אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי חברים. יש לי ארדיסק שאני רוצה לחבר למחשב וחשבתי לקנות מגירה כזאתי: אשמח לעזרה שתגידו לי איפה הכי זול לרכוש. תודה מראש ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
1. כרגע יש לי דיסק קשיח של 160GB. אם אני אקנה דיסק קשיח גדול יותר אני אוכל להעביר את מה שיש לי בדיסק של ה160GB לדיסק החדש? 2. מה זאת התוכנה HD Tach? מה היא בודקת ואיפה ניתן להוריד אותה?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות דיסק און קי וראיתי אחד של סוני במכרז. הקטע הוא שראיתי שיש לו ביקורת גרועה בזאפ. הקטע שזה רק מישהו אחד ואולי הוא נפל על דיסק דפוק. כמובן שהמידע שאני שומר עליו חשוב אבל אני סטודנט וזה עוד יותר חשוב שהוא לא יתקלקל לי לפני שאני מגיש איזה תרגיל אז אם יש לכם דיסק און קי של סוני אז בבקשה תגיבו עליו כאן. תודה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
-
קניתי 2 דיסקים קשיחים מאותו הסוג (שניהם SATA 2) חיברתי את שניהם לחיבור ה SATA הרגיל שנמצא בלוח האם עכשיו מה שאני לא יודע זה מה עושים עם הבקר RAID שיש לי על הלוח אם יש לי P5N32 SLI DELUXE ויש עליו חיבור שנקרא SATA RAID1 איזה כבל אני מחבר לחיבור הזה ולאן אני מחבר את הצד השני?? תודה
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אז ככה, הורדתי את הDVD IDENTIFIER מcdfreaks ועשיתי Identify לדיסקים הזולים שלי (30 שקל ל25 דיסקים) זה מה שהיה http://www.planetnana.co.il/guy_yarok/DISK.txt ---------------------------------------------------------------------------- Unique Disc Identifier : [DVD-R:MCC 03RG20 ] ---------------------------------------------------------------------------- Disc & Book Type : [DVD-R] - [DVD-R] Manufacturer Name : [Mitsubishi Chemical Corp.] Manufacturer ID : [MCC 03RG20 ] Blank Disc Capacity : [2,298,496 Sectors = 4.71 GB (4.38 GiB)] ---------------------------------------------------------------------------- [ DVD Identifier V5.0.1 - http://DVD.Id…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ה SSD שלי - C4 מראה בתוכנת מידע 97% בריאות?? מה זה אומר ? שחלק מהמקום בכונן לא שמיש כבר?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מעניין לי לדעת.....כי אם אני קונה מחשב חדש אז עדיף אץ שניהם במכה!
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, היכן ניתן להשיג כונן קשיח ל iPod דגמים: Samsung MK 150 GAL MK 300 GAL MK 400 GAL והאם ניתן להוריד את מערכת ההפעלה של ה iPod מהאינטרנט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי מערכת שכוללת e8400+hd4850+4gb+hard disk samsung 640gb נגמר לי המקום בדיסק ואני מעוניין בדיסק יציב ומהיר וכמה שיותר גדול במחיר של עד 400 שקל
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש צורב DVD X20 ומתלבט.. בין ASUS DVD+-RW DRW-20B1LT לבין ASUS DVD+-RW DRW-2014L1T שניהם SATA LIGHTSCRIBE + SOFTWARE ומה השונה שיש בינהם - ומה מייחד אותם.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות קורא כרטיסי זיכרון....האם יש מכשיר הקורא את כל כרטיסי הזיכרון שיש....אם יש אז אני רוצה לקנות מKSP או מIVORY. ושהיה מחובר למחשב דרך USB. אני דיי מתבלבל בין כל מה שיש בKSP כי יש להם הרבה סוגי מכשירים כאלה. אבל אני רוצה אחד שיכלול את כל קריאת כרטיסי הזיכרון. זה דיי דחוף,אני מתכנן לקנות את זה מחר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מרכיב את המחשב המשני שלי כרגע (נמצא ב"מפרט מחשב") ויש לי שאלה יש לי בקר scasi של adaptec בדגם: 29160 ושני כונני hdd של ibm בגודל 18.5gb 10000rpm אני רוצה ששניהם יהפכו לכונן אחד.. זה אפשרי עם מה שיש לי?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ללא דיסקים כי זה כמויות... כמיות של זכרון האם יש איזשהו דרך להעביר נתונים דרך כבל או משהו כזה? חשבתי ליצור רשת קטנה דרך כבל straight? מה אתם אומרים
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אם אני מחבר שניי הארדיסקים באיידיאי ואין לי רייד, אז המחשב יעבוד יותר לאט או שהוא ישאר באותה מהירות? בכלל, מה נותן הרייד בלוח אם?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות צורב חדש, כמובן של לייטאון (אלא אם הפייבוריט התחלף?), ואני רואה שההבדל בין צורב 52x32x52 לקומבו במהירות דומה הוא בסביבות ה-70 ש"ח (לפי המחירון של למיר שגם נותנים שנתיים אחריות ולכן כנראה שאקנה מהם). אין לי צורך אמיתי ב-DVD... זה יכול להיות נחמד ולא אכפת לי להוסיף 70 ש"ח בשביל פיצ'ר כזה (לא הייתי קונה כונן כזה במיוחד), אבל אני לא רוצה שאיכות הצריבה שלי תיפגע או שהכונן יקרא פחות טוב דיסקים בעייתיים... מישהו יכול להאיר את עיני? לא הצלחתי למצוא תשובות חד משמעיות לשאלה הזאת בחיפוש בפורום או באינטרנט... :-\
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש דיסקים בנפח הגדול מ8 GB כדי שאוכל לצרוב את הקובץ? אם כן, מהי חברה מומלצת של אותם דיסקים, והאם אורך החיים שלהם שווה לאורך חיים של דיסק רגיל?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
היי אני רוצה להוסיף כונן ATA ישן בנפח 80GB (אני יכול לחבר אותו יש ללוח האם שלי יציאה על תדאגו ) יש לי כמה שאלות: 1)האם יש הבדל מורגש בביצועים בין SATA2 לATA? 2)איזה מידע מומלץ לאכסן עליו? 3)זה כונן מלפני 4 שנים בערך, יש סיכוי שהוא פתאום ידפק? 4)איך בכלל עובדים עם 2 כוננים? איך מבדילים ביניהם בזמן התקנה של מערכת הפעלה וחלוקה למחיצות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הדיסק הקשיח עובד על udma5 בלבד.בדקתי במאפיינים\מנהל התקנים\ide primary ,וגם עם hd tune,everest שיחקתי עם כל ההגדרות בביוס וכלום לא עזר.גם בדיקת בנצמרק יצא נמוך:50 ms המפרט: asrock conroe xfire intel e-6300 wd sata2 250gb ks/16 mb xp pro heb תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
באפשרות פורמט של ההתקנה של הוינדוס מחקתי בטעות את הפרטישן של הקבצים המגובים עכשיו אני חייב למצא דרך לשחזר את המחיצה כי זה לא עשה פורמט או משהו כזה רק מחק את המחיצה זה היה NTFS
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לצורבSATA וIDE(לא משנה לי), בעיקר למטרת CD-R ומידי פעם DVD-+R בסכום של עד 140 ש"ח תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים מאותו דגם: wd elements desktop 1.5TB usb2.0. שניהם עבדו מצוין על המחשב הישן שלי, ואחד מהם יחסית חדש כך שלא אמורה להיות בהם בעיה כלשהי. העניין הוא, שלפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש, וההתנהגות של הדיסקים עליו בהחלט לא תקינה: עושה רושם שיש למחשב איזשוהי בעיה "לעורר" אותם מהIDLE. זה קורה פעם בכמה ימים, שאני ניגש לאחד ההארדיסקים, מרגיש שהוא מתחיל להסתובב, אבל המערכת מתחילה לקרטע, עד שאין ברירה אלא להוציא את ההארדיסקים מהשקע. אפילו כיבוי והדלקה מחדש של המחשב לא עוזרים- חייבים להתחל ידנית את הדיסקים. ניסיתי להעביר את הדיסקים לכניסות usb אחרות וזה לא עזר(ניסיתי גם על 2.0 וגם 3.0). כרגע היסרתי את הדרייבר של intel usb 3.0, למקרה שזה גורם לבעיה(נחייה ונראה). מעבר לז…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=1527 זה הצורב.^ יש לי את האפשרות לקנות את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3005 או את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3006 מה לקחת ? מה ההבדל בין ה "-" ל "+" ?
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות כונן HDD בנפח של 2TB הוא מיועד לאחסון של כלל הקבצים שלי על המחשב ושל הרשת הביתית {משחקים , שירים, סרטים , תוכנות , וגיבויים} חשוב לי מאוד : א. אמינות שלא ידפק לי אחרי כמה שנים וכל המידע היקר הזה של שנים ילך לפח. ב. מאוד חשוב לי השקט אני לא יכול לסבול כוננים מרעישים. ג. מהירות העברת קבצים. ד. מחיר עד 450 שקל לכל היותר. הכי קריטי זה סעיפים א + ב. תודה רבה לכל העוזרים והממליצים מראש ! נ.ב אם אתם חושבים שנפח 2TB בעיתי עדין אז אם אפשר הצעה חלופית ל 1.5 או משהו דומה תודה.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-