עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by LazyCat,

יש ברשותי 4 תוכנות לניטור ה- S.M.A.R.T כל אחת נותנת מידע שונה לעיתים סותר, האם המידע הזה בבסיסו אמין ? האם יתכן וזו בעיה בקריאת הנתונים בתוכנות השונות ? התוכנות הן - 1. HD Tune Pro2. Hard Disk Sentinel 3. Hard Drive Inspector 4. HDD Life

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by bazuka99,

שלום לכולם! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהוסיף SSD, ככונן ראשי - למערכת הפעלה (64 ביט) ולשאר התוכנות בהן אני עושה שימוש. סה"כ כל התוכנות המותקנות שיש לי מגיע בערך ל-70 גיגה. בנוסף במערכת עתידים להיות כ-HDD 2ים נוספים: 1. WD CAVIAR BLACK - טרה 1, לעבודה שוטפת ומשחקים. 2. WD CAVIAR BLACK - טרה1, להורדות. מס' שאלות: 1. מה גודל ה-SSD שנכון לקנות, 128 או 256 גיגה? 2. האם יש הצעות ייעול ? 3. יש לי לוח אם :ASUS P5Q DELUXE, בעל SATA 2 . (http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q_Deluxe/#specifications) הבנתי שלא כל SSD עם SATA 3 יתאים ללוח זה. אין הרבה פירוט בנושא, הבנתי שאנשים מתקשים לשים SSDים של OCZ ,כמו כן גם MACH XTREME (שבעצם מייצרת ל-OCZ). ההסבר הוא ש…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  3. Started by epichorus,

שלום , רציתי לדעת האם ניתן להשוות בין מהירות של CD לעומת DVD. כלומר האם CD במהירות x4 שווה ערך במהירותו לDVD x4 . אני מניח שלא , לכן אשמח לדעת מהו יחס ההמרה תודה.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by tttrrr888,

קירור לארד דיסקים שווה משהו ? באם כן איזה ?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by nir2711,

ככה שלום לכולם יש לי בעיה אם הצורב הבעיה היא כזאת שבחלונות אין לי צורב אבל בביוס של המחשב יש לי גם שהמחשב עולה הוא מגיב אבל הוא לא מופיע החיבורים נכונים .

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  6. היי יש לי במחשב שני הארדיסקים של SEAGATE אחד של 40 ג'יגה ואחד של 80 ג'יגה. הדגמים שלהם : ST340016A ו ST380021A אתמול המחשב שלי התחיל לעשות רעשים ממש ממש חזקים אחרי שנגעתי בו קצת עם הרגל (המחשב נמצא על הרצפה ונתתי לו בטעות מכה.. לא איזה משהו חזק) פעמיים הוא הרעיש אחרי שנגעתי בו עם הרגל .. כיביתי את המחשב, הדלקתי, והרעש נעלם. הרעש שהוא עושה ממש ממש חזק, והוא רצוף.. כלומר מרעיש כל הזמן עד בלי הפסקה עד שסוגרים את המחשב.. כשמפעילים מחדש הרעש נעלם.. לפני כ 10 דקות הרעש הזה התחיל שוב מעצמו בלי שנגעתי במחשב, כיביתי את המחשב, הדלקתי, ושוב אין רעש... פתחתי את המחשב כשהיה הרעש והוא לא בא לצערי מאף מאוורר אלא כנראה מההארד דיסק.... עד כמה שהצלחתי להבחין (שני ההארד דיסקים דיי קרובים) …

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by SugarFreeBoy,

יש לי ה.ד וכונן DVDRW בממשק IDE. הCMOS מתעקש לזהות את הDVD כMASTER ואת הה.ד כSLAVE. יש מניעה/ירידה בביצועים בעקבות הקונפיגורציה או שאין סיבה לא להשאיר? ת'נקס, אביתר.

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by yuvalrubi,

לחברים שלום. אני מנסה להתקין דיסק SATA ב MB של ASUS P4S800D ( גם 500GB וגם 80GB - התוצאה זהה ). ה BIOS מזהה אותו כשהמחשב עולה , אפילו עם תוכנת ACRONIS אני מצליח לדבר עם הדיסק. הבעייה מתחילה כאשר אני מנסה להתקין WINDOWS , אני מקבל הודעה שאין דיסק .... יש רעיון ? תודה יובל.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  9. משעשע ביותר http://www.hitachigst.com/hdd/research/recording_head/pr/PerpendicularAnimation.html

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  10. קניתי דיסקים לצריבה של Verbatim מסוג DVD +R המיוצרים בטייואן. צרבתי על אחד מהם קובץ של 4.5 גיגהבייט. הצריבה לקחה בערך 5 וחצי דקות, הרצתי בדיקה לאחר הצריבה, והבדיקה יצאה תקינה. כאשר באתי להעתיק את מה שצרבתי, חזרה להרד-דיסק, זה לקח 57 דקות. האם זה סביר שמהירות הקריאה כ"כ איטית ביחס למהירות הצריבה ?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  11. http://www.officedepot.co.il/(kqiyou552z0snyymxp3etc3r)/catalogSku.aspx?id=607564 או,את אלו? http://www.officedepot.co.il/(kqiyou552z0snyymxp3etc3r)/catalogSku.aspx?id=607556 ובכלל מה ההבדל בין DVD-R PLUS ל DVD-R MINUS?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  12. Started by aaviran,

בגיליון האחרון של SMB PLUS [מין עיתון מחשבים שאבי מנוי עליו] הייתה ביקורת על HD חיצוני של TrekStor בעל חיבורים לטלוויזיה [חיבורים כמו שיש ל-DVD] תהיתי אם ידוע למישהו על עוד דגמים דומים לזה, אשר מתחברים ישירות לטלוויזיה ומסוגלים להציג סרטים, להשמיע מוזיקה ולהראות תמונות. חיבור אלחוטי לרשת יהיה תוספת מבורכת... יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  13. אני זקוק לדיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי, העברת נתונים, ויותר מאוחר עם רדיו דיסק מתאים הדיסק הקשיח יהיה גם מקור המוזיקה ברכב.. התקציב הוא בסביבות 400 שח ו60GB יספקו אותי בהחלט.. אני צריך משו נייד קטן אמין וללא צורך בכוח חיצוני, רק יציאת USB... חשבתי על הדיסק הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490049 הוא נראה קטן טוב וגם אלגנטי... מה אתם אומרים עליו? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by KF,

היי חברים... התקנתי עכשיו את הצורב DVD החדש שלי... ועכשיו אני רואה שאין לי שום כוננים במחשב שלי... כלומר אין את הסידי רום ואין את הצורב DVD .... איך אני מגדיר אותם מחדש ? תודה לכל העוזרים....

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  15. שואל לחבר, מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט ,מעבד Q6600 4 GB זכרון של KINGSTONE הוא מעוניין להגביר ביצועי ע"י השמת שני כוננים ב RAID 0 שישמשו למערכת הפעלה בלבד,דגש על ביצועים ! **אין אילוץ לגודל הדיסק**

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  16. שלום. יש לי שתי שאלות בנושאים שונים, וחלטתי לאחד אותן לדיון אחד. אז הנה: 1. המחשב שלי סובל מהתרסקויות מערכת (אתחול) בזמן האחרון. ממה שאני זוכר, כל פעם שהמחשב התרסק, היה כשהצורב עבד ( בצריבה או בניגון של דיסק). יכול להיות שהבעיה של המערכת היא באמת בצורב, או שהתקלה היא בכלל ברכיב אחר? 2. אני חושב לקנות דיסק קשיח חיצוני. עברתי על הסטיקי של ה-FAQ והמידע שם לא ענה לי על שאלה פשוטה. אם אני קונה דיסק קשיח חיצוני עם חיבור USB, האם מהירות העברת המידע מספיקה להצגת סרטים ושמיעת מוסיקה? תודה נמרוד

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by mystikal,

אהלן . יש לי נק 3500 ומה שקורה זה כשאני צורב איתו משהו , לא חשוב אם זה דיוידי או סידי הוא ממש מאיט לי את כל המערכת עד כדי שאני לא יכול להזיז את העכבר והמעבד עובד על 100% בצריבה הראשונה שלי הוא לא עשה לי את זה , רק מהצריבה השניה והלאה... אולי מישהו יכול להגיד מה יכולה להיות הבעיה ? להגיד לי איך להגדיר אותו אם הוא לא מוגדר טוב וגם אולי הפירמור לא הותקן נכון ? זאת יכולה להיות הבעיה? כי עשיתי לו פלאש וזה לא עזר תודה !!!

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  18. היי קניתי דיסק קשיח של מקסטור בגודל של 200GB ופירמטתי אותו ועשיתי מחיצות בעזרת תוכנת MAXBLAST וקיבלתי את הגודל הרצוי אבל ב WINDOWS יש לי רק 190GB. האם זה איבוד סביר? ועוד בעיה היא שרציתי להגדיל מחיצה שיש בה כבר נתונים וניסיתי עם PARTITION MAGIC. אבל התוכנה לא נתנה לי לעשות את זה בטענה ש "THE PARTITION IS BAD".

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by w7_znay,

יש לי בעיה שכול פעם שאני מכניס דיסק שיש בו אוטופליי (לדוגמא דיסק מקורי של משחק) המחשב עושה ריסט ואז הוא אפילו לא מספיק להגיע ל-LOADING של הווינדוס יש עוד ריסט וככה זה נימשך כול עוד אני לא מוציא את הדיסק . וכשאני מכניס דיסק שאין בוא אוטופליי (לדגוגמא דיסק צרוב של מוזיקה ) הכול פועל חלק וגם כשאני מנסה ליצרוב משהו באמצע הצריבה יש ריסט . הכונן שלי הוא : HL-DT-ST-CD-RW GCE 8526B בבקשה תעזרו לי זה דחוף תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  20. Started by asher_pa,

אני תלבט בין שני סוגי צורבי DVD LG 4163B או NEC 3520A מה עדיף מבינהם?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by ziggystardust,

היי חבר טוב שלי עומד לקנות מחשב חדש,ואני עוזר לו לבחור את המפרט הכי טוב בתקציב הלוח אם שבחרנו הוא כנראה ConRoeXFire asrock ואלו הם החיבורים שיש לו לכוננים קשיחים: 4 x Serial ATAII 3.0 Gb/s connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 10, RAID 5 and Intel® Matrix Storage), NCQ, AHCI and "Hot Plug" functions - 2 x eSerial ATAII 3.0 Gb/s connectors (shared with 2 SATAII ports), support "Hot Plug" function - 1 x ATA100 IDE connector (supports 2 x IDE devices) השאלה היא איזה חיבור אני צריך בהארדיסק שאני הולך לקנות האם הארדיסק יעבוד כאשר כבל SATA רגיל יחובר לקונקטור של SATA2 ? התקציב הוא סביב 350+- והנפח 100 ג'יגה לפות עשיתי קצת סלט ,אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון כי אני ל…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by unknown man,

קניתי היום הרדיסק חדש מדגם WD2500KS ויש לי בעיה לג'מפר אותו X: אני לא מבין בדיוק איפה זה המאסטר ואיפה זה סלייב (כתוב למטה SSC PM2 OPT1 OPT2 או משהו כזה) כרגע יש לי ג'מפר אחד מההרדיסק מהמחשב הישן (לא היה לי ג'מפר על ה WD1600JS ולא קיבלתי עם ה WD2500KS) - אפשר להשתמש באחד או שצריך שניים? וכן, חיפשתי בפורום אבל לא ממש מצאתי משהו שעזר לי תודה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by As-21,

רציתי לקנות DOK מהיר מאוד להרצת תוכנות PORTABLE בלבד אז מספיק לי 1GB איחסון. תקציב עד 200 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. Started by guy_intel,

מכיוון שאני רוכש ב-TMS האופציות מוגבלות לשתי אלה בלבד: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black על מה כדאי ללכת ?

25. מתי צפויה ירידת מחירים של הדיסקים של 8 וחצי ג'יגה למחיר נורמלי?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים