אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
מה הבדלים בין הדגמים הבאים של 160GB של WESTERN DIGITAL????? BEVS - באפר של 8מב למחשבים נייידים AAJS - באפר של 8 מב JS - באפר של 8 מב. לא הבנתי מה ההבדל בינו ל AAJS YS - באפר של 16מב תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי תקליטורים של 900 מגה ומשום מה מערכת ההפעלה שלי מזהה רק 700. פירמוט לא עוזר כבר פירמטתי. למישהו יש רעיון. רק אציין בפניכם שהתקליטורים הללו זוהו בעבר.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי 120 ו 250 אני יכול לעשות RAID ל 120 ואז ישארו לי 130 לגיבויים.. אם כן איך והאם ה DFI lan party ultra-D תומך בזה (שני הדיסקים הם IDE)
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני צריך לחבר הררדיסק ישן למחשב חדש רק כדאי להעביר ממנו דברים להרדיסק החדש ואחר-כך לזרוק אותו לפח.. עכשיו הבעיה שהמארז החדש דורש ברגים מסוג מסוים וגדול מסוים שאין לו ואין לי אפשרות להבריג את ההרדיסק.. אם אני רק יכניס את ההרדיסק למקום שלו והוא ישב שם בלי ברגים לדקות האלה של העברת מידע אני מסתכן שהוא יהרס או משהו?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
חיברתי כונן דיסקטים למשחב הוא דולק.. הנורה שלו דולקת אבל הוא לא מופיע במחשב שלי... חיפשתי בMANAGE אבל לא מצאתי אותו (אוליי לא חיפשתי טוב...)
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברשותי MAXTOR One Touch 4 (לא PLUS) וכשאני מחבר אותו למחשב הוא רושם לי Unknown Device (ככה זה בשני מחשבים שעובדים כמו שצריך). אני שמתי אותו בתיק עם חולצה כדי שלא יקבל מכות והייתי על אופנוע .. אז אני חושב שהחיבורים זזו .. יש אפשרות לדעת אם זה החיבורים או לא ? ואם זה כן החיבורים, יש מדריך מסויים איך לפרק אותו ? או שיש מעבדה שעושה את זה ? זה נורא חשווווב ! יש שמה תמונות של כל המשפחה! תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע WD 80GB אני מתכנן להוסיף זוג SEGATE 320GB שלושתם בחיבור SATA 2 הלוח הוא 965DS3 קראתי בMANUAL של הלוח ואין שום התייחסות לנושא של זוג הארד דיסקים דומים ואחד שונה במצב RAID 0 ,האם אפשרי ומה ההשלכות השאלה היא - האם אני יכול לעשות RAID 0 בין הזוג של ה320GB , ועדיין להישאר עם ה80GB במצב רגיל? או שאני יהיה חייב להעיף את ה80GB בשביל שיהיה אפשר לעשות RAID 0 בין הזוג 320GB ? ובמידה ובשביל הRAID 0 אני חייב להעיף את ה80GB היחיד , האם זה שווה ? או שפשוט להריץ את שלושתם בצורה רגילה בלי שום RAID ? וזה מביא אותי בעצם לשאלה, מה בעצם נותן הRAID 0 בפועל (על הנייר אני יודע מה זה אומר) ? ודבר אחרון , האם יש דרך לחבר כונן SCSI ל965DS3 ? יש בקר מובנה על הלוח או שחייבים חיצוני ? תוד…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
זה קורה רק עם דיסקים צרובים ולא עם כל הדיסקים, רק חלקם. מותקן אצלי win98 רגיל (לא se). הדיסקים נקראים כרגיל במחשב שיש בו xp. הדבר היחיד שרשום על ה-cd הוא model A50T. מחיפוש באינטרנט הבנתי שזה כונן של חברת actima. לא הצלחתי למצוא דרייבר לכונן. הבנתי שיכול להיות שהבעיה בכוננים ישנים היא ב-mode של הצריבה (1 או 2), אולי מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל ואיך אני משנה את זה בצריבה. אולי יש בעיה שקשורה בהגדרות של windows?? (לא הייתי בטוח אם לכתוב בפורום windows או כאן...)
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי הארדיסק 160 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל דגם WD1600JD רציתי לדעת איזה הארדיסק כדאי להוסיף בנפח 250 ג'יגה רצוי \ חייב שיהיה גם של ווסטרן דיגיטל ? הוא חייב להיות אותו דגם ? JD ? WD2500 JD ? תודה מראש על העזרה ! שבוע טוב
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המחיר באופיס דיפו הוא 130 ל 25.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
חברים שלום, לאחר שקראתי פה די הרבה על ההבדל בין Firewire ל USB2 הבנתי שתכלס לא הכי משנה אבל השאלה שלי היא כזאת אם אני קונה HD עם חיבור כזה וכזה אני אוכל אצלי במחשב לחבר דרך FIREWIRE ובמחשב אחר דרך USB ולא יווצר שום בעיה? וכן אודה אם תוכלו להמליץ לי על כמה HD-ים אבל שלא יהיו פחות ב500G תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כונן חיצוני שלא יהיה מחובר באופן קבוע למחשב. ישמש לגיבוי תמונות/קבצים/תוכנות ראיתי שיש USB3 או USB2 - האם זה משנה? אני מניח שהמחשב שלי תומך ב USB2... את הנפח רשמתי בכותרת. יש חברות מומלצות? יש לי כונן חיצוני נייד יחסית ישן של WD ואני מאוד מרוצה ממנו. אשמח לכל המלצה. כמובן שהמחיר הוא פקטור חשוב... תודה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת הכל.... מה זה מה ההבדל בין זה לצורב רגיל וכל זה...
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
עקב בעיה עם מחשב ישן שאני רוצה להחזיר לשימוש , אני צריך דיסק קטן מ40 גיגה על מנת להגדיר אותו בתור ראשי , תקציב של 200 ש"ח , האם מישהו יכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי, מחפש לאחותי כונן חיצוני. הדרישות: 2.5" נפח 1T זיכרון מטמון 8MB או 16MB ביצועים RPM 5400, אם מישהו מכיר משהו טוב עם 7200 אז בכלל נפלא, לא הצלחתי למצוא. לא SSD, לא USB3 החיפוש בזאפ הביא אותי לIomega prestige, אבל הבנתי שהוא דורש חיבור ל-2 כניסות בשביל לעבוד, וזה לא בא בחשבון. התקציב הוא בערך 600-700, אבל יש גם אפשרות להתגמש בשביל משהו שבאמת שווה את ההבדל. תודה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? SAMSUNG - אם כן כמה הוא עולה?~
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב DVD של חברת NEC מדגם ND-1100A. רציתי לשאול באיזו מדיות צריבה הוא תומך (גם של DVD וגם של CD). תודה!
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=115345.0 פתחתי אשכול חדש כי נושא הדיון השתנה לחלוטין. כנראה שהHD שלי לא הלך לשמחתי. יש לי שני IDE במחשב, אחד IDE מעוגל ATA133 ואחד IDE רגיל ATA100. כשHD היה מחובר לפרייימרי כמאסטר עם הIDE ATA 133 קיבלתי תוצאה עלובה של 96 בPCMARK2002. כשהHD היה מחובר לסקונדרי כמאסטר עם הIDE ATA 100 קיבלתי תוצאה בינונית של 690 נקודות. כשהHD מחובר כרגע לסקונדרי כמאסטר עם הIDE המעוגל ATA133 אני מקבל תוצאה טובה מאוד של 992 נקודות, דרך אגב אף פעם לא הגעתי ל900. שאלות מתבקשות: 1) האם השקע של הפריימרי דפוק ואני צריך להחליף את הלוח? 2) האם IDE של ATA133 יותר מהיר מATA100? אני ממש מבולבל ולא יודע מה קורה פה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני יתחיל מזה שיתכן וחלק מהתשובות שייכות יותר לפורום מודינג, אבל אני רואה את זה כנושא אחד. סיפור מסגרת : עקב מחסור במקום איחסון במחשב (אני עוסק בצילום סטילס ווידיאו ועריכה) אפשר לחפש בגוגל תחת - אסף מרדכי - צילום. אני לא שם כן את הכתובת של האתר זה לא קשור. בכל מקרה, אני צריך שהחומר יהיה זמין לעבודה על המחשב. קניתי אתמול 2 HD נוספים של WD 250 GB 16 MB SATA2 וצירפתי אותם בתוך המארז הקיים (ראה מפרט). החיבור הפיזי היה בכלוב הקידמי של המארז בין המקומות הריקים שהיו בכלוב מקודם, יש מקום ל 6 HD, אבל 2 העליונים תפוסים ע"י בקר של המאווררים (יחידה של TT) ולכן כרגע נוצר "קופסא" של 4 HD שיושבים בדיוק מול המאוורר, כול אחד מהם מקבל את אותה חשיפה למאוורר. סידור היחידות הפיזי במארז : מלמ…
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
השבוע גיליתי במקרה שני דיסקים פגומים, שבדר"כ הצורבים שלי צורבים אותם מעולה. המזל זה שבדקתי אותם לפני שמחקתי את המידע מההרד דיסק. אז זהו, אני מחליט שמהיום אני בודק כל דיסק. עושה לו VERIFY, בודק SFV ואם זה דיסק קריטי, גם מריץ בדיקת שגיאות. שימו לב לתוצאה הזאת של דיסק מסוג VERBATIM ! בפוקס עשיתי לו בדיקה לפני שמחקתי את המידע ! כמה פעמים כאלו פיספסתי ? וכמה אתם ? *עריכה* צילמתי איך נראה הדיסק, מעניין אם זה היה לפני הצריבה, או לאחר מכן... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי צורב 212D של פיונייר אם אני מעדכן אותו לגירסא 1.15 אפשרי אחר כך לחזור ל 1.09 שיש לי כרגע? וכמובן איך אפשר להוריד אותה לקובץ? הסיבה שאני רוצה לעשות את זה היא שמקודם היה לי 212D ועשיתי לו ישר עדכון קושחה ל 1.15 שיצאה החודש והצריבות שהוא עשה לי על VERBATIM X16 לא נקראו ע"י הDVDROM TOSHIBA שלי. התקנתי את הצורב השני שהוא גם 212D ועדיין עם הגירסא 1.09 וצרבתי על אותן מדיות והן כן נקראות בלי בעיה, אז עכשיו חושב שיכול להיות שזה קרא בגלל העדכון אז אם מעדכן וזה שוב קורה אני רוצה לדעת בוודאות שאפשר לחזור לגירסא קודמת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש הארד דיסק ללוח אם : A7V8X-X של ASUS. מה דעתכם על ההארד דיסק הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=966 ?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי הכונן האופטי שלי LG GSA-H22N החליט להתקע בהתקנה של FAR CRY במחשב הנייד הוא עובד מצוין מדובר במשחק מקורי ניסיתי כמה פעמים להתקין את המשחק מה אפשר לעשות ??
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-