אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הצורב שלי PIONEER DVR-111D נקנה לפני איזה שנתיים ומשרת אותי כמו שצריך.. מעניין אותי לדעת היות וצורב זה משהו שממש זול האם יש הבדל בין הצורבים של היום לישנים יותר של לפני שנתיים?. אם אני הולך היום וקונה צורב שמומלץ כאן בפורום אני מקבל משהו שאין לי כרגע? תודה..
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי DVD של טושיבה M1712. הוא אצלי כבר מעל 3 שנים וכשאני חושב על זה לא נראה לי שהשתמשתי בו לקריאת דיסקים של DVD. (דיסקים רגילים הוא קורא) אני היום מכניס דיסק של DVD ומקבל את השגיאה שמצורפת, מה הבעיה? חיפשתי דריברים ל DVD אבל לא מצאתי משהו שמתאים, יש איזה אתר שמרכז את רוב הדריברים או שאני צריך לשלוח בקשה לטושיבה? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
היי יש לי שתי שאלות : 1) איך אני יכול לזהות בוודאות איזה צורב DVD התקינו לי , שלא כולל פירוק של הכונן עצמו? 2) אני מנסה לנגן דיסק DVD שחבר שלי צרב .. ומשום מה אני לא רואה כלום בדיסק.. הדיסק מנגן במקומות אחרים לכן אני יודע שהכל בסדר איתו.. איך אני יכול לברר עם חסר לי תמיכה בפורמט של צריבה כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
זקו להמלצה על נגן MP3 מקליט נייד 1GB עד 300 ש"ח להקלטת שיעורים.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אנשים חיפשי בפורומים תשובה על השאלה שלי ולא מצאתי. אולי מישהו יכול לעזור לי. אני רוצה לבנות מערכת HTPC כמה שיותר קטנה רק כדי לנגן שירים וסרטים בLCD שיש לי בסלון. השאלה שלי היא האם אפשר להתקין מערכת הפעלה על דיסק און קי (1 גיגה) ולהשתמש בה במקום על הארד דיסק רגיל? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לאחר התקנת Hd חדש של 200 ג'י'גה , חבל שלי פרמט את המחשב שלו כדי להתקין את הוינדוז על הHd החדש , הוא חיבר את הhd גMaster לאחר החיבור גילה שהמחשב עולה לאט , כולל ההתחלה וגם ההתקנה . החיבורים נבדקו , הכבל נמצא תקין . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום! שאלה שבטח תעלה גיחוך בכמה מכם, אך בשביל ידע אישי שלי מהוא RAID? מהיא התצורה הזאתי...כיצד היא עובדת? בשביל מה נועדה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כמו שיש ברכבים כוננים כאלו שדוחפים להם את הדיסק ובבקשת הוצאת הדיסק לוחצים על כפתור וזה מחליק אותו החוצה, איזה דבר כזה במחשבים?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הצורב החדש תומך במהירות x16 וניתן לקרוא עליו באתר החברה [url=]http://www.plextor.be/products/dvd_recorders/px-716a.asp?choice=PX-716A עדיין לא מצאתי עליו ביקורות באינטרנט אבל אני בטוח שהולך להיות מענין.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
שלום לכולם !! קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק 250 ויש לי בקודם עוד 2 של 80 כל אחד אחד SATA ואחד IDE... אני רוצה להעביר את 2 הישנים לחדש ולהעביר את כל הקבצים לחדש (כמו לגבות) ואז להחזיר לישן... צריך להתקין משהו או שזה יזהה ישר אותם בחדש ?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני צריך המלצה לדיסק קשיח חיצוני שיאפשר איכסון עד 320GB עד תקציב של 600 ש"ח. המטרה של הדיסק היא לאכסן בעיקר שירים, שהיה מהיר, איכותי וטוב. אז לבעלי הידע בנושא זה אשמח אם תיעצו לי על מה ללכת. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שכבר טחנו את הנושא הזה מכל כיוון אפשרי, אבל גם אחרי חיפוש כאן נותרו כמה שאלות פתוחות. 1. חבר שלי רוצה לקנות צורב DVD חדש. האם כל צורבי הDVD בשוק נעולים לאזור מסויים? (אם נתעלם מהעובדה שאפשר לפרוץ את הנעילה) ברוב הצורבים שחיפשנו לא הייתה שום התייחסות לנושא.. 2. מכיוון שלא הייתי מודע בכלל לנושא, החלטתי לראות מה קורה עם הצורב הפרטי שלי. יש לי LG GSA-4167B ולאחר חיטוט בEverest ראיתי שה Region code הוא none. כמו כן, לא מצאתי שום מקום בו אפשר לשנות את ה Region. סתם מתוך סקרנות, זה אומר שהצורב שלי הוא region free? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בכל מקרה, לאחר כמה התייעצויות עדיין אני לא סגור איזה צורב DVD לקנות אני מסוגל להשקיע בשביל זה עד 250 שקלים ולקנות או ב www.ksp.co.il או ב www.iqpc.co.il אבל אני לא יודע איזה צורב הכי שווה מבחינת מחיר לעומת תועלת. אשמח לקבל המלצות ממבינים, ולפי מה שהבנתי בפורום פה רוב העוזרים הם אנשים מקצועיים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות מערך רייד משני קשיחים כשאחד ata (120gb) והשני sata (מחולק ל120gb ו 40 gb) בין שני החלקים של ה120 ???
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
^ ערב טוב ותודה.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי IRIVER H120 (סה"כ 20 ג'יגה אחסון) ניסיתי אתמול להעתיק 2 קבצי RAR בגודל 4+ ג'יגה כל אחד, למטרת העברה למחשב של חבר. ב IRIVER שלי היו 12 ג'יגה פנויים (העברתי את רוב השירים למחשב בשביל לפנות את כל המקום הפנוי הזה עליו) וכל פעם שרציתי להעביר קובץ RAR גדול , היה כתוב שאין מקום בסופו של דבר , אחרי כמה דקות ונסיונות להבין למה זה קורה, הבנתי שזה בגלל שה IRIVER הוא כונן FAT32, ואכן במאפייני המחשב (MANAGE) ראיתי שזה נכון הפתרון היה כמובן פיצול של הקובץ לכמה קבצים קטנים יותר ב WINRAR. והעברה בצורה כזו - הבעיה של העברת הקובץ נפתרה. למרות שזה פתרון די טוב וקל, אני שואל סתם לשם סקרנות האם אפשר לפרמט את ה IRIVER ל NTFS ? או שזה יפגע בו באיזושהי צורה ? מישהו ניסה ? האם זה…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה ההבדל בין LG DVD±RW GSA-H10AK ל LG DVD±RW GSA-H10LK חוץ מLightScribe (שזה הדפסה על דיסקים בעצם ?) יש עוד הבדלים לכן או לכן?
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כשהסתכלתי בהגדרות, ראיתי שהDVD מחובר עם ההרד דיסק והDVD על PIO וההרד דיסק על DMA (נראה לי) ניסיתי לשנות את זה לDMA אבל זה לא שינה יש דרך נוספת חוץ מלעשות UNINSTALL ולתת לWINDOWS לזהות מחדש?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה דעתכם על זכרונות USB של SAMSUNG? איך הם מול זכרונות של SANDISK לדוגמא?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לרכוש את הSTORAGE CENTRAL של חברת NETGEAR ואני אשמח לשמוע תגובות ממישהו שמכיר וניסה את זה. נוסף על כך, לתוך הSC מכניסים כוננים קשיחים IDE/ATA והוא לא תומך בSATA, עד כמה זה בעיה והאם עוד מעט יעלמו הכוננים האלו מן העולם ואני תקוע עם משהו לא כל כך שימושי. תודה, הדר.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
הדפדפן מאפשר שמירת דפי אינטרנט עם שמות ארוכים אולם מסתבר שמערכת ההפעלה אינה מסוגלת להעתיק סיפרייה שמכילה בתוכה הרבה סיפריות מישנה עם שמות קבצים ארוכים מידיי ומדווחת על שגיאה אני מחפש תוכנה שמסוגלת לקצר באופן אוטומטי את שמות הקבצים או לחילופין לאפשר העתקה שלא באמצעות windows explorer אלא באמצעות תוכנות צד שלישי איך אפשר להגביל בדפדפנים את אורך שמירת הקבצים (אני משתמש ב-internet explorer 6 + firefox) אודה מראש לכול הצעת פיתרון לבעייה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הייתי מעונין לקבל חות דעת לגבי צורב LG GSA-H55N. שלום, הייתי מעונין לקבל את חות דעדכם לגבי צורב LG GSA-H55N, מכיון שלא ראיתי ביקורת עליו באתרים מישראל. ואיך הוא בהשואה לצורב LG GSA-H55NK LG GSA-H55NK יש צורבים יותר מומלצים של חברת LG? (הסתכלתי בסטיק של הצורבים ויש רק אחד וכתוב עליו שהוא לא קורא כל כך טוב מדיות DVD ) ומה זה SecurDisc זהי תכונה של הצורב שכתוב בכותרת. (קראתי דברים כשעשיתי חיפוש ולא הבנתי) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-