עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ColdRiot,

יש לי Dok של סאנדיסק בנפח של 16 GB . ועכשיו נשבר לי החיבור של ה USB ונשאר לי רק הצ'יפ .. ובכל זאת אני לא רוצה לקנות חדש תהייתי אם אני יוכל להלחים את החיבור USB לצ'יפ בלי לגרום נזק ? ואם כן ,אז תוכלו להמליץ לי על חנות תיקונים בצפון ?(זולה כמובן :-\)

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  2. Started by gjook,

שלום, אני מחפש כונן פנימי כתוספת למחשב עובד , אני חושב על נפח של 500 -1000 ג'יגה , אשמח לשמוע המלצה על דגם של כונן בנפחים הנ"ל שהוא גם אמין (חברה מוכרת ודגם שאין איתו בעיות וככה..), וגם שקט .בסביבות 400-450 ש"ח. ראיתי שיש כוננים של 1000 ג'יגה בסביבות ה430 ש"ח , אשמח לשמוע אם הם שווים משהו.(פשוט ראיתי של חברות מוכרות כמו Western Digital וSeagate)[br]פורסם בתאריך: 30.11.2009 בשעה 21:04:06 טוב ראיתי שהכונן HD103SJ הוא ממולץ ,נראה לי שאני אלך עליו.אתם מבחינתי יכולים לנועל.(אני קצת סנילי כבר קראתי לפני זמן מה את הממולצים אבל שחכתי שזה קיים פה , תודה.)

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  3. Started by arpa,

אהלן, דגש על מהירות, מחיר - עד 700 ש"ח. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  4. Started by shaharo,

שלום אני מעוניין לקנות הארדיסק חיצוני שיתחבר לרשת הביתית..(Ethernet) ולא יהיה תלוי מחשב. ראיתי שהפתרון היחידי שמציעים בארץ הוא הפתרון של WD לאחר ביקורות שקראתי באיטנרנט הבנתי שהוא דיי איטי ולא כדאי. האם יש פתרונות אחרים?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  5. ככל הנראה, הבעיות של Seagate לא תמו עם סדרת 7200.11 לפחות, אני לא רואה סיבה אחרת לשחרר Barracuda 7200.12 Firmware Update Barracuda LP Firmware Update מאוד לא מקובל (היה) בתעשיית הדיסקים הקשיחים לשחרר עדכוני קושחה למשתמשי קצה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by kobi_af,

שלום קראתי את הסטיקי ולפי הסקירה שם ראיתי ש ‏DVD±RW GSA-H42NB x18 Beige‎ הוא היה בין הבולטים שם. המטרה שלי היא צריבה בתדירות בינונית לא מהכבדים. עכשיו נכנסו פה לבעיונת,יש לי במחשב צורב CD-R ועוד כונן רגיל ויש לי לוח אם יחסית ישן עכשיו השאלה שלי האם אני אצטרך להוציא אחד מהם?ומה בנוגע לג'ימפורים מה אני אמור לעשות עם צורב ה DVD ?בסה"כ יש לי שתי דיסקים קשיחים ושתי כוננים. בכל אופן רציתי לדעת מה אתם חושבים על הצורב הזה.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  7. Started by bigdady,

אני רוצה לרכוש Kingston Travaling 8g אני אשמח לשמוע דעות על החברה ועל המוצר...

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  8. שתיים Seagate - 5 Years Warranty - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II או שתיים Western Digital - 3 Years Warranty - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II סיגייט שקט יותר מוסטרן? בדרך כלל אני תמיד הייתי הולך על וסטרן אבל מעניין אותי איזה ה סיגייט.... תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  9. היי לכולם, קניתי לפני זמן מה פלאפון חדש ואיתו כרטיס MSSD של 8 ג'יגה עכשיו במחשב מראה לי שיש לי בסך על הכרטיס כ3.8 ג'יגה אך כאשר אני מעביר את הכרטיס למתאם USB רגיל ומחבר למחשב, המחשב מראה שיש לי 8 ג'יגה על הכרטיס עכשיו רציתי לדעת אם אפשר לפתור את הבעיה הזו ? או לפחות לקבל הסבר למה זה קורה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  10. אני כעיקרון חיכיתי קצת עד שיגדל הטכנולוגיות של הדיוידי כל ה DL והדברים שיגיע למקס במהירויות כמו הצורבים הרגילים ונראה לי הגיע הזמן כי בקרוב כבר ייצא רק ה BlueRay. אז יש שתי בחירות שראיתי שממליצים ויש עליהם ביקורת טובה האחד שאני די רוצה בגלל איך שהוא נראה וגם שהוא טוב LG GSA-4165B DVDRW Bulk והשני הוא היריב של כולם NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW ואיזה חברה של דיסקים לקנות Verbatim? ואיזה חנות אתם מכירים שמוכרת שאפשר להזמין בזול יחסית. תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  11. עזרההההה עריכה: זו שאלה יותר מפורטת, שתסביר הכל! בבקשה עזרו לי אני לא רוצה לקנות סתם ארדיסק! הארדיסק עושה לי רעשים שממש אפשר לשמוע רעשים כאלה של גחחחח ושומעים את זה אפשר להגיד טיפה חזק זה קורה שאני למשל מפעיל משחק. אני משחק במשחק ופתאום יש לי תקיעה קטנה בול בתקיעה יש רעש (מהארדיסק טיפה חזק) ורק שנעלם הרעש המשחק ממשיך רגיל חלק וכמובן השFPS גבוהה משהו כמו מ 65-100 ולא יורד זה נשאר ככה על 75 ובדקתי זה לא הזיכרון שתוקע אותו! הוא משתמש בסך הכל ב500 מתוך גיגה, בקיצור זה נראה לי הארדיסק כי מתי שיש תקיעה מתחיל הרעש הזה ועד שהוא לא מסתיים התקיעה לא נעלמת וזה משהו כמו 2-5 שניות לפעמים תלוי בגרפיקה של המשחק אבל אפילו כשהיא טיפה נמוכה יש תקיעה וגם כשיש את התקיעה יש באתו זמן את הרעש ו…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  12. מבקש לדעת מה ההבדל בין 2 דגמים :iomega prestige 2tb ל- iomega ego 2tb /

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  13. היי, אני נמצא באזור דאלאס ואהיה פה כמה שבועות. רציתי לדעת האם משתלם לקנות פה חומרה כגון - כוננים קשיחים פנימיים/חיצוניים (500-1000GB), זיכרונות, וכו'... (דברים קטנים שלא קשה להחזיר לארץ). האם מישהו מכיר חנות/רשת זולה פה באיזור? בנוסף מה דעתכם על החנות הזו: http://www.frys.com הייתי בה היום - חנות ענקית - התאפקתי לא לקנות שום דבר (חוץ מכבל רשת ב-1.77$). תודה.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  14. Started by kinggil,

שלום, יש לי צורב גיגהבייט דוידי וצורב דיוידי , הבעיה שהוא לא צורב שום דבר, אני משתמש ב NERO 6 חוקי, והצריבה פשוט מהתחלה יוצא הדיסק ולא פועל. HELP

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  15. שלום לכולם. לא מזמן קניתי טלוויזיה חדשה אשם יכולה לשדר FULL HD כמובן יש בא כניסת USB וכניסות HDMI. עכשיו הייתי מעוניין לקנות דיסק קשיח שממנו אני יוכל לחבר אותו ישירות לטלוויזיה בלי צורך במזרים מדיה ודיין יוכל לשדר באיכות של FULL HD. איזה סוג של דיסק קשיח עלי לחפש? האם ישנם הגדרות שאני צריך לשנות על מנת שאני יוכל לשדר באיכות DH ישירות מהדיסק הקשיח?< תודה לכל עזרה שתתקבל

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  16. היי, אני מעוניין בהמלצה לדגם של כונן קשיח חיצוני מובנה לצרכי איחסון והשמעת מוזיקה. הכונן יעבוד עם מחשבי MAC ו PC. כמו כן אני יכול לרכוש את הכונן בארה"ב, האם עדיף? בעתיד אני מתכוון לרכוש NAS, האם ישנו איזשהוא שיקול שצריך לקחת בחשבון? אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי לדגם ספציפי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  17. Started by exercise,

מישהו פה חיפש משהו לפני כמה ימים ולא מצאתי את הדיון, נתקלתי בזה ואולי זה יעזור לו (או לכם): http://www.raymond.cc/blog/archives/2007/12/05/recover-photo-and-data-from-scratched-or-damaged-cd/

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  18. Started by dannygnh,

איך ניתן לצרוב קבצים שונים באותו דיסק? האם וכיצד ניתן לצרוב על דיסק שהוא לא מלא ולא ריק?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  19. מאחר שבעת שימוש בביטורנט, הרבה חלקי קבצים "מפוזרים" מתבקשים ע"י מאות משתמשים המחוברים אליך בו זמנית, האם הדיסק הקשיח "מתאמץ" משמעותית יותר - שהרי הוא מבצע seeking מתמשך - והאם זה מקצר את חייו באותו אופן?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  20. אני ניסיתי לחפש את האתרים שמראים ביקורות בין 20 DOK אבל לא מוצא אותם יותר. אני מחפש DOK לפחות 8GB שיספיק למערכת הפעלה של וינדוס 7 וגיבויים נוספים, אבל מה שחובה שיהיה מהיר. וגם נוסף אחד של 16GB שיספיק ממש לדברים גדולים אבל שיהיה גם מהיר, אני מאמין שהם אמורים לעלות ב 150-250 מה שאני רוצה, לא יותר מזה, כבר אז אפשר לקנות ארדיסק.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  21. כל חנות מחשבים אומרת מששהו אחר , לכל אחת דעה שונה ... אני שואל פה כי אני מעוניין לקנות חבילה של 100-200 וזה לא זול בכלל מהי חברת הדיסקים לצריבה הטובה ביותר היום , שהדיסקים שלה עמידים לאורך זמן רב (בלי קשר למחיר) ? יש לי נסיון בעמידות של זמן לא טוב עם סילבר ליין (איתם ורק איתם צרבתי עד היום) אחרי שנה שבאתי להעתיק קרוב ל25 דיסקים 20 אחוז מהם כלל לא עבדו ועוד דבר קטן - חברת MEMOREX או משהו כזה ...היא טובה ? עדיפה על TDK ? תודה אני אשמח לתגובה מהירה (צריך לגבות קרוב ל55 דיסקים עוד השבוע)

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  22. Started by Tal-T,

מה זה בעצם ה SSD האלה ? מה כ"כ טוב בהם ומה עושה אותך כ"כ יקרי יחסית לנפח ?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  23. Started by Lior4543,

שלום, בזמן האחרון הצורב שלי נהיה ממש ממש איטי, מדובר בצורב LG DVD, אני יסביר יותר מדוייק, ברגע שאני צורב דיסק DVD הצורב יצרוב אותו, אבל בהרבה זמן, התוכנת נרו אומרת לי 40 דקות וזה באמת מה שקורה, הדיסק נצרב טוב אחרי 40 דקות, זה לא היה ככה וזה התחיל לפני כמה שבועות, מה אני אמור לעשות? אני חייב לציין שהאיכות של הדיסקים שנצרבים אחרי זמן ארוך כל כך היא בסדר והדיסקים עובדים חלק.. אין בעיה בקריאה של דיסקים רק בצריבה של דיסקי DVD , ברגילים אין שום בעיה. תודה מראש על עזרתכם, ליאור.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  24. יש לי לוח אם של אסוס דגם: Asus P4v8x-x בעל בקר SATA1. מה הגודל המקסימלי של דיסק קשיח שאני יכול לחבר ? אפשר לקבל המלצה לדיסק קריר בטווח מחירים עד 600 ש"ח ? כל עזרה תתקבל בברכה לצערי הכונן הקשיח שלי התחיל לתקתק אז לפני שהוא שובק אני רוצה להעביר את כל החומר לדיסק קשיח חדש.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  25. שלום, קניתי הארדיסק WD 1.0TB Caviar Black, ההארדיסק כאמור בטכנולוגיה של sata 6gb/s. לוח האם שלי הינו לוח של אינטל מסוג DG41RQ אשר תומך ב-sata 3gb/s. ביצעתי התקנה של ווינדוס 7 על גבי ההארדיסק ההתקנה עובדת כמו שצריך עד השלב האחרון שבו מתבצע הבוט האחרון. שם אני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה של המסך. המחשב עולה דרך הארדיסק sata 3gb/s ישן בצורה תקינה (עם ווינדוס אקס.פי). ניסיתי לבצע את הג'ימפור של פינים 5-6 (אשר אמור להגביל את ההארדיסק ל3gb/s ב-phy) אך גם זה לא עזר. ממה שהבנתי לא אמורה להיות בעיה של הרצת הארדיסק sata6gb/s על גבי לוח אם תומך sata3gb/s. אשמח אם תוכלו לסייע לי בפיתרון לבעיה. בתודה, אוהד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.