אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הקושחה ועשיתי הכל לפי המדריך, אך כשאני נכנס להתקנה הוא רושם שהוא לא מוצא את הכונן. מצורפת תמונה עם מה שהופיע לפני החוסר זיהוי של הכונן. ואם אנחנו כבר נמצאים כאן אז עוד שאלה. הBIOS שלי עולה ממש לאט ובמיוחד אחרי שהתקנתי את הSSD האם יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום! אני לא בטוח שאני בפורום הנכון מקסימום תעבירו לאמצעי אכסון. אז ככה ההורים שלי ביקשו ממני להביא להם מידע על DVD רגילים( לא למחשב ) אני זקוק לDVD טוב עם מחיר לא גבוה רצוי אמין טוב וזול עד כמה שניתן. אני לא מבין בזה כלום. ;D תודה מראש! עריכה: ורצוי גם שתביאו לי מקום אמין שממנו אני יכול לקנות את הדי וי די. שוב תודה!
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי לפני איזה שנה את הספק כוח שלי כי הקודם נשרף . מאז הצורב נפתח כרגיל אבל הפסיק לקרוא /לצרוב . תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות דיסק און קיי בנפח של 512 מגה במחיר של עד 350 כולל הובלה.. עדיף למקום באיזור ירושלים.. תודה מראש.. אה הדיסק און קיי ישמש בעיקר להעברת תוכנות ודברים בסיגנון מה אתם אומרים על זה: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=454&cID=102&c=11645 ועל זה : http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=sam-512mb&Cat2Cat1ID=3272&Cat2ID=0&aff=zap ועל זה: http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=3046&urlAdd=hot_sale_product.asp?g_id=3327975 וזה: http://www.dealplus.co.il/product.asp?Pid=71607&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=35&aff=getprice
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ברשותי צורב DVD SONY DRU-720A, חיצוני. עד לפני יומיים צרבתי דיסקים של DVD והכל היה טוב ויפה. שלשום צרבתי דיסק DVD, שיצא פגום בבדיקה לאחר צריבה. צרבתי שוב, אותו דבר. ניסיתי לקרוא את הדיסקים בכונן DVD אחר - פגומים. לקחתי דיסק DVD מקורי וניסיתי לקרוא אותו בצורב, בלי הצלחה. הוא מזהה אותו כ-CD ריק. בדקתי גם על מחשב אחר, אותה בעיה. מה שכן - הכונן לא מתקשה בכלל לקרוא CD. בסופו של דבר, פתחתי את הקופסא החיצונית, הוצאתי את הצורב, פירקתי אותו וניקיתי את העינית עם מטלית של משקפיים. זה גם לא עזר. עדכנתי את ה-firmware לאחרונה שיש לדגם הזה, וגם זה לא עזר. יש לציין שהצורב עושה רעש חזק ומתאמץ רבות כשאני מנסה לקרוא דיסקים של DVD... יש מה לעשות? או שהוא הלך?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע מרכיב מחשב חדש ואני מעוניין בחלקים השקטים ביותר שאוכל להשיג. אני מתלבט בין שני הקשיחים הללו,כי הבנתי מכאן שהם מאוד מומלצים וטובים. הנפח פחות משנה לי,אלא הרבה יותר השקט והאמינות של הכונן,שירעיש כמה שפחות. אז מי משניהם נחשב שקט יותר,ומי עדיף מבחינת ביצועים\אמינות? תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הורדתי תמונות מהטיול שלי לדיסק וכשצרבתי את הSESSION החדש רשמתי ב- NERO שיתחיל אחד חדש ולא ימשיך את מה SESSION האחרון. עכשיו במקום 5 ספריות יש לי רק 4, ה SESSION ה- 4 נעלם. יש למישהו מושג איך לשחזר אותו? תודה. נ.ב ב- NERO רואים שיש 5 SESSIONS .
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי דיסק ריק של 900 מגה/100 דקות שרציתי למלא. אפשרתי Overburn עד ל-100 דקות דרך Nero, אבל כשניסיתי לצרוב התוכנה אמרה לי שאין מספיק מקום על הדיסק...למרות שיש. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7611439&type=2&product=1&=
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום,התקנתי את הויסטה על אותו מחשב שיש בו xp.עשיתי חלוקה למחיצות באמצעות התוכנה partition magic 8. הסרתי את הxp ואני רוצה לחזור למצב בררת המחדל (בלי מחיצות כלל). העניין הוא אני לא מצליח לעשות את זה דרך התוכנה ויותר מכך הלכו לאיבוד כמה עשרות ג'יגות,היו לי 250 ועכשיו יש לי במחיצה אחת 110 ובשניה 78. תעזרו לי בבקשה תודה מראש. ד"א ם זה עוזר יש לי את אויסטה אולטימיד 64 ביט עדכון קטן:עכשיו אני בכלל לא מצליח להיכנס לmagic partition,הוא כותב לי באנגלית "האות של המחיצה לא ניתנת לזיהוי" שגיאה 117 .
