עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by omerz90,

צריך שתמליצו לי על צורב טוב עד 120 ש"ח. אני צריך שהצורב יהיה איכותי ולא יהרוס דיסקים כי אני הולך לצרוב הרבה משחקים לXBOX. אשמח להמלצות מIQPC וskypc בלבד.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  2. שלום 8) אני בניתי את המפרט שהכי מתאים לי אבל די נתקעתי בחלק של הכונן הקשיח. בכל השאר אני מסודר. הבעיה היא שאין לי מושג איזה שילוב של כוננים יהיה מספיק מהיר בשבילי אבל גם יתן לי מספיק מקום לאכסון. אני מעוניין במינימום 1.2TB שאוכל לאכסן בהם את מערכת ההפעלה, דרייברים, משחקים, תוכנות, שירים, סרטים וכו'. אני מעוניין שמערכת ההפעלה לא תגזול מההארדיסקים המסכנים את כל מהירות העיבוד, אם יש איזושהי דרך לסדר את זה חוץ מ-2 מערכי RAID נפרדים זה יהיה נפלא. בכל מקרה, התקציב הוא 1500 ש"ח ושוב, אני מעוניין במקסימום מהירות תוך כדי שהשטח המינימלי יהיה 1.2TB. אין לי שום בעיה עם RAID, הלוח תומך ב-0, 1, 5 ו-0+1. תודה רבה לעוזרים והמשך יום נפלא

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  3. היי, ערכתי בדיקת ביצועים ל SSD ורציתי לדעת אם התוצאה תקינה והאם יש מה לשפר? מצורף Screenshot תודה למגיבים...

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  4. שלום חבריה, יש לי כונן קשיח ממחשב אחר עם מערכת הפעלה xp ותוכנות עבודה,אני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי מבלי לפגוע בחומר הנמצא בתוכו איך? שאלה שניה: נראה כי מערכת ההפעלה בכונן הזה בעייתית ואני לא רוצה להגיע למצב בו אצטרך לפרמט את הכונן לפני שאעשה "גוסט" לכונן על איזו תוכנה אתם ממליצים ואם אפשר מדריך לתוכנה תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי HD פנימי SATA אני חושב בין 3 שניים .. אני די מרוצה ממנו (שקט) שאלתי עד מתי אני יכול למשוך איתו את המחשב .. ואיזה מדדים באמת נותנים לי אינדיקציה שזה כבר לא בטוח לעבוד איתו (אם יש כאלה..?)

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  6. Started by FatalClaw,

שלום. אני בתהליך של קניית HD חדש, אבל יש לי שאלה\בעיה. יש לי לוח אם של חברת GIGABYTE. לוח אם דגם: GA-8IPE1000 Pro v2.0 יש לי HD כרגע מחובר שאני משתמש בו של חברת WD בנפח של 80 GB. - זה SATA 1. אני רוצה לקנות WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII והשאלה שלי היא: האם אני אוכל להשתמש בו עם הלוח אם שיש לי כרגע? תודה מראש. =]

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  7. Started by סמי מועלם,

הוצאת כרטיס זכרון מהמצלמה לצורך גיבוי.מאז אין אפשרות לעבור למצב צילום.עם הכנסת הכרטיס חזרה ,כל הכפתורים לא מגיבים.מה עושים?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  8. Started by shtroodeizerl,

שלום לכולם אני מקווה שאני לא שואל משהו שכבר ענו עליו- עשיתי חיפוש ולא מצאתי... אני מחפש צורב לייטסקרייב בצבע שחור, מצאתי כל מיני וגם אותו מספר דגם (lg h10n) מגיע בשחור ובלבן בחנויות שונות... מישהו יכול להגיד איזה דגמים קיימים, מה מומלץ וממה להיזהר? אם יש צורב כזה עם חיבור SATA זה בכלל יהיה מעולה... תודה מראש לכל העונים...

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  9. Started by THELAD,

שלום רב, אני מתכנן קניית צורב- NEC 3500A, אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים עליו. לבעלי צורב כזה, האם אתם ממליצים\מרוצים?! שאלה נוספת שאני מעוניין לדעת, מה הם המושגים הללו: -DVD-R -DVD+R -Dual Layer כמובן אם אתם ממליצים על צורב שהוא לא זה, אני מוכן לשמוע ולהקשיב... בתודה, אלעד אייזנברג.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  10. Started by toniviner,

בנתיים צמצמתי את הרשימה ל WD 320GB MY PASSPORT ויש לי כמה שאלות: יש 3 אפשרויות Western Digital My Passport Essential 320GB USB 2.0 WDME3200TE Western Digital My Passport Essential 320GB USB 2.0 WDMEB3200TE Western Digital My Passport Elite 320GB USB 2.0 WDML3200 הם מסודרים לפי מחיר ואני לא מבין מה ההבדל בנייהם כי ההבדל במחירים הוא בסביבות ה50 שקל בין הראשון לשני וכ100 שקל בין השני לשלישי. אז מה ההבדלים? והחי חשוב, האם אני יכול להתקין אליהם מ"ע הפעלה ולהעלות את המחשב מהם? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  11. Started by MATTAN,

היי מה קורה אחים שלי אני מחפש צורב dvd טוב ואני רוצה המלצה על חברה ודגם תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  12. מה ההבדל בין wd ל seagate מבחינת איכות? מכיוון ש wd יקר בהרבה מהסיגייט שהם בעצם נותנים את אותם ביצועיים.

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  13. אם כן אני ישמח אם הוא יוכל לענות לי על שאלה קטנה באופן פרטי

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  14. Started by מתרגל,

Windows XP SP3 יש לי 2 דיסקים קשיחים, כ"א 500GB, על הראשון מותקנת מערכת הפעלה, ועל השני אחסון קבצי מדיה. אני מעוניין לחלק את הדיסק הראשון ל 2 מחיצות, ניסיתי בעזרת Partition Magic, אני מקבל הודעת שגיאה בהפעלה, שהוא לא מוצא את אותיות הכוננים, ולכן לא יכול להמשיך. גיגלתי וראיתי שזו בעיה נפוצה שנובעת בעיקר משינוי אותיות הכוננים, כך שגם החזרה למצב הקודם לא עוזר, והפתרון הוא רק לפרמט ולהתקין הכל מחדש. האמנם אין פתרון ? ניסיתי גם אם Acronis, הוא דווקא זיהה את הדיסקים, נתן לי להגדיר את הפיצול/חלוקה חדשה, ביצעתי Commit, עשה מספר פעולות לפני שהמחשב עלה, אמר שסיים בהצלחה, אבל בפועל שום דבר לא השתנה. למישהו יש מושג מדוע, ואיך אני יכול בכל זאת לפצל את הדיסק הראשון (של מערכת ההפעלה) ? …

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  15. אהלן הכותרת בערך אומרת הכל אני צריך בבקשה המלצה ל-2 כוננים חיצוניים שישמשו לצורך גיבוי: 1. כונן בעל נפח גדול יותר של 1TB ולכן 3.5 2. כונן בעל נפח קטן יותר, חשבתי על 500GB ו"להתפנק" בנוחות של 2.5. תקציב, לכל אחד מהם, הוא בערך עד 350.. אבל גמיש. התקציב שלי די גמיש אז אם יש משהו משתלם יותר שעדיף, אשמח לשמוע (אבל אני צריך כונן "מורכב" כבר, ולא לקנות מארז לחוד וכו') כמו כן אין טעם ליותר מ-1.5TB לכונן הגדול תודה

16. Started by eranisra,

שלום,יש לי לוח אם מדגם Gigabyte GA-B75M-D3H ,ללוח יש יציאת SATA 3 אחת שאליה מחובר SAMSUNG EVO 840 - 250GB, קיבלתי עכשיו SAMSUNG EVO 850 -500 GB וברצוני להוסיף אותו למחשב, בכמה ייפגעו הביצועים אם אחבר אותו לSATA 2 מכיוון שאין עוד יציאת SATA 3? תודה

17. ערב טוב. רציתי לבקש עזרה בבחירת דיסקשיח. עד עכשיו הייתי סגור על WD Caviar Black 500GB אבל עכשיו אני כבר לא כ"כ בטוח לגביו. המחשב מיועד להריץ משחקים כבדים לכן חשוב לי מאוד כל FPS, וכמו שהבנתי גם הדיסק הקשיח משפיע. אז מה שחשוב לי הוא לא הנפח אלא הביצועים. התקציב הוא עד 500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  18. רציתי לדעת הטם יש תוכנה שיכולה לבדוק על איזה מהירות צרבו את הדיסק

