אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות קשיח פנימי של Segate בנפח 4TB (מק"ט ST4000DM000) הוא יצטרף למספר קשיחים פנימיים שכבר יש לי מאותה סדרה (Barracuda) בנפח 3TB. אני מעוניין לחבר אותם בצורה חיצונית ע"י חיבור eSATA 6Gb/s. כרגע אני משתמש ב-iStarUSA xAGE902DU-SAU SATA Hard Drive Docking Station: למוצר הנוכחי תמיכה רק ב-USB2.0 וב-eSATA 3Gb/s. אני מחפש מוצר דומה עם תקן בעל הדור המתקדם יותר, עם אפשרות לחיבור של לפחות 2 כוננים במקביל. נקודה חשובה נוספת היא, שאני מעוניין ביכולת לחבר/לנתק כונן בודד כל פעם, ולכן חשוב לי שיהיה לעגינה חיבור eSATA נפרד לכל קשיח. ישנם מספר מוצרים שמשתמשים בeSATA/USB בודד, עם Port Multiplier, ואז גם אין יכולות Hot Swap, וגם יש פגיעה בביצועים. תודה מראש ספיד
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי כונן SSD 1.8 עם יציאת microsata. אני אחבר אותו למארז עם מתאם מכני שמגיע אבל אני צריך מתאם לחיבור עצמו לחיבור Usata. האם יש פתרונות כאלו בארץ? מעבר ל 2 קונקטורים שיש ב 2 חנויות במרכז? אני מהצפון וצריך פתרון. המחשב מגיע עוד שבוע ועד אז חייב פתרון.. תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קיימים אצלי שלושה דיסקים, 2 מדגם 103SJ של סאמסונג, ועוד אחד מדגם 7K2300 2TB של HITACHI. הויברציות שנובעות מהם כמעט בלתי נסבלות, ולמרות כל הגומי במארז(בתוך המגירה שלהם, במסילה וגם למטה יש גומי) עדיין המארז רוטט כמו ויברטור על MEDIUM אשמח אם למישהו יש ניסיון עם המארז(LANCOOL K60) ויש לו גם בעיה דומה, האם יש דרך לפתור אותה ? אני כבר ויתרתי...
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני קונה את הצורב dvd nec3540 ואין לי ממש ניסיון עם צורבי DVD ואני משער שזה לוקח הרבה זמן לצרוב וחשבתי שאולי אני אקח עוד כונן DVD רגיל שיהיה לי בשביל דברים אחרים בזמן שאני צורב ... אז רציתי לשאול על איזה כונן DVD אתם ממליצים ... או שבכלל הצריבה לוקחת איזה 5 דקות ואז זה לא בעיה... וניסיתי גם להריץ חיפוש על כונן DVD אבל מצאתי רק על צורבי DVD ... תודה
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי הרדיסק SATA אני רוצה להוסיף עוד אחד. העם אחד ההרדיסקים צריך להיות MASTER...? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לא משנה לי אם זה 3.5 כל עוד אין לזה חיבור מיוחד לחשמל. תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב חדש במקום צורב שנהרס בפנטיום 4 2.66Mhz. השאלה אם הצורביי DVD החדשים עם חיבוריי S-ATA ו-Dual Layer יכולים לעבוד על מחשב כזה או...? במידה ולא, אני אשמח אם תאמרו לי איזה אני כן יכול לקנות שבטוח יעבוד. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה רכשתי דיסק WD 3TB שאותו שמתי במחשב לשימוש לצרכי איחסון על חלונות 7 64. הגדרתי אותו GPT כדי לנצל את כולו. השבוע ניתקתי אותו מחיבור ה SATA וכשחיברתי חזרה נדרשתי שוב לאתחל אותו כ MBR או GPT. מיותר לציין ששתי האופציות היוו למעשה אובדן התוכן. מאז אני חושש לשים בו חומר כי כל פעם שאני מנתק ומחבר חזרה זה קורה שוב שאני נדרש לאתחל אותו. ככה זה אצל כולם?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אנשים חיפשי בפורומים תשובה על השאלה שלי ולא מצאתי. אולי מישהו יכול לעזור לי. אני רוצה לבנות מערכת HTPC כמה שיותר קטנה רק כדי לנגן שירים וסרטים בLCD שיש לי בסלון. השאלה שלי היא האם אפשר להתקין מערכת הפעלה על דיסק און קי (1 גיגה) ולהשתמש בה במקום על הארד דיסק רגיל? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי ה NEC3540, וה LG4163B http://www.cdfreaks.com/article/243/9 אם ניזכר גם בסמסונג החדש 164C שגם קיבל SAFE BUY ובסוני החדש 810A (תכלס BENQ1640) שכנ"ל אז בהחלט התעשיה הזאת מתכנסת סוף סוף.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
השבוע גיליתי במקרה שני דיסקים פגומים, שבדר"כ הצורבים שלי צורבים אותם מעולה. המזל זה שבדקתי אותם לפני שמחקתי את המידע מההרד דיסק. אז זהו, אני מחליט שמהיום אני בודק כל דיסק. עושה לו VERIFY, בודק SFV ואם זה דיסק קריטי, גם מריץ בדיקת שגיאות. שימו לב לתוצאה הזאת של דיסק מסוג VERBATIM ! בפוקס עשיתי לו בדיקה לפני שמחקתי את המידע ! כמה פעמים כאלו פיספסתי ? וכמה אתם ? *עריכה* צילמתי איך נראה הדיסק, מעניין אם זה היה לפני הצריבה, או לאחר מכן... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קניתי דיסקים לצריבה של Verbatim מסוג DVD +R המיוצרים בטייואן. צרבתי על אחד מהם קובץ של 4.5 גיגהבייט. הצריבה לקחה בערך 5 וחצי דקות, הרצתי בדיקה לאחר הצריבה, והבדיקה יצאה תקינה. כאשר באתי להעתיק את מה שצרבתי, חזרה להרד-דיסק, זה לקח 57 דקות. האם זה סביר שמהירות הקריאה כ"כ איטית ביחס למהירות הצריבה ?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7264312&type=2&product=1&= יוצא 9 שח למדיה... מה אתם אומרים? יניב
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
AAKS או AAJS ?? אני יראה לכם תכוננים: Western Digital WD2500AAKS 250GB 366 או WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤300 בלי קשר לכמות G
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אז ככה קניתי הרדיסק חדש (אמרתי לא נסתבך פירמוט לא פירמוט בלאגנים) קיצור עכשיו יש לי הרדיסק חדש (גם ככה הייתי אמור לקנות,אבל לא משנה) בקיצור בדרך כלל שהייתי ניכנס לBIOS הייתי רואה את השם של ההרדיסק שם וכו' (במקרה שלי זה היה WESTEN DIGTEL וכל הפרטים) עכשיו קניתי הרדיסק חדש כמו שאמרתי חיברתי אותו והוא לא מזהה אותו כלומר הוא לא מופיע בBIOS בכלל אמרתי טוב בא ננסה את ההרדיסק הקודם וגם אותו הוא לא מזהה וכמובן שעשיתי על שני ההרדיסקים בגמפרים שלהם על MASTER וכל אחד חיברתי בנפרד ( כלומר כל נסיון חברתי אחד בלבד) אין לי מושג למה זה קורה. מה נראה לכם?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
האם יש בעיה לחבר ללוח חדש עם חיבורי SATA II הארד דיסק בחיבור SATA1? תודות..
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אשמח להתייעץ אתכם על SSD אני רוצה לדעת איזה חברה מומלצת ל SSD. אני מעוניין בסביבות ה 120GB. מחפש את הכונן עם הביצועים הטובים והמהירים ביותר לאותו שטח אחסון וחברה אמינה כמובן (לא חשוב מחיר). אם אפשר גם הסבר כללי על SSD ואיזה מהיריות יש לו לעומת כונני HDD ועד כמה אני ארגיש בהבדלים? בהתחשב שאני מתקין עליו את הווינדוס כמובןהמפרט בחתימה תודה!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי IRIVER H120 (סה"כ 20 ג'יגה אחסון) ניסיתי אתמול להעתיק 2 קבצי RAR בגודל 4+ ג'יגה כל אחד, למטרת העברה למחשב של חבר. ב IRIVER שלי היו 12 ג'יגה פנויים (העברתי את רוב השירים למחשב בשביל לפנות את כל המקום הפנוי הזה עליו) וכל פעם שרציתי להעביר קובץ RAR גדול , היה כתוב שאין מקום בסופו של דבר , אחרי כמה דקות ונסיונות להבין למה זה קורה, הבנתי שזה בגלל שה IRIVER הוא כונן FAT32, ואכן במאפייני המחשב (MANAGE) ראיתי שזה נכון הפתרון היה כמובן פיצול של הקובץ לכמה קבצים קטנים יותר ב WINRAR. והעברה בצורה כזו - הבעיה של העברת הקובץ נפתרה. למרות שזה פתרון די טוב וקל, אני שואל סתם לשם סקרנות האם אפשר לפרמט את ה IRIVER ל NTFS ? או שזה יפגע בו באיזושהי צורה ? מישהו ניסה ? האם זה…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן, מת לי ה NEC והמחליף שלו (OPTIARC) הלך לאיבוד בדואר בדרך לתיקון בחנות - צריך אחד חדש! ולא NEC! חשוב שיהיה אמין ושישרוד הרבה זמן כי נמאס לי כבר מהצורבי DVD הזבל האלה, ושיחובר בתקן SATA כי החיבור PATA שעל הלוח רחוק מדי מהכונן. תודה! :-*
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום,חשבתי על לקנות גיבוי חיצוני של 1TB... האם יש צורך בBuffer גבוה? איזה חברה מתאימה לשימוש? האם עדיף פנימי? זה מוציא חום או מסכן משהו? אשמח לפרטים תודה יום טוב
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הכרטיס הוא http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=PE-102R5&affiliate=zap 1. האם הכרטיס מוסיף דרך PCI 1 עוד כניסות של SATA ? ללוח ? 2. בכמה RAID 0 איכותי יותר מאותו RAID שעל הלוח ?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות לגבי הdisk on key החדש של sandisk, שעשוי טיטניום. שאלה ראשונה, מישהו יודע בוודאות אם יש לו חור קטן שמאפשר חיבור לכבל (קשירה למפתחות וכ"ו)? כי לא רואים בתמונה. שאלה שניה, ראיתי שיש דגם קצת יותר חדש של הטיטניום באתר של סאנדיסק, יש לו אותו שם, רק שכתוב NEW. ההבדל לעין הוא בעיצוב שלו ובכפתור שהפך מעיגול לאליפסה. בכל מקרה, העיצובים לא משנים כל כך... השאלה אם הדגם הזה יצא בגלל משהו לא תקין בדגם הקודם... ואולי צריך לחכות לו. תודה! נועם
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מקווה שאני בפורום הנכון. המחשב שלי מבוסס על לוח Gigabyte GA-K8N ultra9 עם שני דיסקים SATA והגדרתי בו RAID1 עם שני הדיסקים. לפני כשבועיים ה-RAID "התפצל" לשני RAID's שבכל אחד מהם דיסק בודד (התופעה ארעה תוך כדי עבודה רגילה). נכנסתי להגדרות ה-RAID , מחקתי את אחד ה-RAID's (זה שהכיל את הדיסק שהפסיק להסתנכרן), הוספתי את הדיסק שהתפנה ל-RAID המקורי ובחרתי Rebuild RAID. לאחר מכן המחשב סרב לעלות - גם לא מדיסקט או מ-Bootable CD. רק אחרי שנכנסתי ל-BIOS ועשיתי Disable לאחד הדיסקים, המחשב הסכים לעלות - כמובן עם הודעה שה-RAID פגום. האם מישהו נתקל בתופעה כזו והם יש הצעות איך לבנות שוב את ה-RAID בלי לאבד מידע? (שני הדיסקים תקינים) תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
המדיות האלה נחשבות לטובות יחסית? שוות 65 ש"ח ל-25 דיסקים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מדובר על דיסקים LG DVD-R X8 וורד סגול מגעיל הדיסקים האלו הם מהגרועים שהגיעו אלי ההודעות הן תמיד על צריבה ההצלחה בבדיקה לאחר הצריבה על ידי תוכנת הצריבה נרו בדרך כלל הבעיה ב קבצי ה UOB האחרונים הדיסקים האלו זו לא הבעיה הכספית אלא לצרוב איתם זהו פרויקט ללא סוף ניסיתי אותם על מיספר צורבים בNEC וPHLIPS בכלל לא עבדו אם עבדו זה על SAMSUNG ו SONY מתוך חבילה של 25 היו נפל 10 דיסקים זא קראים חלקית דרך אגב את אותם קבצים באותם צורבים במדיות אחרות LG DVD+R X8 או דיסקים לבנים DVD-R שלא יודע מה הם בדיוק הכל עובר בהצלחה הגעיו אלי בטעות הזמנתי את ה LG הכתומים DVD+R שלחו לי את ה - במקום וכל ההחלפה רצו שאני הממן מישלוח
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-