עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מתכוון ל DVD R + DVD R - יתרונות וחסרונות??????????????.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  2. השאלה בכותרת, תודה.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by +Eliran+,

יש לי קבצי AVI בגודל כולל של כמה GB ויש לי דיסק של 4.7 GB. עכשיו שניסיתי לצרוב כמה שיותר קבצים בדיסק לא הצלחתי(ניסיתי את האפשרות של צריבת DVD) כי כל קובץ שקל איזה גי'גה כשבפועל הוא שוקל כמה מאות MB. וכשניסיתי לצרוב בSVCD זה הראה לי קיבולת של 700/800 MB בלבד (כשבפנים יש דיסק DVD). איך אני יכול לצרוב בצורה שאני אשמור על הפורמט של AVI אבל לתוך דיסק של DVD? אני עובד עם נרו 8 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  4. אני פשוט לא מוצא ... מיועד ל- Cheetah של סיגייט 10K סל"ד

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by erlich9,

אני חייב עזרהה הוספתי דיסק קשיח נוסף לפני חודשיים בערך והיום אני פותח את המחשב והוא נעלם לי.... מה אני אמור לעשות??? מה הבעיה עזרהה בבקשה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by Idan747,

יש לי מחיצה אחת שמחולקת לC וD השתמשתי בPartition Magic בשביל ליצור מD מחיצה נוספת בגודל 6 GB ללינוקס כEXT3 הכל היה טוב ויפה עד שהחלטתי למחוק את הלינוקס ולהחזיר את השטח בחזרה לD אז פירמטתי את המחיצה של הלינוקס ומחקתי אותה והוספתי את השטח בחזרה לD אחרי ההפעלה מחדש אני רואה שעדיין חסר לי 6 GB הגודל של C וD ביחד זה 68.5 GB ובדיוק חסרים לי 6 GB בשביל שהגודל יהיה 74 כמו שזה אמור להיות מישהו יודע מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  7. אני מתכוון לקנות צורב חדש, כמובן של לייטאון (אלא אם הפייבוריט התחלף?), ואני רואה שההבדל בין צורב 52x32x52 לקומבו במהירות דומה הוא בסביבות ה-70 ש"ח (לפי המחירון של למיר שגם נותנים שנתיים אחריות ולכן כנראה שאקנה מהם). אין לי צורך אמיתי ב-DVD... זה יכול להיות נחמד ולא אכפת לי להוסיף 70 ש"ח בשביל פיצ'ר כזה (לא הייתי קונה כונן כזה במיוחד), אבל אני לא רוצה שאיכות הצריבה שלי תיפגע או שהכונן יקרא פחות טוב דיסקים בעייתיים... מישהו יכול להאיר את עיני? לא הצלחתי למצוא תשובות חד משמעיות לשאלה הזאת בחיפוש בפורום או באינטרנט... :-\

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by Msys,

שלום, אני זקוק להמלצה לצורבSATA וIDE(לא משנה לי), בעיקר למטרת CD-R ומידי פעם DVD-+R בסכום של עד 140 ש"ח תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. שלום, ברשותי כרגע 2 כונני IDE בנפח 200GB כל אחד ללא שימוש מיוחד. אני מעוניין להפוך אותם לכונני גיבוי כאשר הם ישמשו כמראה האחד של האחר. לצורך העניין אני מעוניין להשקיע מינימום כסף ועל כן הרעיון הכי זול שעלה בראשי הוא להפוך כל אחד מהם לכונן חיצוני לכל דבר עם קופסא מתמאימה, לחבר למחשב ב-USB ודרך תוכנה להגדיר את זמן ותוכן הגיבויים. מה דעתכם? אשמח לשמוע פתרונות אפקטיביים יותר, אך יחד עם זאת גם זולים, כיוון שקופסאות רייד לשני כוננים קיימות בשוק, אך אין לי כוונה להוציא יותר מידי כסף על כך. תודה.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by Kirma,

C = Windows D = כל המשחקים E = ריק אפשר לחבר אותם למחיצה אחת ? ל D ?? עריכה: הצלחתי לאחד אותם דרך "ניהול המחשב" -> "הרחבת אמצעי אחסון"

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by Forge,

הורדתי תמונות מהטיול שלי לדיסק וכשצרבתי את הSESSION החדש רשמתי ב- NERO שיתחיל אחד חדש ולא ימשיך את מה SESSION האחרון. עכשיו במקום 5 ספריות יש לי רק 4, ה SESSION ה- 4 נעלם. יש למישהו מושג איך לשחזר אותו? תודה. נ.ב ב- NERO רואים שיש 5 SESSIONS .

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  12. לא לקפוץ משמחה, זה לא רלוונטי כמעט לאף אחד אבל בכל זאת מעניין מאוד. מסתבר שמישהו החליט (בארה"ב כמובן) לתבוע את Western Digital על כך שרכש דיסק של 80GB וקיבל למעשה דיסק יותר קטן (בעיה מוכרת לכולם) זה כתב התביעה שמסביר בפירוט רב את דרך החישוב של נפח הדיסק. הושג הסדר (בתביעה היצוגית) בו WD תפצה כל מי שקנה דיסק מתוצרתה (בארה"ב) בתקופה הנקובה בחלק מסכום הקניה ששקול להפסד הנפח היחסי. כל הפרטים בקשר להסדר הפיצוי ניתן למצוא כאן: http://www.wdc.com/settlement/

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  13. HD טוב מהיר וזול שאפשר למצוא... אפשר המלצה על אחד כזה? המטרה שלו היא עבודה מהירה על המחשב. לא למשחקים ולא לHD. רק עבודה מהירה על המחשב.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  14. יש לי מספר רב של HD בגדלים שונים ואני רוצה להפטר מחלק מהם אבל לפני אני רוצה לעשות סריקה שלהם לוודאות שאין להם bad sctor, תוכלו לעזור לי למצוא תוכנה טובה שסורקת אותם ושנותנת פרטים מלאים על הכונן?? התוכנה של ווינדוס לא עוזרת לי ביכלל....

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by SharonSx,

שלום, בזמן האחרון אני שומע הרבה את המושג הזה אני לא כל כך יודע מה זה, אז מישהו יכול להסביר בפשטות? מה נותן לי מערך RAID? בשביל מה צריך? איך יוצרים מערך כזה? מי צריך? זה מעלה את הביצועים של המחשב? תודה,

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  16. שלום,אני מחפש DOK שיהיה יעיל להרצת סרטים בDVD. אשמח לשמוע הצעות

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  17. Started by Sango,

יש לי דיסק עם משהו חשוב בפנים אז השתמשתי בתוכנה הזאת בשביל לגלות את איכות הצריבה וגיליתי שיש מלא טעויות והניקוד שאני מקבל הוא 0 .. עכשיו אם אני מעתיק את כל הקבצים מהדיסק "הפגום" למחשב ואז צורב דיסק חדש עדיין יהיו לי אותם שגיאות או שזה כאילו יתקן הכל וכל מה שהיה בדיסק יהיה כמו חדש אחרי הצריבה בדיסק אחר ?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  18. היי, הנה לינקים לכוננים הקשיחים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7336 זה ישמש לגיבוי, יישב רוב הזמן בארון - האם הוא מומלץ? המחיר מאוד אטרקטיבי. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=123 האם כונן זה עדיין מומלץ? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  19. אהלן לכולם, אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול בו את השאלה שלי אז אני מתנצל מראש. בכל מצב יש לי כרטיס MSD של 8 ג'יגה שהפלאפון שלי עושה בו שימוש, נוקיה 5220, עכשיו כאשר אני מחבר את הפלאפון למחשב אם זה דרך הבלוטוט או דרך כבל USB המחשב מראה שיש לי בסך הכל 3.7 ג'יגה על הכרטיס , כאשר הפלאפון עצמו אומר שיש בסך הכל 8 ג'יגה בערך , בנוסף כאשר אני משתמש בקורא כרטיסי MSD ומחבר אותו למחשב המחשב מראה שיש לי 8 ג'יגה עליו בסך. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון או עצה כיצד אפשר לסדר את זה, או לפחות הסבר לתופעה . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לרכוש כונן נוסף, של 0.5-1T. לא סגור על עצמי עדיין אם פנימי או חיצוני. את היתרונות של החיצוני אני יכול למנות בכיף על כף ידי. השאלה מה הם החסרונות בכונן חיצוני (פרט למחיר), במידה ומשתמשים בתקן ESATA. שאלה נוספת, האם יהיה ניתן להתקין מע' הפעלה על החיצוני, ואז בכל מחשב שאחבר אליו את הכונן, אפשר יהיה להשתמש במע' הפעלה הזאת? איך זה עובד? אני אנסה לפשט את השאלה. כרגע יש לי מחשב שהמפרט שלו כתוב בחתימה. אני שוקל לקנות נייד. התכנון הוא, ששני המחשבים יהיו לי למחשב עבודה במוסיקה. (תוכנות כבדות, והמון התקני כניסה) אני רוצה שיהיה לי כונן חיצוני גדול אחד, שיוכל לשמש אותי לעבודה זהה ב-2 המחשבים. האם זה אפשרי? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  21. אשמח לדעת מה מתאים לי מפה, http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-HardDrive&DB141804=142201&DB141811=165914&DB141818=141819&orderby=price או שמחוץ לרשימה . מיועד לאיחסון מוזיקה בעיקר

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  22. פירמטו לי בחברת מחשבים לא בבית לא קורא דיסקים המחשב מה לעשות לתת להם אותו שיסדרו את זה?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  23. זה כל כך טיפשי שיכול להיות לך מחשב מפלצת אבל הטכנולוגיה של ה CD תתקע לך את כל המחשב

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  24. Started by Alexkmr,

X 8 LG

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by wewe1,

כשאני מנסה לראות סרט DVD של בלוקבסטר או כל DVD אורגינלי , אני מקבל הודעה מהמדיה פלייר : ‏‏ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל DVD זה מכיוון שקיימת בעיה בהגנה מפני העתקה דיגיטלית בין כונן ה- DVD, המפענח וכרטיס המסך שלך. נסה להתקין מנהל התקן מעודכן עבור כרטיס המסך. מה עושים ? תודה מראש לכל העונים .

• 1 תגובה
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים