עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by sahargt,

היי אני חושב לקנות צורב חדש בגלל שהצורב שיש לי החשב צורב לי רק במהירות של 4 דגם של סוני נראה לי 510A אני ממש מרוצה מהצורב עובד אצלי כבר שנתים לל הפסקה לא מזמן קנתי לאח שלי צורב של NEC נראה לי דגם 3550 גם זה צורב טוב חוץ מזה שהתןכנה NTI לא היתה נותן לי לצרוב איתו משום מה אז על מה את ממלצים לי לקנות אני מזמין את המוצר מהאתר הבא http://www.newegg.com

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  2. Started by orlupo,

שלום, אני נמצא היום לפני קניית מחשב חדש ונמצא בהתלבטויות קשות. היה לי עד לא מזמן LG 4163B שעשה את העבודה לא רע אבל החליט למות. קראתי את המידע שנמצא בסטיקי אבל בכל צורב יש לו את החסרונות והיתרונות שלו ואני לא מצליח לתעדף את הצורבים. חשוב לי שהצורב יתמוך ב-LightScribe ומדיות DVD-RAM. לא הכי קריטי לי חיבור אם הוא יהיה IDE או SATA. אשמח לעצות והמלצות. בתודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  3. Started by HydroIT,

בניגוד לקודם שביקש, אני חייב דגם SATA (או SATA2). תקציב לא משנה במקרה הזה אני מניח, אבל עד 280 ש"ח, שיהיה פנימי, תמיכה ב-Dual Layer, כמה שיותר שקט. אה, ושיהיה לבן ;D תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  4. אני צורב מאות(!!!!) דיסקים בחודש ואני צריך צורב חזק ואמין שלא יתפגר לי אחרי חודשיים הצורב הנוכחי שלי שכבר מראה סימני גסיסה (אחרי 3.5 שנים) הוא פלקסטור 716 צריך שהממשק יהיה IDE נ.ב. רצוי שיהיה מפנדה תודה

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by OFIRLEVY66,

צריך המלצה לצורב DVD LightScribe שצורב תמונות צבעוניות באיכות גבוהה. שהצורב יהיה בצבע שחור ופנימי

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  6. בסטיקי ראיתי המלצה לPioneer DVR-115D & DVR-116D, אבל לא ממש הבנתי את היתרונות\ חסרונות שלו... אני צריך משהו שלא יעשה לי בעיות עם דרייברים ונירו 6, ושיצרוב טוב עד CD וDVD (במיוחד סרטים...) רעש ומהירויות גבוהות במיוחד לא כל כך חשוב לי... ב4 השנים האחרונות היו לי 2 צורבים של LG שהיו סבבה, אבל אם יש משהו טוב יותר- למה לא לבדוק? רצוי משהו שאפשר קנות מנועה או זיגזג (עם עדיפות לנועה)... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by waizman,

אהלן, מת לי ה NEC והמחליף שלו (OPTIARC) הלך לאיבוד בדואר בדרך לתיקון בחנות - צריך אחד חדש! ולא NEC! חשוב שיהיה אמין ושישרוד הרבה זמן כי נמאס לי כבר מהצורבי DVD הזבל האלה, ושיחובר בתקן SATA כי החיבור PATA שעל הלוח רחוק מדי מהכונן. תודה! :-*

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by zZOROo,

הנושא מסביר את תוכן ההודעה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by pizzaguy,

שלום חברה.... יש לי בקשה ממש פשוטה נשרף לי הצורב DVD... אני רוצה המלצה למשהו טוב בתקציב של עד 200-250 שקל רק שיהיה לו DUAL LAYER ןשיהיה מהיר... לא BLUE RAY ולא בתיך אני אישית מעדיף מלוג'יק פי סי אבל אבא שלי ביקש ששאני אבדוק גם באופיס דיפו אה ועוד משהו: האם ל LITE ON יש צורבים טובים? אם כן אז שלחו לינקים תודה רבה רועי עריכה: בצבע לבן

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by wizi,

כפי שכתוב בכותר. הצורב שלי מת והחזיר נשמתו לבורא אחרי שנות שירות רבות. מחפש תחליף הגון שיעשה את העבודה בצורה טובה. מגבלות תקציב עד 150 ש"ח לערך. תודה זיו

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Fighter,

בבקשה אם אפשר ממה שמופיע באתר של KSP כי זה המקום היחיד שאני יכול ללכת אליו כרגע

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by nadav275,

מה לקנות, איפה, והאם בכלל משתלם (או שעדיף בארץ?!) אני לא מחפש את הדגם הכי יקר... ועם זאת- לא משהו פשוט... נדב

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by A.Iniesta,

הכי חשוב שיהיה עמיד בהרבה צריבות. אפשרי לצרוב עם דיסקים רגילים בלי שיהיה נזק?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by Nitro,

שלום, אני מחפש תורב DVD באזור ה200 ש"ח, ראיתי שיש המון דגמים אפשריים.. חשוב לי שיהיה DL, על מה אתם ממליצים? ראיתי שיש צורבים בממשק SATA, האם זה משנה אם ההארד דיסקים שלי פועלים ב IDE? הלוח שלי הוא dfi lanparty ut ultra-d.. תודה רבה, נדב.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by dabaz,

שלום, אני צריך המלצה לצורב DVD בתקציב עד 300 ש"ח. שמעתי שNEC טובים, אבל אני לא כלכך מבין בצורבי DVD. עוד שאלה, כרגע יש לי כונן DVD במחשב וצורב CD עד 52X. אמרו לי שהעיינית של הצורב יותר רגישה ולכן לא כדאי להשתמש בו לקריאת דיסקים. יש לי מידי פעם נפילות מתח במחשב ולכן אני לא רוצה להוסיף עוד עומס על הספק "480W" הג'נריק שלי.. אז השאלה שלי היא איזה כונן להחליף בצורב DVD, את הקורא DVD או את הצורב CDץ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by Danny_Malis,

אני צריך המלצה לצורב DVD בטווח של 350 ש"ח. תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by FIRE-KID,

שלום יש לי מחשב שנתיים+- והחלטתי להוסיף לו צורב DVD .. תקציב עד 300 ש"ח מה הכי מומלץ? ואם אפשר חנות קרובה לכפ"ס תודה רבהה אני ממש לא מבין בצורבי DVD וראיתי כל מיני דיבורים על sata..אני יודע על HD עם חיבור sata..זה אותו עניין גם בצורבים עכשיו? בכל מקרה אני כמעט בטוח שאין לי sata זה אומר שצריך צורב DVD עם חיבור "רגיל" נכון? ראיתי בנעוץ מומלצים את הצורב הזה היה כתוב שהוא טוב מכל הבחינות ויחסית גם זול.. LG GSA-42N מחיר מומלץ: 160 שקל. הנעוץ הזה הוא לפני כמה חודשים טובים ואני לא יודע אם עדיין משתלם לקנות אותו או יש צורביים היום משתלמים יותר?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  18. Started by tehnodrom,

עד 300 ש"ח... אני לא מביחן בזה ממש אז תנו לי המצלה טובה ועדיף שיהיה שחור

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  19. מה הצורב דיוידי הטוב ביותר שניתן להשיג עד 500 ש"ח? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. הכל בכותרת רק לא מעל 500 שח .. שיהיה טוב ושיתמוך בכל הפורמטים-אם אפשר קצת פירוט על פורמטים השונים.. תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  21. הכל בכותרת רק לא מעל 500 שח .. שיהיה טוב ושיתמוך בכל הפורמטים-אם אפשר קצת פירוט על פורמטים השונים.. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  22. או כל חנות שיש בב"ש אפשר גם מבאג חיבור לא SATA כי יש לי רק 2 חיבורי SATA על אחד יושב כבר הארד ואני צריך עוד הארד איך ההארד הזה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2478

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by b3ta0,

אני לא מכיר מה עדיף ואיזו חברה או דגם כדאי לקנות. מה מבחינת מהירויות? אני צריך שיצרוב ויקרא Blu Ray, DVD. תודה

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  24. Started by Whaaaa?,

טוב, אז הצורב שלי החליט להפסיק לצרוב, אחרי כמה נסיונות הצורב שך LG (ימשך שמו וזכרו) גם שרף לי את הספק והייתי צריך לקנות ספק חדש, ועכשיו אני גם צריך לקנות צורב חדש, אז רציתי המלצה על צורבים טובים במחיר של עד 250 ש"ח, המהירות המינימלית היא 40X12X40X, תודה רבה על קריאת ההודעה

• 5 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים