אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הדיסק הקשיח עובד על udma5 בלבד.בדקתי במאפיינים\מנהל התקנים\ide primary ,וגם עם hd tune,everest שיחקתי עם כל ההגדרות בביוס וכלום לא עזר.גם בדיקת בנצמרק יצא נמוך:50 ms המפרט: asrock conroe xfire intel e-6300 wd sata2 250gb ks/16 mb xp pro heb תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי .. חשבתי לקנות את הכונן הקשיח של סמסונג HD103SJ אבל שאלתי בנדאם אחד ואמר לי שסמסונג לא מומלצים רק WD אז ראיתי משהו דומה לו WD1001FALS ממה שהבנתי WD קצת פחות שקט , יותר אחריות (5 לעומת 3) מה שחשוב לי זה מהירות קריאה / כתיבה מי מבינהם לוקח ובכמה ההבדל גדול ? תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח של סמסונג בגודל 80 ג'יגה , ולא מזמן בגלל שנגמר לי המקום במחשב , קניתי דיסק קשיח חדש של ווסטרן דיגיטל בגודל 320 ג'יגה. wd 320 ys sats 2 16 mb raid וכשהוספתי את הדיסק הקשיח למחשב , פרמטתי אותו בעזרת Computer Management של הווינדוס. פיצלתי את הכונן החדש ל3 מחיצות : לכונן אחד של 60 ג'יגה , כונן אחד של 140 ג'גה וכונן אחד של 100 ג'יגה. ופשוט העברתי מהכונן הישן של סאמסונג של ה80 ג'יגה , את כל המידע שאני צריך לכוננים החדשים של הווסטרן. אבל היום..בגלל שלא פירמטתי את המחשב אולי איזה שנה והיו כל מיני בעיות בווינדוס החלטתי לפרמט את הסאמסונג ולהתתקין את מערכת ההפעלה במחיצה של ה60 ג'יגה שהכנתי במיוחד לצורך התקנת ווינדוס שם. אבל אחרי שפרטמתי את הסמסונג ונכנסתי להתק…
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את המחשב הנייד החדש שלי, ויש לי בעיה. מסיבה כלשהי הכונן האופטי מוגדר ככונן D, ואחד הכוננים הקשיחים כ-E. כיצד אפשר להפוך אותם תודה, Anatoli
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום,יש לי הארדדיסק חדש 250GB SATA 2 חיברתי אותו ללוח פלוס חשמל הביוס מזהה אותו וגם הווינדוס בהפעלה הראשונה אבל אני לא מצליח לראות אותו במחשב שלי . הווינדוס עצמו מזהה אותו כחומרה שמחוברת במנהל התקנים. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אהלן חברים בהמלצת אחד ממנהלי הפורום ב- HWZONE רכשתי את המוצר הבא כונן קשיח Maxtor Basics 1000GB לצערי היו כמה בעיות והגדולה שביניהן שהוא מחק לי פשוט כמה קבצים בלי רשותי פשוט סתם ככה.. מלבד זאת בכל פעם שהייתי מפעיל מחדש את המחשב, אז המחשב לא היה מזהה אותו רק אחרי שהוצאתי אותו מהחשמל והכנסתי.. דברתי עם "התמיכה הטכנית" שלהם והם לא לוקחים אחריות ומתחמקים מזה..התעצבנתי שהמוצר כל כך גרוע ורציתי לשדרג אותו למוצר אחר אפילו בהוספת כסף והנציג סירב ולא רצה להעביר אותי לאחראי מלבד שירות לקוחות ששם אחרי המתנה של רבע שעה ניתקתי את השיחה מעצבים! עכשיו חברים, יש דרך לשחזר את המידע אם בכלל ? מה אפשר לעשות במצב שלי? שווה למכור אותו ולהוסיף כסף ולקנות כונן קשיח חיצוני אחר ואמין יותר …
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום אני קונה את הצורב dvd nec3540 ואין לי ממש ניסיון עם צורבי DVD ואני משער שזה לוקח הרבה זמן לצרוב וחשבתי שאולי אני אקח עוד כונן DVD רגיל שיהיה לי בשביל דברים אחרים בזמן שאני צורב ... אז רציתי לשאול על איזה כונן DVD אתם ממליצים ... או שבכלל הצריבה לוקחת איזה 5 דקות ואז זה לא בעיה... וניסיתי גם להריץ חיפוש על כונן DVD אבל מצאתי רק על צורבי DVD ... תודה
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה טוב יותר מיבינהם ואיך אני יכול לדעת עם צורב תומך בגרסה מסויימת
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי HD חיצוני בקופסא שרכשתי... 250GB SATA , אני מחבר אותו למחשב בUSB. הHD כעקרון כבוי רב הזמן, אך לעיתים אני צריך משם חומר אז מדליק אותו, בשביל למשוך את החומר. לאחר מכן אני מכבה אותו (כשאני עוזב את המחשב לכמה שעות). השאלה - האם זה בריא? או שמא עדיף להשאירו דלוק 24/7 (הוא מחובר לאל פסק בכל מקרה...) ? האם לכבות כל פעם - יגדיל את משך החיים שלו (כי הוא יעבוד פחות) או שהכיבויים וההדלקות האלו רק מקצרים את משך החיים שלו?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הייבואן של ThermalTake? אני מעוניין במערכת החיצונית ThermalTake SilverRiver. איפה ניתן למצוא את זה?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב חדש במקום צורב שנהרס בפנטיום 4 2.66Mhz. השאלה אם הצורביי DVD החדשים עם חיבוריי S-ATA ו-Dual Layer יכולים לעבוד על מחשב כזה או...? במידה ולא, אני אשמח אם תאמרו לי איזה אני כן יכול לקנות שבטוח יעבוד. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
חיברתי כונן דיסקטים למשחב הוא דולק.. הנורה שלו דולקת אבל הוא לא מופיע במחשב שלי... חיפשתי בMANAGE אבל לא מצאתי אותו (אוליי לא חיפשתי טוב...)
