אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לרכוש הארד דיסק ללוח אם : A7V8X-X של ASUS. מה דעתכם על ההארד דיסק הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=966 ?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי הכונן האופטי שלי LG GSA-H22N החליט להתקע בהתקנה של FAR CRY במחשב הנייד הוא עובד מצוין מדובר במשחק מקורי ניסיתי כמה פעמים להתקין את המשחק מה אפשר לעשות ??
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני רק רוצה לוודא שהבנתי נכון איך אני מבצע מעבר ל RAID 0 כשאר אני כבר ע ם מערכת עובדת כרגע יש לי WD 640 1 קונה את אותו הארד דיסק בדיוק 2 משיג עוד כונן לשמור את המידע הקיים(מחבר) 3 עושה IMAGE בעזרת אקרוניס לכונן הקיים ושם אותו על הכונן השלישי 4 מפרמט את שני הכוננים הראשונים 5 מעביר את שני הכוננים הראשונים ל RAID ב BIOS 6 פורש את את ה IMAGE דרך ה BOOTABLE של אקרוניס 7 מחזיר לחבר את הכונן השלישי
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
-
שלום לכולם !! קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק 250 ויש לי בקודם עוד 2 של 80 כל אחד אחד SATA ואחד IDE... אני רוצה להעביר את 2 הישנים לחדש ולהעביר את כל הקבצים לחדש (כמו לגבות) ואז להחזיר לישן... צריך להתקין משהו או שזה יזהה ישר אותם בחדש ?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אזז ככה במחשב יש לי 2 קשיחים אחד 250 של WD ועוד אחד ישן של סיגגיט 20 ג'גה.. משום מה היה לי מסך כחול ונתתי לו לסיים משהו שהוא ספר עד 100 אחרי שהוא ספר עשה הפעלה מחדש והוינדוס לא עלה היה כתוב משהו טעות בטעינת ווינדוס (באנגלית)(שמותקן ב250 כמובן) אז אמרתי נעשה רפיר.. אני מעלה את הדיסק של הוינדוס יש לי אפשרות R התחלה (בדרך כלל אני לוחץ בפעם השניה שמופיע לי R) אז בפעם הראשונה היה לי מסך שחור שאני לא רגיל אליו ואין לי מושג מה עושים בו אז אחר כך עשייתי כמו שאני זוכר שלוחצים אנטר לפירמוט ואז R אבל משום מה לא היה לי שם R והאפשרות היחידה שלי היא לפרמט מה שממש לא מתאים לי אז אמרתי נתקין ווינדוס בסייגיט ואז נסדר כבר משם.. התקנתי בסייגט עכשיו במחשב שלי יש את כונן …
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום אני תוהה לגבי קניית דיסקים עם הצורב הנ"ל (LG GSA-H62N). קודם כל, הבנתי שעדיף לקנות DVD+R (לפי הנושא הנעוץ). אז השאלה שלי, האם כדאי לי לקנות DVD+R DL, של 8.5 ג'יגה? כי הבנתי שיש גם דיסקים DVD שהם, למשל, כפולי הנפח של DVD+R DL רגיל - 17 ג'יגה לדיסק. (2 שכבות, ו-2 צדדים). יש כאלה להשגה בכלל? הצורב שלי תומך בהם? בנוסף, ראיתי דיסק "HD DVD+R" של VERBATIM. מה זה? מה השוני בינו לבין דיסק רגיל? הצורב שלי תומך? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה דחופה ביותר! אז ככה זה המצב , עבדתי במערכת עריכה על סרט במשך שנתיים וחצי ממש עכשיו סיימתי אותו באתי להוציא אותו לדיוידי ראיתי שהתקיה שבא נמצא כל הקבצים החיוניים לפרוייקט(קבצי מערכת של התוכנת עריכה AVID מי שמכיר קוראים לתקיה זו omfimediafiles) התקיה שוקלת בין 50 ל70 ג'גיה אני לא ממש זוכר אני יוכל לזהות אותה בקלות היא יושבת על כונן של 320 ג'גה שלא מותקנת עליו מערכך הפעלה אלא על כונן אחר . עכשיו מה שרציתי לדעת הוא האם יש תוכנה שאני יוכל לשחזר תקיה זו ומה הסיכון שבפעולה זו? כי החומר שנמצא על דיסק זה הוא חשוב ואסור שיהיה מצב שהדיסק יפול או ימחק משהו. האם יש דרך האחרת ? או שתוכנה לשחזור קבצים היא הדרך היחידה? והשאלה היא כמה זמן אחרי שנמחק אותו קובץ אפשר לשח…
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לפי זה:http://hwzone.co.il/news/1183405844/41821/ הפלטות הן באותו ייצור. אם כך אז ההבדלים בין החברות די קטנים, נכון?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב DVD מכיוון שהנוכחי שלי לא עובד. לא מצאתי המלצות באתר לצורבים במהירות X22, אני מתאר לעצמי שהם חדשים יחסית. מצאתי שני צורבים: LG GH22NS30 NEC AD7220S השאלה שלי היא האם מישהו יכול להמליץ לי על אחד הצורבים האלה או האם עדיף לקנות צורב קצת פחות מהיר שהוכיח את עצמו
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב DVD שאני משתמש בו בתור CD ROM וצורב עכשיו כל דבר שאני מכניס על CD עובד כמו שצריך ורק תוכנות קלות \ סרטים ששמורות על DVD פועלות... בדקתי את הדיסקים האלה גם על מחשב אחר וכולם עובדים שם מצויין... מה בדיוק הבעיה? הצורב עובד בהכל מצויין חוץ מבקטע הזה... עריכה: במקרה וזה לא היה ברור מספיק מה שבעיקר לא עובד אלו משחקים חדשים יחסית
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
1. איך ניתן להסיר את הופעת האייקון ? (המחשב נגיש גם לילדים קטנים, אני לא רוצה שילחצו בטעות על הסרה ) 2. למה הוא מופיע בכלל? * אני מכיר את האופצייה של החבאת האייקון בשורת המשימות. אני לא מתכוון אליה. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, ברצוני לבצע פרמוט יש לי דיסק קשיח אחד שחילקתי אותו לשתי מחיצות עכשיו איך אני מפרמט אותו, אני אצטרך את כל התהליך כי אין לי מושג איך מפרמטים המחשב הוא כמעט בן שנה ועדיין לא עבר פרמוט. ד"א מנהלים\מודרייטורים אתם מוזמנים להעביר את הת'רד הזה לאן שהוא שייך פשוט חשבתי שהוא יהיה הכי מתאים כאן.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אין לי בעיה מבחינת מחיר לקנות אותו.. אני רק רוצה לדעת שהוא עדכני מבחינה טכנולוגית..
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מאחר ולא ענו לי בפורום הדיון של בעיות סיגייט אני אכתוב את זה כאן יש לי תכונן הזה של ST3320662AS Seagate 320GB 32MB המידע קיים אבל אין לי נגישות אליו אני צריך עדכון קשוחה חיפשתי בפורום ולא מצאתי אבקש לינק ישיר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
הכרטיס הוא http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=PE-102R5&affiliate=zap 1. האם הכרטיס מוסיף דרך PCI 1 עוד כניסות של SATA ? ללוח ? 2. בכמה RAID 0 איכותי יותר מאותו RAID שעל הלוח ?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה אני מבין שאני חייב כונן חיצוני על מנת לאחסון הרבה סרטים וסדרות שנמצאים על המחשב. הייתי רוצה שתמליצו לי על כונן הדרישות: מהירות עברת הנתונים מהירה יחסית. כונן קטן ולא בעל שנאי חיצוני יחס מחיר מול ביצועים שווה פחות או יותר.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הדפדפן מאפשר שמירת דפי אינטרנט עם שמות ארוכים אולם מסתבר שמערכת ההפעלה אינה מסוגלת להעתיק סיפרייה שמכילה בתוכה הרבה סיפריות מישנה עם שמות קבצים ארוכים מידיי ומדווחת על שגיאה אני מחפש תוכנה שמסוגלת לקצר באופן אוטומטי את שמות הקבצים או לחילופין לאפשר העתקה שלא באמצעות windows explorer אלא באמצעות תוכנות צד שלישי איך אפשר להגביל בדפדפנים את אורך שמירת הקבצים (אני משתמש ב-internet explorer 6 + firefox) אודה מראש לכול הצעת פיתרון לבעייה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
Samsung S2 Portable Western Digital Elements Samsung G2 Portable Western Digital My Passport Essential Verbatim Store n Go אני מחפש הדסיק אמין שלא יהרס, יהיה קל לשימוש,
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC3500 צרבתי חומר על דיסק DVD-RW של VERBATIM (כמולטי') ונשאר המון מקום. עכשיו כשאני מנסה לצרוב חומר נוסף, ה-NERO מזהה את ה-SESSION הקודם ואת מה שיש בו, אבל כשאנ ימנסה לצרוב חומר נוסף אני מקבל הודעת שגיאה: Invalid track info ומתבטלת הצריבה. מה אני עושה לא נכון ?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
למשל מי WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם! בטעות התחלתי לפרמט את ההרדיסק ה120G שלי ואחרי 2 אחוזים הפסקתי אותו עכשיו הוא לא נותן לי להכנס אליו ואומר שאני חייב לפרמט!! יש דרך להציל את המידע החשוב שיש לי שם???!! תודה!
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
כרגע יש לי HD 250GB, ומעוניין להוסיף לו HD 320GB לאיחסון ופינוי דברים מה-HD המקורי. לוח האם שברשותי: Intel Core 2 Duo E6750 (S775) - 2.66GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box מחיר שאני מוכן להשקיע 300-400 מספר דגמים שנראים לי: כונן קשיח WD3200AAKSוWestern Digital כונן קשיח WD3200KSוWestern Digital (לא ממש מבין מה ההבדל בין שני הדגמים האלו) ^ כמובן כל דגם אחר שעדיף על הנ"ל ועומד בטווח המחירים יתקבל בברכה תודה מראש רון
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
WD800JD זה הדגם אך אני לא יודע אם הוא סאטה. באברסט לא רשום יש אפשרות אחרת? 8)
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14106 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=70 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=2936 מי מבין השלושה יהיה השקט ביותר..? יש הבדל בביצועים ביניהם ?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-