אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת מה ההבדל בין תקליטור DVD-R לתקליטור DVD+R תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
תסתכלו פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=77824.msg669571#msg669571 (פשוט יש אנשים שמחכים אז הבלטתי כנושא חדש)
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני אדם שמחפש קיבולת ושקט והנה מה שעלה לי בחכה, Wd5000ys דעות על הקשיח הזה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=115345.0 פתחתי אשכול חדש כי נושא הדיון השתנה לחלוטין. כנראה שהHD שלי לא הלך לשמחתי. יש לי שני IDE במחשב, אחד IDE מעוגל ATA133 ואחד IDE רגיל ATA100. כשHD היה מחובר לפרייימרי כמאסטר עם הIDE ATA 133 קיבלתי תוצאה עלובה של 96 בPCMARK2002. כשהHD היה מחובר לסקונדרי כמאסטר עם הIDE ATA 100 קיבלתי תוצאה בינונית של 690 נקודות. כשהHD מחובר כרגע לסקונדרי כמאסטר עם הIDE המעוגל ATA133 אני מקבל תוצאה טובה מאוד של 992 נקודות, דרך אגב אף פעם לא הגעתי ל900. שאלות מתבקשות: 1) האם השקע של הפריימרי דפוק ואני צריך להחליף את הלוח? 2) האם IDE של ATA133 יותר מהיר מATA100? אני ממש מבולבל ולא יודע מה קורה פה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האם שני כונני ראפטורים של 150 ג'גיה, או מצד שני שני כוננים של 1 טרה בייט עם 32 מגה זכרון ? (שימו לב שבגלל נפח הגדול כול כך, ביצועים מבחינת העברת נתונים מאוד גבוה)
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הסמסונג 80gb אצלי מאז 8 שנים ומתפקד לא רע. הוא אינו כונן ראשי אך משמש ככונן מישני בצורה יעילה. לאחרונה הכונן מראה סימני זיקנה ושיבה, בדיקה בתוכנת hd tune מראה סימני סערה. אך בבדיקה בתוכנה המחשב ב WIN7 או ב everest התוצאות תקינות והכונן " בריא" למי להאמין?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום חברים ביום ראשון הקרוב אני מתכוון לרכוש צורב DVD חדש. כבר חשבתי לסגור על הצורב הזה LG GSA-H12L שהוא גם תומך Light Scribe. מה דעתכם עליו? האם כדאי להשקיע ב- Light Scribe או לא? אני מעוניין שהצורב יתמוך בכל הפורמטים הקיימים ושיהיה גם דגם חדש. אשמח לעזרתכם וכל הצעה תתקבל בברכה תודה! ויק http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11837
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
מה ההבדל בין LG DVD±RW GSA-H10AK ל LG DVD±RW GSA-H10LK חוץ מLightScribe (שזה הדפסה על דיסקים בעצם ?) יש עוד הבדלים לכן או לכן?
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן אנשים ! ! ! אז ככה חיברתי תצורב החיצוני שלי למחשב אחרי תקופה ארוכה שהוא לא חיברתי אותו , כל ההתקנים שלו בסדר גמור ניכנסתי למנהל התקנים והכל מראה שבסדר הוא גם מעלה לי דיסקים והכל אך בנוסף לזאת יש בעיה כשאני בא לצרוב דיסק הוא מתחיל לי את הצריבה ובאמצע קבוע הוא מחליט להפסיק תצריבה וכל התהליך ניכשל ... אם מישהו מכם יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי אפילו באופן פרטני אני יודהה לו מאוד ... *כבר הלכו לי שלושה דיסקים לזבל
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש ברשותי הארד דיסק נייד של segate 160gb אך המקום הזמין שניתן לי זה111gb למה זזה ככה??
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הייתי מעונין לקבל חות דעת לגבי צורב LG GSA-H55N. שלום, הייתי מעונין לקבל את חות דעדכם לגבי צורב LG GSA-H55N, מכיון שלא ראיתי ביקורת עליו באתרים מישראל. ואיך הוא בהשואה לצורב LG GSA-H55NK LG GSA-H55NK יש צורבים יותר מומלצים של חברת LG? (הסתכלתי בסטיק של הצורבים ויש רק אחד וכתוב עליו שהוא לא קורא כל כך טוב מדיות DVD ) ומה זה SecurDisc זהי תכונה של הצורב שכתוב בכותרת. (קראתי דברים כשעשיתי חיפוש ולא הבנתי) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני צריך להחליף הארד דיסק והחלטתי ללכת על 500GB בכל אופן אחרי בדיקות מעמיקות הגעתי למסקנה שה500 GB המהירים ביותר שניתן למצוא הוא הסמסונג...אבל ישנו גם דגם של סיגייט שהוא 500 GB רק עם 2 פלטות לעומת 3 בסמסונג ומגיע עם 32 מגה זכרון מטמון לעומת 16 בסמסונג הבעיה היא שאני לא מוצא שום ביקורת או מבחן ביצועי עליו כנראה בגלל שהוא חדש מדי (סדרה 11 של סיגייט) אז החלטתי לפנות אליכם לראות אם תוכלו לעזור לי... השם המלאBarracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 32MB Cache Hard Drive שם הקוד ST3500320AS דף המוצרhttp://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=barracuda-7200-11-sata-3-0-gb/s-500-gb-hard-drive-st500320as&vgnextoid=c89ef141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0a…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבדוק אם יש אופציה לעשות סיסמא להארדיסק החיצוני, כך שלא תהיה אופציה למחוק קבצים מבלי להקיש את הסיסמא תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הורדתי תמונות מהטיול שלי לדיסק וכשצרבתי את הSESSION החדש רשמתי ב- NERO שיתחיל אחד חדש ולא ימשיך את מה SESSION האחרון. עכשיו במקום 5 ספריות יש לי רק 4, ה SESSION ה- 4 נעלם. יש למישהו מושג איך לשחזר אותו? תודה. נ.ב ב- NERO רואים שיש 5 SESSIONS .
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בצורב DVD הצורב לא רוצה לצרוב לי על דיסקים של DVD.. אני צורב משהו ושאני מכניס את הדיסק לאחר הצריבה למחשב הוא מזהה אותו כדיסק חדש אם בכלל הוא עולה.. הצורב עצמו הוא בן שנה ובקושי צרבתי אליו גג 15 צריבות לדעתי הרבה פחות האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם הצורב עובד כמו שצריך? מה אני יכול לעשות? ככונן רגיל הוא עובד מצוין וגם כצורב מדיות רגילות(אני צורב בעזרת נרו) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ד"ר אלי הררי, ממייסדי סנדיסק: "מחיר זכרונות פלאש יירד השנה ב-55% בהשוואה לשנה שעברה" (מקור themarker) הגיע הזמן! זו ירידה משמעותית+טוב לדעת שזו חברה של ישראלי...
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
צריך המלצות לצורב דיוידי חדש בתקציב של עד250 שקל ועדף שיהיה מועה מחשביים או פנדה!! תודה!! ראיתי שיש צורבים שמתחברים עם חיבור של SATA מה אתם אומרים עליהם?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איזה צורב DVD של LG הייתם ממליצים לי? אני צריך אחד למחשב החדש, פעם היה לי רק צורבים של LG והייתי מבסוט מהם, רק מהאחרון שקניתי (4163B) הבעיה איתו זה שכשאני קונה חבילה של דיסקים לצריבה, רק חצי מהם הוא מזהה, וגם הקריאה שלו של CD-R לא משהו לפני זה היה לי 2 צורבים רגילים של LG שפעלו עשר בכל מובן רק בקשה אחת שיהיה שחור שיתאים למארז תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק חיצוני חדש 500GB. עכשיו כשניסיתי להעביר אליו קבצים שמעל 4GB הוא נותן לי הודעה שזה לא אפשרי. הבנתי שאני צריך להפוך אותו ל-NTFS במקום FAT32. מישהו יודע איך עושים את זה? והאם זה ימחק לי את כל מה שיש בפנים כעת? יש לי קבצים שמעל 5GB אפילו, יהיה אפשר להעביר אותם אחרי זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MD160JJ&Cat2Cat1ID=889&Cat2ID=1730 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=HDWED160JS&Cat2Cat1ID=889&Cat2ID=1090 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=HDHIT160B&Cat2Cat1ID=889&Cat2ID=1716 אני מבולבל מכל הממשקים - SATAII, SATA150, SATA300, ULTRA-ATA-100 מה זה כל זה לעזעזל??? אני רואה רשום באתר SATAII אני נכנס לדף היצרן רואה רשום ultra-ata-100
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום הורדתי את תוכנה MEMTEST והיא תוכנה לסידקט לעלות כBOOT טוב עכשיו אחרי שהשתמשתי בתוכנה אני מנסה למחוק את תוכן הדיסקט אבל אי אפשר בכלל להכנס לדיסקט והוא מבקש לפרמט את הדיסקט ... אבל שאני מנסה לעשות פורמט לדיסקט הוא כותב לי ככה: זה קורה לי ב3 דיסקטים ככה שהבעיה אינה בדיסקט עצמו!
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה שהקבצים יהיו קריאים,אני מפרמט וגם אז רק הקובץ הראשון והשני טובים ואלה שאני מעתיק אח'כ אינם קריאים.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הצורב שלי PIONEER DVR-111D נקנה לפני איזה שנתיים ומשרת אותי כמו שצריך.. מעניין אותי לדעת היות וצורב זה משהו שממש זול האם יש הבדל בין הצורבים של היום לישנים יותר של לפני שנתיים?. אם אני הולך היום וקונה צורב שמומלץ כאן בפורום אני מקבל משהו שאין לי כרגע? תודה..
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
הבנתי שמדובר בפלטות של 160GB , מה המשמעות של הדבר הזה ומה היה בסדרה הרגילה (KS). האם זה אומר שבמידה ואני מחלק את הדיסק לשתי מחיצות לדוגמא ב250GB , עדיף לי לחלק 90GB ו -160GB ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בואו לחטוף את הדגמים הפופולריים של מיקרון ו-Western Digital במחירי מציאה של מתחת ל-200 שקליםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
- 2 followers
-