עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום. כמו בכותרת, אני מחפש את הדיסקים הטובים ביותר לגיבויים של משחקי Playstation 2... ה- PS2 שלי הוא מהיחסית ישנים יותר, המודל העבה. יש בו Crystal Chip והעינית כבר די חלשה. כל משחק אני מגבה על המהירות הנמוכה ביותר כמובן. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by oi,

שלום מבקש את עזרתכם אני רוצה לקנות דיסק חיצוני בסביבות ה 500 גי'גה 500 שח אבל לא ממש מבין בזה. השימושים העיקריים הם שמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים וכמובן גיבוי ואולי גם הפעלה של תוכנות שישבו עליו. למה חיצוני? כי אני משתמש הרבה בלפטופ של העבודה שגם אין בו הרבה מקום וגם אני לא רוצה לשמור עליו דברים פרטיים. בכל מקרה זה אמור לשמש אותי גם למחשב האישי. כרגע מדובר על T-43 והמחשב הפרטי הוא פנטיום 4 אך סביר להניח שאשדרג את המחשב בעתיד הקרוב. מעדיף ללא חיבור חשמל בגלל נוחות אבל לא יודע מה המשמעות מבחינת ביצועים. אשמח לקבל המלצות על מה יכול להתאים לי. תודה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  3. הדיסק הוא מנועה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5079

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  4. אני מחליף הארד דיסק ורציתי תוכנה שעושה אימג' של כל המחשב כדי שאני יוכל לשים אותו בהארד דיסק החדש כי אני לא רוצה לעבד את כל המידע שצברתי

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by pinkcrocs,

שלום, אני מעוניינת לרכוש זכרון נייד USB חדש עם נפח של 16G או 32G... עכשיו אין לי מושג קלוש בזכרונות ניידים ויש כ"כ הרבה חברות וגרסאות. כאן אני פונה אליכם בבקשה להמלצות על חברה (או אפילו דגם) ... המליצו לי על OCZ, הם עמידים בפני מכות ומים ואמרו לי שהם מאוד מהירים. הייתי רוצה לוודא בעוד מקום שזה באמת משהו איכותי וטוב. תודה מראש, פינק

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  6. מחקתי קובץ חשוב מהנגן , האם אני יכול לשחזר אותו? או לשחזר מהסל מיחזור של המחשב? אם כן אז איך ? (תוכנה כנראה , אז איזה)

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  7. שלום אנשים. הייתי היום באייבורי במטרה לקנות WD PASSPORT 320GB. המחיר 410 אחריות 3 שנים http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694401 המוכר המליץ לי בחום, וגם אמר שגם לו יש, על SEAGATE 320GB המקביל עם 5 שנים אחריות במחיר זהה. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718202 אני רוצה לחזור אליו עוד היום ולקנות... מה אתם אומרים? המלצה מתוך אינטרס? או שיש דברים בדבר? שמעתי דברים לא נחמדים על SEAGATE ולא מתאים לי שההארדיסק ישבוק חיים לאחר חצי שנה. המוכר טוען שהם אמינים ולראייה יש להם אחריות של 5 שנים. מצד שני כל אחד יכול גם לספר סיפורים על WD. מישהו עם תובנות טובות יכול לעזור לי? מכירים את ה HD המדובר של SEAGATE? תודה מראש, עופר

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  8. שלום לכולם. אני כרגע מרכיב מחשב חדש ואני מעוניין בחלקים השקטים ביותר שאוכל להשיג. אני מתלבט בין שני הקשיחים הללו,כי הבנתי מכאן שהם מאוד מומלצים וטובים. הנפח פחות משנה לי,אלא הרבה יותר השקט והאמינות של הכונן,שירעיש כמה שפחות. אז מי משניהם נחשב שקט יותר,ומי עדיף מבחינת ביצועים\אמינות? תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  9. שלום לכולם...אני צריך להחליף הארד דיסק והחלטתי ללכת על 500GB בכל אופן אחרי בדיקות מעמיקות הגעתי למסקנה שה500 GB המהירים ביותר שניתן למצוא הוא הסמסונג...אבל ישנו גם דגם של סיגייט שהוא 500 GB רק עם 2 פלטות לעומת 3 בסמסונג ומגיע עם 32 מגה זכרון מטמון לעומת 16 בסמסונג הבעיה היא שאני לא מוצא שום ביקורת או מבחן ביצועי עליו כנראה בגלל שהוא חדש מדי (סדרה 11 של סיגייט) אז החלטתי לפנות אליכם לראות אם תוכלו לעזור לי... השם המלאBarracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 32MB Cache Hard Drive שם הקוד ST3500320AS דף המוצרhttp://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=barracuda-7200-11-sata-3-0-gb/s-500-gb-hard-drive-st500320as&vgnextoid=c89ef141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0a…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by ziggystardust,

היי חבר טוב שלי עומד לקנות מחשב חדש,ואני עוזר לו לבחור את המפרט הכי טוב בתקציב הלוח אם שבחרנו הוא כנראה ConRoeXFire asrock ואלו הם החיבורים שיש לו לכוננים קשיחים: 4 x Serial ATAII 3.0 Gb/s connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 10, RAID 5 and Intel® Matrix Storage), NCQ, AHCI and "Hot Plug" functions - 2 x eSerial ATAII 3.0 Gb/s connectors (shared with 2 SATAII ports), support "Hot Plug" function - 1 x ATA100 IDE connector (supports 2 x IDE devices) השאלה היא איזה חיבור אני צריך בהארדיסק שאני הולך לקנות האם הארדיסק יעבוד כאשר כבל SATA רגיל יחובר לקונקטור של SATA2 ? התקציב הוא סביב 350+- והנפח 100 ג'יגה לפות עשיתי קצת סלט ,אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון כי אני ל…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by LRa,

שלום, אני מנסה לצרוב במהירות של X2 ו X4 ואני לא מצליח, המהירוצ הנמוכה ביותר שיש באפשרותי לצרוב היא X8. הצורב שלי הוא NEC 3540A וניסיתי שני דיסקים שונים, אחד VERBATIM ואחד PHILIPS, שניהם תומכים עד 52X. מה הפתרון? תודה

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by Bingo,

ה-WD250GB שלי הלך עדיין לא יודע בדיוק ממה הוא משמיע טיקיםבאתחול הביוס מזהה אותו ובתוכו מידע שמאוד חשוב לי, האם ניתן לשחזר אותו דרך איזושהיא תוכנה או רק חברה לשחזור מידע תעזור לי? ה-WINDOWS לא מזהה אותו אבל כל אתחול הוא מבצע כל מני פעולות RECOVERING שאני לא ממש מוצא.. תודה לעונים :]

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by noam31,

יש לי כונן SSD 1.8 עם יציאת microsata. אני אחבר אותו למארז עם מתאם מכני שמגיע אבל אני צריך מתאם לחיבור עצמו לחיבור Usata. האם יש פתרונות כאלו בארץ? מעבר ל 2 קונקטורים שיש ב 2 חנויות במרכז? אני מהצפון וצריך פתרון. המחשב מגיע עוד שבוע ועד אז חייב פתרון.. תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by stingeR-,

קיימים אצלי שלושה דיסקים, 2 מדגם 103SJ של סאמסונג, ועוד אחד מדגם 7K2300 2TB של HITACHI. הויברציות שנובעות מהם כמעט בלתי נסבלות, ולמרות כל הגומי במארז(בתוך המגירה שלהם, במסילה וגם למטה יש גומי) עדיין המארז רוטט כמו ויברטור על MEDIUM אשמח אם למישהו יש ניסיון עם המארז(LANCOOL K60) ויש לו גם בעיה דומה, האם יש דרך לפתור אותה ? אני כבר ויתרתי...

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by summer69,

איזה צורב DVD של LG הייתם ממליצים לי? אני צריך אחד למחשב החדש, פעם היה לי רק צורבים של LG והייתי מבסוט מהם, רק מהאחרון שקניתי (4163B) הבעיה איתו זה שכשאני קונה חבילה של דיסקים לצריבה, רק חצי מהם הוא מזהה, וגם הקריאה שלו של CD-R לא משהו לפני זה היה לי 2 צורבים רגילים של LG שפעלו עשר בכל מובן רק בקשה אחת שיהיה שחור שיתאים למארז תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by tenana,

יש סיבה שהכרטיסים של Transcend זולים בצורה משמעותית משאר החברות?

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  17. יש לי במחשב כונן 80GB SATA. חיברתי כונן נוסף חדש, את הWD2500KS ואת הWD2500YS ובשניהם אותה הבעיה - כשאני מתקין משחקים זה לוקח משהו כמו פי 4 זמן מאשר אם אני מתקין את אותו משחק בכונן ה 80GB וגם כאשר אני משחק וטוען שלבים לוקח מלא זמן. אשמח אם תוכלו לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  18. Started by Satlan,

שלום :} במחשב שלי ההארד דיסק מחובר במולקס.. עכשיו אני יודע שיש יציאת חשמל מיוחדת ל SATA, האם מה שיש לי עכשיו זה בסדר? WD 160GB SATAII

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by Garbil,

שלום, ניסיתי לצרוב היום סרט על דיסק של ורבטים CD-R ומשום מה בנרו רשום 675 במקום 700 בפס ההוא.. הוא לא נותן לי לצרוב קובץ של 700 מגה.. למישהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי צורב TOSHIBA SD-5372 ומשתמש ב-NERO 7 וכשאני מנסה לצרוב DVD (ניסיתי מדיות של TEAK ושל SILVERLINE והתוצאה זהה) הוא מצליח לצרוב לפעמים ובפעמים אחרות ה-NERO מודיע שהצריבה הצליחה אבל כשאני מכניס את הדיסק לכונן הוא לא מצליח לקרוא אותו (הנורה דולקת ללא הפסקה) והדיסק גם לא יקרא בכוננים אחרים. ניסיתי לרדת במהירות הצריבה ל-X8 ללא הצלחה. ואני לא מצליח למצוא חוקיות - כלומר אני יכול לעשות בדיוק את אותו דבר (לצרוב ממש את אותם קבצים) - בשתי הפעמים אקבל הודעה על הצלחת הצריבה. ושאנסה לקרוא את הדיסקים אחד יקרא ואחד לא. אגב הצורב באחריות, ניסיתי להחליפו והבעיה נמשכה, (ברב טפשותי לא שמתי רשמתי את ה-SN שלו. כך שאני לא יודע אם החזירו לי את אותו צורב או לא הם טוענים שלא) אנא…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by iyehuda,

צרבתי על 4 דיסקים את אותו סרט להלן התוצאות : [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by boludo,

שלום לכולם חיפשתי, קראתי מה לא עשיתי ועדיין אני לא מוצא פתרון אני עורך וידאו ואני רוצה לקנות 2 HD מסוג SATA1 בנפח של 80gb במהירות 7200לחבר אותם בRAID 0 בכדי לשפר את הביצועים (ליצור 160 GB ב RAID) חשוב לי מאוד האמינות של ה HD, וכמובן הביצועים (ואם אפשר שישמור על שקט יחסי) אשמח לקבל המלצות שלכם על סוג ופירמה מתוך נסיון אישי אני ירושלמי אז גם מקום אמין ואדיב לקניה תודה עורך

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by OgANDi_BoY,

חברים שלום, לאחר שקראתי פה די הרבה על ההבדל בין Firewire ל USB2 הבנתי שתכלס לא הכי משנה אבל השאלה שלי היא כזאת אם אני קונה HD עם חיבור כזה וכזה אני אוכל אצלי במחשב לחבר דרך FIREWIRE ובמחשב אחר דרך USB ולא יווצר שום בעיה? וכן אודה אם תוכלו להמליץ לי על כמה HD-ים אבל שלא יהיו פחות ב500G תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by dudu26,

הי! למי שזוכר, ההיטאצ'י 160 שלי עשה את "גרעפס המוות" ואני מחליפו בסמסונג 250. בנוסף, יש לי מקסטור 40GB 7200rpm ישן יחסית (3-4 שנים). השאלה היא האם כדאי להתקין את ה-XP על המקסטור הבודד? האם לא עדיף פשוט להשליך אותה על ה-250 החדש, SATA2 וזהו? הבנתי שאין סיבה לחלק לכוננים לוגיים יותר, בעקבות ה-NTFS. תודה!

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  25. אני תוהה האם דיסק של 1.5Tb עובד לאט יותר מדיסק של 500Gb. אם אני לא עושה כל יום 10 פעמים Defrag סביר להניח שהקבצים ימוקמו במקומות שונים על הפלטה ולכן בדיסק עם נפח גדול יותר, סטטיסטית, לזרוע יש יותר עבודה לעבוד ממקום למקום, לעומת דיסק בעל נפח קטן יותר שאז הכל יותר "קרוב" אחד לשני. האם זה נכון ? לצורך העניין אני מתלבט אם ללכת על Seagate 1.5Tb ST31500341AS או על ה- 1Tb.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים