עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, על איזו חברה הייתם ממליצים? ושל איזה נפח? [נועד למישחקים] מה המחירים?ואיפה כדי לקנות?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by ZUMARA1,

אממ איזה חברה עדיף Seagate‎ אוWD כי יש איזה הפרש של 200 ש"ח אני יודע ששתיהם חברות אמינות אבל דעה לא תזיק תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by tamir245,

שלום לכולם. אני צריך עזרה בבחירת דיסק קשיח 3.5 160GB.ממה שדפדפתי בזאפ ומקומות אחרים מצאתי את הWD1600AAJS שמצוייד בSATA2.הייתי מעוניין ללכת על קומבינציית ה - קניית HD פנימי+שילובו במארז שמצוייד בUSB2.ממה שהבנתי ה3.5 צריך מתח חשמלי ולא עוזר לו הUSB2 כמו בדגמי ה2.5,אשמח אם אוכל לשמוע קצת המלצות בעניין על מארזים זולים או האם הבחירה בHD הייתה צריכה להיות אחרת,ואיך אני מתגבר על בעיית המתח חשמלי(פתרון נייד וזמין). תודה.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  4. שלום לכולם. החלטתי להשתדרג ולעבור מהקלטות בוידאו הביתי להקלטות במחשב (אם זה מהטלויזיה, מהוידאו הישן או ממצלמת הוידאו). הבנתי שאחת הבעיות שאני אצטרך להתמודד איתן זו בעיית האכסון הזמני של סרט שהוקלט למחשב לפני צריבתו על DVD. יש לציין שאינני מתכוון לשמור סרטים על הדיסק הקשיח. כל מה שמוקלט לדיסק הקשיח ייצרב מיד וימחק - מה שאומר שאני אצטרך מקום שווה ערך לסרט יחיד באורך 2-4 שעות מקסימום שבמקסימום. פרטים רלוונטים על המחשב שלי: מעבד AMD Athlon XP 2800 זיכרון DDR 512M (שכנראה ישתדרג בקרוב בעוד חצי ג'יגה) דיסק קשיח בנפח 40G במהירות ממוצעת (7200). שאלותיי הן: איזה נפח של דיסק קשיח אני צריך לרכוש בשביל העניין? האם הוא צריך להתחבר למחשב בחיבור מסויים שיגדיל ביצועים, או להשאר עם IDE ר…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, הרכבתי כבר מחשב, אבל רק הדיסקים הקשיחים הם יקרים בצורה חריגה וקשה לי לבחור. אני מחפש דיסק קשיח מכני פנימי שיתן לי ביצועים טובים מאוד, אך במחיר נורמלי (700 זה דיי יקר לי). חשוב לי גם שתהיה אחריות.. אז הנה הדיסקים שביניהם אני מתלבט (המחירים הם של רשת אייבורי שמשם אני קונה את המחשב שלי): 1. Western Digital Caviar Blue WD10EALX 1TB SATA3 / SATA2 מחיר : 495 שקל. 2. Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB SATA3 / SATA2 מחיר: 540 שקל. 3. Samsung SpinPoint F3 HD103SJ 1TB SATA2 מחיר: 595 שקל. 4. Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB SATA3 / SATA2 מחיר: 635 שקל. 5. Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB SATA3 / SATA2 מחיר: 695 שקל. Caviar Blue נראה אטרקטיבי בגלל המחיר ואחריות…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Cyber Angel,

אהלן! אני רוצה להחליף את הדיסק קשיח שלי לאחד עם נפח גדול יותר ושיהיה שקט (ואמין). הבעיה שאני לא ממש מבין בזה והבנתי שיש כל מיני סוגי חיבורים - SATA, SATA2 וכו'... זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ(C מישהו פה יכול להגיד לי באיזה חיבור הלוח אם שלי תומך? איזה חברה היא טובה? למה אני צריך לשים לב לפני שאני קונה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  7. שלום, הכונן הקשיח במחשב הנייד שלי התקלקל ואני מחפש אחד חדש, המחשב הוא של HP, דגם DV6-1450ei, בן 3 בערך. הכונן שהיה מותקן עד עכשיו הוא Segate 250GB 7200RPM. אני מחפש כונן בנפח של 250-500 GB. ראיתי באיביי כל מיני כוננים משומשים שנמכרים במחיר זול יחסית למחירים של כוננים חדשים בארץ, האם למישהו יצא לקנות כונן כזה? המוכרים מתחייבים שהכוננים עובדים ונבדקו.. אשמח לעזרה והכוונה לחברות מומלצות. ד"א, האם ניתן לקנות באיביי כונן חדש ולקבל גם אחריות עליו בארץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות הארד דיסק עד 400 שקל מה שהכי שווה...אני לא מבין בתחום אז אני מבקש עזרה...יש לי את המפרט בצד... בתודה מראש אלון

