אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
בשביל משתמש שרוצה ביצועים תמורת מחיר נמוך מה כדאי לקחת? 2 של ST3500418AS בRAID0 או 1 של HD103SJ? 2 כוננים של 500GB יוצא 470 ש''ח ו-1TB יוצא 420.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש כמובן עם הרד דיסק SATA חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט באתר אמריקאי שמתמחה במחשבים שקטים הם ממליצים בין היתר על הרד דיסקים של סמסונג האם זה נכון שזה הרד דיסק שקט יותר משאר הכוננים?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק און קי SanDisk Extreme USB3.0 32GB, התקנתי עליו Windows TO GO בעזרת המדריך הזה למרות שהדיסק און קי לא תומך מבחינת מיקרוסופט. השאלה שלי היא כזאת, איזה דיסק און קי 64G USB2.0 מהיר יש שיוכל להריץ Windows TO GO כמו שצריך? תודה, חנן.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
Secure Digital CompactFlash Mini Secure Digital MemoryStick Pro Memory Stick מישהו יכול להסביר לי מה הבדל בין כל אלו הבנתי שחלקם זה לפלאפונים אחרים למצלמות או לשתיהם ,אבל איך זה בדיוק עודב הולך מה ההבדל ומי מה? ומה מומלץ ?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מעוניין להפעיל את התכונה ACOUSTIC MANAGEMENT בכונן WD מדגם WD2500KS. יש תוכנה יעודית לכונניים מחברה זו?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי כן, אני רק רוצה להיות בטוח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי בבית איזה שמונה הארד דיסקים שרופים ורצית לדעת אם יש אולי מקום שאני יכול לשלוח להם את הארד דיסקים והם יתנו לי עליהם כסף???????????????????? או אם אפשר לעשות איתם משהו אחר חוץ מלזרוק אותם??????????????????
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים הארד דיסק במקום הריק של הכונן DVD ? שמעתי שאפשר לעשות איזה קומבינה ולהחזיק אותו עם גומיות גם...
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום נניח יש לי קובץ עכשיו ששוקל 3 גיגה ואני מחלק אותו לכמה 850 מגה , 850 מגה אחד יכול להכנס לי בדיסק של 700 בעזרת overburn ?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שאלה טיפשית אבל עדיין הסתבכתי ואני לא יודע איך.. יש לי את ה-nero startsmart ואני לא מצליח להגיע לחלון הראשון בהסבר של איך לבצע את ה-overburn ב-FAQ? מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום במחשב מותקנים אצלי 4 דיסקים קשיחים, כולם SATA אך של חברות שונות. בניסיון הפעלת המחשב האחרון קיבלתי הודעה זו : DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER הבנתי שיש לי בעיה באחד מהדיסקים, ניתקתי את כולם למעט זה שעליו יושבת מע' ההפעלה, עד שעליתי על הדיסק הבעייתי. ברגע שאני מחבר אותו המערכת מסרבת לעלות, ורושמת לי את ההודעה שרשמתי. ניסיתי להחליף את הכבלים, ואת המיקום, לא עזר. בנוסף, לאחר שאני מנתק את הדיסק ומנסה לעלות את המחשב בלעדיו, הוא רושם לי הודעה אחרת.. BOOTMGR IS MISSING PRESS CTRLּ ALT+DEL TO RESTART ואז אני מנתק דיסק אחר.. של ווסטרן שאני יודע שהוא הבעייתי, והמערכת עולה. פירמטתי את המחשב, והתופעה נשארה. המוזר הוא איך יתכן ששני דיסקים נדפקו יחדיו.. לאחר ש…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מישהו יודע או מכיר מי מוכר ציוד לSAS פה בארץ? הכוונה לא למישהו שיזמין בשבילי מחול אלא שיש לו במלאי אני מחפש מארז לSAS עם מחבר SFF8088 miniSAS או כרטיס LSI SAS3442E-R תודה דן
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
התקנתי צורב DVD חדש, אך הוא לא מופיע ב"המחשב שלי" במנהל ההתקנים נראה לי שמופיע HELP תודה, TUKI
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית Lite-On מתכוננת להשקה של כונן ה-M8Pe, עם ממשק PCI-Express 3.0, בקר NVMe והבטחה לביצועים מרשימים בהחלט אחרי כמה שנים טובות בהחלט בה מוצריה היו מוזכרים לרוב בנשימה אחת יחד עם אלו של סמסונג ו-Crucial, שנת 2015 הייתה שקטה באופן מפתיע עבור Plextor, שהיא מותג האחסון של חברת Lite-On, אשר מגיע מחברת Plextor היפנית הוותיקה. אחרי שהייתה מהראשונות לספק כונן SSD המבוסס על תקן ה-M.2 העדכני (בתקן PCI-Express, במקום SATA מסורתי), הדיווחים העדכניים מספרים ש-Plextor תחשוף בתערוכת CES 2016 את הדור הבא שלה בתחום – כונן ה-M8Pe, אשר יהווה את היורש הרשמי ל-M6e ולכונן ה-M7e שתוכנן אך גם נגנז לפני שהושק מעשית. ה-M7e לא הגיע בסופו של דבר, אבל לא נורא – עכשי…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי USB 2GB אני רוצה להתקין מהמפתח הזה ו לא CD (יותר מהיר פחות בעיות) ושנית האם אפשר לנצל את זה גם ל X86 MEM TEST ?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום כולם, איפה אפשר להשיג מדית LABELFLASH לארץ?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חח מילה או מה שזה, מה זה אומר לדבי הדיסק הקשיח?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איך לאחסן אותם? איך לצרוב אותם? עוד לא קרא לי שנדפק לי דיסק DVD שאיחסנתי בצורה סבירה, אבל אני לא רוצה שיקרה משהו - אז יש עצות?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
נניח שיש לי דיסק אחד קיים עם windows מותקן והכל... ולפתע אני רוצה להוסיף דיסק זהה ולשלב אותם במערך RAID 0 . האם זה אפשרי? (המידע איכשהוא יתחלק פתאום בין הדיסקים?) או שחייבים מהתחלה שיהיו שניים בRAID 0 כי הרי כתיבת המידע מתבצעת על שני הדיסקים בו"ז בחלוקה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום ראיתי שמומלץ LG GSA-H22N אבל בחנות ראיתי LG DVD±RW GSA-H22NB וLG DVD±RW GSA-H22NK האם יש הבדלים בניהם
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
מתי צפויה ירידת מחירים של הדיסקים של 8 וחצי ג'יגה למחיר נורמלי?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, לצורך הרכבת מארז חיצוני בחיבור USB2 אני מחפש כונן קשיח בגודל "3.5 המארז החיצוני הוא זה: ARGOSY HD360U-2 HDD 3.5" USB 2.0 ALUMINIUM 1Y ואפשר לראות אותו כאן: http://lamir.co.il/product.asp?product=10107 דרישות: * באפר של 8MB לפחות * חיבור IDE (ככה זה במארזים חיצוניים) * אמינות מעל לכל. * הכונן ירכש ב"למיר". אני מתלבט בין 2 אלו: Seagate Baracuda http://lamir.co.il/product.asp?product=793 Maxtor Diamondmax http://lamir.co.il/product.asp?product=8231 תקציב: 300-400 ש"ח (סה"כ הוצאה כולל המארז - כ-600 ש"ח) איזה מהם עדיף? האם יש למישהו הצעה אחרת - מוצלחת יותר בתקציב ובדרישות הללו? תודה,
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום יש לי מערך RAID 5 עם 3 HD ואני מעוניין להוסיף את הרביעי. הRAID הוא חומרה דרך לוח של אינטל D975XBX ואני עובד על XP PRO. בכל נסיונותי לא הצלחתי לגרום למערכת ההפעלה או לIntel Matrix Storage Manager לראות את הHD החדש כMEMBER במערך הRAID. האם יש צורך לבטל את הRAID הקיים ולפתוח חדש עם ארבעת הHD ואם כן איך אני לא מאבד את כל המידע שיש לי על הRAID הנוכחי?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
עם שני מגה באפר והשני עם שמונה? או שתיווצר כלשהי התנגשות או משהו? כי יש לי כרגע 160 עם 8 מגה ויש לי מונח עוד 40 עם 2 מגה אז רציתי לדעת האם אני יכול לשלב ביניהם במחשב שלי בלי חשש.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים... אחד WD500AAKS במחשב ועוד אחד כזה חדש בחדר אני מתקין VISTA 64 ואני צריך עזרה, צעד אחר צעד, מה עושים ואיך עושים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-