אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום כמה פורטים יש ללוח שלי? האם זה חיבור רגיל או מיוחד מהתוכנה אני לא חושש אך חומרה ללוח מתקדם זה קצת חשש לתשובתכם אודה וחג שמח, יהודה
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
נכון צריך שני דיסקים קשיחים כדי לעשות raid 0 ??? הקיצר חייבים שזה יהיה שני דיסקים קשיחים או שזה יכול להיות דיסק קשיח אחד שמחולק לכמה מחיצות??? ועוד שאלה על איזו מערכת קבצים raid עובד???????
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אם כדאי לי לקנות את הדיסקים האלה של TDK? http://www.topmarket.co.il/index.php?productID=1070 אני יודע שבדיסק שקניתי לפני חצי שנה היה מדיה קוד של tdkg02 ובמדיה שקניתי לפני חודש היה מדיה קוד של TYG01 שווה לקנות ב6.60 לדיסק? יש גם25 זה עולה6.28 לדיסק
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את הצורב החדש... סה"כ דיי בקלות... הבעיה היא שהצריבה על דיסק רגיל (בינתיים זה מה שניסיתי) לא עולה על X24 זאת אומרת ב NERO אין אופ' של יותר מ-X24 (הדיסקים כן תומכים במהירות גבוהה יותר) הצורב הוא של NEC 3500A או U לא זוכר... למישהו יש רעיון? (ניסיתי "DETERMINE MAX SPEED" אך זה לא שינה כלום...)
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000323022878/ איזה יופי, האמת מגניב (יותר נפח מלכל נגני ה MP3 הקטנים מבוססי דיסק שמגיעים רק ל 5GB), אך איזה מחיר.... 1800$ בארה"ב.
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הצורב שלי התחיל לזייף... כלומר פעם הוא מצליח לצרוב ופעם לא, היה איזה פעם אחד שהוא עשה רעשים... עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לבדוק שהצורב תקין מבלי לנסות לצרוב על דיסקים-כי אני לא יכול לדעת אם הצריבה יצא טובה או אם כל הקבצים תקינים. אני משתמש ב NERO 6 EXPRESS בתודה manor
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מעבר לסוג של נאמנות מובנה שיש לי לWD, האם באמת הם הכי מומלצים (SATA / ATA), או שזה סוג של אגדה אורבנית, כמו זה שביל גייטס לא מתכנן לשלוט על העולם, או שמייקל ג'קסון מרים משקולות?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם הלכתי היום להרכיב את הצורב הזה למורה נהיגה שלי. אז הרכבתי את הצורב ביחד אם צורב רגיל שכבר היה לו (אין כונן די וי די) הכל עובד טוב אין בעיה של זיהוי חומרה או משו. עכשיו השתמשתי בתוכנה של הנרו ורציתי לעשות COPY DISC לסרט די וי די עכשיו מכיוון שיש רק כונן אחד שיודע לקרוא די וי די אז חשבתי שלא תיהיה בעיה שהוא קודם יקרא את הדיסק ואחרי זה נחליף דיסק ואז הוא יצרוב אותו. אז זה מה שעשיתי פתחתי את הנרו שמתי את הדיסק משום מה הוא תוך שנייה רשם שהוא כבר העתיק את הדיסק והוא ביקש את הדיסק הריק בשביל לצרוב עליו. אז שמתי את הדיסק לצריבה הוא התחיל לצרוב משום מה לא רואים נתונים ואחוזים במסך של הנרו כמו לדוגמה הבאפר והאחוז של הצריבה. אחרי איזה 3 דקות הוא פתאום הקפיץ הודעה שהוא …
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קיבלתי את הWD 200GB SATA מזיגזג , הוא הותקן והכל טוב ויפה אבל בWindows הוא לא מזוהה (כאילו אין כונן), יש רק את הכונן 80GB PATA. מה אני צריך לעשות בשביל להפעיל אותם ביחד ? מה שאני מעוניין לעשות זה לפצל אותו ולהעביר את כל השטויות שלי (לא תוכנות מותקנות כמובן) למחיצה אחת ובשנייה להתקין XP ואת הHDD הזה אני הולך להוציא מהמחשב. כרגע גם יש לי XP אם זה חושב... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
קניתי WD 80ג'יגה עם 8 מגה קאש. ישר שמתי לב שהוא עושה ויברציות מוזרות מאד. לא הויברציות הגבוהות שהיינו שומעים מדיסקים קשיחים לפני שנים, אלא דווקא צליל נמוך שכזה.....חיכיתי עם זה יום והלכתי להחליף. החליפולי על המקום, וגיליתי שעם הדיסק המוחלף ההיפור אותו סיפור. השאלה: האם ישנה סחורה "סוג ב'" בכל הקשור להארדיסקים? קשה לי להאמין שחברה כמו WD תייצר היום מוצר שמפיק ויברציות כאלו.. יכול להיות שמכרו לי חרא?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה ההורים שלי טסים למזרח , ואני רוצה המלצה לצורב DVD .. חשוב שהיה דואל לייר וכמובן מהירות כתיבה שלו X16 (ואם לא קשה לתת מחירים (בערך) .. ובבקשה לא צורבים שעולים 400 דולר .. ;D תודה מראש ..
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קראתי כאן איפה שהו שהדיסק הקשיח של סמסונג נחשב לשקט ביותר ואף מומלץ כאן במפרטי המחשב לקולנוע ביתי. האם זהו הדגם המדובר :? דיסק קשיח Samsung SpinPoint P 80GB 7200RPM דגם: SP0802N Ultra DMA 133 זמן גישה: 8.9ms Buffer 2MB אם כן שאלתי היא האם השקט שלו בא על חשבון משהו אחר ?...שכן מחירו בהשוואה לדיסקים לא שקטים הוא רגיל (360 שח) ולא מחר מיוחד לדיסק שנחשב לשקט ביותר.
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברתי תצורב הנייד של חבר שלי למחשב שלי לפי הפרטים שבחתימה היה ברשותי 5 דיסיקם של מהירות 4X וצרבתי סרטים VCD על הדיסק עד לנפח של 4.5GB וזה הצליח בתוך שעה ועשרים ממוצע זה צרב דיסק :0] פעם שעברה צרבתי על X2 אז זה אפשרי לכל מי שיש לו פנטים 3
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה-4120B ל-4160B ל-4163B? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
טוב אז אני עובד עכשיו עם HD SATA וכאשר אני מסתכל בהגדרות של ה- SATA CONTROLER ב- Control Panel אני רואה אופציה לבחירה שנקראת Command Queuing. שאלה שלי מה זה? האם זה מוסיף משהו לביצועים? הדיסק שלי זה WD SATA Raptor עוד שאלה, ראיתי שכולם אומרים שהתקנה של Windows XP לא מזהה את ה - HD כאשר הוא SATA אני התקנתי ולא היתה ל- XP שום בעיה לזהות את הדיסק איך זה?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
USB SanDisk Mini 512MB מה אתם חושבים? המחיר טוב והוא גם נראה טוב, איפה הקאצ'?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות הרד דיסק יד שניה איך אני יכול לבדוק את תקינותו ללא מחשב(האם זה בכלל אפשרי)? דבר שני אם למוצר יש אחריות,איך אני בודק שבאמת יש לו אחריות האם יש מספר סידורי כולשהו אשר אפשר לוודא אותו עם היבואן? תודה
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היום אח שלי התקין לי וינדוס על המחשב והתקין את ההרד דיסק של מקסטור (160 ג'יגה) של S-ata משום מה זה מראה לי את זה ככונן נשלף... הכוונה כמו בתמונה הזאת.. מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה? :\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3500 חדש ואני רוצה לצרוב CD (!)...והוא לא נותן לי !!! הוא נותן לי הודעה שגיאה : " POWER CALIBRATION ERROR " או משהוא כזה. מה זה יכול להיות ???
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם ! חבר שלי קנה הרד דיסק 160GB SATA עם לוח של גיגה בייט K8NS וכאשר ניסינו להתקין את ה-WINDOWS ,המערכת זיהתה לנו שההרד דיסק הןא בגודל של 131GB . מישהו יודע בבקשה איך פותרים את הבעיה הזאת. תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כשקניתי את המחשב צירפתי לו צורב BENQ וכיום הוא כבר יצא מכלל שימוש!! משמע הוא על הפנים .. יש לי תקציב של 200 שקל וראיתי אחלה צורבים במחירים האלה למשל SONY וסמסונג לאיזה חברה ללכת שיובטח לי את מירב תוכלת החיים ? תודה רבה CAPS
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אנחנו בעסקי הפירסום צריכים לקנות כרגע מכונה שמשכפלת דיסקים, בכמויות וגם מקום לקנות כמויות של דיסקים 700 מגה במחיר טוב. אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
למה עדיף SATA ? למרות שאין לי SATA במחשב. חשבתי לקנות אחת מאקסטור ואחד WD בישביל הניסיון וגם בישביל להשוות מי יותר טוב ויחזיק יותר ,וחשבתי גם על בקר IDE איזה משהו ממולץ ? האם הלוח שלי תומך ATA133? MSI-CMAX תנו לנסח מחדש את השאלה אצל איזה חברה להארד דיסקים הייתם מפקירים את החומר שלכם ?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-