אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם.. קניתי צורב דיוידי , שהותקן על ידי תכנאי. כאשר אני מכניס דיסק לכונן הרגיל (בעצם צורב אבל הוא המקור), אני נכנס למחשב שלי -> לכונן z (המקור כביכול) וזה לא מראה לי שום קבצים זה פשוט מופיע לי כתיקיה ריקה ולמעלה רשום "צרוב קבצים אלה בתקליטור" , כאילו שיש דיסק ריק בפנים. ואז אני לא יכול לעשות "Copy Disk" מכוון ש"אין" מה לצרוב. מה אפשר לעשות? תודה מראש, גל.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
טוב אני רוצה לרכוש דיסק קשיח חדש כי כבר נגמר לי המקום ואני רוצה 500GB. ראיתי את ה Westren Digital WD5000AADS שאני די נעול עליו, אבל ראיתי גם את ה 500AAKS מי יותר טוב? מהם ההבדלים? ומי מהם יותר משתלם? שקט? מהיר? ומה אם ה Samsung EcoGreen F2 ED502HI האם הוא יותר טוב מה WD? ומה עם ה Seagate Barracuda 7200.12 ST3500418AS הוא יותר טוב מה WD? ועוד שאלה קטנה מהו השם של החיבור חשמל לכונני SATA? [כמו שלכונני IDE יש חיבור חשמל MOLEX ] תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
מחשב מחשב חדש, וקניתי את ההארד דיסק של סמסונג 500GB, 16MB. עכשיו הקטע הוא שחסרים איזה 150 GB. אבל כשאני בודק ב-everest כל ה-500 שם. מישהו יודע מה זה יכול להיות? הנה תמונה מהתוכנה http://img405.imageshack.us/img405/9355/untitledey4.png
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש בערך קניתי מ-טופטכנולוגיות נגן MP3 של 2GB. עד כה לא ניזקקתי לכל הנפח והשתמשתי רק באיזה 800MB , אולם עכשיו אני כן נזקק לכל הנפח. להפתעתי גיליתי, כי ניתן להעביר לנגן רק כמחצית מהנפח שנאמר שניתן (כלומר 1GB). רציתי לדעת, אם זאת בעיה מוכרת שיש לה פתרון שקשור בוינדוס או בהגדרות מסויימות (יש לי WIN XP SP2)? או שאולי ואני מקווה שלא, הנגן דפוק . אשמח לתגובה בהקדם, תודה.
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר את הנגן הנ"ל התוכנה אמורה לקרוא סרטים ללא קשר לאיזור שמוגדר בדיוידי. אך הם כותבים שבעת ההתקנה האנטי ויירוס מזה את התוכנה כ סוס טרויני. :-\ נראה לי מוזר... מישהו ניסה או שזה איזה רוגלה שלא כדאי להתעסק?? הנה הקישור. http://www.dvd-x-player.com/
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי מכשיר מוטורולה E-1 ואני רוצה להרחיב את כרטיס הזיכרון שלו. אני רוצה לקנות כרטיס זיכון של ג'יגה, אבל סוג כרטיס הזיכרון שלו זה transdisc ולא ממש מצאתי כרטיסי ג'יגה לכזה סוג... ראיתי שגם יש miniSD שמאוד דומה וכן בא בגרסאת 1 ג'יגה. האם זה אותו סוג זיכרון? אני יכול לקנות כרטיס miniSD למכשיר שכרגע מקבל transdisc ולצפות שזה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
הצורב שלי(nec dvd rw nd-3500ag)נהיה ממש איטי צרבתי vcd ורק ההכנה לצריבה לקח לי שעה וחצי(בערך) encoding video אמור לקחת כ"כ הרבה זמן?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי יש לי את ההארדיסק הזה WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII אני רוצה לקנות את זה http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS הם יעבדו טוב ביחד? כי אחד 16 באפר והשני 32... זה לא יאט את המחשב או יצור התנגשויות או משהו? ושאלה שניה - כדאי עכשיו בכלל לקנות הארדיסק כזה? עוד איזה שנה וחצי שנתיים אני אחליט שבא לי מחשב חדש ועד אז כבר בטח יהיה סאטא 3 או משהו בסגנון וההארדיסק הזה יהיה חסר שימוש לא?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
הדיסק הוא מנועה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5079
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC3500 צרבתי חומר על דיסק DVD-RW של VERBATIM (כמולטי') ונשאר המון מקום. עכשיו כשאני מנסה לצרוב חומר נוסף, ה-NERO מזהה את ה-SESSION הקודם ואת מה שיש בו, אבל כשאנ ימנסה לצרוב חומר נוסף אני מקבל הודעת שגיאה: Invalid track info ומתבטלת הצריבה. מה אני עושה לא נכון ?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אם כן אני ישמח אם הוא יוכל לענות לי על שאלה קטנה באופן פרטי
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
החלפתי כבל ATA100 לדיסק הקשיח ויש סיכוי שהסיכוך פגום (כבל מעוגל שלדעתי לא נחתך בזוגות זוגות...)
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7611439&type=2&product=1&=
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד בן שנה של חברת אסוס, ושלשום לקראת סוף העברת קןבץ iso גדול קבלתי את ההודעה הבאה: "Cannot copy... Data error (cyclic redundancy check)" אז ככה, אני יודעת שזאת בעיה בsectors כי לפי תוכנת היצרן "Hitatchi" ןmhdd יש לי בעיה בהם. התוכנה של Hitatchi מציעה לי שתי אופציות: 1. Erase Disk, entire Disk will be rewritten 2. Sector Repair , corrupted sectors are rewritten בכל אופציה המידע על הsector יימחק אבל השאלה מה הכוונה בrewritten? ששום מידע לא יישמר יותר על הsectors האלה יותר ואז הכונן קשיח ייאבד מהנפח שלו? והאם ייתכן באמת שזאת לא בעיה פיזית ושלא צריך להחליף את הכונן הקשיח? תודה לכם, franz
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חברה, ועל דגם מומלץ של צורב חיצוני (אני לא רוצה פנימי) סכום של כ 400 ש"ח. יש אולי אתרים מומלצים עם סקרים וביקורות?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
קראתי כמה כתבות ברשת בשנה האחרונה לגביי כונני SSD ואודות ההתפתחות שלהם, בעיקר לגביי יתרון המהירות שהם מספקים לעומת הכוננים בעלי "פלטה". בעבר אני זוכר שגם הייתי בעיה של שחיקה (כמו בדיסקונ'ים) אבל הבנתי שישנם מנגנונים אמורים לכתוב מידע בצורה כזאת שזה כבר לא ממש רלוונטי (יחסית לכונן רגיל). השאלה שלי היא האם משתלם מבחינת עלות\תועלת לקנות עכשיו כונן SSD בנפח קטן (32GB?) שעליו תרוץ מערכת ההפעלה (בהנחה שהכונן האחר הוא רגיל בנפח גדול), האם אפשר לקבל שיפור משמעותי בזמני גישה (או בשפה פשוטה, מהירות עבודה) במחיר שפוי? אני מדבר למשל על תוכנת אנטי וירוס שסורקת כל קובץ שהמשתמש ניגש אליו (זמן גישה קצר יותר מכונן רגיל בצורה משמעותית?), או למשל משחק בסגנון מנג'ר כדורגל שניגש למסד נתונים …
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקנות צורב DVD רציתי לדעת מה נחשב הצורב הכי טוב כיום ואיזה צורב הכי מהיר והאם אפשר לחבר במחשב שני צורבים כי יש לי צורב יחסית מהיר ואני יודע שצורב DVD עובד על מהירות איטית אז אודה לכם אם תענו לי על השאלה
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... איזה כדאי לקחת ולמה? המחיר אותו הדבר עכשיו.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום :} במחשב שלי ההארד דיסק מחובר במולקס.. עכשיו אני יודע שיש יציאת חשמל מיוחדת ל SATA, האם מה שיש לי עכשיו זה בסדר? WD 160GB SATAII
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1) ברשותי לוח MSI 965 NEO ושני דיסקים WD2500KS 2) ברצוני לחברם ב RAID 0 3) ללוח זה 5 חיבורי SATA 4) 4 משתמשים בבקר ICH8 ו1 בבקר JMICRON 5) שמתי לב,שרק כשאני מחבר את אחד הדיסקים לחיבור ה JMICRON ,אז אפשר להיכנס לBIOS הניפרד שלו ושם ליראות את אותו הדיסק אבל רק אותו ולא את הדיסק השני שמחובר לאחד מ4 החיבורים הנוספים 6) בספר ההוראות פשוט אומרים להיכנס לBIOS של JMICRON ואז להגדיר את הדיסקים המופיעים 7) כמו כן בספר ההוראות נאמר להדליק RAID תחת הגדרות IDE אבל אין שום השפעה חיובית לאופציה זו אשמח לקבל עזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
סיפרו שלי שכוננים בטכנולוגיית SATA החדשה לא קוראים דיסקים צרובים ועושים עוד כל מיני בעיות. האם יש איזושהי אמת בנושא וכדאי לקנות IDE או שזה שטויות והם קוראים הכול כמו כל כונן IDE?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי שמעתי שיש עכשיו איזה טכנולוגיה שאם מחברים שני כוננים קשיחים אז מקבלים מהירות כמעט כפולה מישהו יודע על זה משו?! שירחיב בבקשה מסקרן אותי הנושא הזה! גם כמה זה יעלה אם יש כזה דבר בכלל?!
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שלום לכם שאלה לגבי תהליך פירמוט לפעמים יש סוגים שלא מזהה דיסק SATA והוא רושם שלא קיים דיסק, אז לדוגמא בלוח מסוג VIA SATA RAID הכנסתי את הדרייבר מהדיסקט והמשכתי רגיל ,האם יש את זה בעוד לוחות שזה קורה,ואם זה קורה האם אפשר להשתמש באותו סוג דרייבר או שכל לוח יש לו את הדרייבר הספציפי שלו ומגיע איתו או ניתן להורידו מהאתר שלהם תדהו
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-