עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by nir_varon,

היי יש לי שתי שאלות : 1) איך אני יכול לזהות בוודאות איזה צורב DVD התקינו לי , שלא כולל פירוק של הכונן עצמו? 2) אני מנסה לנגן דיסק DVD שחבר שלי צרב .. ומשום מה אני לא רואה כלום בדיסק.. הדיסק מנגן במקומות אחרים לכן אני יודע שהכל בסדר איתו.. איך אני יכול לברר עם חסר לי תמיכה בפורמט של צריבה כלשהי?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  2. יש לי צורב ASUS CD-S500/A (ישן, אני יודע! :-\) ורציתי לדעת אם אפשר לצרוב איתו מדיות של 800 מ"ב. אין לי מושג איך מבררים דבר כזה.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  3. קניתי צורב nec 3540AW חיברתי את כל הכבלים לאן שצריך (את כבר הנתונים חיברתי על אותו הפס של הצורב הישן) עכשיו יש 2 בעיות: 1) המחשב לא מזהה את התורב ולא קיבלתי דרייבר איתו... חיפשתי באתר של nec אבל לא מצאתי דרייבר למי שיודע איפה אפשר למצוא אותו אז בבקשה תעזרו לי :'( 2) בקשר לצורב הישן... יש איתו בעיה... כשהמחשב עולה הצורב עובד וגם כשהווינדוס עולה הוא עדיין עובד ומופיע בתוך המחשב שלי (כונן :F) אבל אחרי כמה שניות הצורב נעלם מהמחשב שלי והכונן כבר לא נפתח... אני חושב שהלוח אם מפסיק להעביר לו מתח בגלל שחיברתי את הצורב החדש.. אני לא יודע איך לטפל בזה אז גם פה אני צריך עזרה.. :'( תודה מראש לכל העוזרים.... העניין דיי דחוף כמו שרשמתי בכותרת אז בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by AmirNadav,

שלום. קנינו מחשב חדש שהגיע היום =]. במחשב יש הארדסיק סאטה 2, איך אני מתקין אותו? (לוח אם- K8ns 754) האם ההתקנה שונה משל sata? בכל מקרה אשמח לרענון בנוגע להתקנה כי שכחתי כבר איך מתקינים (את שלי התקנתי דיי מזמן..)

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by slrr,

כמו של כולנו הדיסק הקשיח.. כולם אומרים ראפטור ראפטור, או שהם עושים בוררות בין הסדרות של ה7200, או לעיתים רחוקות אפילו ה-15,000 RPM... אז הבקשה שלי כזאת אם אפשר טבלה מסודרת (קריאה\כתיבה) 7,200VS10,000VS15,000 ואפילו אם אפשר לרשום את הביצועים שלהם גם לחוד ברייד-0 בבקשה אל תכניסו לנושא הזה את המילה SSD... תודה...

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  6. אני רוצה לקנות בקר ide למחשב הישן (פנטיום 3 ) כי הבקר שלו מעביר אותי על דעתי ועל דעת קוני .... יש למחשב הזה שתי בקרים מובנים , את הכונן דיוידי הוא מזהה בלי בעיה אבל את ההרדיסק(ההרדיסק די חדש של wd) הוא לא זיהה , מה לא עשיתי , ניסיתי בשתי הבקרים , שיניתי עמדות בכבל השטוח , בדקתי גאמפרים , ניסיתי מאסטר ניסיתי סינגל מוד עד שיצא לי לי עשן.... בסוף הצלחתי והמחשב זיהה את ההרדיסק , הכל טוב ויפה. התקנתי ווינדוס - בהצלחה , התקנה לינוקס בהצלחה והמחשב עבד כמו תותח ! היום אחרי reboot פתאום המחשב לא מזההה את ההרדיסק גם אחרי עשר ניסיונות בקצור אמרתי נקנה בקר וזהו עכשיו השאלה שלי האם אפשר שהמחשב יעלה ויעבוד מהבקר ללא בעיה ?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום יש לי עכשיו צורב DVD של NEC וברצוני להחלפו בגלל ה"בוררות שלו" שהוא לפני כול צריבה של DVD הוא חייב ניקוי עינית ולפעמים לא קורא דסקים של DVD לא איכותיים. אז חשבתי על הצורב הבא http://skypc.co.il/pl_product~GSA-H44b~16~0.htm רציתי לקבל את חוות דעתכם ולדעת אם הוא לא יהיה בררן לגבי המדיה ויעשה לי את הבעיות שצינתי מקודם. עוד דבר אחד ראיתי צורב DVD גם הוא של LG בחיבור SATA http://skypc.co.il/pl_product~GSA-H62N~16~0.htm רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בינהם ומה נותן חיבור SATA שאין בחיבור הרגיל. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. Started by XGALX,

AAKS או AAJS ?? אני יראה לכם תכוננים: Western Digital WD2500AAKS 250GB 366 או WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤300 בלי קשר לכמות G

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by idanuel,

אז ככה קניתי הרדיסק חדש (אמרתי לא נסתבך פירמוט לא פירמוט בלאגנים) קיצור עכשיו יש לי הרדיסק חדש (גם ככה הייתי אמור לקנות,אבל לא משנה) בקיצור בדרך כלל שהייתי ניכנס לBIOS הייתי רואה את השם של ההרדיסק שם וכו' (במקרה שלי זה היה WESTEN DIGTEL וכל הפרטים) עכשיו קניתי הרדיסק חדש כמו שאמרתי חיברתי אותו והוא לא מזהה אותו כלומר הוא לא מופיע בBIOS בכלל אמרתי טוב בא ננסה את ההרדיסק הקודם וגם אותו הוא לא מזהה וכמובן שעשיתי על שני ההרדיסקים בגמפרים שלהם על MASTER וכל אחד חיברתי בנפרד ( כלומר כל נסיון חברתי אחד בלבד) אין לי מושג למה זה קורה. מה נראה לכם?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  10. רכשתי לא מזמן צורב של פלקסטור, ממשק SATA לאחר בדיקות נוספות על מחשבים נוספים מתברר שהלוח "הבעייתי" הוא שלי מדובר בDFI LANPARTY NF4 אופציות הRIAD לא מופעלות הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לצרוב דיסק הצורב נתקע בשלב ה "LEAD IN", מה זה אמור להביע ואיך אני יכול לפתור את הבעיה בעיה נוספת שנתקלתי עם הצורב הזה - דיסקים שצרבתי (DVD ) בעבר עם הצורב הקודם שלי (מתוצרת LG, לא זוכר את הדגם במדוייק) , לא נקראים כלל ע"י הצורב החדש, לעומת זאת, CD'S רגילים - אין שום בעיות

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  11. קניתי ארדיסק חדש של 80G ויש בו תיקיית WINDOWS לא הבנתי למה עשו את זה כבר יש לי ווינדוס מותקן יש דרך למחוק את התיקייה ידנית או שחייבים פירמוט ?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by Hydr0,

ש לי בעייה עם דיסקים של DVD. קניתי אותם אצל באג והחברה היא SILVERLINE 50 דיסקים DVD-R והדיסקים לא עובדים בבית שלי.. הלכתי לבאג שיחליפו לי והם הצליחו לצרוב עליהם וזה עבד שם טוב.. הצורב שלי קורא כל דבר אחר חוץ מהדיסקים האלה אז הם אמרו לי לעדכן את הצורב. אז איך אני עושה זאת? יש לי צורב LITE ON DVDRW LH-18A1P מה לעשות? איך אוכל לעדכן אותו? תטודה מצאתי באינטרנטט באתר של LITEON FREIMWAR בשם GL0F וזה לא עובד לי.. זה כותב לי את זה: http://img176.imageshack.us/img176/8906/updatepc2.jpg מה לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  13. Started by davidreznic,

הצורב שלי מחובר לחשמל ול IDE והוא מופיע ב"מחשב שלי" אב כשלוחצים על כפתור לא קורה כלום. האם הגיע הזמן להיפרד?

14. Started by waizman,

אהלן, מת לי ה NEC והמחליף שלו (OPTIARC) הלך לאיבוד בדואר בדרך לתיקון בחנות - צריך אחד חדש! ולא NEC! חשוב שיהיה אמין ושישרוד הרבה זמן כי נמאס לי כבר מהצורבי DVD הזבל האלה, ושיחובר בתקן SATA כי החיבור PATA שעל הלוח רחוק מדי מהכונן. תודה! :-*

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by shlomi2003,

יש לי 1600 גיגה רציתי לדעת למה כשאני מחלר אותו בהתקנה של ה WINDOWS במסך הכחול אני מחלק אותו לאחר ההתקנה אני ניכנס למחשב שלי ואני רואה רק כונן אחד הכונן השני לא נימצא למרות שחסרים כל הגיגה של החלוקה למה זה קורה ?!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  16. קניתי מדיה של DVD-RW עלמנת לצרוב סרטים ובבאו הזמו למחוק אותם ולצרוב חדשים. רציתי לדעת כיצד ניתן למחוק רק חלק מהסיפריות על המדיה ולשמור על חלק אחר כדי שאוכל לצרוב במקומם סרטים אחרים ? נסיתי בצורה של מחיקה רגילה כמו כן בעזרת הנירו ולא הצלחתי.אודה לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  17. Started by itail,

המדיות האלה נחשבות לטובות יחסית? שוות 65 ש"ח ל-25 דיסקים? תודה!

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  18. יש לי במחשב דיסק קשיח של סמסונג בגודל 80 ג'יגה , ולא מזמן בגלל שנגמר לי המקום במחשב , קניתי דיסק קשיח חדש של ווסטרן דיגיטל בגודל 320 ג'יגה. wd 320 ys sats 2 16 mb raid וכשהוספתי את הדיסק הקשיח למחשב , פרמטתי אותו בעזרת Computer Management של הווינדוס. פיצלתי את הכונן החדש ל3 מחיצות : לכונן אחד של 60 ג'יגה , כונן אחד של 140 ג'גה וכונן אחד של 100 ג'יגה. ופשוט העברתי מהכונן הישן של סאמסונג של ה80 ג'יגה , את כל המידע שאני צריך לכוננים החדשים של הווסטרן. אבל היום..בגלל שלא פירמטתי את המחשב אולי איזה שנה והיו כל מיני בעיות בווינדוס החלטתי לפרמט את הסאמסונג ולהתתקין את מערכת ההפעלה במחיצה של ה60 ג'יגה שהכנתי במיוחד לצורך התקנת ווינדוס שם. אבל אחרי שפרטמתי את הסמסונג ונכנסתי להתק…

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  19. נניח שיש לי דיסק אחד קיים עם windows מותקן והכל... ולפתע אני רוצה להוסיף דיסק זהה ולשלב אותם במערך RAID 0 . האם זה אפשרי? (המידע איכשהוא יתחלק פתאום בין הדיסקים?) או שחייבים מהתחלה שיהיו שניים בRAID 0 כי הרי כתיבת המידע מתבצעת על שני הדיסקים בו"ז בחלוקה.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by wooper,

שלום ראיתי שמומלץ LG GSA-H22N אבל בחנות ראיתי LG DVD±RW GSA-H22NB וLG DVD±RW GSA-H22NK האם יש הבדלים בניהם

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  21. אני מחפש DOK והבנתי שהמוצר הזה מאוד אמין(שזו התכונה הכי חשובה לי).הבנתי שיש לו גם U3.האם הU3 נתמך ע"י מערכות הפעלה של 64BIT ובמקרה שלי ויסטה.או שאין קשר בין U3 למערכת ההפעלה אליה מחברים את הDOK.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by Tomerm,

לאחר שראיתי שהרבה משתמשים ממליצים בחום על NEC 4550, החליטותי שזה יהיה הצורב הבא שלי (אפילו השתמשתי באופציית החיפוש - 2 נקודות לי !). שאלתי היא, כאחד העם שעד היום הדבר היחיד שעשה ב"בפנוכו" של המחשב היה להתקין כרטיס מסך חדש, לכשיגיע הצעצוע, האם פשוט להתקינו ? או שעדיף לבקר אצל טכנאי מחשבים לשם ההתקנה ? ואם רצוי להתקין לבד, האם אוכל למצוא מדריך בכתב (או בע"פ) שיוכל להנחות אותי צעד אחר צעד ?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  23. שלום , דיסק קשיח בדרך כלל הולך בגדלים של160, 320 , 640 (לא שמעתי על 500 כמשהו שקונים). 500 זה משהו חריג? תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by almogzand12345,

ניסיתי לצרוב דיסק של DVD צרבתי 4 סרטים כ-DATA במהירות 4x וצרבתי אותם ב-4 תוכנות שונות: CD BURNER, DEEP BURNER ושתי גרסאות של נרו. בכל התוכנות הצריבה הצליחה אבל אז ששמתי את זה ב-DVD הסרטים קפצו קדימה ונתקעו. שמתי סרט מקורי וצרוב אחרים ב-DVD והם עבדו סבבה אז זה לא הבעיה של ה-DVD. גם שמתי את הדיסק במחשב והפעלתי את הסרטים דרך המחשב וזה גם עבד אז אין לי מושג מה יכולה להיות הבעייה. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by tavor21,

צרבתי דיסק DVD ואני לא מצליח להפעיל אותו במחשב אחר .... הוא פשוט לא מזהה שי דיסקקק אולי זה בעיה של אזורים אבל אני לא בטוחחח .....

• 4 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים