עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by איתי הגיתי,

שלום יש לאנשים פה נסיון טוב עם התוכנה הזו? יש לכם המלצה לתוכנה יותר טובה שמנתרת את הטמפרטורה של הדיסקים ומצבם? התקנתי אותה פעם ואז הלך לי דיסק, וחשדתי בה שהיא עשתה את הנזק... תודה

2. Started by Riddle_Ace,

יש לי מכשיר מוטורולה E-1 ואני רוצה להרחיב את כרטיס הזיכרון שלו. אני רוצה לקנות כרטיס זיכון של ג'יגה, אבל סוג כרטיס הזיכרון שלו זה transdisc ולא ממש מצאתי כרטיסי ג'יגה לכזה סוג... ראיתי שגם יש miniSD שמאוד דומה וכן בא בגרסאת 1 ג'יגה. האם זה אותו סוג זיכרון? אני יכול לקנות כרטיס miniSD למכשיר שכרגע מקבל transdisc ולצפות שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  3. שלום! משום מה יום אחד המחשב שלי החליט לא לקרוא את כונני הדיסקים הנשלפים, כלומר אני לא רואה אותם לא בניהול החומרה ולא ה"המחשב שלי". אני כבר מיואש לגמרי, ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש לסדר חיבורים אבל שום דבר לא עובד. אשמח אם תוכלו לעזור לי.. תודה..ניר

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  4. Started by adiomri,

מעונינת בהמלצה : אני מתלבטת האם כדאי לרכוש תוכנה המאפשרת גיבויים מתוזמנים נניח כל ערב בשעה מסוימת ואשר יודעת לגבות רק מה שהשתנה מהגיבוי הקודם. איזו תוכנה מומלצת גם לגיבוי של מחשב חדש כפי שהיה ביום רכישתו כולל מערכת הפעלה ודרייברים וגם לגיבוי קבצים שוטפים. האפשרות השניה היא לרכוש במקום תוכנה דיסק קשיח חיצוני. ואם כן האם יש איזו המלצה? האם צריך גם תוכנה נוספת או מספיק הדיסק החיצוני. ראיתי בחנות מסוימת את הדבר הבא: WDG1U800E - 80 GB External Drive USB 2.0 -WD My Book Essential Series האם מישהו מכיר? יכול להמליץ? מאד חשוב לי לא לאבד שום מידע אם חלילה מתרחשת קריסה טוטאלית (והיתה לי פעמיים כזו וזו חוויה ממש מפוקפקת..)

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by -Tal-,

אהלן, רציתי לדעת על מה אתם יותר ממליצים WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS או SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - SP2504C ועוד דבר על מה אתם יותר ממליצים Pioneer DVDRW-/+ X18 BLACK DVR-212BK- SATA או LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by lol_minbet,

להזמין בארץ תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by JediMaster,

קודם כל, אני לא בטוח שזהו המקום הנכון, או אולי לא נכון לכל השאלות, אבל לפי הסתכלו ראשונית זה המקום. הייתי רוצה לשאול אתכם איזה כונן DVD אתם הכי ממליצים? האם כדאי לי לקנות כונן עם צורב? (כי יש לי צורב ממש ישן ואיטי) מה תחום המחירים של כונני DVD, טומה תחום המחירים של DVD עם צורב? בכל אופן, אחרי זה יש לי יציאת טלוויזיה מהג'יפה 2 MX, ואני רוצה למשל לשדר לטלוויזיה. יש אפשרות שאני משדר לו על "מסך 1" ואני עובד על "מסך 2"? ראיתי פעם שזה אפשרי נראה לי אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, אני אשמח אם מישהו יסביר לי (אלא אם כן השאלה צריכה להיות מופנית לפורום כרטיסי מסך) תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  8. מבחינת ביצועים

