,

שלום אני אני רוצה לחבר HDD 80GB בIDE יש צורך לבר אותו גם לספק כוח ?,או שחיבור הIDE מספק גם חשמל וגם חיבור למחשב ?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  12. כלומר, להתקין לדוגמא על הכונן 2 תיקיות של מערכות הפעלה, ואז כשעולים בדוס שתהיה אפשרות בחירה, נגיד: 1. XP 2. Vista ואז בבחירה זה יתחיל בתהליך ההתקנה בדיוק כמו לשים דיסק התקנת חלונות רגיל חיפשתי לא מעט בגוגל אבל לא מצאתי משהו טוב ונוח...

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  13. יש לי בבית איזה שמונה הארד דיסקים שרופים ורצית לדעת אם יש אולי מקום שאני יכול לשלוח להם את הארד דיסקים והם יתנו לי עליהם כסף???????????????????? או אם אפשר לעשות איתם משהו אחר חוץ מלזרוק אותם??????????????????

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  14. Started by nirtaz,

אני צריך לעשות RAID 5 האם בקר חיצוני (לא ONBOARD) ייתן ביצועים יותר טובים מONBOAD? אם כן - יש הבדל בין PCI לPCI EXPRESS? אני צריך לעשות RAID ל4 או 5 כונני SATA - וכמובן שיהיה אמין ומהיר יש כאלה בארץ לקנייה ? זה יקר?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  15. שואל לחבר, מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט ,מעבד Q6600 4 GB זכרון של KINGSTONE הוא מעוניין להגביר ביצועי ע"י השמת שני כוננים ב RAID 0 שישמשו למערכת הפעלה בלבד,דגש על ביצועים ! **אין אילוץ לגודל הדיסק**

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  16. Started by MiND,

צורב philips 40X תראו מה הבעיה: שאני מגדיר צריבה (Burn) זה אומר לי Write image: 40X ברגע שאני מכניס את הדיסק: ה: Write image: 2X טוב אז ככה: *הבעיה לא בתוכנת צריבה * הבעיה לא בדיסקים (בדוק) אם מישהו יכול למצוא פתרון אחר לבעיה תודה רבה לו!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. Started by radik,

תגידו מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הצורב Pioneer DVR-A12J בארץ? http://www.engadget.com/2006/12/12/pioneer-unveils-dvr-a12j-10x-dual-layer-dvd-burner תודה.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by mor873,

יש לי ויסטה , התקנתי ארד דיסק שני 500gbWestern Digital Caviar Green לגיבויים , הג'מפור שלו שונה ממשה שהכרתי http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1679&p_created=#jumper

19. Started by rbeny10,

אני עומד לקנות H.D (עובר מ - 40G ל- 160G ), ונתקל בדילמה הבאה : ה - CHIPSET תומך ב - ATA 133 (הממשק ל"מקסטור" הקיים כרגע) , אבל חב. W.D (עליהם אני נעול) מציעה כוננים רק עם ATA 100 . האם המעבר יורגש משמעותית בעבודה ??. תודה - בני.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  20. האם יש קשר לתוכנה מסויימת או ל-WIN ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. יש לי USB 2GB אני רוצה להתקין מהמפתח הזה ו לא CD (יותר מהיר פחות בעיות) ושנית האם אפשר לנצל את זה גם ל X86 MEM TEST ?

22. Started by ross-n,

שלום, יש לי שתי שאלות לגבי הdisk on key החדש של sandisk, שעשוי טיטניום. שאלה ראשונה, מישהו יודע בוודאות אם יש לו חור קטן שמאפשר חיבור לכבל (קשירה למפתחות וכ"ו)? כי לא רואים בתמונה. שאלה שניה, ראיתי שיש דגם קצת יותר חדש של הטיטניום באתר של סאנדיסק, יש לו אותו שם, רק שכתוב NEW. ההבדל לעין הוא בעיצוב שלו ובכפתור שהפך מעיגול לאליפסה. בכל מקרה, העיצובים לא משנים כל כך... השאלה אם הדגם הזה יצא בגלל משהו לא תקין בדגם הקודם... ואולי צריך לחכות לו. תודה! נועם

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by evil spirit,

חח מילה או מה שזה, מה זה אומר לדבי הדיסק הקשיח?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by bykeking,

אני רוצה לצרוב מידע על DVD ואין לי מושג מה ההבדל בין DVD +R לבין DVD -R. וגם אם אני רוצה לצרוב סרט לDVD איך אני צריך לעשות זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  25. אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני 500G, ויש לי 2 התלבטויות: 1. אין לי ESATA במחשב, אבל אני חושב שכדאי שתהיה את האפשרות, לדעתכם זה סתם מייקר את כל העסק, או שכדאי? 2. ראיתי שיש את האפשרות לקנות כונן בנפרד ומארז בנפרד, גם זה מייקר את כל העסק או שווה קנייה? וגם, הוחלט שהגודל יהיה 2.5, אין לי כוח להתעסק עם כל החשמליידה. וראיתי גם שיש אחריות שונה לכל כונן, אז כמה שיותר, יותר טוב! אבל לא קריטי. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים