עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. חיפשתי בכמה מקומות ולא מצאתי בשום מקום.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by Ice-maniac,

שלום... קניתי מחשב נייד עם HD בנפח 160GB אבל בפועל הוא בא רק עם 143GB. היה ברור לי שג'יגה זה מיליארד על בסיס עשרוני ובייטים הם על בסיס בינארי. ולפי החישוב שלי, ה- HD היה צריך להיות באופן תאורטי עם 149GBככה שנוצר הפרש של 6GB שנעלמו לי. האם אני צודק או שפיספסתי משהו? תודה מראש וחג שמח

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  3. שלום לכולם. אני כרגע מרכיב מחשב חדש ואני מעוניין בחלקים השקטים ביותר שאוכל להשיג. אני מתלבט בין שני הקשיחים הללו,כי הבנתי מכאן שהם מאוד מומלצים וטובים. הנפח פחות משנה לי,אלא הרבה יותר השקט והאמינות של הכונן,שירעיש כמה שפחות. אז מי משניהם נחשב שקט יותר,ומי עדיף מבחינת ביצועים\אמינות? תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  4. הובכן כמו כל צורב של NEC הצורב שלי מתחיל למות אחרי שנתיים שהוא אצלי ומחפש המלצה לצורב DVD עד 300 ש"ח . אשמח אם הצורב יוכל צרוב דיסקים פגומים שרוטים + צריבת סרטי DVD ומשחקים. האם יש טעם לנצל את כל התקציב כיום ? או שכל הצורבים אותו דבר ?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by Msys,

שלום, אני זקוק להמלצה לצורבSATA וIDE(לא משנה לי), בעיקר למטרת CD-R ומידי פעם DVD-+R בסכום של עד 140 ש"ח תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  6. שלום, ברשותי כרגע 2 כונני IDE בנפח 200GB כל אחד ללא שימוש מיוחד. אני מעוניין להפוך אותם לכונני גיבוי כאשר הם ישמשו כמראה האחד של האחר. לצורך העניין אני מעוניין להשקיע מינימום כסף ועל כן הרעיון הכי זול שעלה בראשי הוא להפוך כל אחד מהם לכונן חיצוני לכל דבר עם קופסא מתמאימה, לחבר למחשב ב-USB ודרך תוכנה להגדיר את זמן ותוכן הגיבויים. מה דעתכם? אשמח לשמוע פתרונות אפקטיביים יותר, אך יחד עם זאת גם זולים, כיוון שקופסאות רייד לשני כוננים קיימות בשוק, אך אין לי כוונה להוציא יותר מידי כסף על כך. תודה.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by ron533,

רכשתי SSD של Crucial M4 128GB ויש לי מערכת דואל בוט של XP ווינדוס 7 מסיבות היסטוריות, זה עוד נשאר ככה גם לתקופה הקרובה עד שאשדרג מחשב. אני יודע שעדיף וינדוס 7 אבל אני מחפש תשובה למצב הקיים אצלי. כל מערכת הפעלה מותקנת בכונן פיזי אחר. כרגע אני מייעד את הדיסק להרצת משחקים ולא למערכת ההפעלה, ואני רוצה לשים עליו משחקים שמותקנים גם ב XP וגם ב 7. בביוס הדיסקים הקיימים מוגדרים כ SATA-IDE ולא AHCI.(יש לי צ'יפסט P45). מה הדרך הנכונה להתקין כזה כונן במצב הקיים כיום אצלי? איך להגדיר לפרמט וכו'? האם כדאי להעביר את ה SWAP FILE ל SSD ולבטל בכוננים הרגילים? נ.ב. לא שייך לכאן אבל האם יש דרך להגדיר שרק חלק מהמשחקים שהותקנו בסטים - יועברו לSSD? כי כל המשחקים יסתמו את הכונן ואין לי צורך שכו…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. Started by elad the master,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=1527 זה הצורב.^ יש לי את האפשרות לקנות את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3005 או את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3006 מה לקחת ? מה ההבדל בין ה "-" ל "+" ?

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by asinnn,

שמעו במקרה רציתי לקנות צורב DVD אז ראיתי את זה ואני אוהב טשטויות האלו של התמונות וכול אלו ראיתי גם שהדיסקים יקרים אז אמרתי אני הקנה בעתיד תדיסיקים האלו ........ שהצורב כאילו יהיה לי לעתיד גם .... מה אתם אומרים יש היום איזה צורב שהוא נורמלי ואיכותי עם LABELFLASH שכדאי לקנות ??? או שכדאי לחקות עוד כצת זמן ???? או שאין מצב שבחודשים הקרובים יצא איזה משהו נורמלי ועדיף לקנות צורב רגילללל תודה יום טובבבבב

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by zzrxox,

יחזיקו מעמד ,אם לא מה מומלץ ?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  11. שלום,אני מחפש DOK שיהיה יעיל להרצת סרטים בDVD. אשמח לשמוע הצעות

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  12. רכשתי סטרימר שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון וכעת אני נעוניין לקנות כונן חיצוני שיכיל את כל תכני ה-HD אשר אני מוריד. כל האיכסון בדיסק יהיו תכנים ל HD(סרטים סדרות הופעות). השאלה היא איזה כונן חיצוני מומלץ? חשוב לי שיהיה שקט ומהיר. המחשב שלי לצערי הוא מחשב ישן (P4 1.8 )-אל תסטלבטו :'( ואין לי לצערי מושג איזה חיבורים יש לו (הורדתי תוכנת AIDA32) אבל לא ראיתי היכן ומה לחפש... סביר להניח שהוא יחובר באמצעות חיבור USB אך אם לא כדאי לרכוש עם חיבורים נוספים כגון ESATA עד שאני אקנה מחשב חדש... תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by jambo222,

שלום ביום שישי המחשב קרס ואתחל את עצמו מחדש , בדקתי את הטמפרטורות של ssd והם עמדו על 76 ת כיבתי את המחשב . אתמול בלילה הפעלתי שוב את המחשב וקיבלתי תוצאות של 60 מעלות ( תמונה ) האם יש בעיה ב ssd ?

14. Started by jorgito,

שלום! לא ידעתי אם לשים את זה כאן או בתמיכה אז אני מנסה את שניהם לא יודע איך ולמה אבל ההארדיסק שלי התחיל לעשות BAD SECTORS ואני צריך לגבות אותו בשביל שיחליפו לי לחדש (יש אחריות) - רציתי לדעת על באיזו תוכנה כדאי להשתמש - אני רוצה לעשות מראה מלאה של ההארדיסק (שאני לא אצטרך להתקין שומדבר מחדש) והמערכת הפעלה עם כל מה שמותקן עליה. אני הולך לנסות לעשות את זה עם הארדיסק חיצוני בתקווה שהמערכת תעלה כי רוב הפעמים המחשב נתקע... אם תוכלו לתת טיפים איך לעשות את זה ובאיזה תוכנה להשתמש - אני מכיר רק את NORTON GHOST (ומה אני עושה אם אני לא מצליח להתקין על ההארדיסק הדפוק את ה GHOST). תודה!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  15. Started by cold fire,

שלום רב קניתי היום DOK של קינגסטון 16GB פרמטתי אותו לNTFS (על פי המדריך שיש בסטיקי) והרצתי עליו HDTUNE אך משום מה יש 3 ירידות די גבוהות אני חושב שהיו במהלך הבדיקה לאחר מכן פרמטתי אותו לFAT32 והופיעו לי רק שניים האם זה נחשב לתקין או שכדאי להחליף אותו במסגרת האחריות? הינה התמונות של הבדיקות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by froggy,

שלום הגדרתי בביוס מערך רייד 0, והכנתי דיסק עם דריברים לרייד 0 - דרך תכנת NLITE. התקנתי WIN XP עם חבילת SP3 וכמובן הדריברים של הלוח אם לרייד 0. כיצד אפשר לדעת שRAID 0 נקלט בWIN XP ?

17. היי חברים. יש לי ארדיסק שאני רוצה לחבר למחשב וחשבתי לקנות מגירה כזאתי: אשמח לעזרה שתגידו לי איפה הכי זול לרכוש. תודה מראש ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. Started by Guy232425,

קניתי NEC 3500A והספקתי עד עכשיו לצרוב עליו רק מדיות CD, כי רק כאלו היו לי. החלטתי שהגיע הזמן לצרוב גם DVD, אז איזה מדיות הכי כדאי לי לקנות (הכי משתלמות ביחס בין איכות למחיר). יש מדיות שהן עדיפות לסרטים וכאלה שעדיפות לאחסון קבצים, או שזה לא משנה? איפה לקנות? (באופיס דיפו?) ועוד משהו: קראתי ב-CDFREAKS שמדיות DVD+ עדיפות על DVD-. ההסברים שם היו מאוד ארוכים ועסקו בעניינים טכניים שלא ממש הבנתי ולא היה לי כוח לקרוא. המסקנה הזו נכונה?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  19. Started by goodspeed,

שלום, אני מחפש המלצה לדיסק קשיח 2.5" למחשב נייד, 250-320GB תקציב בין 300-400 שח אבל עדיף קרוב ל300 שח. רוצה משהו אמין , ואם אפשר גם מהיר (7200RPM), SATA מאזור המרכז.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by after,

שלום לכם היתי רוצה לדעת בבקשה על איזה כונן קשיח אתם ממליצים 80GB SATA של WD או SAMSUNG ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  21. יש לי מייל ב YAHOO אשר נותן אפשרות לאיחסון ללא הגבלה. איך אני יכול להעלות אליו מידע יותר מ10M שישאר שם לצורך גיבוי וכו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by אוריפ,

יש ברשותי צורב DVD של חברת NEC מדגם ND-1100A. רציתי לשאול באיזו מדיות צריבה הוא תומך (גם של DVD וגם של CD). תודה!

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  23. אני יתחיל מזה שיתכן וחלק מהתשובות שייכות יותר לפורום מודינג, אבל אני רואה את זה כנושא אחד. סיפור מסגרת : עקב מחסור במקום איחסון במחשב (אני עוסק בצילום סטילס ווידיאו ועריכה) אפשר לחפש בגוגל תחת - אסף מרדכי - צילום. אני לא שם כן את הכתובת של האתר זה לא קשור. בכל מקרה, אני צריך שהחומר יהיה זמין לעבודה על המחשב. קניתי אתמול 2 HD נוספים של WD 250 GB 16 MB SATA2 וצירפתי אותם בתוך המארז הקיים (ראה מפרט). החיבור הפיזי היה בכלוב הקידמי של המארז בין המקומות הריקים שהיו בכלוב מקודם, יש מקום ל 6 HD, אבל 2 העליונים תפוסים ע"י בקר של המאווררים (יחידה של TT) ולכן כרגע נוצר "קופסא" של 4 HD שיושבים בדיוק מול המאוורר, כול אחד מהם מקבל את אותה חשיפה למאוורר. סידור היחידות הפיזי במארז : מלמ…

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by BlueX,

אהלן לכולם הדיסק הקשיח הנוכחי שלי מתחיל להכנע ולהראות סימני גסיסה סופיים לכן רציתי לקבל המלצה לדיסק קשיח, המחשב שלי דיי ישן ולכן אני לא בטוח שהכוננים שנמצאים עכשיו בשוק יתאימו ללוח האם שלי לוח האם שברשותי הוא :ASUS P5GD2 לכן אני מאוד אעריך אם תוכלו לעזור ולהמליץ לי על HD חדש עד 400 שח ואם אפשר אפילו פחות. כרגע אני גר בבאר שבע כך שיעזור לי אם תוכלו לכוון אותי לחנות מחשבים באזור ב"ש בנוסף רציתי לשאול כיצד אני אוכל להעביר את כל המידע שיש לי על הכונן הנוכחי לכונן החדש, מבלי להתחיל להתקין וינדוס מהתחלה ואת כל התוכנות שמותקנות על הכונן הישן לכונן החדש תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by ER_BOGO,

אני מתלבט איזה צורב DVD עדיף א. NEC 2510 ב. NEC 2500A מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.