אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי : LIAN-LI Full Tower Case PC-O11 Dynamic Black ZOTAC Gaming GeForce RTX 3080 AMP Holo 10G Corsair DDR4 24GB 3200 AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Corsair RM1000x 1000W PSU 80+ Gold Modular Gigabyte X570 Gaming X 2560x1440 , "27 Samsung Odyssey G5 SSD 256GB HDD 2TB HDD 4TB יש לי Hynix HFS256GD9TNG-62A0A - 256GB M.2 PCIe NVMe 2280 MLC 3D-Nand SSD Solid State שמותקן עליו מערכת ההפעלה WIN 11, זה לא מספיק מקום ה256GB ,כבר כמה שנים שאני רוצה לקנות SSD של 2TB (מעדיף מKSP) עד 800 ש"ח ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה מה מתאים ללוח אם שלי ? איך אני מחבר ssd NVMe או SATA3 ? פעם כבר התקנתי WIN 11 על הssd שיש לי , אבל כבר היה עליו WIN 10 , אם אני קונ…
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד, לשם עבודה וכ"ו בנפח של 160 עד 250 ג"ב. עכשיו יש לי שאלה - אני יכול לחבר את הארד דיסק קבוע דרך ה-USB מבחוץ, כאילו שהוא כמו הארד דיסק פנימי? (כלומר הוא לא יהרס או משהו אם הוא יהיה ההארד דיסק הראשי שלי במקום הארד דיסק פנימי?) עכשיו, מצאתי WD מיי בוק של 250 ג'יגה ב-510 שקל בקייאספי... זה שווה? יש משהו אחר שהוא יותר טוב ממנו? תודה רבה ושבת שלום לכולם...!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי שלום אני מעוניין ברכישת הרד דיסק נוסף למחשב שלי הנה הפירוט שלי כזה אני מעוניין לרכוש תנו לי בבקשה את דעתכם בנושא אם יש לכם הרד דיסק יותר טוב חזק או מומלץ שלחו לי לינק אוקיי , בכל זאת אשמח לדעת מה אתם חושבים על ההרד דיסק הזה:WESTERN DIGITAL SATA-II 250GB 7200RPM 16MB BUFFER ביי לבנתיים
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות HD שני למחשב.השאלה האם דיסקים שהם SATA2 יתאימו לי ללוח האם(מופיע במידע על המחשב). כמו כן איזה ממולץ לקנות. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח 4 TB עד 500 ש"ח ,לצורך אחסון. צריך עזרה בבחירה כי אני לא מבין בחיבורים של הכונן תודה לעוזרים. מפרט נוכחי: Thermaltake V3 Black Edition GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz Seasonic ss-500et 1920x1200 , u2412m Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device SAMSUNG HD502HJ ATA Device TOSHIBA HDWD120 ATA Device ST3500418AS ATA Device
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, נהרס לי הצורב דיוידי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283836.0), ועכשיו אני רוצה לקנות חדש. התקציב הוא 200 פלוס מינוס, איזה דגם הוא הכי טוב היום?? תודה רבה...!
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אני חדש בתחום הצורבים ולכן רציתי שתעזרו לי קצת אני מחפש צורב DVD בתווך מחירים של 250-300 שקל.. אז מה כדאי לי לקנות!?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הדגם הבא של סמסונג: SH-S223F האם יש הבדל בינו לבין SH-S223B או שההבדל רק בצבע (שהשני שחור) ראיתי את שני הדגמים באתר הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu השני עולה ב10 שקלים יותר.. תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות צורב DVD... עכשיו ראיתי את הסטיקי... השאלה שלי איזה צורב אתם ממליצים לי(אפשר גם לא רק מהסטיקי) ...המחיר עד איזה 300 שקל
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני חושב לקנות קשיח חדש הגודל היה 160 SATA איזה חברה את ממלצים מה הכי טוב והכי מהיר ודבר נוסף האם כדי לפצל את הקשיח ?? זה יעבוד יותר מהר אם מפצלים?
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המפרט שלי: amd phenom 2 x4 965 be mugen 3 cpu cooler gigabyte ga-m68mt s2p sata2 seasonic psu 430w active pfc 80 ddr3 8gb samsung spinpoint f3 st1000dm005 1tb 7200 hdd 660 GTX thermaltake v3 black edition מדובר על samsung 850 evo 120gb התקנתי על הssd ווינדוס 7, התקנה נקייה של הום פרימיום 64 וקורה לי לא מעט שיש תקיעות ותוכנות נפתחות לאט, דבר שלא היה קורה לי באותה תדירות בHDD ובטח לא שרק פירמטתי את המחשב. אני חייב לצין שה- SATA MODE הוא IDE, הלוח אם שלי לא תומך ב ACHI חשבתי על Rapid mode דרך Samsung Magician אך כתוב לי שהSSD מחובר לנבידיה קונטרולר ואי אפשר להפעיל את הרפיד מוד ): תודה.
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לדעת למה באתר SKYPC הם כותבים שהדגם של ההארדיסק : 250GB AAKS הוא SATA ולא S-ATA2?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מצלמת ווידאו דיגיטלית - JVC GR-D53AG , ואמרו לו שהוא צריך כרטיס Firewire עם שתי יציאות או משהו כזה., תוכנה וכבל. אתם יכולים להמליץ לי איזה כרטיס כדאי לו לקנות? יש גם הגבלת מחיר אז לא יותר מ 400 שקל נגיד.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם בהתחלה שקניתי את המחשב היה לי כונן אחד של 20 גי'גה ואחרי שהתקנתי ווינודס חילקתי אותו לשני כוננים C וD והיום סתם ניכנסתי לניהול דיסקים בווינדוס אקס פי רשום לי שכונן D הוא כונן לוגי מה הכוונה? ועוד משהו הוספתי לפניי הרבה זמן הרדיסק 40 גי'גה של חברת seagate ושהתקנתי אותו הוא היה בתצורת NTFS והמחשב עבד לי איטי אז הורדתי מהאתר של החברה תוכנה והיא הפכה לי אותו לFAT32 אבל במקום 40 גי'גה הוא הראה לי רק 32 גיג'ה בערך ועכשיו שניכנסתי לניהול דיסקים רשום לי ש5.32 גי'גה לא הוקצה האם אני יכול פתוח עוד כונן בלי שיהיו בעיות תודה לעוזרים? מישהו יכול להגיד לי לפי התמונה למטה מה זה כונן לוגי והאם איפה שרשום לא הוקצה אני יכול ליצור עוד כונן בלי ליצור בעיות? [attachment deleted by …
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם המערכת שלי היא פנטיום 3 1000 מגה הרץ 512 זיכרון ווינדוס אקס פי אז ככה יש לי כבר הרבה זמן צורב רגיל של LG 24X10X40 והיום שאני בא לפתוח אותו הוא לא נפתח נידלקת מנורה אבל הוא לא נפתח כיביתי את המחשב ניתקתי והוצאתי את הכבלים שלו ואחריי שהדלקתי את המחשב הוא נפתח ואחר כל ששמתי דיסק לצריבה הוא צורב ממש לאט בדרך כלל דיסק היה לוקח לו 3 דקות ועכשיו קרוב ל7 דקות ופעם שהוא היה צורב הוא היה עושה רעש עכשיו הוא שקט לגמריי וחלק מהצריבות הוא דופק לי אותם ושמתי לב שעשיתי CTRL ALT DELTE המעבד היה רק 3% גג הגיע ל7% ופעם בצריבות המעבד היה לפחות על 40 עד 50% מישהו יודע מה הבעיה האם הבעיה בצורב? או שהבעיה בספק כוח? או במשהו אחר? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מתלבט אם לקנות HD חדש. יש לי HD ישן מפני שנתיים של WD. עכשיו מפני חודש וחצי קניתי מחשב והשארתי תארד דיסק. עכשיו יש לי מלא בעיות ואני חושב שהבעיות האלה נוצרות ממנו(ואני חושב שהוא מתחמם מהר ותוקע לי לעפמיים משחקים). אז חשבתי לקנות HD חדש. עכשיו אם אני יקנה HD הוא יהיה יותר טוב מהישן? ואם כן במה. זה המערכת שלי: AMD A 64 Bit 3500+ DFI lan party ulntra -d RX800XL 1024RAM וספק פגז מארצות הברית שאני לא זוכר את השם שלו. ויש לי 5 עד 8 מאוררים במארז ועוד מאוורר בספק ואחד 120 מ"מ על 120XP. אם אני יקנה HD חדש אז אני רוצה שהוא יהיה 80G איזה הייתם ממליצים? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לקנות צורב די וי די מהדור החדש שאפשר לצרוב 8.5 גי'גה, אבל אני לא יודע איזה צורב לבחור מרוב הפירמות המרובות בשוק. צריך עזרה בבחירה הטובה ביותר!! תודה!!! עריכת המודר: סימן קריאה אחד מספיק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי אנשים אני חייב את העזרה שלכם בבקשה!!!! יש לי האדיסק שמחולק ל-2 מחיצות עכשיו באתי להתקין עליו מערכת XP ובתפריט התקנה בחרתי למחוק בטעות את המחיצה הגדולה עם כל החומר החשוב על המחשב. עכשיו איך שעשיתי DELETE ואישרתי עשיתי ישר ריסט בלי לפרמט.... אז עכשיו יש לי רק מחיצה אחת ....זאת שאני רוצה לשחזר איננה כבר.... איך אני יכול לשחזר אותה ואת החומר שהיה עליה ? (אני מדגיש - לא פירמטטתי אותה רק עשיתי מחיקה לפרטישן) תודה מראש לעוזרים ...תהיו בריאים !!!! ובבקשה תצילו אותי
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הכנסתי DOK למן סורק באונ' שאמור לסרוק ולהעביר את הקבצים ישירות אליו, אבל הסורק פירמט את הDOK (את הקבצים הוא שם). התקנתי את Recover My Files וניסיתי לשחזר, הוא מצא את כל הקבצים ושבאתי לשמור אותם הוא ביקש כסף פתאום, ניסיתי אחרי זה בגירסה המלאה אבל פתאום הוא הביא לי שגיאה של משהו שקשור לחילוק float ב0. ניסיתי עוד כמה תוכנות אבל הן לא עזרו (כל מיני בעיות, לאו דווקא קשורות לDOK) אני אשמח לעצה לתוכנה מוצלחת, תודה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
פירמטתי בטעות את הארד דיסק הלא נכון (SAMSUNG 120G) ועכשיו כל הקבצים החשובים שלי נעלמו ניסיתי עם התוכנה R-Studio ולא בנתי איך אני משחזר! מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי סרט DVD (לא משהו מוגן בזכויות יוצרים - סרט על מחנה קיץ של אחותי) שאני צריך לשכפל, אבל הסרט שוקל 300 מגה יותר מהקיבולת של מדיית DVD-5. איך אני יכול להוריד קצת מהאיכות כדי שהסרט יכנס למדיה? ועם איזו תוכנה? נרו יעתיק לי גם את התפריטים והנספחים לסרט?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
החלטתי שאני קונה wd 80G 7200 RPM 8M ואני רוצה לשמור עליו שהוא לא ידפק לי ויתחיל לעשות רעשים וביצועים נחותים אחרי שנה מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
??? אני חייב את עזרתכם המקצועית אין לי שום מושג איזה הארד דיסק לקנות סיגייט או מקסטור ? אני רוצה לקנות הארד דיסק בנפח 60 גיגה ו7200 סיבובים לדקה אבל לא יכול להחליט איזה מהחברות יותר כדאית ? יש הצעות ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם ההבדל ביניהם משמעותי והאם צריך להתעקש שיחליפו לי אותו אני צריך להחליט דחוף אז תודה לעונים[br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 22:20:20 חברה אני צריך תשובה עוד הלילה
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מחקתי מחיצות מכונן קשיח בעזרת partition magic 8 , לאחר שהפעלתי את המחשב גיליתי שעשיתי את זה לכנון הלא נכון. היו בו שתי מחיצות מחקתי אותן ויצרתי אחת, לחצתי על אישור והוא כתב את השינויים, הפעלתי מחדש את המחשב. אני בטוח שיש תוכנה שיכולה לשנות בחזרה את שהשינויים כי היא רק מחק את הFAT והמחשב לא עבר פירמוט של דוס אלא רק של PM. מישהו מכיר פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-