עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by nitsanroz,

מה הבדלים בין הדגמים הבאים של 160GB של WESTERN DIGITAL????? BEVS - באפר של 8מב למחשבים נייידים AAJS - באפר של 8 מב JS - באפר של 8 מב. לא הבנתי מה ההבדל בינו ל AAJS YS - באפר של 16מב תודה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  2. ג'יבטרתי ששני סידירומים כ SLAVE (בלי לדעת) על אותו כבל (IDE) ובמחשב הופיעה לי רק אחד נבהלתי ולא הנתי מה קרה.... אז עשיתי הוצא עליו ושניהם יצאו..... חקרתי וביררתי מה קרה... המחשב יחס לזה כאחד שימושים: בקשיחי IDE בצבא מחברים עשרות על כבל אחד בצורה הזאת וכך מקבלים כונן אחד גדול ואם אחד נהרס אפשר להחליפו ללא כיבוי המערכת

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  3. שלום לכולם.. יש לי הרדיסק SATA אני רוצה להוסיף עוד אחד. העם אחד ההרדיסקים צריך להיות MASTER...? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by DL,

הכותרת אומרת הכל... איזה כדאי לקחת ולמה? המחיר אותו הדבר עכשיו.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by Satlan,

שלום :} במחשב שלי ההארד דיסק מחובר במולקס.. עכשיו אני יודע שיש יציאת חשמל מיוחדת ל SATA, האם מה שיש לי עכשיו זה בסדר? WD 160GB SATAII

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by composite,

שלום אם אני רוצה לאחסן כונן קשיח חיצוני בדרך הבטוחה ביותר (באמצעים הזמינים למשתמש הביתי), מה כדאי לעשות? לשים אותו בקופסת אלומיניום\מתכת או קרטון\עץ\פלסטיק? ולמה? כדי לבטל את החשמל הסטטי בכל פעם שפותחים את הקופסא ונוגעים בכונן הקשיח, שמתי על הכונן הקשיח שקית אנטי-סטטית, האם זה טוב? שמתי בפנים גם שקיק קטן של כדורונים למניעת לחות שמגיע עם כל מיני מוצרים (נדמה לי שגם אותו קיבלתי עם איזה HDD שקניתי מזמן). אבל עברו כמה שנים מאז שקיבלתי את השקיק הזה, ובטח הוא כבר לא אפקטיבי, אני מניח. האם גם זה טוב? ושאלות אחרות... עם כוננים קשיחים חיצוניים (מחוברים דרך USB2 ו- eSATA), מה כדאי לעשות דרך הווינדוס - Optimize for performance או Optimize for quick removal? ב- WD Diagnostics …

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  7. Started by Garbil,

שלום, ניסיתי לצרוב היום סרט על דיסק של ורבטים CD-R ומשום מה בנרו רשום 675 במקום 700 בפס ההוא.. הוא לא נותן לי לצרוב קובץ של 700 מגה.. למישהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  8. Started by liranmo,

היום אני קונה צורב דיוידי של NEC ורציתי לדעת מה היתרונות שלו כאילו מה הוא עושה ואיזה פורמטים הוא צורב ישר לדיוידי שבבית. תודה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by TeaTime,

התחלתי לארכב סרטי היידף. הבעיה היא שאני מפחד שעם הזמן הקבצים יצברו קטעים פגומים או יהפכו לקורפטד לחלוטין (וזה כבר קרה לי בעבר, איבדתי כמעט סידרה שלמה שהייתה מאורכבת 6 שנים על המחשב) יש איזה תוכנה/הליך/משהו שיכול להגן מפני התופעה?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by elior021,

שלום לכולם אני רוצה לדעת מה ההבדל בין תקליטור DVD-R לתקליטור DVD+R תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  11. שלום ההתקנים שאני מעוניין לקבל חוות דעת הם : 1. Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS 150GB 10000 RPM 16MB 2.צורב DVD DVD pioneer dvr-215 תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  12. Started by tavor21,

ואני מאוד מרוצה ממנו

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by EAD,

האם שני כונני ראפטורים של 150 ג'גיה, או מצד שני שני כוננים של 1 טרה בייט עם 32 מגה זכרון ? (שימו לב שבגלל נפח הגדול כול כך, ביצועים מבחינת העברת נתונים מאוד גבוה)

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by רן.ט,

מזה כונני IDE ואיך אפשר לנתק אותם?? זה יכול לגרום נזק אם מנתקים אותם?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by Vickel,

שלום חברים ביום ראשון הקרוב אני מתכוון לרכוש צורב DVD חדש. כבר חשבתי לסגור על הצורב הזה LG GSA-H12L שהוא גם תומך Light Scribe. מה דעתכם עליו? האם כדאי להשקיע ב- Light Scribe או לא? אני מעוניין שהצורב יתמוך בכל הפורמטים הקיימים ושיהיה גם דגם חדש. אשמח לעזרתכם וכל הצעה תתקבל בברכה תודה! ויק http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11837

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  16. היי יש לי ISO של WINDOWS XP , וHIRENES BOOT CD ISO וISO של לינוקס UBUNTU , אני רוצה לעשות איזהשהו משהו שאני מפעיל את זה וברגע שהBOOTLOADER עולה זה יראה לי מסך של בחירה מה אני רוצה, ושהוא ידע להריץ את ההתקנה שבחרתי דרך דיסק USB איך עושים את זה? ראיתי כל מיני תוכנות כמו MAGICISO אבל הם טובים רק ל CD ולא ל USB DISK ON KEY מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by tavor21,

אני מכניס דיסקים והוא פשוט לא מזהה אותם ... זה התחיל פתאוםם ...הוא זיהה דיסק שלא נתן לי לצרוב עליו ואז הוא כבר לא זיהה שום דבר אחר ..... יש לי צורב DVD של LG לא זוכר את הדגםם ( הראשון שהגיע לארץ עם DL נדמה לי .. ) בבקשה תעזרו ליי ...

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  18. : כמה שיותר זול תודה!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  19. לא מצליח לאתר את ייצרן (בדקתי בנרו כלומר ב SPEEDCD) ומופיע "לא ידוע"! איך אפשר לבדוק את זה? צורף צילום של מדיה בדקתי גם פה http://www.videohelp.com/dvdmedia.php?dvdmediasearch=benq&dvdmediadvdridsearch=&type=1&size=4.7&dvdburnspeed=8&order=Name&hits=25&search=Search+or+List+Media אבל איך יודעים מה זה שלי? אשמח גם לדירוג יצרנים על מנת שאוכל בעתיד לדעת מה טוב! תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by Pure-Gold,

שלום, היכן ניתן להשיג כונן קשיח ל iPod דגמים: Samsung MK 150 GAL MK 300 GAL MK 400 GAL והאם ניתן להוריד את מערכת ההפעלה של ה iPod מהאינטרנט. תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by nimrodim,

כן! זה כבר כאן! Now supports Bitsetting for +R +RW +R DL media Now supports PI/PIF Disc Quality Scanning with CD-Speed and DVDInfoPro RIPLOCK REMOVED for fast DVD ripping - optional http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=134047

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  22. אם כן, האם צריך סוג מסוים של דיסק?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  23. האם יש קשר לתוכנה מסויימת או ל-WIN ?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  24. מישהו מוכן להסביר לי יותר על כונני SSD ? בשביל מה זה טוב? והאם השיפור שבקניית כונן אחד כזה, לעומת נניח כונן ראפטור או וליפאטור (החדשים של 300 ג'יגה שיותר מהירים) היא אכן משמעותית? והיכן? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by 114508534,

אז ככה מצאתי דרייברים חדשים לDVD שהם הדרייברים האחרונים, לשמחתי הכל עבד והDVD כאילו חזר לחיים וצרב לי דיסקים עכשיו ניסיתי והוא שוב פעם כמו מת בדקתי בהגדרות של ה IDE וזה מה שמוצג שם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.