אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם עשיתי דיפראג למאסטר בוט שלי הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 120 גיגה דרך התוכנה דיסקקיפר הוא אומנם מצליח לעשות דיפראג אבל טוען כי THE MFT USAGE WAS CURRENTLY 94%OF THE TOTAL MFT SIZE WiTCH INDICATES IT IS LIKELY THE MFT WILL BECOME BRAGMANTED מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה האם הבעיה היא בהארד דיסק שדרך אגב פועל תקין לחלוטין והמקום הפנוי במחיצה עומד על 15 גיגה פנויים מ 40 הקיימים דרך אגב מדובר ב C:
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מה צורב הדיוידי הטוב ביותר שאני יכול לקנות בארה''ב, עד 1000-1500 ש''ח? אני אשתמש בו להכל, ואני צריך כונן אחד כי מקום חשוב לי. אני רוצה שיקרא ויכתוב CD-Rom ו- DVD, שיהיה מהיר ושיתמוך בכל הטכנולוגיות החדשות (DualLayer וכו'). והוא צריך להיות בצבע שחור, וגם אם הוא יהיה שקט (ואם לא שקט אז לא רועש כמו ה- Liteon's) זה יהיה נחמד מאוד. אה, ומה זה Blueray, ואפשר למצוא כבר כוננים שתומכים בזה? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הי מה הדרך הקצרה והיעילה להוסיף כונן קשיח כך שיזוהה גם בחלונות 2000 (הוא מזוהה יפה במנהל התקנים) האם יש דרך אחרת מלבד חיבורו כמסטר ביצוע fdisk ופירמוט ולהחזירו למצב slave ? תודה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מה רשום עליו ... אני יודע שצורב זה cd rw ואני יודע שה נגן dvd למחשב רגיל זה dvd cd אבל אך צורב dvd נראה ומה כתוב עליו
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
קניתי דיסק נוסף של WD, בנפח 200GB, לא חדש, יד שניה, אבל ממישהו שעבד איתו חודש (בדוק). משום מה הוא עושה רעש ,קצת מוזר, אבל לי אישית הוא מציק. זה מעיין "שריקה", של "תדר גבוהה" ("תתתיייייייייייייייייייי...") יש לי 4 דיסקים קשיחים בנפחים דומים של אותה חברה,ואף אחד לא עושה רעש כזה. הדבר דיי מציק לי, אבל אני מפחד יותר שזה משהו שיכול לפגוע במידע (מידע חשוב,אני עורך וידאו, ואני שם סרטי וידאו גדולים של חתונות). מישהו מכיר את התופעה? מסוכן? מה המדיניות של ההחלפה? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שכונני sata שונים בחיבור מחיבור IDE, איך אני יודע אם יש לי חיבור כזה במחשב או אם לוח האם שלי תומך בזה ?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
קניתי עכשיו 50 דיסקים ב 60 שקל של סילבר ליין עם אריזה בצבע אדום כזאת היו לי כבר דיסקים כאלה והצלחתי לצרוב עליהם אבל האם הם פירמה טובה? כי 60 שקל זה זול למדי בשביל 50 דיסקים
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כלומר האם זהו צורב איכותי לדיסקים רגילים בנוסף לזה שהוא צורב DVD
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מפאת חוסר מקום, אני מחליף בקרוב את הדיסק שלי במשהו יותר גדול. מישהו מכיר דרך פשוטה להעביר את כל התוכן לדיסק השני כדי שהכל יעבוד ממנו? (ואני לא מדבר על העתק&הדבק )
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
ה- HD של המחשב שלי התפגר. אני גם ככה צריך לקנות מחשב חדש אבל החלטתי לחכות חודש חודשיים (בשביל יציאת nF4 ו- PCIE). בינתיים אני רוצה לקנות HD חדש בשביל המחשב הנוכחי, אבל העניין הוא שאני גם רוצה להעביר אותו לחדש בעוד חודשיים. השאלה שלי: 1. אם אני קונה SATA עכשיו האם הוא בהכרח יתאים למחשב הישן (P3 בן 3 וחצי שנים) או שזה תלוי לוח אם וכו'. 2. אני רוצה לקנות 80Gb עכשיו ו- 80 נוספים למחשב החדש ולחבר אותם בחיבור RAID כך שאני אקבל 160 סה"כ. הבנתי שזה עדיף על HD בודד של 160Gb. נכון\ לא נכון? כדאי\ לא? ועד כמה גדולה העלות של שני HD של 80Gb על פני 160 בודד? יכול להיות שעדיף לי לקנות HD קטן וזול רק לגרור את החודשיים הבאים עד שאקנה מחשב חדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכם חברים בניתי מחשב אחרי שהתחלתי את הארדיסק ועשיתי לו fdisk ועברתי תשלב הראשון של ההתקנת וואינדאוס בדוס אז אני אמור לקבל אחרי ריסטר אוטומטי אחרי השלב הראשון המשך התקנה ומשום מה אני לא מקבל השאלה שלי אם זה קשור איך שהו שב sata זה שיתה אחרת או לא קשור בכלל ? וזה לא עובד למרות שאני סידרתי בעדיפויות ביוס שהארדיסק יהיה ראשון בתודה מראש כפיר
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הHD החדש שלי - WD 80 GB * MB BUFFER. חיברתי ועשיתי אותו סלייב. עכשיו שנכנסתי לWIמ בפעם הראשונה הוא אמר לי שיש חומרה חדשה, אבל הוא לא הוסיף לי אותה במחשב שלי. שאני הולך להוספת חומרה חדשה, אני בוחר את הHD, אב אז הוא אומר לי שהוא מותקן במחשב. בDEVICE MANAGER, בקטגוריה של הHD, אני נכנס לאפשרויות של הHD, וגם שם רשום לי שהוא עובד טוב. מה לעשות???
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Pioneer A05 אך בזמן האחרון (כבר הרבה זמן) הוא עושה הרבה בעיות בצריבות ולא מצליח לצרוב הרבה פעמים. יכול להיות שהצורב הלך ? מצורף קובץ לוג של נירו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
http://www.topmarket.co.il/index.php?categoryID=304&offset=8 יש גם RITEK במחיר נחמד!
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
טוב אני מעוניין לקנות צורב כבר בתחילת שבוע הבא ורציתי לדעת מה עדיף.. מבחינת מהירויות ראיתי שהפיונייר עדיף אבל השאלה שלי היא באיזה מין הצורבים האיכות צריבה יותר טובה ואם יש הבדל גדול לטובת אחד מהצורבים? והם אחד מהצורבים תומך ב DVD-RAM? ההבדל של 50 שקל במחיר לא ממש משמעותי מבחינתי אז אל תיחסו לזה חשיבות.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי דיסק קשיח של WD 60G שאם הזמן התמלא כמעט לחלוטין, אז בשעה טובה החלטתי לקנות חדש גדול בהרבה... עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להעתיק את כל הקבצים מהדיסק הישן לדיסק החדש (כולל מערכת ההפעלה וכו..) פשוט הדיסק הישן הולך למחשב אחר... תודה מראש ניר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואני לא יודע איזה ואיזה איכות כל דיסק יש לי צורב נייד LG לא יודע דגם ולא יודע מהירות (צורב של דוד שלי אני מביא אותו אליייייייי לצרוב ) לצרוב מידע מהמחשב MP3 VCD תוכנות וכל מיני דברים
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה100 ג'יגה שלי מרעיש כמו מכונת כביסה... WD .. .2MB 7200 ... מה אפשר לעשות? יש איזה תוכנה? הציעו לי אקוסטיק מנג'ר אבל זה רק לווינדוס 98 .. אין לי אחריות על ההארד דיסק הזה. אולי עוד למישהו יש כונן כזה והוא מרעיש לו?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני לאדעתי לאיפה זה מתאים כי זה שילוב של כמה פורמים אז שמתי פה ולאיפה שזה יגרר שהמנהל יעביר.. סליחה ותודה האם אני יכול להתקין לינוקס או ווינדוס על הH340 שלי? הוא FAT32..... מישהו מהפורום פה (לא זוכר את הניק ניים כי הוא מהאיי סי קיו שלי) חושב שכדאי לנסות הלתקין לינוקס על האיריבר ואז אולי הדרייברים של המצלמה הדיגיטלית יפעלו עליו ויהיה אפשר לחבר את המצלמה אני טוען שאפשר להתקין לינוקס... אבל הוא יפעל רק אם מחברים למחשב כי יש לH340 חומרה חרא..... ולא מספיק טובה בשביל להציג משהו בכלל וגם אם הדרייברים יותקנו (מה שלא נראה לי כי אין דרייברים ללינוקס) הם לא יפעלו מעצמם.... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
סליחה על השאלה המטרידה. http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=round
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות בעוד כמה שבועות צורב DVD, ההתלבטות שלי היא בין NEC 3500 לבין פיוניר A08 עברתי פה על כל התרדים ועדיין לא הבנתי מי עדיף כרגע מבלי להתייחס למחיר, והאם יש לפיוניר איזה שהם באגים שגורמים לחנויות מסוימות להמליץ לא לקנות אותם לי יש ניסיון טוב מאוד עם פיוניר A07 - צורב ממש מעולה, האם ה NEC יעשה את אותה עבודה איכותית? או שאין כמו הפיוניר. דבר נוסף הוא אני מקבל מחיר טוב מאוד על מדיות של סילבר ליין והייתי רוצה לדעת מנסיון של אנישים אחרים האם יש לאחד הצורבים האלה בעיות עם המדיות האלה, ומהי המלצתכם האישית פיוניר או NEC מבלי להתייחס לעלות. בברכה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-