עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הדפדפן מאפשר שמירת דפי אינטרנט עם שמות ארוכים אולם מסתבר שמערכת ההפעלה אינה מסוגלת להעתיק סיפרייה שמכילה בתוכה הרבה סיפריות מישנה עם שמות קבצים ארוכים מידיי ומדווחת על שגיאה אני מחפש תוכנה שמסוגלת לקצר באופן אוטומטי את שמות הקבצים או לחילופין לאפשר העתקה שלא באמצעות windows explorer אלא באמצעות תוכנות צד שלישי איך אפשר להגביל בדפדפנים את אורך שמירת הקבצים (אני משתמש ב-internet explorer 6 + firefox) אודה מראש לכול הצעת פיתרון לבעייה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  2. האם יש קשר לתוכנה מסויימת או ל-WIN ?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  3. Started by Kirma,

C = Windows D = כל המשחקים E = ריק אפשר לחבר אותם למחיצה אחת ? ל D ?? עריכה: הצלחתי לאחד אותם דרך "ניהול המחשב" -> "הרחבת אמצעי אחסון"

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by Liran3331,

כמה כוננים לחלק אותו? וכמה GB בכל כונן? אני לא יודע מה יהיה הכי נוח

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by davidreznic,

שלום התפנה לי מקום בתקציב ורציתי לשדרג אתה ההארד דיסק מ-160GB ל-250. הפרש הוא 70 שקלים. אבל תמורת עוד 30 שקלים אני יכול לקבל 250GB עם 16MB BUFFER, אני במצב שאני ממש מנסה לקצץ איפה שאפשר. האם תוספת ב-BUFFER תיתן משהו??? זה ש

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  6. הצורב הוא asus 1608p3s [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  7. המחשב שלי לפתע הפסיק לזהות את ההארדיסק WD120G SATA ניסתי להחליף כבילה ואת הפורט על הלוח ועדיין כלום לא עזר הבאתי הארדיסק חדש(SATA2 ) ועדיין המחשב לא מזהה את ההארדיסק יש למשיהו מושג מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות? אולי זה ג'ימפור או משהו? תודה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  8. יש לי כרטיס פלאש SD איטי של סאן דיסק, מאילו שצבועים כחול-אדום ( אני קורא וכותב אליו דרך קורא כרטיסים (למספר סוגים של כרטיסים). אני משתמש בו לצורכי גיבוי קבצים כאשר אני לא רוצה לגבות על ידי צריבות) מדי פעם, לעיתים רחוקות, יש תקלה בזמן הכתיבה אליו ולפי התרשמותי חלק מהסקטורים של הכרטיס מתמלא ותופס מקום, בלי שנוצר קובץ הניתן למחיקה. זה לא מצב תחזוקתי תקין. בדיסקים הקשיחים אני מפעיל את SCANDISK של WIN98 או CHKDSK של WIN2000 כדי לנקות סקטורים תפוסים כאילו, אבל אני חושש לעשות זאת בכרטיס פלאש SD שמא תוכנות אילו יעשו בלגן במיבנה הקבצים של הכרטיס. אמנם ידוע לי שמבנה הקבצים בכרטיס הוא FAT16 שמוכר היטב ל- SCANDISK ו- CHKDSK אבל בכל זאת אני לא רגוע, כי כרטיסי פלאש יצאו זמן רב לא…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  9. אחרי שאני מחבר אותו, הוא לא מזהה אותו אוטומטית, איך אני מתקין אותו במחשב? אשמח להסבר ואם יש תמונות זה יהיה בכלל מצוין.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by noam31,

יש לי כונן SSD 1.8 עם יציאת microsata. אני אחבר אותו למארז עם מתאם מכני שמגיע אבל אני צריך מתאם לחיבור עצמו לחיבור Usata. האם יש פתרונות כאלו בארץ? מעבר ל 2 קונקטורים שיש ב 2 חנויות במרכז? אני מהצפון וצריך פתרון. המחשב מגיע עוד שבוע ועד אז חייב פתרון.. תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  11. אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח (WD2500AAKS) כדי ליצור מערך RAID0 או להוסיף דיסק קשיח Westren Digital WD740ADFD RAPTOR 74GB שעליו אני אתקין רק את מערכת ההפעלה, מה הכי טוב , מערך0 RAID או תוספת של כונן RAPTOR ?? עד כמה זה ישפר את הביצועים במשחקים,עליית המערכת? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS זיכרון: פעמיים KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ספק כוח: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by a1a1a1a,

אני צריך 3 כוננים קשיחים למחשב חדש שאני בונה: 1 גודל 200-300 GB 2 500-1000 GB בRAID 0 המחיר לא מאד קריטי, אבל בסביבות 300-400 +-, אפשר לחרוג קצת אם שווה את זה. תודה רבה אסף

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  13. Started by AlcaTeL,

שלום, וחג שמח! רכשתי 2 הרד דיסקים של סמסונג 103SJ, ונדהמתי לגלות שהלוח-אם שלי אינו תומך ברייד אין שום דבר בביוס שקשור לזה אני משתמש בוינדוס 7 32 ביט ויצרתי " מראה " ( MIRROR ) בין שתי ההרד דיסקים במנהל התקנים של החומרת איחסון השאלה שהיא היא כזאת : אחרי שביצעתי MIRROR בין השניים, ו זה RAID שהוא כביכול תוכנתי.. במידה ואני רוצה לדוגמא לקנות מחשב חדש ולהתקין וינדוס מחדש על הרד דיסק אחר אבל אני מחבר את שתי ההרד דיסקים האלה צריכה להיות איזשהיא בעיה כלשהיא ? גם במקרה שהלוח החדש יתמוך ב RAID וגם אם לא, קורה משהו בעצם ?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by nim901,

הכותרת אומרת הכל :

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  15. שלום, לא מזמן רכשתי הארד דיסק של WD, דגם: WD2500KS, מאתיים חמישים ג'יגה SATA2, בווינדוס אני רואה שהוא עובד לי על 50MB לשניה ולא 300MB [כמו IDE רגיל] אנירוצה לדעת ביתר בירור איך אני יכול למדוד את מהירות התעבורה של ההארד דיסק כדי לקבוע האם הוא עובד ב50MBPS או 300MBPS והותוכנה שהסתכלתי בה עד עכשיו טועה. בנוסף, אם זה באמת עובד ב50MBPS, איך אני מגדיר את זה לעבוד בתור SATAII? יש לי Gigabye 965P-DS4. -ג'ו

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  16. שלום לכולם ככה אני מנסה לעביר קובץ של 8 גיגה לכונן חיצוני והוא לא נותן לי לעביר ? הכונן מפורט ל FAT32

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by BuyPc,

אהלן אני מתכנן לקנות SSD לצורך שיפור זמני טעינת משחקים. הקנייה הולכת להתבצע מ - KSP. אני חושב לכיוון של 120G. יש סיבה לא לקנות את ה-SSD הכי זול? Corsair force series 3? שעולה 445 שקל ב - KSP? אני יודע שהם החזירו חלק מהמוצרים אבל זה היה מזמן אז אפשר להניח שמה נמכר היום תקין לא(וגם אם לא תקין יש 3 שנות אחריות)? במידה ולא אי אפשר פשוט לעשות עדכון לפני שמתקינים שם את מערכת ההפעלה? מבחינת תקציב אני מעדיף להוציא כמה שפחות כי התקציב מוגבל. תודה!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by Bone-Breaker,

אני צריך המלצה לצורב DVD עד 300 שקל. אני לא ממש מבין בצורבים אבל חשוב לי שיהיה מהיר ואמין. יש לציין שהוא חייב להיות מ LOGIC תודה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  19. Started by guy_intel,

כונן C: חשבתי על 60GB לויסטה. כונן D: חשבתי על 220GB למשחקים ותוכנות. כונן E: חשבתי על 220GB להורדות. מכיוון שמה שחשוב זה איחוי הדיסק, נראה לי שהכי כדאי להפריד בין כל הקבצים שמורידים לבין השאר כי בדיסק E (הורדות) יהיה לי הכי הרבה בעיות איחוי, כך שעדיף להפריד אותו משאר המערכת. מה דעתכם על החלוקה ?

20. Started by motim,

עומד לרכוש: לוח אם D915GAV אינטל מקורי עם 4 ממשקים עבור SATA דיסק WD 80GB SATA עבור BOOT מערכת Win2000 האם בהתקנה אני זקוק לדרייבר עבור ה SATA או שהמערכת תזהה אותו לבד האם יש צורך להסתבך עם RAID ואיך בוחרים את האופציה בביוס אם אני לא מעוניין ב RAID

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. לקחתי את ההארד דיסק הישן והוספתי למחשב חדש וכעת הוא לא עובד אבל הוא מזוהה.ההארד דיסק החדש הוא של 320 גיגה והישן של 80 ואיך שהבנתי לוינדוס XP יש מגבלה של שהוא לא יכול לקלוט יותר מ300 ומשהו גיגה על המחשב.האם יש איזשהו PATCH שבזכותו אני אזכה להפעיל את שתי ההארד דיסקים

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  22. קניתי דיסקים לצריבה של Verbatim מסוג DVD +R המיוצרים בטייואן. צרבתי על אחד מהם קובץ של 4.5 גיגהבייט. הצריבה לקחה בערך 5 וחצי דקות, הרצתי בדיקה לאחר הצריבה, והבדיקה יצאה תקינה. כאשר באתי להעתיק את מה שצרבתי, חזרה להרד-דיסק, זה לקח 57 דקות. האם זה סביר שמהירות הקריאה כ"כ איטית ביחס למהירות הצריבה ?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  23. Started by TecNodRom,

שלום רב, ביום חמישי האחרון ממש פתאום המחשב העלה מסך כחול ולאחר ריסט לא הראה סימן חיים,לאחר בדיקה התגלה שהארדיסק לא תקין ולאחר קניית הארדיסק חדש, המחשב חזר לחיים, קצת מוזר לי שהארדיסק ההוא הלך, הוא בסך הכל היה בן שנה...לא אשכח גם כן שעל השבוע הראשון שהמחשב נקנה הארדיסק הלך ומכיוון שזה היה באחריות החברה[גלקסי מחשבים] החליפו לי בחינם. עכשיו ברצוני לשאול כמה זמן אחריות מגיע על ההארדיסק, ואם החברה[במקרה שלי גלקסי] לא רוצה להחליף, למי אני יכול לפנות, כי כפי שידוע לי על הארדיסק האחריות אמורה להיות 3 שנים.... כמו כן אשמח לדעת, איך אני יכול לשחזר את החומר שבהארדיסק הקודם... תודה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. Started by Eviljelly,

האם מספיק ליצור על דיסק ספריות : VIDEO_TS AUDIO_TS להכניס לשם קבצים תקינים ולצרוב בתור נתונים רגיל או שצריך להגדיר במיוחד צריבת דיוידי והצורב עושה משהו בצורה שונה ? ושאלה נוספת יש לי צורב DVD שבזמן האחרון החליט שלא בא לו לסיים את הצריבה ואחרי 100% של הצריבה לא סוגר את השסיין ונתקע .. צורב מתפגר או שעוד אפשר להציל אותו איכשהוא ??? ?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  25. שלום לכולם !! קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק 250 ויש לי בקודם עוד 2 של 80 כל אחד אחד SATA ואחד IDE... אני רוצה להעביר את 2 הישנים לחדש ולהעביר את כל הקבצים לחדש (כמו לגבות) ואז להחזיר לישן... צריך להתקין משהו או שזה יזהה ישר אותם בחדש ?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים