אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
בבקשה ממכם תרשמו לי פה מה ההבדלים ביניהם ובמה טוב כל אחד מהם תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי כונן DVD של פיוניר - dvd 115 אשר עובד במהירויות x16 x40 ברגע שקיבלתי את הכונן עדכנתי לו את הfirmware לגרסא לא רשמית של פיוניר אלא גרסא פרוצה אשר הפכה אותו ללא הגנת איזורים. לאחר העדכון הכונן עובד והוא נטול הגנות. האם יכול להיות שעדכון החומרה פגע בקצב העברת המידע - כשאני עושה ריפ לסרט DVD ? לפי הנתונים הרשמיים מהירות ההתחלה של ה RIP היא בסביביות 6.6 וממשיכה לעלות עד 16 ובRIP של DVDR צרוב המהירות מתחילה מ 2.5. - יותר נמוך מהנתונים הרשמיים. הכונן מוגדר ב DMA ומחובר עם כבל 80 פינים. לפני זה היה לי כונן DVD של קומפאק x10 x40 שהוא פיוניר DVD 114 OEM וגם לו עשיתי עדכון חומרה והפכתי אותו לנטול הגנות ובכונן הזה לפני ה"פריצה" העברת הנתונים היתה מהירה יותר ולאחר…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי דיסקים רב פעמיים שמיועדים לצריבה במהירות X4 (דיסקים רגילים לא DVD). הצורב החדש שלי מאפשר לי לצרוב בכל מני מהירויות אך האיטית מביניהן היא X8. אני עובד עם nero 6.6 החדש. איזו תוכנה קטנה אתם ממליצים לי להתקין לצד Nero כדי לאולי אוכל לשכתב במהירות x4?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7264312&type=2&product=1&= יוצא 9 שח למדיה... מה אתם אומרים? יניב
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
סיפור נורא ארוך,בקיצור מלא סקטורים בנוכחי שלי הלכו ובתמיכה טכנית לא עוזרים כל כך:\... עד עכשיו היה לי 60 GB וזה לא הגביל אותי במקום אבל אני חושב שאם כבר אני קונה(תכננתי בקודם להשתמש כסלייב)אני אקנה נפח גדול שווה ל80. חשוב שיהייה לו: 7200 rpm 8 mb cache 133 ultra dma(חשבתי שתוכלו גם להגיד לי אם זה ממש חושב,ומשפר ביצועים...) IDE והכי חשוב שיחזיק לאורך זמן לא כמו הseagate המזד**ן שלי כרגע,וחשוב מאוד שתיהייה לו אחראיות! אני מעדיף מאוד חנות במרכז(ראשון)! אני לא רוצה שיהייה מצב כמו שהיה לי עם הנוכחי שיום בהיר אחד ניכנסים למעגל של פירמוט והתקנה-יומיים עוברים-איבוד סוג קבצי מערכת... רעש לא מעניין אותי בגרוש,אבל כסף כן... תודה, אייל(שונא seagate!)
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מחפש צורב dvd טוב שיהיה אמין ומבחרה טובה, וכמובן יצרוב באיכות טובה אני לא יודע אם זה מחיר נמוך סביר או גבוה כי אני ממש לא מבין בתחום הזה, אבל אני מניח שאפשר לקנות משהו טוב נכון? בכל מקרה לא הבנתי מה זה dual layer הזה שכולם מדברים עליו או כל המושגים האחרים, אז הסבר קצר יהיה נחמד (ניסיתי למצוא הסבר לרוב המושגים במרוכז אבל לא מצאתי). ואיזה עוד נתונים מראים שהצורב הוא טוב? וכמה שאלות די חשובות מבחינתי... 1. כשאני אשכיר סרט בספריית הוידאו ואצרוב אותו, האם הדיסק הצרוב יוכל לנגן גם באיכות סאונד דומה? אני מדבר עם dolby digital ו- dts (הפרדת צליל). 2. כמה עולה מדיה לצריבה? 3. מה היא התוכנה הכי מומלצת לשימוש היום? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
תודה לכל העוזר... תגידו לי בבקשה מה זה משנה איזה חיבור יש לך? ומה טוב בכל אחד מהחיבורים האלה?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
http://www.topmarket.co.il/index.php?categoryID=320
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים תוכנה שאמורה לנטר את סטטוס ה-S.M.A.R.T ולהתריע על בעיות.שלשום בערב היא התריעה על בעיה במאפיין שנקרא Seek Error Rate, וחזתה שהדיסק הקשיח יקרוס באוגוסט 2005. אתמול בבוקר היא כבר עדכנה את התאריך לאפריל 2005, ואתמול בערב התאריך עודכן שוב ועכשיו הוא עומד על ה-17 באוקטובר 2004, שזה עוד יומיים. הפאניקה גרמה לי להוריד תוכנה אחרת שצופה גם היא שהדיסק ימות באוקטובר 2004 (היא לא ספציפית עד כדי יום מסוים). מנסיוני בעבר אני יודע שה-S.M.A.R.T לא חכם כמו שהוא נשמע, ולא תמיד מדווח נכון... אבל עדיין, ההתראות האלה מפחידות אותי... יש למישהו נסיון עם מקרה דומה? אגב, התוכנה נקראת SIGuardian, והדיסק הוא ה-80GBSE של WD.
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11079&PageId=22 עוד כמה FW ויהיה מושלם (צריך ביטסטינג ו FW ל DLX4 למרות של LG יש את סדר העדיפויות שלהם). The big advantage of this drive is its writing quality. Outstanding writing quality was reported with Verbatim 4X +R media, and excellent writing quality with Verbatim 16X +R media. The drive also supports Double Layer recording at 2.4X. Although the competitions offers higher writing speeds, quality scans indicated very good performance. As already stated in this review, LG prefers to improve quality, even if the supported writing speed is reduced. The price of this drive is considerably low, making…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ב 2006 צופים גידול נוסף. לא מפליא כלל. U&S claimed that DVD-Ram currently maintains a 55 per cent share of the DVD recorder deck market in the US, Japan and western Europe, holding roughly twice the share of the next most popular format. "DVD-Ram recorders continue to outstrip other formats in sales," said David Millar, principal consultant at U&S, in a statement. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11080
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
HD 80 HD 120 כונן DVD צורב DVD צורב CD-RW אני מדבר מבחינת IDE MASTER ו- SLAVE.
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
TDK טוענים שעלות הייצור של מדיה לבלו ריי תהיה רק כ 10% יותר יקרה מעלות ייצור המדיות הרגילות. סבבה http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11031
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש ברשותי כבר כשלוש שנים צורב של פיליפס PCRW1208 (משהו כזה...) והיום שאני בא לצרוב כמה שירים לאוטו אני מגלה שהוא מביא שגיאות... קודם כל ה BUFFER מתמלא רק עד 66% ואז ב 3% צריבה הוא מביא שגיאה ב NERO ומוציא את הדיסק כשהוא עדין לא התחיל לצרוב והדיסק טוב. באלכוהול הוא מגיע ל 64% וגם מפסיק ואז מוציא דיסק וכותב שגיאה... דרך וינדוס XP יש להגיד הצלחתי לצרוב כ 10 קבצי מוזיקה... הדיסקים שבהם אני משתמש הם של PRINCO ... האם אלו הסימנים של צורב מת? האם כדאי לי מחר לגשת לקנות חדש? תודה מראש. *** יש לי שאלה, איך לדעתכם צורב של ASUS 52X32X52 ??? האם הוא באותו רמה של לייטאון והאם הוא צורב איכותי?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בנפח של 80 ג'יגה עד 400 שח? אפשר קצת יותר ... אם יש לכם שאלות מסויימות תשאלו אני יענה בהקדם . תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן הייתי היום בהום סנטר, קניתי כל מיני שטויות וראיתי כמה דברים שאולי יעניינו אותכם... 50 דיסקים של SILVER LINE ב 50 שח. אפשר להוסיף עוד 10 שח לארנק דיסקים שמכיל 52 דיסקים, מעפן אבל עדיין ב 10 שח. בנוסף לזה ראיתי 25 דיסקים DVD-R גם של SILVER LINE במחיר 100 שח! יוצא 4 שח לדיסק... ממש מפתה לצד 6.4 שח של VERBATIM באופיס דיפו. עכשיו הקטע זה שיש לי תלושים שקניתי ב 16% הנחה... אז ה CDR יוצא לי בתכלס 42 שח במקום 50 וה DVD יוצא לי 84 שח במקום 100! למי שרוצה לשאול אותי שאלות, בסוף לא קניתי כי אין לי את התלושים הנכונים, תחילת שבוע הבא יהיו לי את התלושים ואני יוכל לבדוק את הדיסקים ולענות על שאלות אם את מישהו זה מעניין... זהו, רק ליידע אותכם יניב
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי קורא כרטיסים חיצוני ורכזת USB2. על שניהם מצויין מפורשות USB2. ב-Device Manager מופיע USB2, אבל קצב העברת הנתונים לא נראית לי מהירה כמצופה. לדוגמא ניסיתי להעביר קבצים ל-Disk On Key של M-Systems שעובד גם הוא ב-USB2 וקצב העברת הנתונים היה נמוך למדי (לפחות מה שנראה לי). מדידה של קצב העברת הקבצים (לפי המידע המופיע ב-Total Commander) הנה העברה מהמחשב ל-DiskOnKey כ-555 Kb/s. בכיוון השני מה-DiskOnKey אל המחשב הגעתי לכ-950-980 Kb/S. האם זה קצב העברת הנתונים ההגיוני ל-USB2?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, לצורך פלאג שיש לי אני זקוק לכיסת USB כמו שיש בקדימת המחשב אז אני זקוק לאותו דבר רק שהכניסות יהיה לתוך המחשב עצו כלומר החיבור של ה USB יתבצע מתוך המארז (שיהיה צורך לפתוח את המארז על מנת לחבר את ה USB), זה יכול לבוא בצורת כרטיס PCI או כל תצורה אחרת מודה לכם מראש על העזרה. מוטי.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חלק ממכם בטח זוכרים שניסיתי להקליט מקלטת וידאו ל DVD. רציתי לקחת פורמט VCD ולצרוב אותו לדיסק DVD. השתמשתי בכל מיני תוכנות שבסוף לא עזרו לי כתוצאה מההמרה הדפוקה של TMPG. בסוף ניסיתי עם Power Director ונראה כאילו הכל עובד. הקלטתי מקלטת בעזרת כרטיס טלוויזיה לפורמט VCD. אחרי זה הלכתי לתוכנה של TMPG AUTHOR ושם היא המירה לי את קבצי ה VCD ל VOBים של DVD "אמיתי". היה צורך בשינוי של הסאונד מ 44HZ ל 48HZ כמו DVD אמיתי, רציתי להמנע מזה מההתחלה אבל אין אופציה בתוכנה לקבוע את הנתון הזה מראש, בניגוד ל Ulead Video Studio. אין בעיות סנכרון, אין בעיות של תמונה איטית ועוד 1000 תקלות שרק לי קראו בחודש האחרון. נראה כאילו היום זה ה DVD הראשון שהצלחתי ליצור מקלטת וידאו. התוצאה הסופית תהיה אחרי…
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
בזמן האחרון, קבצי RAR שאני מוריד מFTP מסויים מכילים פה ושם CRC ERRORS. בהתחלה לא התייחסתי במיוחד, כי זה קורה. פשוט מחקתי והורדתי מחדש והכל היה בסדר. אבל אחרי בדיקה גיליתי שכשאני מוריד את אותם קבצים להארד דיסק אחר, אין שום שגיאות CRC. מן הסתם הרצתי SCANDISK על ההארד דיסק החשוד והוא לא הראה שום שגיאה... יכול להיות שזה הכל צירוף מקרים אחד גדול, ופשוט הראוטר D LINK 614+ המעפן הזה עושה לי שגיאות... אבל זה נראה לי מוזר האתר הזה תקין בוודאות, כלומר הבעיה היא מהכיוון שלי יש למישהו רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח SATA. אני לא רואה אנדיקציה על פעולת הדיסק בקידמת המארז (הנורית שמהבהבת), אך אני רואה את האינדיקציה של הצורב שלי (הוא מחובר ל- Secondery IDE בתור Master). האם אני יכול לשנות משהו כדי שזה יראה אינדיקציה של הדיסק הקשיח? תודה.
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אוקיי ההבדלים במחירים הם 20-80 שקל זה ממש לא ביג דיל איזה חברה הכי מהירה אמינה וטובה תודה לכם עוד שאלה קטנה: האם כדאי לקנות גם כונן DVD וגם צורב DVD או שזה לא הכרחי.. רציתי לקבל תשובה הגיונית .. לא הבנתי פעם קודמת.. א) האם העינית נהרס בצורב רגיל! תענו לי על זה בבקשה... ב) האם בצורב DVD היא לא נהרסת! תודה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני צריך CD-ROM / DVD-ROM (מה עדיף?) עד 200 אי מאמין שאפשר לחרוג עד 260 גג! שיהיה טוב ואיכותי,עם אחריות כמובן,תודה! (אא וחנות שאפשר ליקנות בא)
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן אנשים , ;D מספר שאלות לחברים : 1. האם למישהו מהחברים בפורום יש נסיון עם צורב DVD X16 של BENQ ה DW1620 . הצורב קיבל ביקורות פנטסטיות באתרים המובילים לדוגמה http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10450 2. יש למישהו מושג למה לא מוכרים אותו בארץ במחיר סביר אלא במחיר מופקע של כ 700 ש"ח בבאג ? ??? תודה מראש לכל העונים .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-