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי היום בדיקת תקינות לדיסקים הקשיחים התוצאות יצאו בסדר?? הדיסק הקשיח הראשון הדיסק הקשיח השני
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
התקציב הוא בסביבות 1800 ש"ח ורצוי גם עם חיבור usb וגם firewire תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שמעו במקרה רציתי לקנות צורב DVD אז ראיתי את זה ואני אוהב טשטויות האלו של התמונות וכול אלו ראיתי גם שהדיסקים יקרים אז אמרתי אני הקנה בעתיד תדיסיקים האלו ........ שהצורב כאילו יהיה לי לעתיד גם .... מה אתם אומרים יש היום איזה צורב שהוא נורמלי ואיכותי עם LABELFLASH שכדאי לקנות ??? או שכדאי לחקות עוד כצת זמן ???? או שאין מצב שבחודשים הקרובים יצא איזה משהו נורמלי ועדיף לקנות צורב רגילללל תודה יום טובבבבב
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אני קונה את הצורב dvd nec3540 ואין לי ממש ניסיון עם צורבי DVD ואני משער שזה לוקח הרבה זמן לצרוב וחשבתי שאולי אני אקח עוד כונן DVD רגיל שיהיה לי בשביל דברים אחרים בזמן שאני צורב ... אז רציתי לשאול על איזה כונן DVD אתם ממליצים ... או שבכלל הצריבה לוקחת איזה 5 דקות ואז זה לא בעיה... וניסיתי גם להריץ חיפוש על כונן DVD אבל מצאתי רק על צורבי DVD ... תודה
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי HD של WD שיש בו איזה 2 GB של סקטורים פגומים, לא חשוב לי לתקן אותם, אני רוצה לסגור אותם בצד שהHD יכיל פחות 2GB. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי במחשב כונן 80GB SATA. חיברתי כונן נוסף חדש, את הWD2500KS ואת הWD2500YS ובשניהם אותה הבעיה - כשאני מתקין משחקים זה לוקח משהו כמו פי 4 זמן מאשר אם אני מתקין את אותו משחק בכונן ה 80GB וגם כאשר אני משחק וטוען שלבים לוקח מלא זמן. אשמח אם תוכלו לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכוולם. אני קונה HD חדש אני צריך לדעת איך אני מעביר את כל מה שיש לי בישן הישר לתוך החדש. הישן הוא : 40GB TOTAL c: 10GB d: 30GB החדש הוא: 160GB TOTAL אני רוצה להגדיר בו : c: 20GB d: 140GB אני רוצה שכל מחיצת c: תועתק ל HD החדש, כלומר שהמחשב יוכל לפעול כמו שהוא פעל מהמחשב הישן. אני יכול פשוט להעתיק את כל התכולה של המחיצה ישירות ל C: של החדש וזה יעבוד ?? * שאלה: איך אני מגדיר מחיצות ב HD חדש דנדש?? (מוזר שאני לא ממש יודע איך עושים את זה.. ) * שאלה אחרונה : איך ה HD הזה ? WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_155&products_id=3337
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי תקליטורים של 900 מגה ומשום מה מערכת ההפעלה שלי מזהה רק 700. פירמוט לא עוזר כבר פירמטתי. למישהו יש רעיון. רק אציין בפניכם שהתקליטורים הללו זוהו בעבר.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי צורב של LG מדגם GSA-H62N אני מנסה לצרוב מדיות DVD 8.5GB שרשום שתומכות במהירות X8, אבל בפועל התוכנה NERO7 לא נותנת לי לבחור אופציה של יותר מX4 האם זו בעיה מוכרת בצורב זה? או שאולי בתוכנה NERO? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין הרד דיסק 500AAKS של WD עם חיבור SATA. יש כבר כונן אחד של 250GB גם WD מחובר בSATA ועליו מותקן WIN XP. חיברתי את הכונן ללוח אם ולמקור מתח והוא מזוהה בBIOS ובהגדרות מערכת אבל לא מופיע במחשב שלי. אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי APEX 811, יש לי בעיה שכול סרט שאני מכניס יש לי פריזים, וכול מיני ריבועים שלא קשורים לסרט. אני צורב על VERBATIM TAIWAN מהירות 12X. לקחתי תדיוידי לבדיקה והבעיה חזקה על עצמה. ממה זה יכול לקרות ? צריבה דפוקה?מהירות צריבה אוו שפשוט הדיוידי מת שוב=\
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני תוהה האם דיסק של 1.5Tb עובד לאט יותר מדיסק של 500Gb. אם אני לא עושה כל יום 10 פעמים Defrag סביר להניח שהקבצים ימוקמו במקומות שונים על הפלטה ולכן בדיסק עם נפח גדול יותר, סטטיסטית, לזרוע יש יותר עבודה לעבוד ממקום למקום, לעומת דיסק בעל נפח קטן יותר שאז הכל יותר "קרוב" אחד לשני. האם זה נכון ? לצורך העניין אני מתלבט אם ללכת על Seagate 1.5Tb ST31500341AS או על ה- 1Tb.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
-
כשאני מנסה לראות סרט DVD של בלוקבסטר או כל DVD אורגינלי , אני מקבל הודעה מהמדיה פלייר : ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל DVD זה מכיוון שקיימת בעיה בהגנה מפני העתקה דיגיטלית בין כונן ה- DVD, המפענח וכרטיס המסך שלך. נסה להתקין מנהל התקן מעודכן עבור כרטיס המסך. מה עושים ? תודה מראש לכל העונים .
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי דיסקים של DVDR ורציתי לדעת אם נגיד אני צורב פרק של סידרה על הדיסק ובדיסק נשאר עוד מלא מקום אם אחרי זה אני יכול לצרוב עוד פרקים או דברים אחרים על הדיסק? תודה וסליחה על הבורות
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-