עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום. אני מתכנן לקנות צורב DVD, כנראה ה3500 של NEC. יש לי DVD של טושיבה sd-2550 איפה אני יכול לבדוק אם הוא תומך בדיסקים שנצרבו ע"י הצורב? על איזה צורב אתם ממליצים כשהוא ישמש בעיקר לגיבוי מידע וצריבת דיסקים לDVD עד 400 ש"ח? אילו מדיות טובות זולות ישנן ואיפה אפשר לקנות אותן(אם אסור לפרסם אני ממש אודה לכם אם תשלחו לי לפרטי)? תודה מראש. עריכה: שמתי לב שיצא 3520, מה ההבדל בינו לבין 3500 ולמה אין אותו בשום חנות עדיין?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by zilbermm,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7611439&type=2&product=1&=

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  3. ?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by ydyehuda,

שלום לכולם אז אני באמצעיתו של מבצע צבאי בו אני מעביר את כל ה-8 שלי ל-DVD הסיבה כמובן שמירת ההיסטוריה אך אני לא מתכוון להתעלם מהעובדה כי בעתיד ארצה חלק מהסרטים לעריכת וידאו קליפים משפחתיים. כולם אומרים וכותבים כי בהמרות אפסיד איכות-טוב אז הם צודקים אבל הבעייה היא אחרת לחלוטין וממנה כולם מתעלמים. לצורך הדיון נניח לעובדת סרטי ה-8 ונאמר שהכל DV, אז מה? הבעייה היא טייפ מתאים לקרא את הסרטים בעתיד. אני מוכן לשלם הון לטייפ סלילים כי כל זכרונות הילדות שלי חתומים על גלילים ללא שימוש וזה !! מה שיהייה בעתיד עם הDV 8- וכו אז תגובתכם ועזרתכם להוציאני מהבילבול הטכני תבורך תודה יהודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  5. קניתי דיסק חדש - 200 ג'יגה של WD, במהירות 7200 והתקנתי אותו במקום הדיסק 1.7 הישן מאוד שהיה לי. כרגע מערך הדיסקים שלי מבחינת חיבורים הוא כזה : primary master : WD-80 ,7200 rpm (FAT32) - main disk (C:\) (windows xp) primary slave : WD-200 , 7200 rpm (NTFS) - (D:\) (storage space - זה ההרדיסק החדש) secondery master : NEC DVD burner (X8) (E:\) secondery slave : LG CDRW cd burner (x40) (F:\) השאלות שלי הם : היא האם הסידור הזה בסדר ? האם זה משנה ששני ההרדיסקים הם על אותו ערוץ IDE ? או שעדיף שיהיה הרדיסק וכונן דיסקים על אותו ערוץ ? האם הייתם משנים משהו ? אם אני רוצה להעתיק את כל מה שיש ב 80 ג'יגה על גבי ה 200 ג'יגה (כולל הכל, ממש ליצור עותק מושלם) כך שה-…

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  6. רכשתי צורב CDR/RW פשוט של חברת LG דגם CGE- 8526B. הרכישה לאחר שצורב ACER ישן X 4 הלך לעולמו. עם הצורב הישן סופקה תוכנה חוקית של EASYCD ועימה תוכנת DIRECTCD. בזמנו צרבתי כמה עשרות דיסקים בתוכנת DIRECTCD (תוכנה המאפשרת התייחסות ל CDR ולא רק לCDRW כ FLOPPY) אומנם ללא מחיקה. בכל מקרה יש לי כמה עשרות דיסקים כאלה לא סגורים ! אין לי כל דרך לגשת אליהם יותר כי תוכנת ה EASYCD כמו גם תוכנת ה DIRECTCD לא מכירה הכונן LG כצורב אלא ככונן CD רגיל. הורדתי את כל העדכונים המומלצים של חברת ROXIO לגירסת התוכנה שיש לי 5 DIRECTCD , אבל כלום לא עוזר. תוכנת DIRECTCD מזהה את הכונן רק ככונן CDR רגיל ולא מזהה צורב במחשב. תוכנת InCD של NERO לא יודעת לזהות CDR פתוחים שפורמטו על ידי DIRECTCD וא…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by x-dude,

כל החנויות או שמוכרים בקופסה של 5 או 10 (סעאמק מה אני צריך יותר מדיסק 1?) או מהירות 2X,עשיתי סיבוב בכל העיר העלובה הזאת,מישהו יודע איפה למען השם אני יכול לקנות באיזור חיפה דיסק אחד בודד כזה? מה כבר ביקשתי?

8. Started by udi,

שלום האם יש הבדל כל כך גדול בין הביצועים של מערכת ההפעלה כאשר היא מותקנת על WD Raptor - 36GB - 10,000RPM - S-ATA לבין אם היא מותקנת על WD רגיל 7200 RPM

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ron533,

הפרש המחירים בינהם 100 ש"ח ולשניהם יש צ'יפ של NEC ומוניטין טוב, הפיוניר עולה בערך 100 ש"ח יותר מה NEC, השאלה האם יש סיבה אמיתית להשקיע יותר בפיוניר או להסתפק ב NEC? יש לפיוניר ערך מוסף שהוא שווה יותר?? שניהם תומכים בפורמטים המוכרים והנפוצים והמהירות זהה כמעט ולא ממש חשובה לי כרגע, מה שכן חשוב זה אמינות בצריבה, אמינות לאורך זמן (אני יודע ששניהם יחסית חדשים, אבל בכ"ז), תכונות מיוחדות שיגרמו להעדיף אחד על השני??..... תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by rc_p,

אני צריך דחוף לדעת; אפשר לעשות Ghost על SATA? לוח; INTEL Avalon D915GAV. אני צריך לעשות עד לבוקר, יש מישהו שיוכל לברר כאן ועכשיו. אפשר לתת תשובות גם אחר כך בשביל ההשכלה הכללית. אני לא מעוניין להתקין Ghost 9.0 בתוך הWINDOWS, (שם מן הסתם זה עובד). עריכה: ראיתי שיש כבר אשכול שדן בזה, ניסיתי למחוק אבל הוא לא נותן, אפשר לנעול/למחוק.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  11. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=12089 שימו לב לדיגום. דלת שקופה בגוון כחול. NICE.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by ZoiDer,

שלום! לא מזמן קניתי דיסק קשיח של WD 160GB SATA אז הוא עושה לי רעשים של חריקות בזמן טעינה! אז רציתי לדעת אם זה אמור להיות ככה?! וגם בקשר לSATA אולי מישהו יכול לומר לי איך להתקין את הSATA אני יודע אישהו עם דיסקט אבל בזמן התקנת וינדוס הוא לא מקבל לי את הדיסקט עם ההתקנה! יכול להיו תזה מתקין לי פשוט אני לא ממש רואה שזה ממש מהיר כפי שזה אמור להיות! שמישהו יצור איתי קשר באיי סי בבקשה 311586506 תודה!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by x-dude,

רציתי להביא את זה אתמול אבל שכחתי http://www.cdfreaks.com/news/11201

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by integral,

ה REVIEW הראשון הרציני של הצורב: http://www.cdfreaks.com/article/172/9 עוד נתון מעניין, HLDS ראשונים במכירות בכל תחומי הכוננים האופטיים גם ב 2004: Year 2004 results: CD-ROM: HLDS - TSST - LiteOn DVD-ROM: HLDS - TSST - LiteOn Combo: HLDS - TSST - LiteOn CD Writers: HLDS - LiteOn - TSST DVD Writers: HLDS - NEC - Panasonic LG (or HLDS) was No. 1 in 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, and 2004. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן יש לי 2 HD וסידירום וצורב אבלללללללל יש לי גם SCSI נראה לי אני יכול לחבר עוד HD? הסיבה היא שכמו שאמרתי יש לי שני HD אחד 60 אחד 80 ה60 הוא למדיה והוא נגמר לי אז מה שאני רוצה לעשות זה לקחת HD מסכן של 15 גיגה להתקין על ווינדוס ולעשות את ה80 שהוא כרגע הראשי לHD המדיה שלי ואת ה60 למשחקים והורדות אז אני יכול לחבר עוד HD? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by A.S computers,

יש לי הרדיסק30 גיגה ואני צריך לשחזר דחוף את מה שיש בו מה עושים??

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  17. שלום אני צריכה לקנות דיסק קשיח חדש. בעקבות דיון קודם אני הולכת על ide רגיל ראיתי דרך zap דיסק 160 גיגה של wd 7200 rpm 8mb cache במחיר של 500 ש"ח. יש לי 2 שאלות: 1. האם סוג הדיסק הזה מומלץ? 2. האם לא מסוכן לקנות מחנויות עלומות. לא עדיף להוסיף 100 שקל ולקנות מחנויות מוכרות. אני חוששת שאם תהיה תקלה לא יהיה לי למי לפנות. בכלל ב- ZAP יש מליוני חנויות וירטואליות ואני חוששת לקנות דרכם מה אתם מציעים לי לעשות ???

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by iyehuda,

יש לי כונןן DVD של טושיבה M1912 וצורב של נק 3500 ב COPY DISK אני מקבל את ההודעה הבאה :

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by bad-sector,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש צורב DVD ולאחר שחרשתי את הפורום מצאתי כי NEC3500A זהו אכן הצורב הבא שלי... ואז יצא ה 3520 שלכאורה טוב יותר כי יש לו מהירויות גבוהות יותר.. אבל ממה שאני רואה ה f/w כולם מתעסקים רק ב 3500 והוא המוצלח... מה עדיף מבין שניהם לקנות? את החדש או את הישן עם התמיכה ? תודה...

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  20. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מצאתי בארון כונן SATA של WD, החיבור נתונים שלו קצת התעקם (הפסים ממתכת האלו) חלק מהם בולטים יותר, חלק פחות. יש סיכוי שיהיה אפשר לתקן אותו לבד? או שהוא אבוד? (אין לו אחריות עד כמה שאני רואה) צריך את עצתכם (עוד 120 ג'יגה יכולים לשמש אותי נהדר!)

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. פעם עשיתי את זה אבל אני לא זוכר... זה משהו לחבר מסטר וסלייב אפשר בבקשה עזרה?...

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by Dana_s,

שלום הכונן הקשיח הישן במחשב בבית התקלקל (אין לו אחריות). לוח האם במחשב שלי תומך בכונני s-ata ברשותי ghost של המחשב לפני שהדיסק קרס. יש לי 3 שאלות: 1. אני יודעת שבשלב התקנת חלונות צריך להכניס דיסקט המכיל דרייבר של הכונן הקשיח. הגוסט של המחשב שלי לא מכיל את אותו הדרייבר. האם המחשב יעלה? 2. האם יהיו לי קשיים בשחזור המחשב בגלל דגמי הכוננים השונים? 3. בכלל מומלץ לקנות דיסק ?sata תודה רבה 8)

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  23. Started by O.G.D 2k5,

איזה חברה יותר טובה לכונן SATA 150??? WD MAXTOR HITACHI

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by 54321,

כשאני מנסה לצרוב מדיסק לדיסק אז רשום לי שהדיסק ריק

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי שני HD של 60 ו80 הHD של ה60 הוא למדיה (סרטים ומוזיקה) היום הוא התמלא לי לגמרי ויש לי בHD של ה80 מחיצות עם פול מקום שאני לא משתמש יש דרך להעביר את הגיגות מהHD של ה80 לHD של ה60? יעני נגיד מD לG כשD וG לא באותו HD?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.