עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, הרכבתי את המחשב החדש וכשהכנסתי את הדיסק של הווינדוס כדי להתקין הוא אמר לי שהוא לא מזהה הארד דיסק.. ושמעתי שצריכים משהו עם דיסקט דרייברים וכל מיני דברים מישהו יכול להסביר לי המ אני צריך לעשות ואיך? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 14 תגובות
    • 963 צפיות
  2. תודה רבה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by טכנאי_ברזילאי,

עשיתי FDISK בדיסק עם חומר. איך אני יכול לשחזר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מה אפשר לעשות כדי לנטרל נעילת האיזור בצורב dvd שלי lg-4120B .... help me please :

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  5. תנו לי המלצות צרפו את הסיבה לבחירתכם, ומה המחיר המשוער. תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  6. Tolerance for Max jitter. Note highest tested is 20. And starting value is 8. These measurements are based on audiodev cats equipement and use a special manipulated disc. So 20 is the maximum jitter tollerance level they can test. This gives some info on tollerance for reading bad burned disc's.(not on DVD 9 disc's) So far tested Drive- maximum jitter it can read Benq DW400A(B1HY) -15,7 Dix-all DIX-DRW416(0039) -20,0 Iomega Super DVD (A106) -15,9 LG GSA-4040B (A104) -14,0 LiteOn LDW-401S (ES0G) -17,4 Mitsumi DW-7802TE (1.00) -12,9 MSI DR4-A (2.21) =15,9 NEC ND-1300A (1.06) =15,5 Nu Tech DDW-081 (BX02) =14,7 Pioneer DVRa06(1.06) -20,0 Plextor PX-708A(1.01) -…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  7. Started by Guy232425,

אני רוצה לקנות צורב DVD. הסתכלתי על כמה דיונים בנושא פה בפורום, והבנתי ש-nec 3500 הכי ממומלץ. מצד שני כמה אמרו לי שעדיף LG (לא זוכר איזה דגם אבל בטח אתם יודעים איזה מומלץ לקנות). אז מבין 2 החברות, על איזה אתם ממליצים? מה היתרונות והחסרונות של כל צורב? ואיפה כדאי להזמין את הצורב שעליו אתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  8. למי שלא מכיר האתר מתעדכן איך שיוצאת גירסה פרוצה ורשמית של קושחה חדשה,ממש מומלץ. מי שלא מבין בזה לא מומלץ לעדכן קושחה,רוב הקושחות שם הם קושחות פרוצות (ז"א לא רשמיות),אם העידכון ייכשל לכם והלך הצורב,אז גם הלכה האחריות. http://www.micheldeboer.nl/firmware/index.html אני כרגע משתמש ב 218btrpc1.rar (של ה3500), הנק שלי עכשיו הוא RPC-1 (שזה אומר שאני יכול לאפס את הגדרות האיזור PAL NTSC בחזרה ל5),rip lock removed (הורדה של סרט לדיסק הקשיח מתבצעת במהירויות הרבה יותר גבוהות) ו bit setting ל +R ו +RW לאלו שמעוניינים לשנות +RW ל ROM,אם כבר צרבתם על ה +RW שלכם אז לא תוכלו (זה באג אני בטוח שיסדרו את זה בקרוב),אבל אם יש לכם מדית +RW חדשה שלא השתמשתם בה,תוכלו לשנות אותה ל ROM וכך לנגן בנ…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by Merovingian,

הלוח אם שלי תומך ב- UDMA 66/100 ואני מעוניין לקנות הארד דיסק Western Digital 160 Gb 7200 ATA 100 8 Mb Buffer האם הוא יפעל?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by omerha,

אני מעוניין לקנות כונן נוסף SATA איזה הכי כדאי היום לקנות ??

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  11. ב מ.י RITEK DL חמישים ושתיים שקל.....עדיין יקר תחת אבל יותר זול מה 120 שקל

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by Daglas,

כהה תקשיבו לאחרונה קניתי LG4160 ואני נתקל בבעיות איתו... בדיסקים הראאשונים שצרבתי (רגילים לא DVD) לא הייתה כל בעיה. אבל כבר בדיסק DVD הראשון שצרבתי הוא רשם לי BURN FAILED ומעכשיו אני נתקל בבעיות איתו כל הזמן 5 דיסקים רגילים ועוד 3 DVD שצרבתי יצאו דפוקים (בעיות בקריאת קבצים ב CD ו FAILED ב DVD ללא יוצא מן הכלל!) אני כבר לא יודע מה לעשות??? האם יכול להיות שזו בעיית כבלים (מעוגלים תוצרת בית....) למרות שאני לא חושב ככה כי הצורב הקודם שלי לא עשה לי בעיות כאלו... לקחתי את ה Nero CD-DVD Speed וזה מה שהוא נתן לי: מישה יכול לעזור? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  13. חשבתי לקנות או את ה lg 4160b או את ה Sonys Double Layer(DWD-22A) DVD±RW x 16 - Bulk או את ה LITEON (SOHW-1633S) - DVD±RW Double Layer - WHITE ולבנקיו אני לא מתקרב מנסיון עם צורב רגיל שדי נדפק אחרי חודש בלי סיבה הגיונית... אשמח אם תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  14. ואיזה יתרונות יש לאחד מהם (אני מניח שלSATA כי הוא קצת יותר יקר)

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by rino,

היום הייתי באופיס דיפו ומצאתי שהם הורידו את מחיר עוגת 25 הדיסקים של VERBATIM ל138ש"ח מה שאומר שיחידה עולה עכשיו 5.5 ש"ח . שווה למי שרוצה דיסקים לגם יחזיקו מעמד לאורך זמן.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by גבריאל,

אם צריבה נכשלת בcdrw האם ניתן לצרוב עליו שנית?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  17. קצת הסתכבתי עם האשכול שיש למעלה עם ה32 עמודים.. תראו האם אני אוכל להשתמש בו ככונן רגיל לכל דבר? אם שכדאי לקנות בנוסף עוד כונן?... כי עם צורב רגיל CD-R/W אי אפשר להשתמש לשניהם.. הוא נהרס דיי מהר.. האם זה ככה גם בצורב DVD?.. מה זה בדיוק כמה אמרו שם: רק אם אין לך : DVD RAM =/ מה זאת אומרת??? האם זה אומר שהוא לא יוכל לצרוב דיסקים ואז למחוק מהם? DVD-RW?? זה זה? או שזה משהו אחר שקשור לגיבוי? אשמח אם תסבירו לי קצת איזה צורב DVD הכי פחות סיכויים שיהרס.. עוד משהו ששמתי לב אליו: האם זה נכון או שסתם בא לו לעשות לי את החיים קשים אההה ומה העניין של ה+ והמינוס בצורב? ראיתי שNEC3500A הוא גם פלוס וגם מניוס.. מה זה אומר בדיוק ? והאם הוא תומך בצריבה משני הצדדיים? תודה לעוזרי…

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  18. בהנחה של צורב כמו ה-ND-3500A ומערכת שבזמן הצריבה לא עוסקת במטלות נוספות, האם יש ומהן הדרישות המינימליות מהקונפיגורציה של המחשב לצריבה איכותית בלי להתפשר על מהירות הצריבה? תודה מראש על התשובות

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  19. היי קניתי בהום-סנטר מדיות DVD-R SILVERLINE , אבל לא היה להם מדיות DVD-RW (ל NEC 3500) איפה יש לקנות (חנות רגילה, לא אינטרנט)? מה מומלץ? וכמה עולה? תודה

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  20. Started by kisin,

זה לקוח ממאמר שפורסם היום (15.11.2004) בוואלה: בתור חובב סרטים מושבע שצורב סרטים מאז שDivX קיים רוצה לדעת כמה זה נכון המשפט הזה שאומר שתוך 5 שנים יהרסו לי כל הדיסקים שצרבתי. כל הדיסקים שלי נמצאים בתוך מגירה בארון כשכל סרט יושב בתוך עטיפת נייר. האם אני באמת צורב לחינם וכל כך מהר הדיסקים יהרסו!? אני לתומי חשבתי שאני אוכל לשבת 30 שנה מהיום לראות סרטים עם הבן שלי :'(

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by crazydiamond,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות בעוד שבועיים צורב DVD כנראה NEC - 3500 אני עדיין מתלבט בינו לבין הפיוניר, בכל מקרה מה דעתכם אני עומד לחבר אותו למחשב פנטיום 3 1000 עם 512 MB זיכרון ו 40 GB 7200 סל"ד HD, האם אני אוכל לצרוב עליו בלי בעיה במהירות X4 (אני אצרוב על מדיות של סיילבר ליין - ריטק G04 ) או עדיף במהירות נמוכה יותר. אשמח גם לקבל המלצות האם לבחור את ה NEC או ה פיוניר מבלי להתחשב במחיר או באחריות. אם אני אבחר את ה נק אני אקנה אותו ב לוגיק פי סי ברמת גן - מישהו מכיר את החנות הזאת האם הם אמינים? הם נותנים שנתיים אחריות על ה נק. בברכה.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  22. שלום לכולם! אני מעוניין לירכוש HD חדש, אך הסכום שברשותי לא גדול. לאחר שבזבזתי סכום לא קטן על טסטים וחסכתי כסף לרכישת רכב (יש עוד זמן..) נישארו בירשותי 250 ש"ח. חשבתי שיהיה נחמד אם אני אקנה HD חדש, מכיוון שאני עד היום חייתי עם HD בקיבולת של 30GB (לא יאומן) אני מניח שאפילו עוד HD של 30GB ישמח אותי מאד! ראיתי כמה חברות שונות ואת מחירם והיסתבר שב 300ש"ח ~ אפשר להשיג HD של 40GB שאם אניח את ידי עליו אשמח עוד יותר. מכיוון שאיני בקי "בחומר" אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על HD טוב, רצוי שיהיה בו 8MB Buffer, בעל שם טוב, אשמח עוד יותר אם מישהו יוכל לימצוא HD כזה עם 40GB בגבול ה300 ש"ח תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by bullman,

שלום לכולם. קודם כל הבעיה היא אצל חבר שלי ולכן אין לי את כל הנתונים מה שאני יודע הוא שיש לו צורב LG שמצליח לצרוב CD אך ברגע שמנסים לצרוב על DVD המחשב נתקע. הוא משתמש בXP SP2 ובנרו גירסא אחרונה. כמו כן הוא ניסה מדיות שונות וגם תוכנות צריבה שונות אך הבעיה חוזרת בכל המקרים. אם מישהו יודע מה הבעיה ו/או דרכים לפיתרון.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  24. Started by DOGMA,

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by b-or,

כולם במהירות 52X32X52 וכולם עולים אותו מחיר (שאגב מאוד משתלם). מה שבטוח זה שאני קונה אבל אני לא יודע במה לבחור.. .. בעקבות הנושא ערכתי חיפוש וראיתי שלייטאון מייצרת לסוני את הצורבים.. והם למעשה זהים.. LG יש לי במחשב אחר ואני מרוצה (ב6 חודשים שהוא היה אצלי - חדש) אך ראיתי הודעות בפורום שהוא מסובב מהיר מדי את הדיסקים והוא מגיע למצב של לשבור אותם... חברה.. אז מה עדיף? תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.