עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. HD טוב מהיר וזול שאפשר למצוא... אפשר המלצה על אחד כזה? המטרה שלו היא עבודה מהירה על המחשב. לא למשחקים ולא לHD. רק עבודה מהירה על המחשב.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by roadkill15,

האם הצורב יכול לעשות overburn? משום שיש לי אותו, ויש לי מדיית DVD - XEROX DVD-R 16X ונרו CD-DVD speed אומר לי שהצורב לא יכול לעשות overburn עם סוג המדיה הזאת כשאני עושה overburn test. אם הבעיה היא במדיה, איפה אני יכול לקנות מדיה שיכולה, וזולה? או בקריות או בהזמנה באינטרנט. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by Dark Respect,

WD 80 JB הפסיק לעבוד ביום בהיר אחד כשהמחשב נדפק מאיזה וירוס האחריות פגה (3 שנים) 80 גיגה יכולים לעזור לי עכשיו מאד מאד אז אם יש משהו שאתם יודעים שאפשר לעשות אנא עזרו תודה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  4. http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=412418 או http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=598377 תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  5. אחרי שאני מחבר אותו, הוא לא מזהה אותו אוטומטית, איך אני מתקין אותו במחשב? אשמח להסבר ואם יש תמונות זה יהיה בכלל מצוין.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by M7a,

קניתי קופסה בגודל 5.25 אינטש כמובן שאפשר לחבר כל כונן אופטי ויש גם מתאם כדי לחבר דיסק קשיח וגם מתאם לחיבור דיסק קשיח נייד 2.5 אינטש.. חיברתי כונן קשיח רגיל וחיברתי אותו למחשב של חבר (USB2) העתקתי חומר בגודל של 30 גיגה מהמחשב שלו לכונן הנייד... אחרי בערך שעה ורבע הוא היה ממש ממש לקראת סיום (היו חסרים 3-4 ריבועים בסרגל האחוזים) ולפי השמות שרצו בהעתקה הוא ההעתיק מ ת' ל - א' ואז בטעות חבר לשי לחץ אנטר ועשה ביטול להעתקה... אבל כשנכנסתי לדיסק הנייד ראיתי בכלל שזה העתיק בקושי 2 גיגה וגם רק כמה תקיות שמתכילו באות א.. כאילו ממש הפוך או הראה לי רק את הקבצים שנשארו לו להעתיק - לפי חלון העתקה של ווידוס? מישהו יכול לענות לי מה קורה כאן שעה ורבע והוא העתיק בקושי 2 ג'יגה ולמה ווינדוס ה…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  7. אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח (WD2500AAKS) כדי ליצור מערך RAID0 או להוסיף דיסק קשיח Westren Digital WD740ADFD RAPTOR 74GB שעליו אני אתקין רק את מערכת ההפעלה, מה הכי טוב , מערך0 RAID או תוספת של כונן RAPTOR ?? עד כמה זה ישפר את הביצועים במשחקים,עליית המערכת? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS זיכרון: פעמיים KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ספק כוח: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  8. ישנם צירוף של כמה אותיות ליד נפח הדיסק למשל KS או AAKS או JS או YS מישו יודע מה הם אומרים או אחלק מהם אומרים?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  9. הי חבר'ס ! יש לי יומולדת ב14.06 וחברה שלי קונה לי מתנה, ב500 ש"ח. אני החלטתי, שאני צריך HDD לגיבוי. מזמן תכננתי, והנה זה בא. אז ככה, הדרישות שלי הן כאלה : 1. לא פחות מ120GB 2. שיהיה 2.5 אינץ' 3. חיבור USB 2.0 או FIREWIRE 4. שיהיה בו 8MB BUFFER 5. שיהיה מחנות אמינה, ללא משחקי אחריות כמו הKSP או ללא חומרת-זבל כמו IVORY (סליחה אם פגעתי במישהו בעל רגשות לחנויות האלה). האופציות שיש לי כרגע זה אחד משניים האלה : או זה - http://skypc.co.il/pl_product~1200XMS~7~0.htm או זה - http://skypc.co.il/pl_product~EX25HDD120GB~7~0.htm ונראה לי שבינתיים אני הולך על השני. אז תמליצו, תודה ממש ענקית מראש לכל המגיבים.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by B@LENO,

שלום לכולם רציתי לקנות צורב DVD רציתי לדעת מה נחשב הצורב הכי טוב כיום ואיזה צורב הכי מהיר והאם אפשר לחבר במחשב שני צורבים כי יש לי צורב יחסית מהיר ואני יודע שצורב DVD עובד על מהירות איטית אז אודה לכם אם תענו לי על השאלה

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

זה משנה איזה DOK אני קונה אם אני רוצה שהוא יהיה BOOTABLE...ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה??.. אגב...XP PRO כמה תופס אחרי התקנה??

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  12. שלום לכולם, המחשב שלי לפני זמן מה התחיל להיות איטי למדי (את האמת, זמן קצר לאחר שהתקנתי את הכונן הקשיח השני). כיום יש לי 2 כוננים קשיחים שמחוברים ב2 IDE שונים. שניהם של WD אחד 160GB והשני 120GB, חדשים. בRAM (שלפי זכרוני הוא הדבר הראשון שבדקים כשהמחשב נהיה עמוס ואיטי) יש לי DUAL CHANNEL של 1024 (2x512) של GEIL. עכשיו, כפי שצייני בפורום "מפרטים" אני מעוניין להעיף את האיטיות הזו ולכן יש לי שאלה אחת. האם ייתכן שבגלל שיש שתי כוננים קשיחים שמותקנים ב2 IDE שונים (דגש! שונים, לא 2 בכבל, 2 במקומות שונים) יכול לגרום לאיטיול רצינית של המחשב? אם התשובה תהיה כן, אז מה לדעתכם צריך לעשות? לקנות מתאם לSATA או לקנות כבר כונן קשיח של 320 ולמכור את השניים האחרים וזהו?

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by motaboy,

את הכונן הקשיח הקודם שלי העברתי לSLAVE ואת החדש התקנתי כMASTER הראשון, כדי שאחרי התקנת הווינדוס אני אוכל להעתיק את המידע בקלות מהישן לחדש. את הישן לא פירמטתי, וגם את הספרייה של ווינדוס השארתי כי מן הסתם לא יכלתי למחוק אותה בזמן שהוא היה הכונן הראשי. ההתקנה פירמטה את הכונן החדש, התקינה אותו, הווינדוס עולה והופה - הכונן הישן קיבל את האות C והחדש את האות F! מה זה החרטא הזה?! ניגשתי לCOMPUTER MANAGEMENT, נתתי להארדיסק המשני (הישן) את האות G אבל מן הסתם שאת הראשי הוא לא נותן לי לשנות. זהו? דיני נחרץ להתקין ווינדוס מחדש רק בשביל השטות הזאת? איפה ההגיון? למה ההתקנה של ווינדוס הסתכלה על ההתקנה הישנה והשאירה את הכונן ההוא בתור C למרות שהתקנתי מאפס? עריכה: כנראה שהטעות שלי הייתה ב…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  15. אני לא יודע מה הכי מומלץ אמרו לי RAID 0 אבל מה זה בעצם אומר ? חשבתי לשים שנים של WD 500GIGA AAKS

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  16. הי אני הופכת את המחשב הישן שלי לHTPC יש בו כרגע שני HD ישנים אחד ממש ממש ממש ישן ,Maxtor 34098H4, IDE 40GB, 5400 RPM 20.4GB/platters 2mb buffer Seak time 9.5ms השני קצת פחות ישן Seagate Barracuda 7200.7 ST3120827AS 120GB 7200 RPM 8MB Cache SATA 1.5Gb/s 3.5" חשבתי לשים את מערכת ההפעלה על הדיסק של ה40 ואת ה120 שיהיה כולו לסרטים וכך אני לא צריכה Partions בכלל הענין הוא שאני די סגורה שמערכת ההפעלה צריכה הארד דיסק יותר מהיר מההארד דיסק הקטן אני צודקת? זה ממש משפיע בHTPC? אין לי כוונה לקנות משהו אחר כרגע אז אני צריכה החלטה בין השניים תודה

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by cold fire,

שלום רב קניתי היום DOK של קינגסטון 16GB פרמטתי אותו לNTFS (על פי המדריך שיש בסטיקי) והרצתי עליו HDTUNE אך משום מה יש 3 ירידות די גבוהות אני חושב שהיו במהלך הבדיקה לאחר מכן פרמטתי אותו לFAT32 והופיעו לי רק שניים האם זה נחשב לתקין או שכדאי להחליף אותו במסגרת האחריות? הינה התמונות של הבדיקות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by Ac-Boy,

כמו שיש ברכבים כוננים כאלו שדוחפים להם את הדיסק ובבקשת הוצאת הדיסק לוחצים על כפתור וזה מחליק אותו החוצה, איזה דבר כזה במחשבים?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by langa,

שלום מישהו מכיר את הנגן הנ"ל התוכנה אמורה לקרוא סרטים ללא קשר לאיזור שמוגדר בדיוידי. אך הם כותבים שבעת ההתקנה האנטי ויירוס מזה את התוכנה כ סוס טרויני. :-\ נראה לי מוזר... מישהו ניסה או שזה איזה רוגלה שלא כדאי להתעסק?? הנה הקישור. http://www.dvd-x-player.com/

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  20. Started by -Tal-,

אהלן, רציתי לדעת על מה אתם יותר ממליצים WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS או SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - SP2504C ועוד דבר על מה אתם יותר ממליצים Pioneer DVDRW-/+ X18 BLACK DVR-212BK- SATA או LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  21. אין לי בעיה מבחינת מחיר לקנות אותו.. אני רק רוצה לדעת שהוא עדכני מבחינה טכנולוגית..

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by LeftRight,

הורדתי את הקושחה ועשיתי הכל לפי המדריך, אך כשאני נכנס להתקנה הוא רושם שהוא לא מוצא את הכונן. מצורפת תמונה עם מה שהופיע לפני החוסר זיהוי של הכונן. ואם אנחנו כבר נמצאים כאן אז עוד שאלה. הBIOS שלי עולה ממש לאט ובמיוחד אחרי שהתקנתי את הSSD האם יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  23. http://www.skypc.co.il/pl_product~SPD5230CC~7~0.htm אני רואה כוננים קשיחים חיצוניים בנפח 1TB במחיר הזה... למה הכונן הזה כל כך יקר ? מה מיוחד בו?וזה באותו המחיר כמעט בכל החנויות.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by tomer_et,

יש לי צורב NEC3500 צרבתי חומר על דיסק DVD-RW של VERBATIM (כמולטי') ונשאר המון מקום. עכשיו כשאני מנסה לצרוב חומר נוסף, ה-NERO מזהה את ה-SESSION הקודם ואת מה שיש בו, אבל כשאנ ימנסה לצרוב חומר נוסף אני מקבל הודעת שגיאה: Invalid track info ומתבטלת הצריבה. מה אני עושה לא נכון ?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  25. אני מנסה להתקין WinXP על דיסק חדש במחשב, המחשב כולל כבר מספר דיסקים (5) ומותקנת עליו מערכת הפעלה WinXP בזמן כניסה לביוס ובחירה בסדר האיתחול של הדיסקים, מופיעה לי רשימה מסוג "שם הדיסק : SATA X PY" כאשר X הוא מספר ערוץ ה SATA אבל Y לא מובן לי. אני מבין כי סדר האיתחול של דיסקי ה Sata בלוח אם הוא לפי לפי הרשימה המופיעה בסדר האיתחול של הדיסקים, אבל גיליתי שכאשר אני מוסיף/מוריד (פיזית) דיסק אז גם הסדר של הדיסקים ברשימה משתנה, גם הערך של Y משתנה ואיני מצליח להתקין את WinXP על הדיסק חדש במחשב. דרך אגב, האם לאחר ההתקנה קובץ האיתחול של WinXP (ה Ntdlr) נמצא פיזית בדיסק הראשון ברשימה?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים