אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הצורב הוא asus 1608p3s [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום רב יש לי דיסק קשיח maxtor 6L040J2 7200 rpm לוח אם: intel maryville D850MV האם הדיסק שלי הוא מסוג IDE והאם הוא מחובר לבקר הראשי בלוח האם? תודה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש והייתי מעוניין לדעת אם ניתן להעביר HD מהמחשב הנוכחי אל המחשב החדש כולל כל החומר שעליו כרגע. ה HD עליו אני מדבר הוא בגודל 200GB והוא משמש "כמחסן" בלבד, לא מותקן עליו שום דבר אלא הוא רק מאחסן תמונות, סרטים, משחקים (שלא הותקנו עדיין) וכו.. האם אני צריך לעשות משהו מיוחד בהעברתו לחדש או פשוט לתת למערכת לזהות אותו לבד או משהו בסגנון ? כמו כן כרגע אני עובד עם XP והתכנון הוא לרכוש את המחשב החדש עם VISTA, אם זה משנה משהו.. תודה רבה מראש על התגובות, חג שמח לכולם.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום שאלתי היא האם ניתן לשחזר מידע בהארד דיסק פגום מכנית(ז'תומרת המנוע הלך...) זה ממש ממש ממש חשוב כי יש לי עליו מידע שערכו לא ייסולא בפז(תמונות מ-4 שנים האחרונות,4000 שירים,ועוד הרבה הרבה דברים שחשובים לי...) תודה מראש roshos
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הבנתי שיש מהירויות העברה שונות לפי מכפלות או classes (טבלה) אני מחפש microSd Card בגודל 16GB או 32GB מהי המהירות העברה המקסימלית שאני יכול להשיג? והאם זה משפיע על המחיר?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם הזה: http://skypc.co.il/pl_product~1600AAJS~7~0.htm לבין זה: http://skypc.co.il/pl_product~1600AVJS~7~0.htm
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום הורדתי את תוכנה MEMTEST והיא תוכנה לסידקט לעלות כBOOT טוב עכשיו אחרי שהשתמשתי בתוכנה אני מנסה למחוק את תוכן הדיסקט אבל אי אפשר בכלל להכנס לדיסקט והוא מבקש לפרמט את הדיסקט ... אבל שאני מנסה לעשות פורמט לדיסקט הוא כותב לי ככה: זה קורה לי ב3 דיסקטים ככה שהבעיה אינה בדיסקט עצמו!
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היום אני קונה צורב דיוידי של NEC ורציתי לדעת מה היתרונות שלו כאילו מה הוא עושה ואיזה פורמטים הוא צורב ישר לדיוידי שבבית. תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לא מזמן היה לי וירוס במחשב פירמטתי והתקנתי את ווינדוס מחדש על שלושת הכוננים הקשיחים שלי כבר הספקתי לשים מידע חדש יום למחרת אני מפעיל את המחשב ויש רק כונן אחד שני כוננים נעלמו עם המידע שהיה עליהם ניסיתי הכל אבל המחשב פשוט לא מזהה אותם מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש yam2
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם.... האם זה כדאי לקנות מארז חיצוני לכונן ide ואז לעשות אותו חיצוני על בסיס usb??? או שכדאי כבר להשקיע קצת יותר בקניית כונן חיצוני?? מה יותר כדאי במהירויות, מחיר, תמיכה וכו'?? אשמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות צורב DVD אבל אני לא מתכון להוציא עליו הרבה . . . ראיתי ב-ZAP צורבים ב-175, 180 ויותר . . . אבל אמרו לי שיש יותר טובים באותו מחיר או פחות . . . הצורב ישמש בעיקר לצריבות קטנות כמו, תוכנות ואולי סרטים מדי פעם, לא משהו רציני . . . בגלל זה אני לא מעוניין להוציא הרבה. . . יש לכם המלצות על חברות טובות ? צורבים טובים ? לילה טוב.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש למישהו נסיון עם תוכנת RAMDRIVE כל שהיא ל WIN 7 64 BIT - ויכול להמליץ
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין DVD-RW לבין DVD+RW באופיס דיפו יש את שניהם,אבל אני לא יודע מה עדיף.....
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק WD 250GB (דגם WD2500KS). אני מתקין ווינדוס. הבעיה שבשלב שבו אני אמור ליצור PARTITION, ההתקנה כתבה שהוא מזהה שיש לי סה"כ מאה שלושים ומשהו GB, ולא מאתיים ומשהו. ניסיתי כמה פעמים = אותו סיפור. ב-BIOS, לפני ההתקנה, הוא מזהה נכון את הדגם של ההארדדיסק. התקנתי עד הסוף, וכשווינדוס עלה אין שינוי - סה"כ כ-133GB. התקנתי אוורסט, בעמוד הראשי האוורסט מזהה נכון את הדגם של ה-HD, ומציין שם 250GB (כנראה בגלל הדגם) , אבל בעמוד של התקני האחסון הוא אומר שסה"כ יש לי 133GB . מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
SEAGATE BARRACUDA או HITACHI DESKSTAR שניהם: 80G, 7200rpm , 8mb buffer, IDE/ATA 100 תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
לאחר התקנת Hd חדש של 200 ג'י'גה , חבל שלי פרמט את המחשב שלו כדי להתקין את הוינדוז על הHd החדש , הוא חיבר את הhd גMaster לאחר החיבור גילה שהמחשב עולה לאט , כולל ההתחלה וגם ההתקנה . החיבורים נבדקו , הכבל נמצא תקין . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
עומד לרכוש: לוח אם D915GAV אינטל מקורי עם 4 ממשקים עבור SATA דיסק WD 80GB SATA עבור BOOT מערכת Win2000 האם בהתקנה אני זקוק לדרייבר עבור ה SATA או שהמערכת תזהה אותו לבד האם יש צורך להסתבך עם RAID ואיך בוחרים את האופציה בביוס אם אני לא מעוניין ב RAID
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הצורבים הנ"ל? איזה צורב יותר טוב מבינהם (ללא התיחסות ליחס עלות-תועלת)? ומה הצורב הכי משתלם מבין הצורבים באתר הבא בתקציב של כ-200 ש"ח (עם חריגות קטנות)? http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=10&ParentID=0 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקר ide למחשב הישן (פנטיום 3 ) כי הבקר שלו מעביר אותי על דעתי ועל דעת קוני .... יש למחשב הזה שתי בקרים מובנים , את הכונן דיוידי הוא מזהה בלי בעיה אבל את ההרדיסק(ההרדיסק די חדש של wd) הוא לא זיהה , מה לא עשיתי , ניסיתי בשתי הבקרים , שיניתי עמדות בכבל השטוח , בדקתי גאמפרים , ניסיתי מאסטר ניסיתי סינגל מוד עד שיצא לי לי עשן.... בסוף הצלחתי והמחשב זיהה את ההרדיסק , הכל טוב ויפה. התקנתי ווינדוס - בהצלחה , התקנה לינוקס בהצלחה והמחשב עבד כמו תותח ! היום אחרי reboot פתאום המחשב לא מזההה את ההרדיסק גם אחרי עשר ניסיונות בקצור אמרתי נקנה בקר וזהו עכשיו השאלה שלי האם אפשר שהמחשב יעלה ויעבוד מהבקר ללא בעיה ?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היום התקנתי את המחשב החדש, הכל הלך טוב ויפה. אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב מופיע לי השגיאה: http://www.rar.co.il/files/Love-1129931478.png וכשאני אומר לו להמשיך בכל מל מקרה מופיע לי שגיאה שאומרת להכניס דיסק SRCDATA ושצריך למצוא קובץ שנקרא nvata. חיפשתי את הקובץ הזה בדיסק לוח אם שקיבלתי, דיסק התקנה של nforce 4 אבל לא מצאתי. הלוח אם שלי הוא gigabyte k8nf-9. מה אפשר לעשות בנידון? תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
קניתי ארדיסק חדש של 80G ויש בו תיקיית WINDOWS לא הבנתי למה עשו את זה כבר יש לי ווינדוס מותקן יש דרך למחוק את התיקייה ידנית או שחייבים פירמוט ?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות מערך רייד משני קשיחים כשאחד ata (120gb) והשני sata (מחולק ל120gb ו 40 gb) בין שני החלקים של ה120 ???
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
^ ערב טוב ותודה.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-