עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by RocketLauncher,

יש לי לוח אם של GIGABYTE, עם אפשרות שני חיבורי SATA ושני חיבורי IDE. הכונן הארדדיסק (240GB) מחובר לSATA הראשי (או הראשון, קיצור מופיע ליד זה כיתוב SATA1 ויש SATA2). הכונן דיסקים הרגיל שלי מחובר לIDE1 (סקונדרי) במסטר (אם אני לא טועה), ויש עוד חיבור IDE0 (פריימרי) פנוי לגמרי. השאלה שלי היא כזו: אני מעוניין לקנות צורב DVD שתומך בכל מה שהדגם הנ"ל תומך והיות בארץ אין עדיין (לא מצאתי) את GSA-H62LI, אני אקנה את הצורב GSA-H55L. לאיזה מקום כדאי לחבר את הצורב שמוזכר בכותרת שמגיע עם כניסת IDE? תודה רבה מראש לכל מי שיעזור, RocketLauncher

2. Started by dbbd,

כשאני צורב בנרו קבצי AVI עם שם דומה ששונים רק בלמשל מספר סידורי אני מצפה לראות אותם באותו סדר בDVD לפעמים זה קורה, לפעמים לא מישהו יודע איך שולטים על זה? האם הבעיה בDVD?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by Rammler1983,

היי, ברשותי מחשב נייד בן שנה של חברת אסוס, ושלשום לקראת סוף העברת קןבץ iso גדול קבלתי את ההודעה הבאה: "Cannot copy... Data error (cyclic redundancy check)" אז ככה, אני יודעת שזאת בעיה בsectors כי לפי תוכנת היצרן "Hitatchi" ןmhdd יש לי בעיה בהם. התוכנה של Hitatchi מציעה לי שתי אופציות: 1. Erase Disk, entire Disk will be rewritten 2. Sector Repair , corrupted sectors are rewritten בכל אופציה המידע על הsector יימחק אבל השאלה מה הכוונה בrewritten? ששום מידע לא יישמר יותר על הsectors האלה יותר ואז הכונן קשיח ייאבד מהנפח שלו? והאם ייתכן באמת שזאת לא בעיה פיזית ושלא צריך להחליף את הכונן הקשיח? תודה לכם, franz

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  4. Started by elad the master,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=1527 זה הצורב.^ יש לי את האפשרות לקנות את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3005 או את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3006 מה לקחת ? מה ההבדל בין ה "-" ל "+" ?

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות צורב DVD,תקציב עד 150ש''ח. אם למישהו יש המלצות על צורב אני אשמח אם הוא ירשום פה. והאם הרכבה של צורב DVD מסובכת? תודה!

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  6. יש לי מספר רב של HD בגדלים שונים ואני רוצה להפטר מחלק מהם אבל לפני אני רוצה לעשות סריקה שלהם לוודאות שאין להם bad sctor, תוכלו לעזור לי למצוא תוכנה טובה שסורקת אותם ושנותנת פרטים מלאים על הכונן?? התוכנה של ווינדוס לא עוזרת לי ביכלל....

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by ofekef,

כאשר אני מנסה להעברי או להפעיל קבצים או לעשות פעולה כל שהיא הכונן החיצוני מתנתק ומתחבר חזרה אומנם רק לרגע אבל הניתוק כמובן עוצר את הפעולה שביצעתי הכונן לא נפל ואני מאוד שומר עליו הוא היה מחובר למחשב כל הזמן וגם כשניסיתי לנתק אותו ולחכות שהוא יתקרר הבעיה חוזרת.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by Forest14,

הוצאתי 2 צורבי DVD (שהפסיקו לתפקד) וחיברתי צורב חדש ודיסק קשיח של 1 טרה (שני המוצרים של סמסונג) המחשב (ויסטה 32) מזהה את הDVD , אבל לא את הדיסק הקשיח. למעשה מתייחס אליו כרל DVD. בסט-אפ המחשב מזהה הייטב את הרכיבים השונים. מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  9. Started by KoM,

חובר לסוויץ' 48 פורטים ולא מזדהה על ידי התוכנה המסופקת והאמת לא בשום מקום. כשחובר על ידי האב קטן (8 פורט) ומחשב אחד זוהה על ידי התוכנה ללא בעיה מיוחדת, אבל כשמחובר לרשת הגדולה לא מצליח להזדהות. (יש לציין כי הסוויץ' מראה פעילות). אשמח לכל עזרה אם אפשר אני כבר עובד עצות.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by drago,

קניתי צורב DVD של חברת litron ( יותר נכון אני מתכוון להזמין ) רציתי חוות דעת על הצורב . צורב DVD דגם SOHW-1633S חברת LITEON

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by liad88,

שלום, ניסיתי לחבר למחשב כרטיס flash שלי, המחשב מודיע שההתקן הותקן כמו שצריך אבל הכרטיס לא מופיע ב"מחשב שלי". כשאני נכנס למנהל הכוננים הוא מופיע רק ברשימה התחתונה(ונעלם כשאני מוציא אותו) אבל בניגוד לכוננים הקשיחים הפעילים הוא בצבע אפור וכתוב עליו "אין מדיה". פרטים נוספים: 1. יש לי רכיבי usb אחרים וכל שאר רכיבי ה-usb(כולל כונן קשיח) פועלים כמו שצריך. 2. ניסיתי להעביר אותו לחיבור אחר. 3. הוא מחובר ישירות למחשב. 4. הוא עבד בעבר. 5. ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של ההתקן 6. מערכת הפעלה: windows 7-32 bit. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by roy_BB,

איך אני יכול להשתמש בכרטיס זיכרון של המצלמה לכונן קשיח(להעביר אליו מידע) דרך המצלמה?? תודה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by no_way,

יש לי כונן חיצוני 500GB נשאר שמה 300GB אני רוצה להעביר משחק ISO ששוקל 7 GB אבל כשאני מנסה להעביר זה כותב לי שאין מקום הכיצד זה יתכן? נ.ב. הכונן על USB

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by ezx,

אז ככה קניתי הארדיסק נייד של acomdata 160G עכשיו חיפשתי גם באתר וגם בmanual ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי האם מותר להשאיר את הארדיסק דולק כל הזמן? כמה זמן מקסימום מותר לו להיות דלוק? מי שמוכן לעזור לי לבדוק באתר שלהם אני ישמח : http://www.acomdata.com/hdp/fs.html מי שיש לו הארדיסק נייד כזה או אחר ויודע את התשובות לשאלות האלה אצלו זה יכול לעזור גם כן תודה רבה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  15. זה סתם USB פשוט של 128MB. אבל כמחברים אותו הוא מופיע כמו שצריך אבל הוא "יוצר" עוד כונן CDROM עם קבצים בפנים. מישהו יכול לפתור לי את האניגמה הזאת ?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  16. שלום ההתקנים שאני מעוניין לקבל חוות דעת הם : 1. Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS 150GB 10000 RPM 16MB 2.צורב DVD DVD pioneer dvr-215 תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  17. Started by EVGA,

אני מטלבט בין שני אלה מה עדיף?? http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?ProductID=693 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?ProductID=1261

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  18. Started by Shadowman,

חבר שלי קנה צורב דיוידי, הווינדוס מזהה אותו אבל ה Nero לא! עם איזו תוכנה מומלץ להישתמש בישביל הצורב הזה? ועוד שאלה, העם הצורב הזה הוא צורב גם דיסרים רגילים CD -RW????

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  19. שלום לכולם, הציעו לי את זה: כונן קשיח Western Digital WD5002ABYS 3.5" 500GB SATA2 16MB או את זה: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS הציעו לי את הראשון באותו מחיר!! כדי?. ומה זה בדיוק ABYS?.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  20. השאלה בכותרת, תודה.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  21. אני פשוט לא מוצא ... מיועד ל- Cheetah של סיגייט 10K סל"ד

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by roma,

שלום! אני לא בטוח שאני בפורום הנכון מקסימום תעבירו לאמצעי אכסון. אז ככה ההורים שלי ביקשו ממני להביא להם מידע על DVD רגילים( לא למחשב ) אני זקוק לDVD טוב עם מחיר לא גבוה רצוי אמין טוב וזול עד כמה שניתן. אני לא מבין בזה כלום. ;D תודה מראש! עריכה: ורצוי גם שתביאו לי מקום אמין שממנו אני יכול לקנות את הדי וי די. שוב תודה!

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by shibby15,

מדוע כדאי ליצור מחיצות? שיפור בביצועים/אמינות?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  24. אם אני מחבר שניי הארדיסקים באיידיאי ואין לי רייד, אז המחשב יעבוד יותר לאט או שהוא ישאר באותה מהירות? בכלל, מה נותן הרייד בלוח אם?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by Msys,

שלום, אני זקוק להמלצה לצורבSATA וIDE(לא משנה לי), בעיקר למטרת CD-R ומידי פעם DVD-+R בסכום של עד 140 ש"ח תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים