עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Dark Respect,

WD 80 JB הפסיק לעבוד ביום בהיר אחד כשהמחשב נדפק מאיזה וירוס האחריות פגה (3 שנים) 80 גיגה יכולים לעזור לי עכשיו מאד מאד אז אם יש משהו שאתם יודעים שאפשר לעשות אנא עזרו תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by danielzy,

יש לי שני דיסקים קשיחים... אחד WD500AAKS במחשב ועוד אחד כזה חדש בחדר אני מתקין VISTA 64 ואני צריך עזרה, צעד אחר צעד, מה עושים ואיך עושים. תודה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by Meir787,

מהם ההבדלים בין כוננן קשיח בגודל 2.5 אינץ' לבין כוננן בגודל אחר (אם יש הבדלים, ותעשו לי טובה.... בלי הבדלי גודל )?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by rubin 37,

שלום, תודה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by benor,

קניתי לפני כמה ימים, הרדיסק חדש. האם הביצועים שלו סבירים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  6. במיוחד ל hriders

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  7. קניתי הארדיסק חדש 500 גיגה מסוג Se3500320as של SEAGATE ובדקתי אותו בתוכנה HDDlife Pro - version 2.9.109 התוצאות היו מאכזבות ואני לא מבין למה : health status: oK! 58% performance : EXCELLENT גם רק 58%. ******************************** לעומת זאת בהארדיסקים הישנים שלי שיש לי אותם כבר שנה ורבע של חברת wd ווסטון דיגיטל 160 גיגה כל אחד. הנתונים הרבה יותר טובים : health status: oK! 88% performance : EXCELLENT 100%. אני מבקש שאם מישהו מבין בזה, בבקשה שיעזור לי להבין יש לי בעיה בהארדיסק?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  8. מה הדיסקים האיכותיים ביותר לצריבת דיוידי כיום? בנוסף רצתית לדעת האם עם הדיסקים האלה אוכל לצרוב על מהירות 16 לדוגמא ועדיין שהדיסק יהיה קריא (צריבת סרט לדוגמא)? תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם אפשר להשיג את ההארדיסק הזה Sandisk Extreme ביותר זול ממה שהוא נמכר בארץ ?

10. בשביל משתמש שרוצה ביצועים תמורת מחיר נמוך מה כדאי לקחת? 2 של ST3500418AS בRAID0 או 1 של HD103SJ? 2 כוננים של 500GB יוצא 470 ש''ח ו-1TB יוצא 420.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  11. Started by lipa,

http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/dvd-discs.html

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  12. כותרת מפרט מלא בצד הדיסק הוא 750GB של סיגייט מדגם ברקודה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by Conroe,

אני מתכוון לקנות את ה ASUS P5N-E SLI. תוודאו בבקשה שהצורב מתאים ללוח ושלא יעלה מעל 200 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by brighi,

בעיקרון הגודל לא כזה חשוב לי - אני צריך משהו בסביבות ה250. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח. ראיתי את זה בEBAY: http://cgi.ebay.com/Fujitsu-SaveSmart-2-5-External-HDD-500GB-USB3-0-/130543980464?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e65070fb0 מה שגורם לי ללכת עליו זה הUSB 3.0, אבל אני חושש מהחברה הלא מוכרת. אשמח לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  15. לhp יש לייט סקריב האם מישו יכול להמליץ על אחד מהם? הhp עולה 280 והlg עולה 200 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  16. Started by Boomer,

מה השיטה הטובה ביותר להעביר את כל המידע מהארדיסק קיים להארדיסק חדש? בעזרת איזה תוכנה...?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  17. יש ברשותי הארדיסק חיצוני של seagate הדגם הוא st3500320sa מקריאה פה ובפורומים אחרים הבנתי שהדגם הזה נכלל על הדגמים הבעייתים ניסתי ללא הצלחה רבה להבין מה בדיוק עלי לעשות והאם הבעיה שלי היא אותה בעיה מדוברת, שכן אצלי המחשב כלל לא מזהה שמחובר אליו הארדיסק חיצוני.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by reyrey_200,

שלום אני אני רוצה לחבר HDD 80GB בIDE יש צורך לבר אותו גם לספק כוח ?,או שחיבור הIDE מספק גם חשמל וגם חיבור למחשב ?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by Karos,

במקור הזמנתי 20A1S אבל לא היה להם במלאי אז הציעו לי 20A1P או צורב סאטה מסוג PIONEER 212 צריך את הדעה שלכם. אלה שתי האופציות היחידות, מה כדאי מבינהן? SATA עדיף בצורה משמעותית מ-PATA? פיוניר מזהה DVD-R פשוטים של סילבר-ליין? תודה.

