אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
לחץ כאן האמת היא שלי הם נראות אמיתיות.... לפחות לפי האריזה.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם ניתן ליצרוב שני סרטים בפורמט XVID על DVD. הכוונה שלי היא לא להשאיר את הסרטים בפורמט של XVID ופשוט לצרוב אותם כ-DATA אלא להפוך את שניהם לפורמט המתאים ל-DVD ואז לצרוב אותם על דיסק אחד. אני משער שאם אני אחבר את שניהם ואז יבצע המרה לא תיהיה בעיה - אבל אינ רוצה להשאיר כל אחד בפני עצמו. במידה והדבר אפשרי - איך עושים את זה? האם מאבדים מאיכות הסרטים אם צורבים את שניהם על אותו הדיסק? אני יודע שבאופן עקרוני הנפח שלהם רק עולה - אבל אני לא כל כך מבין בתהליך הקידוד של סרט מפורמט XVID ל-DVD. בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.physorg.com/news2440.html ככה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://search.ebay.com/ritek-dvd-r_W0QQebaytag1_tmpZebayavailQQebaytag1code_tmpZ100QQfromZR6QQsaavailabletocountryZ100QQsatitleZritekQ20dvdQ2drQQsorecordsperpageZ100QQsosortorderZ2QQsosortpropertyZ3
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
טוב זה שילוב של כמה בעיות.. אנא הסכיתו ושמעו, אני אספר את כל הסיפור, כדי שלא יהיו שאלות מיותרות. אני לא יודע כמה רחוק ללכת.. נתחיל פה: היו לי 38 ג'יגה, רציתי עוד, רציתי הרבה עוד ;D קניתי 200GB של WD.. אם תרצו דגם מסוים תגידו (אני לא חושב שעקרוני לסיפור) חיברו לי אותו, הגיע הביתה הדלקתי, נכנסתי ל My Computer ו.. אופס, הוא לא שם. ובביוס הוא זיהה אותו. ניסיתי להתקין דריוור וכל מיני, עידכנתי לSP1, לא עזר... האח הגדול והמבין שלי חזר מקורס קצינים אחרי שלושה שבועות שלא היה בבית (אני מספר יותר מידי דברים שלא קשורים..) החליט לנסות להתקין SP2 ישירות לכונן החדשה, באותו זמן התקנה הדיסק הקשיח היה מנותק. ההתקנה עברה בהצלחה, ונכון לאותו רגע רגע היתה בעל 200GB חדישים. הוא כיבה מחשב הכניס…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי דיסק קשיח SAMSUNG SATA 160GB. המחשב מזהה אותו ב-BIOS) הכל טוב ויפה רק ב-WINDOWS הוא לא מזהה אותו יש לי WIN XP PRO+SP1. המחשב נותן לי הודעת שגיעה על ערוץ IDE. מה אני עושה כדי ה-WINDOWS יזהה את הדיסק קשיח בלי להתקין WINDOWS מחדש?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
טוב אז ככה - יש לי HD של WESTERN DIGITAL של 120 גיגה - מחולק ל 3 PARTITIONS. לפני מספר ימים שמתי לב לכך שהכתיבה לאחד ה - PARTITIONS מאוד איטית...אבל לאחר REBOOT או שניים המצב היסתדר. מיותר לציין - שזה היה זמני בלבד - אח"כ כל הערכת נפלה ו WINDOWS XP סירב לעלות לאחר REBOOT (ה - WINDOWS מותקן על HD אחר) - עלה עד לפני ה - WELCOME ונשאר עם מסך שחור.... לאחר נסיונות מיותרים - לאחר שחשבתי שהמערכת עצמה נפלה וניסיתי לתקן אותה - גילתי שכאשר אני מנתק את ה - HD העליון - המערכת עולה - במידה ו ה- HD מותקן - אני מקבל שגיאות לפני העלאת WINDOWS כגון MISSING NTLDR . מאחר ואני לא יכול להעלות את המערכת כאשר הדיסק מותקן - החלטתי להריץ את SPINRITE - יקח איזה 6 שעות. בנתיים יש למישהו הצעות?
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי, שיכפלתי סרט דרך DVDSHRINK והורדתי כל מיני דברים כמו התוספות וזה אל באת האונד השארתי כמו שהוא... לא נגעתי בו.... בטוח! האיכות תמונה כמו המקור אבל הסאונד ממש ממש חלש וגם לא 5.1.... למה זה? תדוה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי צורב Lite-On 52x32x52, ושאני שם דיסק אם אני עם אוזניות/רמקולים אני שומע את הסיבוב של הדיסק ולא רק הסיבוב, כל מה ששומעים מהצורב בכללי, את הקולות הקטנים והכל אני שומע את זה, זה ממש אבל ממש מציק. אם הצורב הקודם זה לא קרה לי, יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות נגד זה?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הצורב נתקע במהלך צריבה של cd רגיל ומאותו רגע אינו מוכן לצרוב או לקרוא cd רגילים , רק מדיות dvd . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? ניסתי להסיר , ריסט , מדיות שונות , אך שום דבר לא עזר ... האם יש פתרון או שאאלץ לנצל את האחריות על הצורב ?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
היי, יש על הדיסקים שבאים מבלוקבאסטר מין מדבקה כזאת על הטבעת השקופה במרכז הדיסק משהו לבן כזה עם צורות כאלה של דומינו בשחור.. זאת ההדנה נראה לי.. יש לי איך לפרוץ את זה או לערוף את זה ככה שהנרו ייתן לי לצרוב? או תוכנה אחרת שפשוט מתעלמת? תודה מראש,ניר
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, קניתי עוגה של 50 דיסקים של VERBATIM X8 באמריקה ביחד עם NEC3500A וקיבלית בחנות גם 5 DVD-R של RIDATA על ה-R הNERO צורב בכיף אבל על ה+R הוא לא נותן לי לצרוב.. למה? ניסתי לשנות בNERO INFOTOOL את התאימות ואני לא מצליח.. הנק תומך ב+R אז להמ זה לא עובד? כתוב על העודה שזה מתאםי לחומרה של עד X12 זה לא קשור נכון? תודה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב חדש ומחודש(OEM) בדרקי הביתה מתלהב! רוצה לצרוב לי מלא דברים אך אני לא יכול והינה הבעיות!: 1)יש לי הרבה סרטים בגודל של 700 מגה ?AVI ובידי דיסק של 4.7 גיגה! רציתי לצרוב את כל הסרטים שעל המחשב שלי על דיסק אחד (חישבתי והספיק המקום בדיסק) עכשיו שאני בא לצרוב DATA CD הוא אומר לי בנרו שאני יכול לצרוב רק עד 700 מגה כמו דיסק רגיל!!!ופאק קניתי צורב דיוידי עם דיסק שיש בו 4.7 גיגה!! מה לעשות!? 2)רציתי לצרוב דיסק שלקחתי מבלוק בסטר רצית לעשות צריבה מדיסק לדיסק אך גם זה נכשל! מה עלי לעשות?!?!אני מרגיש כאילו סתם קניתי צורב דיוידי ללא תועלת הנרו הוא נרו 6.0.0.0 !!תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
האם דרך DATA או האם דרך VIDEO CD? (כאשר ניסיתי דרך DATA אז נדפק לי הדיסק. כאשר ניסיתי דרך VIDEO CD אז סרט בנפח של 690-700 MB בכלל לא נכנס לי בדיסק) אולי דרך אחרת? (מדובר על סרטים בנפח של 690MB-720MB בממוצע)
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1341&cid=29&pg=1
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש לאח שלי, ובגלל חוסר זהירות ולחץ בזמן , הזמנתי כונן LG4161B . אחרי שקיבלתי את הכונן וטרחתי להסתכל באינטרנט, התגלו העובדות הבאות: 1. ה- 4161B הוא גרסה מנוונת של ה- 4160B ללא תמיכת DVD-RAM . 2. אין כיום שום firmware אלטרנטיבי (כלומר RPC1) לכונן הזה. הסיבה להורדת DVD-RAM היא הקטנת תשלומי התמלוגים ש- LG נאלצת לשלם לבעלי הפטנטים על DVD-RAM. אם היתה לי תקווה שהכל ענין של FIRMWARE , כמו שה- 2500A שודרת ל- 2510A, שאלתי את אחי, והוא דוקא חושב שהסיבה למודל היא שראש אופטי לכונן DVD-RAM יקר יותר מראש אופטי שלא צריך לתמוך בפורמט הזה. מכיון שתכנון כונני DVD הוא המקצוע שלו (הוא עבד ב- zen research וכיום עובד ב- zoran), אני מניח שהוא יודע מה שהוא מדבר.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי את ה-LG4160 והוא הגיע עים כבל AUDIO של שלושה גידים להיכן אני אמור לחבר אותו? יש לי עוד כונן (צורב) במקביל, כמה פורטים יש בכרטיס שלי P4P800? בתודה ובברכה, יהודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אז חזרתי מ KSP *צונזר* אם 2 מאקסטורים של 200 יאמי +כמה מדיות לצריבה. בכל אופן... הנה הם וזה המחשב.שלי שעליו כבר יש שלוש דיסקים קשיחים וצורב נק ND-2500A . עכשיו לשאלות במחשב שלי יש ככה 10 GB שהוא כונן C והוא סוס עבודה מדהים סיגייט בהחלט יודעים לייצר דיסקים קשחים שילמדו המתחרים. 30 GB שהוא E סאמסונג. הוא NTFS משמש בעיקר לצריבות DVDR D שהוא 25 ג'גה לסרטים ו F שהוא למשחקים + מוזיקה. שניהם על 80 WD שהוא די חדש יחסית עם שלוש שנות אחריות. הבעיה היא שאין לי כוח להתקין אבל המון תוכנות מותקנות גם על E...ואני רוצה להוציא את C ואת E כי הם הגרעין החלש במערכת RPM נמוך יחסית... איך אני יעשה זאת איך אני יכול לעשות טרנספר עם הכל כולל הכל ? עריכת המודר - הבעת ד…
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסיקים לצורב רגיל אז בחנות אמרו לי 100 דיסקים של החברה SILVERLINE /סילברלין השם הוא בערך ! אז הדיסקים האלו טובים? 100 דיסקים ב90 שקל
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו תעזרו לי אני בהיסטריה, בזמן האחרון הדיסק הקשיח במחשב שלי משמיע קולות של טרקטור, איך שאני מפעיל את המחשה זה מין בבבבבבבבבבבזז חזק ואז נפסק פתאום, ואחרי זה ממשיך עוד פעם. וגם שמתי לב שכמה שירים שניסיתי לנגן אני שומע אותו חושב באמצע השיר ופתאום יש כאלה רעשים בשיר .. זה הסוף של הדיסק הקשיח שלי?? (שאני ינסה לגבות) :'( :'( :'( (זה דיסק קשיח של IBM משנת 2000 )
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה דיסקים CD או DVD כדאי להשתמש לגיבוי של סרטים מוסיקה תוכנות תמונות וכו לאורך זמן. אם אתפ עונים כבר תגידו בבקשה של איזה חברה ואיזה דגם ואיפה אפשר לקנות אותם.. תהיו גדולים אם תביאו בבקשה קישור לקניה.... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
כמו בכותרת. אני מחפש כונן שיעשה הכל למחשב החדש. ומישהו שמע משהו על ה- DW1620Pro? או שהוא לא הכרחי? כי הבנתי שאפשר להפוך את הרגיל לפרו ע''י עדכון קושחה. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3500A כאשר אני מכניס דיסק רב פעמי (רגיל ולא DVD) ורוצה לצרוב עליו התוכנה NERO גרסה 6.6.0.0 שבעזרתה אני צורב אוטומטית נותנת לי מהירות X10 ואי אפשר לשנות מהירות את החלון של שינוי מהירות היא כאילו "מקפיאה" נהיה אפור כזה. ואני רוצה לצרוב X4 כי DVD שלי רגיש לגבי זה. רציתי לדעת איך אני יכול להקטין מהירות הצריבה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
בניגוד לCD שכולל CD-R ו-CD-RW עד כמה שאני יודע, יש יותר סוגים של מדיות DVD. האם אלה הקיימות והשמישות היום או ששכחתי כמה? והאם התיאור שאני כותב נכון? DVD-R כמו CD-R ? מדיה חד פעמית של 4 ג'יגה? DVD-RW - כנ"ל? DVD+R - מה זה? DVD-RAM - אם הבנתי נכון, כמו DVD-RW רק שהגישה לכל מקום בדיסק מהירה ואין צורך לכתוב מחדש את כל הדיסק אם רוצים רק למחוק קובץ קטן למשל?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-