אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
קניתי צורב DVD, אין לי ממש מוסג במדיות והבנתי שזה די חשוב בצורבים כאלה. איך המדיות האלה ? מישהו מכיר: [url=] http://www.bar-ezuz.co.il/Product.asp?Pid=20745&Cat2Cat1ID=1213&Cat2ID=1582
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, כמעט שכבר באתי לקנות את ה Western Digital Mybook Live 2TB, כששמתי לב שאין לו בכלל חיבור USB. מישהו מכיר ויכול להמליץ על כונן רשת טוב, באותה רמת מחיר, שניתן גם לחבר ישירות למחשב עם USB? תודה יואב
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום. כמו בכותרת, אני מחפש את הדיסקים הטובים ביותר לגיבויים של משחקי Playstation 2... ה- PS2 שלי הוא מהיחסית ישנים יותר, המודל העבה. יש בו Crystal Chip והעינית כבר די חלשה. כל משחק אני מגבה על המהירות הנמוכה ביותר כמובן. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אנשים. הייתי היום באייבורי במטרה לקנות WD PASSPORT 320GB. המחיר 410 אחריות 3 שנים http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694401 המוכר המליץ לי בחום, וגם אמר שגם לו יש, על SEAGATE 320GB המקביל עם 5 שנים אחריות במחיר זהה. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718202 אני רוצה לחזור אליו עוד היום ולקנות... מה אתם אומרים? המלצה מתוך אינטרס? או שיש דברים בדבר? שמעתי דברים לא נחמדים על SEAGATE ולא מתאים לי שההארדיסק ישבוק חיים לאחר חצי שנה. המוכר טוען שהם אמינים ולראייה יש להם אחריות של 5 שנים. מצד שני כל אחד יכול גם לספר סיפורים על WD. מישהו עם תובנות טובות יכול לעזור לי? מכירים את ה HD המדובר של SEAGATE? תודה מראש, עופר
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע מרכיב מחשב חדש ואני מעוניין בחלקים השקטים ביותר שאוכל להשיג. אני מתלבט בין שני הקשיחים הללו,כי הבנתי מכאן שהם מאוד מומלצים וטובים. הנפח פחות משנה לי,אלא הרבה יותר השקט והאמינות של הכונן,שירעיש כמה שפחות. אז מי משניהם נחשב שקט יותר,ומי עדיף מבחינת ביצועים\אמינות? תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי חבר טוב שלי עומד לקנות מחשב חדש,ואני עוזר לו לבחור את המפרט הכי טוב בתקציב הלוח אם שבחרנו הוא כנראה ConRoeXFire asrock ואלו הם החיבורים שיש לו לכוננים קשיחים: 4 x Serial ATAII 3.0 Gb/s connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 10, RAID 5 and Intel® Matrix Storage), NCQ, AHCI and "Hot Plug" functions - 2 x eSerial ATAII 3.0 Gb/s connectors (shared with 2 SATAII ports), support "Hot Plug" function - 1 x ATA100 IDE connector (supports 2 x IDE devices) השאלה היא איזה חיבור אני צריך בהארדיסק שאני הולך לקנות האם הארדיסק יעבוד כאשר כבל SATA רגיל יחובר לקונקטור של SATA2 ? התקציב הוא סביב 350+- והנפח 100 ג'יגה לפות עשיתי קצת סלט ,אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון כי אני ל…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבדוק אם יש אופציה לעשות סיסמא להארדיסק החיצוני, כך שלא תהיה אופציה למחוק קבצים מבלי להקיש את הסיסמא תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי גירסאות שונות בפורמטים שונים dvdrip = מצומצם dvdfull = מלא יש לי חבילה של 50 דיסקים של mb700 אני יכול ליצרוב את המישחקים בצורב רגיל? ובאיזה תוכנה אפשר ליצרוב משיחקים ל playstion 2 !?? יש לי playstion2 קורא צרובים ??? ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
C = Windows D = כל המשחקים E = ריק אפשר לחבר אותם למחיצה אחת ? ל D ?? עריכה: הצלחתי לאחד אותם דרך "ניהול המחשב" -> "הרחבת אמצעי אחסון"
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
וגם לא DISC AT ONCE 96. DVDים אני מצליח לצרוב איתו בלי בעיה, וגם דיסקים רגילים כשהם TRACK AT ONCE. אי אפשר לצרוב איתו דיסקים רגילים(CDR) כשאני בוחר DISC AT ONCE בNERO, הוא מתחיל לכתוב LEAD IN ופשוט נתקע על זה, וכך ממשיך לנסות עד שעושים ריסטרט למחשב. הבחנתי בבעיה לראשונה כאשר ניסיתי לצרוב דיסק AUDIO עם Exact Audio Copy שעשתה בדיוק את אותה בעיה כמו שנירו עושה. חשוב לציין: לפני חודש כאשר צרבתי דיסק רגיל לא הייתה שום בעיה. חשוב לציין: לא עשיתי שום שינוי לא בחומרה ולא בתוכנה במשך הזמן הזה. עריכה: חשוב לציין שאת הדיסקים שהוא לא מצליח לצרוב או לא דופק, למרות שהוא כביכול עושה כמה אחוזים מהLEADIN אני יכול לקחת את הדיסקים שהוא לא הצליח לצרוב אותם, מכניס אותם לצורב אחר ומצליח לצרוב.…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
נתקלתי לאחרונה בכתבה פרסומית על צורב lg-5169d, נאמר שם שהוא צורב ישירות מהטלויזיה. האם נכון הדבר? היכן אוכל למצוא מידע מהימן על צורבים ישירות מהטלויזיה, והאם רכישה של הצורב הנ"ל כדאית?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ד"ר אלי הררי, ממייסדי סנדיסק: "מחיר זכרונות פלאש יירד השנה ב-55% בהשוואה לשנה שעברה" (מקור themarker) הגיע הזמן! זו ירידה משמעותית+טוב לדעת שזו חברה של ישראלי...
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חבר שלי קנה את ה4571... (לא היה לנוע 4551)... וזה OEM... (ולא היה RETAIL/BOX) ולא היתה תוכנה לLABLEFLASH... אתם יודעים איזה תוכנה צריך? אפשר עם הNERO? תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על Western Digital My Book Essential 2 320GB. התחלתי לחפור בכל הרשת וקראתי המון ביקורות שאנשים סיפרו שהכונן מת להם בתוך פחות משנה וכל המידע אבד, לכן אני מבקש מכם המלצה על כונן אמין. מצידי שיהיה 250 או 160 ג'יגה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מוכרים עכשיו 10 דיסקים Dual Layer DVD+R Teac 8X במחיר 90 שח. כדאי לקנות אותם? הדיסקים האלו הם טובים ואמינים? חבילה כזאת של ורבטים עולה 140 שח. הפרש די משמעותי במחיר. אבל המהירות של ורבטים היא 2.4X . מוזר.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אהלן הראשונה היא האם יש לפחות חיבור IDE אחד בלוחות החדשים יותר (P35 ו965P) כדי שאני אוכל להשתמש בצורב שלי במחשב החדש שאני אקנה בקרוב? השנייה היא איזה צורב יותר טוב? הLG H42N או הPIONEER 111D? והאם הדגם שציינתי של LG הוא הדגם שבמומלצים? כי בזה שנמצא במומלצים אין H בשם הדגם (42N). תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני חושב לקנות צורב DVD עד 400 שקל בערך ומצאתי דגם של פיונר אבל אני לא בטוח אם הוא מספיק איכותי ולא עושה בעיות... הנה תמונה ופרטים: צורב DVDופנימי וDVR109וPioneerו16וXו שכבה כפולה: Dual Layer , יצרן: Pioneer , זכרון (Buffer): MBו 2, מהירות שכתוב DVD: 4 X, מהירות קריאת CD: 40 X, מהירות צריבת DVD: 16 X, מהירות צריבת CD: 40 X, מיקום הצורב: פנימי מה אתם אומרים? כדאי זה או למצוא אחר? אם אחר אז בבקשה תגידו איזה חברה טובה ...
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לצרוב היום סרט על דיסק של ורבטים CD-R ומשום מה בנרו רשום 675 במקום 700 בפס ההוא.. הוא לא נותן לי לצרוב קובץ של 700 מגה.. למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה לצרוב דיסקים ולא חשוב איזה סוג אני מקבל הודעת ארור שאומרת can't connect TRF... אני משתמש בנרו 7 ויש לי צורב LG4163 די וי די.... אין לי מושג למה זה, לא נראה לי שזה הצורב כי הבעיה התחילה אחרי שפירמטתי את המחשב ובכלל הצורב לא הרס לי דיסק אחד עד היום ולא עשה בעיות בכלל...
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
צרבתי על 4 דיסקים את אותו סרט להלן התוצאות : [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
נכון יצא לפני כמה זמן התקן sata 2 הקיצר צריך לצאת גם דיסק קשיח שיתמוך בsata 2 או הדיסק קשיח שתומך sata (שיש כיום) תומך גם ב sata 2 ????
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי, קראתי מה לא עשיתי ועדיין אני לא מוצא פתרון אני עורך וידאו ואני רוצה לקנות 2 HD מסוג SATA1 בנפח של 80gb במהירות 7200לחבר אותם בRAID 0 בכדי לשפר את הביצועים (ליצור 160 GB ב RAID) חשוב לי מאוד האמינות של ה HD, וכמובן הביצועים (ואם אפשר שישמור על שקט יחסי) אשמח לקבל המלצות שלכם על סוג ופירמה מתוך נסיון אישי אני ירושלמי אז גם מקום אמין ואדיב לקניה תודה עורך
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ממשק IDE 8MB BUFFER 7200 RPM 3 שנות אחריות 255 ש"ח, משתלם או שעדיף 250GB ב-329 ש"ח? (אין לי חיבור SATA).
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
חברים שלום, לאחר שקראתי פה די הרבה על ההבדל בין Firewire ל USB2 הבנתי שתכלס לא הכי משנה אבל השאלה שלי היא כזאת אם אני קונה HD עם חיבור כזה וכזה אני אוכל אצלי במחשב לחבר דרך FIREWIRE ובמחשב אחר דרך USB ולא יווצר שום בעיה? וכן אודה אם תוכלו להמליץ לי על כמה HD-ים אבל שלא יהיו פחות ב500G תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הי! למי שזוכר, ההיטאצ'י 160 שלי עשה את "גרעפס המוות" ואני מחליפו בסמסונג 250. בנוסף, יש לי מקסטור 40GB 7200rpm ישן יחסית (3-4 שנים). השאלה היא האם כדאי להתקין את ה-XP על המקסטור הבודד? האם לא עדיף פשוט להשליך אותה על ה-250 החדש, SATA2 וזהו? הבנתי שאין סיבה לחלק לכוננים לוגיים יותר, בעקבות ה-NTFS. תודה!
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-