אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בפן דרייב(נפח 1-2 GB) כאיזור מוקצה לפייג'ינג פייל("זיכרון וירטואלי"), ראיתי לא מזמן שאינטל הגיעה עם טכנולוגיה לניצול שמקצרת עד מאוד את זמני הטעינה של משחקים. אולי זאת בורות מצדי לשאול - האם המהירויות של זכרון(קריאה\כתיבה) פלאש גבוההות יותר משל דיסק קשיח? האם אפשר לכתוב ולקרוא ממנו כ"כ הרבה?(אם אכן אפשר לייעד אותו להקצאה הזאת, מן הראוי שהוא יעמוד בכ"כ הרבה קריאות וכתיבות).
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מחקתי הרגע קובץ ורוקנתי את סל המחזור יש איזושהיא דרך לשחזר את הקובץ?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
Gigabyte AORUS SSD M.2 PCIE NVMe 1.0TB או Samsung SSD 1.0TB 980 NVMe M.2
-
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
- 1 follower
-
-
מקווה שאני בפורום הנכון. המחשב שלי מבוסס על לוח Gigabyte GA-K8N ultra9 עם שני דיסקים SATA והגדרתי בו RAID1 עם שני הדיסקים. לפני כשבועיים ה-RAID "התפצל" לשני RAID's שבכל אחד מהם דיסק בודד (התופעה ארעה תוך כדי עבודה רגילה). נכנסתי להגדרות ה-RAID , מחקתי את אחד ה-RAID's (זה שהכיל את הדיסק שהפסיק להסתנכרן), הוספתי את הדיסק שהתפנה ל-RAID המקורי ובחרתי Rebuild RAID. לאחר מכן המחשב סרב לעלות - גם לא מדיסקט או מ-Bootable CD. רק אחרי שנכנסתי ל-BIOS ועשיתי Disable לאחד הדיסקים, המחשב הסכים לעלות - כמובן עם הודעה שה-RAID פגום. האם מישהו נתקל בתופעה כזו והם יש הצעות איך לבנות שוב את ה-RAID בלי לאבד מידע? (שני הדיסקים תקינים) תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
אני מחפש DOK והבנתי שהמוצר הזה מאוד אמין(שזו התכונה הכי חשובה לי).הבנתי שיש לו גם U3.האם הU3 נתמך ע"י מערכות הפעלה של 64BIT ובמקרה שלי ויסטה.או שאין קשר בין U3 למערכת ההפעלה אליה מחברים את הDOK.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לקחת את ההארדיסק הזה: WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA במקום זה: WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 אני יכול לחבר ATA וSATA על אותו מחשב?(כי יש לי עכשיו WD 40GB 7200 RPM שהוא ATA שהוא משהו כמו 3 שנים אצלי) איך אני מתקין SATA ואיך אני מגדיר אותו בביוס? יש לי את הלוח:ASUS P4P 800 DELUXE
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן חברים בהמלצת אחד ממנהלי הפורום ב- HWZONE רכשתי את המוצר הבא כונן קשיח Maxtor Basics 1000GB לצערי היו כמה בעיות והגדולה שביניהן שהוא מחק לי פשוט כמה קבצים בלי רשותי פשוט סתם ככה.. מלבד זאת בכל פעם שהייתי מפעיל מחדש את המחשב, אז המחשב לא היה מזהה אותו רק אחרי שהוצאתי אותו מהחשמל והכנסתי.. דברתי עם "התמיכה הטכנית" שלהם והם לא לוקחים אחריות ומתחמקים מזה..התעצבנתי שהמוצר כל כך גרוע ורציתי לשדרג אותו למוצר אחר אפילו בהוספת כסף והנציג סירב ולא רצה להעביר אותי לאחראי מלבד שירות לקוחות ששם אחרי המתנה של רבע שעה ניתקתי את השיחה מעצבים! עכשיו חברים, יש דרך לשחזר את המידע אם בכלל ? מה אפשר לעשות במצב שלי? שווה למכור אותו ולהוסיף כסף ולקנות כונן קשיח חיצוני אחר ואמין יותר …
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות קשיח פנימי של Segate בנפח 4TB (מק"ט ST4000DM000) הוא יצטרף למספר קשיחים פנימיים שכבר יש לי מאותה סדרה (Barracuda) בנפח 3TB. אני מעוניין לחבר אותם בצורה חיצונית ע"י חיבור eSATA 6Gb/s. כרגע אני משתמש ב-iStarUSA xAGE902DU-SAU SATA Hard Drive Docking Station: למוצר הנוכחי תמיכה רק ב-USB2.0 וב-eSATA 3Gb/s. אני מחפש מוצר דומה עם תקן בעל הדור המתקדם יותר, עם אפשרות לחיבור של לפחות 2 כוננים במקביל. נקודה חשובה נוספת היא, שאני מעוניין ביכולת לחבר/לנתק כונן בודד כל פעם, ולכן חשוב לי שיהיה לעגינה חיבור eSATA נפרד לכל קשיח. ישנם מספר מוצרים שמשתמשים בeSATA/USB בודד, עם Port Multiplier, ואז גם אין יכולות Hot Swap, וגם יש פגיעה בביצועים. תודה מראש ספיד
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מדיות של VERBATIN X16 MADI IN INDIA והפיונייר יכול לצרוב עליהם ב 18 האם זה יפגע באיכות הצריבה? עוד שאלה אני צרבתי כמה דיסקים ב X16 בפיונייר וה DVDROM TOSHIBA שלי לא מזהה אותם, כשצרבתי על אותן מדיות עם ה LG אז ה DVDROM קרא אותם בלי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לעת עתה מתברר שלא כ"כ ... https://www.backblaze.com/blog/are-ssds-really-more-reliable-than-hard-drives/ בקיצור, יש מקום לשיפור בפרמטר הזה ....
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך 3 כוננים קשיחים למחשב חדש שאני בונה: 1 גודל 200-300 GB 2 500-1000 GB בRAID 0 המחיר לא מאד קריטי, אבל בסביבות 300-400 +-, אפשר לחרוג קצת אם שווה את זה. תודה רבה אסף
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום הורדתי את תוכנה MEMTEST והיא תוכנה לסידקט לעלות כBOOT טוב עכשיו אחרי שהשתמשתי בתוכנה אני מנסה למחוק את תוכן הדיסקט אבל אי אפשר בכלל להכנס לדיסקט והוא מבקש לפרמט את הדיסקט ... אבל שאני מנסה לעשות פורמט לדיסקט הוא כותב לי ככה: זה קורה לי ב3 דיסקטים ככה שהבעיה אינה בדיסקט עצמו!
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, הנה לינקים לכוננים הקשיחים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7336 זה ישמש לגיבוי, יישב רוב הזמן בארון - האם הוא מומלץ? המחיר מאוד אטרקטיבי. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=123 האם כונן זה עדיין מומלץ? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח (פנימי) בנפח 250GB של WD - נקרא לו D. כשאני מחבר אותו ומפעיל את המחשב, אני שומע רעש של "קנאק", "קלאק"... לא יודע איך לתאר במילים, בנוסף שומעים גם צליל של כיבוי כונן קשיח (הדיסק מפסיק את פעולת הסיבוב)... אם אני מבין את זה נכון, אז הכונן הקשיח הראשי שלי (נקרא לו C) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (Windows 7 64-bit), שגם הוא WD 250GB רק מודל שונה, הוא זה שמכבה את עצמו ולא D (אני יודע שזה הוא ולא C מפני שאם אני מריץ את המחשב בלי D, אין שום רעשים - המחשב עולה והכל עובד פיקס). בגלל הרעשים האלו עבדתי בשבועיים האחרונים רק עם C. היום קניתי כונן קשיח חדש WD 1TB (מודל: WD10EADS) וחיברתי אותו - נקרא לו E. הפעלתי את המחשב ושוב היו רעשים מוזרים שהגיעו מהמחשב, בערך ד…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום אנשים חיפשי בפורומים תשובה על השאלה שלי ולא מצאתי. אולי מישהו יכול לעזור לי. אני רוצה לבנות מערכת HTPC כמה שיותר קטנה רק כדי לנגן שירים וסרטים בLCD שיש לי בסלון. השאלה שלי היא האם אפשר להתקין מערכת הפעלה על דיסק און קי (1 גיגה) ולהשתמש בה במקום על הארד דיסק רגיל? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש לא מצאתי תשובות ממש ברורות ולא רוצה סתם לעשות עידכון שיהרוס לי את הכונן. הבנתי שיש עידכונים לא רשמיים אני ישמח לדעת במה הם עוזרים ואיזה אחד אני בדיוק צריך? (ואיפה להוריד אותו) בקשר לoverburn הבנתי שאי אפשר לעשות עם צורב של nec יש עדכון שמשנה את זה? או כל דבר אחר שכן מאפשר? וגם שאני מנסה לצרוב DATA ששוקל 4.6 לא מאפשר לי אלה רק עד 4.5 למה זה? (דיסקים טובים של וורבטים) תודה מראש מקווה שתוכלו לענות על כל השאלות
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
השבוע גיליתי במקרה שני דיסקים פגומים, שבדר"כ הצורבים שלי צורבים אותם מעולה. המזל זה שבדקתי אותם לפני שמחקתי את המידע מההרד דיסק. אז זהו, אני מחליט שמהיום אני בודק כל דיסק. עושה לו VERIFY, בודק SFV ואם זה דיסק קריטי, גם מריץ בדיקת שגיאות. שימו לב לתוצאה הזאת של דיסק מסוג VERBATIM ! בפוקס עשיתי לו בדיקה לפני שמחקתי את המידע ! כמה פעמים כאלו פיספסתי ? וכמה אתם ? *עריכה* צילמתי איך נראה הדיסק, מעניין אם זה היה לפני הצריבה, או לאחר מכן... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה צורב DVD שמסתובב מעל 7500 RPM סיבובים בשניה, צורב טוב... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
דיסק קשיח 400 ג'יגהבייט. 7200RPM/16 מגה באפר WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII או שתיהם כאלה שזה 1500 שקל וראיתי הרדיסק בחיבור לרשת דיסק קשיח חיצוני מתחבר בחיבור RJ45 ,במהירות 10/100 איך אני מחבר אותו ומעלה עליו מידע לא הבנתי !!?! יש לי ראוטר !! ואיזה חברה מספקת הכי הרבה זמן אחריות !?<!?!?!!?!<!<!<
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש ברשותי הארדיסק חיצוני של seagate הדגם הוא st3500320sa מקריאה פה ובפורומים אחרים הבנתי שהדגם הזה נכלל על הדגמים הבעייתים ניסתי ללא הצלחה רבה להבין מה בדיוק עלי לעשות והאם הבעיה שלי היא אותה בעיה מדוברת, שכן אצלי המחשב כלל לא מזהה שמחובר אליו הארדיסק חיצוני.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקר ide למחשב הישן (פנטיום 3 ) כי הבקר שלו מעביר אותי על דעתי ועל דעת קוני .... יש למחשב הזה שתי בקרים מובנים , את הכונן דיוידי הוא מזהה בלי בעיה אבל את ההרדיסק(ההרדיסק די חדש של wd) הוא לא זיהה , מה לא עשיתי , ניסיתי בשתי הבקרים , שיניתי עמדות בכבל השטוח , בדקתי גאמפרים , ניסיתי מאסטר ניסיתי סינגל מוד עד שיצא לי לי עשן.... בסוף הצלחתי והמחשב זיהה את ההרדיסק , הכל טוב ויפה. התקנתי ווינדוס - בהצלחה , התקנה לינוקס בהצלחה והמחשב עבד כמו תותח ! היום אחרי reboot פתאום המחשב לא מזההה את ההרדיסק גם אחרי עשר ניסיונות בקצור אמרתי נקנה בקר וזהו עכשיו השאלה שלי האם אפשר שהמחשב יעלה ויעבוד מהבקר ללא בעיה ?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות מבלי לאבד יותר מידיי מאיכות הסרט ? צריך לקודד ? עם מה ? 10X
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרך לחסום גישה על ידי סיסמה או כול דבר אחר של אמצעי איחסון (usb) וצורב ככה שלא יהיה אפשר להוציא מידע מהמחשב בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
האם מספיק ליצור על דיסק ספריות : VIDEO_TS AUDIO_TS להכניס לשם קבצים תקינים ולצרוב בתור נתונים רגיל או שצריך להגדיר במיוחד צריבת דיוידי והצורב עושה משהו בצורה שונה ? ושאלה נוספת יש לי צורב DVD שבזמן האחרון החליט שלא בא לו לסיים את הצריבה ואחרי 100% של הצריבה לא סוגר את השסיין ונתקע .. צורב מתפגר או שעוד אפשר להציל אותו איכשהוא ??? ?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-