עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by FalseStart,

שלום לכולם, אני יודע שכבר טחנו את הנושא הזה מכל כיוון אפשרי, אבל גם אחרי חיפוש כאן נותרו כמה שאלות פתוחות. 1. חבר שלי רוצה לקנות צורב DVD חדש. האם כל צורבי הDVD בשוק נעולים לאזור מסויים? (אם נתעלם מהעובדה שאפשר לפרוץ את הנעילה) ברוב הצורבים שחיפשנו לא הייתה שום התייחסות לנושא.. 2. מכיוון שלא הייתי מודע בכלל לנושא, החלטתי לראות מה קורה עם הצורב הפרטי שלי. יש לי LG GSA-4167B ולאחר חיטוט בEverest ראיתי שה Region code הוא none. כמו כן, לא מצאתי שום מקום בו אפשר לשנות את ה Region. סתם מתוך סקרנות, זה אומר שהצורב שלי הוא region free? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by bears,

התקנתי תוכנת MAGIC ISO,שיוצרת כונן וירטואלי. עכשיו הצורב האמיתי לא מזוהה ,ולא עוזר כלום,הסרתי את התוכנה ועדיין הווינדוס לא מזהה את הצורב. בביוס הוא כן מזוהה,רק בווינדוס לא,גם לא דרך SAFE MODE מה עושים?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by nirtaz,

אני צריך לעשות RAID 5 האם בקר חיצוני (לא ONBOARD) ייתן ביצועים יותר טובים מONBOAD? אם כן - יש הבדל בין PCI לPCI EXPRESS? אני צריך לעשות RAID ל4 או 5 כונני SATA - וכמובן שיהיה אמין ומהיר יש כאלה בארץ לקנייה ? זה יקר?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by yogevmalachy,

יש לי דיסק און קי של 16 GB אני מנסה להכניס משחק ששוקל 4.8 GB ויש לי הודעה שאין מקום פנוי. אמרו לי לשנות את הformat FAT32 ל NTFS ולא הצלחתי לשנות... תודה לעוזרים....

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  5. או שמא,כל הארדיסק חיצוני חייב חיבור חיצוני לחשמל בנוסף לחיבור למחשב? תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  6. Started by waizman,

אהלן, מת לי ה NEC והמחליף שלו (OPTIARC) הלך לאיבוד בדואר בדרך לתיקון בחנות - צריך אחד חדש! ולא NEC! חשוב שיהיה אמין ושישרוד הרבה זמן כי נמאס לי כבר מהצורבי DVD הזבל האלה, ושיחובר בתקן SATA כי החיבור PATA שעל הלוח רחוק מדי מהכונן. תודה! :-*

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  7. שלום לכולם, כשאני רוצה לצרוב דיסק אודיו (CDR), מהירות הצריבה המינימלי שה"נרו" מאפשר לי הוא כפול 16. בתור אחד שהוא פדנט ולא מפריע לו לחכות גם שעה שהצריבה תצא כמו שצריך, רציתי לדעת אם אפשר להגדיר איכשהוא שהמהירות תהיה פחות מ- כפול 16. למשל כפול 4 או כפול 8? למה המהירות המינימלית היא 16 ולא פחות?? תודה. אהה הצורב הוא של לייטאון דגם 18A1P אם זה עוזר....

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. 1. איך ניתן להסיר את הופעת האייקון ? (המחשב נגיש גם לילדים קטנים, אני לא רוצה שילחצו בטעות על הסרה ) 2. למה הוא מופיע בכלל? * אני מכיר את האופצייה של החבאת האייקון בשורת המשימות. אני לא מתכוון אליה. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  9. שלום לכולם אני מרכיב את המחשב המשני שלי כרגע (נמצא ב"מפרט מחשב") ויש לי שאלה יש לי בקר scasi של adaptec בדגם: 29160 ושני כונני hdd של ibm בגודל 18.5gb 10000rpm אני רוצה ששניהם יהפכו לכונן אחד.. זה אפשרי עם מה שיש לי?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  10. הדפדפן מאפשר שמירת דפי אינטרנט עם שמות ארוכים אולם מסתבר שמערכת ההפעלה אינה מסוגלת להעתיק סיפרייה שמכילה בתוכה הרבה סיפריות מישנה עם שמות קבצים ארוכים מידיי ומדווחת על שגיאה אני מחפש תוכנה שמסוגלת לקצר באופן אוטומטי את שמות הקבצים או לחילופין לאפשר העתקה שלא באמצעות windows explorer אלא באמצעות תוכנות צד שלישי איך אפשר להגביל בדפדפנים את אורך שמירת הקבצים (אני משתמש ב-internet explorer 6 + firefox) אודה מראש לכול הצעת פיתרון לבעייה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by almogas,

שלום אני רוצה לקנות דיסק און קיי בנפח של 512 מגה במחיר של עד 350 כולל הובלה.. עדיף למקום באיזור ירושלים.. תודה מראש.. אה הדיסק און קיי ישמש בעיקר להעברת תוכנות ודברים בסיגנון מה אתם אומרים על זה: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=454&cID=102&c=11645 ועל זה : http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=sam-512mb&Cat2Cat1ID=3272&Cat2ID=0&aff=zap ועל זה: http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=3046&urlAdd=hot_sale_product.asp?g_id=3327975 וזה: http://www.dealplus.co.il/product.asp?Pid=71607&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=35&aff=getprice

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  12. קניתי מדיה של DVD-RW עלמנת לצרוב סרטים ובבאו הזמו למחוק אותם ולצרוב חדשים. רציתי לדעת כיצד ניתן למחוק רק חלק מהסיפריות על המדיה ולשמור על חלק אחר כדי שאוכל לצרוב במקומם סרטים אחרים ? נסיתי בצורה של מחיקה רגילה כמו כן בעזרת הנירו ולא הצלחתי.אודה לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  13. Started by bykeking,

אני רוצה לצרוב מידע על DVD ואין לי מושג מה ההבדל בין DVD +R לבין DVD -R. וגם אם אני רוצה לצרוב סרט לDVD איך אני צריך לעשות זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by Shtupel,

משו שקשור לליט סקייב וכאלו.. תודה...

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by As-21,

רציתי לקנות DOK מהיר מאוד להרצת תוכנות PORTABLE בלבד אז מספיק לי 1GB איחסון. תקציב עד 200 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  16. לפי מה שאני רואה הוא יחסית יקר יש סיבה לזה? 142 שקל..

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  17. דיסקים של וורבטים ! הדיסקים אמורים להיות 4.7 אבל בעצם הם רק 4.4 מה זה הדבר הזה!!?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by stingeR-,

קיימים אצלי שלושה דיסקים, 2 מדגם 103SJ של סאמסונג, ועוד אחד מדגם 7K2300 2TB של HITACHI. הויברציות שנובעות מהם כמעט בלתי נסבלות, ולמרות כל הגומי במארז(בתוך המגירה שלהם, במסילה וגם למטה יש גומי) עדיין המארז רוטט כמו ויברטור על MEDIUM אשמח אם למישהו יש ניסיון עם המארז(LANCOOL K60) ויש לו גם בעיה דומה, האם יש דרך לפתור אותה ? אני כבר ויתרתי...

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  19. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MD160JJ&Cat2Cat1ID=889&Cat2ID=1730 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=HDWED160JS&Cat2Cat1ID=889&Cat2ID=1090 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=HDHIT160B&Cat2Cat1ID=889&Cat2ID=1716 אני מבולבל מכל הממשקים - SATAII, SATA150, SATA300, ULTRA-ATA-100 מה זה כל זה לעזעזל??? אני רואה רשום באתר SATAII אני נכנס לדף היצרן רואה רשום ultra-ata-100

20. Started by hoodini,

1) ברשותי לוח MSI 965 NEO ושני דיסקים WD2500KS 2) ברצוני לחברם ב RAID 0 3) ללוח זה 5 חיבורי SATA 4) 4 משתמשים בבקר ICH8 ו1 בבקר JMICRON 5) שמתי לב,שרק כשאני מחבר את אחד הדיסקים לחיבור ה JMICRON ,אז אפשר להיכנס לBIOS הניפרד שלו ושם ליראות את אותו הדיסק אבל רק אותו ולא את הדיסק השני שמחובר לאחד מ4 החיבורים הנוספים 6) בספר ההוראות פשוט אומרים להיכנס לBIOS של JMICRON ואז להגדיר את הדיסקים המופיעים 7) כמו כן בספר ההוראות נאמר להדליק RAID תחת הגדרות IDE אבל אין שום השפעה חיובית לאופציה זו אשמח לקבל עזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by rubin 37,

שלום, תודה.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by shtung,

שלום לא מזמן היה לי וירוס במחשב פירמטתי והתקנתי את ווינדוס מחדש על שלושת הכוננים הקשיחים שלי כבר הספקתי לשים מידע חדש יום למחרת אני מפעיל את המחשב ויש רק כונן אחד שני כוננים נעלמו עם המידע שהיה עליהם ניסיתי הכל אבל המחשב פשוט לא מזהה אותם מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש yam2

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by AMD 64,

שלום אחי קנה HD של 250 ג'יגה של חברת WD.החיבור של הכבל תקשורת(IDE)שיש בהארד דיסק הזה שונה לגמרי מהחיבורים שהכרתי עד היום והחיבורים במחשב שהתאימו לדיסק קשיח הקודם(שהיה של 80 אם זה משנה) לא מתאימים לזה.מה עושים? תודה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by iyehuda,

קניתי DVD RECORDER מהדיוטי פרי ב 200$ מקליט ישירות מהטלויזיה או מהמצלמה או מוידיאו מכשיר מדליק לאלה יש שתי אפשרויות לצריבה DVD-VIDEO ו VR שיותר מתאים לעריכות אבל לא ניתן לצפיה ב DVD אחרים ב DVD-VIDEO אין בעיה בצפיה ב DVD אחרים

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  25. יש לי כ 8 דיסקים של ורבטים DVD+R במהירות של X8. קיבלתי אותם מחבר ואין לו את האריזה שלהם (זרק אותה מזמן כשהוא קנה אותם). אני רואה שהקוד מדיה הוא MCC , כלומר הם יוצרו או בטייוואן או בהודו (אולי גם בסינגפור?) יש לי דרך לדעת איפה הדיסקים האלו יוצרו? תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.