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  9. יש לי הארדדיסק 80 ג'יגה (Maxtor DiamondMax Plus 9) שמחובר בIDE. ואני צריך עוד זיכרון (הגיוני). חשבתי על הMaxLine III אחרי כמה המלצות שקראתי בפורום, יש עוד מתחרים ברמה שלו? הדיסק החדש הולך לשמש ככונן משני, שעליו יהיו סרטים בעיקר. אני לא חושב שאני צריך 250 ג'יגה אבל בהפרש מחירים בין דיסק 160 ל250 אני מעדיף להשאיר מקום לשידרוג עתידי. יש לי לוח אם Intel D865GBF (לצערי), שבו יש תמיכה לשני IDE ושני SATA. יושבים אצלי כבר צורב וDVD (על אותו כבל IDE לדעתי). אני לא בדיוק סגור מה מערך RAID עושה, ולא מצאתי בחיפוש, ולכן אני לא יודע אם: הוא מתאים לי? איך עושים אותו? האם הMaxLine III יתאים לי?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  10. יש לי כרגע 40g 7200rpm של wd ועוד 40G אותו דבר של סייגיט. אני מקבל ביום ראשון wd 80g ותהיתי עם כדאי לי להשתמש בו להתקנת מערכות ההפעלה\משחקים או שמה כדאי לי לחסוך לעצמי את הטרחה ולהשתמש בו לאיחסון ( מוזיקה , סרטים וכו... ) ? . עם אני אשתמש בו למערכת\הפעלה משחקים , כיצד לחלק אותו ? אני מתכוון להשים winxp ו win98 ומשחקים ( בכונן אחר , למקרה שאני אצטרך לפרמט שיהיה לי גיבוי לsave games ) .

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by stak68,

אני צריך המלצות. אני רוצה לקנות כונן נייד חיצוני, יש למחשב הניד שלי חיבור FireWire וגם eSata הכונן מיועד לאחסון סרטים HD, לכן חשוב הגודל והמהירות (הכי פחות 1TB בעדיפות ל1.5 או 2) קניתי עכשיו Western Digital My Passport Essential SE 1TB USB 2.0 אבל הוא לממש מהיר המחיר עד 1000 או אפילו 1100 אבל לא יותר ברור שניידות חשוב אבל לא חובה אם אין אחד כזה תודה!!!

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. הזמנתי לפני כמה ימים כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB ST1000DM003 וכונן - Intel SSD 120G Sandforce התקשרו מהחנות ואמרו שהכונן "מיושן" ולכן הוא לא במלאי יותר. כששאלתי על ה M4, הם ענו שגם הוא מיושן. בנתיים ביטלתי את ההזמנה, ואמרתי להם שאני יברר. האם תוכלו להמליץ לי על חבילה שתכלול כונן SSD עדכני (120GB) וכונן איכסון 1TB אמינים, כשביחד לא יעברו את ה 1000 ש"ח ? הכונן הגדול ישמש לאכסון קבצים גדולים (סרטים, שירים, משחקים, תוכנות) . כונן ה SSD ישמש להתקנות של המערכת ולמשחקים. לוח האם שלי בעל חיבור SATA. (לא SATA2 או SATA3)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yirmi_opp,

יש ברשותי כרגע כונן 40 ג"ב של ווסטרן ואני מאוד מרוצה ממנו, רק בעיה אחת - הוא מלא עד אפס מקום. אני רוצה לקנות כונן חדש, חשבתי על כונן של ווסטרן דיגיטל 120 ג"ב, האם יש המלצות מסויימות? הבנתי שכדאי לקחת את הגרסא עם 8 מ"ב באפר, האם מדובר בגרסא הזאת? http://gamapc.co.il/product_info.php?cPath=33_57&products_id=70 אני משתמש במחשב פנטיום 3, האם כדאי להשקיע בכונן בעל חיבור טורי כדי שיהיה מתאים גם למחשבים הבאים שיהיו ברשותי? האם כונן כזה יעבוד על המחשב שיש ברשותי כרגע? בסה"כ התקציב שלי הוא בסביבות 500 ש"ח, עם חריגה קטנה למעלה... מה הם המלצותיכן?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by crabrocket,

התקציב שלי הוא עד 200ש"ח רציתי המלצה לצרוב שיעבוד מצויין הרבה זמן ולא ידפוק דיסקים: מה אתם אומרים על אלו: DVD LG RW GSA-4167B http://www.cnm.co.il/Product.asp?productid=198 DVD±RW X16 LG GSA-H10A http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=DVDRWH10A&Cat2Cat1ID=16&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he איזה מהם עדיף? ובכלל אם יש לכם המלצות לצורבים אחרים טובים יותר. בתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by DL,

