אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
שלום, ניסיתי לצרוב היום סרט על דיסק של ורבטים CD-R ומשום מה בנרו רשום 675 במקום 700 בפס ההוא.. הוא לא נותן לי לצרוב קובץ של 700 מגה.. למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
היום אני קונה צורב דיוידי של NEC ורציתי לדעת מה היתרונות שלו כאילו מה הוא עושה ואיזה פורמטים הוא צורב ישר לדיוידי שבבית. תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי המון מדיות שרוטות, CD -וDVD. איזה צורב מבין האחרונים המומלצים בסטיקי (Samsung 203B, Asus 2014, LG...) יתמודד הכי טוב עם קריאת מדיות דפוקות ? תודה גל
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מתכוון לרכוש את הצורב הבא: LG GSA-4163B DVD-RW x16 רציתי לדעת מה דעתכם עליו, מה טוב ומה לא טוב בו, האם כדאי/לא כדאי לקנות אותו. שיקולי מחיר (50 ש"ח לפה או לפה) לא מהווים אצלי שיקול לקנייה של הצורב הזה או אחר, ולכן אני שואל בנוגע לדגם עצמו. בתודה מראש על כל תגובה, נמרוד.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
אני אדם שמחפש קיבולת ושקט והנה מה שעלה לי בחכה, Wd5000ys דעות על הקשיח הזה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שאלה חבר'ה! האם כדי לקנות כזה http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7071 ?! כי תכלס חשבתי על לקנות Card Reader ודיסק קשיח חדש וגם המחיר נראה סביר. תודה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
הסמסונג 80gb אצלי מאז 8 שנים ומתפקד לא רע. הוא אינו כונן ראשי אך משמש ככונן מישני בצורה יעילה. לאחרונה הכונן מראה סימני זיקנה ושיבה, בדיקה בתוכנת hd tune מראה סימני סערה. אך בבדיקה בתוכנה המחשב ב WIN7 או ב everest התוצאות תקינות והכונן " בריא" למי להאמין?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1) יש לי במחשב כרגע 160GB ואני רוצה להוסיף עוד 320GB... רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יקנה אהרדיסק,יחבר אותו למחשב ושכל ה-320GB יתווספו ל-160GB שיש לי עכשיו ללא לעשות שיהיה לי נגיד 160GB בכונן C ועוד 320GB בכונן D? (אני אומר בעצם שיהיה לי סה"כ 480GB רק בכונן אחד C) ? 2) האם שאני מוסיף אהרדיסק אני חייב לפרמט את המחשב או שאני יכול להוסיף את הקיבולת של החדש לישן בלי לפרמט ולהתקים ווינדוס מחדש (רק להוסיף ושאני ידליק את המחשב אני יראה 480GB ב-C)? 3) איזו חברה של הארדיסקים הכי מומלצת,אמינה וזולה כיום? עכשיו בקשר לאצעי גיבוי.. 4) אני מעוניין לקנות איזהשהו כלי גיבוי של 500GB בערך שיהיה זול ואמין.ראיתי באיזה חוברת ששלחו לי מ-BUG משהו שקוראים לו "דיסק נייד" של 250GB…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום חברים ביום ראשון הקרוב אני מתכוון לרכוש צורב DVD חדש. כבר חשבתי לסגור על הצורב הזה LG GSA-H12L שהוא גם תומך Light Scribe. מה דעתכם עליו? האם כדאי להשקיע ב- Light Scribe או לא? אני מעוניין שהצורב יתמוך בכל הפורמטים הקיימים ושיהיה גם דגם חדש. אשמח לעזרתכם וכל הצעה תתקבל בברכה תודה! ויק http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11837
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרך לחסום גישה על ידי סיסמה או כול דבר אחר של אמצעי איחסון (usb) וצורב ככה שלא יהיה אפשר להוציא מידע מהמחשב בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני צריך לחבר הארדיסקים ללא מארז יש באפשרותי לחבר הארדיסק דרך תחנת עגינה בחיבור USB 3 או בעזרת סוג של מגירה כמו בלינק המצורף בחיבור SATA איזה חיבור יעבוד טוב ומהר יותר (מדובר באותו הארדיסק) 1. מגירת ה SATA 2. תחנת עגינה ב USB 3 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjA2OQ==
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני צריך המלצה לדיסק קשיח חיצוני שיאפשר איכסון עד 320GB עד תקציב של 600 ש"ח. המטרה של הדיסק היא לאכסן בעיקר שירים, שהיה מהיר, איכותי וטוב. אז לבעלי הידע בנושא זה אשמח אם תיעצו לי על מה ללכת. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אזז ככה במחשב יש לי 2 קשיחים אחד 250 של WD ועוד אחד ישן של סיגגיט 20 ג'גה.. משום מה היה לי מסך כחול ונתתי לו לסיים משהו שהוא ספר עד 100 אחרי שהוא ספר עשה הפעלה מחדש והוינדוס לא עלה היה כתוב משהו טעות בטעינת ווינדוס (באנגלית)(שמותקן ב250 כמובן) אז אמרתי נעשה רפיר.. אני מעלה את הדיסק של הוינדוס יש לי אפשרות R התחלה (בדרך כלל אני לוחץ בפעם השניה שמופיע לי R) אז בפעם הראשונה היה לי מסך שחור שאני לא רגיל אליו ואין לי מושג מה עושים בו אז אחר כך עשייתי כמו שאני זוכר שלוחצים אנטר לפירמוט ואז R אבל משום מה לא היה לי שם R והאפשרות היחידה שלי היא לפרמט מה שממש לא מתאים לי אז אמרתי נתקין ווינדוס בסייגיט ואז נסדר כבר משם.. התקנתי בסייגט עכשיו במחשב שלי יש את כונן …
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
קניתי ארדיסק חדש של 80G ויש בו תיקיית WINDOWS לא הבנתי למה עשו את זה כבר יש לי ווינדוס מותקן יש דרך למחוק את התיקייה ידנית או שחייבים פירמוט ?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
^ ערב טוב ותודה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סאנדיסק קרוזר 4 ג'יגה ובזמן האחרון הוא מתחיל לעשות לי בעיות... אני מוחק קבצים קיימים מהכונן ומעתיק חדשים תוך כדי שאני מעתיק את הקבצים החדשים צצים לי פתאום הקבצים שמחקתי... בקיצור הכונן לא מצליח למחוק קבצים שנמצאים עליו אלא אם כן אני עושה פורמט מלא... מישו מכיר את הבעייה הזו ודרך כלשהי לפתרונה?? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
קניתי צורב DVD, אין לי ממש מוסג במדיות והבנתי שזה די חשוב בצורבים כאלה. איך המדיות האלה ? מישהו מכיר: [url=] http://www.bar-ezuz.co.il/Product.asp?Pid=20745&Cat2Cat1ID=1213&Cat2ID=1582
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני צריך לקנות דיסק חדש והחלטתי שאם כבר אז נלך על SATA. עשיתי חיפוש בזאפ וראיתי מבחר יפה של דיסקים לא יקרים, אבל יש משהו מוזר עם האחריות: גם בדיסקים של מקסטור וגם של סיגייט (80GB) ראיתי את אותו דיסק ממש בכמה חנויות שונות במחיר דומה מאד רק שבחנות אחת נותנים שנה אחריות ובחנות אחרת שלוש שנים אחריות. האם החנות לא מחוייבת לתת את מה שהיצרן/יבואן נותן ? אם בחנות אחת נותנים שנה ובחנות אחרת שלוש שנים על אותו דיסק בדיוק אז האם זה אומר שהחנות מנסה להוריד את האחריות ודופקת את הצרכנים (במקרה שהיא נותנת שנה) או שהיא דווקא לוקחת על עצמה לתת יותר ממה שהיבואן/יצרן נותן (במקרה של 3 שנים) ?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות כרטיס SD 512MB\256MB לזייר72 (פאלם) לMP3 משחקים תוכנות וכו'.. אין לי תקציב לפנסוניק ,אני יודע שהוא הכי מהיר. אבל בתקציב שלי ישנן מספר חברות PQI SANDISK KINGMAX KINGSTON LG Transcend כמובן שאני רוצה את הכי מהיר וכדאי.. מה דעתכם? איזה חברה הכי כדאית ואיזה כרטיס הכי מהיר וטוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי כמו רבים מכם את הדיסק של סייגט 500GB הבעייתי וכמובן שהוא התחרפן, הביאו לי את הדגם הזה במקום: wd5001aals מה אתם אומרים עליו?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום אנשים. הייתי היום באייבורי במטרה לקנות WD PASSPORT 320GB. המחיר 410 אחריות 3 שנים http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694401 המוכר המליץ לי בחום, וגם אמר שגם לו יש, על SEAGATE 320GB המקביל עם 5 שנים אחריות במחיר זהה. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718202 אני רוצה לחזור אליו עוד היום ולקנות... מה אתם אומרים? המלצה מתוך אינטרס? או שיש דברים בדבר? שמעתי דברים לא נחמדים על SEAGATE ולא מתאים לי שההארדיסק ישבוק חיים לאחר חצי שנה. המוכר טוען שהם אמינים ולראייה יש להם אחריות של 5 שנים. מצד שני כל אחד יכול גם לספר סיפורים על WD. מישהו עם תובנות טובות יכול לעזור לי? מכירים את ה HD המדובר של SEAGATE? תודה מראש, עופר
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-