אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הסתכלתי בפורום וראיתי הרבה אנשים שמדברים על עדכוני קושחה (Firmware Updates), בחלק מהמקרים עדכונים כאלה יוסיפו פונקציות שלא היו אפשריות קודם עבור הצורב בעל הקושחה המקורית. למשל עדכוני קושחה עבור ב ?PIONEER DVR-111D יכולים להפוך אותו לצורב שתומך בDVD RAM וב LightScribe, צורבים שתומכים באפשרויות האלה בדר"כ יקרים יותר ורציתי לשאול אם ביצוע עדכוני קושחה כאלו יכולים לפגוע באיכות הצורב או להרוס אותו לחלוטין, ובאופן כללי לקרוא מה דעתכם על עדכוני קושחה לצורבי DVD. שתהיה שנה טובה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
משהו מכיר מקום שאפשר לקנות ממנו דיסקים איכותיים במחיר טוב? אין לי בעיה עם איביי, פשוט לא מצאתי דיל משתלם.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
EDITOR'S CHOICE CDRINFO http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=14268&PageId=24
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
יש לי את הצורב nec nd 3550 שחור עכשיו אני רוצה להחליף אותו מכוון שהוא צורב לי דיסק של 700 מגה 3 וחצי ארבע דקות לפעמים יותר. אפשרות ראשונה חשבתי להביא רק צורב cd של asus או משו בסגנון, בזאפ אומרים שהוא צורב cd ב2 וחצי דקות, או מה שהמליצו לי פה על ה-lg H10AK אבל אני מתלבט שהוא כמו הnec שיש לי עכשיו בביקרות הם בערך שווים... מה אתם ממליצים אני לא צורב הרבה DVD חשוב לי יותר המהירות מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש באייבורי 2 צורבי DVD של LG מהדגם הפשוט אחד עם SATA והשני IDE מה עדיף? מבחינת איכות? כי שניהם אותו מחיר פחות או יותר
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, יש על הדיסקים שבאים מבלוקבאסטר מין מדבקה כזאת על הטבעת השקופה במרכז הדיסק משהו לבן כזה עם צורות כאלה של דומינו בשחור.. זאת ההדנה נראה לי.. יש לי איך לפרוץ את זה או לערוף את זה ככה שהנרו ייתן לי לצרוב? או תוכנה אחרת שפשוט מתעלמת? תודה מראש,ניר
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, קניתי צורב DVD של NEC מדגם 3500A ועכשיו עולה השאלה איזה דיסיקים לקנות? DVD+ או DVD-? מכיוון שהצורב יכול לצרוב את שתיהן. משיחה עם בן-דודי הבנתי שפשוט צריך להכניס מדיה אחת של + ואחת של - ולראות איזה הוא יותר אוהב. עצות אחרות לפני שאני הולך ל-OfficeDepot לקנות? כונן ה-DVD שלי הוא של LiteOn מדגם LTD163. Thanks in advance.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני קראתי המון מאמרים, ביקורות, המלצות ות'רדים וכל מה שזה עשה זה לבלבל אותי עוד יותר יש כמה וכמה דגמים, שכל אחד נראה הטוב ביותר. יש את ה: Optiarc AD-7170A Samsung SH-S182D PIONEER DVR-111Dbk NECים למיניהם, אבל אני אשמע בעצתכם ואתרחק מהם מי הטוב מביניהם? כמה דרישות: אני לא! צריך LightScribe, אם יהיה את זה זה רק יהיה יתרון נחמד. לא! אכפת לי באיזה צבע זה, יש לי דלת על הכוננים ככה שזה לא נראה לעין. חובה שיהיה שקט ואמין! תקציב: עד 210 ש"ח בערך. יש העדפה לכך שזה יהיה מKSP אבל לא חייב. נ.ב: אני גם לא צריך DVD-RAM כ"כ בגלל שהבנתי שדרוש לשם כך דיסקים מיוחדים ככה שאני בטח לא ישתמש בזה, אבל אם כבר אני קונה צורב DVD אז אני מעוניין שיהי…
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WinXP על דיסק חדש במחשב, המחשב כולל כבר מספר דיסקים (5) ומותקנת עליו מערכת הפעלה WinXP בזמן כניסה לביוס ובחירה בסדר האיתחול של הדיסקים, מופיעה לי רשימה מסוג "שם הדיסק : SATA X PY" כאשר X הוא מספר ערוץ ה SATA אבל Y לא מובן לי. אני מבין כי סדר האיתחול של דיסקי ה Sata בלוח אם הוא לפי לפי הרשימה המופיעה בסדר האיתחול של הדיסקים, אבל גיליתי שכאשר אני מוסיף/מוריד (פיזית) דיסק אז גם הסדר של הדיסקים ברשימה משתנה, גם הערך של Y משתנה ואיני מצליח להתקין את WinXP על הדיסק חדש במחשב. דרך אגב, האם לאחר ההתקנה קובץ האיתחול של WinXP (ה Ntdlr) נמצא פיזית בדיסק הראשון ברשימה?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת ויש בו מכשיר גיבוי קלטות מהסוג TANDBERG TS400 scsi sequential device ברשותי וינדוס 2003 SERVER. הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי דריבר + תוכנת הפעלה. אשמח לעזרה... תודה מראש.. אשמח לעזרה מהירה אני צריך לגבות את השרת
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום ! לאחר סקר מחירים באתר זאפ ובאתרי ביקורות שונים, נותרו מספר דגמים: Hitachi 160GB 7200 8MB Western Digital 160GB 7200 8MB Maxtor 160GB 7200 8MB אין לי שום מידע לגבי המאקסטור אך הופתעתי לראות שה- Hitachi מקבלים ביקורות מעולות: http://storagereview.com/articles/200310/20031007HDS722525VLSA80_1.html שמתי לב שמעט חנויות מחזיקות אותם ורוב החנויות מחזיקות WD (למרות שהביקורות לא מהללות). עוד דבר: שמתי לב באחת החנויות של ה- Hitachi, שמצויין בפרטי המוצר: Bulk - למיטב זכרוני זה אומר שהמכשיר עבר בדיקות איכות ולא זכה לקבל: Retail. האם אני צודק ? ומה דעתכם על המחיר ההזוי הזה ? - http://shoplet.co.il/product.asp?productid=4373 מה לקנות ? מהיכן ? הצילו....! תודה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום,יש לי הארדדיסק חדש 250GB SATA 2 חיברתי אותו ללוח פלוס חשמל הביוס מזהה אותו וגם הווינדוס בהפעלה הראשונה אבל אני לא מצליח לראות אותו במחשב שלי . הווינדוס עצמו מזהה אותו כחומרה שמחוברת במנהל התקנים. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
תמליצו לי על אחד בסביבות ה 200-300 שקל תודה :]
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם אלה חיבורים שונים? או שאפשר ל"הלביש" את דיסק קשיח ה-IDE על חיבור ה-SATA? פשוט אח שלי קונה מחשב חדש בקרוב, והוא רוצה להעביר את הדיסק הקשיח הישן שלו ה-IDE למחשב החדש... איך עושים את זה? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש סיבה שהכרטיסים של Transcend זולים בצורה משמעותית משאר החברות?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איזה מההגדרות הבאות צריכות להיות מכוונות AHCI כדי שהSSD שלי יעבוד בצורה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אוקי...אז קניתי לוח אם A8V של אסוס... חיברתי את ההיטאצ'י 80 ג'יגה SATA וניסיתי להתקין ווינדווס והוא לא זיהה את הכונן. עידכנתי ביוס דרך הארדיסק PATA עשיתי דיסק עם הדרייבר של הצ'יפ SATA וזה עדין לא מזהה שום דבר. הייתה לי אותה בעיה עם לוח לסוקט 754 מבוסס על אותו צ'יפסט ולא הצלחתי לפתור אותה (למרות שעם ההארדיסק מאקסטור 120 שלי זה עובד בסדר גמור ומזהה). חיברתי עוד כונן WD 80 ג'יגה סאטא וזה גם לא זיהה אותו שני ההארדיסקים זוהו ע"י לוח אם אחר. יש למישהו עצה או שאני צריך להחזיר את הלוח לחנות? נ.ב. בבוט הוא מראה לי כאילו הוא מזהה את ההארדיסק...
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קניתי DVD RECORDER מהדיוטי פרי ב 200$ מקליט ישירות מהטלויזיה או מהמצלמה או מוידיאו מכשיר מדליק לאלה יש שתי אפשרויות לצריבה DVD-VIDEO ו VR שיותר מתאים לעריכות אבל לא ניתן לצפיה ב DVD אחרים ב DVD-VIDEO אין בעיה בצפיה ב DVD אחרים
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש למישהו מידע אם אפשר לתקן רק את הכרטיס האלקטרוני של היחידה . כאשר אני מחבר אותו לחשמל אין תגובה. המארז החיצוני נמצא אצלי מעל שנתיים. בד"כ הוא במצב כבוי אצלי, כנראה לאחר אחת מהפסקות החשמל משהו קיצר אותו. למזלי הדיסק שהיה בפנים חי הקטע שהקייס כבר לא באחריות וזו לא הפעם הראשונה שהBOARD בכוננים החיצוניים האלה מת, היה לי לפני זה עוד חברה פשוטה יותר, גם שם אותו סיפור. התכנון כרגע להביא VI-ON 3.5'' Black External USB 2.0 + eSata Sata Hard Disk Enclosure ב180 שח ולסגור עניין. אבל מתוך סקרנות אולי למישהו היה התנסות דומה, (אולי רק השנאי הלך?) תודה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. הכוננים הקשיחים של Maxtor טובים? 2. הכונן הקשיח הזה טוב? Maxtor 6Y160mo Diamondmax plus 9 160 GB Sata
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן צורב של לייט-און 52X24X52 ולפני יומיים קניתי DVD של טושיבה 16X48. בהתחלה חיברתי את הצורב כSLAVE והDVD כMASTER והמחשב זיהה את שני הכוננים בבאיוס אולם היחיד שקרא דיסקים היה הצורב לטושיבה אני מכניס דיסק וכאילו כלום מבחינת המחשב אין דיסק בכונן. ניסיתי כבר את כל הקונפיגורציות שרק אפשר אבל שום דבר לא עוזר, הקטע המוזר הוא שאם אני מחבר את שניהם יחד אז רק הצורב עובד ואם אני מחבר אותם כל אחד בנפרד אז גם הטושיבה עובד (קורא את כל הדיסקים בלי שום בעיה), החלפתי גם את הכבל IDE לאחד אחר וגם זה לא עזר. אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה דומה ויש לו פתרון בשבילי ???
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
זקו להמלצה על נגן MP3 מקליט נייד 1GB עד 300 ש"ח להקלטת שיעורים.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי חברים. יש לי ארדיסק שאני רוצה לחבר למחשב וחשבתי לקנות מגירה כזאתי: אשמח לעזרה שתגידו לי איפה הכי זול לרכוש. תודה מראש ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
כרגע חזרתי הביתה וכשהדלקתי תמחשב הוא לא עלה הוצאתי תהארדיסק וגיליתי שהפלסטיק שמייצב תפינים של החיבור SATA איננו והיה חסר גם פין אחד, הפין נפל והפלסטיק נתקע בכבל יש מצב שיחליפו לי אותו עם האחריות?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק DVD-R (צרוב) לכונן הDVD שלי הוא מנסה לקרוא אותו ככה למשך שניה ומציא אותו מיד... נסיתי להכניס דיסק CD-R (גם צרוב) והוא הצליח לקרוא אותו כרגיל... לא נסיתי להכניס דיסק DVD-R מקורי כי אין לי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? האם אבק יכול להיות מה שגורם לזה? (למרות שהוא כן מצליח לקרוא דיסק רגיל!) תודה. (הכונן הוא LG 16x48)
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-