אני מחפש צורב DVD אבל אין לי מושג מה זה כל ה R+ וה R- וכו' , מישהו יכול אולי להסביר לי, או לקשר אותי למדירך שיגיד לי מה הם אומרים? בעיקרון הצורב הוא רק בשביל לצרוב סרטים ל Pioneer 383 ואולי גם קצת ל PS2, איזה אפשרות חשוב שתהיה לי?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  16. אני צריך את עזרתכם בבחירת צורב DVD, כונן קשיח ומארז. המועמדים לצורב DVD: ASUS DRW1608P LG GSA-4165B DVDRW המועמדים לכונן קשיח: Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Maxtor 160GB SATA 150 NCQ 8MB 7200 RPM אני אשמח לשמוע ביקורות על המוצרים הנ"ל ועל מוצרים אלטרנטיביים. אני גם מחפש המלצה על מארז איכותי עם ספק של 400W במחיר סביר.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  17. Started by root3:16,

אני רוצה לקנות צורב די וי די ואין לי מושג איזה אחד לקנות.. אני מעדיף לקנות מksp, ואני מעדיף שיהיה עם dvd ram אבל אם אין אז זה לא כזה משנה.. חשבתי בהתחלה לקנות LG אבל אז ראיתי שפה ממליצים על ה-nec.. תודה מראש לכל מי שיעזור

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by jackass,

SONY 48*24*48 +SOFT או LG 48*24*48 BULK? שניהם בערך אותו מחיר EPO 48*12 זה טוב? הוא הכי זול וה MSI עוד כמה עשרות... שווה ?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אני צריך דיסק הם נתונים הוא SATA III עם Buffer 64MB 6.0 GB/s גודל 1TB פנימי תקציב עד 700 שח שהיה שקט תודדה מראש אני צריך ארדיסק מהיר עם ביצועים טובים בשביל משחקים עלי כדי לי לשים ארדסק SSD ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום כעת יש לי במחשב הקרד דיסק של סמסונג מסוג סאטה 2 בנפח 160 גיגה. אני מעונין להוסיף עוד הרדיסק. האם להוסיף 160,250,320? ואלו מבין הדגמים לבחור?(אני מחפש איכות ועבודה טובה ) 160 גיגה: 1, דיסק קשיח מבית Western Digital דגם WD1600JS נפח 160GB 2,דיסק קשיח מבית Western Digitalדגם WD1600AAJS 160GB 3, דיסק קשיח מבית Hitachi/IBM דגם Deskstar 7K160 נפח 160GB 4, דיסק קשיח מבית Western Digital דגם WD1600AAJB נפח 160GB 250 גיגה: 1, כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3250410AS נפח 250GB 2, כונן קשיח Western Digital נפח 250GB דגם WD2500AAKS 320 גיגה: 1, כונן קשיח מבית Western Digital דגם WD3200AAKS 320GB 2, כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3320613AS נפח 320GB תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. יש לי כונן DVD של Toshiba במחשב. וצרבתי דיסקים של Silver line(dvd-r. בצורב nec 3500 אצל חבר. והכונן שלי שיהה פעם אחת את הדיסק והיה אפשר להישתמש בה, ואחר כך הוצאתי ומאז כשאני מכניס הנורא נידלקת שניכנס דיסק, אבל המחשב כותן לי שאין דיסק בכונן. (יש לי 6 דיסקים שצרבתי אצלו והוא עכשיו לא מזהה אף אחד מהם) תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. הייתי רוצה ליצור קובץ image של קבצי האתחול של המערכת ושל תוכנות ודרייברים. אני יודע שאני צריך לעלות עם תוכנת ghost השאלה שלי איך קודם כול אני יוצר דיסק של התוכנה כדי שיעלה כ boot ? באיזה שלב שאני מתקין את התוכנה הוא מבקש ממני להכניס דיסק ולעשות אותו כ boot? ומה החלון שהוא פותח לי אחרי ההתקנה ומבקש אקטיבציה ? בקיצור אני יודה לכול מי שיעזור לי וידריך אותי בקשר לכול מה שקשור לimage ולתוכנת ghost? תודה רבה לכול העוזרים!!!!!!!!!!!!!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אוקי אני פשוט לא מצליח לברר כמה זכרון מטמון יש לי בדיסק קשיח. הדיסק הוא של WD 200GB SATA 2 הדגם המלא: wdc wd2000js-00mhb0 אודה לעוזרים, יום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by unknown man,

קניתי היום הרדיסק חדש מדגם WD2500KS ויש לי בעיה לג'מפר אותו X: אני לא מבין בדיוק איפה זה המאסטר ואיפה זה סלייב (כתוב למטה SSC PM2 OPT1 OPT2 או משהו כזה) כרגע יש לי ג'מפר אחד מההרדיסק מהמחשב הישן (לא היה לי ג'מפר על ה WD1600JS ולא קיבלתי עם ה WD2500KS) - אפשר להשתמש באחד או שצריך שניים? וכן, חיפשתי בפורום אבל לא ממש מצאתי משהו שעזר לי תודה

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by nore0,

הווינדוס מותקן לי על ה-250GB SATA איך צריך לג'מפר את 2 ה-80 שיתפקדו כמשניים?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים