עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. המחשב שלי לפתע הפסיק לזהות את ההארדיסק WD120G SATA ניסתי להחליף כבילה ואת הפורט על הלוח ועדיין כלום לא עזר הבאתי הארדיסק חדש(SATA2 ) ועדיין המחשב לא מזהה את ההארדיסק יש למשיהו מושג מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות? אולי זה ג'ימפור או משהו? תודה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  2. עקב בעיות שונות ומשונות אני רוצה לחבר להוסיף למחשב P4 1.4 כרטיס הרחבה (PCI) של sata. האם ההארד דיסק היחיד שיהיה מחובר למחשב יהיה מחובר באמצעות כרטיס ההרחבה הזה, האם ניתן יהיה לעשות בוט למחשב? האם הבוט יהיה איטי יותר? ד"א הלוח אם הוא Intel Garibaldi" D850GB.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by eli33,

שלום אני קונה את הצורב dvd nec3540 ואין לי ממש ניסיון עם צורבי DVD ואני משער שזה לוקח הרבה זמן לצרוב וחשבתי שאולי אני אקח עוד כונן DVD רגיל שיהיה לי בשביל דברים אחרים בזמן שאני צורב ... אז רציתי לשאול על איזה כונן DVD אתם ממליצים ... או שבכלל הצריבה לוקחת איזה 5 דקות ואז זה לא בעיה... וניסיתי גם להריץ חיפוש על כונן DVD אבל מצאתי רק על צורבי DVD ... תודה

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by ofekef,

כאשר אני מנסה להעברי או להפעיל קבצים או לעשות פעולה כל שהיא הכונן החיצוני מתנתק ומתחבר חזרה אומנם רק לרגע אבל הניתוק כמובן עוצר את הפעולה שביצעתי הכונן לא נפל ואני מאוד שומר עליו הוא היה מחובר למחשב כל הזמן וגם כשניסיתי לנתק אותו ולחכות שהוא יתקרר הבעיה חוזרת.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by KoM,

חובר לסוויץ' 48 פורטים ולא מזדהה על ידי התוכנה המסופקת והאמת לא בשום מקום. כשחובר על ידי האב קטן (8 פורט) ומחשב אחד זוהה על ידי התוכנה ללא בעיה מיוחדת, אבל כשמחובר לרשת הגדולה לא מצליח להזדהות. (יש לציין כי הסוויץ' מראה פעילות). אשמח לכל עזרה אם אפשר אני כבר עובד עצות.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by a-gold,

שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם הזה: http://skypc.co.il/pl_product~1600AAJS~7~0.htm לבין זה: http://skypc.co.il/pl_product~1600AVJS~7~0.htm

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by liad88,

שלום, ניסיתי לחבר למחשב כרטיס flash שלי, המחשב מודיע שההתקן הותקן כמו שצריך אבל הכרטיס לא מופיע ב"מחשב שלי". כשאני נכנס למנהל הכוננים הוא מופיע רק ברשימה התחתונה(ונעלם כשאני מוציא אותו) אבל בניגוד לכוננים הקשיחים הפעילים הוא בצבע אפור וכתוב עליו "אין מדיה". פרטים נוספים: 1. יש לי רכיבי usb אחרים וכל שאר רכיבי ה-usb(כולל כונן קשיח) פועלים כמו שצריך. 2. ניסיתי להעביר אותו לחיבור אחר. 3. הוא מחובר ישירות למחשב. 4. הוא עבד בעבר. 5. ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של ההתקן 6. מערכת הפעלה: windows 7-32 bit. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by MOFRA,

צריך המלצה למגירה(כזו שהופכת דיסק קשיח לנייד) עם USB לדיסק קשיח כמו של מחשבים שולחניים תקציב עד 200 שקל

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by TeaTime,

התחלתי לארכב סרטי היידף. הבעיה היא שאני מפחד שעם הזמן הקבצים יצברו קטעים פגומים או יהפכו לקורפטד לחלוטין (וזה כבר קרה לי בעבר, איבדתי כמעט סידרה שלמה שהייתה מאורכבת 6 שנים על המחשב) יש איזה תוכנה/הליך/משהו שיכול להגן מפני התופעה?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by zabal12,

שלום אני מחפש לקנות DOK 16GB מחפש משהו עם מהירויות העברה גבוהות ומחיר עד 120 ש"ח . תודה ,

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  11. הציעו לי בפורום לרכוש 2 דיסקים קשיחים של WS בנפח 250 ג'יגה ולחבר אותם ב RAID 0, ע"מ לקבל ביצועים מהירים. אם אני מבין נכון, RAID 0 בעצם מתייחס לשני הדיסקים, כאל דיסק אחד, ומנצל את כל שטח הדיסקים, וזאת בניגוד ל RAID 1, שמבצע שמירה כפולה. אך יחד עם זאת, הסיכוי לתקלה הוא כפול, כמספר הדיסקים... אני מתלבט בין דיסק קשיח אחד בנפח 500 ג'יגה, לבין 2 דיסקים של 250 שמחוברים ב RAID 0 : 1. מה עדיף לדעתכם ? 2. האם הסיכוי לתקלה כאשר יש 2 דיסקים פיזיים הו אמשמעותי, או שהביצועים שווים את הסיכון ? 3. כיצד בפועל מתבצע ה RAID ? ע"י חיבור החומרה בצורה מסויימת ? ע"י מערכת ההפעלה ? ע"י תוכנה במערכת ההפעלה ? 4. האם כאשר אני ב WINDOWS, אני אראה רק דיסק קשיח אחד, ברשימת הכוננים ? 5. במידה ואני אעלה…

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by jorgito,

שלום! לא ידעתי אם לשים את זה כאן או בתמיכה אז אני מנסה את שניהם לא יודע איך ולמה אבל ההארדיסק שלי התחיל לעשות BAD SECTORS ואני צריך לגבות אותו בשביל שיחליפו לי לחדש (יש אחריות) - רציתי לדעת על באיזו תוכנה כדאי להשתמש - אני רוצה לעשות מראה מלאה של ההארדיסק (שאני לא אצטרך להתקין שומדבר מחדש) והמערכת הפעלה עם כל מה שמותקן עליה. אני הולך לנסות לעשות את זה עם הארדיסק חיצוני בתקווה שהמערכת תעלה כי רוב הפעמים המחשב נתקע... אם תוכלו לתת טיפים איך לעשות את זה ובאיזה תוכנה להשתמש - אני מכיר רק את NORTON GHOST (ומה אני עושה אם אני לא מצליח להתקין על ההארדיסק הדפוק את ה GHOST). תודה!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  13. אני תוהה האם דיסק של 1.5Tb עובד לאט יותר מדיסק של 500Gb. אם אני לא עושה כל יום 10 פעמים Defrag סביר להניח שהקבצים ימוקמו במקומות שונים על הפלטה ולכן בדיסק עם נפח גדול יותר, סטטיסטית, לזרוע יש יותר עבודה לעבוד ממקום למקום, לעומת דיסק בעל נפח קטן יותר שאז הכל יותר "קרוב" אחד לשני. האם זה נכון ? לצורך העניין אני מתלבט אם ללכת על Seagate 1.5Tb ST31500341AS או על ה- 1Tb.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  14. Started by hell,

אז כך יש לי מחשב די ישן P-III 800MHZ 256 SDR לוח אם די טוב ויציב ASUS CUV4, לגבי הסוג של ה.דיסק כרגע אני חושב שהוא ATA אבל אני לא מבין אז תקנו אותי אם אני טועה. עכשיו לבעיה: אני זקוק לה.דיסק חדש 80GB מינימום 8MB 7200RPM עכשיו אני כניראה קונה מKSP אז אני אשמח אם תמליצו לי על משהו טוב שיחזיק כמה שיותר כי בקודם יש המון BED SECTORS והוא קורס הרבה. תקציב 500 אולי טיפה יותר אם ממש שווה. תודה ANTIXRIST

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by orlupo,

ב-CDFREAKS כתוב ב-REVIEW ככה: Can't overburn to 99/100 minutes זה אומר שה-4163B לא יכול לצרוב על מדיות 90 או 100 דקות? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by thedarkman,

אני רוצה לקנות צורב שהוא יהיה טוב,איכותי,שקט מאוד כאלו בצריבה שהוא לא ירעיש והוא עולה מקסימום 150 שקל בקיצור הכי טוב לתקציב הזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  17. Started by Bone-Breaker,

אני צריך המלצה לצורב DVD עד 300 שקל. אני לא ממש מבין בצורבים אבל חשוב לי שיהיה מהיר ואמין. יש לציין שהוא חייב להיות מ LOGIC תודה.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  18. Started by lox,

hi i bought this hard drive yesterday DIAMOND MAX PLUS 9 (SATA) 200GB (8MB) and i connected it and everything but it doesnt work but the bios sees it what can i do and what is the problem? thank you

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by Eyal-Style,

היי ... לאחר עידכון בקרי SATA 2 בשמ האמיתי SATA 3GB נתקלתי בבעיה לאחר עלייה של מערכת ההפעלה . כל כמה שניות המערכת הפעלה קופאת לכמה שניות ואז חוזרת לעצמה (ללא ריסטרט... הזמן עושה את שלו ) הגדרת ביוס תקינה לחלוטין, כמו כן לוח אם של ג'יגה בייט דגם REV 2.1 770UD3 בדקתי את ה- AHCI על כל אחד מן הבקרים גרסא אחרונה של ביוס KJF מישו נתקל בבעיה ? למישו רעיון בנושא ?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  20. מה ההבדל בין שני הצורבים הנ"ל? איזה צורב יותר טוב מבינהם (ללא התיחסות ליחס עלות-תועלת)? ומה הצורב הכי משתלם מבין הצורבים באתר הבא בתקציב של כ-200 ש"ח (עם חריגות קטנות)? http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=10&ParentID=0 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  21. Started by slrr,

כמו של כולנו הדיסק הקשיח.. כולם אומרים ראפטור ראפטור, או שהם עושים בוררות בין הסדרות של ה7200, או לעיתים רחוקות אפילו ה-15,000 RPM... אז הבקשה שלי כזאת אם אפשר טבלה מסודרת (קריאה\כתיבה) 7,200VS10,000VS15,000 ואפילו אם אפשר לרשום את הביצועים שלהם גם לחוד ברייד-0 בבקשה אל תכניסו לנושא הזה את המילה SSD... תודה...

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by sherlock1212,

הצורב שלי(nec dvd rw nd-3500ag)נהיה ממש איטי צרבתי vcd ורק ההכנה לצריבה לקח לי שעה וחצי(בערך) encoding video אמור לקחת כ"כ הרבה זמן?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  23. הדגם הראשון הוא http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20204&catid=892#details והשני הוא http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20206&catid=892#details מה ההבדל בין שניהם שמצדיק את הפרש המחירים תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by dids22,

היו לי שני מחיצות ורציתי שהם יהיו מחיצה אחת אז מחקתי את שתיהן אבל עכשיו מופיעים לי שני חלקים Unallocated במקום אחד גדול. ניתן לתמונה לדבר איך אני מאחד את שני השטחים האלו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by Cryptonite,

שלום,חשבתי על לקנות גיבוי חיצוני של 1TB... האם יש צורך בBuffer גבוה? איזה חברה מתאימה לשימוש? האם עדיף פנימי? זה מוציא חום או מסכן משהו? אשמח לפרטים תודה יום טוב

• 0 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים