אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
לקחת את ההארדיסק הזה: WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA במקום זה: WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 אני יכול לחבר ATA וSATA על אותו מחשב?(כי יש לי עכשיו WD 40GB 7200 RPM שהוא ATA שהוא משהו כמו 3 שנים אצלי) איך אני מתקין SATA ואיך אני מגדיר אותו בביוס? יש לי את הלוח:ASUS P4P 800 DELUXE
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איך אני יכול לוודא שבכונן הקשיח ובכונן התקליטורים מופעלת תכונה זו? DMA - DIRECT MEMORY ACCESS תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
דיסקים של וורבטים ! הדיסקים אמורים להיות 4.7 אבל בעצם הם רק 4.4 מה זה הדבר הזה!!?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מה טוב יותר מיבינהם ואיך אני יכול לדעת עם צורב תומך בגרסה מסויימת
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של סמסונג דגם TS-H552U רציתי לדעת איזה מדיות הן הטובות ביותר לצורב הזה בפרט במהירויות הגדולות של X8 ומעלה. וכן האם יש מדיות לסמסונג שמהירותן X8 אבל הן נצרבות במהירות X12 .
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מוכרים עכשיו 10 דיסקים Dual Layer DVD+R Teac 8X במחיר 90 שח. כדאי לקנות אותם? הדיסקים האלו הם טובים ואמינים? חבילה כזאת של ורבטים עולה 140 שח. הפרש די משמעותי במחיר. אבל המהירות של ורבטים היא 2.4X . מוזר.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
את הכונן הקשיח הקודם שלי העברתי לSLAVE ואת החדש התקנתי כMASTER הראשון, כדי שאחרי התקנת הווינדוס אני אוכל להעתיק את המידע בקלות מהישן לחדש. את הישן לא פירמטתי, וגם את הספרייה של ווינדוס השארתי כי מן הסתם לא יכלתי למחוק אותה בזמן שהוא היה הכונן הראשי. ההתקנה פירמטה את הכונן החדש, התקינה אותו, הווינדוס עולה והופה - הכונן הישן קיבל את האות C והחדש את האות F! מה זה החרטא הזה?! ניגשתי לCOMPUTER MANAGEMENT, נתתי להארדיסק המשני (הישן) את האות G אבל מן הסתם שאת הראשי הוא לא נותן לי לשנות. זהו? דיני נחרץ להתקין ווינדוס מחדש רק בשביל השטות הזאת? איפה ההגיון? למה ההתקנה של ווינדוס הסתכלה על ההתקנה הישנה והשאירה את הכונן ההוא בתור C למרות שהתקנתי מאפס? עריכה: כנראה שהטעות שלי הייתה ב…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הייבואן של ThermalTake? אני מעוניין במערכת החיצונית ThermalTake SilverRiver. איפה ניתן למצוא את זה?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן לפני 7 שנים שפעם פעל בו הדיסק און קיי (זכרון פלאש) ועכשיו שאני מנסה לחבר אותו הוא לא מזוהה.. (במהל ההתקנים כן וכתוב שפועל כראוי אבל אני לא מוצא אותו.. לא ככונן במחשב שלי ולא נפתח כלום שמחברים אותו..למרות שפועל המנורה הקטנה עליו שמחברים אותו..) בשאר המחשבים בבית הוא כן מוזהה.. (KINGSTON Datatraveler 128mb).. עדכנתי עדכונים.. המערכת הפעלה היא XP home SP2. ועוד שאלה.. אם אני יקנה אחד אחר (במילא בקרוב אני מתכוון להחליף כי הנפח לא מספיק כל כך..) אז אתם חושבים הוא יפעל או שזה ימשיך? אשמח לעזרה..
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה על דיסק חיצוני בסכום הנ"ל. הדיסק צריך להיות שקט, אמין ובעל נפח גדול ככל הניתן בסכום זה. קראתי על בעיות אמינות בדיסקים חיצוניים ואני חושש מקריסה של הHD או מבעיה במארז. תודה אור
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המחיר באופיס דיפו הוא 130 ל 25.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב והנה מה שהוא כותב, זוה הפעם הראושנה שאני צורב על ורבוטים. אני צריך להגדיר משהו לפני? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לחברים שלום. אני מנסה להתקין דיסק SATA ב MB של ASUS P4S800D ( גם 500GB וגם 80GB - התוצאה זהה ). ה BIOS מזהה אותו כשהמחשב עולה , אפילו עם תוכנת ACRONIS אני מצליח לדבר עם הדיסק. הבעייה מתחילה כאשר אני מנסה להתקין WINDOWS , אני מקבל הודעה שאין דיסק .... יש רעיון ? תודה יובל.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בלי הגבלת תקציב.. גם ככה רוב הצורבים נעים באותו מחיר +/- כמה עשרות שקלים. אז מה הצורב הכי מומלץ? יש עדיפות לדעתי לאימנות עלפני מהירות.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7264312&type=2&product=1&= יוצא 9 שח למדיה... מה אתם אומרים? יניב
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש SSD של OCZ, הייתי שמח לדעת איזה בקר יש לכוננים הללו, האם הם מומלצים ובלי מחלות ילדות? באיזה תהליך ייצור מכינים אותו (ננומטר)? והאם הייתם ממליצים עליו באופן כללי.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מחליף הארד דיסק ורציתי תוכנה שעושה אימג' של כל המחשב כדי שאני יוכל לשים אותו בהארד דיסק החדש כי אני לא רוצה לעבד את כל המידע שצברתי
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הובכן כמו כל צורב של NEC הצורב שלי מתחיל למות אחרי שנתיים שהוא אצלי ומחפש המלצה לצורב DVD עד 300 ש"ח . אשמח אם הצורב יוכל צרוב דיסקים פגומים שרוטים + צריבת סרטי DVD ומשחקים. האם יש טעם לנצל את כל התקציב כיום ? או שכל הצורבים אותו דבר ?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי 1600 גיגה רציתי לדעת למה כשאני מחלר אותו בהתקנה של ה WINDOWS במסך הכחול אני מחלק אותו לאחר ההתקנה אני ניכנס למחשב שלי ואני רואה רק כונן אחד הכונן השני לא נימצא למרות שחסרים כל הגיגה של החלוקה למה זה קורה ?!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ההארד שלי כמעט נגמר וכל דבר שאני מוריד,אני צריך למחוק משהו אחר בשבילו(נותר לי בכל כונן [C D F] כ-2-4 גיגה) כרגע 80 גיגה יספקו אבל בעתיד אני לא יודע.. חשבתי על לקנות הארד דיסק חיצני,אבל אני לא בטוח. ואם אני קונה הארד דיסק,איך אני מגדיר אותו וכו' ? עריכה:אני צריך אותו SATA 1 ולא 2 וזאת הבעיה העיקרית..המחשב די ישן אבל הוא יותר בתור אחסון )
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי 3 דיסקים קשיחים במחשב האחרון הוא דיסק SATA II שעליו התקנתי מערכת הפעלה דיסק נוסף SATA I לדטה ודיסק שהגיע עם המחשב ADE שמקונפג כ-primary slave שעליו היתה מערכת הפעלה שקרסה. איך עליי לקנפג את דיסק ה-ADE שלא תהיה בעיה בעלייה של חלונות XP? תוכנת הביוס לא מאפשרת לשנות את סדר העליה של הדיסקים.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי גירסאות שונות בפורמטים שונים dvdrip = מצומצם dvdfull = מלא יש לי חבילה של 50 דיסקים של mb700 אני יכול ליצרוב את המישחקים בצורב רגיל? ובאיזה תוכנה אפשר ליצרוב משיחקים ל playstion 2 !?? יש לי playstion2 קורא צרובים ??? ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
קראתי כמה כתבות ברשת בשנה האחרונה לגביי כונני SSD ואודות ההתפתחות שלהם, בעיקר לגביי יתרון המהירות שהם מספקים לעומת הכוננים בעלי "פלטה". בעבר אני זוכר שגם הייתי בעיה של שחיקה (כמו בדיסקונ'ים) אבל הבנתי שישנם מנגנונים אמורים לכתוב מידע בצורה כזאת שזה כבר לא ממש רלוונטי (יחסית לכונן רגיל). השאלה שלי היא האם משתלם מבחינת עלות\תועלת לקנות עכשיו כונן SSD בנפח קטן (32GB?) שעליו תרוץ מערכת ההפעלה (בהנחה שהכונן האחר הוא רגיל בנפח גדול), האם אפשר לקבל שיפור משמעותי בזמני גישה (או בשפה פשוטה, מהירות עבודה) במחיר שפוי? אני מדבר למשל על תוכנת אנטי וירוס שסורקת כל קובץ שהמשתמש ניגש אליו (זמן גישה קצר יותר מכונן רגיל בצורה משמעותית?), או למשל משחק בסגנון מנג'ר כדורגל שניגש למסד נתונים …
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני רוצה ליצור מערך raid1 זה חייבים להיות שני הארדיסקים מאותו הסוג בדיוק כלומר אותה חברה אותו דגם אותו נפח? ויש לי עוד שאלה ראיתי שיש לכמה דגמים של הארדיסקים גרסה רגילה וגרסאת raid מה זה אומר צריך אחת רגילה ואחת raid או שניים רגילים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-