9. Started by Pure-Gold,

שלום, היכן ניתן להשיג כונן קשיח ל iPod דגמים: Samsung MK 150 GAL MK 300 GAL MK 400 GAL והאם ניתן להוריד את מערכת ההפעלה של ה iPod מהאינטרנט. תודה.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  10. שלום לכל, צריך עזרה , בתחילת התקנת ויסטה התבקשתי לבחור את המיקום של התקנת מערכת ההפעלה ,בחרתי להתקין את המערכת בחוצץ primery של 100G (מתוך 500G שקיימים אצלי ) בשל אי הבנה המשכתי האלה בהתקנה בלי לעשות חוצץ לשאר הדיסק ,עכשיו אני עם מערכת התקנה מותקנת וכונן C אחד של 100G בלבד .מבלי לעשות פורמט והתקנה מחדש, איך אני יוצר עוד כונן ומחזיר את ה 400G שלא מופיעים אצלי במערכת? תודה .

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  11. אני מחליף הארד דיסק ורציתי תוכנה שעושה אימג' של כל המחשב כדי שאני יוכל לשים אותו בהארד דיסק החדש כי אני לא רוצה לעבד את כל המידע שצברתי

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by Vidati,

קניתי כמו רבים מכם את הדיסק של סייגט 500GB הבעייתי וכמובן שהוא התחרפן, הביאו לי את הדגם הזה במקום: wd5001aals מה אתם אומרים עליו?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  13. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם.. ההארד שלי כמעט נגמר וכל דבר שאני מוריד,אני צריך למחוק משהו אחר בשבילו(נותר לי בכל כונן [C D F] כ-2-4 גיגה) כרגע 80 גיגה יספקו אבל בעתיד אני לא יודע.. חשבתי על לקנות הארד דיסק חיצני,אבל אני לא בטוח. ואם אני קונה הארד דיסק,איך אני מגדיר אותו וכו' ? עריכה:אני צריך אותו SATA 1 ולא 2 וזאת הבעיה העיקרית..המחשב די ישן אבל הוא יותר בתור אחסון )

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  14. מישהו מוכן להסביר לי יותר על כונני SSD ? בשביל מה זה טוב? והאם השיפור שבקניית כונן אחד כזה, לעומת נניח כונן ראפטור או וליפאטור (החדשים של 300 ג'יגה שיותר מהירים) היא אכן משמעותית? והיכן? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by chenc,

ברשותי הכונן הקשיח שהמדבקה עליו מצורפת כתמונה - אמנם לא כל כך ברורה. הכונן אינו עובד, והוא בן שנה וחצי - שנתיים, ואני רוצה לקבל עליו אחריות. השאלה היא - אם המשווק ממנו קניתי את הכונן הקשיח פשט רגל - למי לפנות בנוגע לאחריות? חלק אמרו לי היטאצ'י, חלק IBM... ו... בכלל - פיסית, לאן ללכת? אודה מאוד לכל מי שיעזור לי, זה נושא כאוב, כמו שאפשר לתאר... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. Started by kobi_af,

WD800JD זה הדגם אך אני לא יודע אם הוא סאטה. באברסט לא רשום יש אפשרות אחרת? 8)

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  17. אם מפרמטים HD חדש פירמוט מהיר.אני עדין יכול לעבוד איתו? והאם הוא יפרמט לי אותו בכלל

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  18. לדוגמא דיסקים של PRINCO, SILVERLINE ושאר מדיות הפריסבי, יכולים להרוס את המכשיר ?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  19. קראתי כמה כתבות ברשת בשנה האחרונה לגביי כונני SSD ואודות ההתפתחות שלהם, בעיקר לגביי יתרון המהירות שהם מספקים לעומת הכוננים בעלי "פלטה". בעבר אני זוכר שגם הייתי בעיה של שחיקה (כמו בדיסקונ'ים) אבל הבנתי שישנם מנגנונים אמורים לכתוב מידע בצורה כזאת שזה כבר לא ממש רלוונטי (יחסית לכונן רגיל). השאלה שלי היא האם משתלם מבחינת עלות\תועלת לקנות עכשיו כונן SSD בנפח קטן (32GB?) שעליו תרוץ מערכת ההפעלה (בהנחה שהכונן האחר הוא רגיל בנפח גדול), האם אפשר לקבל שיפור משמעותי בזמני גישה (או בשפה פשוטה, מהירות עבודה) במחיר שפוי? אני מדבר למשל על תוכנת אנטי וירוס שסורקת כל קובץ שהמשתמש ניגש אליו (זמן גישה קצר יותר מכונן רגיל בצורה משמעותית?), או למשל משחק בסגנון מנג'ר כדורגל שניגש למסד נתונים …

20. אני מתכנן לקנות קשיח פנימי של Segate בנפח 4TB (מק"ט ST4000DM000) הוא יצטרף למספר קשיחים פנימיים שכבר יש לי מאותה סדרה (Barracuda) בנפח 3TB. אני מעוניין לחבר אותם בצורה חיצונית ע"י חיבור eSATA 6Gb/s. כרגע אני משתמש ב-iStarUSA xAGE902DU-SAU SATA Hard Drive Docking Station: למוצר הנוכחי תמיכה רק ב-USB2.0 וב-eSATA 3Gb/s. אני מחפש מוצר דומה עם תקן בעל הדור המתקדם יותר, עם אפשרות לחיבור של לפחות 2 כוננים במקביל. נקודה חשובה נוספת היא, שאני מעוניין ביכולת לחבר/לנתק כונן בודד כל פעם, ולכן חשוב לי שיהיה לעגינה חיבור eSATA נפרד לכל קשיח. ישנם מספר מוצרים שמשתמשים בeSATA/USB בודד, עם Port Multiplier, ואז גם אין יכולות Hot Swap, וגם יש פגיעה בביצועים. תודה מראש ספיד

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  21. התקציב הוא בסביבות 1800 ש"ח ורצוי גם עם חיבור usb וגם firewire תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  22. Started by zzrxox,

יחזיקו מעמד ,אם לא מה מומלץ ?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by hoodini,

1) ברשותי לוח MSI 965 NEO ושני דיסקים WD2500KS 2) ברצוני לחברם ב RAID 0 3) ללוח זה 5 חיבורי SATA 4) 4 משתמשים בבקר ICH8 ו1 בבקר JMICRON 5) שמתי לב,שרק כשאני מחבר את אחד הדיסקים לחיבור ה JMICRON ,אז אפשר להיכנס לBIOS הניפרד שלו ושם ליראות את אותו הדיסק אבל רק אותו ולא את הדיסק השני שמחובר לאחד מ4 החיבורים הנוספים 6) בספר ההוראות פשוט אומרים להיכנס לBIOS של JMICRON ואז להגדיר את הדיסקים המופיעים 7) כמו כן בספר ההוראות נאמר להדליק RAID תחת הגדרות IDE אבל אין שום השפעה חיובית לאופציה זו אשמח לקבל עזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by tagada0071,

האם הלוח הזה תומך טוב עם SSD ? ובתור לוח אם לגיימינג יש לו חלופה קצת יותר זולה שתתמוך בSSD ? gigabyte - GA-Z77X-D3H

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  25. היי אני משתמש ב dvd נייד לאחרונה של safa שאני משתמש בו רואים שהוא מתקשה לקרוא את הדסקים הודות לרעש שהוא עושה ולפעמים הוא פשוט לא מצליח לקרוא חלק הצורב במחשב למשל לא משמיע בכלל רעש בקריאה ולא מתקשה בדקתי כמה דסקים במחשב אחרי השימוש בהם ואין כל בעיה איתם האם האיכות של הדסקים יכולה להפגע אם המכשיר מתקשה לקרוא אותם? אני לא רוצה לגלות פתאום שהסרטים לא עובדים לי תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים