עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי 4570 ואני רוצה להוריד פלאש ל4571 בשל התמיכה בלייבלפלאש... זה שימושי בשבילי לייבלפלאש...וגם קניתי כבר דיסקים כאלו... הקיצור אפשר יתרונות של הפלאש הזה חסרונות... איך אני עושה את זה? אין בעיות כלשהן? ואיך אני יכול לצרוב בלייבל פלאש...אם אני מכניס דיסק רגיל ומנסה לעשות עליו לייבלפלאש.??

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

קניתי מחשב נייד לא מזמן ומרוב ההתלהבות השתמשתי בכל ההארדיסק בתור כונן אחד גדול... הנפח שלו הוא 60 ג'יגה ורק חמש ממנו מלאים... אפשר לקחת לדוגמא רק 50 ג'יגה ממנו ולעשות מזה כונן D? כי יכול לחסוך את כל הפרמוט מחדש... או שאולי זה יכול לעזור לי? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg376283#msg376283 כי כבר כל ההארדסיק בשימוש

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by Zorito,

שלום יש לי קובץ וידאו בגודל 8 גיגה איך צורבים אותו על DVD של 8G DUAL LAYER האם אפשר עם צורב DVD רגיל? האם צריך תוכנה מיוחדת? האם יש דרך לפרוס אותו ל 4 DVD תודה

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  4. הסרתי את הכרטיס PCI-E ואנני מצליח לראות את 2 הזכרונות אחד של 8 גיגה והשני 16 גיג"ה זכרונות אחרים אני מצליח לראות ביציאת ה USB הרגילה אבל 2 הזכרונות לעיל אנני רואה לא במחשב שלי ולא ב DISK MANAGMENT האם ניתן לעשות משהו? הכרטיס PCI-E תוצרת סין ונרכש באיביי תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  5. הכוננים המכאניים החדשים של החברה בנפח שמותח את טכנולוגיית CMR כמעט עד הקצה מוצאים את דרכם גם אל תצורות חיצוניותלכתבה

6. Started by hagay21,

לאחר הבהרה כלשהיא הדיון ניסגר הסליחה עימכם

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. Started by dids22,

היו לי שני מחיצות ורציתי שהם יהיו מחיצה אחת אז מחקתי את שתיהן אבל עכשיו מופיעים לי שני חלקים Unallocated במקום אחד גדול. ניתן לתמונה לדבר איך אני מאחד את שני השטחים האלו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. יש באייבורי 2 צורבי DVD של LG מהדגם הפשוט אחד עם SATA והשני IDE מה עדיף? מבחינת איכות? כי שניהם אותו מחיר פחות או יותר

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by LeftRight,

הורדתי את הקושחה ועשיתי הכל לפי המדריך, אך כשאני נכנס להתקנה הוא רושם שהוא לא מוצא את הכונן. מצורפת תמונה עם מה שהופיע לפני החוסר זיהוי של הכונן. ואם אנחנו כבר נמצאים כאן אז עוד שאלה. הBIOS שלי עולה ממש לאט ובמיוחד אחרי שהתקנתי את הSSD האם יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by ofir_16,

שלום לכולם! ברשותי צורב של nec 3540 ואני מעוניין לעשות לי עותק של סרט שקניתי. מכיוון שלסרט די.וי.די יש נפח כפול משל מדיה בנפח של 4.7, איך אני צורב אותו? והאם "נעלם" משהו מאיכות הסרט שאני צורב? (בכל זאת חצי מהנפח). תודה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  11. הצורב הוא MSI 52-24-52 יש ברשותי דיסקים של ורבטים יפן, הצבעונים. הבעיה היא שהנרו לא נותן לצרוב על יותר מ4X, וגם אז הוא עושה שגיאת צריבה. חששתי שזה אולי הדיסקים (למרות שצרבתי מהם מספר קטן), אז בדקתי גם בSilverLine, ועדיין אותה הבעיה. יש לציין שלפני זמן מה הצורב היה עושה לי את אותה בעיה מדי פעם, אבל לפעמים הייתי מצליח לצרוב. האם הצורב נדפק? או אולי זה משהו בקינפוג שלו או בתוכנה (Nero 6.3.1.25). תודה עדכון: אחרי מספר נסיונות הצלחתי לצרוב עם הסילברליין, עם הורבטים אין סיכוי אני חושב.. מזה אומר? תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  12. Started by oi,

שלום מבקש את עזרתכם אני רוצה לקנות דיסק חיצוני בסביבות ה 500 גי'גה 500 שח אבל לא ממש מבין בזה. השימושים העיקריים הם שמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים וכמובן גיבוי ואולי גם הפעלה של תוכנות שישבו עליו. למה חיצוני? כי אני משתמש הרבה בלפטופ של העבודה שגם אין בו הרבה מקום וגם אני לא רוצה לשמור עליו דברים פרטיים. בכל מקרה זה אמור לשמש אותי גם למחשב האישי. כרגע מדובר על T-43 והמחשב הפרטי הוא פנטיום 4 אך סביר להניח שאשדרג את המחשב בעתיד הקרוב. מעדיף ללא חיבור חשמל בגלל נוחות אבל לא יודע מה המשמעות מבחינת ביצועים. אשמח לקבל המלצות על מה יכול להתאים לי. תודה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by Lupin,

יש דיסקים בנפח הגדול מ8 GB כדי שאוכל לצרוב את הקובץ? אם כן, מהי חברה מומלצת של אותם דיסקים, והאם אורך החיים שלהם שווה לאורך חיים של דיסק רגיל?

14. שלום לכולם החלפתי לפני איזה שנה את הספק כוח שלי כי הקודם נשרף . מאז הצורב נפתח כרגיל אבל הפסיק לקרוא /לצרוב . תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  15. ברשותי צורב DVD SONY DRU-720A, חיצוני. עד לפני יומיים צרבתי דיסקים של DVD והכל היה טוב ויפה. שלשום צרבתי דיסק DVD, שיצא פגום בבדיקה לאחר צריבה. צרבתי שוב, אותו דבר. ניסיתי לקרוא את הדיסקים בכונן DVD אחר - פגומים. לקחתי דיסק DVD מקורי וניסיתי לקרוא אותו בצורב, בלי הצלחה. הוא מזהה אותו כ-CD ריק. בדקתי גם על מחשב אחר, אותה בעיה. מה שכן - הכונן לא מתקשה בכלל לקרוא CD. בסופו של דבר, פתחתי את הקופסא החיצונית, הוצאתי את הצורב, פירקתי אותו וניקיתי את העינית עם מטלית של משקפיים. זה גם לא עזר. עדכנתי את ה-firmware לאחרונה שיש לדגם הזה, וגם זה לא עזר. יש לציין שהצורב עושה רעש חזק ומתאמץ רבות כשאני מנסה לקרוא דיסקים של DVD... יש מה לעשות? או שהוא הלך?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  16. הובכן כמו כל צורב של NEC הצורב שלי מתחיל למות אחרי שנתיים שהוא אצלי ומחפש המלצה לצורב DVD עד 300 ש"ח . אשמח אם הצורב יוכל צרוב דיסקים פגומים שרוטים + צריבת סרטי DVD ומשחקים. האם יש טעם לנצל את כל התקציב כיום ? או שכל הצורבים אותו דבר ?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  17. באפשרות פורמט של ההתקנה של הוינדוס מחקתי בטעות את הפרטישן של הקבצים המגובים עכשיו אני חייב למצא דרך לשחזר את המחיצה כי זה לא עשה פורמט או משהו כזה רק מחק את המחיצה זה היה NTFS

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  18. יש לי שני דיסקים מאותו דגם: wd elements desktop 1.5TB usb2.0. שניהם עבדו מצוין על המחשב הישן שלי, ואחד מהם יחסית חדש כך שלא אמורה להיות בהם בעיה כלשהי. העניין הוא, שלפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש, וההתנהגות של הדיסקים עליו בהחלט לא תקינה: עושה רושם שיש למחשב איזשוהי בעיה "לעורר" אותם מהIDLE. זה קורה פעם בכמה ימים, שאני ניגש לאחד ההארדיסקים, מרגיש שהוא מתחיל להסתובב, אבל המערכת מתחילה לקרטע, עד שאין ברירה אלא להוציא את ההארדיסקים מהשקע. אפילו כיבוי והדלקה מחדש של המחשב לא עוזרים- חייבים להתחל ידנית את הדיסקים. ניסיתי להעביר את הדיסקים לכניסות usb אחרות וזה לא עזר(ניסיתי גם על 2.0 וגם 3.0). כרגע היסרתי את הדרייבר של intel usb 3.0, למקרה שזה גורם לבעיה(נחייה ונראה). מעבר לז…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by Rammler1983,

היי, ברשותי מחשב נייד בן שנה של חברת אסוס, ושלשום לקראת סוף העברת קןבץ iso גדול קבלתי את ההודעה הבאה: "Cannot copy... Data error (cyclic redundancy check)" אז ככה, אני יודעת שזאת בעיה בsectors כי לפי תוכנת היצרן "Hitatchi" ןmhdd יש לי בעיה בהם. התוכנה של Hitatchi מציעה לי שתי אופציות: 1. Erase Disk, entire Disk will be rewritten 2. Sector Repair , corrupted sectors are rewritten בכל אופציה המידע על הsector יימחק אבל השאלה מה הכוונה בrewritten? ששום מידע לא יישמר יותר על הsectors האלה יותר ואז הכונן קשיח ייאבד מהנפח שלו? והאם ייתכן באמת שזאת לא בעיה פיזית ושלא צריך להחליף את הכונן הקשיח? תודה לכם, franz

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  20. הביאו לחבר שלי כונן USB נייד (Disk On Key כזה) והוא לא יודע של איזה חברה זה ובגלל שיש לו 98 אז הוא לא יכול להשתמש בזה. צירפתי תמונה של הכונן, מישהו מזהה? תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  21. שלום, לצורך הרכבת מארז חיצוני בחיבור USB2 אני מחפש כונן קשיח בגודל "3.5 המארז החיצוני הוא זה: ARGOSY HD360U-2 HDD 3.5" USB 2.0 ALUMINIUM 1Y ואפשר לראות אותו כאן: http://lamir.co.il/product.asp?product=10107 דרישות: * באפר של 8MB לפחות * חיבור IDE (ככה זה במארזים חיצוניים) * אמינות מעל לכל. * הכונן ירכש ב"למיר". אני מתלבט בין 2 אלו: Seagate Baracuda http://lamir.co.il/product.asp?product=793 Maxtor Diamondmax http://lamir.co.il/product.asp?product=8231 תקציב: 300-400 ש"ח (סה"כ הוצאה כולל המארז - כ-600 ש"ח) איזה מהם עדיף? האם יש למישהו הצעה אחרת - מוצלחת יותר בתקציב ובדרישות הללו? תודה,

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by elad the master,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=1527 זה הצורב.^ יש לי את האפשרות לקנות את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3005 או את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3006 מה לקחת ? מה ההבדל בין ה "-" ל "+" ?

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  23. שלום לכולם!! כונן WD RAPTOR 10K + כונן 160GB SATAII, יתן לי שיפור ניכר בביצועי המחשב לעומת כונן יחיד של 16MB SATAII? אותותו אני קונה מחשב חדש ואני צריך שמערכת אחזת הנתונים שלו תהיה מהירה מאוד(!). זה הפתרון שבינתיים חשבתי עליו, לעשות כונן RAPTOR 10K ככונן C, ועוד הרד דיסק נוסף של 160GB ככונן D. זה אפשרי לעשות את זה? האם זה פשוט כמו שאני חושב ור אצטרך לשים כל אחד בערוץ נפרד? איך אני יצטרך לחבר את הדיסקים כדי לקבל את התוצאה הזו? האם זה באמת יתן לי את התוצאה הרצויה? (במצב שהווינדוס וכל התוכנות שיופעלו עליו כולם יהיו בC, ורק משחקים, הורדות, שאר יהיו בכונן D) או שכדאי לי ללכת לכיוונים אחרים כמו SEAGATE NCQ(אני לא בטוח אבל אני יודע שזה יותר מהיר) או כיוון אחר? אשמח לשמו…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  24. חשבתי לקנות או את ה lg 4160b או את ה Sonys Double Layer(DWD-22A) DVD±RW x 16 - Bulk או את ה LITEON (SOHW-1633S) - DVD±RW Double Layer - WHITE ולבנקיו אני לא מתקרב מנסיון עם צורב רגיל שדי נדפק אחרי חודש בלי סיבה הגיונית... אשמח אם תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by The_overclocker,

אני בונה HTPC, אז הייתי מעדיף את זה על פני גרסאת הTRAY (הזה שנפתח..) הנה כמה תמונות ממחישות: TRAY (מה שאני *לא* רוצה): הSLOT הרגיל (מה שאני צריך): ואם תדעו איפה יש את זה, זה יהיה מצויין, SLOT ממחשב נייד - דק ועובד כמו כל כונן רגיל: כן, אני יודע שיש ב eBay, אבל אם יש כאן בארץ הייתי מעדיף לקנות כאן. תודה :-*

• 4 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים