עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by MDK,

כשהסתכלתי בהגדרות, ראיתי שהDVD מחובר עם ההרד דיסק והDVD על PIO וההרד דיסק על DMA (נראה לי) ניסיתי לשנות את זה לDMA אבל זה לא שינה יש דרך נוספת חוץ מלעשות UNINSTALL ולתת לWINDOWS לזהות מחדש?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  2. שלום לכולם, ברשותי WD74GD (רפטור 74 ג'יגה) ואני מיתלבט אם לקנות עוד אחד ולחבר את שניהם ברייד, האם זה יתן לי תוספת ביצועים מורגשת? או לקנות כונן קשיח רגיל 250 ג'יגה SATA 2 ... ? האם יש הבדל ביצועים מורגש בין שני רפטורים ברייד לבין רפטור וכונן אחר לא ברייד? ושאלה אחרונה , יש לי את הדגם740GD , במידה ואני מחליט לרכוש אחד נוסף, אני יכול לקנות 740ADFD שזה אותו כונן רק עם 16 מגה זיכרון קאש, ולחבר אותו ברייד? האם ההבדל בין הדגמים לא ימנע, או יפגע ברייד?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  3. קניתי דיסק כשיח חצוני איך לפרמט אותו לNTPS ? החשב הוא FAT32 תודה לכול העוזרים

4. Started by sahargt,

אני משתמש החשב בקשיח של 150 ראפטור בנוסף 500 KS אבל משום מה הראפטור מרעיש וגם חושב הרבה אולי יש לי בעייה ? יש לי בנוסף עוד שתי קשחים 320 YS הגירסה של RAID אז אני רוצה לעשות מערך אז באיזה קשחים כדי לי וגם מה הבצועים שאני יקבל מזה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש הארדיסק למחשב נייח מחברה מוכרת (עדיפוחת ל-WD או סמסונג...) עם קיבולת של 320GB... לא יותר... אני רוצה שהוא יהיה פנימי ומאוד מאוד איכותי ואמין עם אחריות לכמה שיותר זמן... שיהיה לו חיבור SATA שהוא יהיה 3.5" ושבחנות הוא יהיה זמין במלאי מיידית. אני רוצה שהוא יהיה באחת מן החנויות הבאות: TMS,FOXPC,SKYPC,IQPC (אני מעדיף שהוא יהיה בפוקס פיסי..) התקציב שלא יחרוג מ320. תודה.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  6. עקב בעיות שונות ומשונות אני רוצה לחבר להוסיף למחשב P4 1.4 כרטיס הרחבה (PCI) של sata. האם ההארד דיסק היחיד שיהיה מחובר למחשב יהיה מחובר באמצעות כרטיס ההרחבה הזה, האם ניתן יהיה לעשות בוט למחשב? האם הבוט יהיה איטי יותר? ד"א הלוח אם הוא Intel Garibaldi" D850GB.

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by avihy_1989,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות כונן HDD בנפח של 2TB הוא מיועד לאחסון של כלל הקבצים שלי על המחשב ושל הרשת הביתית {משחקים , שירים, סרטים , תוכנות , וגיבויים} חשוב לי מאוד : א. אמינות שלא ידפק לי אחרי כמה שנים וכל המידע היקר הזה של שנים ילך לפח. ב. מאוד חשוב לי השקט אני לא יכול לסבול כוננים מרעישים. ג. מהירות העברת קבצים. ד. מחיר עד 450 שקל לכל היותר. הכי קריטי זה סעיפים א + ב. תודה רבה לכל העוזרים והממליצים מראש ! נ.ב אם אתם חושבים שנפח 2TB בעיתי עדין אז אם אפשר הצעה חלופית ל 1.5 או משהו דומה תודה.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by tavor21,

צרבתי דיסק DVD ואני לא מצליח להפעיל אותו במחשב אחר .... הוא פשוט לא מזהה שי דיסקקק אולי זה בעיה של אזורים אבל אני לא בטוחחח .....

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  9. אחרי שאני מחבר אותו, הוא לא מזהה אותו אוטומטית, איך אני מתקין אותו במחשב? אשמח להסבר ואם יש תמונות זה יהיה בכלל מצוין.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by orlupo,

כעת WD מצטרפים ל-Segate וגם נותנים 5 שנים אחריות עם הדיסקים הקשיחים. מעניין מה תהיה המדיניות כלפי דיסקים קשיחים שנרכשו ועומדים בתנאים. מצורפים סקרינשוטים מהאתר של WD: [attachment deleted by admin]

11. Started by Roshos,

חברי הפורום שלום שאלתי היא האם ניתן לשחזר מידע בהארד דיסק פגום מכנית(ז'תומרת המנוע הלך...) זה ממש ממש ממש חשוב כי יש לי עליו מידע שערכו לא ייסולא בפז(תמונות מ-4 שנים האחרונות,4000 שירים,ועוד הרבה הרבה דברים שחשובים לי...) תודה מראש roshos

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by benor,

קניתי לפני כמה ימים, הרדיסק חדש. האם הביצועים שלו סבירים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. אפשרי בעיקרון? האם ההארדיסק הישן יהיה צוואר בקבוק או שעדיין אין הבדל משמעותי במהירות? אפשר להמהיר אותם ביחד עם RAID או משהו?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by rc_p,

אני צריך דחוף לדעת; אפשר לעשות Ghost על SATA? לוח; INTEL Avalon D915GAV. אני צריך לעשות עד לבוקר, יש מישהו שיוכל לברר כאן ועכשיו. אפשר לתת תשובות גם אחר כך בשביל ההשכלה הכללית. אני לא מעוניין להתקין Ghost 9.0 בתוך הWINDOWS, (שם מן הסתם זה עובד). עריכה: ראיתי שיש כבר אשכול שדן בזה, ניסיתי למחוק אבל הוא לא נותן, אפשר לנעול/למחוק.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  15. Started by LIDOR_13,

אז ככה:זה סיפור דיי ארוך,אני קונה מחשב חדש,ובגלל המחירים המטורפים של הכוננים אני החלטתי להישאר עם הכונן שלי... יש לי כונן של סמסונג 160GB עם 7200RPM. היום גיליתי שלאחותי יש כונן של WD עם 320GB ו7200RPM...[היא מנצלת ממנו רק 80GB!] החלטתי שאני אתן לה את הכונן שלי ואקח את הכונן שלה.... השאלה שלי היא אם אני יכול סתם ככה לשים את הכונן שלי במחשב שלה...? את הכונן שלה אני אתן לחנות שהם יסדרו לי את זה עם המחשב החדש ושלום על ישראל... מה אני עושה?תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by nathan932,

ברשותי צורב מסוג DVD RW NEC 3550. האם מישהו יודע באילו סוגי מדיות הוא תומך? (הכוונה דיסקים לסרטים, לא למוסיקה)

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  17. אהלן אני מחפש כונן חיצוני עד מחיר 650 שקל, כמו בכותרת, 750-1000 ג'יגה וחשוב חיבור firewire או esata. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  18. Started by hakoki,

צריך כונן קשיח למחשב שישמש רק לאינטרנט וזהו לא יותר מזה,אפילו 5 ג'יגה יספיק חיבור ide שיהיה כמה שיותר זול ופשוט יש איזה אתר שמישהו מכיר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  19. הי , אני צריך צורב , בעיקר כדי אמממ ארמ לשכפל ארמ , דיסקים של די וי די . עכשיו הבנתי שהדיסקים המקוריים שלוקחים מהספריות וידאו , הם או מוגנים בפני צריבה (יש דבר הזה ?!) או שהם בדאול לאייר , אז אין לי בעיה לקנות את ה Nec3520 , שהוא צורב שכבה כפולה , אבל לא ראיתי מקום שמוכרים דיסקים כאלה בשכבה כפולה , וכמה הדיסקים האלה עולים בערך? אני מתכנן לקנות את זה מנועה מחשבים... יש שם דיסקים כאלו? איזה צורב ממולץ? וזה אפשרי לצרוב דיסקים של סרטים מקוריים? (נ.ב תקציב לצורב הוא 500 שקל , לא כולל דיסקים לצריבה) תודה.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  20. לhp יש לייט סקריב האם מישו יכול להמליץ על אחד מהם? הhp עולה 280 והlg עולה 200 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  21. Started by adirze,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17314 וזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=13017 תודה רבה לכם.

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by Karos,

במקור הזמנתי 20A1S אבל לא היה להם במלאי אז הציעו לי 20A1P או צורב סאטה מסוג PIONEER 212 צריך את הדעה שלכם. אלה שתי האופציות היחידות, מה כדאי מבינהן? SATA עדיף בצורה משמעותית מ-PATA? פיוניר מזהה DVD-R פשוטים של סילבר-ליין? תודה.

23. אז קניתי מחשב חדש לא מזמן ... I7 וכו'.. זה לא אמור לשנות , עכשיו קניתי את ה HD103UJ של Samsung ופשוט הוא מתחיל העברה מהר מאוד (WIN 7 ) על מהירות של מעל 100 MB\S ממחיצה אחת לשניה ואחרי שניה אחת זה פשוט צונח ל 40 MB\S יש דרך לתקן את זה ? אפילו שירד טיפה אבל ישאר על מהירות ממוצעת של 70 MB \ S ? או שזו בעיה אצלי ? אמרו לי שהוא אמור להיות מהיר ואיני מבין למה הוא יותר איטי מהכונן הישן שלי ... תודה מראש לעוזרים נ.ב האם כדאי להחליף ל HD אחר ? של 1 TB ? מומלץ ? אולי WD Black Caviar?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. אני זקוק לדיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי, העברת נתונים, ויותר מאוחר עם רדיו דיסק מתאים הדיסק הקשיח יהיה גם מקור המוזיקה ברכב.. התקציב הוא בסביבות 400 שח ו60GB יספקו אותי בהחלט.. אני צריך משו נייד קטן אמין וללא צורך בכוח חיצוני, רק יציאת USB... חשבתי על הדיסק הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490049 הוא נראה קטן טוב וגם אלגנטי... מה אתם אומרים עליו? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by krabby,

בכל מקרה, לאחר כמה התייעצויות עדיין אני לא סגור איזה צורב DVD לקנות אני מסוגל להשקיע בשביל זה עד 250 שקלים ולקנות או ב www.ksp.co.il או ב www.iqpc.co.il אבל אני לא יודע איזה צורב הכי שווה מבחינת מחיר לעומת תועלת. אשמח לקבל המלצות ממבינים, ולפי מה שהבנתי בפורום פה רוב העוזרים הם אנשים מקצועיים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.