אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הסידרום שלי הלך :\ אני קונה חדש.. רק הפעם אני רוצה שיהיה דיוידי.. אני לא מחפש משו ממש מיוחד רק משו אמין ויש לו ביצועים סבירים+ המחיר סביר! ואם אין לכם גדמים מסוימים אז תתנו אולי רק חברות שאתם יודעים שטובים בתום והם אמינים! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני. בינתיים אין הגבלת תקציב אבל יש לי דרישות: הכונן יהיה מחובר 24 שעות ביממה למחשב ורב הזמן הוא יעבוד. אני מעוניין בכונן שלא מתחמם מהר שלא יהיו לי איתו בעיות שהוא יפעל כל הזמן. החיבור יכול להיות USB 2.0 ויכול להיות ESATA או FIREWIRE. זה לא משנה אבל שיהיה קצב העברה מהיר - אבל שהמחיר לא יהיה גבוה מדי. אין לי בעיה עם כונני USB 2.0. נפח של 1TB. חברה אמינה שהכונן לא יתקלקל לי, ועדיף אחריות. אני מעדיף של חברה כמו WD או חברות אחרות אמינות. אחרי שאני אדע מה המחירים של כזה כונן, אדע כיצד להגביל את התקציב כך שאוכל לקנות משהו טוב שישמר לי להרבה זמן ולא משהו זול שיתקלקל אחרי חודש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכוננים קשיחים למערך רייד אני צריך שכל אחד יהיה 250 גיגה בייט חשבתי על ווסטרן דיגטל רייד רדי אבל הבנתי שהם 8 מ"ב קאש ויש כבר 16מ"ב
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש לי אפשרות בבורד של ACHI - זה ישפר מהירות (קראתי משהו על תמיכה ב3GB של SATA 2...) אני אולי מערבב נושאים ... אבל אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ה BIOS מזהה אותו אך ה WIN XP לא מזהה אותו, מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
יש לי disk on key 4 G לפתע מראה לי רק 100MB מישהו יכול לעזור לאן נעלמו הGB ?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות HD חיצוני של 500GB עם חיבור USB 2 בגודל 2.5 אינץ'. של איזה חברה כדאי לי? ראיתי שSeagate הם הכי זולים, אבל אחרי הפאשלה שהם עשו (למי שזוכר) אני לא כל כך נלהב לקנות מהם. מצד שני הם מציעים 5 שנים אחריות. WD יחסית יקרים עם 3 שנים אחריות. ומה לגבי Samsung? אשמח לתשובה מהירה כי מחר בצהריים אני נוסע לקנות (מצטער על ההתראה הקצרה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
הצורב הוא MSI 52-24-52 יש ברשותי דיסקים של ורבטים יפן, הצבעונים. הבעיה היא שהנרו לא נותן לצרוב על יותר מ4X, וגם אז הוא עושה שגיאת צריבה. חששתי שזה אולי הדיסקים (למרות שצרבתי מהם מספר קטן), אז בדקתי גם בSilverLine, ועדיין אותה הבעיה. יש לציין שלפני זמן מה הצורב היה עושה לי את אותה בעיה מדי פעם, אבל לפעמים הייתי מצליח לצרוב. האם הצורב נדפק? או אולי זה משהו בקינפוג שלו או בתוכנה (Nero 6.3.1.25). תודה עדכון: אחרי מספר נסיונות הצלחתי לצרוב עם הסילברליין, עם הורבטים אין סיכוי אני חושב.. מזה אומר? תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
מישהוא מכיר חנות או אתר משהו שאפשר להזמין ממנו דיסקים של דיוידי לצריבה בזול ושהיו גם עם איכות! בבקשה תעזרו לי.... שמעתי על דיסקים שקונים בכמויות וזה יוצא 1.80 לדיסק די וי די... השאלה היא האם האיכות גם טובה לצריבת סרטי די וי די אני חושב שלא אבל אם מי שהוא מכיר איפה אפשר לקנות דיסקים זולים ואיכותיים לדי וי די מוזמן לעזור תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר אין ספור בדיקות יעילות של: SKYDRIVE MEGA DRIVE COPY DROPBOX הגעתי למסקנה ברורה שDROPBOX הוא היעיל ביותר עבורי, המטרה שלי הייתה הקמת תיקיות משותפות עם משתמשים שונים ונפח גדול וקליל לשיתוף קבצים, בין היתר שיגבה את כל המדיה של מצלמת הטלפון ושיהיה סנכרון קבצים מלא בין המחשבים לאותו כונן, ולכן רכשתי טרה של DROPBOX, העניין בסופו של דבר לא חינם... ראיתי את הפתרון ענן של WD, ראו קישור- http://www.wdmycloud.co.il/ הרעיון נראה נהדר! האם יש למישהו המלצות? יתרונות / חסרונות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל מי שיוכל לעזור. קניתי שני הארדיסקים של WD 640 כשאני מפעיל את המחשב אני רואה במנהל ההתקנים שהוא מזהה אותם והם פועלים כראוי אבל הם לא נמצאים כשאני פותח את התיקיה של המחשב שלי ואין לי אפשרות לגשת אליהם איך אני נותן להם אות כונן? אחרי שאני מאתחל לבסיסי הוא נותן לי לבחור רק מחיצה חדשה מה בעצם ההבדל בין דיסק בסיסי לדינאמי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית .. אחד ישן מעפן ואחד די חדש .. החדש אבא שלי לקח והישן אחי .. עכשיו אני רוצה להחליף תהארד דיסקים ביניהם מהמחשב החדש לישן ומהישן לחדש . לא צריך פירמוט נכון ? יש קבצים כאלה שאתה סם ב SYSTEM32 ואז לא צריך לפרמט ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
מה ההרד דיסק הכי טוב, מהיר, איכותי, משתלם שאפשר לקנות היום עד 400 ש"ח מעדיף קרוב יותר ל 300 אני תאכלס צריך 250 ג'יגה אבל היום אפשר לקנות כבר 500 אם לא יותר ברק עשרות שקלים יותר... ו32 זכרון אלה אם אין הבדל ממשי מ 16 חיבור רגיל לא RAID
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
עקב פירמוט של דיסק קשיח אבד לי מידע די נחוץ שהיה עליו, מישהו מכיר תוכנה טובה לשיחזור מידע? עדיפות לתוכנה חינמית, ולינקים מצורפים. תודה מראש למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת צריבה נרו 5 .אני רוצה לצרוב קבצים mp3 על דיסק במצ ב data ולסדר את הקבצים בסדר שלי אך אני לא מצליח זה מאפשר לי לסדר את הקבצים רק לפי סדר א,ב (לפי שם). אני מנסה לגרור את הקובץ ולסדר את זה לפי הסדר שאני רוצה אבל זה לא מצליח וכמו כן גם ב לוח תצוגה view ב arrange icon האפשרות היא רק במצב by name ולא ניתן לשנות את האפשרות. ואני חושב שיש את האופציה הזו כי בתוכנת נרו יש את האופציה והיא במצב קבוע אומנם של תצוגה לפי שם שזה הגורם למצב קבוע לפי סדר הא,ב.ואני משאר שניתן לשנות גם את זה,אבל אני לא יודע איך
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
בבדיקת הדיסק במחשב שלי, קיבלתי דו"ח SMART המצורף. האם אפשר להמשיך להשתמש בדיסק ללא חשש, או שהדוח מראה שהדיסק כבר מראה סימני עייפות והא עשוי לקרוס בקרוב? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ראיתי צורב שרציתי לקנות אבל אני ראיתי שהוא תומך בהרבה דברים ואין לי מושג מה הם 1:overspeeding 2:ביט סטינג 3:lightscribe 4:lablefalsh
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
להשאיר HD חיצוני מחובר למחשב 24 שעות ביממה זה לא בריא או שזה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
תקציב בערך 350-400 מקסימום.. מצאתי כבר כמה צריך עזרה http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=704 או http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2299 או http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2896 או http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1668 או ללכת על RAID בכלל? מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
היי אני יודע שיש אפשרות בVLITE ליצור דיסק חלונות VISTA משלך, שכבר יכיל SP1 וגם DRIVERS שאתה צריך. בין היתר גם לבצע אינטגרציה של הRAID. אני הולך לחלק שיש בו INTEGRATION בתוכנה בוחר את הINF של פלופי ה64 ביט של אינטל (יש לי לוח עם ICH9) וצורב את זה וכו'. הבעיה שאני מנסה להתקין, הוא לא מזהה את הRAID שלי, וגם שאני לוחץ F6 ומחפש DRIVERS, הוא לא מוצא מישהו שעשה זאת בעבר יכול לעזור לי בבקשה ???
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
ב- 500gb אתם ממליצים על HD502HJ. הדיסק הוא SATA2 שהוא כבר חיבור שנחשב מיושן. האם כונן זה מומלץ גם על פני כוננים עם SATA 3 כגון ה- WD5000AAKS? יש טעות? אני מתכנן לקנות דיסק ופשוט הנושא קצת מוזר בעיני...
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניתקלתי בבעיה מאתמול בבוקר שפתאום כל כמה דקות מופיעה לי ההודעה הזאת: הורדתי גם מהאתר של סמסונג את התוכנה שלהם והרצתי והיא מראה לי את ההודעה הבאה: כמובן שכבר גיביתי הכל - לכונן השני במחשב. יש עליו סכנה שהמידע ממנו ימחק למרות שהמחשב מודיע רק על הכונן הראשון כבעיתי? מה אני אמור לעשות? פרמוט יפתור את העיניין? להחליף הארד דיסק? הכונן samsung hd200hj תודה מראש! ליאור
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני מעוניין בדיסק קשיח מהיר למערכת הפעלה בעיקר, ולאחרונה שקלתי לקחת SSD מצד אחד, כונן SSD בסיסי ב600 שקל עלול להיות גבולי בשבילי, כי אני רואה שהמחיצה שלי של המע' הפעלה חלונות 7 גירסה 64BIT מגיעה לניצול של 60GB מה שאומר שהדיסק המינימלי והמומלץ שנראה בשטח שמתאים לי זה: Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 נשמע לי כמועמד טוב, אבל קצת יקר :-\ מצד שני, לקחת עוד 500GB מהיר של SEAGATE)מאותו הדגם שכבר יש לי) ולעשות RAID0. וגם אם אקח 2 דיסקים ביצועיסטים (הסמסונג F3 לדוג') במערך RAID0: היתרונות שאני מצפה: 1. מחיר - עדיין לא אגיע במחיר ללSSD שציינתי מקודם 2. ביצועים כמעט כפולים(תיאורטית) 3. נפח איכסון לא בעייתי. אבל: 1. שמעתי מכמה טכנאים שהתעסקו עם מערכי RAID …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-