אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש התקנתי וינדוס 7 ובתהליך ההתקנה פיצלתי את הדיסק קשיח ל2 - 150 גיגה ו160 גיגה ובאופן אוטומטי זה הוסיף מחיצה עם 100 מגה ( משהו כמו קבצים נחוצים של המערכת) אך בתום ההתקנה כלומר בוינודוס עצמו אני רואה רק אחת מהמחיצות כלומר רק את ה150 גיגה ולא מצליח לשחזר את כל ההרד דיסק שלי, למישהו יש פיתרון ?? האם אני צריך לבצע את ההתקנה מחדש? או האם יש תוכנה שתשחזר לי את המחיצה השניה, בגוגל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעייתי.. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתחיל בזה שהחלטתי לשאול את השאלה דווקא בפורום הזה (רשתות ואינטרנט) בגלל שבמהלך חיפושי אחר מידע ברשת, הבנתי שכל נושא ה-RAID קשור מאוד לשרתים (דיי הגיוני אחרי שחושבים על זה קצת....) בקשר לשאלה שלי בניתי HTPC ויש לי שם כונן רק בשביל כל הסרטים, תמונות ומוזיקה. לאחרונה התחלתי לחשוב שיש מצב שאותו דיסק קשיח פשוט יכול לקרוס יום אחד (כמו כל מכשיר חשמלי אחר ובטח מכשיר אלקטרוני) וכל התמונות, סרטים (הכנסתי את כל סרטי הוידיאו לדיסק הקשיח) והמוזיקה שלי יכולים פשוט להימחק. כמובן שאפשר לבצע גיבויים אבל כשמדברים על נפח של 200 גיגה, זה קצת בעייתי..... חשבתי להקים מערך RAID של שני דיסקים של 500 גיגה (זה התכנון לפחות...) שיהיו למעשה מראה אחד של השני. הבנתי שכך גם המידע נשמר עקב ז…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=1527 זה הצורב.^ יש לי את האפשרות לקנות את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3005 או את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3006 מה לקחת ? מה ההבדל בין ה "-" ל "+" ?
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום האם אם צורבים כמה שעות רצוף ללא הפסקה ארוכה זה פוגע בצריבה?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי HD חיצוני בקופסא שרכשתי... 250GB SATA , אני מחבר אותו למחשב בUSB. הHD כעקרון כבוי רב הזמן, אך לעיתים אני צריך משם חומר אז מדליק אותו, בשביל למשוך את החומר. לאחר מכן אני מכבה אותו (כשאני עוזב את המחשב לכמה שעות). השאלה - האם זה בריא? או שמא עדיף להשאירו דלוק 24/7 (הוא מחובר לאל פסק בכל מקרה...) ? האם לכבות כל פעם - יגדיל את משך החיים שלו (כי הוא יעבוד פחות) או שהכיבויים וההדלקות האלו רק מקצרים את משך החיים שלו?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי אני משתמש ב dvd נייד לאחרונה של safa שאני משתמש בו רואים שהוא מתקשה לקרוא את הדסקים הודות לרעש שהוא עושה ולפעמים הוא פשוט לא מצליח לקרוא חלק הצורב במחשב למשל לא משמיע בכלל רעש בקריאה ולא מתקשה בדקתי כמה דסקים במחשב אחרי השימוש בהם ואין כל בעיה איתם האם האיכות של הדסקים יכולה להפגע אם המכשיר מתקשה לקרוא אותם? אני לא רוצה לגלות פתאום שהסרטים לא עובדים לי תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
ככה מישו די מבין אמר לי האם זה נכון? או אפשר ליצרוב חופשי מכל האיזורים כמה שבא לי?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי צורב של LG מדגם GSA-H62N אני מנסה לצרוב מדיות DVD 8.5GB שרשום שתומכות במהירות X8, אבל בפועל התוכנה NERO7 לא נותנת לי לבחור אופציה של יותר מX4 האם זו בעיה מוכרת בצורב זה? או שאולי בתוכנה NERO? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי MAXTOR One Touch 4 (לא PLUS) וכשאני מחבר אותו למחשב הוא רושם לי Unknown Device (ככה זה בשני מחשבים שעובדים כמו שצריך). אני שמתי אותו בתיק עם חולצה כדי שלא יקבל מכות והייתי על אופנוע .. אז אני חושב שהחיבורים זזו .. יש אפשרות לדעת אם זה החיבורים או לא ? ואם זה כן החיבורים, יש מדריך מסויים איך לפרק אותו ? או שיש מעבדה שעושה את זה ? זה נורא חשווווב ! יש שמה תמונות של כל המשפחה! תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם 250 G ועכשיו שאני התקנתי את הWIN הוא זהה לי רק 127G ונסיתי להגדיל את זה גם עם תוכנה בשם PartitionMagic8.05 שחבר שלי אמר לי שזה צריך לעזור וגם היא לא מצא יותר. יש אולי עוד תוכנה או דרך אחרת שאפשר להגדיל את זה לגודל המקורי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הי, נתקלתי בבעיה קלה ב-Nec 3500A בשילוב עם Nero 5.9...התוכנה מזהה את הצורב עצמו, אבל לא מזהה שום נתון שקשור אליו,קרי- מהירות,קושחה, Buffer וכו'. צירפתי תמונה בשביל שתעזרו לי להבין מה לא בסדר פה. פתרונות יתקבלו בברכה,תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
1. הכוננים הקשיחים של Maxtor טובים? 2. הכונן הקשיח הזה טוב? Maxtor 6Y160mo Diamondmax plus 9 160 GB Sata
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח של ATA רגיל (160G) והוא התחיל לעשות לי רעש בלתי נסבל כל הזמן - שריקה מתמשכת כזאת. ניסתי לאחות אותו ולתקן שגיאות וכלום לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
המחיר באופיס דיפו הוא 130 ל 25.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
פירמטו לי בחברת מחשבים לא בבית לא קורא דיסקים המחשב מה לעשות לתת להם אותו שיסדרו את זה?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום הגדרתי בביוס מערך רייד 0, והכנתי דיסק עם דריברים לרייד 0 - דרך תכנת NLITE. התקנתי WIN XP עם חבילת SP3 וכמובן הדריברים של הלוח אם לרייד 0. כיצד אפשר לדעת שRAID 0 נקלט בWIN XP ?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/products_new.php מהיר
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק 2.5 של 80 גיגה כדי להפוך אותו להארד דיסק חיצוני ואני מתלבט אם אפשר לקנות FUJITSU דגם MHT2080AH או שעדיף לקחת westerndigital דגם WD800VE .. הFUJITSU יוצא לי יותר טוב מבחינת חנות קרובה ומחיר...
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1) יש לי במחשב כרגע 160GB ואני רוצה להוסיף עוד 320GB... רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יקנה אהרדיסק,יחבר אותו למחשב ושכל ה-320GB יתווספו ל-160GB שיש לי עכשיו ללא לעשות שיהיה לי נגיד 160GB בכונן C ועוד 320GB בכונן D? (אני אומר בעצם שיהיה לי סה"כ 480GB רק בכונן אחד C) ? 2) האם שאני מוסיף אהרדיסק אני חייב לפרמט את המחשב או שאני יכול להוסיף את הקיבולת של החדש לישן בלי לפרמט ולהתקים ווינדוס מחדש (רק להוסיף ושאני ידליק את המחשב אני יראה 480GB ב-C)? 3) איזו חברה של הארדיסקים הכי מומלצת,אמינה וזולה כיום? עכשיו בקשר לאצעי גיבוי.. 4) אני מעוניין לקנות איזהשהו כלי גיבוי של 500GB בערך שיהיה זול ואמין.ראיתי באיזה חוברת ששלחו לי מ-BUG משהו שקוראים לו "דיסק נייד" של 250GB…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה צורב DVD עדיף א. NEC 2510 ב. NEC 2500A מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529022.0 אולי כדאי אפילו להעביר לכאן.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת על מה אתם יותר ממליצים WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS או SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - SP2504C ועוד דבר על מה אתם יותר ממליצים Pioneer DVDRW-/+ X18 BLACK DVR-212BK- SATA או LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי את הצורב nec nd 3550 שחור עכשיו אני רוצה להחליף אותו מכוון שהוא צורב לי דיסק של 700 מגה 3 וחצי ארבע דקות לפעמים יותר. אפשרות ראשונה חשבתי להביא רק צורב cd של asus או משו בסגנון, בזאפ אומרים שהוא צורב cd ב2 וחצי דקות, או מה שהמליצו לי פה על ה-lg H10AK אבל אני מתלבט שהוא כמו הnec שיש לי עכשיו בביקרות הם בערך שווים... מה אתם ממליצים אני לא צורב הרבה DVD חשוב לי יותר המהירות מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-