עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by eb,

הצורב ישמש לעוד דברים אבל חשוב שיצרוב משחקי XBOX בצורה טובה כמובן צריך להיות DL 2.4 לוח האם שלי תומך SATA 2 תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. נראה לי שהצורב דפוק שאני צורב דרך הנרו לא IMG קופי דיסק הוא דופק דיסקים על ימין ועל שמאל יש לו מצבי רוח נראה לי שהוא גוסס מחפש משו יציב לצריבה לדיסקים 8.5 במהירות 4 מינמום

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  3. שלום אני מחפש צורב שיתמוך בכול הפורמטים הקיימים ,שיהיה מהיר כמה שאפשר,שיהיה מאוד מאוד שקט..בקיצור צורב מושלם חח.. ועוד עניין שאני צריך את עזרתכם.. ראיתי לאחרונה שיש גם כוננים אופטיים עכשיו השאלה שלי היא מה הטכנולוגיה הזאת והאם היא עדיפה? והאם קיים צורב אופטי? מקווה לעזרתכם,תודה.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by DakloN,

שלום.. איזה צורב היום הכי כדאי לקנות..? מהצורבי דיוידי של היום.. NEC,LG,PIONEER,BENQ?? או אולי משהו אחר...

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  5. שלום. אז ככה, אני לפני שידרוג כללי של המחשב שלי והחלק היחיד שנשאר לי הוא הצורב. בגלל שאני כב מחוץ לתחום המחשבים כבר כמה שנים, אין לי מושג אם צורב SATA יתאים למערכת שלי המערכת שלי היא: A64 3000+ ASUS K8V-SE Deluxe Sapphire X1600PRO 512MB AGP Twinmos 512MB DDR400MHZ מה שאני מחפש הוא צורב טוב ויעיל שיתאים ללוח האם שלי, טווח המחירים שלי נע בין 150-250 שקלים אני בנאדם שלא מתפשר על איכות, ולכן אני מחפש צורב שמבחינת עלות/ביצועים/איכות יתאים לי תודה מראש,Visual_boy

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by p_q,

שני צורבים: 1. צורב רגיל 2. צורב שתומך בהצגת סרטי DVD. צריך המלצות... תודה לכל מתייחס

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by sirsnir,

יש לי קופסא חיצונית לHD ו CD הקופסא מתנתקת המון ועושה המון בעיות כתיבה/קריאה באמצע העברות... מישהו מכיר קופסא טובה שלא עושה בעיות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני צריך המלצה לקורא כרטיס זיכרון מסוג ממצלמה דיגיטלית עד מחיר של 100 ש"ח? משהו טוב ואמין שאתם מכירים ויכול לשמש אותי ביעילות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  9. שלום, אני קונה הרדיסק נייד מחר או מחרתיים ואני צריך עזרה. לאחר קריאת מספר נעוצים ונושאים של משתמשים אני קצת מבולבל וקשה לי להחליט, אני צריך הרדיסק נייד לגיבויי תמונות, מסמכים ואחסון סרטי HD . הכיוון הוא 2TB מכיוון שחצי ממנו אני כבר יכול למלא והעלות לשקל שלו הכי משתלמת. ההתלבטות היא בין ‏My Book Essential Edition, 2TB USB 2.0 במחיר 770 ש"ח , ל כניית מארז חיצוני ‏Dynamode External USB 3.0 Hard Disk Enclosure במחיר 170 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10287 והרדיסק פנימי כלשהו (כנראה WD). למארז החיצוני יש יתרון ברור של ה USB3 (אם זה באמת יעבוד) השאלות: 1) האם המארז החיצוני של Dynamode ידאג לקירור הנדרש להרדיסק?…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by fibola,

צריך המלצה לקניית צורב DVD לאחר שה LG שלי, שדרך אגב היה מעולה כל עוד עבד, הלך לעולמו. מחפש משהו בטווח המחירים של 300-350 ש"ח . תודה

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by KGB,

שלום חברים... אני צריך המלצה ממכם על קניית צורב חדש התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח פלוס מינוס בתודה מראש לכולם...

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  12. אני צריך לקנות שתי דיסקאונקי ואני לא יודע איזה או אם זה בכלל משנה החברה או לא אז אני פשוט יגיד את הצרכים שלי לראשון אני צריך שהוא יהיה 16+ ויהיה אפשרות להצפנה והכי חשובב אמין כי אני שם עליו קבצים חשובים בשבילי מאוד (ברור שיש גיבוי אבל עדיין...) לשני אני צריך שהוא יהיה 32GB שנועד להעביר תוכנות סרטים... שימושים רגילים לשתיהם ביחד 200 שקל אם צריך יותר אני רק תגידו פשוט אין הערכה לכמה זה אמור לעלות

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  13. Started by Scorpion17,

שלום, אני מעוניין לקנות צורב dvd ואני לא ידוע איזה לקנות תמילצו לי.. עד 500 ש"ח. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברים. בגדול השימושים הם כאמצעי אחסון נוסף. לעיתים העתקת סרטים אל הכונן ושידורם בטלוויזיה דרך הממיר הדיגיטלי בחיבור USB. אין צורך בבלימת זעזועים באופן מיוחד או עיצוב מרהיב . ראיתי ב KSP כוננים של western digital . היה את [h=1] Western Digital Elements WDBUZG5000ABK 500GB USB 3.0 [/h]שנראה לי מתאים ועולה 240 ש"ח. אך בהפרש לא גדול ממנו היו הכוננים באותו נפח מסדרת My passport או my passport ultra. מה ההבדלים בתכלס בין הסדרות? אם זה רק עניין של גודל ועיצוב זה לא מעניין אותי... אודה להמלצות!

15. היי, אני מעוניין לקנות שרת NAS ביתי, תקציב של בערך 1,000 ש"ח. אני צלם חובב ואני מצלם די הרבה (סטילס וגם וידיאו) וכרגע אני שומר את הצילומים במחשב הראשי ומגבה לדיסק קשיח חיצוני, זאת פעולה לא הכי נוחה כל פעם לחבר את הכונן 3.5" לצורך הגיבויים והייתי מעדיף שרת NAS שישמש אותי לטובת הגיבויים. בנוסף, שאר המחשבים בדירה יוכלו לגשת לצילומים בקלות כי כרגע המחשב הראשי שמכיל את הצילומים משותף ברשת אבל זה אומר שעל מנת לגשת לתוכן שיש עליו אני צריך להחזיק אותו דלוק. אני צריך שהמכשיר יהיה שקט ובעל הספק נמוך (הוא הולך לעבוד 24/7). הייתי רוצה שאפשר יהיה לגשת לשרת NAS דרך האינטרנט ככה שאם אני לדוגמה נמצא אצל חברים אז שאני אוכל להראות להם את מה שיש לי על ה- NA…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by wth,

היי חברים.. אני מתלבט קשות בבחירת דגם DOK מהיר(חשוב מאוד!),אמין ואיכותי בנפח של 16 ג'יגה. כרגע ההתלבטות בין שני דגמים אך אשמח לקבל עוד המלצות. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3289&CatCode=407 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2472&CatCode=407 הייתי שמח לקבל המלצות איזה דגם עדיף ולמה...כמו כן אני חובב תוכנות PORTABLE ואני שואל האם יש לי צורך בתוכנת הU3,אך בלי קשר רציתי לדעת מה עדיף לרכוש והאם אין חשש לקנות מהחנות הנ"ל. אודה לכם על כל תשובה.

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  17. כרגע אני מתלבט בין שני דגמים : MAXTOR OneTouch IV 500GB -1 שעולה 330 ש"ח. 2- Western Digital 500GB שעולה קצת יותר מ500 ש"ח (יש שני דגמים לא כל כך הבנתי מה ההבדלים אבל הבנתי שאחד מהם חדש יותר) חשוב לי שאפשר יהיה לחבר לDVD עם חיבור USB וכמו כן לגבות תמונות שירים וכו' .

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  18. רציתי בבקשה המלצה על דיסק קשיח חיצוני בנפח 500 גיג'ה, בבקשה מחברה אמינה אני לא רוצה שכל שני וחמישי יעשה בעיות המחיר בבקשה שיהיה עד 300 שקל. אני לא חושב שזה רלוונטי אם אקנה דיסק שתומך ביואסבי 3.0 כי יש לי רק מחשב אחד שתומך בזה אז מעדיף את הממשק הפופלרי 2.0 תודה לעוזרים

19. היי, מה דעתכם על Samsung STORY Station 1000gb? האם למישהו יש דעות קדומות\ניסיון\ כל עצה או טיפ אחר שיעזור? תודה.

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  20. בגודל 2TB לא מעניין אותי הגודל הפיזי שלו העיקר שיעביר כמה שיותר מהר תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כנראה שהלך לי הדיסק קשיח במחשב אלא אם מישהו יגיד לי אחרת (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470319.0) אני צריך המלצה לדיסק קשיח פנימי חדש. התקציב הוא כ300ש"ח ניתן לחרוג עדיף שלא. אני רוצה משהו כמו 250-500GB ושיהיה חיבור SATA 2. הכי חשוב איכות ביצועים ואחריות פחות נפח. לפי הסטיקי הבנתי שהכי טוב זה Samsung 500GB HD502HJ שעולה 198 בskypc (מזכיר לי שאני צריך חנות באזור ראשון לציון) השאלה אם לא יצא משהו חדש יותר טוב או שזה קנייה בטוחה. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by iakovl,

יש לי כרגע את הWD160IDE של ואני מרוצה ממנו אבל המקום מתחיל לאזול (אני מוריד בטרוף ) אני מעביר מידע לDVD אבל זה לא מספיק אני שוקל לקנות איזה 80G בשביל שיעזור לי עם המקום ויאכלס את המערכת הפעלה והמשחקים שלי ולשאיר את ה160 רק להורדות יש המלצות

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  23. Started by yp3,

יש לי שני דיסקים קשיחים תקולים שהמידע עליהם חשוב אני צריך המלצה על חברה לשחזור מידע חיפשתי פה בפורומים ולא מצאתי כל כך התייחסות לנושא אשמח לשמוע המלצות, כמובן שהפרמטר העיקרי שלי זה מחיר כמה שיותר נמוך תודה מראש

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  24. ישמש בעיקר לגיבוי סרטים תמונות ווידאו..יחובר לטלווזיה עם USB לצפייה בסרטים

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  25. שלום, אני מחפש דיסק חיצוני של 2TB לגיבוי ולשימוש ככונן רשת ביתי (NAS). תקציב - 500-800 ש"ח. אשמח ללמוד מנסיונכם תודה

• 0 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים