אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי סמסונג גלקסי S7 שאני מעוניין להרחיב בו את הזיכרון. את הזיכרון אני רוצה להגדיר כחלק בלתי נפרד מנפח האחסון המובנה של המכשיר, קרי Adoptable Storage Platform. אני מחפש כרטיס של 128GB שהמכשיר ידע לנצל כמו שצריך מבחינת מהירות כתיבה וקריאה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסוג Memory Stick Pro Duo בנפח של 8GB, הכרטיס מיועד לצילום וידאו בעזרת מצלמת וידאו דיגיטלית של SONY , דגם DCR-DVD 110E. תודה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
איך ה"RAID" של הלוח "Gigabyte GA-M85M-US2H"?? והאם בכלל עדיף לקנות כרטיס PCI של RAID?? ואיזה RAID הכי מומלץ לעשות??
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי הארדיסק 2TB וכל מה שנותר לי לעשות זה לקנות מארז חיצוני. אשמח לקבל המלצה לכונן בממשק USB. יש לי במחשב eSATA אבל אני לוקח בחשבון שאם אני ארצה לנייד אותו אז הסיכוי למצוא חיבור כזה במחשב אחר, לא גבוה במיוחד. לכן אם קיים מארז טוב שמשלב את שני החיבורים - USB ו- eSATA אשמח לשמוע גם עליו. תודה רבה וחג שמח.
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
יש לי דיסק קשיח בנפח 160GB עם חיבור SATA ואני רוצה לחברו למחשב הנייד שלי, מכירים מארז חיצוני טוב וזול? תודה! שמוליק.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח Maxtor maxline III 250 Gb ואני רוצה להכניס אותו לתוך מארז חיצוני. אני מעוניין במארז טוב, עם חיבור טוב ומהיר ( אפשר Firewire)? אשמח להמלצות, תודה!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצות למארז עבור דיסק קשיח בגודל 3.5" בעל חיבור SATA ואני צריך שלמארז יהיה חיבור USB3.0 אני רוצה לקנות מוצר איכותי מחברה מוכרת ולא איזה משהו גנרי שיפסיק לעבוד אחרי חודש. תודה !!!
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
צריך המלצה למגירה(כזו שהופכת דיסק קשיח לנייד) עם USB לדיסק קשיח כמו של מחשבים שולחניים תקציב עד 200 שקל
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מחפש מגירה לכונן קשיח עם קירור סביר ולא יקרה מדי. השימוש בא הוא לכונן קשיח שימצא בא כל הזמן והמחשב דלוק 24/7 ובגלל זה אני רוצה שהמגירה תהיה עם ממשק של ATA 133/100 ו תמיכה לאחור. וכמון שהיא תהיה נשלפת שאם אני יצתרך לחבר עוד כונן אני יכול לנתק את הכונן הנמצא כרגע בא, להוציא את המגירה בקלילות ולחבר את הכונן הקשיח האחר מבלי לפתוח את המחשב. נ.ב אם למגירה יש ממשק של ATA 133 ואני מחבר דרכה כונן קשיח הביצועים יהיו זהים למצב שהכונן קשיח מחובר ישירות ללוח האם נכון? יש את המגירות הפשוטות מפלסטיק שעולות 80ש"ח ובאות עם מאוורר או אפילו שניים והן ATA 100 לפי מה שזכור לי, האם הן יעשו את העבודה ואם הביצועים יהיו זהים לאלו שבחיבור ישיר ללוח האם? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום סוף סוף גמרתי את המדיות הגרועות של FROTIS שהיו לי (חילקתי לאנשים בערך חחח רק רציתי להיפטר מהם) עכשיו אניר וצה לקנות מדיות איכותיות ולא כמו של פרוטיס שאחרי שצורבים הכונן לא מצליח לקרוא את הדיסק. באופיס דיפו יש כל הזמן מבצעים של VERBATIM (כתבתי נכון?) אני יודע שהם איכותיתיות במדה רגילה אבל ב DVD הם גם? עוד שאלה, לקנות DVD-R או DVD+R? בכל מקרה אני רוצה לקנות DVD+R (אולי עוגה של 25) כי הדיוידי שלי בבית קורו רק +R אז צביאו לי בבקשה המצלות למדיות איכותיות ובמחירים סבירים. הצורב שיש לי הוא NEC 2510A . אני חושב שהמהירות המקסימלית שלו היא X8 אם אני לא טועה. יש ברשותי בערך עוד צורב.. NEC 3520A.... אז אם יש בעיות של אי תאימות עם דיסקים מסויימים גם תגידו לי בבקשה (מחיפוש קצר בפו…
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש מבוסס על Intel Core 2 Duo 6300 ואני רוצה לשים בו שני כוננים קשיחים עם Raid 0 בינהם. אני עדיין לא סגור על לוח אם(כרגע אני נוטה לכיוון Gigabyte GA-8I945P-S3 שעולה בערך 550 שקל) , אני צריך לפחות 300GB של מקום אכסון בכוננים והתקציב שלי לשני הכוננים + בקר רייד\תוספת ללוח אם עם בקר - הוא 800-1000 שקל. הייתי רוצה המלצה על שני כוננים קשיחים שמתאימים ובקר או לוח אם סביר במסגרת התקציב. בתודה מראש, אלמוג.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי עסק ביתי של עיצוב גרפי, כרגע אני מגבה את הכל דרך ה-Time Machine הבעייתי משהו שבא עם ה-Mac ע"ג דיסק חיצוני. הייתי רוצה בבקשה המלצה למערכת גיבוי נורמלית, אני לא עובד עם קבצים מאוד כבדים אז אני מניח שאין צורך ביותר מ-2TB נפח. יכולים לעזור? תודה, תום
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אם אפשר אחד זול ואחד טוב ואני כבר יבחר אחד מבינהם.. תודה רבה אנשים מישהו יכול בבקשה לעזור
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
שניהם בערך האותו מחיר של ה200 שקל. ה NEC 3550A או LG GSA-H10AB או אולי בכלל כדאי לי צורב אחר באותו מחיר - התקציב שלי הוא פלוס מינוס 200 שקל. אני ממש לא מבין בצורבים ככה שאני אקנה מה שתגידו לי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום אני חדש דרך הגב ואני צריך המלצה לצורב טוב שיחזיק לי לפחות שנתיים - שלוש אני צריך אותו לצריבת קבצים חשובים תקציב 200-250 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו ביקורת על הצורב הזה:http://www.cdfreaks.com/reviews/Samsung-SH-S203B-DVD-Burner-Review למישהו יש ניסיון איתו? יודע איך הוא? ומה זה אומר עליו שהוא OEM? ואם יש לכם המלצה לצורב אחר... חשוב שיעבוד טוב בדיסקים של DL.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
טוב, צריך המלצה למשו טוב ושלא יהיה יקר מידי. ראיתי את ה NEC ND-4550 ואת ה4570 עכשיו: מה ההבדל בינהם? מה ההבדל בינהם לבין 4551 האם יש צורבים אחרים יותר מומלצים? האם יש לו מתחרים מחברות כגון LG או סמסונג שגם נחשבים טובים תודה
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות צורב בלוי ריי שישמש אותי אך ורק בתור נגן לצפיה של דיסקי בלו ריי בLCD שבסלון דרך כבל HDMI מהמחשב. עכשיו אני מתכוון לקנות מKSP כי הם הכי קרובים לבית, יש להם שם של 4 חברות - LG סמסונג פיוניר ואסוס. איזה הכי מומלץ לדעתכם? מה בתכלס ההבדלים בין היקרים יותר לזולים? תודה.!
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות צורב dvd... התקציב זה 200-250 ש"ח... אפשר טיפה לחרוג... אשמח להמלצה ואם אפשר גם את שם החנות שהוא נמצא או לינק... תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בצורבי DVD אז אני צריך שתייעצו לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לצורב DVD עד 450ש"ח מקסימום הצורב הכי טוב שאפשר להשיג בכסף הזה! ראיתי את הצורב של סוני DWD-23A-שווה?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
טוב אז ככה ההורים שלי טסים למזרח , ואני רוצה המלצה לצורב DVD .. חשוב שהיה דואל לייר וכמובן מהירות כתיבה שלו X16 (ואם לא קשה לתת מחירים (בערך) .. ובבקשה לא צורבים שעולים 400 דולר .. ;D תודה מראש ..
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקנות צורב DVD רציתי לדעת מה נחשב הצורב הכי טוב כיום ואיזה צורב הכי מהיר והאם אפשר לחבר במחשב שני צורבים כי יש לי צורב יחסית מהיר ואני יודע שצורב DVD עובד על מהירות איטית אז אודה לכם אם תענו לי על השאלה
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-