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ברצוני לקנות דיסק חדש , אין לי כסף סתם לשפוך ולכן חשוב לי לקנות הארד דיסק גדול אבל זול ושיהיה אמין , חשבתי על ה 500 גיגה של WD WD5000AAKS , ראיתי שיש גם דיסקים עם באפר של 32MB אבל זה מעלה את המחיר מאוד , עד כמה זה קריטי ? (לי חשוב נפח יותר ממהירות ). האם יש דיסקים עדיפים במחיר דומה ?? (כ 280 ש"ח )
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
התחלתי לארכב סרטי היידף. הבעיה היא שאני מפחד שעם הזמן הקבצים יצברו קטעים פגומים או יהפכו לקורפטד לחלוטין (וזה כבר קרה לי בעבר, איבדתי כמעט סידרה שלמה שהייתה מאורכבת 6 שנים על המחשב) יש איזה תוכנה/הליך/משהו שיכול להגן מפני התופעה?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קנתי שבוע שעבר הרדיסק חדש מדגם WD3200KS ובדיוק אתמול סיימתי להתקין הכל היום הורדתי את התוכנה SPEED FAN וראיתי שיש שם אפשרות של ניתוח מצב ההרדסיק אז סתם רציתי להבדוק ולהשוות אם הישן אבל אחת השורת לא נמצאת למלעה משום מה ובגלל שאני לא מבין גדול בהרדיסקים אז אני שואל אם זה תקין
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח נוסף למחשב ורצתי לדעת האם זה אפשרי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם זה בסדר שלאחר החלוקה יש לי כונן שהגודל שלו הוא מעל 200GB או שזה מאט אותו? יש גודל מומלץ לכונן? ואיך משנים את השמות של הכוננים?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
1. כרגע יש לי דיסק קשיח של 160GB. אם אני אקנה דיסק קשיח גדול יותר אני אוכל להעביר את מה שיש לי בדיסק של ה160GB לדיסק החדש? 2. מה זאת התוכנה HD Tach? מה היא בודקת ואיפה ניתן להוריד אותה?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קניתי NEC 3500A והספקתי עד עכשיו לצרוב עליו רק מדיות CD, כי רק כאלו היו לי. החלטתי שהגיע הזמן לצרוב גם DVD, אז איזה מדיות הכי כדאי לי לקנות (הכי משתלמות ביחס בין איכות למחיר). יש מדיות שהן עדיפות לסרטים וכאלה שעדיפות לאחסון קבצים, או שזה לא משנה? איפה לקנות? (באופיס דיפו?) ועוד משהו: קראתי ב-CDFREAKS שמדיות DVD+ עדיפות על DVD-. ההסברים שם היו מאוד ארוכים ועסקו בעניינים טכניים שלא ממש הבנתי ולא היה לי כוח לקרוא. המסקנה הזו נכונה?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? SAMSUNG - אם כן כמה הוא עולה?~
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
hi i bought this hard drive yesterday DIAMOND MAX PLUS 9 (SATA) 200GB (8MB) and i connected it and everything but it doesnt work but the bios sees it what can i do and what is the problem? thank you
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכם היתי רוצה לדעת בבקשה על איזה כונן קשיח אתם ממליצים 80GB SATA של WD או SAMSUNG ?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
צריך כונן קשיח למחשב שישמש רק לאינטרנט וזהו לא יותר מזה,אפילו 5 ג'יגה יספיק חיבור ide שיהיה כמה שיותר זול ופשוט יש איזה אתר שמישהו מכיר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי צורב 212D של פיונייר אם אני מעדכן אותו לגירסא 1.15 אפשרי אחר כך לחזור ל 1.09 שיש לי כרגע? וכמובן איך אפשר להוריד אותה לקובץ? הסיבה שאני רוצה לעשות את זה היא שמקודם היה לי 212D ועשיתי לו ישר עדכון קושחה ל 1.15 שיצאה החודש והצריבות שהוא עשה לי על VERBATIM X16 לא נקראו ע"י הDVDROM TOSHIBA שלי. התקנתי את הצורב השני שהוא גם 212D ועדיין עם הגירסא 1.09 וצרבתי על אותן מדיות והן כן נקראות בלי בעיה, אז עכשיו חושב שיכול להיות שזה קרא בגלל העדכון אז אם מעדכן וזה שוב קורה אני רוצה לדעת בוודאות שאפשר לחזור לגירסא קודמת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-