עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש ברשותי הארדיסק חיצוני של seagate הדגם הוא st3500320sa מקריאה פה ובפורומים אחרים הבנתי שהדגם הזה נכלל על הדגמים הבעייתים ניסתי ללא הצלחה רבה להבין מה בדיוק עלי לעשות והאם הבעיה שלי היא אותה בעיה מדוברת, שכן אצלי המחשב כלל לא מזהה שמחובר אליו הארדיסק חיצוני.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  2. אני צריך המלצה לכרטיס מסוג Memory Stick Pro Duo בנפח של 8GB, הכרטיס מיועד לצילום וידאו בעזרת מצלמת וידאו דיגיטלית של SONY , דגם DCR-DVD 110E. תודה.

3. Started by TecNodRom,

שלום רב, ביום חמישי האחרון ממש פתאום המחשב העלה מסך כחול ולאחר ריסט לא הראה סימן חיים,לאחר בדיקה התגלה שהארדיסק לא תקין ולאחר קניית הארדיסק חדש, המחשב חזר לחיים, קצת מוזר לי שהארדיסק ההוא הלך, הוא בסך הכל היה בן שנה...לא אשכח גם כן שעל השבוע הראשון שהמחשב נקנה הארדיסק הלך ומכיוון שזה היה באחריות החברה[גלקסי מחשבים] החליפו לי בחינם. עכשיו ברצוני לשאול כמה זמן אחריות מגיע על ההארדיסק, ואם החברה[במקרה שלי גלקסי] לא רוצה להחליף, למי אני יכול לפנות, כי כפי שידוע לי על הארדיסק האחריות אמורה להיות 3 שנים.... כמו כן אשמח לדעת, איך אני יכול לשחזר את החומר שבהארדיסק הקודם... תודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום יש לי עכשיו צורב DVD של NEC וברצוני להחלפו בגלל ה"בוררות שלו" שהוא לפני כול צריבה של DVD הוא חייב ניקוי עינית ולפעמים לא קורא דסקים של DVD לא איכותיים. אז חשבתי על הצורב הבא http://skypc.co.il/pl_product~GSA-H44b~16~0.htm רציתי לקבל את חוות דעתכם ולדעת אם הוא לא יהיה בררן לגבי המדיה ויעשה לי את הבעיות שצינתי מקודם. עוד דבר אחד ראיתי צורב DVD גם הוא של LG בחיבור SATA http://skypc.co.il/pl_product~GSA-H62N~16~0.htm רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בינהם ומה נותן חיבור SATA שאין בחיבור הרגיל. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  5. Started by Bug,

בתקציב של עד 200 ש"ח...

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  6. Started by ehot,

שלום לכולם יש לי הארדיסק של segate 120gb , IDE המחשב שאליו הארדיסק היה מחובר הרעיש בשבוע האחרון בהתחלה חשבנו שזה כנראה אחד המאווררים, ופשוט כיבינו את המחשב, לתת לו ל"נוח" בסוף השבוע התחלתי לבדוק את המחשב והבנתי שהרעשים נבעו כנראה מהארדיסק כיוון שאחרי שניתקתי אותו המחשב רעש פחות חיברתי שוב את הארדיסק והמחשב לא זיהה אותו אחרי ששיחקתי עם כל האפשרויות של ההרכבה (החלפת כבל IDE, החלפת הצמה של החשמל בזו של ה CD) ושום דבר לא עזר העברתי אותו למחשבים האחרים בבית וגם שם הוא לא זיהה אותו כאשר אני מחבר לו חשמל, בדקתי עם FLUCK את המתח ובכניסה הוא מקבל מתח תקין הבעיה היא שאני לא שומע את הרעשים של המנוע של הארדיסק בכלל שמעתי שאם הבעיה היא במעגל שעל הארדיסק אז אני יכול לקנות ארדיסק זהה ול…

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  7. לפי זה:http://hwzone.co.il/news/1183405844/41821/ הפלטות הן באותו ייצור. אם כך אז ההבדלים בין החברות די קטנים, נכון?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  8. Started by Raz20,

אני מנסה לצרוב סרטים על דיסק DVD בתוכנת Nero 8 ואני לא מצליח , בסימוליישן הכל מגיע ל- 100% , אבל ברגע שהוא מתחיל לצרוב יש שגיאה (שמתי תמונה) ניסיתי להתקין גירסא יותר עדכנית של Nero או אפילו יותר ישנה ועדיין יש לי את השגיאה הזו . מה אפשר לעשות ? *הוספתי תמונה . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  9. Started by zoyaniv,

גמו בכותרת

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  10. 1. איך ניתן להסיר את הופעת האייקון ? (המחשב נגיש גם לילדים קטנים, אני לא רוצה שילחצו בטעות על הסרה ) 2. למה הוא מופיע בכלל? * אני מכיר את האופצייה של החבאת האייקון בשורת המשימות. אני לא מתכוון אליה. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  11. רציתי לשאול... אם למשל יש לי שני דיסקים במחשב. אחד מהם אני משתמש בו, והשני לבאקאפ. יש מצב שאם למשל הספק מקצר או משהו כזה או בעיה רצינית אחרת, שניהם נפגעיםבבת אחת?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by warezon,

יש ברשותי הארד דיסק נייד של segate 160gb אך המקום הזמין שניתן לי זה111gb למה זזה ככה??

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  13. יש לי צורב דיוידי NEC 3550A ואני מכניס לו דיסק והוא מראה לי שהוא ריק ושאני מכניס אותו בDVD בבית הוא עובד הורדתי עדכון 1.07 וזה עדיין לא עובד מה אני צריך לעשות? במחשב אחר אם צורב NEC 3520A זה גם עובד

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  14. Started by Dark Respect,

WD 80 JB הפסיק לעבוד ביום בהיר אחד כשהמחשב נדפק מאיזה וירוס האחריות פגה (3 שנים) 80 גיגה יכולים לעזור לי עכשיו מאד מאד אז אם יש משהו שאתם יודעים שאפשר לעשות אנא עזרו תודה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  15. אחרי שאני מחבר אותו, הוא לא מזהה אותו אוטומטית, איך אני מתקין אותו במחשב? אשמח להסבר ואם יש תמונות זה יהיה בכלל מצוין.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by 10GaZ,

יש לי הארד דיסק 320gb Seagate, ST3320620AS. לאחרונה החלפתי מארז ומשום מה הוינדוס לא מזהה אותו בMy Computer. לעומת זאת הביוס כן מזהה את ההארד דיסק וכן מנהל ההתקנים. במנהל הדיסקים (תחת לשונית אחסון) מופיע ההארד דיסק כ Dynamic. כשאני רוצה להחזיר את ההארד דיסק למצב Basic הוא אומר שכל המידע ימחק. האם יש דרך לסדר את הבעיה כך שאוכל לעבוד עם ההארד דיסק? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by tenana,

יש סיבה שהכרטיסים של Transcend זולים בצורה משמעותית משאר החברות?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by רן.ט,

המקום בהארדיסק שלי עומד להיגמר ואני רוצה להוסיף אחד חדש תנו לי בבקשה הצעות להארדיסק 120gb מהיר ובמחיר סביר - מקסימום 500

19. Started by yoyo1040,

שלום יש לי מחיצה שהחליטה פיתוםלא להפתח יש דרך לגשת אילה יש לי שם קבצים חשובים שאני צריך אותם דחוף תמונה : תודה מראש ואני מקווה שתעזרו לי למצוא דרך לגשת אל הקבצים יותם

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. אני רוצה לרכוש כונן קשיח בנוסף למה שיש עכשיו. מטרתו של הכונןן היא אחסון מידע, ולא גיבוי. יש לי כרגע כונן קשיח של WD בעל נפח של 200 GB עם חיבור IDE... השאלה שלי היא כזאת: אם אני יחבר את הכוננן הקשיח שאני רוצה לקנות, יש המלצה איפה להתקין את מערכת הפעלה ? מה אני עושה ? פשוט לוקח את הכונן הקשיח שאני יקנה ופשוט יחבר אותו למחשב? אני יצטרך לפרמט ? איזה כונן קשיח לקנות בתקציב של 350 ש"ח , והאם זה יהוה בעייה שהוא לא יחובר בצורת IDE .? החנות שאני מתכוון לקנות ממנה היא זיגזאג: WD 250GB-8MB-JB 7200RPM ATA100 יש שם את הכוננן הקשיח הזה,איך הוא ? הוא ישתלב טוב עם הכונן קשיח שיש לי כרגע . ? מצטער על כל השאלות... אני דיי חדש בכל הדברים האלו מקווה לתשובה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by Meir787,

מהם ההבדלים בין כוננן קשיח בגודל 2.5 אינץ' לבין כוננן בגודל אחר (אם יש הבדלים, ותעשו לי טובה.... בלי הבדלי גודל )?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by redead,

אני צריך לחבר הררדיסק ישן למחשב חדש רק כדאי להעביר ממנו דברים להרדיסק החדש ואחר-כך לזרוק אותו לפח.. עכשיו הבעיה שהמארז החדש דורש ברגים מסוג מסוים וגדול מסוים שאין לו ואין לי אפשרות להבריג את ההרדיסק.. אם אני רק יכניס את ההרדיסק למקום שלו והוא ישב שם בלי ברגים לדקות האלה של העברת מידע אני מסתכן שהוא יהרס או משהו?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  23. במיוחד ל hriders

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. יש לי כ 8 דיסקים של ורבטים DVD+R במהירות של X8. קיבלתי אותם מחבר ואין לו את האריזה שלהם (זרק אותה מזמן כשהוא קנה אותם). אני רואה שהקוד מדיה הוא MCC , כלומר הם יוצרו או בטייוואן או בהודו (אולי גם בסינגפור?) יש לי דרך לדעת איפה הדיסקים האלו יוצרו? תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  25. קניתי הארדיסק חדש 500 גיגה מסוג Se3500320as של SEAGATE ובדקתי אותו בתוכנה HDDlife Pro - version 2.9.109 התוצאות היו מאכזבות ואני לא מבין למה : health status: oK! 58% performance : EXCELLENT גם רק 58%. ******************************** לעומת זאת בהארדיסקים הישנים שלי שיש לי אותם כבר שנה ורבע של חברת wd ווסטון דיגיטל 160 גיגה כל אחד. הנתונים הרבה יותר טובים : health status: oK! 88% performance : EXCELLENT 100%. אני מבקש שאם מישהו מבין בזה, בבקשה שיעזור לי להבין יש לי בעיה בהארדיסק?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.