עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by SwiftCat,

עדיף של WD מתלבט בין 2X320GB ל-2X500GB תודה

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  2. בת'רד של הצורבים המומלצים שמעודכן לחודש מאי מומלץ על הצורב LG GSA-42N, אך ראיתי שמאז ככה"נ יצאו כבר כמה צורבים חדשים יותר של LG, כאשר הבדלי המחירים ביניהם הוא שולי. אם כן, מיהו הצורב הטוב ביותר מבין הצורבים הבאים, ואם אפשר מהם ההבדלים ביניהם: ‏DVD±RW GSA-H55NK x20 Black‎/ ‏DVD±RW GSA-H54NB x18 White‎/ ‏DVD±RW GSA-H50NB Beige‎.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by Jack_g,

הצורב צורב על דיסקים ריקים בלי שום בעיה וכשמכניסים לו דיסק ריק אז הוא מזהה שזה דיסק ריק אבל כשמכניסים לו דיסק נתונים כלשהו הוא לא רוצה לקרוא אותו אפילו נגיד שזה הדיסק שהוא בעצמו כרגע צרב. הצורב כרגע עם ה FIRMWARE הכי עדכני שלו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  4. קניתי WD 80GB 8MB אבל רוצה לדעת האם באמת זה 8MB ולא הרגיל (2MB?). איך בודקים זאת?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Samsung S2 Portable Western Digital Elements Samsung G2 Portable Western Digital My Passport Essential ‏‏Verbatim Store n Go אני מחפש הדסיק אמין שלא יהרס, יהיה קל לשימוש,

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by pinkcrocs,

שלום, אני מעוניינת לרכוש זכרון נייד USB חדש עם נפח של 16G או 32G... עכשיו אין לי מושג קלוש בזכרונות ניידים ויש כ"כ הרבה חברות וגרסאות. כאן אני פונה אליכם בבקשה להמלצות על חברה (או אפילו דגם) ... המליצו לי על OCZ, הם עמידים בפני מכות ומים ואמרו לי שהם מאוד מהירים. הייתי רוצה לוודא בעוד מקום שזה באמת משהו איכותי וטוב. תודה מראש, פינק

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  7. ברשותי צורב DVD SONY DRU-720A, חיצוני. עד לפני יומיים צרבתי דיסקים של DVD והכל היה טוב ויפה. שלשום צרבתי דיסק DVD, שיצא פגום בבדיקה לאחר צריבה. צרבתי שוב, אותו דבר. ניסיתי לקרוא את הדיסקים בכונן DVD אחר - פגומים. לקחתי דיסק DVD מקורי וניסיתי לקרוא אותו בצורב, בלי הצלחה. הוא מזהה אותו כ-CD ריק. בדקתי גם על מחשב אחר, אותה בעיה. מה שכן - הכונן לא מתקשה בכלל לקרוא CD. בסופו של דבר, פתחתי את הקופסא החיצונית, הוצאתי את הצורב, פירקתי אותו וניקיתי את העינית עם מטלית של משקפיים. זה גם לא עזר. עדכנתי את ה-firmware לאחרונה שיש לדגם הזה, וגם זה לא עזר. יש לציין שהצורב עושה רעש חזק ומתאמץ רבות כשאני מנסה לקרוא דיסקים של DVD... יש מה לעשות? או שהוא הלך?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by LRa,

שלום, אני מנסה לצרוב במהירות של X2 ו X4 ואני לא מצליח, המהירוצ הנמוכה ביותר שיש באפשרותי לצרוב היא X8. הצורב שלי הוא NEC 3540A וניסיתי שני דיסקים שונים, אחד VERBATIM ואחד PHILIPS, שניהם תומכים עד 52X. מה הפתרון? תודה

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  9. וגם לא DISC AT ONCE 96. DVDים אני מצליח לצרוב איתו בלי בעיה, וגם דיסקים רגילים כשהם TRACK AT ONCE. אי אפשר לצרוב איתו דיסקים רגילים(CDR) כשאני בוחר DISC AT ONCE בNERO, הוא מתחיל לכתוב LEAD IN ופשוט נתקע על זה, וכך ממשיך לנסות עד שעושים ריסטרט למחשב. הבחנתי בבעיה לראשונה כאשר ניסיתי לצרוב דיסק AUDIO עם Exact Audio Copy שעשתה בדיוק את אותה בעיה כמו שנירו עושה. חשוב לציין: לפני חודש כאשר צרבתי דיסק רגיל לא הייתה שום בעיה. חשוב לציין: לא עשיתי שום שינוי לא בחומרה ולא בתוכנה במשך הזמן הזה. עריכה: חשוב לציין שאת הדיסקים שהוא לא מצליח לצרוב או לא דופק, למרות שהוא כביכול עושה כמה אחוזים מהLEADIN אני יכול לקחת את הדיסקים שהוא לא הצליח לצרוב אותם, מכניס אותם לצורב אחר ומצליח לצרוב.…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  10. לדוגמא דיסקים של PRINCO, SILVERLINE ושאר מדיות הפריסבי, יכולים להרוס את המכשיר ?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  11. Started by coorva,

איך אני יכול לוודא שבכונן הקשיח ובכונן התקליטורים מופעלת תכונה זו? DMA - DIRECT MEMORY ACCESS תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  12. ראיתי שיש שני דגמים אחד שעולה 330$ Western Digital Raptor X WD1500AHFDRTL 150GB ואחד שעולה 230$ Western Digital Raptor X WD1500AHFD 150GB מישהו יודע מה גרם לההפרש של 100$?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. קניתי מחשב חדש התקנתי וינדוס 7 ובתהליך ההתקנה פיצלתי את הדיסק קשיח ל2 - 150 גיגה ו160 גיגה ובאופן אוטומטי זה הוסיף מחיצה עם 100 מגה ( משהו כמו קבצים נחוצים של המערכת) אך בתום ההתקנה כלומר בוינודוס עצמו אני רואה רק אחת מהמחיצות כלומר רק את ה150 גיגה ולא מצליח לשחזר את כל ההרד דיסק שלי, למישהו יש פיתרון ?? האם אני צריך לבצע את ההתקנה מחדש? או האם יש תוכנה שתשחזר לי את המחיצה השניה, בגוגל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעייתי.. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  14. שימוש עיקרי: צריבת תמונות לדיסק DVD רצוי: חברת סמסונג (כי החנות ליד הבית עובדת עם סמסונג) האם הצורב samsung sh-s223f יעשה את העבודה למרות החסרון שכתבו עליו במומלצים? החסרון: - איכות הכתיבה יכלה להיות טוב יותר למדיות CD-R ו- DVD+R המומלצים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376277.0

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  15. Started by wooper,

שלום האם אם צורבים כמה שעות רצוף ללא הפסקה ארוכה זה פוגע בצריבה?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  16. אני חושב לקנות צורב DVD עד 400 שקל בערך ומצאתי דגם של פיונר אבל אני לא בטוח אם הוא מספיק איכותי ולא עושה בעיות... הנה תמונה ופרטים: צורב DVDופנימי וDVR109וPioneerו16וXו שכבה כפולה: Dual Layer , יצרן: Pioneer , זכרון (Buffer): MBו 2, מהירות שכתוב DVD: 4 X, מהירות קריאת CD: 40 X, מהירות צריבת DVD: 16 X, מהירות צריבת CD: 40 X, מיקום הצורב: פנימי מה אתם אומרים? כדאי זה או למצוא אחר? אם אחר אז בבקשה תגידו איזה חברה טובה ...

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  17. לעת עתה מתברר שלא כ"כ ... https://www.backblaze.com/blog/are-ssds-really-more-reliable-than-hard-drives/ בקיצור, יש מקום לשיפור בפרמטר הזה ....

18. ככה מישו די מבין אמר לי האם זה נכון? או אפשר ליצרוב חופשי מכל האיזורים כמה שבא לי?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום קניתי מחשב חדש עם 250 G ועכשיו שאני התקנתי את הWIN הוא זהה לי רק 127G ונסיתי להגדיל את זה גם עם תוכנה בשם PartitionMagic8.05 שחבר שלי אמר לי שזה צריך לעזור וגם היא לא מצא יותר. יש אולי עוד תוכנה או דרך אחרת שאפשר להגדיל את זה לגודל המקורי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  20. אני רוצה לדעת הכל.... מה זה מה ההבדל בין זה לצורב רגיל וכל זה...

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  21. הזמנתי את הצורב lg h10n בשחור כמו שמומלץ כאן חיכיתי המון זמן עד שיגיע, לקחתי את הצורב ובבית שמתי לב שזה דגם lg gsa-4167b התקשרתי אליו לבדוק אם הוא התבלבל, והוא אמר לי שהוא לא יכול להשיג את דגם הנ"ל זה מה שהוא יכול להשיג... 1. הצורב אצלי בבית האם להחזיר אותו ולהשיג ממקום אחר את ה-lg h10n שווה את הטירחה 2. אני משתמש ממוצע לטווח הרחוק הוא יחזיק לי? 3. אני יכול להביא את רוב דגמי הנק.. כאילו במקומו.. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by gooz,

שלום לפני כמה זמן הייתה לי בעיה מטורפת, לא הצלחתי להפעיל את מערכת ההפעלה לאחר סריקת דיסק..(של כונן הIDE עליו מותקן הווינדאוז) מפה לשם חשבתי להתקין מערכת הפעלה נפרדת על מחיצה אחרת כדי לנסות להציל את המצב...(לצערי בחרתי בווינדאוז ME כי הXP לא היה עלי) ניסיתי להתקין וזה שיגע אותי שיש עוד מערכת הפעלה וזה לא טוב להתקין אותה...ואז נערכו כמה בדיקות שביניהם הייתה סריקת דיסק רצינית וזה מצא לי כמה בעיות תיקן אותם ואיכשהו אפילו לא הייתי צריך להתקין את הווין, הישן פשוט עבד לאחר התיקונים של הסריקה..אבל כונן הסאטא שלי נעלם כלא היה...מה אני עושה כדי להחזיר אותו? תודה

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by liiight,

לא צריך מהיר וסופר יקר, אלא רק מהיר יחסית (מיועד למערכת הפעלה, ומשחקים) ולא יקר בשמים. תודה.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by חיים37,

שלום לכולם קניתי דיסקים של DVDR ורציתי לדעת אם נגיד אני צורב פרק של סידרה על הדיסק ובדיסק נשאר עוד מלא מקום אם אחרי זה אני יכול לצרוב עוד פרקים או דברים אחרים על הדיסק? תודה וסליחה על הבורות

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by Eyal-Style,

היי ... לאחר עידכון בקרי SATA 2 בשמ האמיתי SATA 3GB נתקלתי בבעיה לאחר עלייה של מערכת ההפעלה . כל כמה שניות המערכת הפעלה קופאת לכמה שניות ואז חוזרת לעצמה (ללא ריסטרט... הזמן עושה את שלו ) הגדרת ביוס תקינה לחלוטין, כמו כן לוח אם של ג'יגה בייט דגם REV 2.1 770UD3 בדקתי את ה- AHCI על כל אחד מן הבקרים גרסא אחרונה של ביוס KJF מישו נתקל בבעיה ? למישו רעיון בנושא ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.