20. אז קניתי מחשב חדש לא מזמן ... I7 וכו'.. זה לא אמור לשנות , עכשיו קניתי את ה HD103UJ של Samsung ופשוט הוא מתחיל העברה מהר מאוד (WIN 7 ) על מהירות של מעל 100 MB\S ממחיצה אחת לשניה ואחרי שניה אחת זה פשוט צונח ל 40 MB\S יש דרך לתקן את זה ? אפילו שירד טיפה אבל ישאר על מהירות ממוצעת של 70 MB \ S ? או שזו בעיה אצלי ? אמרו לי שהוא אמור להיות מהיר ואיני מבין למה הוא יותר איטי מהכונן הישן שלי ... תודה מראש לעוזרים נ.ב האם כדאי להחליף ל HD אחר ? של 1 TB ? מומלץ ? אולי WD Black Caviar?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by Bug,

בתקציב של עד 200 ש"ח...

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  22. http://www.officedepot.co.il/(kqiyou552z0snyymxp3etc3r)/catalogSku.aspx?id=607564 או,את אלו? http://www.officedepot.co.il/(kqiyou552z0snyymxp3etc3r)/catalogSku.aspx?id=607556 ובכלל מה ההבדל בין DVD-R PLUS ל DVD-R MINUS?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  23. Started by ehot,

שלום לכולם יש לי הארדיסק של segate 120gb , IDE המחשב שאליו הארדיסק היה מחובר הרעיש בשבוע האחרון בהתחלה חשבנו שזה כנראה אחד המאווררים, ופשוט כיבינו את המחשב, לתת לו ל"נוח" בסוף השבוע התחלתי לבדוק את המחשב והבנתי שהרעשים נבעו כנראה מהארדיסק כיוון שאחרי שניתקתי אותו המחשב רעש פחות חיברתי שוב את הארדיסק והמחשב לא זיהה אותו אחרי ששיחקתי עם כל האפשרויות של ההרכבה (החלפת כבל IDE, החלפת הצמה של החשמל בזו של ה CD) ושום דבר לא עזר העברתי אותו למחשבים האחרים בבית וגם שם הוא לא זיהה אותו כאשר אני מחבר לו חשמל, בדקתי עם FLUCK את המתח ובכניסה הוא מקבל מתח תקין הבעיה היא שאני לא שומע את הרעשים של המנוע של הארדיסק בכלל שמעתי שאם הבעיה היא במעגל שעל הארדיסק אז אני יכול לקנות ארדיסק זהה ול…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by nirtaz,

אני צריך לעשות RAID 5 האם בקר חיצוני (לא ONBOARD) ייתן ביצועים יותר טובים מONBOAD? אם כן - יש הבדל בין PCI לPCI EXPRESS? אני צריך לעשות RAID ל4 או 5 כונני SATA - וכמובן שיהיה אמין ומהיר יש כאלה בארץ לקנייה ? זה יקר?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by yotamoo,

שלום, בשבוע הקרוב אני מזמין לעצמי צורב DVD, ולאחר התלבטויות כולל שיטוטים פה בפורום החלטתי ללכת על LG GSA-4163B. בזאפ נתנו עליו ביקורות ממש טובות, ומהרבה אנשים בנוסף למחיר הזול שלו. הבעיה שכשחיפשתי עליו חומר פה בפורום ראיתי הרבה אנשים שמתלוננים על בעיות איתו, מה שגורם לי לחשוב פעמיים... בנוסף שמעתי שיכולה להיות לי בעיה איתו\בכלל בגלל שיש לי רק 256 זיכרון פנימי.... בכל אופן אני רוצה לשמוע פה מאנשים שקצת יותר מבינים ממני בקשר לבחירה שלי והכל, ואם אפשר גם להמליץ על חנות להזמין ממנה (אם יש אחת ליד ירושלים) זה יהיה נהדר.... בכל אופן תודה, ובבקשה תענו מהר כי אני חוזר לצבא מחר ורוצה להזמין היום..

• 4 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים