עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by motogt,

שלום לכולם, צריך המלצה לכונן חיצוני 2 או 3 טרה לגיבוי. חשוב שיהיה עם ממשק USB 3, עדיפות למהירות 7200. הבנתי שעדיף להתרחק מWD כיוון שהמידע על הדיסקים שלהם מוצפן ואי אפשר לשחזר אותו במקרה הצורך (זה נכון?), ומצד שני הדיסקים של סגייט הם במהירות 5400. מידע רלוונטי והמלצות יתקבלו בברכה. המון תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  2. היי, אני מחפש כונן חיצוני בנפח של 500-640G חשוב לי מאוד שיהיה אמין (ואני מוכן לשלם על זה גם מעבר לתקציב...) המטרה היא גיבוי פעם בחודש של המחשב האישי ואחסון בארון. הבנתי שיש כאלו שמגיעים עם תוכנה לגיבוי, עד כמה זה מפנק? אבקש המלצה לאחד עם חיבור לחשמל ואחד בלי חיבור לחשמל. ה- 6400AAKS מגיע עם תוכנה? ראיתי שהמליצו עליו כאן... תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yossi_s1,

אוקי זה די דחוף כי אני הולך לקנות עכשיו, אני מקווה שמישהו יספיק לענות. כמו בכותרת אני צריך 1TB. ראיתי את seagate freeagent שיש לו יחס מחיר לג'יגה טוב, נראה טוב עם 5 שנות אחריות וביקורות טובות. יש אותו בKSP ב460 שח ואני כנראה יקנה אותו. למישהו יש משהו להגיד על הכונן הזה לפני שאני קונה? או אולי קיימת אופצייה טובה יותר? החסרונות שלו מבחינתי הם הצבע שאני מעדיף שחור והוא מגיע בלבן, ושאין כפתור כיבוי שזה קצת מבאס.

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  4. משהו איכותי וזול... כאילו הכי משתלם שיש ביחס איכות מול מחיר USB 2 חייב וזהו מעבר לזה לא חייב... מן הסתם אם יהיה עוד איזה ESATA זה נחמד ביותר אבל זה לא חובה... צריך שיתמוך בMAC בלי חיבור לחשמל (2.5') תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Psy,

חשוב שיהיה כונן אמין, ואם אפשר עד 600 שקל... אגב מאז עליית המחירים בעקבות השיטפונות בתאילנד, המחירים חזרו להיות שפויים או שהם עדיין נחשבים גבוהים?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  6. צריך המלצה לכונן חיצוני או פנימי להתקנת משחקים ואיחסון קבצים. דרישות: כמה שיותר טרה, מפרט כמה שיותר טוב ומהיר, שיתמוך גם ביואסבי 2 וגם ביואסבי 3. אפשרי להזמין מחו"ל אם זה משתלם. יש לי במחשב כונן 1 טרה פנימי SAMSUNG HD103SJ וחיצוני 1 טרה WDC WD10 01FALS-00J7B1 בתוך קופסא thermaltake max 4 לאיחסון קבצים. אני צריך כונן חדש כי יש לי גם ps3 שבשביל להתקין עליו משחקים אני צריך לחבר אליו כונן חיצוני בפאט32. נראה לי שאשתמש לפיאס3 ב 1 טרה החיצוני שיש לי כרגע ובחדש אשתמש ככונן למשחקים ואיחסון קבצים. 3.5"? כונן פנימי/כונן+קופסא חיצוני/חיצוני יעודי? מפרט ודגמים מומלצים? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. עילעלתי קצת ב-KSP באלה של 1TB של WD ויש שם הרבה סוגים של 1TB לא יודע מה עדיף. אשמח אם תמליצו לי על אחד טוב, בישביל גיבוי קבצים ופעם בלעדכן את הקבצים שבו, לאו דווקא של WD פשוט זאת החברה הכי אמינה שאני מכיר.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. חיפשתי באינטרנט כונן חיצוני (500GB) שיתאים לאחסון קבצי מולטימדיה (כגון: סרטים, מוזיקה וכדומה) במחיר סביר ומצאתי את זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 יש לי כמה שאלות: 1. האם ישנם כוננים טובים יותר במחיר דומה? 2. האם כונן חיצוני כזה יכול לשמש לצפיה ישירה או שהדיסק איטי מדי ולא מומלץ לנגן דרכו קבצי מולטימדיה? 3. האם הכונן הזה נייד? (כלומר יש ברשותי 2 מחשבים אחד נייד ואחד נייח אני רוצה להעביר את כל קבצי המולטימדיה אל הכונן ולחבר את הכונן למחשב הנייד ודרכו לשדר לטלויזיה) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by stojakovic,

שלום!!! אני מתכנן לפרמט את המחשב ולצורך גיבוי וגם לצרכים כלליים, אני רוצה לרכוש כונן חיצוני.. הדרישה היחידה שלי היא שהוא יתמוך בממשק ESATA כי בUSB קצת איטי כשאתה רוצה להעביר הרבה מידע.. מבחינת נפח לא הכי קריטי, מינימום 200 גיגה.. חוץ מזה שיהיה כמה שיותר זול... הוא לא יעבוד יותר מידי חוץ מגיבויים תקופתיים (פעם בחצי שנה נגיד...) תודה!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  10. שלום, אני צריך שתמליצו לי על הארדיסק חיצוני , USB2, שמסוגל לעבוד 24/7 ולהעתיק , למחוק, לגזור בלי סוף בלי לקרוס כל פעם. יש משהו שעומד בעומס הזה? החל מ500 ג'יגה עד 1000. 750 גם טוב. העיקר לא משהו מווסטרן דיגטל של הסדרת מייבוק הדפוקה שלהם. (יש לי אחד כזה של 500, הוא על הפנים, דפוק ברמות על, מקרטע, עושה רעשים, איטי, מה לא.. ) אגב, יש לציין שיש כבר שתי הארדיסקים חיצוניים מחוברים למחשב USB. עוד אחד לא יעמיס עוד יותר על הUSBים? (ואני לא מדבר מבחינת מתח, כי ברור שהוא מקבל עצמאית..) פעם שהיה לי מודם USB , הוא היה מקריס איתו הכל. היום יש לי מודם רשת.. או יותר נכון ראוטר-ככה שהבעיה די הסתדרה. * לא לציין הצעה של הארדיסק סאטה פנימי, כי אין לי כבר מקום בלוח ממזמן, ולא בא בחשבון להתחיל …

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  11. אלהן חברים, אני מועניין לרכוש כונן חצוני (נייח) לבית שלי ואני לא כלכך מבין בזה וחשבתי לקבל ממכם המלצה. הפרטים שחשובים לי: 1) נפח - בין 1 -3 TB. 2) חיבור קבוע לחשמל, לא צריך שהוא יהיה קטן או נייד ממקום למקום. 3) יכולת חיבור ל-WiFi. 4) חיבור USB3 5) יכולת עבודה עם תוכנת גיבוים. (גיבוי מתוזמן וכ"ו). 6) אופציה לRaid 1 (לגיבוי המידע אם אחד הHD יהרס). - זה אופצונלי. כרגע אני לא מתייחס לענייני המחיר, אני מעוניין לקנות משהו טוב ואיכותי שלא יתקלקל לי תוך חצי שנה. תודה רבה לעוזרים!!!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by idan_203,

חג שמח לכולם כפינוק לחג החלטתי לקנות לעצמי כונן TB2 ההתלבטות שלי היא איזה כונן??? עד עכשיו הייתי חסיד של wd (כולל הכונן 350G שיש לי במחשב) הבנתי שכונן הblack caviar מרעיש יחסית (המחשב בחדר שינה) וגם מחירו מופלג (200 שקל יותר מהgreen) ושה green caviar מגמגם בביצועים.. אז חשבתי אולי חברה אחרת,מקווה שתוכלו לעזור לי (הבנתי גם ש HD204UI יחסית מומלץ ) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822152245&Tpk=%u200e%20HD204UI%u200e למרות שעוד לא יצא לי להתעסק עם כונני 5400rpm מה כדאי לקנות???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by 659zzz,

שלום לכם, אני קונה מחשב ואני לא יודע איזה כונן קשיח לקנות... תמליצו לי בבקשה אמרו לי w.d טובים עכשיו הבעיה שאני רוצה שהrpm תהיה גבוהה משהוו כמו 10000 אבל זה יקר מאוד יהיה הבדל בין 10000 ל7500??

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  14. צריך המלצה לכונן קשיח בעל נפח 250 ג'יגה sata 2 לא יקרים תביאו לי את הכי זולים שיש

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by ozi123,

אני ממש לא מבין בזה, המלצה לכונן קשיח חיצוני של טרה או 500 ג'יגה, מהיר אמין ואם קיים כונן קשיח חיצוני ב ssd אשמח להמלצה גם, שתהיה אליו גישה מהירה גם מהאינטרנט, תודה הכוונה בגידה חאינטרנט זה שנגיד אתקין שם תוכנה להורדת קבצים, שההורדה לשם תהיה סבירה

16. השימוש העיקרי הוא לשמירת מידע של הקלטות שמע ווידאו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני גר באיזור חיפה

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  18. אהלן, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח של 1TB שישמש אותי לאיחסון מוזיקה,סרטים,משחקים, וכדומה. המחיר המקסימלי שהייתי מוכן להוציא על דבר כזה הוא בין 200-350 ש"ח. על מה אתם ממליצים? נתקלתי בכמה מוצרים של Western Digital בטווח המחירים הזה, אבל אני לא בקי בחומרה שכזו ולכן אשמח לקבל המלצות מאנשים שמבינים.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  19. היי, אני מחפש לקנות כונן קשיח נייד ( USB ), בנפח של 500gb במחיר בסביבות ה-700ש"ח. אני לא באמת צריך כלכך מקום, אל בגלל שהבנתי שההבדלים בין 500gb ל-250gb במחיר, לא כאלה גבוהים אז החלטתי ללכת על הנפח הזה. אולם אם במחיר הזה, אני אוכל לקנות כונן עם נפח קטן יותר, אך הרבה יותר טוב ( למשל מהיר יותר, לא מתחמם / מרעיש וכאלה ), אז אנא תידעו אותי כדי שאני לא סתם אקנה כונן עם נפח גדול, אבל פחות איכותי. הייתי מעדיף כונן מהיר כמה שיותר, ושלא עושה בעיות של התחממות או רעש. תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by RAN9500,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה לכונן קשיח טוב לPS3. דרישות נחוצות: 5400 PRM 500 GB SATA 2 הכי חשוב שיהיה אמין, שיחזיק לכמה שנים ושלא יתקלקל ויעשה בעיות אחרי כמה חודשים. בנתיים אני מתלבט בין http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791127 ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730224

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  21. Started by kobi122,

היום הכונן הקשיח שלי התחיל להישתגע . בקיצור אני צריך המלצה כונן קשיח 250 שקל - 300 שקל ללוח BioStar P4M80-M4 הוא תומך בsata 1 - 1.5G אני חייב מ-KSP

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  22. שלום לכולם! אני צרך בבקשה המלצה לכונן קשיח נייד, 3.5. הוא יהיה לגיבוי של חומר בעיקר, בקושי לעבודה שוטפת. מספיק חיבור USB 2.0. צריך לפחות 1TB עם עדיפות ליותר. מבחינת תקציב אין ממש תקציב מוגדר.. ז"א הבנתי שרוב ההארדיסקים הם בטווח של 400-700, אז זה פחות או יותר התקציב אני מניח.. בגדול עדיפות לזול מן הסתם, אבל מוכן לשלם יותר על איכות (עד גבול מסויים, לא מוכן לשלם מעל 600 לטרה נגיד, נראה לי מוגזם).. בכלליות אני כנראה אצטרך יותר מטרה, אבל ראיתי שהמחירים של 2 טרה מאוד גבוהים ועדיף כבר לקנות 2 כוננים של טרה.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  23. דרישות: כונן קשיח פנימי 3.5" למשחקים, שיהיה אמין, רצוי כמה שיותר שקט. שימושים: הפעלה של אימולטורים ורומים של משחקי ארקייד וקונסולות מתקופות שונות בתוכנה שנקראת launch-box (דומה לקודי רק בעיקר למשחקים עם כל מיני פיצ'רים יעודיים כמו צפיה בקדימון לפני הפעלת המשחק וגרפיקת ממשק), קצת משחקי מחשב עכשוויים, שיתוף של כמעט כל הקבצים בכונן בטורנט. כדי לאחסן את כל מה שאני רוצה אצטרך אני מעריך 8 טרה לפחות (אלפי משחקים והמון קבצים נילווים לכל משחק) אבל אני חושב לקנות 3-5 טרה ולהוסיף עוד כונן או שניים בעתיד כי נראה לי שלקנות 8 טרה כרגע זה לא משתלם. מה כדאי לעשות? תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. אני רוצה להוסיף כונן קשיח פנימי למחשב שבמפרט, אחד שיהיה אמין ולא יקרוס אחרי שנה וחצי, וגם לא יקרא בטירוף. טווח המחירים שראיתי הוא עד 200 שקלים, ויש כאלה גם ב140 ש"ח! זה נורא מבלבל, ואני לא יודע איזה סוג לקנות! אם מישהו יוכל בבקשה להמליץ על דגם טוב מחברה אמינה, שיתאים מבחינת החומרה למחשב שיש לי, תודה :-). עריכה: אני רואה שנעלם לי המפרט בפרופיל משום מה! בכללי, מעבד E5200, זיכרון 4GB, לוח אם ASUS P5KPL-CM, כרטיס מסך ATI 3800

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  25. שלום לכולם, אין לי כל כך מושג בכוננים חיצוניים, אף פעם לא היה לי, לא יודע מה זה ירוק או רגיל או כל שם אחר.. אני צריך פשוט כונן חיצוני לצורך גיבוי של המון תמונות משפחתיות ואולי גם בקטנה להעביר מידי פעם סרטים או משהו כזה. אודה לכם אם תמליצו לי על כונן שיכול לעזור לי, אשמח לקבל המלצות גם על 1TB וגם על 2TB, כמו כן אשמח גם לקבל לינק לחנות או לזאפ אם מתאפשר. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים