עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי חברים. יש לי ארדיסק שאני רוצה לחבר למחשב וחשבתי לקנות מגירה כזאתי: אשמח לעזרה שתגידו לי איפה הכי זול לרכוש. תודה מראש ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. שלום לכולם קיבלתי לידי צורב DVD מתוצרת פיליפס מדגם 8801 שכל דיסק שאני מכניס אליו הוא כותב שהוא ריק למרות שזה לא נכון ואפילו מוכן לצרוב עליו ואחר כך נכשל. למשל דיסק DVDRW הוא לא מוכן לזהות בכלל, בקיצור הוא בלתי שמיש. עשיתי לו קרוס פלאשינג ל BENQ DW1650 (זה BENQ באריזת OEM ) וזה לא עזר, העדכון עבר בהצלחה אך המצב נשאר אותו דבר, ניסיתי לנקות את העדשה של הצורב אך גם זה לא עזר. אחריות אין על הצורב אז אל תתנו לי עצות על החלפה, אני רוצה לנסות לתקן אותו אם אפשר. נא רעיונותיכם.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by lox,

hi i bought this hard drive yesterday DIAMOND MAX PLUS 9 (SATA) 200GB (8MB) and i connected it and everything but it doesnt work but the bios sees it what can i do and what is the problem? thank you

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by Br33z3R,

שלום רב, לפני כחודש בערך קניתי מ-טופטכנולוגיות נגן MP3 של 2GB. עד כה לא ניזקקתי לכל הנפח והשתמשתי רק באיזה 800MB , אולם עכשיו אני כן נזקק לכל הנפח. להפתעתי גיליתי, כי ניתן להעביר לנגן רק כמחצית מהנפח שנאמר שניתן (כלומר 1GB). רציתי לדעת, אם זאת בעיה מוכרת שיש לה פתרון שקשור בוינדוס או בהגדרות מסויימות (יש לי WIN XP SP2)? או שאולי ואני מקווה שלא, הנגן דפוק . אשמח לתגובה בהקדם, תודה.

5. אני צריך לחבר הארדיסקים ללא מארז יש באפשרותי לחבר הארדיסק דרך תחנת עגינה בחיבור USB 3 או בעזרת סוג של מגירה כמו בלינק המצורף בחיבור SATA איזה חיבור יעבוד טוב ומהר יותר (מדובר באותו הארדיסק) 1. מגירת ה SATA 2. תחנת עגינה ב USB 3 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjA2OQ==

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by aynrand,

שלום, ראשית אני מבקש לסייג את מה שאומר להלן בכך שמדובר בנסיוני האישי ובנסיונם של כמה אנשים אחרים ברשת (בחו"ל) שכתבו על בעיות עם הצורב שבנדון בפורומים הבאים: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20070501001439577&board_id=2&model=DRW-1814BLT&page=1&SLanguage=en-us http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=63&threadid=2145501 לאחר ההסתייגות לעיל, אבקש להזהיר את אלו הקונים את הצורב מהדגם הנ"ל. מסתבר שלאחר אחד או יותר נסיונות לצרוב lightscribe, הכונן מפסיק לקרוא/לצרוב CD -ים, אך ממשיך לתמוך ב DVD ים. בנסיון לפתור את הבעיה ניסיתי לשדרג/לשנמך גרסת firmware, להתקין תוכנת lightscribe מחדש, לנקות את עינית הצורב - שום דבר לא עזר. מסתבר שיש אנשים, ואני…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  7. שבת שלום לכולם אזז ככה במחשב יש לי 2 קשיחים אחד 250 של WD ועוד אחד ישן של סיגגיט 20 ג'גה.. משום מה היה לי מסך כחול ונתתי לו לסיים משהו שהוא ספר עד 100 אחרי שהוא ספר עשה הפעלה מחדש והוינדוס לא עלה היה כתוב משהו טעות בטעינת ווינדוס (באנגלית)(שמותקן ב250 כמובן) אז אמרתי נעשה רפיר.. אני מעלה את הדיסק של הוינדוס יש לי אפשרות R התחלה (בדרך כלל אני לוחץ בפעם השניה שמופיע לי R) אז בפעם הראשונה היה לי מסך שחור שאני לא רגיל אליו ואין לי מושג מה עושים בו אז אחר כך עשייתי כמו שאני זוכר שלוחצים אנטר לפירמוט ואז R אבל משום מה לא היה לי שם R והאפשרות היחידה שלי היא לפרמט מה שממש לא מתאים לי אז אמרתי נתקין ווינדוס בסייגיט ואז נסדר כבר משם.. התקנתי בסייגט עכשיו במחשב שלי יש את כונן …

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  8. Started by Riddle_Ace,

יש לי מכשיר מוטורולה E-1 ואני רוצה להרחיב את כרטיס הזיכרון שלו. אני רוצה לקנות כרטיס זיכון של ג'יגה, אבל סוג כרטיס הזיכרון שלו זה transdisc ולא ממש מצאתי כרטיסי ג'יגה לכזה סוג... ראיתי שגם יש miniSD שמאוד דומה וכן בא בגרסאת 1 ג'יגה. האם זה אותו סוג זיכרון? אני יכול לקנות כרטיס miniSD למכשיר שכרגע מקבל transdisc ולצפות שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  9. קניתי ארדיסק חדש של 80G ויש בו תיקיית WINDOWS לא הבנתי למה עשו את זה כבר יש לי ווינדוס מותקן יש דרך למחוק את התיקייה ידנית או שחייבים פירמוט ?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by lol_minbet,

להזמין בארץ תודה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  11. כמו הטופיק עצמו אני מחפש גירסאת XL בארצנו כי היא יותר טובה בינתיים בקושי מצאתי את ה109 OEM באתרים המחיר שלו בסביבות ה520 ומעלה מישהו יודע אם ישווקו גירסאות XL של הצורב הזה? כי לפי השמועות באירופה לא ישווקו אותו באופן רשמי מה שלא ימנע שוק עצמאי אבל...

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by dbbd,

כשאני צורב בנרו קבצי AVI עם שם דומה ששונים רק בלמשל מספר סידורי אני מצפה לראות אותם באותו סדר בDVD לפעמים זה קורה, לפעמים לא מישהו יודע איך שולטים על זה? האם הבעיה בDVD?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by tomer_et,

יש לי צורב NEC3500 צרבתי חומר על דיסק DVD-RW של VERBATIM (כמולטי') ונשאר המון מקום. עכשיו כשאני מנסה לצרוב חומר נוסף, ה-NERO מזהה את ה-SESSION הקודם ואת מה שיש בו, אבל כשאנ ימנסה לצרוב חומר נוסף אני מקבל הודעת שגיאה: Invalid track info ומתבטלת הצריבה. מה אני עושה לא נכון ?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by ziggystardust,

היי חבר טוב שלי עומד לקנות מחשב חדש,ואני עוזר לו לבחור את המפרט הכי טוב בתקציב הלוח אם שבחרנו הוא כנראה ConRoeXFire asrock ואלו הם החיבורים שיש לו לכוננים קשיחים: 4 x Serial ATAII 3.0 Gb/s connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 10, RAID 5 and Intel® Matrix Storage), NCQ, AHCI and "Hot Plug" functions - 2 x eSerial ATAII 3.0 Gb/s connectors (shared with 2 SATAII ports), support "Hot Plug" function - 1 x ATA100 IDE connector (supports 2 x IDE devices) השאלה היא איזה חיבור אני צריך בהארדיסק שאני הולך לקנות האם הארדיסק יעבוד כאשר כבל SATA רגיל יחובר לקונקטור של SATA2 ? התקציב הוא סביב 350+- והנפח 100 ג'יגה לפות עשיתי קצת סלט ,אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון כי אני ל…

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  15. החלפתי כבל ATA100 לדיסק הקשיח ויש סיכוי שהסיכוך פגום (כבל מעוגל שלדעתי לא נחתך בזוגות זוגות...)

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by dj shay 30010,

אני רוצה לדעת יש מחשבים שיש להם כונן 1 ועוד נגיד 5 צוריבים איך זה עובד כול הצורבים של אותו חברה עם איזה תוכנה הם משתמשים ?

17. יש לי במחשב דיסק קשיח של סמסונג בגודל 80 ג'יגה , ולא מזמן בגלל שנגמר לי המקום במחשב , קניתי דיסק קשיח חדש של ווסטרן דיגיטל בגודל 320 ג'יגה. wd 320 ys sats 2 16 mb raid וכשהוספתי את הדיסק הקשיח למחשב , פרמטתי אותו בעזרת Computer Management של הווינדוס. פיצלתי את הכונן החדש ל3 מחיצות : לכונן אחד של 60 ג'יגה , כונן אחד של 140 ג'גה וכונן אחד של 100 ג'יגה. ופשוט העברתי מהכונן הישן של סאמסונג של ה80 ג'יגה , את כל המידע שאני צריך לכוננים החדשים של הווסטרן. אבל היום..בגלל שלא פירמטתי את המחשב אולי איזה שנה והיו כל מיני בעיות בווינדוס החלטתי לפרמט את הסאמסונג ולהתתקין את מערכת ההפעלה במחיצה של ה60 ג'יגה שהכנתי במיוחד לצורך התקנת ווינדוס שם. אבל אחרי שפרטמתי את הסמסונג ונכנסתי להתק…

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

שלום לכם. קיבלתי בדיוק מאחותי את המייל הבא: דוגמא: אוטוקאד/אוטודסק/פוטושופ וכו' וכו'.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  19. Started by oded6188,

זה דיסק און קי של 4 ג'יגה יש לי עליו המון מידע שאני רוצה להעתיק למחשב ברגע שאני מנסה לגעת (להעתיק, לפתוח) קבצים מסויימים (שהם החשובים לי ביותר) אז המחשב נתקע והדיסק און קי מפסיק להגיב עד שאני מחבר אותו מחדש אפש לסדר את זה איכשהו?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  20. שלום , דיסק קשיח בדרך כלל הולך בגדלים של160, 320 , 640 (לא שמעתי על 500 כמשהו שקונים). 500 זה משהו חריג? תודה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by ariel16b,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס FIREWIRE+ כבל בדקתי מספר מקומות בעיקרון יש לי מסרטת וידאו ישנה שאני מעוניין להעביר את מה שהסרטתי למחשב תוך שמירה על איכות מקסימלית של סאונד ורזולוציה (לכן אין לי צורך בכל הכבלים של ה-5 מטר למינהם) רוב המקומות מוכרים סוג אחד של FIREWIRE הם אמרו לי ושאין יותר מסוג אחד לעומת זאת מוכרים אחרים אמרו לי שיש מספר סוגים עם איכויות שונות המקום הזול ביותר (רשת כלל ארצית) רצה 35 שקל [KSP] אפשר לראות את הכבל שהם מוכרים באתר עם המחיר הנ"ל בשאר המקומות המחירים נעו בין 90-200 שקל אודה לכם על העזרה כבר הלכתי לאיבוד

22. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות צורב DVD,תקציב עד 150ש''ח. אם למישהו יש המלצות על צורב אני אשמח אם הוא ירשום פה. והאם הרכבה של צורב DVD מסובכת? תודה!

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  23. Started by arkadur,

אני מחפש צורב DVD , דק וקטן ככל האפשר אני מעדיף שהוא ישתמש בUSB כמקור מתח (במידה וקיימים דגמים שכאלו) תודה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  24. לפעמים אני בודק כמה מקום פנוי יש על הכונן שלי אז נניח שיש 700 MB פנוי וכעבור איזה חיצ שעה אני בודק שוב ואני לא הורדתי שומדבר למחשב שלי ופתאוםז ה צונח לאיזה 200 MB.. איך???

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  25. שלום לכוולם. אני קונה HD חדש אני צריך לדעת איך אני מעביר את כל מה שיש לי בישן הישר לתוך החדש. הישן הוא : 40GB TOTAL c: 10GB d: 30GB החדש הוא: 160GB TOTAL אני רוצה להגדיר בו : c: 20GB d: 140GB אני רוצה שכל מחיצת c: תועתק ל HD החדש, כלומר שהמחשב יוכל לפעול כמו שהוא פעל מהמחשב הישן. אני יכול פשוט להעתיק את כל התכולה של המחיצה ישירות ל C: של החדש וזה יעבוד ?? * שאלה: איך אני מגדיר מחיצות ב HD חדש דנדש?? (מוזר שאני לא ממש יודע איך עושים את זה.. ) * שאלה אחרונה : איך ה HD הזה ? WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_155&products_id=3337

• 2 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.