אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
שלום,הצורב שלי נדפק ואני צריך חדש...ואני רוצה שיהיה עם SATA ועם LIGHTSCRIBE חשבת על הצורב liteon 20a3l אבל משום מה כל צורב של לייטון לא מגיע לארץ בגרסת ה LIGHTSCRIBE . אז למישהו יש המלצות אחרות? ומה החסרונות שלך הצורבים שאתם נותנים לעומת הלייטון כי הבנתי שהוא הטוב ביותר (הגרסת SATA במקום הראשון באתר פה) אפילו ששמעתי שהלייטון החסרון שלו שהוא רועש.. אבל הכי חשוב לי זה אמינות...(הייתי מאלה שהתפתתו לקנות צורב NEC שפעם אמרו שהוא הכי טוב) מה דעתכם על צורבי LG היה לי פעם צורב של LG עדיין עובד והוא אצלי כבר לפחות 6 שנים. אמנם צורב דיסקים רגילים (לא DVD) אבל עדיין... הצורב שאתם מציעים צריך להתאים גם למדיות לא יקרות כמו SILVERLINE או TEAC וזהו אני חושב... בתודה מראש עידו
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים, הרדיסק חדש. האם הביצועים שלו סבירים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
במנהל ההתקנים ההארד דיסק מזוהה כ Mass Storage Device ושהכל תקין אצלו, אבל לא רואים אותו במחשב שלי ואין לי גישה אליו. ניסיתי כמה אופציות של ג'ימפור כמאסטר וכסלייב אבל גם זה לא עזר. בדקתי גם בכמה מחשבים שונים, ללא הצלחה.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מישהו בקשה יכול לומר לי אם יש בכלל צורך בSSC?!...ומה OPT2 וPM2 עושים..??...(לפי מה שהבנתי OPT2 זה בעצם מצב SATA2 אופטימלי בעצם..(אני צודק?)..קיצר איך אתם ממלצים לסדר את הג'אמפרים?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
הי! למי שזוכר, ההיטאצ'י 160 שלי עשה את "גרעפס המוות" ואני מחליפו בסמסונג 250. בנוסף, יש לי מקסטור 40GB 7200rpm ישן יחסית (3-4 שנים). השאלה היא האם כדאי להתקין את ה-XP על המקסטור הבודד? האם לא עדיף פשוט להשליך אותה על ה-250 החדש, SATA2 וזהו? הבנתי שאין סיבה לחלק לכוננים לוגיים יותר, בעקבות ה-NTFS. תודה!
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
עומד לרכוש: לוח אם D915GAV אינטל מקורי עם 4 ממשקים עבור SATA דיסק WD 80GB SATA עבור BOOT מערכת Win2000 האם בהתקנה אני זקוק לדרייבר עבור ה SATA או שהמערכת תזהה אותו לבד האם יש צורך להסתבך עם RAID ואיך בוחרים את האופציה בביוס אם אני לא מעוניין ב RAID
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
צריך כונן קשיח למחשב שישמש רק לאינטרנט וזהו לא יותר מזה,אפילו 5 ג'יגה יספיק חיבור ide שיהיה כמה שיותר זול ופשוט יש איזה אתר שמישהו מכיר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב אך עד אז אני חייב קודם כל הרדיסק. אני רוצה לקנות את ה WD 250 GB SATA2 אבל אני רוצה לוודא קודם שבשלב הראשון הוא גם יעבוד לי עם הלוח הנוכחי (Gigabyte GA-K8NS). מה אתם אומרים... יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מייצרים מחיצה חדשה על כונן C ?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כמו של כולנו הדיסק הקשיח.. כולם אומרים ראפטור ראפטור, או שהם עושים בוררות בין הסדרות של ה7200, או לעיתים רחוקות אפילו ה-15,000 RPM... אז הבקשה שלי כזאת אם אפשר טבלה מסודרת (קריאה\כתיבה) 7,200VS10,000VS15,000 ואפילו אם אפשר לרשום את הביצועים שלהם גם לחוד ברייד-0 בבקשה אל תכניסו לנושא הזה את המילה SSD... תודה...
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות מבלי לאבד יותר מידיי מאיכות הסרט ? צריך לקודד ? עם מה ? 10X
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם מספיק ליצור על דיסק ספריות : VIDEO_TS AUDIO_TS להכניס לשם קבצים תקינים ולצרוב בתור נתונים רגיל או שצריך להגדיר במיוחד צריבת דיוידי והצורב עושה משהו בצורה שונה ? ושאלה נוספת יש לי צורב DVD שבזמן האחרון החליט שלא בא לו לסיים את הצריבה ואחרי 100% של הצריבה לא סוגר את השסיין ונתקע .. צורב מתפגר או שעוד אפשר להציל אותו איכשהוא ??? ?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היום התקנתי את המחשב החדש, הכל הלך טוב ויפה. אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב מופיע לי השגיאה: http://www.rar.co.il/files/Love-1129931478.png וכשאני אומר לו להמשיך בכל מל מקרה מופיע לי שגיאה שאומרת להכניס דיסק SRCDATA ושצריך למצוא קובץ שנקרא nvata. חיפשתי את הקובץ הזה בדיסק לוח אם שקיבלתי, דיסק התקנה של nforce 4 אבל לא מצאתי. הלוח אם שלי הוא gigabyte k8nf-9. מה אפשר לעשות בנידון? תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
ש לי בעייה עם דיסקים של DVD. קניתי אותם אצל באג והחברה היא SILVERLINE 50 דיסקים DVD-R והדיסקים לא עובדים בבית שלי.. הלכתי לבאג שיחליפו לי והם הצליחו לצרוב עליהם וזה עבד שם טוב.. הצורב שלי קורא כל דבר אחר חוץ מהדיסקים האלה אז הם אמרו לי לעדכן את הצורב. אז איך אני עושה זאת? יש לי צורב LITE ON DVDRW LH-18A1P מה לעשות? איך אוכל לעדכן אותו? תטודה מצאתי באינטרנטט באתר של LITEON FREIMWAR בשם GL0F וזה לא עובד לי.. זה כותב לי את זה: http://img176.imageshack.us/img176/8906/updatepc2.jpg מה לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לעזור לי הצורב שלי לא מוכן לזהות שום סוג של דיסק ריק לצריבה אבל דיסקים צרובים מלאים הוא מקבל מה יכולה להיות הבעיה שלו???? תודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הדפדפן מאפשר שמירת דפי אינטרנט עם שמות ארוכים אולם מסתבר שמערכת ההפעלה אינה מסוגלת להעתיק סיפרייה שמכילה בתוכה הרבה סיפריות מישנה עם שמות קבצים ארוכים מידיי ומדווחת על שגיאה אני מחפש תוכנה שמסוגלת לקצר באופן אוטומטי את שמות הקבצים או לחילופין לאפשר העתקה שלא באמצעות windows explorer אלא באמצעות תוכנות צד שלישי איך אפשר להגביל בדפדפנים את אורך שמירת הקבצים (אני משתמש ב-internet explorer 6 + firefox) אודה מראש לכול הצעת פיתרון לבעייה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אם כן, האם צריך סוג מסוים של דיסק?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבדוק אם יש אופציה לעשות סיסמא להארדיסק החיצוני, כך שלא תהיה אופציה למחוק קבצים מבלי להקיש את הסיסמא תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
נניח שיש לי דיסק אחד קיים עם windows מותקן והכל... ולפתע אני רוצה להוסיף דיסק זהה ולשלב אותם במערך RAID 0 . האם זה אפשרי? (המידע איכשהוא יתחלק פתאום בין הדיסקים?) או שחייבים מהתחלה שיהיו שניים בRAID 0 כי הרי כתיבת המידע מתבצעת על שני הדיסקים בו"ז בחלוקה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
C = Windows D = כל המשחקים E = ריק אפשר לחבר אותם למחיצה אחת ? ל D ?? עריכה: הצלחתי לאחד אותם דרך "ניהול המחשב" -> "הרחבת אמצעי אחסון"
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מחפש DOK והבנתי שהמוצר הזה מאוד אמין(שזו התכונה הכי חשובה לי).הבנתי שיש לו גם U3.האם הU3 נתמך ע"י מערכות הפעלה של 64BIT ובמקרה שלי ויסטה.או שאין קשר בין U3 למערכת ההפעלה אליה מחברים את הDOK.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לאחר שראיתי שהרבה משתמשים ממליצים בחום על NEC 4550, החליטותי שזה יהיה הצורב הבא שלי (אפילו השתמשתי באופציית החיפוש - 2 נקודות לי !). שאלתי היא, כאחד העם שעד היום הדבר היחיד שעשה ב"בפנוכו" של המחשב היה להתקין כרטיס מסך חדש, לכשיגיע הצעצוע, האם פשוט להתקינו ? או שעדיף לבקר אצל טכנאי מחשבים לשם ההתקנה ? ואם רצוי להתקין לבד, האם אוכל למצוא מדריך בכתב (או בע"פ) שיוכל להנחות אותי צעד אחר צעד ?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום , דיסק קשיח בדרך כלל הולך בגדלים של160, 320 , 640 (לא שמעתי על 500 כמשהו שקונים). 500 זה משהו חריג? תודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הצורב הוא asus 1608p3s [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-