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  19. Started by zzz727,

פירמטי את המחשב ואחר כך עוד לפי התקנת הווינדוס חילקתי את הכונן לשתיים, אחרי שהתקנתי את הווינדוס ראיתי שיש לי כונן אחד עם חצי זיכרון איפה החלק השני??? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  20. Started by Styx,

שלום חברים עברתי פה על התגובות של אנשים וקראתי כמות נכבדת ממה שרשום פה והגעתי לדברים הבאים SSD: http://www.ebay.com/itm/Corsair-CSSD-N120GBGTXB-BK-Neutron-GTX-Series-120GB-Solid-State-Drive-SSD-SATA-/130988374286?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item1e7f83f90e והכונן http://www.ebay.com/itm/Seagate-Barracuda-1TB-7200rpm-64MB-Cache-SATA-3-3-5-Hard-Disk-Drive-ST1000DM003-/180843349204?pt=US_Internal_Hard_Disk_Drives&hash=item2a1b1a84d4 תודה נ.ב עדיף שהמחיר של שניהם יהיה פחות 850 שקל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by chenc,

ברשותי הכונן הקשיח שהמדבקה עליו מצורפת כתמונה - אמנם לא כל כך ברורה. הכונן אינו עובד, והוא בן שנה וחצי - שנתיים, ואני רוצה לקבל עליו אחריות. השאלה היא - אם המשווק ממנו קניתי את הכונן הקשיח פשט רגל - למי לפנות בנוגע לאחריות? חלק אמרו לי היטאצ'י, חלק IBM... ו... בכלל - פיסית, לאן ללכת? אודה מאוד לכל מי שיעזור לי, זה נושא כאוב, כמו שאפשר לתאר... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  22. לקחנו לסיבוב את כונן ה-NVMe החדש של ADATA שרוצה להיות מהיר ומשתלם אל מול תחרות גוברת - ה-S50 Liteלכתבה

23. קניתי דיסק און קין 32GB חדש, באריזה כתוב 5 שנים אחריות בשפה אנגלית.שאלתי את המוכר כמה שנים אחריות הוא אמר לי 3 שנים אחריות בישראל.באריזה שכתוב באנגלית 5 שנים אחריות זה רק בחוץ לארץ. האם בעל חנות מחשבים אמר נכון והוא צודק וזאת אמת? למה הוא לא נותן לי אחריות 5 שנים לפי שכתוב באריזה בשפה אנגלית? מיכאל

24. אני מחפש nas לשני דיסקים עמ לשמור את התמונות עם רמה מוגברת של שרידות. לא מחפש פתרונות ענן. ענן זה כבר פאסה ולא מאובטח כידוע... מישהו פה יש לו ניסיון חיובי ? הסתכלתי על אלה של לנובו אבל מחבר שלי הבנתי שהקופסא מתה אחרי שנה וחצי. אלה למעשה מארזים של iomega שלא נתמכים יותר. ראיתי סרטון על qnap , אבל מעניין אם למישהו יש ניסיון. ראיתי גם פתרונות של סמסונג mycloud אבל זה לא נראה רציני . מישהו המליץ לי על אלה של dell .

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. שלום, יש לי מספר שאלות שמפריעות את מנוחתי בימים סוערים אלו המצב שלי כרגע הוא כזה: 2 חיבורים של SATA במחשב. כונן קשיח של 500, וכונן של 80. הווינדוס מותקן על ה80 (וזו בעצם הבעיה הגדולה) מה שאני רוצה לעשות: לקנות כונן של 640 ולהחליף את ה80. השאלות: א. נניח שאני מחליף פיזית את ה80 ב640 החדש. אני אהיה במצב ראשוני, שידרוש boot ודיסק התקנה של ווינדוס? ואז אני פשוט אצטרך להתקין כרגיל? ב. אם אני עושה את הנ"ל, ואז מחליף חזרה את הכוננים - המחשב יקלוט את התקנת הווינדוס מהכונן הישן, כולל ההגדרות הישנות? אני קצת מבולבל ואשמח אם תאירו את עיניי בתשובות ואולי טיפים והצעות. אני פשוט משתגע מזה שיש לי מקום רק ל2 כוננים והווינדוס מותקן על ה80..

• 1 תגובה
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.