אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שיש מהירויות העברה שונות לפי מכפלות או classes (טבלה) אני מחפש microSd Card בגודל 16GB או 32GB מהי המהירות העברה המקסימלית שאני יכול להשיג? והאם זה משפיע על המחיר?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים של WD אחד של 200GB ואחד של GB250. אני עובד בנתיים עם הכונן של GB200, יש לי עליו XP וכבר המון זמן שאני מקבל פריזים כאלה וכל המערכת נתקעת וצריך לעשות ריסטרט.. זה קורה גם אחרי פירמוט.. לכן אני רוצה לבדוק מה הבעיה, ואני רוצה להתחיל עם הכוננים, יש איזה תוכנה לבדיקה של הכונן? תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
קבלתי WD2500JB חדש במסגרת האחריות אחרי שהישן הלך. Attribute Current Raw Overall Raw Read Error Rate 200 0 Very good Spin Up Time 192 5358 Very good Start/Stop Count 100 7 Very good Reallocated Sector Count 200 0 Very good Seek Error Rate 200 0 Very good Power On Hours Count 100 24 Very good Spin Retry Count 100 0 Very good Calibration Retry Count 100 0 Very good Power Cycle Count 100 7 Very good Reallocated Event Count 200 0 Very good Current Pending Sector 200 0 Very good Offline Uncorrectable Sector Count 100 0 Normal Ultra DMA CRC Error Rate 200 0 Very good Write Error Rate 100 0 Normal למה ה-Offline Uncorrectabl…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כונן נוסף, של 0.5-1T. לא סגור על עצמי עדיין אם פנימי או חיצוני. את היתרונות של החיצוני אני יכול למנות בכיף על כף ידי. השאלה מה הם החסרונות בכונן חיצוני (פרט למחיר), במידה ומשתמשים בתקן ESATA. שאלה נוספת, האם יהיה ניתן להתקין מע' הפעלה על החיצוני, ואז בכל מחשב שאחבר אליו את הכונן, אפשר יהיה להשתמש במע' הפעלה הזאת? איך זה עובד? אני אנסה לפשט את השאלה. כרגע יש לי מחשב שהמפרט שלו כתוב בחתימה. אני שוקל לקנות נייד. התכנון הוא, ששני המחשבים יהיו לי למחשב עבודה במוסיקה. (תוכנות כבדות, והמון התקני כניסה) אני רוצה שיהיה לי כונן חיצוני גדול אחד, שיוכל לשמש אותי לעבודה זהה ב-2 המחשבים. האם זה אפשרי? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הציעו לי בפורום לרכוש 2 דיסקים קשיחים של WS בנפח 250 ג'יגה ולחבר אותם ב RAID 0, ע"מ לקבל ביצועים מהירים. אם אני מבין נכון, RAID 0 בעצם מתייחס לשני הדיסקים, כאל דיסק אחד, ומנצל את כל שטח הדיסקים, וזאת בניגוד ל RAID 1, שמבצע שמירה כפולה. אך יחד עם זאת, הסיכוי לתקלה הוא כפול, כמספר הדיסקים... אני מתלבט בין דיסק קשיח אחד בנפח 500 ג'יגה, לבין 2 דיסקים של 250 שמחוברים ב RAID 0 : 1. מה עדיף לדעתכם ? 2. האם הסיכוי לתקלה כאשר יש 2 דיסקים פיזיים הו אמשמעותי, או שהביצועים שווים את הסיכון ? 3. כיצד בפועל מתבצע ה RAID ? ע"י חיבור החומרה בצורה מסויימת ? ע"י מערכת ההפעלה ? ע"י תוכנה במערכת ההפעלה ? 4. האם כאשר אני ב WINDOWS, אני אראה רק דיסק קשיח אחד, ברשימת הכוננים ? 5. במידה ואני אעלה…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר להתקין ולהפעיל אוטומטית את סט התוכנות שהיה לי ב DOK מדובר ב PORTABLEAPPS האם היא תוכל לעבוד בלי בעיות עם כל התוכנות שהיו לי שם ?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
נניח שיש לי דיסק של 160 ודיסק של 320. האם ניתן להוסיף דיסק של 500 ולהגדיר מערך של 500 מול 120+360?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כונן חיצוני עד מחיר 650 שקל, כמו בכותרת, 750-1000 ג'יגה וחשוב חיבור firewire או esata. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם קיים בשוק מארז חיצוני להארדיסקים שיכול להכיל בתוכו יותר מהארדיסק אחד? יש לי בבית מערכת שכוללת 3 מחשבים וכ 10 כוננים קשיחים היתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר מוצר שיכול לשמש כמארז לכל ההארדיסקים ולהתחבר ב usb או בדרך אחרת למחשב? אפשרות מועדפת היא למצוא מארז כזה שמכיל בתוכו ממשק שיאפשר לכוננים להתחבר למחשב באמצעות רשת אלחוטית.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
חברים בבקשה עזרה - יש לי בעיה מוזרה במחשב הניד שלי מיסוג קומפאקט איוו אם אני מכניס DVD לכונן אז הוא מתחיל ליפעול ואם אני מכניס CD-R או דיסק של מוזיקה( לא צרוב אלא מקורי) או דיסק שצרובים בו דטה כמו מצגות וכו את כל אלו הוא לא מזהה - פשוט לא מתחיל ליפעול - כאילו שאין דיסק בכונן מה לעזאזל זה יכול להיות? ??? :s05: תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני יודע שזה כולה צורב וזה...אבל בא לי משו שיהיה איכותי וטוב ושישאר להמון זמן! SONY? אמינה לגמרה לא? או אולי TEAC? שיש לי צורב רגיל שלו כבר 5שנים וטפו טפו טפו כמו חדש. תודה.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אנשים תקשיבו אני צריך מכם בבקשה המלצה להרד דיסק נייד (בהתקן USB) בנפח של לפחות 160GB, ואני צריך בבקשה שגם תכתבו לי מה אני צריך לדעת בקשר לכונן נייד שכזה, כי שמעתי שקרינה של פלאפון יכולה לשרוף אותו, האם זעזועים (לא בזמן פעולה) יכולים לפגוע בו שכן הוא נייד?, ובכלל האם יש לכם אצעות שונות אבל בנפח שכתבתי שמתאימות. תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
4 טרה זה בכלל לא הרבה ביחד לגודל של משחקים היום. יש משחקים שמגיעים ל200 GB אפילו לבד. מה זה המחירים האלה? זה פשוט הזייה https://ksp.co.il/web/cat/152..1438?srsltid=AfmBOopl8HcT2mu-NKpUBpZ9d7TSbN_E8fkId--BMxZkatWlwkcsKouM
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! שאלה שבטח תעלה גיחוך בכמה מכם, אך בשביל ידע אישי שלי מהוא RAID? מהיא התצורה הזאתי...כיצד היא עובדת? בשביל מה נועדה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום ! קראתי בחדשות שיצאה שיטת כתיבה חדשה בHD , ועם זה יכולים להעלות את הנפח , אני לא הבנתי את ההסבר שבכתבה : http://hwzone.co.il/news/1146621128/31715/ חבר אמר לי שיש איזה סרטון שמדגים את השיטה , הייתי מעוניין למצוא אותו . תודה .
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17314 וזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=13017 תודה רבה לכם.
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע pentium 4 2000 לוח אם של אינטל 512ram Maxtor 6E040L0 DIAMONDMAX PLUS 8 40GB HD ATA/133 7200RPM אם אני רוצה להוסיף דיסק קשיח חדש 250gb sata2 אני יכול ?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן יש איזה משהו שמשגע אותי מאז ומתמיד [בגלל שיש לי הרבה מאוד מדיה כנראה] : מתי הדיסקים באמת נפגמים? למשל אני מוציא דיסק, אני רואה קצת אבק אני ישר "נכנס לסרטים" [חח לא עד כדי כך, אבל עדיין זה מעצבן] אני רואה שריטות קטנות, אני ישר חושב שיש סיכוי טוב שהדיסק פגום ובכלל, האם יש קשר למהירות שבה צרבתי את הדיסק לכמות הזמן שבה הוא להיות תקין? אשמח אם מישהו יסביר על כל הנושא הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
השאלה הראשונה היא האם הביצועים האלו טובים לדיסק הקשיח הנ"ל? והשאלה השניה היא למה זה עובד רק על ATA100??
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום. יש לי שתי שאלות בנושאים שונים, וחלטתי לאחד אותן לדיון אחד. אז הנה: 1. המחשב שלי סובל מהתרסקויות מערכת (אתחול) בזמן האחרון. ממה שאני זוכר, כל פעם שהמחשב התרסק, היה כשהצורב עבד ( בצריבה או בניגון של דיסק). יכול להיות שהבעיה של המערכת היא באמת בצורב, או שהתקלה היא בכלל ברכיב אחר? 2. אני חושב לקנות דיסק קשיח חיצוני. עברתי על הסטיקי של ה-FAQ והמידע שם לא ענה לי על שאלה פשוטה. אם אני קונה דיסק קשיח חיצוני עם חיבור USB, האם מהירות העברת המידע מספיקה להצגת סרטים ושמיעת מוסיקה? תודה נמרוד
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
המתאם הזה שווה את הכסף ?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אז ככה , הבאתי הארדיסק חדש של ווסטרן חצי טרה עשיתי לו פורמט דרך הדיסק מנג'מנט והכל היה סבבה עד שאחרי שגיביתי את כל הקבצים מההארדיסק הקודם החלטתי דרך פארטישן מג'יק להחליף בין שמות הכוננים ככה שהכל יחזור לקדמותו בדיוק אבל עם ההארדיסק החדש ואז אנתק את הישן המחשב רצה ריסט בכדי לסיים את הפעולה ופתאום כמה הודעות שגיאה ועכשיו אני לא רואה את ההארדיסק בווינדוז גם לא דרך הפארטישן או הדיסק מנג'מנט מצד שני בביוס אני רואה אותו איך אני מחזיר אותו לחיים??
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-